יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
זה שנים רבות ככה מתחלק בין מצביעיו, אלו שמעריצים וקונים את המילים שלו, לאלו שאומרים שאין למי להצביע ונותנים לו את הקול.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
יושב ורואה את הראיון עם אלי שרעבי, שמספר על ״קבלת הפנים״ מתושבי עזה כשנחטף.
קבלת הפנים היתה כל כך טובה, עד שאנשי חמאס היו צריכים לחלץ אותו מההמון, כדי שלא יירצח.
לכל המשתמשים שכאן שמכנים אחרים ״נאצים״, אני מעדיף שתקראו לי נאצי ולא להיות סופר יודנראט.
Sent from my iPhone using Tapatalk
קבלת הפנים היתה כל כך טובה, עד שאנשי חמאס היו צריכים לחלץ אותו מההמון, כדי שלא יירצח.
לכל המשתמשים שכאן שמכנים אחרים ״נאצים״, אני מעדיף שתקראו לי נאצי ולא להיות סופר יודנראט.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
מה פתאם נאצי. לא הצעת השמדת עם בשום שלב.Asafasraf כתב: ↑01 מרץ 2025, 08:47 יושב ורואה את הראיון עם אלי שרעבי, שמספר על ״קבלת הפנים״ מתושבי עזה כשנחטף.
למעשה גם אמרת שאתה נגד טרור מתנחלי כמה וכמה פעמים ושהיית מעדיף פתרון מדיני אבל לא סומך על הצד השני.
ואלימות קשה על רקע דתי/גזעני/לאומני כמו שאלי שרעבי חווה היא איומה ובלתי נסלחת. והיא קודם כל פרי ההתעצמות של ארגון הטרור חמאס במשך שנים.
ויש אלימות מסוג זה בכל מקום למרבה הצער. באירופה, באמריקה, באפריקה. גם בישראל. לא באותם היקפים, ולא באותה קיצוניות.
-
- קיבל.ה 239 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אני לא בקיא פוליטית/גאוגרפית/מה שזה לא יהיה,
האם קיים סיכוי כלשהו להפרד לשתי מדינות?
אני מדבר על יהודה וישראל.
האם קיים סיכוי כלשהו להפרד לשתי מדינות?
אני מדבר על יהודה וישראל.
-
- קיבל.ה 239 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מה עם וויטקוף והנבוט
ממתין להתהפחות על מוכר הרהיטים כמו שהמתנתי בסבלנות לאיבוד הנקודות של כפר שולם עליכם שאמרו לי שצפוי לבוא
ממתין להתהפחות על מוכר הרהיטים כמו שהמתנתי בסבלנות לאיבוד הנקודות של כפר שולם עליכם שאמרו לי שצפוי לבוא
-
- קיבל.ה 239 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הממשלה לא טובה בשח מט
איפה ישנם עוד אנשים שיודעים אסטרטגיה, שיודעים תחבולות?
נשארנו עם מוכרי ריהיטים וחבורת טמבלים.
איפה ישנם עוד אנשים שיודעים אסטרטגיה, שיודעים תחבולות?
נשארנו עם מוכרי ריהיטים וחבורת טמבלים.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
״גם החזרת החטופים וגם מיטוט חמאס״
איך מישהו לא חשב על זה קודם?
טמבלים אחד אחד
איך מישהו לא חשב על זה קודם?
טמבלים אחד אחד
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
מעניין אם גם הפעם יסבירו לי שאני מנותק מהמציאות כי אני לא מבין את הצורך החיוני בהפצצות האלה בדיוק ובאזרחים ההרוגים ואיך כל זה מקדם את מטרות המלחמה המוגדרות היטב והמאוד הגיוניות, או שאפילו כל מתרצי התירוצים ושונאי הסמולנים למיניהם כבר הצליחו להבין שמסובבים אותם על האצבע הקטנה
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
שם המבצע "נצחון מוחלט סופי סופי סופי הפעם עם הקובץ"
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
בינתיים בנגביר חזר לממשלה, אז לפחות מטרה אחת של המלחמה הושגה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
תסרבו של האחושרמוטה תסרבו
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
שמת לב לתוכן הכתבה?בני12 כתב: ↑02 נובמבר 2024, 14:20שמת לב שזה מלפני שנה ?עידן סרור כתב: ↑02 נובמבר 2024, 13:57 תראו מופתעים
https://www.haaretz.co.il/news/politi/2 ... b943180000
ארבעה ימים ליום הכי נורא שהיה פה, ארבעה ימים!
ואדולף מחליט להכניס לחדר הכי חשוב את האוזן של קטאר, מממנת החמאס.
זה כשלון מודיעני של מערכת הבטחון שלא נופל מיום הטבח.
מקפיץ למי שלא שם לב.
https://www.haaretz.co.il/news/politi/2 ... aign=Share
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
ולמי שאין מנוי אני מצרף פה את הכתוב.
תאריך 21.10.2023
נתניהו מינה דובר שיתקשר עם הכתבים הצבאיים; מקורות ביטחוניים מאשימים: "הוא בקמפיין"
המינוי נחשב חריג, במיוחד בימי מלחמה, שכן שר הביטחון הוא שאחראי על הקשר עם הכתבים הצבאיים. "כבר שמעתי מכתב צבאי שהוא מטנף על הקצינים", אמר גורם במערכת הביטחון, "זה מביש"
ראש הממשלה בנימין נתניהו מנסה להטיל את האחריות למלחמה על צה"ל, כך מאשימים מקורות ביטחוניים. "נתניהו בקמפיין", אמר גורם במערכת הביטחון, "הוא אוסף חומרים נגד הצבא ומסביר, בשיחות רקע, למה הוא לא אשם והמודיעין לא הגיע אליו". לדברי גורם אחר, "ברור מה נתניהו עושה: כבר שמעתי מכתב צבאי שהוא מטנף על הקצינים. זה מביש".
כבר ביומה הרביעי של המלחמה מינה נתניהו דובר חדש בלשכתו, שהופקד על הקשר בין הכתבים הצבאיים לבין הלשכה. הדובר, אלי פלדשטיין, שימש כדובר אוגדת איו"ש, ומכיר היטב את הכתבים הצבאיים. לאחר מכן מונה לדוברו של השר איתמר בן גביר. לדברי מספר גורמים, מדובר בצעד חריג – במיוחד בימי לחימה – שכן שר הביטחון והרמטכ"ל הם שמצויים בקשר רציף עם הכתבים הצבאיים. "רק כדי להבין - הרמטכ"ל לא נפגש עם כתב בודד, וראש הממשלה כבר ראה את חלק מהכתבים פעמיים", אומר מקור בטחוני.
לדברי גורם ביטחוני נוסף מדובר במהלך בוטה במיוחד על רקע נטילת האחריות של הדרג הצבאי – לעומת נתניהו, שגם שבועיים לאחר תחילתה של המלחמה עדיין מסרב להודות בחלקו במחדל. "הוא טועה במחשבה שהוא יכול לחמוק מאחריות כי בכירי הצבא כבר אמרו שהם אחראים", הסביר הגורם, "ראש הממשלה שכח שגם הוא אחראי".
באתר "וואלה!" דווח אתמול (שישי) כי לפי מקורות בסביבת ראש הממשלה, בשבוע שעבר הורתה רעיית ראש הממשלה שרה נתניהו לאסוף את כל החומרים התקשורתיים הגלויים והפרוטוקולים החסויים מישיבות הקבינט והדיונים הביטחוניים, ואת כל הציטוטים של בכירי מערכת הביטחון, בעבר ובהווה, עם ההערכות המודיעיניות החסרות שלהם לגבי יכולות ארגון חמאס בעזה וכוונותיו.
מאז תחילת המלחמה נפגש נתניהו, לראשונה זה שנים רבות, עם ראשי מערכות החדשות השונות בישראל. הוא אף קיים שיחות ותדרוכים לכתבים צבאיים ולפרשנים ביטחוניים. בשבוע שעבר נפגש יעקב ברדוגו, איש ערוץ 14 ומקורבו של ראש הממשלה, עם ראש הסגל של נתניהו צחי ברוורמן.
השבוע אמר ל"הארץ" שר בליכוד: "מי שחושב שיצליח להימלט מאחריות למחדל הנורא ביותר מקום המדינה – טועה טעות מרה. דינה של הממשלה הזאת נחרץ ב-7 באוקטובר, ודינו של הליכוד נחרץ באותה שבת שחורה. מה שהיה לא יהיה. אלה שמנסים לחמוק מאחריות רק מחמירים את מצבם. יש בציבור הישראלי זעם קדוש שלא היה פה אפילו אחרי מלחמת יום כיפור".
מטעמו של ראש הממשלה לא נמסרה תגובה רשמית. מסביבת נתניהו נמסר כי הנטען בכתבה אינו נכון, וכי "מאז תחילת המלחמה ראש הממשלה וצוותו עסוקים רק בדבר אחד - הובלת המלחמה עד לניצחון".
תאריך 21.10.2023
נתניהו מינה דובר שיתקשר עם הכתבים הצבאיים; מקורות ביטחוניים מאשימים: "הוא בקמפיין"
המינוי נחשב חריג, במיוחד בימי מלחמה, שכן שר הביטחון הוא שאחראי על הקשר עם הכתבים הצבאיים. "כבר שמעתי מכתב צבאי שהוא מטנף על הקצינים", אמר גורם במערכת הביטחון, "זה מביש"
ראש הממשלה בנימין נתניהו מנסה להטיל את האחריות למלחמה על צה"ל, כך מאשימים מקורות ביטחוניים. "נתניהו בקמפיין", אמר גורם במערכת הביטחון, "הוא אוסף חומרים נגד הצבא ומסביר, בשיחות רקע, למה הוא לא אשם והמודיעין לא הגיע אליו". לדברי גורם אחר, "ברור מה נתניהו עושה: כבר שמעתי מכתב צבאי שהוא מטנף על הקצינים. זה מביש".
כבר ביומה הרביעי של המלחמה מינה נתניהו דובר חדש בלשכתו, שהופקד על הקשר בין הכתבים הצבאיים לבין הלשכה. הדובר, אלי פלדשטיין, שימש כדובר אוגדת איו"ש, ומכיר היטב את הכתבים הצבאיים. לאחר מכן מונה לדוברו של השר איתמר בן גביר. לדברי מספר גורמים, מדובר בצעד חריג – במיוחד בימי לחימה – שכן שר הביטחון והרמטכ"ל הם שמצויים בקשר רציף עם הכתבים הצבאיים. "רק כדי להבין - הרמטכ"ל לא נפגש עם כתב בודד, וראש הממשלה כבר ראה את חלק מהכתבים פעמיים", אומר מקור בטחוני.
לדברי גורם ביטחוני נוסף מדובר במהלך בוטה במיוחד על רקע נטילת האחריות של הדרג הצבאי – לעומת נתניהו, שגם שבועיים לאחר תחילתה של המלחמה עדיין מסרב להודות בחלקו במחדל. "הוא טועה במחשבה שהוא יכול לחמוק מאחריות כי בכירי הצבא כבר אמרו שהם אחראים", הסביר הגורם, "ראש הממשלה שכח שגם הוא אחראי".
באתר "וואלה!" דווח אתמול (שישי) כי לפי מקורות בסביבת ראש הממשלה, בשבוע שעבר הורתה רעיית ראש הממשלה שרה נתניהו לאסוף את כל החומרים התקשורתיים הגלויים והפרוטוקולים החסויים מישיבות הקבינט והדיונים הביטחוניים, ואת כל הציטוטים של בכירי מערכת הביטחון, בעבר ובהווה, עם ההערכות המודיעיניות החסרות שלהם לגבי יכולות ארגון חמאס בעזה וכוונותיו.
מאז תחילת המלחמה נפגש נתניהו, לראשונה זה שנים רבות, עם ראשי מערכות החדשות השונות בישראל. הוא אף קיים שיחות ותדרוכים לכתבים צבאיים ולפרשנים ביטחוניים. בשבוע שעבר נפגש יעקב ברדוגו, איש ערוץ 14 ומקורבו של ראש הממשלה, עם ראש הסגל של נתניהו צחי ברוורמן.
השבוע אמר ל"הארץ" שר בליכוד: "מי שחושב שיצליח להימלט מאחריות למחדל הנורא ביותר מקום המדינה – טועה טעות מרה. דינה של הממשלה הזאת נחרץ ב-7 באוקטובר, ודינו של הליכוד נחרץ באותה שבת שחורה. מה שהיה לא יהיה. אלה שמנסים לחמוק מאחריות רק מחמירים את מצבם. יש בציבור הישראלי זעם קדוש שלא היה פה אפילו אחרי מלחמת יום כיפור".
מטעמו של ראש הממשלה לא נמסרה תגובה רשמית. מסביבת נתניהו נמסר כי הנטען בכתבה אינו נכון, וכי "מאז תחילת המלחמה ראש הממשלה וצוותו עסוקים רק בדבר אחד - הובלת המלחמה עד לניצחון".
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
איזה ראש ממשלה חלאה יש לנו.
שמעון מזרחי של הפוליטיקה הישראלית.
שמעון מזרחי של הפוליטיקה הישראלית.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
טובתו האישית זה המכבי שלו
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
יהיו בחירות ב2026?
או שהמלחמה היא עד שאפשר יהיה להבטיח בודאות את שרידותו של מוכר הרהיטים שלכם?
או שהמלחמה היא עד שאפשר יהיה להבטיח בודאות את שרידותו של מוכר הרהיטים שלכם?
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
המלחמה כבר לא רלוונטית. המטרה שלה כבר לא להרחיק בחירות וחקירה אלא לייצר הד תקשורתי לשינוי השיח.
או שהממשלה תיפול בכח בימים הקרובים או שההפיכה תושלם והמילה 'בחירות' תקבל פירוש אחר.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
הנה יורים על מטולה. אפשר להתחיל להתקפל שוב.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
לקוות זה נחמד
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
אני תושב מטולה לשעבר אז בכלל כואב לי הלב על המקום הזה
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אם יש מישהו שמאמין או מבין אצ הטקטיקה הגאונה שביבי הציג, שהוא מודיע לחמאס מראש מה הוא רוצה שיקרה להם כולל הגירה מרצון לכולם
ובתמורה שהם יועילו בטובם להביא לנו את כל החטופים, או במילים אחרות- אני מציע לכם את אותו הסוף, תנו לי בבקשה את החטופים, אז אשמח שמי שמאמין, או מבין בטקטיקה הזו, ירים את ידו ויסביר את ההיגיון.
כמובן שביבי לא טיפש והוא מבין מה יקרה בטקטיקה הזו ואחר כך מתפלאים מדוע אומרים שהחטופים מעניינים לו את האשך השמאלי(וכך גם כל מי שתומך בזיבי)
ובתמורה שהם יועילו בטובם להביא לנו את כל החטופים, או במילים אחרות- אני מציע לכם את אותו הסוף, תנו לי בבקשה את החטופים, אז אשמח שמי שמאמין, או מבין בטקטיקה הזו, ירים את ידו ויסביר את ההיגיון.
כמובן שביבי לא טיפש והוא מבין מה יקרה בטקטיקה הזו ואחר כך מתפלאים מדוע אומרים שהחטופים מעניינים לו את האשך השמאלי(וכך גם כל מי שתומך בזיבי)
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
ביבי ושרה מעדיפים את המשך שלטון המלכות שלהם על חשבון החטופים
מי יכול לסתור את זה?
מי יכול לסתור את זה?
-
- קיבל.ה 556 לייקים
מי מתפלאdino כתב: ↑30 מרץ 2025, 15:03 אם יש מישהו שמאמין או מבין אצ הטקטיקה הגאונה שביבי הציג, שהוא מודיע לחמאס מראש מה הוא רוצה שיקרה להם כולל הגירה מרצון לכולם
פשוט מי שמצביע לו ותומך בו, גם מחזיק בסדר עדיפויות שונה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
העניין הוא שמשקרים שאפשר גם וגםתא מרבוטא כתב: ↑30 מרץ 2025, 15:23מי מתפלאdino כתב: ↑30 מרץ 2025, 15:03 אם יש מישהו שמאמין או מבין אצ הטקטיקה הגאונה שביבי הציג, שהוא מודיע לחמאס מראש מה הוא רוצה שיקרה להם כולל הגירה מרצון לכולם
יודע מה, חלק משקרים(ביבי ושאר מודעים) וחלק מאמינים שאפשר גם וגם, בתמימותם הרבה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
״בתחבולות תעשה לך מלחמה״ נפטר מזמן, זה בטוח.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
אני לא יודע אם מי שתומך בו באמת משנה לו אם זה אפשרי גם וגם. אפשר- יופי. אי אפשר, חבל, אפילו מאד, אבל יותר חשוב שחלילה ביבי לא יפסיק לכהן כרוהמdino כתב: ↑30 מרץ 2025, 15:39העניין הוא שמשקרים שאפשר גם וגםתא מרבוטא כתב: ↑30 מרץ 2025, 15:23מי מתפלאdino כתב: ↑30 מרץ 2025, 15:03 אם יש מישהו שמאמין או מבין אצ הטקטיקה הגאונה שביבי הציג, שהוא מודיע לחמאס מראש מה הוא רוצה שיקרה להם כולל הגירה מרצון לכולם
יודע מה, חלק משקרים(ביבי ושאר מודעים) וחלק מאמינים שאפשר גם וגם, בתמימותם הרבה
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
ה״רצינול״ שלהם זה ה״מחיר״ ושהם לא מוכנים ב״כל מחיר״ ואז נותנים דוגמאות לדברים הזויים שאפילו חאמס לא דורש (מישהו שאל אותי אם אני מוכן להקים בסיס של חאמס בתל אביב כחלק מ״המחיר״)
המחיר של המשך הלחימה, עוד חיילים מתים, עוד חטופים מתים, עוד פליטים במלונות, אנשים שמתאבדים אין סוף, מילואים שקורסים ומפרקים משפחות, זה לא מעניין אותם כי זה לא חמאס דרש
יש פה איזה מליון איש שהם בתוך כת, אין מילה אחרת, וכלום לא יוציא אותם מזה, ל 7.10 ולא בגידה במדינה במימון קטאר
את נקודת האל חזור עברנו מזמן, המדינה שהכרנו הלכה ולא תחזור
השאלה רק כמה גרוע הולך להיות פה
-
- קיבל.ה 556 לייקים
אני לא בטוח שזה משנה אם יהיה יותר גרוע, כי כרגע ממש גרועRed Wolf כתב: ↑01 אפריל 2025, 16:15ה״רצינול״ שלהם זה ה״מחיר״ ושהם לא מוכנים ב״כל מחיר״ ואז נותנים דוגמאות לדברים הזויים שאפילו חאמס לא דורש (מישהו שאל אותי אם אני מוכן להקים בסיס של חאמס בתל אביב כחלק מ״המחיר״)
המחיר של המשך הלחימה, עוד חיילים מתים, עוד חטופים מתים, עוד פליטים במלונות, אנשים שמתאבדים אין סוף, מילואים שקורסים ומפרקים משפחות, זה לא מעניין אותם כי זה לא חמאס דרש
יש פה איזה מליון איש שהם בתוך כת, אין מילה אחרת, וכלום לא יוציא אותם מזה, ל 7.10 ולא בגידה במדינה במימון קטאר
את נקודת האל חזור עברנו מזמן, המדינה שהכרנו הלכה ולא תחזור
השאלה רק כמה גרוע הולך להיות פה
הרע במיעוטו במצב הנוכחי הוא כנראה הגירה. אני לא רואה כרגע תרחיש שבו הממשלה תתעשת/תוחלף בקרוב בממשלה טובה יותר/נתפצל ל2 מדינות שכנות
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
למה לא משנים את השם ל״מלחמת ביבי״ שזה שם יותר הגיוני וריאלי למצב?
פוחדים מפאשלה בגיוס מילואים?
אפשר גם ״המלחמה על הכיסא״. גם טוב.
גם להחזיר את כולם וגם להשמיד את החמאס
וגם סופרמן וספיידרמן זה סיפור אמיתי.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
שים ראש על הכרית דינו. תעצום עיניים קצת תנוח. אתה בטילט אבא
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
ממש אפשר לעצום עיניים ולנוח. הכל בסדר.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
https://archive.md/2025.04.05-053414/ht ... fbfbdb0000
https://archive.md/CNbBi
סתם עוד פשע מלחמה כמו אלפים שכבר עשינו, ההבדל הגדול הוא שאין שום אפשרות להכחיש את זה בהאג
https://archive.md/CNbBi
סתם עוד פשע מלחמה כמו אלפים שכבר עשינו, ההבדל הגדול הוא שאין שום אפשרות להכחיש את זה בהאג
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
מלחמת שלום הקואליציה.dino כתב:למה לא משנים את השם ל״מלחמת ביבי״ שזה שם יותר הגיוני וריאלי למצב?