Shacham כתב: ↑23 מרץ 2025, 15:36
L.S כתב: ↑23 מרץ 2025, 15:16
Shacham כתב: ↑23 מרץ 2025, 15:04
סוס מת? הבן אדם עם דאבל-דאבל שערים ובישולים העונה בליגה הסרבית, שלמשל קאנגווה שחקן העונה בליגת העל הגיע משם, ולא נתן מספרים כאלה.
מסכים שאסור לבנות סביבו קבוצה בגילו, מסכים שאם הוא מגיע צריך לידו 2 קשרים שיתנו עבודה פיזית (אהמ אליאס), אבל החתמה שלו זה חלום גם מבחינה מקצועית. אפילו אם יש כאן סיכון מסוים שבגילו יהיה לו קשה להתרגל לליגה חדשה עם קצב וסגנון אחרים.
אם אני לא טועה פעם אחרונה שבדקתי מרבית השערים שלו זה פנדלים
תקצירים ומעט משחקים שראיתי, נראה שמשחקים שם בקצה של ליגה לאומית
אני חושב שמקרה שלו המספרים קצת משקרים.
4 פנדלים מתוך 10 גולים. ועוד 10 בישולים.
מן הסתם לא ראיתי משחקים מהליגה שם, מהקצת תקצירים שראיתי גם קיבלתי רושם שהקצב איטי אבל גם משחק ממוצע שיהיה לנו נגד ההפועל חדרות של הליגה יהיה בקצב נמוך.
מבחינת שחקנים שהגיעו משם בשנים האחרונות עולים לי לראש בעיקר הצלחות - כאמור קנגאווה, סטואיץ' של מכבי, נמניה הבלם של ריינה. רק סברינה שהגיע השנה מפרטיזן לחיפה הוא כישלון. בטח יש עוד שחקנים שאני לא חושב עליהם כי לא הצליחו, אבל עדיין אני חושב ששחקן שהוא אחד הטובים בליגה שם בסבירות גבוהה יצליח פה.
השחקנים שמנית כאן מהכוכב, שהיא בליגה של עצמה בסרביה (21 נק' הפרש מפרטיזן העונה) ולפי מה שביברס אומר, הליגה שם זה כמו מכבי סל בימי הזוהר שלה כאן.
אין באמת תחרות בליגה הזו, שוב, לפי מה שביברס אומר אני כמובן לא עוקב אחרי הליגה הזו.
כמו שאמרו כאן, אני מעדיף שחקנים רעבים שרצים בלי הפסקה על המגרש, כי בליגה החלשה שלנו, מי שרץ יותר ועובד יותר, כנראה גם ינצח גם אם הקבוצה לא מפוצצת כשרון.
אם הוא יגיע לכאן כשחקן משלים, תפדאל. אם יגיע לכאן בתור כוכב, אנחנו והוא נבכה על החיבור מחדש הזה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.