קיבלנו את הפועל ב"ש בחצי גמר
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
הגרלת חצי גמר גביע המדינה ווינר - נשים וגברים - תערך מחר ב-11:00 בתא הכבוד באצטדיון ר״ג. מוזמנים ומוזמנות להגיע.
נשים: מועדון ספורט קרית גת, הפועל קטמון י-ם, הפועל פתח תקוה; הפועל באר שבע.
גברים: הפועל באר שבע, בני ריינה, הפועל ת״א, בני סכנין/בית״ר ירושלים.
נשים: מועדון ספורט קרית גת, הפועל קטמון י-ם, הפועל פתח תקוה; הפועל באר שבע.
גברים: הפועל באר שבע, בני ריינה, הפועל ת״א, בני סכנין/בית״ר ירושלים.
נערך לאחרונה על ידי לירון האדום ב 12 מרץ 2025, 11:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
לא ברור למה לא יכלו לעשות את ההגרלה שבוע שעבר
ולמה כל כך קשה לעדכן גם מה יהיו התאריכים של החצי
ולמה כל כך קשה לעדכן גם מה יהיו התאריכים של החצי
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
כבר מגיע.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2287 לייקים
בנוסף - החלטת בית הדין העליון של ההתאחדות קבע כי יערך משחק חוזר בין סכנין לבית"ר
-
- קיבל.ה 939 לייקים
מכה קשה לאנשי הקונספירציות של הפורוםלירון האדום כתב: ↑11 מרץ 2025, 12:04 בנוסף - החלטת בית הדין העליון של ההתאחדות קבע כי יערך משחק חוזר בין סכנין לבית"ר
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
קשה מאוד להחזיר מתנה שקיבלת ,הלוואי שיפסידו לסכנין במשחק החוזר.לירון האדום כתב: ↑11 מרץ 2025, 12:04 בנוסף - החלטת בית הדין העליון של ההתאחדות קבע כי יערך משחק חוזר בין סכנין לבית"ר
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 370 לייקים
-
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
הדבר היחיד שאני חושש ממנו במקרה של מפגש מול ב"ש/בית"ר....הוא חלילה איזו תבוסה שתחשוף את הפערים העצומים בין הקבוצה הנוכחית של הפועל לצמרת ליגת העל ותכניס את השחקנים לדאון.
היו פה תגובות השבוע שהקבוצה שלנו זה פלייאוף עליון קל בליגת העל למקרה ופספסתם. פלאש ניוז: היא לא.
אנחנו כרגע מפסידים לנתניה וחיפה 8 מ-10...ל-4 הראשונות בליגת העל כנראה 9 מ-10 וביותר מגול הפרש.
הפערים עצומים. וזה שניצחנו את חיפה בגביע לא אומר כלום.
הפועל ת"א הנוכחית צריכה ויכולה לנצח כל קבוצה בלאומית. היא בפירוש לא קבוצת פלייאוף עליון בליגת העל, שכחו מזה.
מקווה שהגביע לא יבהיר לנו את זה עם אגרוף.
(ועוד לא דיברנו על מופע האבוקות שעלול להיות במקרה של משחק מול בית"ר למשל... והתנאי נקודות שיש לנו...)
היו פה תגובות השבוע שהקבוצה שלנו זה פלייאוף עליון קל בליגת העל למקרה ופספסתם. פלאש ניוז: היא לא.
אנחנו כרגע מפסידים לנתניה וחיפה 8 מ-10...ל-4 הראשונות בליגת העל כנראה 9 מ-10 וביותר מגול הפרש.
הפועל ת"א הנוכחית צריכה ויכולה לנצח כל קבוצה בלאומית. היא בפירוש לא קבוצת פלייאוף עליון בליגת העל, שכחו מזה.
(ועוד לא דיברנו על מופע האבוקות שעלול להיות במקרה של משחק מול בית"ר למשל... והתנאי נקודות שיש לנו...)
יחד, רק יחד! 

אם ב"ש יקחו אליפות ואנחנו מגיעים מולם לגמר ומפסידים ,
אז אנחנו באירופה ?
אז אנחנו באירופה ?
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
לא. מקום 4 יילכו לאירופה.Gania23 כתב:אם ב"ש יקחו אליפות ואנחנו מגיעים מולם לגמר ומפסידים ,
אז אנחנו באירופה ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
במובן הזה אני דווקא יותר "חושש" מהופעה מכובדת שתגרום להנהלה ולצוות המקצועי לחשוב שהסגל הזה מספיק טוב לעונה הבאה.7even כתב: ↑11 מרץ 2025, 17:56 הדבר היחיד שאני חושש ממנו במקרה של מפגש מול ב"ש/בית"ר....הוא חלילה איזו תבוסה שתחשוף את הפערים העצומים בין הקבוצה הנוכחית של הפועל לצמרת ליגת העל ותכניס את השחקנים לדאון.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אני בטוח שגם עם הופעה מכובדת הם יבינו לבד את הפערים.גילו כתב: ↑11 מרץ 2025, 19:12במובן הזה אני דווקא יותר "חושש" מהופעה מכובדת שתגרום להנהלה ולצוות המקצועי לחשוב שהסגל הזה מספיק טוב לעונה הבאה.7even כתב: ↑11 מרץ 2025, 17:56 הדבר היחיד שאני חושש ממנו במקרה של מפגש מול ב"ש/בית"ר....הוא חלילה איזו תבוסה שתחשוף את הפערים העצומים בין הקבוצה הנוכחית של הפועל לצמרת ליגת העל ותכניס את השחקנים לדאון.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 948 לייקים
ברדה מבין טוב מאוד שזה לא מספיק לליגת העלגילו כתב: ↑11 מרץ 2025, 19:12במובן הזה אני דווקא יותר "חושש" מהופעה מכובדת שתגרום להנהלה ולצוות המקצועי לחשוב שהסגל הזה מספיק טוב לעונה הבאה.7even כתב: ↑11 מרץ 2025, 17:56 הדבר היחיד שאני חושש ממנו במקרה של מפגש מול ב"ש/בית"ר....הוא חלילה איזו תבוסה שתחשוף את הפערים העצומים בין הקבוצה הנוכחית של הפועל לצמרת ליגת העל ותכניס את השחקנים לדאון.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 115 לייקים
וואלה אחי אני באמת לא מצליח להבין מאיפה אתה מביא את המסקנה הזאת של פערים ״עצומים״ ואתה חוזר על זה גם פעמיים שהפערים ״עצומים״ כאילו מדובר בקבוצות צמרת של פריימר ליג.7even כתב: ↑11 מרץ 2025, 17:56 הדבר היחיד שאני חושש ממנו במקרה של מפגש מול ב"ש/בית"ר....הוא חלילה איזו תבוסה שתחשוף את הפערים העצומים בין הקבוצה הנוכחית של הפועל לצמרת ליגת העל ותכניס את השחקנים לדאון.
הפועל תצטרך חיזוק לעונה הבאה בתקווה ונגיע לליגת העל,אבל הפערים בטוח לא עצומים ואני אפילו לא חושב שיש פערים כאלה גדולים.
אימוני הקבוצה הם בקצב מאוד גבוה לא פחות מאף קבוצה בצמרת ליגת העל.
וגם שחקני הקבוצה,אלה שחקנים של ליגת העל וחלק בעתיד כנראה יגיעו מעבר לכך.
אני מבין את הרצון לצנן את הרוח וההתלהבות שלנו,אבל אני מבטיח לך שהפערים לא ״עצומים״.
-
- קיבל.ה 102 לייקים
אף אחד פה לא באמת יודע את הפערים והם גם לא ניתנים למדידה או שפיטה.
במשחק נתון במפעל גביע כל דבר יכול לקרות.
ברור לגמרי שמול אף קבוצה לא יהיה קל, ברור לגמרי שמעצם היותנו בלאומית אנחנו אנדרדוג לא משנה את מי נקבל. וגם ברור: שיש לנו סיכוי מול כל אחת מהארבע האלה.
במשחק נתון במפעל גביע כל דבר יכול לקרות.
ברור לגמרי שמול אף קבוצה לא יהיה קל, ברור לגמרי שמעצם היותנו בלאומית אנחנו אנדרדוג לא משנה את מי נקבל. וגם ברור: שיש לנו סיכוי מול כל אחת מהארבע האלה.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
והכדור עגול אל תשכח
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
מובן שקשה להשוות את איך שנראים בליגה (נהדר) לעומת קבוצות צמרת ליגת העל.
ואם במשחק נפגין ריכוז, כישרון ותיאום, מה לגבי האינטנסיביות?
במיוחד כשאנחנו מתבססים על משחק מרגל לרגל מהשוער והקו האחורי, איך זה יעבוד מול קבוצה שתלחץ יותר חזק ולאורך יותר זמן?
קשה לחזות כרגע אז נעים בין תקווה ליאוש ומתבלים בקלישאות כדורגל.
במיוחד כשאנחנו מתבססים על משחק מרגל לרגל מהשוער והקו האחורי, איך זה יעבוד מול קבוצה שתלחץ יותר חזק ולאורך יותר זמן?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 948 לייקים
הפלייאוף התחתון בליגת העל זה ברמה של ליגה לאומית. לפי משחקים שכן ראיתי מליגת העל, מנתניה ומטה הפערים שלנו לא כאלה גדולים וזה לא אומר שאם וכאשר, לא צריך לחזק את הסגל בזרים טובים ובישראלים שיחליפו את אלה שלא מתאימים לרמה.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 372 לייקים
ניצחנו כבר העונה קבוצת צמרת מליגת העל (אם מחשיבים את הפועל חיפה לאחת כזאת, בהנחה שיש לה סיכוי אמיתי לסיים מקום רביעי)סומך כתב: ↑11 מרץ 2025, 22:26 מובן שקשה להשוות את איך שנראים בליגה (נהדר) לעומת קבוצות צמרת ליגת העל.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
רז שלמה , למקין , בלוריאן , לאיוס , דוידה , אליאס .
אלה כולם שחקנים ששיחקו אצלנו לאחרונה ואף הורידו אותנו ליגה וכל אלה כרגע משחקים בשתי הקבוצות שמובילות את ליגת העל ( לדעתי גם פספסתי כמה) , ככה שההבדלי רמות בוודאות לא גדולים . לדעתי החומר שחקנים שיש לנו היום לא נופל מהשחקנים שרשמתי , אולי פרט לאליאס
אלה כולם שחקנים ששיחקו אצלנו לאחרונה ואף הורידו אותנו ליגה וכל אלה כרגע משחקים בשתי הקבוצות שמובילות את ליגת העל ( לדעתי גם פספסתי כמה) , ככה שההבדלי רמות בוודאות לא גדולים . לדעתי החומר שחקנים שיש לנו היום לא נופל מהשחקנים שרשמתי , אולי פרט לאליאס
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
מה-4 הראשונות בליגת העל ךטעמי הפערים מאד מאד גבוהים.צבי שיסל כתב: ↑11 מרץ 2025, 21:35וואלה אחי אני באמת לא מצליח להבין מאיפה אתה מביא את המסקנה הזאת של פערים ״עצומים״ ואתה חוזר על זה גם פעמיים שהפערים ״עצומים״ כאילו מדובר בקבוצות צמרת של פריימר ליג.7even כתב: ↑11 מרץ 2025, 17:56 הדבר היחיד שאני חושש ממנו במקרה של מפגש מול ב"ש/בית"ר....הוא חלילה איזו תבוסה שתחשוף את הפערים העצומים בין הקבוצה הנוכחית של הפועל לצמרת ליגת העל ותכניס את השחקנים לדאון.
הפועל תצטרך חיזוק לעונה הבאה בתקווה ונגיע לליגת העל,אבל הפערים בטוח לא עצומים ואני אפילו לא חושב שיש פערים כאלה גדולים.
אימוני הקבוצה הם בקצב מאוד גבוה לא פחות מאף קבוצה בצמרת ליגת העל.
וגם שחקני הקבוצה,אלה שחקנים של ליגת העל וחלק בעתיד כנראה יגיעו מעבר לכך.
אני מבין את הרצון לצנן את הרוח וההתלהבות שלנו,אבל אני מבטיח לך שהפערים לא ״עצומים״.
אני רואה איך הן משחקות. אנחנו לא שם. לא קרובים. אני כמובן מדבר על הסגל הנוכחי שלנו.
כדי להיות יריב ראוי לקבוצות כאלו (לאורך זמן, לא משחק אחד בגביע), הסגל שלנו צריך לעבור חתיכת מהפך בכמה ובכמה עמדות. אם וכאשר נעלה.
יחד, רק יחד! 

- רועי גווארה
- קיבל.ה 351 לייקים
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
נגד באר שבע ואיזה דרך חובבנית לעשות הגרלה
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
איו משמעות לבית מלבד העובדה שתשחק במדי הבית.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1760 לייקים
טוב זה יהיה קשה
קשה קשה קשה,מתוק מתוק מתוק
קשה קשה קשה,מתוק מתוק מתוק
-
- קיבל.ה 1154 לייקים