הוא צריך להיות מטומטם ממש כדי לעזוב לשם, ואני לא חושב שהוא מטומטם ממש.
אליניב ברדה
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
-
- קיבל.ה 213 לייקים
-
- קיבל.ה 693 לייקים
אלא אם הוא יודע שהפועל תהיה שנה הבאה תחרותית מבחינת תקציבים ויהיה לו את היכולת לבנות את הקבוצה הזו, למה שזה יהיה טמטום מצידו להגיע לחיפה? קבוצה עם סגל ותנאים להאבק על האליפות בשנה הבאה.
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
אני לא חושב שהפועל תהיה מועמדת לאליפות תחת ספרא.אנחנו ניכנס לפלייאוף העליון,אבל לא הרבה יותר.ברדה נראה לי בחור עם מילה והוא לא יבקש לעזוב לחיפה.חיפה גם לא יפטרו העונה את בכר והוא יפתח את העונה הבאה אצלםבר קולמוסא כתב: ↑10 מרץ 2025, 15:53אלא אם הוא יודע שהפועל תהיה שנה הבאה תחרותית מבחינת תקציבים ויהיה לו את היכולת לבנות את הקבוצה הזו, למה שזה יהיה טמטום מצידו להגיע לחיפה? קבוצה עם סגל ותנאים להאבק על האליפות בשנה הבאה.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
אם בעידן ספרא לא נהיה טופ 3-4 אז אפשר לסגור את העסק.בז'רנו כתב: ↑10 מרץ 2025, 16:20אני לא חושב שהפועל תהיה מועמדת לאליפות תחת ספרא.אנחנו ניכנס לפלייאוף העליון,אבל לא הרבה יותר.ברדה נראה לי בחור עם מילה והוא לא יבקש לעזוב לחיפה.חיפה גם לא יפטרו העונה את בכר והוא יפתח את העונה הבאה אצלםבר קולמוסא כתב: ↑10 מרץ 2025, 15:53אלא אם הוא יודע שהפועל תהיה שנה הבאה תחרותית מבחינת תקציבים ויהיה לו את היכולת לבנות את הקבוצה הזו, למה שזה יהיה טמטום מצידו להגיע לחיפה? קבוצה עם סגל ותנאים להאבק על האליפות בשנה הבאה.
כמה שטויות אנשים כותבים, עם אפס רמת סמך.
בנתיים בינואר היה פה את חלון העברות הטוב ביותר מזה כמה שנים טובות.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
אני לא רואה שום סיבה שהפועל לא תהיה מועדון תחרותי ברמה של לפחות פייבוריטית לפלייאוף עליון שנה הבאה. בהנחה שנעלה ליגה כמובן.בר קולמוסא כתב: ↑10 מרץ 2025, 15:53אלא אם הוא יודע שהפועל תהיה שנה הבאה תחרותית מבחינת תקציבים ויהיה לו את היכולת לבנות את הקבוצה הזו, למה שזה יהיה טמטום מצידו להגיע לחיפה? קבוצה עם סגל ותנאים להאבק על האליפות בשנה הבאה.
ברדה כגרע נמצא במועדון במומנטום מאוד חיובי, שברדה התחבר אליו כמו כפפה ליד, עם בעלים עשיר ועושה רושם שאפתני, ובסיטואציה שאם נעלה, הוא לא יצטרך לעשות דברים מטורפים כדי להיחשב כהצלחה (גם פלייאוף עליון ייחשב כהצלחה שנה הבאה, הוא לא צריך לרוץ לאליפות).
למה שיעזוב לחיפה, מועדון במומנטום הכי שלילי בארץ, עם קהל שמסוכסך קשה עם המועדון, סגל עמוס בפלופים שהולך להיות להם קשה להיפטר מהם, ושרק מעצם השם מכבי חיפה כל דבר חוץ מהתמודדות על אליפות ייחשב כישלון? אני באמת לא רואה מה יש לברדה להרוויח ממעבר כזה חוץ מכאב ראש.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
ראיתי עכשיו שוב את המהלך השלם שהוביל לגול השלישי, בית ספר לכדורגל
מדהים מה שברדה עושה פה, וסופר מרשים השיפור של השחקנים תחת ורמת הביצוע
מדהים מה שברדה עושה פה, וסופר מרשים השיפור של השחקנים תחת ורמת הביצוע
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
שטויות.כדי להיות פקטור ולהתמודד על האליפות אתה צריך השקעה קבועה,לאורך שנים של לפחות 50-60 מיליון שח בעונה.בר לב אדום כתב: ↑10 מרץ 2025, 16:52אם בעידן ספרא לא נהיה טופ 3-4 אז אפשר לסגור את העסק.בז'רנו כתב: ↑10 מרץ 2025, 16:20אני לא חושב שהפועל תהיה מועמדת לאליפות תחת ספרא.אנחנו ניכנס לפלייאוף העליון,אבל לא הרבה יותר.ברדה נראה לי בחור עם מילה והוא לא יבקש לעזוב לחיפה.חיפה גם לא יפטרו העונה את בכר והוא יפתח את העונה הבאה אצלםבר קולמוסא כתב: ↑10 מרץ 2025, 15:53
אלא אם הוא יודע שהפועל תהיה שנה הבאה תחרותית מבחינת תקציבים ויהיה לו את היכולת לבנות את הקבוצה הזו, למה שזה יהיה טמטום מצידו להגיע לחיפה? קבוצה עם סגל ותנאים להאבק על האליפות בשנה הבאה.
חלון הכי טוב מזה כמה שנים טובות? אולי.ועדיין הוצאת אולי 150 אלף דולר.
חיפה ומכבי מביאות זרים במליונים וישראלים במאות אלפי יורו. שתתמודד איתן על חוזים לשחקנים ,אז,אולי תוכל להיות גורם בצמרת
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
לא יודע כמה הוצאנו בחלון האחרון, אני כן יודע ששנים אמרנו שעדיף להביא 3-4 שחקנים טובים שבאמת יחזקו מאשר להביא לפי משקל. הנה העונה הביאו 4 בדיוק לעמדות שהיינו צריכים ושלושה מהם כבר לגמרי תורמים ומשפרים אותנו. גם אם הרביעי לא יכנס לקצב ויתרום עדיין מדובר בהחתמה טובה.בז'רנו כתב: ↑10 מרץ 2025, 21:54שטויות.כדי להיות פקטור ולהתמודד על האליפות אתה צריך השקעה קבועה,לאורך שנים של לפחות 50-60 מיליון שח בעונה.בר לב אדום כתב: ↑10 מרץ 2025, 16:52אם בעידן ספרא לא נהיה טופ 3-4 אז אפשר לסגור את העסק.
חיפה ומכבי מביאות זרים במליונים וישראלים במאות אלפי יורו. שתתמודד איתן על חוזים לשחקנים ,אז,אולי תוכל להיות גורם בצמרת
המבחן הגדול יהיה בקיץ הקרוב נראה איזה זרים יבואו ואיזה ישראלים ואז יהיה אפשר לדבר.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
עדיין זה כשלון גדול אם לא נהיה טופ 4 לאורך הזמן , הוא מהבעלים הכי חזקים שיש פה מבחינת כסף (גם אם לא ברמה של שחר וגולדהר , מעבר לזה הוא עדיף על כולם )בז'רנו כתב: ↑10 מרץ 2025, 21:54שטויות.כדי להיות פקטור ולהתמודד על האליפות אתה צריך השקעה קבועה,לאורך שנים של לפחות 50-60 מיליון שח בעונה.בר לב אדום כתב: ↑10 מרץ 2025, 16:52אם בעידן ספרא לא נהיה טופ 3-4 אז אפשר לסגור את העסק.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
על סמך מה אתה קובע את זה?בז'רנו כתב: ↑10 מרץ 2025, 16:20אני לא חושב שהפועל תהיה מועמדת לאליפות תחת ספרא.אנחנו ניכנס לפלייאוף העליון,אבל לא הרבה יותר.ברדה נראה לי בחור עם מילה והוא לא יבקש לעזוב לחיפה.חיפה גם לא יפטרו העונה את בכר והוא יפתח את העונה הבאה אצלםבר קולמוסא כתב: ↑10 מרץ 2025, 15:53אלא אם הוא יודע שהפועל תהיה שנה הבאה תחרותית מבחינת תקציבים ויהיה לו את היכולת לבנות את הקבוצה הזו, למה שזה יהיה טמטום מצידו להגיע לחיפה? קבוצה עם סגל ותנאים להאבק על האליפות בשנה הבאה.
יש לך מושג כמה ספרא הולך להשקיע?
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אבל אתה בליגה השניה, מן הסתם לא תשקיע את הסכום שתשקיע בליגת העל וכנ"ל הסיכוי להביא שחקנים...בז'רנו כתב: ↑10 מרץ 2025, 21:54שטויות.כדי להיות פקטור ולהתמודד על האליפות אתה צריך השקעה קבועה,לאורך שנים של לפחות 50-60 מיליון שח בעונה.בר לב אדום כתב: ↑10 מרץ 2025, 16:52אם בעידן ספרא לא נהיה טופ 3-4 אז אפשר לסגור את העסק.
גם ההכנסות בליגת העל גבוהות יותר
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
הפועל צריכה לכוון לטופ 4, אם בית"ר יכולה בסגל שכולל את מוזי, ג'ורג', דהן, גיל כהן להיות במקום 3-4, אז גם הפועל צריכה לשם אם וכאשר נעלה ליגה
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
מבין שאנשים התרגלו למה שהיה.
אבל מה שהיה זה לא מה שיהיה.
אבל מה שהיה זה לא מה שיהיה.
יש מפעל שיושב בול על קבוצות בליגה הישראלית וכאלו שהם מקום 3-4
קונפרנס.
קבוצה שמגיעה לשם, עם השקעת תקציב טיפה מעל הממוצע יכולה להגיע לבתים, ואפשר להביא החזרי השקעות כדי להיות קבוצה מובילה פה ואף רווח.
אני חושב שזה צריך להיות השאיפות בהתחלה, ומקווה ממש שספרא הולך לשם.
קונפרנס.
קבוצה שמגיעה לשם, עם השקעת תקציב טיפה מעל הממוצע יכולה להגיע לבתים, ואפשר להביא החזרי השקעות כדי להיות קבוצה מובילה פה ואף רווח.
אני חושב שזה צריך להיות השאיפות בהתחלה, ומקווה ממש שספרא הולך לשם.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
קשה לעבור מוקדמות קונפרנס כשאתה לא מדורג.
זה שיש שם הרבה זבל בשלב הליגה זה מטעה, זה הכל קבוצות שנושרות ממוקדמות אלופות, זה לא שהן עברו מוקדמות של הקונפרנס.
ב"ש שנתיים רצוף עפה לקבוצות מצ'כיה ובולגריה כשהיא מדורגת, ביטר עפו שנה שעברה לפאוק.
גם מכבי פ"ת השנה קיבלה את קלוז' וזה היה גם סיבוב אחד לפני אחרון.
אפשרי להגיע לשלב הליגה בתור לא מדורג אבל זה לא פשוט בכלל.
זה שיש שם הרבה זבל בשלב הליגה זה מטעה, זה הכל קבוצות שנושרות ממוקדמות אלופות, זה לא שהן עברו מוקדמות של הקונפרנס.
ב"ש שנתיים רצוף עפה לקבוצות מצ'כיה ובולגריה כשהיא מדורגת, ביטר עפו שנה שעברה לפאוק.
גם מכבי פ"ת השנה קיבלה את קלוז' וזה היה גם סיבוב אחד לפני אחרון.
אפשרי להגיע לשלב הליגה בתור לא מדורג אבל זה לא פשוט בכלל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
הערכה בלבד.redrony כתב: ↑11 מרץ 2025, 10:34על סמך מה אתה קובע את זה?בז'רנו כתב: ↑10 מרץ 2025, 16:20אני לא חושב שהפועל תהיה מועמדת לאליפות תחת ספרא.אנחנו ניכנס לפלייאוף העליון,אבל לא הרבה יותר.ברדה נראה לי בחור עם מילה והוא לא יבקש לעזוב לחיפה.חיפה גם לא יפטרו העונה את בכר והוא יפתח את העונה הבאה אצלםבר קולמוסא כתב: ↑10 מרץ 2025, 15:53
יש לך מושג כמה ספרא הולך להשקיע?
בגלל זה כתבתי שאם אנחנו רוצים להיות פקטור במאבק על אליפות,פחות מ50-60 מיליון תקציב ולאורך זמן,אין כמעט סיכוי.
אנחנו נדע כבר בקיץ הקרוב,אם נעלה ליגה,לאן פנינו מועדות.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אם כבר הפלגנו בדיונים על אירופה,
אם אני לא טועה, הזוכה בגביע הולכת לליגה האירופאית
אם אני לא טועה, הזוכה בגביע הולכת לליגה האירופאית
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אני לגמרי מסכים לגבי הסכומים, אני חושב שספרא יגיע לשם. לא יודע אם בשנה הקרובה. אלונה היתה בב״ש כמה שנים יפות לפני שהם עשו את הפריצה, ואני לא חושב שיש סכום שישימו שיביא אותנו למירוץ לאליפות בשנה הקרובה. זה סגל שבשביל אליפות אני משאיר שם אולי שחקן וחצי. התהליך הנכון שעיניי הוא שדרוג הדרגתי שתוך 3 שנים יביא לריצה לאליפותבז'רנו כתב: ↑11 מרץ 2025, 11:56הערכה בלבד.
בגלל זה כתבתי שאם אנחנו רוצים להיות פקטור במאבק על אליפות,פחות מ50-60 מיליון תקציב ולאורך זמן,אין כמעט סיכוי.
אנחנו נדע כבר בקיץ הקרוב,אם נעלה ליגה,לאן פנינו מועדות.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 328 לייקים
לא חושב שהתקציב של הפועל בעידן ספרא יהיה יותר מ-50-60 מיליון שקל. אולי הוא עוד יפתיע (הלוואי). מקווה שנהיה מבחינה תקציבית בטופ 3-4 לאורך זמן. ככה נוכל להתמודד על אליפות אם כל הכוכבים יסתדרו לנו ונתפוס עונה משוגעת.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
המטרה לדעתי צריכה להיות אירופה
מספיק שעולים פעם אחת לקונפרנס ומקבלים מענקים מאוד יפים שלא היו פה שנים
דבר כזה נותן רווחים, תנופה, ורצון להשקיע עוד ולהגיע ליותר
בוא נתחיל מלהגיע לפלייאוף העליון שנתיים רצוף ולהגיע לבתים בקונפרנס, אחכ נוכל לדבר על להתמודד על אליפות
מספיק שעולים פעם אחת לקונפרנס ומקבלים מענקים מאוד יפים שלא היו פה שנים
דבר כזה נותן רווחים, תנופה, ורצון להשקיע עוד ולהגיע ליותר
בוא נתחיל מלהגיע לפלייאוף העליון שנתיים רצוף ולהגיע לבתים בקונפרנס, אחכ נוכל לדבר על להתמודד על אליפות
-
- קיבל.ה 856 לייקים
50-60 מליון זה תקציב שם אתה מנהל אותו נכון אתה יכול לרוץ לאליפות.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑11 מרץ 2025, 17:21 לא חושב שהתקציב של הפועל בעידן ספרא יהיה יותר מ-50-60 מיליון שקל. אולי הוא עוד יפתיע (הלוואי). מקווה שנהיה מבחינה תקציבית בטופ 3-4 לאורך זמן. ככה נוכל להתמודד על אליפות אם כל הכוכבים יסתדרו לנו ונתפוס עונה משוגעת.
צריך להתחרות על הישראלים הטובים ולפגוע בזרים.
אבל בלי קשר - אם יבנו את הדברים בצורה הדרגתית ונכונה אפשר יהיה גם להגדיל את התקציב.
הדבר הראשון בעיניי זה לבנות בסיס מינויים של 15 אלף מינימום.
בהנחה שיעלו, צריך לבנות תוכנית של 3 שנים שכל שנה משדרגים טיפה את הסגל במקומות שצריך. ככה גם התקציב יגדל בצורה נכונה וגם תעמיד בסיס שיוכל לרוץ לאורך כמה שנים.
-
- קיבל.ה 341 לייקים
אחראי על השינוי מהשפל שהיינו לאור גדול.
תודה ברדה.
תודה ברדה.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
מעניין מה היה הפער ממקום 3 אם הוא היה מתחיל פה את העונה.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
לא מבין את הסיפור שלו עם רוי קורין
זה שחקן שצריך להיות ממוסמר להרכב
זה שחקן שצריך להיות ממוסמר להרכב
-
- קיבל.ה 227 לייקים
המאמן הזה הציל את המועדון הזה מריסוק בכל המובנים.
הישארות של עונה נוספת הייתה קוברת את המועדון הזה לגמרי.
אני מקווה שברגע שיבואו תקופות פחות טובות בליגת העל (אם נעלה) , הקהל יזכור לו את מה שהוא עשה כאן.
וכן עדיין יש לי טענות לגבי אי שיתופים של קורין ואלקוקין, אבל זה מטורף מה שהוא עשה כאן.
הישארות של עונה נוספת הייתה קוברת את המועדון הזה לגמרי.
אני מקווה שברגע שיבואו תקופות פחות טובות בליגת העל (אם נעלה) , הקהל יזכור לו את מה שהוא עשה כאן.
וכן עדיין יש לי טענות לגבי אי שיתופים של קורין ואלקוקין, אבל זה מטורף מה שהוא עשה כאן.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
יש הסתייגויות מהדרך שלפעמים הקבוצה משחקת - עולה ליתרון של שני שערים ונעלמת לחלוטין. עם זאת מה שהוא עשה פה זה ברמת ההזוי… מוכן להמשיך להתעצבן על הסיפור הזה ושהוא ימשיך את העבודה שהוא עושה עד עכשיו.
אזכרה מאזן השערים שלנו איתו הוא 39-6 ב-17 משחקים:
מבקיעים 2.3 שערים בממוצע למשחק וסופגים קצת יותר משער לשלושה משחקים בממוצע מהרגע שהוא נחת פה.
שמיים וארץ לעומת מסאיי.
אזכרה מאזן השערים שלנו איתו הוא 39-6 ב-17 משחקים:
מבקיעים 2.3 שערים בממוצע למשחק וסופגים קצת יותר משער לשלושה משחקים בממוצע מהרגע שהוא נחת פה.
שמיים וארץ לעומת מסאיי.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
ספגנו 2 שערים ב12 משחקים אחרונים בכל המסגרות, 1 מכפר שלם בתיקו ועוד 1 בניצחון 2-1 על כפ"ק.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 752 לייקים
עושה עבודה נהדרת ביצירת התלכיד, ובשימור ופיתוח הקבוצתיות.
אהבתי את הרצינות שבה הוא מתייחס ליריבות שלנו.
התפקיד שלו זה לשמור על שחקנינו שהאגו שלהם לא יגרום להם למחשבה שהם מעל כולם!
אהבתי את הרצינות שבה הוא מתייחס ליריבות שלנו.
התפקיד שלו זה לשמור על שחקנינו שהאגו שלהם לא יגרום להם למחשבה שהם מעל כולם!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
נו באמת..
לפי הלוגיקה הזאת ספגנו 2 , כי הגול של כפר שלם היה באופסייד ודאי
מה שאומר שאנחנו תחת ברדה 100% ניצחונות!!
(לפי ההיגיון שלך)
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
מה נו באמת, כפס שמו לנו גול. זה שלבקוביץ' הסתיר לקוון זה משהו אחר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
נו בסדר, על אותו משקל מישהו הסתיר לקוון את הנבדל שהיה בכפר שלם, ומישהו הסתיר לשופט את הפצצה שהשחקן של כפר קאסם קיבל לפרצוף (ועליה נשרק פנדל). לפי הלוגיקה שלך, כל הספירה של השערים צריכה להשתנות.טכנית לארז כתב: ↑16 מרץ 2025, 13:21 מה נו באמת, כפס שמו לנו גול. זה שלבקוביץ' הסתיר לקוון זה משהו אחר.
הגול שנלקח מכפר סבא נבע מטעות שיפוט בדיוק כמו הגול שאושר מול כפר שלם והגול שקיבלנו במתנה בפנדל מול כפר קאסם.