אפשר לסמוך על אוהדי הפועל שגם ביום של משחק מכריע הם יגרמו לך לצחוק
קפינסקיoleg neduda כתב:נערך לנסיעה לסופיה לחצי. מישהו שמכיר יכול לתת שמות של שניים-שלושה מלונות בסופיה שהם המלונות הטובים ביותר שם? נוסע עם אישתי אז אני צריך פאסיליטי טוב, ואני יודע מניסיון שבבולגריה (לפחות בערים אחרות) הסטנדרט בהרבה מלונות "נחשבים" נמוך מאוד.
קיבלתי פידבקים טובים על מילניום. מישהו היה שם?
ממליץ על Ruby Red House בסופיה, ישנתי שם עכשיו ברבע גמר והיה מעולה. זה לא מלון אלא בית דירות כזה ברמה מאוד גבוהה, מחיר טוב ומיקום מעולה.oleg neduda כתב: ↑13 מרץ 2025, 09:36 נערך לנסיעה לסופיה לחצי. מישהו שמכיר יכול לתת שמות של שניים-שלושה מלונות בסופיה שהם המלונות הטובים ביותר שם? נוסע עם אישתי אז אני צריך פאסיליטי טוב, ואני יודע מניסיון שבבולגריה (לפחות בערים אחרות) הסטנדרט בהרבה מלונות "נחשבים" נמוך מאוד.
המועדון מודיע על חבילת טיסה למשחק בסמוקוב
חבילת טיסה מסובסדת למשחק מספר 2 נגד ולנסיה – במחיר מיוחד של 299$ בלבד.
פרטי החבילה:
יציאה: שישי, 28.3 בשעה 10:00 (טיסה לסופיה)
חזרה: מוצ”ש, 29.3 בשעה 22:35 (טיסה מסופיה)
כלולים בחבילה: כרטיסי טיסה, הסעות וכרטיס למשחק.
לא כלול: לינה (יש להזמין עצמאית)
לפרטים נוספים ורכישה : https://bit.ly/Semi2EUROCUP
לאוהדים המגיעים עצמאית – כל הפרטים על כרטיסים והסעות מחכים לכם בקישור: https://bit.ly/InfoSemiEuro25
הסעות הלוך וחזור מסופיה, במחיר של 160 ש"ח לאדם.
אוהדים המגיעים באופן עצמאי יכולים לרכוש כרטיסים למשחק מספר 2 בחצי גמר היורוקאפ. מחיר כרטיס: 134 ש"ח.
כשהוא כתב את זה אלו היו שמועות.oleg neduda כתב: ↑18 מרץ 2025, 16:03זה לא שמועות, אלא הודעה רשמית של המועדון, שהבטיח להוציא עוד טיסה. לפי הביקוש, נראה שיכולים למלא עוד שניים-שלושה מטוסים בקלות. מקווה שתצא יותר מטיסה אחת נוספת
אבל יש משחק של בני יהודה באותו יוםoleg neduda כתב: ↑18 מרץ 2025, 16:03זה לא שמועות, אלא הודעה רשמית של המועדון, שהבטיח להוציא עוד טיסה. לפי הביקוש, נראה שיכולים למלא עוד שניים-שלושה מטוסים בקלות. מקווה שתצא יותר מטיסה אחת נוספת
יש 2 אופציות , אופציה של הסעה מסופיה למשחק וחזרה לסופיה בשישי ואז במוצ"ש מגיעים עצמאית לשדהtadmored כתב: ↑19 מרץ 2025, 09:07 שאלה ,
מתוך הנחה שתצא עוד חבילה של שישי/שבת עם הסעות ,
ממי שיוצא בחבילה שכבר נגמרה ,מתאר לעצמי שיהיו אופציות הסעה מסופיה או מסמקוב
האם נדרש כבר במהלך ההזמנה להחליט מהיכן לוקחים ההסעה מסמקןב או מסופיה,מתאר לעצמי שכן.
מכאן
אשמח לדעתכם ,מה עדיף הסעה מסופיה או סמקוב
לי נראה מסמקוב ,
אלא שאין הרבה אופציות למלון בסמקוב ,אולי מלון אחד קרוב,כי ארנה כבר מלא
ובככל האם יש בסביבה הקרובה של סמקוב ,מקום לאכול ,מסעדה/בר וכדומה או שזה איזה חור...
הייתי שם רק למשחק רבע גמר ולא ישנתי שם אבל התרשמתי שמדובר בחתיכת חור. להבנתי השחקנים לא ישנים בסמוקות אלא בעיר שנמצאת עשר דקות משם. לדעתי עדיף לך ביום המשחק לנסוע מסופיה לסמוקוב וישר אחריו לחזור לסופיה. מדובר בבערך שעה נסיעה זה לא כזה נורא. או לחלופין הבנתי שהיו אוהדים שישנו שם במקום אחר (לא זוכר איפה) עשו סקי ומשם הגיעו למשחק.tadmored כתב: ↑19 מרץ 2025, 09:07 שאלה ,
האם נדרש כבר במהלך ההזמנה להחליט מהיכן לוקחים ההסעה מסמקןב או מסופיה,מתאר לעצמי שכן.
מכאן
לי נראה מסמקוב ,
ובככל האם יש בסביבה הקרובה של סמקוב ,מקום לאכול ,מסעדה/בר וכדומה או שזה איזה חור...
הייתי עכשיו ברבע גמר.tadmored כתב: ↑19 מרץ 2025, 09:07 שאלה ,
מכאן
לי נראה מסמקוב ,
נראה לי שיפתחו כבר עוד הרשמה והפעם יביאו מטוס גדול יותר.oleg neduda כתב: ↑19 מרץ 2025, 12:20הלינק קרס כמה דקות אחרי שעלה בעקבות העומס. פשוט מטורף, מקווה מאוד שיוציאו עוד כמה מטוסים, כי אפשר להביא פה כמות מטורפת
בסופו של דבר יש מגבלה של גודל האולםoleg neduda כתב: ↑19 מרץ 2025, 12:20הלינק קרס כמה דקות אחרי שעלה בעקבות העומס. פשוט מטורף, מקווה מאוד שיוציאו עוד כמה מטוסים, כי אפשר להביא פה כמות מטורפת
ממה שאני מבין, האולם בסמוקוב יכול להכיל 2,000 איש. זה מספיק בשביל להוציא עוד כמה וכמה טיסות בשקט.
היה אפשר גם להביא כפול אם היה אולם גדול יותרoleg neduda כתב: ↑19 מרץ 2025, 13:04ממה שאני מבין, האולם בסמוקוב יכול להכיל 2,000 איש. זה מספיק בשביל להוציא עוד כמה וכמה טיסות בשקט.בני12 כתב: ↑19 מרץ 2025, 13:00בסופו של דבר יש מגבלה של גודל האולםoleg neduda כתב: ↑19 מרץ 2025, 12:20
הלינק קרס כמה דקות אחרי שעלה בעקבות העומס. פשוט מטורף, מקווה מאוד שיוציאו עוד כמה מטוסים, כי אפשר להביא פה כמות מטורפת