יד אליהו
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מי קבע שזו בושה על סמך מה בדיוק ? חוקים של כבוד של לפניי 100 שנה ? אני באמת רוצה לדעת ....
-
- קיבל.ה 194 לייקים
הם כלום ושום דברCharlie כתב: ↑22 מרץ 2025, 22:18"התנחלו" - זה איצטדיון עירוני. בעבר היה של הפועל שיכולה היתה לרכוש אותו בימי סמי סגול והעדיפה שלא. מכבי משחקים שם מעל 20 שנה (מלבד בתקופת השיפוץ). יש דור שלם של אוהדים שלהם שלא מכירים משהו אחר. על אחת כמה וכמה בלומפילד המחודש, שהפך ממש לבית של מכבי, שמכרה את כל המנויים ונוהגת למלא אותו במשחקיה. אחרי השיפוץ זה בכלל מרגיש יותר הבית שלהם מאשר שלנו.
גם רמת גן היה הבית שלהם
אין להם כבוד לכלום , סתם שרמוטות
-
- קיבל.ה 194 לייקים
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
אמת לא כמו הדרייב אין, האולם הבלעדי של הפועל תל אביב
לא שייך לעירייה בשום צורה ובכל היסטוריה של עשרות שנים…
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 218 לייקים
האירוניה מתה.
אנשים ממורמרים שמפקירים את הקבוצה קוראים לאוהדים המסורים של הקבוצה ושמלווים אותה "בושה ו "אכזבה".
אנשים ממורמרים שמפקירים את הקבוצה קוראים לאוהדים המסורים של הקבוצה ושמלווים אותה "בושה ו "אכזבה".
-
- קיבל.ה 948 לייקים
מעבר לגועל נפש של ההתנהגות מול עופר, אתם לא רוצים להגיע, אל תבואו, באמת בלי ביקורת. אבל להפוך את עצמכם לאיזו יחידה עילית וכל השאר הם אוהדי הצלחות/אוהדי עופר/מסונוורים מכסף ועוד שלל תיאורים, זה פתטי במקרה הטוב. האולטראס לא המציאו את האהדה, את האהבה לקבוצה או את רמת האוהד, תפסיקו לחשוב שהשמש זורחת לכם מהתחת.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
לא היה לך מה להגיב עניינית לטענה של הדרייב אין, כי בסוף אחרי כל הרעש אין פה שום טיעונים ולוגיקה מעבר לקודים של עולם תחתון/ילדים בני 6. אז ברחת ליאללה יאללה בסדר.Red roy כתב:עזבו נו
יד אליהו מגרש עירוני של הפועל כמו של מכבי , הוא גם מרגיש ככה .
יאללה הפועל משחקת בבית בהיכל נוקיה .
תהיו מרוצים וזהו .
אין כמו בבית
באותה מידה יכולת לענות לו: הכל עובר עליך וקקא בידיך. זה רציני באותה מידה.
בטוח גם אחד מאלו שמפקירים את הקבוצה גם אמר את זה מתישהו באיזשהו דיון שגם הוא נתקע בו.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
עוד פעם לענות ברצינות לטענה המגוחכת שלא היתה ברירה אלא לעבור ליד אליהו ?ranjef כתב: ↑22 מרץ 2025, 22:44לא היה לך מה להגיב עניינית לטענה של הדרייב אין, כי בסוף אחרי כל הרעש אין פה שום טיעונים ולוגיקה מעבר לקודים של עולם תחתון/ילדים בני 6. אז ברחת ליאללה יאללה בסדר.
באותה מידה יכולת לענות לו: הכל עובר עליך וקקא בידיך. זה רציני באותה מידה.
בטוח גם אחד מאלו שמפקירים את הקבוצה גם אמר את זה מתישהו באיזשהו דיון שגם הוא נתקע בו.
לא כתבתי את זה מספיק ?
אתם לא קוראים תגובות שלי ואחרי זה מצפים שאני אמשיך לכתוב עוד פעם ועוד םעם הכל מחדש .
נמאס , אפילו לי
-
- קיבל.ה 194 לייקים
יהלומי , מישהו מפריע לך במשחקי הבית ?יהלום14אדום כתב: ↑22 מרץ 2025, 22:41 מעבר לגועל נפש של ההתנהגות מול עופר, אתם לא רוצים להגיע, אל תבואו, באמת בלי ביקורת. אבל להפוך את עצמכם לאיזו יחידה עילית וכל השאר הם אוהדי הצלחות/אוהדי עופר/מסונוורים מכסף ועוד שלל תיאורים, זה פתטי במקרה הטוב. האולטראס לא המציאו את האהדה, את האהבה לקבוצה או את רמת האוהד, תפסיקו לחשוב שהשמש זורחת לכם מהתחת.
למרות שפה בהתחלה כתבו שהאולטראס לא יתן לאנשים להיכנס

במשחקי החוץ תצטרך להתמודד , אם ברצון או בלי , עד שינאי ידבר עם המשטרה ויאסור על אנשים להגיע למשחקים כי מקללים אותו .
האמת שהוא כבר ניסה לעשות את זה במשחק חוץ בגליל
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אין בעיה, אנחנו מתמודדים.Red roy כתב: ↑22 מרץ 2025, 22:50יהלומי , מישהו מפריע לך במשחקי הבית ?יהלום14אדום כתב: ↑22 מרץ 2025, 22:41 מעבר לגועל נפש של ההתנהגות מול עופר, אתם לא רוצים להגיע, אל תבואו, באמת בלי ביקורת. אבל להפוך את עצמכם לאיזו יחידה עילית וכל השאר הם אוהדי הצלחות/אוהדי עופר/מסונוורים מכסף ועוד שלל תיאורים, זה פתטי במקרה הטוב. האולטראס לא המציאו את האהדה, את האהבה לקבוצה או את רמת האוהד, תפסיקו לחשוב שהשמש זורחת לכם מהתחת.
למרות שפה בהתחלה כתבו שהאולטראס לא יתן לאנשים להיכנס![]()
במשחקי החוץ תצטרך להתמודד , אם ברצון או בלי , עד שינאי ידבר עם המשטרה ויאסור על אנשים להגיע למשחקים כי מקללים אותו .
ועל הדרך אני אגיד שמדובר בחברות טינופת שביניהם לבין אהדת הפועל אין דבר וחצי דבר. ועכשיו אתה תתמודד.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
הנההוקיץ' כתב: ↑22 מרץ 2025, 22:54אין בעיה, אנחנו מתמודדים.Red roy כתב: ↑22 מרץ 2025, 22:50יהלומי , מישהו מפריע לך במשחקי הבית ?יהלום14אדום כתב: ↑22 מרץ 2025, 22:41 מעבר לגועל נפש של ההתנהגות מול עופר, אתם לא רוצים להגיע, אל תבואו, באמת בלי ביקורת. אבל להפוך את עצמכם לאיזו יחידה עילית וכל השאר הם אוהדי הצלחות/אוהדי עופר/מסונוורים מכסף ועוד שלל תיאורים, זה פתטי במקרה הטוב. האולטראס לא המציאו את האהדה, את האהבה לקבוצה או את רמת האוהד, תפסיקו לחשוב שהשמש זורחת לכם מהתחת.
ועל הדרך אני אגיד שמדובר בחברות טינופת שביניהם לבין אהדת הפועל אין דבר וחצי דבר. ועכשיו אתה תתמודד.
גם אני מתמודד
כל עוד שנינו מתמודדים זה אחלה
-
- קיבל.ה 948 לייקים
רוי אחי, לא מפריע לי כלום, באמת, השנים האחרונות בחיי הכניסו את הכל אצלי לפרופורציות, גם אם הנסיבות היו מחורבנות, משהו חיובי לקחתי מהתקופה הזו. ובמקרה הזה יש פה שני צדדים שעלו על עצים גבוהים מדי ונראה שקשה מאוד לרדת מהם.Red roy כתב: ↑22 מרץ 2025, 22:50יהלומי , מישהו מפריע לך במשחקי הבית ?יהלום14אדום כתב: ↑22 מרץ 2025, 22:41 מעבר לגועל נפש של ההתנהגות מול עופר, אתם לא רוצים להגיע, אל תבואו, באמת בלי ביקורת. אבל להפוך את עצמכם לאיזו יחידה עילית וכל השאר הם אוהדי הצלחות/אוהדי עופר/מסונוורים מכסף ועוד שלל תיאורים, זה פתטי במקרה הטוב. האולטראס לא המציאו את האהדה, את האהבה לקבוצה או את רמת האוהד, תפסיקו לחשוב שהשמש זורחת לכם מהתחת.
ואחרי שזה נאמר, אתה מקלל מישהו, יורד לחייו, אתה לא יכול לצפות שיקבל אותך בורדים ושושנים.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 194 לייקים
בלי קשר לזה שהקללות הגיעו רק בשלב מסוייםיהלום14אדום כתב: ↑22 מרץ 2025, 22:56רוי אחי, לא מפריע לי כלום, באמת, השנים האחרונות בחיי הכניסו את הכל אצלי לפרופורציות, גם אם הנסיבות היו מחורבנות, משהו חיובי לקחתי מהתקופה הזו. ובמקרה הזה יש פה שני צדדים שעלו על עצים גבוהים מדי ונראה שקשה מאוד לרדת מהם.Red roy כתב: ↑22 מרץ 2025, 22:50יהלומי , מישהו מפריע לך במשחקי הבית ?יהלום14אדום כתב: ↑22 מרץ 2025, 22:41 מעבר לגועל נפש של ההתנהגות מול עופר, אתם לא רוצים להגיע, אל תבואו, באמת בלי ביקורת. אבל להפוך את עצמכם לאיזו יחידה עילית וכל השאר הם אוהדי הצלחות/אוהדי עופר/מסונוורים מכסף ועוד שלל תיאורים, זה פתטי במקרה הטוב. האולטראס לא המציאו את האהדה, את האהבה לקבוצה או את רמת האוהד, תפסיקו לחשוב שהשמש זורחת לכם מהתחת.
ואחרי שזה נאמר, אתה מקלל מישהו, יורד לחייו, אתה לא יכול לצפות שיקבל אותך בורדים ושושנים.
גם אוהדי חיפה קיללו את שחר , גם אוהדי באר שבע , אפילו הכלבים בצהוב תחו שלטי מחאה נגד גולדהאר .
זה חיים של בעלי מועדון ספורט.
ואם מעניין אותך באמת , תקשר אלי ותשמע איך ינאי דיבר אל אנשים במפגשים שנערכו לפני תחילת העונה בכאילו כדי למצוא פיתרון
ובנינו , גם אני לא מקלל
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
דוגמאות מעולותRed roy כתב: ↑22 מרץ 2025, 23:03בלי קשר לזה שהקללות הגיעו רק בשלב מסוייםיהלום14אדום כתב: ↑22 מרץ 2025, 22:56רוי אחי, לא מפריע לי כלום, באמת, השנים האחרונות בחיי הכניסו את הכל אצלי לפרופורציות, גם אם הנסיבות היו מחורבנות, משהו חיובי לקחתי מהתקופה הזו. ובמקרה הזה יש פה שני צדדים שעלו על עצים גבוהים מדי ונראה שקשה מאוד לרדת מהם.
גם אוהדי חיפה קיללו את שחר , גם אוהדי באר שבע , אפילו הכלבים בצהוב תחו שלטי מחאה נגד גולדהאר .
ואם מעניין אותך באמת , תקשר אלי ותשמע איך ינאי דיבר אל אנשים במפגשים שנערכו לפני תחילת העונה בכאילו כדי למצוא פיתרון
ובנינו , גם אני לא מקלל
שחר מת להעיף את הארגון שם (הפסקתי כבר לעקוב מה שם של הארגון המוביל אצלהם שמתחלף כל כמה שנים) וממה שאני מבין גם פועל נגדם
אוהדי ב״ש קיבלו אזהרה אחרונה, ומאז הם מבינים שלא כדאי להם לריב עם הבוס יותר כי אם היא תלך הם יחזרו לליגה הלאומית מאוד מהר בלעדיה
ושלטי מחאה של הגרמנים? נגד המאמן ולא שגולדהאר יילך ממכבי
מה שאני רוצה להגיד, שאם האולטראס חושבים שייתנו להם להמשיך לבזות את הבעלים ואת שאר הקהל אז זה ייגמר כשהם בצד המפסיד, וכן כל המעודון יסבול מזה לפחות בהתחלה
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
תסתכל בתגובות אנשים מאמינים בלב שלם שעופר ינאי הוא עדיין הבעלים כי האולטראס מוכנים לזה כרגע. לדעתם ביום שהם ירצו הוא יפסיק להיות הבעלים.Red Wolf כתב: ↑23 מרץ 2025, 09:44דוגמאות מעולותRed roy כתב: ↑22 מרץ 2025, 23:03בלי קשר לזה שהקללות הגיעו רק בשלב מסוייםיהלום14אדום כתב: ↑22 מרץ 2025, 22:56
רוי אחי, לא מפריע לי כלום, באמת, השנים האחרונות בחיי הכניסו את הכל אצלי לפרופורציות, גם אם הנסיבות היו מחורבנות, משהו חיובי לקחתי מהתקופה הזו. ובמקרה הזה יש פה שני צדדים שעלו על עצים גבוהים מדי ונראה שקשה מאוד לרדת מהם.
ובנינו , גם אני לא מקלל
שחר מת להעיף את הארגון שם (הפסקתי כבר לעקוב מה שם של הארגון המוביל אצלהם שמתחלף כל כמה שנים) וממה שאני מבין גם פועל נגדם
אוהדי ב״ש קיבלו אזהרה אחרונה, ומאז הם מבינים שלא כדאי להם לריב עם הבוס יותר כי אם היא תלך הם יחזרו לליגה הלאומית מאוד מהר בלעדיה
מה שאני רוצה להגיד, שאם האולטראס חושבים שייתנו להם להמשיך לבזות את הבעלים ואת שאר הקהל אז זה ייגמר כשהם בצד המפסיד, וכן כל המעודון יסבול מזה לפחות בהתחלה
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
כי כנראה אם לא מבינים עד כמה הם לבד הפעם.Red_man כתב:תסתכל בתגובות אנשים מאמינים בלב שלם שעופר ינאי הוא עדיין הבעלים כי האולטראס מוכנים לזה כרגע. לדעתם ביום שהם ירצו הוא יפסיק להיות הבעלים.Red Wolf כתב: ↑23 מרץ 2025, 09:44דוגמאות מעולותRed roy כתב: ↑22 מרץ 2025, 23:03 בלי קשר לזה שהקללות הגיעו רק בשלב מסויים
ובנינו , גם אני לא מקלל
הם לא מבינים שאם הם יעלו דרגה וינסו לסלק אותו.הפעם הרוב כבר לא יעמוד בצד.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אני ממש מתבאס כשכמות האוהדים עם חולצות 'לא באים ליד אליהו' הולכת ומתמעטת עד לרמה שאפשר לספור על כף יד אחת.
אף אחד לא באמת רוצה אותם ביד אליהו(או בכל מקום אחר). הבעייה שהם כ"כ חסרי השכלה שהם לא מסוגלים להבין זאת.
באמת נו, מדובר פה באנשים שספק אם סיימו 8 שנות לימוד אבל בטוחים שלקלל בעלים עשיר עושה אותם חכמים
וואי ההתאבדות הזו בפרהסיה של האולטראס זה באמת אחד הדברים הכי טובים שקרה למועדון שלנו.
אפילו אוהדים של קבוצות אחרות כבר לא מכלילים אוטומטית ב "הקהל של הפועל" אלא "אולטראס הפועל".
כ"כ כיף שמבדילים אותם עכשיו מאיתנו. הם שם, אנחנו פה. הם הרי ממילא לא רוצים להיות פה.
רוצה לשלוח מפה תודה לאולטראס הפועל ותודה להם על הפעולה החד צדדית הזו שלהם. המשיכו כך! עלו והצליחו!
אף אחד לא באמת רוצה אותם ביד אליהו(או בכל מקום אחר). הבעייה שהם כ"כ חסרי השכלה שהם לא מסוגלים להבין זאת.
באמת נו, מדובר פה באנשים שספק אם סיימו 8 שנות לימוד אבל בטוחים שלקלל בעלים עשיר עושה אותם חכמים

וואי ההתאבדות הזו בפרהסיה של האולטראס זה באמת אחד הדברים הכי טובים שקרה למועדון שלנו.
אפילו אוהדים של קבוצות אחרות כבר לא מכלילים אוטומטית ב "הקהל של הפועל" אלא "אולטראס הפועל".
כ"כ כיף שמבדילים אותם עכשיו מאיתנו. הם שם, אנחנו פה. הם הרי ממילא לא רוצים להיות פה.
רוצה לשלוח מפה תודה לאולטראס הפועל ותודה להם על הפעולה החד צדדית הזו שלהם. המשיכו כך! עלו והצליחו!
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 368 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
רוי עם יד על הלב...Red roy כתב: ↑22 מרץ 2025, 23:03בלי קשר לזה שהקללות הגיעו רק בשלב מסוייםיהלום14אדום כתב: ↑22 מרץ 2025, 22:56רוי אחי, לא מפריע לי כלום, באמת, השנים האחרונות בחיי הכניסו את הכל אצלי לפרופורציות, גם אם הנסיבות היו מחורבנות, משהו חיובי לקחתי מהתקופה הזו. ובמקרה הזה יש פה שני צדדים שעלו על עצים גבוהים מדי ונראה שקשה מאוד לרדת מהם.
ובנינו , גם אני לא מקלל
האם הדיבור של עופר היה לפני או אחרי הלא יקרה?
כי נכון שעופר "הפר הסכמים" אבל הוא עשה בסופו של דבר מה שהוסכם שיעשה על ידי כולם...
במקום לנהל דיאלוג התחילה התקפה נגד עופר של כלל הגורמים עופר כמו עופר לא נשאר חייב..
בלי קשר שאלה ששאלתי בעבר לא מעט מתנגדים, נגיד עופר אומר וואלה צודקים. בואו נחזור לדרייב אין.
אבל תשכחו ממוטלי גינת ים ושאר שחקנים עם חוזה מעל ל 300K ....
מה לדעתך יקרה? הרי מצס העמותה ידוע לכולנו
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
הוא לא באמת רוצה את זה.nirgo כתב: ↑23 מרץ 2025, 10:56
עירית ת"א לא רוצה להרוס את הדרייב-אין, מבחינתה שיבנה אולם חדש.
מאחר והמשחקים הארופאים לא חוזרים לישראל לפני תום "מלחמת קואלייצית נתניהו" (נובמבר 2026), עופר רוצה להעניק ל-2700 פריוולגים לראות את הפועל באולם ולשלוח 5000 אוהדים למרקע הטלוויזיה עד שיבנה האולם (פברואר 2053).
הוא רוצה להראות לאולטראס שהם לבד ושיש רוב מוחץ בקהל להמשיך לשחק ביד אליהו
מה אתה חושב יהיו תוצאות סקר כזה בקרב 8000 המנויים של הפועל ?
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
הסקר בכלל לא משנה
האולטראס יתחייבו לעבור אם הרוב ירצה בכך?
ברור שלא, כי עובדתית, 8000 מנויים כבר הצביעו ברגליים (פחות 500 נגיד של האולטראס)
האולטראס יתחייבו לעבור אם הרוב ירצה בכך?
ברור שלא, כי עובדתית, 8000 מנויים כבר הצביעו ברגליים (פחות 500 נגיד של האולטראס)
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
כן בטוח שאנשים ישמחו לוותר על המנוי שלהם. קדימה מי מתנדב ראשון?nirgo כתב: ↑23 מרץ 2025, 10:56
מאחר והמשחקים הארופאים לא חוזרים לישראל לפני תום "מלחמת קואלייצית נתניהו" (נובמבר 2026), עופר רוצה להעניק ל-2700 פריוולגים לראות את הפועל באולם ולשלוח 5000 אוהדים למרקע הטלוויזיה עד שיבנה האולם (פברואר 2053).
-
- קיבל.ה 368 לייקים
@oy
אם חוזרים לדרייב-אין, הפתרון היחיד הוא:
סבב מנויים
אני בטוח שטובי האנליסטים של הפועל, ימלאו טבלאות של דרג משחקים:
דרבי
י-ם
פליאוף
סדרות
שאר הקבוצות
גביע
2700 הפירווילגים מהדרייב-אין, יהיו חלק מ-8000 המנויים בסבב המנויים.
אם חוזרים לדרייב-אין, הפתרון היחיד הוא:
סבב מנויים
אני בטוח שטובי האנליסטים של הפועל, ימלאו טבלאות של דרג משחקים:
דרבי
י-ם
פליאוף
סדרות
שאר הקבוצות
גביע
2700 הפירווילגים מהדרייב-אין, יהיו חלק מ-8000 המנויים בסבב המנויים.
-
- קיבל.ה 140 לייקים
מבלי להתייחס לפתרון כן או לא, להגיד 2,700 פריוויליגים? באמת?
הדרייב אין היה סולד אאוט שנתיים. זהו. עד אז כל מי שרצה יכול להגיע לכל משחק.
יש גבול כמה אפשר לעוות את המציאות
-
- קיבל.ה 213 לייקים
לא ברור לי של מי הסיפור על העירייה לא רוצה להרוס את הדרייבאיןnirgo כתב: ↑23 מרץ 2025, 10:56
העירייה הוציאה קול קורא, עם התחייבות. עכשיו תורו של ינאי להשלים את חלקו והתור הזה מתעכב הרבה מעבר למובטח
יותר מסביר להניח שאם העירייה תחזור בה מהסיכומים היא תאלץ לפצות את עופר גם על הכסף וגם על "הנזק" שנגרם לו.
( אלה אם כמובן זה עופר שלא יעמוד בסיכומים )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
זה לא נכון שעכשיו תורו של עופר להשלים את חלקו.ההוא מפעם כתב: ↑23 מרץ 2025, 13:19לא ברור לי של מי הסיפור על העירייה לא רוצה להרוס את הדרייבאיןnirgo כתב: ↑23 מרץ 2025, 10:56
העירייה הוציאה קול קורא, עם התחייבות. עכשיו תורו של ינאי להשלים את חלקו והתור הזה מתעכב הרבה מעבר למובטח
יותר מסביר להניח שאם העירייה תחזור בה מהסיכומים היא תאלץ לפצות את עופר גם על הכסף וגם על "הנזק" שנגרם לו.
( אלה אם כמובן זה עופר שלא יעמוד בסיכומים )
קודם תפקיד העירייה לשלוח את החוזה (ועל כך יש מו"מ כרגע) ורק אז עופר יצטרך להשלים את חלקו
-
- קיבל.ה 522 לייקים
''השיפוץ נעצר כדי לבחון את אופצית האקספו'' - ערוץ הספורט
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=501117
בקיצור
מי שטען שאין בכוונת עופר ינאי לשפץ הדרייב אין צדק.
מלכתחילה זה היה שקוף ,שכל הכוונה שלו להעביר את המגרש הביתי ליד אליהו ולא לשפץ את הדרייב אין
בקיצור
מלכתחילה זה היה שקוף ,שכל הכוונה שלו להעביר את המגרש הביתי ליד אליהו ולא לשפץ את הדרייב אין
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
אהבתי את הכתבה, אשכרה אותו משפט ב5 וריאיציות שונות.tadmored כתב: ↑24 מרץ 2025, 16:53 ''השיפוץ נעצר כדי לבחון את אופצית האקספו'' - ערוץ הספורט
בקיצור
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
"הייתה לנו פגישה עם אנשי הפועל ת"א. עופר הביע נכונות ללכת על אולם של 20 אלף, ועדיין לעמוד באותן התחייבויות"tadmored כתב: ↑24 מרץ 2025, 16:53 ''השיפוץ נעצר כדי לבחון את אופצית האקספו'' - ערוץ הספורט
בקיצור
בקיצור הוא עדיין מנהל מו״מ עם העירייה ועומד בהתחייבויות המקוריות.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
האולטראס יעשו פה בלאגן שיכול לגמור לנו את הקבוצה
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
איך הצלחת להבין את זה מהכתבה?tadmored כתב: ↑24 מרץ 2025, 16:53 ''השיפוץ נעצר כדי לבחון את אופצית האקספו'' - ערוץ הספורט
בקיצור
הוא אומר במפורש שמי שעצר כרגע את עניין שיפוץ הדרייב-אין זאת העירייה,
שהתוכניות לשיפוץ הדרייב-אין (אם יחליטו ללכת על אולם של 10000) קרובות לסיום
וגם שעופר, מבחינתו, עומד בכל ההתחייבויות שלו.
מה בדיוק אתה רוצה מעופר ?
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
הם כבר לא יודעים מה הם רוצים מעופר. מישהו אמר למישהו שאמר למישהו שעופר זה לא טוב.בני12 כתב: ↑24 מרץ 2025, 17:27איך הצלחת להבין את זה מהכתבה?tadmored כתב: ↑24 מרץ 2025, 16:53 ''השיפוץ נעצר כדי לבחון את אופצית האקספו'' - ערוץ הספורט
בקיצור
העץ פשוט נהיה גבוה מדי ולא בא להם קפיצת התאבדות.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1760 לייקים
עופר תמיד אשם.בני12 כתב:איך הצלחת להבין את זה מהכתבה?tadmored כתב: ↑24 מרץ 2025, 16:53 ''השיפוץ נעצר כדי לבחון את אופצית האקספו'' - ערוץ הספורט
בקיצור
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
עופר לא אשם בכך שהשיפוץ כרגע מתעכב, אבל הוא מיהר לעבור ליד אליהו (מעבר שאני נהנה ממנו כי רכשתי עוד מנויים)
והטיעון שלו היה שצריך לעבור כי מתחילים שיפוץ, וזה טיעון שהוכח כטיעון סרק
והטיעון שלו היה שצריך לעבור כי מתחילים שיפוץ, וזה טיעון שהוכח כטיעון סרק
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
הוא לא טען שזה בגלל שמתחיל שיפוץ (מי טען שבפברואר אמור היה להתחיל השיפוץ כשאפילו התכנון ע"י האדריכל עדיין לא החל?)
הוא טען שיש אלפי אוהדים שרוצים לבוא ולראות את הקבוצה (וצדק) ושמגיע להם
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
נו מה נראה לכם שהוא סתם ישלם לאדריכל על הדמייה???
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
לא הבנתי על מה התלונות פה?
למה זה משנה אם משפצים את היכל שלמה או בונים אולם חדש אחר?
הטענה היתה שניתן כבר השנה למכור עוד אלפי מנויים , מה שהוכח נכון וזאת הסיבה שלשמה עברנו ליד אליהו.
לכל אורך הדרך לא הבנתי מה הקשר בכלל למתי (או אם) היכל שלמה ישופץ.
למה זה משנה אם משפצים את היכל שלמה או בונים אולם חדש אחר?
הטענה היתה שניתן כבר השנה למכור עוד אלפי מנויים , מה שהוכח נכון וזאת הסיבה שלשמה עברנו ליד אליהו.
לכל אורך הדרך לא הבנתי מה הקשר בכלל למתי (או אם) היכל שלמה ישופץ.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים