יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
adom4
קיבל.ה  448 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 09 מרץ 2025, 15:43 היו מגנומטרים ואוהלי בידוק גם לחולון וגם בכניסה ל5

בעיניים שלי ראיתי שוטר בדרגה בכירה מעיף בחור בן 20 מהתור שדיבר אליו בכבוד מטורף ורק אמר שמותר להכניס בקבוקי שתייה לאולם ולעזור לאבא שרצה להיכנס עם הבקבוק של הילד בן ה5 שלו

כל משחק ביד אליהו מאז שהגענו סדרנים רבים עם אוהדים בשער 3-4 על עמידה במדרגות פלוס איומים שיעיפו אותם מהיציע אם הם לא יראו אישור כרטיס

מהיציע של חולון נזרק כוס וחצי שהוביל את הסדרנים לעלות ל2 היציעים וליצור מהומה יותר גדולה ממה שהייתה

כל מי שקרא יותר מהודעה אחת שלי פה בפורום יודע מה העמדה שלי כלפי האולטראס וכו - זה לא מוריד מאחריות השילוב המנצח של סדרנים עם רגשי נחיתות ושוטרים אובר אלימים עם פוזה
להגיד שהמשטרה לא מחפשת לריב
אתמול היה בלאגן מטורף בגניסה לאולם 3-4 כי פתאום הסדרנים החליטו שחותמת לא מספיקה וצריך להראות גם את הכרטיס
בני12
קיבל.ה  1619 לייקים

סומך כתב: 09 מרץ 2025, 15:26 בשולי העניין, העובדה שאנשים לא מתביישים לשמור 10-20 מקומות בשורה פשוט מחרפנת אותי. מאיפה התעוזה הזאת?!
הגענו אתמול שעה לפני המשחק, היציע ריק אבל כל השורות 'מסומנות' עם צעיפים ומעילים שאנשים פורסים בלי בושה על שורות שלמות
במקום שאתה יושב המקומות אמורים להיות מסומנים. לא ?
בני12
קיבל.ה  1619 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 09 מרץ 2025, 15:43 היו מגנומטרים ואוהלי בידוק גם לחולון וגם בכניסה ל5

בעיניים שלי ראיתי שוטר בדרגה בכירה מעיף בחור בן 20 מהתור שדיבר אליו בכבוד מטורף ורק אמר שמותר להכניס בקבוקי שתייה לאולם ולעזור לאבא שרצה להיכנס עם הבקבוק של הילד בן ה5 שלו

כל משחק ביד אליהו מאז שהגענו סדרנים רבים עם אוהדים בשער 3-4 על עמידה במדרגות פלוס איומים שיעיפו אותם מהיציע אם הם לא יראו אישור כרטיס

מהיציע של חולון נזרק כוס וחצי שהוביל את הסדרנים לעלות ל2 היציעים וליצור מהומה יותר גדולה ממה שהייתה

כל מי שקרא יותר מהודעה אחת שלי פה בפורום יודע מה העמדה שלי כלפי האולטראס וכו - זה לא מוריד מאחריות השילוב המנצח של סדרנים עם רגשי נחיתות ושוטרים אובר אלימים עם פוזה
1. אז כנראה שיש רק בכניסה לאולם 5-6. בשאר הכניסות לא ראיתי שיש
2. לא שאני חס וחלילה מצדיק את תגובת השוטר, אבל ממתי מותר להכניס בקבוקים לאולם (איזשהו אולם) ?
3. אם הם אנשים שירדו מהיציע לאולם אז מה הבעיה שיוציאו אותם משם ?
בני12
קיבל.ה  1619 לייקים

מילפורד כתב: 09 מרץ 2025, 15:18 אני קצת מתחיל להבין את האנטי לאולם הזה בהקשר אחד ויחיד.
בתור אחד שגר צפונית לתל אביב , יצאתי אתמול מהבית ב18:00 וחזרתי ב23:00.
התווסף לי פה קנס של בערך שעתיים על כל משחק בית , זה קשה במיוחד כשני רוצה לבוא עם ילדים שחוזרים הביתה עם החוויה של לשבת באוטו בתור מה שהם זוכרים מהמשחק...
חוץ מזה שאתמול השלתי את עצמי ש19:20 זאת אחלה שעה לבוא עם הקטן יותר (עוד לא בן שש) , וכמו שאמרתי הגעתי הביתה ב23:00 שזה לא ממש מתאים לו.

ואחרי זה כל זה , כדי לסיים בנימה אופטימית , אני את המשחק של אתמול אזכור בתור המשחק הראשון של הבן הקטן שלי , לא בגלל שזה פיזית המשחק הראשון שלו, הוא כבר שלוש שנים בערך בא איתי למשחקים מידי פעם.
אלא בגלל שאתמול פעם ראשונה הוא היה מחובר למשחק מתחילתו עד סופו , התלהב מהקהל (כן כן , מהאוירה) צעק בוז בהתקפות של חולון (הוא עד עכשיו בטוח לחלוטין שכל החטאה שלהם במשחק זה בזכותו).
בקיצור , חוויה ממש , ממליץ לכם.
מה השוני לעומת הדרייבאין ? זה לא אמור להוסיף לך יותר מאיזה רבע שעה בנסיעה
בזמן שהיה לוקח לי לצאת מהחניון בדרייבאין (גם אם חניתי בגני התערוכה) ביד אליהו אני כבר בבית.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

בוא נגיד את זה ככה, בזמן שלוקח לי להגיע לדרייב אין מיד אליהו הייתי כבר מגיע הביתה אם הייתי יוצא מהדרייב אין
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  779 לייקים

בני12 כתב: 09 מרץ 2025, 16:42

1. אז כנראה שיש רק בכניסה לאולם 5-6. בשאר הכניסות לא ראיתי שיש
2. לא שאני חס וחלילה מצדיק את תגובת השוטר, אבל ממתי מותר להכניס בקבוקים לאולם (איזשהו אולם) ?
3. אם הם אנשים שירדו מהיציע לאולם אז מה הבעיה שיוציאו אותם משם ?
1. כן בדיוק
2. האמת שגם לדעתי אי אפשר אבל מה שהפריע לי זה איך שהשוטר התבריין על ילד שבאמת באמת באמת דיבר אליו בשיא הכבוד והנחמדות, לא תקף, לא איים ופשוט קיבל מטר קללות של "ילד תסתום את הפה ואל תתערב כי עוד מילה אחת אתה לא נכנס למשחק" ואז שהוא שאל אותו "למה שאני לא אכנס מה עשיתי" השוטר ענה בחזרה ב"תעיף אותו מהתור אל תכניס אותו"
3. גם כאן, אין באמת פתרון נכון, מהיכרות שלי עם האבטחה הם רק עשו יותר נזק לסיטואציה במקום להרגיע אותה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

בני12 כתב: 09 מרץ 2025, 16:38
סומך כתב: 09 מרץ 2025, 15:26 בשולי העניין, העובדה שאנשים לא מתביישים לשמור 10-20 מקומות בשורה פשוט מחרפנת אותי. מאיפה התעוזה הזאת?!
הגענו אתמול שעה לפני המשחק, היציע ריק אבל כל השורות 'מסומנות' עם צעיפים ומעילים שאנשים פורסים בלי בושה על שורות שלמות
במקום שאתה יושב המקומות אמורים להיות מסומנים. לא ?
במקום שאני יושב אוהדי היריבה משליכים כוסות מהיציע ועור התוף נחרך משירי עידוד של קבוצות זרות...
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

סומך כתב:בשולי העניין, העובדה שאנשים לא מתביישים לשמור 10-20 מקומות בשורה פשוט מחרפנת אותי. מאיפה התעוזה הזאת?!
מנהג מגונה מהכדורגל
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  759 לייקים

תמיד אני שומר 2-3 כיסאות אבל הקטע של אנשים לשמור שורות זה חתיכת מעשה דפוק
OMG עווופררר
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

אולי הגיע שיהיו מקומות מסומנים
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

אני מאד מאד שמח שאוהדי הפועל התחילו לדבר על כמה זמן לוקח להם להגיע הביתה ממשחק .
הדבר הבא זה האוכל במזנון ...

הגיעו הימים הטובים שאוהדי הפועל שכחו מי הם , את ה DNA שלהם , ואת הכח ומה שמיחד אותם .
העיקר נגיע הביתה בפחות מ 30 דקות ...

ו @בני12 גם אומר שהמשטרה השרמוטה התנהגה כמו שהיא התנהגה רק בגלל אולטראס הפועל ... כאילו בקפלן או בהפגנות אחרות אולטראס הפועל נמצאים .

הימים הטובים ש 3000 וממוצע של 5000 אוהדי הפועל מגיעים למשחק הגיעו , הגענו לנחלה .
ועוד בלי האולטראס האלה !!!

רק שיסדרו את החניה והניתיבים חזרה הביתה כבר !!!
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 10 מרץ 2025, 02:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

אוהד כורסא כתב: 09 מרץ 2025, 15:26
רק הפועל כתב: 09 מרץ 2025, 15:23
oleg neduda כתב: 09 מרץ 2025, 15:05 באופן כללי, זה נכון שהאווירה פחות ביתית וזה מבאס, אבל גם האלימות והגועל נפש ירדו בצורה לא פחות חדה (ולדעתי גם יותר חדה). עברנו 3 משחקים נגד היריבות הכי גדולות שלנו בליגה. היציע לא נשרף, לא הושלכו חפצים, כמעט בלי שירי שואה (אתמול לא היה בכלל). תענוג בהיבט הזה.
בדרבי לא היה בכלל שירי שואה (תקנו אותי אם אני טועה ) וזה משהו שלא חשבתי שיכול לקרות בכלל
התחילו, שרקו בוז ונפסק אחרי כמה שניות.
תודה לאל שזה נפסק
שירי השואה האלה , בגללם לא יבוא משקיע להפןעל
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

Red roy כתב: 10 מרץ 2025, 01:30 אני מאד מאד שמח שאוהדי הפועל התחילו לדבר על כמה זמן לוקח להם להגיע הביתה ממשחק .

הגיעו הימים הטובים שאוהדי הפועל שכחו מי הם , את ה DNA שלהם , ואת הכח ומה שמיחד אותם .

ו @בני12 גם אומר שהמשטרה השרמוטה התנהגה כמו שהיא התנהגה רק בגלל אולטראס הפועל ... כאילו בקפלן או בהפגנות אחרות אולטראס הפועל נמצאים .

הימים הטובים ש 3000 וממוצע של 5000 אוהדי הפועל מגיעים למשחק הגיעו , הגענו לנחלה .

:rofl: :rofl: :rofl:
יחד, רק יחד! :heart:
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

7even כתב: 10 מרץ 2025, 01:54
Red roy כתב: 10 מרץ 2025, 01:30 אני מאד מאד שמח שאוהדי הפועל התחילו לדבר על כמה זמן לוקח להם להגיע הביתה ממשחק .

אפשר גם ?
זה אחלה קטע
מישהו עוד רוצה ?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  759 לייקים

איזה איש מביך אתה, כואב לך הלב שהפועל מצליחה ובאים אלפי אוהדים. ואז באים ואומרים לי אתה לא מכיררר את רוי הוא אוהד ותיק אל תגיד לו שהוא צהוב. וואלכ אחלה מכביסט אתה. בעצם אפילו בגייט אין אנשים שרוצים ברעת הפועל כמוך.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

אני שמח מאוד שהאכלת את עצמך בטענה שלי לגבי הזמן נסיעה שא. היתה בעיקר צינית, וב. עדיין הסתיימה בהמלצה להגיע למשחקים.
אתה באופן שיטתי מסלף נתונים כדי שיתאימו לאג׳נדה שלך, אז אני אקפיד לדייק. הממוצע עומד על מעל 5,600, אתה מוזמן לבדוק, אני אמרתי כל הדרך שמעל 5,000 מנויים זה חלום, כלומר הממוצע בפועל גבוה ממה שקיוויתי שיהיה בערך המקסימום.
הצלחה מעל ומעבר לטעמי.
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

Red roy כתב:
רק הפועל כתב: 09 מרץ 2025, 15:23 בדרבי לא היה בכלל שירי שואה (תקנו אותי אם אני טועה ) וזה משהו שלא חשבתי שיכול לקרות בכלל
תודה לאל שזה נפסק
זה הפסיק, אז עברו להרביץ לאוהדים של הקבוצה היריבה, בדיוק כמו ארגון פשע. לא נורא, עוד לא מת אף אחד.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

אה, ואין מה להשוות בכלל בין הדרייב אין ליד אליהו בנושא האוכל.
בשניהם (כמו כל אולם/מגרש אחר) המחירים מאוד גבוהים.
אבל לפחות ביד אליהו יש מגוון ואיכות יותר גבוהים.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

Asafasraf כתב: 10 מרץ 2025, 07:54
Red roy כתב:
תודה לאל שזה נפסק
זה הפסיק, אז עברו להרביץ לאוהדים של הקבוצה היריבה, בדיוק כמו ארגון פשע. לא נורא, עוד לא מת אף אחד.

Sent from my iPhone using Tapatalk
בין אם זה היה האולטראס או לא(באמת לא כזה מעניין)...אדם שלא מסוגל להגיד מילה אחת על אלימות פיסית ומילולית, בא להטיף לנו מוסר.

תן לו להמשיך בשידור החי של מופע ההתאבדות שהוא עושה פה לאולטראס. זה מענג.
אני מאד מקווה בשבילו שהם לא מודעים לכך, כי אם כן זה באמת יהיה מעניין.
Adam
קיבל.ה  42 לייקים

Red roy כתב: 10 מרץ 2025, 01:40
רק הפועל כתב: 09 מרץ 2025, 15:23
בדרבי לא היה בכלל שירי שואה (תקנו אותי אם אני טועה ) וזה משהו שלא חשבתי שיכול לקרות בכלל
תודה לאל שזה נפסק
תודה לאל שזה נפסק.
אך לא בגלל מה שאמרת בסיפא של דברייך, אלא בגלל שרבים מאוהדי הפועל הם בנים למשפחות ניצולות שואה, וזילות של שואה ונאצים מפריעה להם מאוד.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

Adam כתב: 10 מרץ 2025, 09:33
Red roy כתב: 10 מרץ 2025, 01:40
תודה לאל שזה נפסק
תודה לאל שזה נפסק.
אך לא בגלל מה שאמרת בסיפא של דברייך, אלא בגלל שרבים מאוהדי הפועל הם בנים למשפחות ניצולות שואה, וזילות של שואה ונאצים מפריעה להם מאוד.
לא מבין את הבעיה בזילות הנאצים.
אני בז להם ומזלה אותם יום יום... חבל שזה מפריע לך...

וברצינות רגע, נראה לי שהתבגרנו כבר.
לא מכיר מישהו שנפגע מזה שאומרים שואה או נאצים.
צריך להפסיק עם זה כי זה מטומטם ולא בגלל רגשות פיקטיבים של אנשים.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  841 לייקים

ממש כמו שהשמאל שחכו מה זה להיות יהודים...
אגב הדרייב אין הרבה יותר טוב מבחינת חניה ונסיעה, אחד הדברים הכי שנואים אצלי ביד אליהו זה להגיע עם רכב
בני12
קיבל.ה  1619 לייקים

אני טוען שבמשחקים ביתיים של הפועל יחס המשטרה כיום טוב יותר וכן, זה בגלל האולטראס.
בני12
קיבל.ה  1619 לייקים

מילפורד כתב: 10 מרץ 2025, 08:02 אה, ואין מה להשוות בכלל בין הדרייב אין ליד אליהו בנושא האוכל.
בשניהם (כמו כל אולם/מגרש אחר) המחירים מאוד גבוהים.
אבל לפחות ביד אליהו יש מגוון ואיכות יותר גבוהים.
ביד אליהו יש גם מבחר מקומות מחוץ לאולם בהם ניתן לקנות אוכל
לדוגמא, אפשר ללכת לטקאריה ולתרום ישירות לאולטראס
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

זה לא היה ככה גם בדרייב אין?
לדעתי המקומות צריכים היות מסומנים גם ביציע העמידה כדי למנוע דברים כאלה.
אין שום סתירה בין העובדה שהמקומות מסומנים לעובדה שהיציע הוא יציע עמידה.
בני12
קיבל.ה  1619 לייקים

רדנקו כתב: 10 מרץ 2025, 11:10
רק שבשביל זה הם יצטרכו לעשות עכשיו פעולה מאד מסובכת של חיבור מקומות כי בהקצאה לאולם 1-4 הם סתם הגרילו מקום לאנשים.
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

רדנקו כתב: 10 מרץ 2025, 11:10
זה היה ככה בדרייב אין וזה היה ככה גם בבלומפילד בשער 7 לפני השיפוץ. הייתה הצבעה שבה הוחלט ברוב מוחץ שלא רוצים מקומות מסומנים ביציעים 1-4.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

עכשיו נזכרתי.
צודק.
Jonatan192
קיבל.ה  23 לייקים

מילפורד כתב: 09 מרץ 2025, 15:18 אני קצת מתחיל להבין את האנטי לאולם הזה בהקשר אחד ויחיד.
התווסף לי פה קנס של בערך שעתיים על כל משחק בית , זה קשה במיוחד כשני רוצה לבוא עם ילדים שחוזרים הביתה עם החוויה של לשבת באוטו בתור מה שהם זוכרים מהמשחק...
חוץ מזה שאתמול השלתי את עצמי ש19:20 זאת אחלה שעה לבוא עם הקטן יותר (עוד לא בן שש) , וכמו שאמרתי הגעתי הביתה ב23:00 שזה לא ממש מתאים לו.

ואחרי זה כל זה , כדי לסיים בנימה אופטימית , אני את המשחק של אתמול אזכור בתור המשחק הראשון של הבן הקטן שלי , לא בגלל שזה פיזית המשחק הראשון שלו, הוא כבר שלוש שנים בערך בא איתי למשחקים מידי פעם.
אלא בגלל שאתמול פעם ראשונה הוא היה מחובר למשחק מתחילתו עד סופו , התלהב מהקהל (כן כן , מהאוירה) צעק בוז בהתקפות של חולון (הוא עד עכשיו בטוח לחלוטין שכל החטאה שלהם במשחק זה בזכותו).
ההבדל בזמן נסיעה עד כדי כך גדול בין יד אליהו לדרייב אין?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

כן, מבחינתי בערך כפול, בעיקר בחזור עם היציאה מהחניה והפקקים עד שמגיעים לאיילון (וגם אחרי שמגיעים לאיילון).
לוקח לי בערך הזמן שהיה לוקח לי להגיע הביתה רק להגיע בערך לדרייב אין.
דרך כביש 4 זמנים דומים.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

Jonatan192 כתב: 10 מרץ 2025, 17:37

תלוי מאיפה אתה מגיע כמובן

אם זה משחק בשעות הערב ביום חול, ואתה גר בהלכה וצפונה(לומשנה איפה בארץ) אז יש לך להתמודד עם הפקקים באיילון דרום.
רוב האוהדים שאני לפחות מכיר אישית מגיעים ממקומות מדרום לתל אביב, אז זה חסך להם במינימום 30-35 דקות ביום חול, והם חוגגים שפתאום זה ממש קרוב.
שלא לדבר על זה שביציאה הם לא צריכים לחטוף את הפקק ברמזור בקק"ל או ביציאה מהחניה בדרייב אין.
Jonatan192
קיבל.ה  23 לייקים

7even כתב: 10 מרץ 2025, 17:44
Jonatan192 כתב: 10 מרץ 2025, 17:37

תלוי מאיפה אתה מגיע כמובן

אם זה משחק בשעות הערב ביום חול, ואתה גר בהלכה וצפונה(לומשנה איפה בארץ) אז יש לך להתמודד עם הפקקים באיילון דרום.
רוב האוהדים שאני לפחות מכיר אישית מגיעים ממקומות מדרום לתל אביב, אז זה חסך להם במינימום 30-35 דקות ביום חול, והם חוגגים שפתאום זה ממש קרוב.
שלא לדבר על זה שביציאה הם לא צריכים לחטוף את הפקק ברמזור בקק"ל או ביציאה מהחניה בדרייב אין.
אני האמת מגיע מכיוון פ"ת אז יוצא לי סבבה לגמרי, כל פעם שהייתי בדרייב אין באתי בתחבצ (שזה גיהנום אגב, אבל זה תחבצ בלי קשר) וליד אליהו אני בא ברכב אז קשה לי להשוות
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

יד ושם נמצא במרחק עשר דקות הליכה (קילומטר) מתחנת הרכבת הקלה קרליבך, ורבע שעה הליכה (קילומטר וחצי) מרכבת השלום. כמובן שיש גם אוטובוסים. ממליץ בחום למי שסיוט עבורו, לחנות מחוץ לעיר ליד תחנת רכבת / רכבת קלה. אם חונים בקרית אריה למשל מגיעים עם הרכבת הקלה לקרליבך תוך 20 דקות
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

עשרים דקות הליכה מהבית שלי או עשר דקות באוטובוס.
ועדיין אולם כל כך לא נוח.
אני יושב מאחורי שני אנשים גבוהים ולא רואה חצי מהמגרש בלי לעמוד.
ואני בגובה 1.80. לא ענק אבל גם לא נמוך מאוד.
השורות בנויות כמו בקולנוע או תיאטרון.
בדרייב אין אף אחד לא היה יכול להסתיר לך כשהוא יושב. אז אמנם ישבתי רחוק יותר מהמגרש (אפילו שמספר השורה היה קרוב יותר מאשר ביד אליהו) אבל תמיד ראיתי את המשחק.
פה אם מביאים את הילד הוא לא רואה את המגרש אם לא יושב לפניו ילד.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

מבחינה טכנית נטו - חרא אולם, כיסאות צפופים, החניה סיוט ברמה שאני מעדיף לחנות 20 דקות הליכה מהאולם, חרא יחס מהמאבטחים, והמזנונים מאוישים בילדים אהבלים שלוקח להם שעה לשרת 10 אנשים.
אני גם מגיע מצפון, אז מבחינת פקקים זה באמת הרבה יותר גרוע. ותחבצ לא מקצר את זה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

מבחינת חנייה - אם בדרייב אין היו 10 אלף מקומות סיוט החנייה שם היה גדול פי כמה. כי ככה זה במדינת הקומבינה, אין שום תשתיות ותחבורה ציבורית של עולם שלישי.
במשחקים האחרונים בדרייב אין נתקעתי בחנייה 15-20 דקות, וזה במגרש שהוא בגודל שליש מיד אליהו.
מבחינת אקוסטיקה וזווית צפייה - למרות שהוא מיושן מאוד, הוא לא פחות טוב מהדרייב אין כמובן בהתחשב שהוא פי 3 גודל.
יש שם אחלה עידוד גם במגרש חצי מלא וללא האולטראס. אפשר לדמיין מה היה קורה אם הם לא היו יורים לקבוצה ברגליים.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

הפועל כתב: 11 מרץ 2025, 14:19 מבחינה טכנית נטו - חרא אולם, כיסאות צפופים, החניה סיוט ברמה שאני מעדיף לחנות 20 דקות הליכה מהאולם, חרא יחס מהמאבטחים, והמזנונים מאוישים בילדים אהבלים שלוקח להם שעה לשרת 10 אנשים.
אין לי ויכוח שהאולם חרא, לא מפתיע בהתחשב בכך שהוא נבנה לפני איזה אלפיים שנה. רק לגבי התחב"צ, זה מאוד תלוי איפה אתה גר, אבל אם יש לך גישה סבירה מהבית לאחת התחנות של הרכבת הקלה/רכבת ישראל, ופיזית מסוגל ללכת ברגל 10-15 דקות, זה חד משמעית קצר יותר מלבוא באוטו, בטח מכיוון צפון, וכמובן חוסך את סיוט החניה. מה שכן משער שיש סיכוי שאתה בא עם ילדים קטנים ואז אולי ההליכה פחות מתאימה
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

פרימו לוי כתב: 11 מרץ 2025, 19:34
הפועל כתב: 11 מרץ 2025, 14:19 מבחינה טכנית נטו - חרא אולם, כיסאות צפופים, החניה סיוט ברמה שאני מעדיף לחנות 20 דקות הליכה מהאולם, חרא יחס מהמאבטחים, והמזנונים מאוישים בילדים אהבלים שלוקח להם שעה לשרת 10 אנשים.
אין לי ויכוח שהאולם חרא, לא מפתיע בהתחשב בכך שהוא נבנה לפני איזה אלפיים שנה. רק לגבי התחב"צ, זה מאוד תלוי איפה אתה גר, אבל אם יש לך גישה סבירה מהבית לאחת התחנות של הרכבת הקלה/רכבת ישראל, ופיזית מסוגל ללכת ברגל 10-15 דקות, זה חד משמעית קצר יותר מלבוא באוטו, בטח מכיוון צפון, וכמובן חוסך את סיוט החניה. מה שכן משער שיש סיכוי שאתה בא עם ילדים קטנים ואז אולי ההליכה פחות מתאימה
האמת שהוא נהיה כזה חרא וצפוף רק אחרי שיפוץ שעשו מתישהו בעשור האחרון לדעתי, שניסו לדחוף בכח עוד איזה אלף מקומות.
לגבי התחבצ,אני באמת עם ילדים. אבל גם אם לא עשיתי את החישוב. דלת לדלת, אפילו עם הפקקים, מכונית כבר יוצאת לי פחות וכמעט עם אותו מרחק הליכה. והנוחות כמובן נמוכה משמעותית.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
יורם
קיבל.ה  174 לייקים

באיזו צורה לחנות מחוץ לעיר + לקחת רכבת + ללכת ברגל מעזריאלי יותר טוב מלחנות בין עזריאלי למגרש וללכת מרחק קצר יותר? יש לך את בית אמפא בתובל, מגדלי אלון באליס שלוי, ובדרך הלוך וחזור בשבת ראיתי שגם בסינרמה שבסה"כ 500 מטר מהמגרש היה מקום. הבנתי שגם לא מקבלים דו"חות על חנייה ברחובות ליד, אבל לא בדקתי.
לגבי פקקים בכיוון צפון, נראה לי שזאת בעיה נקודתית במוצאי שבתות בגלל ההפגנות.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

יורם כתב: 11 מרץ 2025, 22:50
באיזו צורה לחנות מחוץ לעיר + לקחת רכבת + ללכת ברגל מעזריאלי יותר טוב מלחנות בין עזריאלי למגרש וללכת מרחק קצר יותר? יש לך את בית אמפא בתובל, מגדלי אלון באליס שלוי, ובדרך הלוך וחזור בשבת ראיתי שגם בסינרמה שבסה"כ 500 מטר מהמגרש היה מקום. הבנתי שגם לא מקבלים דו"חות על חנייה ברחובות ליד, אבל לא בדקתי.
לגבי פקקים בכיוון צפון, נראה לי שזאת בעיה נקודתית במוצאי שבתות בגלל ההפגנות.
טוב הדיון הזה כבר מעייף, הנקודה שניסיתי להעביר היא שאנשים התרגלו לא לקחת בחשבון תחבצ, בעקרון בצדק כי היא לרוב על הפנים, למרות שבמקרים מסוימים זה יכול לקצר את הדרך משמעותית וגם לחסוך עוגמת נפש ממי שסובל במיוחד מלעמוד בפקקים כמוני, ורציתי להסב לכך את תשומת ליבם של חברי הפורום שהתבאסו מהקושי להגיע ברכב. לא תמיד זאת האופציה המוצלחת, למשל אם המשחק במוצש ב21 להגיע עם רכב זה כמובן הכי מהר ונוח, אבל אם המשחק באמצע שבוע ב19 בערב אז חד משמעית מהר וקל יותר למי שמגיע מחוץ לעיר לחנות נניח בחניון של קרית אריה ולבוא עם הרכבת הקלה מאשר להזדחל (במקרה הטוב) באיילון ואז עוד לחפש חניה. אם בבית אמפא אתה מתכוון למה שנמצא ברחוב המסגר זה יותר רחוק מללכת מהתחנה של קרליבך שהצעתי, ומגדלי אלון מרוחקים 2 דקות הליכה מרכבת השלום ככה שלא ברור מה קיצרת פה, מה גם שלהגיע לאזור של שני המקומות האלה עם רכב בשעות אחהצ במהלך השבוע זה עונש, מניסיון. לחנות מחוץ לעיר התייחס ורלוונטי כמובן למי שמגיע מחוץ לעיר.
שליחת תגובה