כן, אני מאוד נהנתי ומחכה כבר הרבה זמן שתצא העונה השניה (תחילת 2025 אמורה לעלות), אחת הסדרות הטובות מהשנים האחרונות בעיניי.
אם במקרה יצא לך לצפות בסדרה Maniac ואהבת אותה אז אני חושב שסיכוי מאוד מאוד טוב שתהנה גם מזאת.
תודה!
לא ראיתי את Maniac, אתמול צפיתי בפרק הראשון של Severance נראה מבטיח אבל לא רציתי להתמסר ולהתאכזב.
סדרה מאד איכותית ומעוררת מחשבה, אבל די מדכאת. מומלץ רק אם אתה לא רגיש מדי.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
לאוהבי האנימה, וגם לאלה שלא: Attack on titan.
יש מצב שזה ברור מאליו לחובבי הז׳אנר אבל אני בטוח שיש גם כאלה שלא נתקלו או שמעו על הסדרה ותקשיבו זה כל כך פאקינג טוב. זו סדרת האנימה הראשונה שנתתי לה הזדמנות ואחרי כמה פרקים של הסתגלות לז׳אנר, שהיו לא קלים, אני התמכרתי קשות. סדרת מופת שנכנסת בקלות לטופ 5 של הסדרות הכי טובות שראיתי.
Nishri כתב:לאוהבי האנימה, וגם לאלה שלא: Attack on titan.
יש מצב שזה ברור מאליו לחובבי הז׳אנר אבל אני בטוח שיש גם כאלה שלא נתקלו או שמעו על הסדרה ותקשיבו זה כל כך פאקינג טוב. זו סדרת האנימה הראשונה שנתתי לה הזדמנות ואחרי כמה פרקים של הסתגלות לז׳אנר, שהיו לא קלים, אני התמכרתי קשות. סדרת מופת שנכנסת בקלות לטופ 5 של הסדרות הכי טובות שראיתי.
Nishri כתב:לאוהבי האנימה, וגם לאלה שלא: Attack on titan.
איפה משודר?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
סטרימינג אפשר בHulu או בנטפליקס אם יש לך VPN אז יש כמה מדינות שעדיין משדרות (אבל אני לא בטוח אם מצורף תרגום באנגלית). אני פשוט הורדתי את העונות דרך טורנט