יד אליהו
- הפועל
- קיבל.ה 1657 לייקים
- יצירת קשר:
אני הכי חסיד של תחבורה ציבורית בעולם. אבל דווקא בגלל זה אני מודע עד כאב לחסרונות שלה בישראל. נתייחס לדוגמה הספציפית שנתת למשל.
בשביל להגיע מקרית אריה לרכבת השלום בזמן סביר לוקח במינימום של המינימום שעה, וגם זה אם מכוונים לרכבת היחידה שלא עושה את כל טבעת השרון. בחזור אין רכבת אז היא לא רלבנטית.
אפשר לשלב עם רכבת קלה. אבל גם במקרה הזה צריך לקחת בחשבון חצי שעה נסיעה+15-20 דקות הליכה מהתחנה+20 דקות להגיע לקרית אריה. סה"כ איזור שעה ורבע. בהלוך זה עוד סבבה, בחזור זה כמעט מכפיל את זמן החזרה. כשאתה עם ילד ב10 בלילה. לא כיף.
בשביל להגיע מקרית אריה לרכבת השלום בזמן סביר לוקח במינימום של המינימום שעה, וגם זה אם מכוונים לרכבת היחידה שלא עושה את כל טבעת השרון. בחזור אין רכבת אז היא לא רלבנטית.
אפשר לשלב עם רכבת קלה. אבל גם במקרה הזה צריך לקחת בחשבון חצי שעה נסיעה+15-20 דקות הליכה מהתחנה+20 דקות להגיע לקרית אריה. סה"כ איזור שעה ורבע. בהלוך זה עוד סבבה, בחזור זה כמעט מכפיל את זמן החזרה. כשאתה עם ילד ב10 בלילה. לא כיף.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1023 לייקים
טוב, הרבה תלוי באיך מציגים את הנתוניםהפועל כתב: ↑12 מרץ 2025, 08:38 אני הכי חסיד של תחבורה ציבורית בעולם. אבל דווקא בגלל זה אני מודע עד כאב לחסרונות שלה בישראל. נתייחס לדוגמה הספציפית שנתת למשל.

מניסיון, הנסיעה ברכבת הקלה מקרית אריה לקרליבך כולל לעלות ולרדת לתחנות זה 25 דקות, וההליכה מקרליבך לכניסה ליד ושם היא 10 דקות של הליכה בקצב אבל לא מאומצות מדי לאדם בוגר בכושר הליכה סביר. עם ילד כמובן זה סיפור אחר.
קרית אריה זה עוד הדוגמא הקיצונית שרלוונטית למי שמחוץ לעיר, לכל מי שגר בתל אביב ויש גישה סבירה לרכבת הקלה למשל זה אופציה מעולה ומעט אנשים לוקחים אותה בחשבון, זה הכל
-
- קיבל.ה 186 לייקים
באמת קריאה "שתהיה שואה למכבי" זה פשוט זילות של ששת מיליון הנרצחים מבחינתך ? באמת ?
שסבתא שלי עם מספר על היד ממחנה ריכוז , בשנות ה 80 אמרה שגאולה כהן נאצית זה גם היה זילות ?
יאללה כבר ...
וחבל שלא שרים את "תחנה אחרונה טרבלינקה" של פוליקר
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 13 מרץ 2025, 04:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 186 לייקים
ואני אומר , זין על המשטרהבני12 כתב: ↑10 מרץ 2025, 11:03אני טוען שבמשחקים ביתיים של הפועל יחס המשטרה כיום טוב יותר וכן, זה בגלל האולטראס.Red roy כתב: ↑10 מרץ 2025, 01:30 אני מאד מאד שמח שאוהדי הפועל התחילו לדבר על כמה זמן לוקח להם להגיע הביתה ממשחק .
הדבר הבא זה האוכל במזנון ...
הגיעו הימים הטובים שאוהדי הפועל שכחו מי הם , את ה DNA שלהם , ואת הכח ומה שמיחד אותם .
העיקר נגיע הביתה בפחות מ 30 דקות ...
ו @בני12 גם אומר שהמשטרה השרמוטה התנהגה כמו שהיא התנהגה רק בגלל אולטראס הפועל ... כאילו בקפלן או בהפגנות אחרות אולטראס הפועל נמצאים .
הימים הטובים ש 3000 וממוצע של 5000 אוהדי הפועל מגיעים למשחק הגיעו , הגענו לנחלה .
ועוד בלי האולטראס האלה !!!
רק שיסדרו את החניה והניתיבים חזרה הביתה כבר !!!
תמיד
למה אתה שואל ? כי בלי קשר לכלום , חולירע במדים יחליט שלא מתאים לו משהו והוא יתנהג כמו נבלה , כרגיל ...
-
- קיבל.ה 1529 לייקים
במקרה הזה מסכים עם רוי ....Red roy כתב: ↑13 מרץ 2025, 02:54ואני אומר , זין על המשטרהבני12 כתב: ↑10 מרץ 2025, 11:03אני טוען שבמשחקים ביתיים של הפועל יחס המשטרה כיום טוב יותר וכן, זה בגלל האולטראס.Red roy כתב: ↑10 מרץ 2025, 01:30 אני מאד מאד שמח שאוהדי הפועל התחילו לדבר על כמה זמן לוקח להם להגיע הביתה ממשחק .
הדבר הבא זה האוכל במזנון ...
הגיעו הימים הטובים שאוהדי הפועל שכחו מי הם , את ה DNA שלהם , ואת הכח ומה שמיחד אותם .
העיקר נגיע הביתה בפחות מ 30 דקות ...
ו @בני12 גם אומר שהמשטרה השרמוטה התנהגה כמו שהיא התנהגה רק בגלל אולטראס הפועל ... כאילו בקפלן או בהפגנות אחרות אולטראס הפועל נמצאים .
הימים הטובים ש 3000 וממוצע של 5000 אוהדי הפועל מגיעים למשחק הגיעו , הגענו לנחלה .
ועוד בלי האולטראס האלה !!!
רק שיסדרו את החניה והניתיבים חזרה הביתה כבר !!!
תמיד
למה אתה שואל ? כי בלי קשר לכלום , חולירע במדים יחליט שלא מתאים לו משהו והוא יתנהג כמו נבלה , כרגיל ...
זה שיש פחות עימותים הם המשטרה זה לא בגלל שהאולטראס לא מגיע אלא בגלל שהמשטרה מגיעה פחות להתעמת.
-
- קיבל.ה 1654 לייקים
לי אין שום בעיה עם הזכרה של השואה בשירים.Red roy כתב:באמת קריאה "שתהיה שואה למכבי" זה פשוט זילות של ששת מיליון הנרצחים מבחינתך ? באמת ?
שסבתא שלי עם מספר על היד ממחנה ריכוז , בשנות ה 80 אמרה שגאולה כהן נאצית זה גם היה זילות ?
יאללה כבר ...
אף פעם לא הבנתי למה בגלל שמזכירים את השואה בשירים,קוראים להם שירי שואה.
-
- קיבל.ה 1545 לייקים
ולמה המשטרה מגיעה פחות להתעמת? זה אותם אוהדי הפועל. לא ?El dudernio כתב: ↑13 מרץ 2025, 08:09במקרה הזה מסכים עם רוי ....
זה שיש פחות עימותים הם המשטרה זה לא בגלל שהאולטראס לא מגיע אלא בגלל שהמשטרה מגיעה פחות להתעמת.
-
- קיבל.ה 22 לייקים
זה....מילולית בשם, לא בטוח מה החלק כאן שלא ברור.Nati כתב: ↑13 מרץ 2025, 08:36לי אין שום בעיה עם הזכרה של השואה בשירים.Red roy כתב:באמת קריאה "שתהיה שואה למכבי" זה פשוט זילות של ששת מיליון הנרצחים מבחינתך ? באמת ?
יאללה כבר ...
אף פעם לא הבנתי למה בגלל שמזכירים את השואה בשירים,קוראים להם שירי שואה.
בפרט שירים שמאחלים שואה.
-
- קיבל.ה 1529 לייקים
נכון... אבל כנראה יש להם פחות אינטרס... הכל מתחיל ונגמר בכוונת המשטרה. הם מחולל האלימות במקרה זהבני12 כתב: ↑13 מרץ 2025, 15:56ולמה המשטרה מגיעה פחות להתעמת? זה אותם אוהדי הפועל. לא ?El dudernio כתב: ↑13 מרץ 2025, 08:09במקרה הזה מסכים עם רוי ....
-
- קיבל.ה 186 לייקים
כאילו צריך לעשות משהו בשביל לחטוף פצצה משוטר
אם זה בבלומפילד או אם זה בקפלן
-
- קיבל.ה 494 לייקים
חחחחחח
הזכרת לי משהו מהעבר
נדמה ב-2011 ששיחקנו מול רד בול זלצבורג
נסעתי למינכן /זלצבורג עם עומר חרמש ז"ל הי"ד
נסענו לבקר בדכאו
וכמובן חרמש המצחיק היקר והאהוב עם הציניות שלו
שם בדרך את השיר "תחנה אחרונה טרבלינקה "
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
-
- קיבל.ה 186 לייקים
מתגעגע אליוtadmored כתב: ↑13 מרץ 2025, 22:36חחחחחח
הזכרת לי משהו מהעבר
נדמה ב-2011 ששיחקנו מול רד בול זלצבורג
נסעתי למינכן /זלצבורג עם עומר חרמש ז"ל הי"ד
נסענו לבקר בדכאו
וכמובן חרמש המצחיק היקר והאהוב עם הציניות שלו
שם בדרך את השיר "תחנה אחרונה טרבלינקה "
אחלה חרמש שבעולם
- רדנקו
- קיבל.ה 1489 לייקים
הם בהחלט מחולל האלימות. אבל ברגע שהם יודעים שהאנשים שמחפשיפ להתעמת איתם או מקללים אותם לא מגיעים למשחק זה לא מעניין במיוחד.El dudernio כתב:נכון... אבל כנראה יש להם פחות אינטרס... הכל מתחיל ונגמר בכוונת המשטרה. הם מחולל האלימות במקרה זהבני12 כתב: ↑13 מרץ 2025, 15:56ולמה המשטרה מגיעה פחות להתעמת? זה אותם אוהדי הפועל. לא ?El dudernio כתב: ↑13 מרץ 2025, 08:09 במקרה הזה מסכים עם רוי ....
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1529 לייקים
-
- קיבל.ה 713 לייקים
רוצה להתייחס לחלק מתגובה של עמיתים מכובדים שכתבו:
" ואני אומר , זין על המשטרה
תמיד
למה אתה שואל ? כי בלי קשר לכלום , חולירע במדים יחליט שלא מתאים לו משהו והוא יתנהג כמו נבלה , כרגיל ..."
אחרי ה 7 באוקטובר, אחרי מעל 60 אנשי יסמ ומשטרה נהרגו במקפה של המחבלים,
ראוי לשנות דיסקט ולהתבטא בקצת יותר מתינות.
נכון, יש גישה אלימה בהפגנות, בחיפושים על הגוף וכו. ואולי הרוויחו ביושר את הטינה (השינאה) של חלק מאוהדינו אליהם אבל באמת התבטאות כמו לעיל היא לא במקום!
תמיד
למה אתה שואל ? כי בלי קשר לכלום , חולירע במדים יחליט שלא מתאים לו משהו והוא יתנהג כמו נבלה , כרגיל ..."
נכון, יש גישה אלימה בהפגנות, בחיפושים על הגוף וכו. ואולי הרוויחו ביושר את הטינה (השינאה) של חלק מאוהדינו אליהם אבל באמת התבטאות כמו לעיל היא לא במקום!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1378 לייקים
נמצא מעל ל-40 שנים במגרשים ומעולם לא היה לי עימות מיוחד עם שוטר. להרגיש יחיד סגולה?Red roy כתב:כאילו צריך לעשות משהו בשביל לחטוף פצצה משוטר
Sent from my iPhone using Tapatalk
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
היית בלילה של הדאבל ב2010 בחגיגות שהיו בבלומפילד?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- מילפורד
- קיבל.ה 2197 לייקים
אני כן, גם שם לי לא היה עימות מיוחד עם שוטר.
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
סוסים שדוהרים לתוך אלפי אנשים כדי לפזר אותם בכוח חמש שניות אחרי ש"ביקשו" בכריזה להתפזר זה נראה לך כמו משהו תקין, לא עימותי או פשוט לא מיוחד?
כי אני מסכים שזה לא מיוחד, אבל אם זאת הכוונה זה די מוכיח את ההפך ממה שאסף מנסה להגיד.
כי אני מסכים שזה לא מיוחד, אבל אם זאת הכוונה זה די מוכיח את ההפך ממה שאסף מנסה להגיד.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1545 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 370 לייקים
בשביעי לאוקטובר נהרגו גם הרבה אוהדי הפועל, היית במשחק הגביע נגד הפןעל רמת גן?אדום ותיק כתב: ↑14 מרץ 2025, 12:46 רוצה להתייחס לחלק מתגובה של עמיתים מכובדים שכתבו:
תמיד
האחרונים שצריך לזקוף להם זכויות זה הזבלים הללו.
-
- קיבל.ה 1529 לייקים
רוי והרבה כאן יכולים להעיד שאני לא אדם אלים ואין לי קשר לפירוטכניקה.
בדרבי 25 הורחקתי בטענה ש"ראו" אותי נכנס עם אבוקה ומדליק אחת.
עברתי לילה באבו כביר והורקתי ל 3 חודשים מהמגרשים
אחרי חודשיים התיק נסגר בטענה שהשוטר שיקר....
כמה שנים אחרי חטפתי גז מדמיע לפנים ממרחק של 2 מ' ונאלצתי לבלות קצת על הדשא של טדי... אין לי באמת מושג למה..
בקיצור אתה לא יחיד סגולה אבל בהחלט בר מזל... זה דיון שהיה לי הרבה עם בן דוד שלי שאוהד חיפה, אחרי שהם סתם קיבלו מכות בנתניה גם הוא הבין שאין בהכרח נסיבתיות באלימות המשטרתית, לפעמים הם פשוט מקבלים פקודה ומבצעים.
- רווי
- קיבל.ה 696 לייקים
מי שחושב שאין שוטרים שבאים בכוונת תחילה להרביץ לאוהדים לא מבין מה זה משטרת ישראל. ואני מכיר את זה קצת מבפנים.
OMG עווופררר
- רדנקו
- קיבל.ה 1489 לייקים
אני לא חושב שיש מישהו שחושב ככה.רווי כתב:מי שחושב שאין שוטרים שבאים בכוונת תחילה להרביץ לאוהדים לא מבין מה זה משטרת ישראל. ואני מכיר את זה קצת מבפנים.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
אני קיבלתי דו”ח חניה בלילה של הדרבי.ֶ החניתי קרוב בכחול לבן ברחוב שיורד לאיילון.יורם כתב: ↑11 מרץ 2025, 22:50באיזו צורה לחנות מחוץ לעיר + לקחת רכבת + ללכת ברגל מעזריאלי יותר טוב מלחנות בין עזריאלי למגרש וללכת מרחק קצר יותר? יש לך את בית אמפא בתובל, מגדלי אלון באליס שלוי, ובדרך הלוך וחזור בשבת ראיתי שגם בסינרמה שבסה"כ 500 מטר מהמגרש היה מקום. הבנתי שגם לא מקבלים דו"חות על חנייה ברחובות ליד, אבל לא בדקתי.פרימו לוי כתב: ↑11 מרץ 2025, 19:34אין לי ויכוח שהאולם חרא, לא מפתיע בהתחשב בכך שהוא נבנה לפני איזה אלפיים שנה. רק לגבי התחב"צ, זה מאוד תלוי איפה אתה גר, אבל אם יש לך גישה סבירה מהבית לאחת התחנות של הרכבת הקלה/רכבת ישראל, ופיזית מסוגל ללכת ברגל 10-15 דקות, זה חד משמעית קצר יותר מלבוא באוטו, בטח מכיוון צפון, וכמובן חוסך את סיוט החניה. מה שכן משער שיש סיכוי שאתה בא עם ילדים קטנים ואז אולי ההליכה פחות מתאימה
לגבי פקקים בכיוון צפון, נראה לי שזאת בעיה נקודתית במוצאי שבתות בגלל ההפגנות.
-
- קיבל.ה 1378 לייקים
הייתי, יחד עם אחי ועוד שני חברים.teknoboy כתב:היית בלילה של הדאבל ב2010 בחגיגות שהיו בבלומפילד?
אח״כ המשכנו לחגיגות עם האוטובוס של השחקנים בוולפסון.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כנ”ל.
אולי אחת הסיבות היא כנראה שאני משתדל להתרחק מאיזורים שנחשבים יותר ‘מועדים לפורענות’. למשל - אני אף פעם לא הייתי בשער 5 בבלומפילד. אבל אני חושב שסיבה מרכזית נוספת היא כפי שציינו קודם - כשלא מגיעים אנשים עם אבוקות, כשלא נזרקים לתחומי המגרש חפצים וכו , אז למשטרה יש פחות סיבות / עילות להתעמת עם אוהדים. ועדיין יש אירועים שכנראה הייתי בר מזל לא לחוות אותם, כמו שוטרים על סוסים שדוהרים אל אוהדים. חוויות מפוקפקות אחרות כן חוויתי לא מעט מהסוג של להימחץ בתור כניסה לשערים, תודות ל”סדר וארגון” של משחקי כדורגל וכדורסל בסגנון של רפובליקת בננות של עולם שלישי.
-
- קיבל.ה 186 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 696 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
אז אני מבין שפספסת את הקטע שכתבתי עליו קודם.
בכל מקרה, היו עוד לא מעט אירועים שהיה צריך בעיקר מזל כדי לא להיקלע בהם ל"עימות מיוחד עם שוטר", כמו המשחק בטדי שאל דוד הזכיר, הדרבי בתחילת העונה שעברה ועוד.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- מילפורד
- קיבל.ה 2197 לייקים
אני תמיד אומר שהכי אלימים בפער שאפשר לראות במגרשים זה השוטרים עצמם.
יחד עם זאת, עם ערנות לסביבה אפשר להבין מי/מה היעד שלהם ולשמור מרחק כדי להימנע מפגיעה.
לא הייתי בדרבי רגל בתחילת שנה שעברה אז אני לא יכול להגיד שגם שם הייתי מצליח להימנע מזה, אבל בכל ההזדמנויות האחרות, כולל החגיגות שציינת וכולל כל השנים שהייתי מנוי לשער חמש ועמדתי קרוב מאוד לגוש המועדד , עם ערנות לסביבה אני מהשוטרים לא חטפתי אף פעם.
יחד עם זאת, עם ערנות לסביבה אפשר להבין מי/מה היעד שלהם ולשמור מרחק כדי להימנע מפגיעה.
לא הייתי בדרבי רגל בתחילת שנה שעברה אז אני לא יכול להגיד שגם שם הייתי מצליח להימנע מזה, אבל בכל ההזדמנויות האחרות, כולל החגיגות שציינת וכולל כל השנים שהייתי מנוי לשער חמש ועמדתי קרוב מאוד לגוש המועדד , עם ערנות לסביבה אני מהשוטרים לא חטפתי אף פעם.
-
- קיבל.ה 186 לייקים
היית בהפגנה בקפלן ? בהפגנה נגד ההפיכה ? בהפגנה למען החטופים ?מילפורד כתב: ↑15 מרץ 2025, 10:48 אני תמיד אומר שהכי אלימים בפער שאפשר לראות במגרשים זה השוטרים עצמם.
מה הקשר לכדורגל ?
- מילפורד
- קיבל.ה 2197 לייקים
בהחלט הייתי, גם קרוב מאוד לאירועים קשים שהיו שם (זריקת הרימון הלם וכדומה).
יצא לי לא מעט לעמוד צמוד (מרחק נגיעה) למכת״זיות.
אבל מעולם לא חטפתי מהן.
רק עניין של ערנות ולעמוד בזוית הנכונה לאירועים.
למשל, חזרה לזריקת הרימון הלם, השוטר המפורסם שזרק אותו, זהיתי הרבה הפגנות לפני שהבן אדם (?) הזה הוא נת״ב , ועל כן דאגתי תמיד להיות דוקא במרחק קשר עין ממנו, לראות לאן הוא מכוון ולעמוד בפינה של הזוית ראיה שלו.
אבל מעולם לא חטפתי מהן.
למשל, חזרה לזריקת הרימון הלם, השוטר המפורסם שזרק אותו, זהיתי הרבה הפגנות לפני שהבן אדם (?) הזה הוא נת״ב , ועל כן דאגתי תמיד להיות דוקא במרחק קשר עין ממנו, לראות לאן הוא מכוון ולעמוד בפינה של הזוית ראיה שלו.
-
- קיבל.ה 186 לייקים
מסכים
אז לפחות את הנושא של אלימות משטרתית אל תקשרו ותתרצו בפעולות כאלה או אחרות .
- מילפורד
- קיבל.ה 2197 לייקים
לא הולך להיות סנגור של אף שוטר או של המשטרה בנושא אלימות משטרתית.
אבל כן אציין שהייתי עד לכזאת בהרבה הזדמנויות ולכן גם ארשה לעצמי להגיד שהאווירה , גם מול המשטרה במשחקים ביד אליהו (אליהם מגיעים בממוצע כמעט פי 2 אוהדים ממה שהיה בדרייב אין) הרבה יותר נעימה לאדם הפשוט שרק רוצה להיכנס לאולם כדורסל.
אפשר להיתמם לגבי מה הגורם לזה, אני חושב שהוא די ברור.
ואם נחזור לדבר הכי בסיסי ופשוט אני מלין עליו ביחס בין אוהדי הפועל, אציין גם שביד אליהו בינתיים, אף אחד לא נדחף/דחף אותי ואת הילדים שלי בכניסה לאולם.
מה שבדרייב אין היה פחות או יותר עניין שבשיגרה.
אבל כן אציין שהייתי עד לכזאת בהרבה הזדמנויות ולכן גם ארשה לעצמי להגיד שהאווירה , גם מול המשטרה במשחקים ביד אליהו (אליהם מגיעים בממוצע כמעט פי 2 אוהדים ממה שהיה בדרייב אין) הרבה יותר נעימה לאדם הפשוט שרק רוצה להיכנס לאולם כדורסל.
ואם נחזור לדבר הכי בסיסי ופשוט אני מלין עליו ביחס בין אוהדי הפועל, אציין גם שביד אליהו בינתיים, אף אחד לא נדחף/דחף אותי ואת הילדים שלי בכניסה לאולם.
-
- קיבל.ה 713 לייקים
מצטרף לקודמיי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 186 לייקים
שמח ( שוב באמת בלי ציניות , פה אני חייב לציין את זה כי לא מאמינים שאני אומר משהו ) שאתה מרגיש והילדים שלך מרגישים יותר נוח ונעים ביד אליהו .מילפורד כתב: ↑15 מרץ 2025, 11:03 לא הולך להיות סנגור של אף שוטר או של המשטרה בנושא אלימות משטרתית.
העיקר הילדים
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
כלומר הדרך לא להיקלע לעימות עם שוטרים היא להישמר מהם מאוד?מילפורד כתב: ↑15 מרץ 2025, 10:57 בהחלט הייתי, גם קרוב מאוד לאירועים קשים שהיו שם (זריקת הרימון הלם וכדומה).
אבל מעולם לא חטפתי מהן.
זה די מוכיח את הנקודה שאסף מתווכח איתה.
אני מסכים איתך במאה אחוז, כמובן. גם אני תמיד נזהרתי ונשמרתי משוטרים. הבעיה היא שלפעמים זה לא מספיק, למשל כשכמה שניות אחרי שהם אומרים לך להתפזר הם כבר מסתערים עליך עם סוסים.
דרך אגב, אישית לא יצא לי לקבל מכות* משוטרים מלבד פעם אחת: בהפגנה נגד אלימות משטרתית.
הם החליטו להדגיש את התפיסה שדווקא כן מותר להם להרביץ, ויצאו להפגנה (מול המשטרה בסלמה) בכוח של יותר משוטר לכל מפגין ופשוט דפקו מכות למאה אחוז מהאנשים שהיו שם בלי יוצא מהכלל (כולל לרדוף אחרי אלה שניסו לברוח ולדפוק להם מכות די רחוק ממקום האירוע) למען יראו וייראו.
* יחס נוראי ואלים - כן, מכות - לא
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1545 לייקים
אף אחד לא טען שאין שוטרים אלימים רק שהרבה פעמים האלימות היא תולדה של מה שהמשטרה נערכת אליו באירוע.
בהפגנות בקפלן או בעימותים עם אולטראס שונים (לא רק הפועל) המשטרה נערכת אחרת מאשר לדוגמא בהופעה של זמר ולכן ההתנהלות מראש היא אחרת
וסף התגובה שלהם, שאף פעם לא מצטיין בהכלה, נמוך מאד.
עד לפני חצי שנה אם הייתי אומר לך בוא תראה לי מקרה אחד בו המשטרה היתה אלימה במשחק של הפועל ללא נוכחות של האולטראס היית
אומר לי שהם באים לכל משחק אז אי אפשר לדעת.
אז עכשיו אפשר לדעת ועובדתית עברנו את שלושת משחקי הבית עם פוטנציאל האלימות הגדול ביותר (דרבי, ירושלים וחולון) ללא שום תקרית משמעותית עם המשטרה
ובלי אלימות משטרתית.
מקריות ? אולי
למיטב ידיעתי, אתה לא מאמין במקריות
ובמאמר מוסגר לגבי הדרבי בשנה שעברה.
גם שם הבלאגן התחיל מהאולטראס בגלל הפשיטה של המשטרה על המחסן שלהם מוקדם יותר
וכמו בלא מעט מקרים הם מתחילים את הבלאגן ונותנים לקהל הרחב לחטוף את הריקושטים
ובנוסף (בשביל רוי) כאשר הקהל הרחב לא שתף פעולה עם הדרישה של האולטראס להחרים את המשחק היו שם איומים, קללות, יריקות וזריקת כוסות שתיה
על האוהדים (אבל האולטראס תמיד נורא נחמדים לקהל הרחב ואף פעם לא נותנים תחושת אלימות, זה סתם בראש של מילפורד)
בהפגנות בקפלן או בעימותים עם אולטראס שונים (לא רק הפועל) המשטרה נערכת אחרת מאשר לדוגמא בהופעה של זמר ולכן ההתנהלות מראש היא אחרת
עד לפני חצי שנה אם הייתי אומר לך בוא תראה לי מקרה אחד בו המשטרה היתה אלימה במשחק של הפועל ללא נוכחות של האולטראס היית
אז עכשיו אפשר לדעת ועובדתית עברנו את שלושת משחקי הבית עם פוטנציאל האלימות הגדול ביותר (דרבי, ירושלים וחולון) ללא שום תקרית משמעותית עם המשטרה
ובלי אלימות משטרתית.
מקריות ? אולי
ובנוסף (בשביל רוי) כאשר הקהל הרחב לא שתף פעולה עם הדרישה של האולטראס להחרים את המשחק היו שם איומים, קללות, יריקות וזריקת כוסות שתיה
על האוהדים (אבל האולטראס תמיד נורא נחמדים לקהל הרחב ואף פעם לא נותנים תחושת אלימות, זה סתם בראש של מילפורד)
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
בוא נניח שהמשטרה באה להרביץ רק כשיש אולטרס.בני12 כתב: ↑15 מרץ 2025, 12:23 אף אחד לא טען שאין שוטרים אלימים רק שהרבה פעמים האלימות היא תולדה של מה שהמשטרה נערכת אליו באירוע.
ובלי אלימות משטרתית.
מקריות ? אולי
המסקנה מזה היא שצריך שהאולטרס לא יבואו?
זה בדיוק מה שנקרא "היגיון של אישה מוכה", והבעל המכה פה הוא לא האולטרס אלא המשטרה.
ובמאמר מוסגר, לגבי מקריות: ודאי שאני מאמין במקריות.
נדמה לי שהתייחסתי כמובן מאליו לאפשרות שאסף לא חווה יחס עוין משוטרים כי היה לו מזל (עוד אפשרות היא שכמו אחרים פה הוא מאוד נזהר משוטרים, ויכול להיות גם שהוא משתייך למגזר ששוטרים נוטים שלא לתקוף - נניח אנשים שמגיעים עם האוטו עד הכניסה ליציע הכבוד).
אתה כן צודק שאני מאוד מאמין בסיבתיות, ואני בהחלט לא שולל את האפשרות שהמשטרה מרביצה יותר בגלל נוכחות האולטרס - רק שבעיניי זאת תעודת עניות למשטרה, לא סיבה להתנגד לקיום האולטרס (שאני מזכיר למי ששכח, שאני לא כל כך אוהב אותם וזכיתי מכמה מהם ליחס עוין מהסוג שדובר עליו רק השבוע בהקשר של "אפק").
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא