זברות.
UH99
-
- קיבל.ה 189 לייקים
מה היה הסיפור של מלאכי השלום?
-
- קיבל.ה 368 לייקים
פני האולטראס לשלום
ומלך מלכי המלכים הקדוש, הוא עופר.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
השיר של הקידוש, לדעתי זה היה בקטע של הדגשת הרצון לעוד משחקים בשישי בשלוש, השעה הכי מושלמת לכדורגל!
כולם פנויים אין עבודה, אין בי"ס, לא מאוחר, אפשר להביא את הילדים ואפילו קצת לשתות לפני המשחק.
שעה מושלמת, יום מושלם
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 568 לייקים
אם זה היה המסר , זה נחמד

לי זה נשמע כמו זליגה להכנסת דת ליציע, אבל יש מצב טוב שפספסתי את המשמעות פה, כמו שרשמת
-
- קיבל.ה 115 לייקים
די כברתא מרבוטא כתב: ↑08 פברואר 2025, 10:28אם זה היה המסר , זה נחמד![]()
לי זה נשמע כמו זליגה להכנסת דת ליציע, אבל יש מצב טוב שפספסתי את המשמעות פה, כמו שרשמת
לא קרה כלום אם שרו קצת שיר שמזוהה עם היהדות
חלאס עם כל הפרשנות הזאת
שום סיכוי שהארגון יחזור בתשובה עכשיו מבטיח לך
״זליגה להכנסת דת ליציע״
-
- קיבל.ה 568 לייקים
1. בעצמי אמרתי שסומך האיר עיני, אז לא הבנתי הטענה שלךצבי שיסל כתב: ↑08 פברואר 2025, 10:50די כבר
לא קרה כלום אם שרו קצת שיר שמזוהה עם היהדות
חלאס עם כל הפרשנות הזאת
שום סיכוי שהארגון יחזור בתשובה עכשיו מבטיח לך
״זליגה להכנסת דת ליציע״
2. אלא אם, כמו שנאמר באשכול אחר שזה כן מתוך זיקה ליהדות ולמסורת ואז- זכותך לשמוח בזה וגם *זכותי לבקר את זה. כמו שזכותם של חלק להחרים את יד אליהו וזכותם של אחרים לבוא
-
- קיבל.ה 115 לייקים
אף אחד לא שלל ממך את כל הזכויות שאתה מציין באובססיהתא מרבוטא כתב: ↑08 פברואר 2025, 11:221. בעצמי אמרתי שסומך האיר עיני, אז לא הבנתי הטענה שלך
2. אלא אם, כמו שנאמר באשכול אחר שזה כן מתוך זיקה ליהדות ולמסורת ואז- זכותך לשמוח בזה וגם *זכותי לבקר את זה. כמו שזכותם של חלק להחרים את יד אליהו וזכותם של אחרים לבוא
-
- קיבל.ה 568 לייקים
1. כשכתבת "חלאס עם הפרשנות הזו" נשמע כמו לשלול אותה, אבל סבבה , הבנתי אותך לא נכוןצבי שיסל כתב: ↑08 פברואר 2025, 11:32אף אחד לא שלל ממך את כל הזכויות שאתה מציין באובססיה
2. אני ציינתי רק את הטעות שלי בהבנת השיר. אתה הפכת את זה לדיון.
יאללה נסכם שהבנתי לא נכון השיר, וטוב שלא נהפוך לגרסה 2.0 של הבני מאמינים מביתר
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
התגובות ברשתות וגם כאן מראות שיש שמחה גדולה מהשיר הזה. לא צריך להתיחס לכל אחד הכל בסדר.צבי שיסל כתב: ↑08 פברואר 2025, 11:32אף אחד לא שלל ממך את כל הזכויות שאתה מציין באובססיה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
בשולי המלאכי השלום..
תפאורה מדהימה אתמול וגם קצת צביטה למכבי שלא הצליחו לעשות תפאורה כזאת (לפי הטוויטר)
תפאורה מדהימה אתמול וגם קצת צביטה למכבי שלא הצליחו לעשות תפאורה כזאת (לפי הטוויטר)
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
אני מניח שהתפאורה זה עבודה שלהם - אז שמגיע מגיע כל הכבוד!
והשלום עליכם הזה באופן אישי מאוד מרגש ומתאים - אהבתי מאוד!
והשלום עליכם הזה באופן אישי מאוד מרגש ומתאים - אהבתי מאוד!
OMG עווופררר
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
בהמשך לדיון על שירת 'שלום עליכם' בתום המשחק
אתמול הייתי בשער 7 קרוב לשער 5 ולפי מה שראיתי, הבקשה לשיר את השיר הגיעה מהשחקנים על הדשא
אתמול הייתי בשער 7 קרוב לשער 5 ולפי מה שראיתי, הבקשה לשיר את השיר הגיעה מהשחקנים על הדשא
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
אתמול לבקוביץ ביקש, כנראה כי התלהבו מהעניין. שבוע שעבר זה היה מהקהל במאה אחוז.
אני חושב שזה כיף ומחמם את הלב גם בלי להיות איזה מסורתי.
בכל מקרה לכל החוששים מהדתה, למזלם ״רק״ צריך לעלות ליגה והבעיה הזו מאחורנו, בליגת העל מי שירצה ישאר להבדלה במוצש
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
האמת שאם אפשר יהיה לסדר שגם בעונה הבאה (בליגת העל) נמשיך לשחק בימי שישי בשלוש זה יהיה מושלם. זאת פשוט השעה הכי טובה בעולם לכדורגל!
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 753 לייקים
לפני שהטלויזיה והדת השתלטו על האגנדה בכדורגל, תמיד שיחקו בשבת, בשעות אחר הצהריים המוקדמות. כאשר בבלומפילד היו בדכ 2 משחקים - אחד ב 1300 והשני ב 1500. (+\- חצי שעה). כל הליגה שיחקה ב 1500 והיתה איורת כדורגל ! כך זה גם בליגה האנגלית , הגרמנית והאיטלקית עד היום - משחקים ביום הראשון של הסופש (בדכ שבת) בצהריים! כך עובדות ליגות שמכבדות את המיקצוע, את האוהדים ודואגת שהצפיה תהייה חוויה משפחתית! לצערי אצלנו הכל שיקול של כסף!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
אחת התפאורות המרגשות אם לא הכי מרגשת בהיסטוריה של הארגון.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
לא מתאים זיקוקים בתקופה כזאת שיכולים לשבת איתנו ביציע חיילים פוסט טראומתים.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
התפלאתי שלא שרו שירי דרבי בסוף רבע הגמר
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
הייתי ממש ממש שמח אם האולטראס היו עולים היום לירושלים
תחושת התסכול ממהלכי הממשלה גורמת לי לדיכאון ועצבות גדולה ויש תחושה שרק ארגון כמו האולטראס יכול לעשות מספיק בלגאן כדי שאולי יזיז פה משהו.
חסרים במחאה הזאת אנשים 'חצופים' שיהפכו קצת מכוניות, יעיפו חזיזים ויאתגרו את המשטרה.
סליחה על הסטייה מהנושא, אבל אני פשוט לא מצליח לחשוב בימים אלה על כלום חוץ מהתדרדרות המדינה ומצב החטופים
תחושת התסכול ממהלכי הממשלה גורמת לי לדיכאון ועצבות גדולה ויש תחושה שרק ארגון כמו האולטראס יכול לעשות מספיק בלגאן כדי שאולי יזיז פה משהו.
חסרים במחאה הזאת אנשים 'חצופים' שיהפכו קצת מכוניות, יעיפו חזיזים ויאתגרו את המשטרה.
סליחה על הסטייה מהנושא, אבל אני פשוט לא מצליח לחשוב בימים אלה על כלום חוץ מהתדרדרות המדינה ומצב החטופים

פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 856 לייקים
למה שהם יעשו את זה?סומך כתב: ↑19 מרץ 2025, 17:50 הייתי ממש ממש שמח אם האולטראס היו עולים היום לירושלים
סליחה על הסטייה מהנושא, אבל אני פשוט לא מצליח לחשוב בימים אלה על כלום חוץ מהתדרדרות המדינה ומצב החטופים![]()
הם מזוהים פוליטית?
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
הם נושאים בגאון שלטי אנטיפה, ומה שקורה כרגע במדינה זה הפיכה עם גוונים פשיסטיים.redrony כתב: ↑20 מרץ 2025, 11:25למה שהם יעשו את זה?סומך כתב: ↑19 מרץ 2025, 17:50 הייתי ממש ממש שמח אם האולטראס היו עולים היום לירושלים
סליחה על הסטייה מהנושא, אבל אני פשוט לא מצליח לחשוב בימים אלה על כלום חוץ מהתדרדרות המדינה ומצב החטופים![]()
הם מזוהים פוליטית?
אז כן, זה לגמרי תחת הזיהוי הפוליטי שלהם
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
צריך לעשות הרבה יותר מזהסומך כתב: ↑19 מרץ 2025, 17:50 הייתי ממש ממש שמח אם האולטראס היו עולים היום לירושלים
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 856 לייקים
בוא נגיד שאני אופתע מאוד אם כל מי שהלך לתקוף את הילדים של חולון הם נגד מה שקורה במדינה עכשיו או שבכלל אכפת להםסומך כתב: ↑20 מרץ 2025, 12:02הם נושאים בגאון שלטי אנטיפה, ומה שקורה כרגע במדינה זה הפיכה עם גוונים פשיסטיים.redrony כתב: ↑20 מרץ 2025, 11:25למה שהם יעשו את זה?סומך כתב: ↑19 מרץ 2025, 17:50 הייתי ממש ממש שמח אם האולטראס היו עולים היום לירושלים
הם מזוהים פוליטית?
אז כן, זה לגמרי תחת הזיהוי הפוליטי שלהם
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
חבורת עבריינים שאם היו אומרים להם שאולטראס הפועל מחובר לקונספט אחר הם היו הולכים גם עם חולצות של כהנא וארגון להבה. ממש אנשי אידיאולוגיה, אני בטוח שהם ישבו רבות עם עצמם והגיעו להבנה עמוקה של מה שהם "מייצגים"
רדיוס לבית"ר!
האולטראס הלך ימינה והתחבר לשורשים בדיוק כמו רב העם, זה עניין סטטיסטי, זה הכל.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
כששרקו אצלינו בוז לשחקן ערבי הם ישבו בשקט. זה אומר הכל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
שרקו בוז לשחקן ערבי, אבל לא בגלל המוצא שלו, אלא בגלל דברים אחרים.טכנית לארז כתב:כששרקו אצלינו בוז לשחקן ערבי הם ישבו בשקט. זה אומר הכל.
כשהוא הוציא הבהרה, זה נעלם כלא היה והיום נאסר הוא אחד האהובים אצלנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 20 מרץ 2025, 23:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
לא שאני מחובבי האולטראס, אבל להגיד שהם "שתקו כששרקו בוז לשחקן ערבי",
ברמיזה לזה ששרקו לו בוז רק בגלל שהוא ערבי - זו גזענות לכל דבר.
ברמיזה לזה ששרקו לו בוז רק בגלל שהוא ערבי - זו גזענות לכל דבר.
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
מי התנהג פה בגזענות לדעתך, ובאיזה מובן?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 939 לייקים
טכנית. יש כאן סוג של גזענות של ציפיות נמוכות.
א. לא שרקו לו בוז כי הוא ערבי.
ב. האולטראס לא צריך להגן על ערבי אם שורקים לו בוז שלא בשל היותו ערבי.
מוצאו של שחקן אמור להשפיע אם שורקים לו בוז מסיבות שאינן גזעניות?
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
אני לא בטוח שאתה צודק בהנחה א' שלך, כך שבעיניי כל השאר לא כל כך רלוונטי.
בכל מקרה, זה בסיס קצת רעוע להציב עליו טענה מאוד ספציפית כמו "גזענות של ציפיות נמוכות" (טענה שבדרך כלל היא להטוט לשוני שמשמש בעיקר גזענים שמתנגדים לצעדים אנטי-גזעניים, אבל נעזוב את זה כרגע).
תודה שהסברת. מודה שקודם לא הצלחתי להבין לאן אתה חותר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
חלאות עם ה״אידאה״ המחורבנת שלהם לנסות לדחוף אותה בכדורגל כי אין להם שום במה אחרת.
עולה שם ילד מהנוער של האולטרס ומנסה לריב עם אנשים ששורקים לו בוז על הקריאות לעופר.
מבחילים פשוט לא היה בא לי לעודד איתם אחרי זה
עולה שם ילד מהנוער של האולטרס ומנסה לריב עם אנשים ששורקים לו בוז על הקריאות לעופר.
מבחילים פשוט לא היה בא לי לעודד איתם אחרי זה
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
קודם כל אל תכניסו לי את הרגל לסל
ואם כן, הפתרון מאוד פשוט - תצטרפו אליי ולחברים שלי שפשוט שרים "עופר ינאי הוא נשמה" במקום הבוז - ברגע שהם יקלטו שלא שומעים אותם בכלל כי כל היציע מעודד את עופר הם יפסיקו
הבוז נותם להם כוח
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
מבין את הביקורת אבל לדעתי אם הם היו נכנסים אז לריב עם שאר הקהל זה רק היה מונע את ההתמוססות של האירוע המביך ההוא.
הבוז הגיע משער 7 ומהצדדים של שאר 5, אלה אזורים שלא ממש שמים על האולטראס (כמו שאנחנו רואים עכשיו עם הקריאות ליד אליהו).
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
תעלו פוסט. זה לא ככ קשה והם יודעים לעשות את זה כשזה מספיק חשוב להם.
מאכזב מאוד.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אם הם היו שרים היום שתהיה שואה למכבי אחרי ששרו לעופר הם היו אוכלים בוז מטורף גם כן כמו שאכלו נגד רמת השרון שהכניס אותם להלם. גם היום הם חטפו בוז משוגע ניסו להגביר ושוב השתיקו אותם וניסו אח״כ לפייס את הקהל עם אחרייך הפועל באחד הביצועים החלשים והעלובים של השיר מאז שהוכנס. כל מי שמדבר על יד אליהו והאווירה שם אז היום הייתה אוירה עייפה עם עידוד חלש ברוב המשחק.
לדעתי האולטראס והקהל הרחב על מסלול התנגשות בלתי נמנע. כל הקווים נחצו ויהיה הרבה יותר רע לפני שיהיה פה טוב יותר. מי שחושב שמה שקורה בסל ישאר שם לא מבין איפה הוא חי. הבעיות חיות וקיימות גם ברגל והן כאן כדי להישאר ולהתפוצץ לכולנו בפרצוף.