מחזור 19: 08.03 19:10 הפועל-חולון
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
צריך להעיף את האנשים האלה קבינימט שלא יוכלו להגיע למשחקים בכלל של הקבוצה , הם חייבים להיות בכלא בלי קשר כמובן
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
היה גם דיווח באחד האתרים שאלו אנשים שכבר מורחקים מהמגרשיםHapolo כתב: ↑09 מרץ 2025, 09:37כשאומרים "הלוואי שירדו מהעץ ויחזרו לעודד איתנו ביציע" אלה האנשים שמתכוונים אליהם? חברי כנופיה אלימים זה מה שאתם רוצים ליד הילדים שלכם ביציע שיסתכלו עליהם בעיניים נוצצות וכמושא להערצה?Red Wolf כתב: ↑08 מרץ 2025, 19:25 פופי מדווחת שנעצרו 30 (!) אוהדי הפועל שהגיעו לאזור ההתארגנות של אוהדי חולון ורבו/תקפו אותם לא ברור
https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... tml?ref=hp
-
- קיבל.ה 950 לייקים
נשמע אירוע הזוי. הם אירגנו אוטובוס ללכת לתקוף אוהדי חולון?
אני לא איזה מאסטרמיינד של אלימות אבל מי שוכר אוטובוס בשביל דבר כזה?
אני לא איזה מאסטרמיינד של אלימות אבל מי שוכר אוטובוס בשביל דבר כזה?
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
השאלה שלי לא קשורה למה שאמרת אבל בכל זאת טוב לשמוע.
חבל שהאירוע הזה לא תופס אצלנו יותר תשומת לב, אני ממש שונא לומר את מה שאני הולך לומר עכשיו אבל אם 40 אוהדי ביתר מגיעים באוטובוס לתקוף בהפתעה אוהדי הפועל (מזכיר לי משהו..) עם אמלח שכזה אנחנו גועשים פה.
רדיוס לבית"ר!
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
מחרפן אותי שמתוך ה42 עצורים האלה, הרוב המוחלט יצא בלי שום עונש...
רבאק בן אדם עולה על אוטובוס עם אגרופן נטו בשביל ללכת מכות ולהרביץ לאנשים אחרים על רקע אהדה לספורט - נטו המשפט הזה אמור לגרום לכך שהוא לא יכנס יותר למגרשי ספורט בישראל
ובנושא 'אחר לגמרי' - איזה כיף היה לראות אתמול כל כך הרבה ילדים ומשפחות ביציע
רבאק בן אדם עולה על אוטובוס עם אגרופן נטו בשביל ללכת מכות ולהרביץ לאנשים אחרים על רקע אהדה לספורט - נטו המשפט הזה אמור לגרום לכך שהוא לא יכנס יותר למגרשי ספורט בישראל
ובנושא 'אחר לגמרי' - איזה כיף היה לראות אתמול כל כך הרבה ילדים ומשפחות ביציע
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
אה כן ופאקינג 5 מ5 בשבוע אחד שהיה בו דרבי, חולון ו2 משחקים של הרגל
על גבול המדע בדיוני
על גבול המדע בדיוני
כנראה אוהדים שבאו למשחק לא באמת באו רק בשביל לתקוף
זה פשוט ההסעה לארגון למשחק.
ואני לא יודע מה קרה שם, אבל אוהדי הפועל חולון זה סוג של ביתר, מאמין שאין פה תמימים.
בגדול זה קרב כנופיות וטוב שזה מחוץ למגרש ושישאר רק שם
בלי קשר שלמעורבים באלימות בשני הצדדים צריך עונש ראוי. של מאסר ממןשך, אבל שמערכת המשפט פה נותנת 3 שנים על אונס, משחררת מעורבים באירועי טרור , שרוצחים יושבים 5 שנים בגלל איזה הסדר טיעון על ״הריגה״
אתם מצפים שמי שרב מכות מחוץ
למשחק כדורגל יקבל עונש רציני? שבוע מעצר במקרה הקשה, חודש מאסר במקרה קיצוני (נסיבות מחמירות)
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
הגיעו חבורה של עבריינים שהם במקרה אוהדי הפועל כדי לתקוף את ההסעה של חולון למשחק, שאני מנחש שגם שם יש כמה עבריינים.
מניח שזה משהו שכנראה יש לו הסטוריה של "קרבות" העבריינים מבין שני הקהלים.
מניח שזה משהו שכנראה יש לו הסטוריה של "קרבות" העבריינים מבין שני הקהלים.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
לא הבנתי למה כתוב שהתוקפים הם אוהדי הפועל תל אביב שהגיעו יחד בהסעה למשחק כשהתקיפה היתה בחולון. 

-
- קיבל.ה 1606 לייקים
-
- קיבל.ה 320 לייקים
מתבייש שהם אוהדים את אותה קבוצה שאני אוהד
לה פמילייה באדום
לה פמילייה באדום
אתה צודק אני לא עוקב הדוק בכדורסל וחל לי בלבול חשבתי זה משחק אירוח של חולון, ואז זה הסתדר לי שזה פשוט (לא שעושה את זה ליותר טוב) ״על הדרך״
אבל לנסוע במיוחד בהסעה לריב מכות זה דפוק ברמות ולדעתי גם במישור הפלילי זה יותר חמור ואני מקווה שימצו איתם את הדין (לא שמאמין שיקרה)
בלי קשר לא מבין למה אנשים כאן מופתעים
אנחנו יודעים מה הסחורה בארגון.
הם עושים הרבה דברים יפים ותפאורות והנצחה אבל
חוליגניזם ומכות זה חלק מ״תרבות״ האולטראס
נותר לי המעט תקווה שהרעש הוא שקרי, והם נסעו לקרב ״חוליגנים״ מתוכנן
ולא סתם ליפול על אוהדים
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
שוב חשוב להזכיר - אלו אוהדים שלא באו למשחק. שהצפייה שאורגנה נקבעה לגבעתיים ולא קשורה בכלל לחולון
הם באו בהסעה לריב מכות. שכרו אוטובוס כדי לפוצץ אוהדים של קבוצה אחרת. גועל נפש בכל פרמטר אפשרי
הם באו בהסעה לריב מכות. שכרו אוטובוס כדי לפוצץ אוהדים של קבוצה אחרת. גועל נפש בכל פרמטר אפשרי
-
- קיבל.ה 798 לייקים
כמו שרדנקו העיר, מדובר ככל הנראה, בעימות בין עבריינים ואולי בין אותם אוהדי חולון יש גם אוהדי בית''ר מהכדורגל ויכול להיות שזה בכלל "חשבון שצריך לסגור" בין כנופיות שבמקרה פוקדות גם את טדי ובלומפילד.
בכל מקרה -
אלה אינם אוהדי הפועל.
אוהדי הפועל היו בהמוניהם אתמול במשחק ומאחר והיו קרחות ביציעים - כל אוהד שרצה יכול היה לרכוש כרטיס ולבוא למשחק!
אבל הם לא הגיעו אתמול ולא הגיעו בתחילת השבוע לדרבי(!!) ולא היו במשחק רבע גמר הגביע נגד ר"ג או במשחק החשוב נגד ירושלים בתחילת הסיבוב השני.
הם אולי אוהדי הפועל בכדורגל, יכול להיות. אבל מה עושה אותם אוהדי הפועל כדורסל אם הם לא טורחים להגיע?! הזקנים שיושבים מאחוריי באולם 9 יותר אוהדים מהם. הם לפחות מגיעים לכל משחק.....
(ואיזה מזל שהם מחרימים את הקבוצה ויצאו נגד עופר, ככה הקבוצה יכולה בקלות להתנער מהם ולהראות שאין לה קשר אליהם ומה גם שהאירוע לא קרה במשחק או בסמוך אליו וגם לא באזור ההיכל אז מה הקשר של הפועל לכל זה?!)
בכל מקרה -
אלה אינם אוהדי הפועל.
אוהדי הפועל היו בהמוניהם אתמול במשחק ומאחר והיו קרחות ביציעים - כל אוהד שרצה יכול היה לרכוש כרטיס ולבוא למשחק!
אבל הם לא הגיעו אתמול ולא הגיעו בתחילת השבוע לדרבי(!!) ולא היו במשחק רבע גמר הגביע נגד ר"ג או במשחק החשוב נגד ירושלים בתחילת הסיבוב השני.
הם אולי אוהדי הפועל בכדורגל, יכול להיות. אבל מה עושה אותם אוהדי הפועל כדורסל אם הם לא טורחים להגיע?! הזקנים שיושבים מאחוריי באולם 9 יותר אוהדים מהם. הם לפחות מגיעים לכל משחק.....
(ואיזה מזל שהם מחרימים את הקבוצה ויצאו נגד עופר, ככה הקבוצה יכולה בקלות להתנער מהם ולהראות שאין לה קשר אליהם ומה גם שהאירוע לא קרה במשחק או בסמוך אליו וגם לא באזור ההיכל אז מה הקשר של הפועל לכל זה?!)
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
לא רואה שום הבדל בין המקרה הזה לכל מקרה פלילי אחר
זה שבמקרה הם אוהדי הפועל זה שולי בדיוק כמו להגיד שאיזה מישהו שביצע עבירה הוא במקרה אוהד הפועל
היה פה איזשהו ניסיון לנקמה על משהו ספציפי שאין לו שום קשר לקבוצה ובטח שלא למשחק עצמו
זה שבמקרה הם אוהדי הפועל זה שולי בדיוק כמו להגיד שאיזה מישהו שביצע עבירה הוא במקרה אוהד הפועל
היה פה איזשהו ניסיון לנקמה על משהו ספציפי שאין לו שום קשר לקבוצה ובטח שלא למשחק עצמו
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
ממה שפורסם נראה שהם אשכרה הגיעו באוטובוס למקום בשביל זה. איזה הגזמה
-
- קיבל.ה 368 לייקים
עוד לא קם החכם שביקש הורדת נקודה בגלל ארוע האלימות (לכאורה) בפארק פרס חולון?
-
- קיבל.ה 368 לייקים
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
אגב מבין כל הכתבות בתקשורת למה אין כתבה אחת על מה שעשו אוהדי חולון * במשחק עצמו*? זרקו כוסות, ירקו ואיימו על מי שישב באולם מתחת
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
הדיבור הוא שאם זה היה יוצא לפועל התוצאות היו מאוד קשות , מדובר בפסולת של החברה הישראלית וצריך להוקיע אותם ואם הם מהאולטראס מבחינתי לסגור את הארגון הזה לצמיתות אם אין גינויי לאוהדים " כאלה
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
האירועים שלפני המשחק בלי קשר להפועל או לא מורידים את האור מהאירועים שציינת ברמה כזו או אחרת (כמובן שאיתנו זה מגיע לרמה המקסימלית).
אגב, לא אומר שיש קשר בין מה שציינת למה שקרה לפני המשחק אבל לא חסר אוהדים של קבוצות אחרות שלא יעשו את ההפרדה ואוהדים שלא קשורים לכל החרבנה הזאת של האולטראס יפגעו מהמעשים שלהם
רדיוס לבית"ר!
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
פשוט טימטום שמתייחסים לאירוע הזה ברמת ה"ספורט" ה"כדורסל" או "הפועל תל אביב". זה חבורת אנשים שהלכו ביודעין לבצע מעשה פלילי בלי קשר למשחק שהם לא נכחו בו בכלל. שהמשטרה תטפל בזה כמו בכל אירוע פלילי ושהמנהלת והאיגוד לא יתערבו בכלל. אין לזה שום קשר למשחק.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
לפי התיעוד שפרסמו בערוץ מכבי, לא היה להם אף סממן של הפועל ואפילו לא שום דבר אדום
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
האוטובוס היה אדוםXavi כתב:לפי התיעוד שפרסמו בערוץ מכבי, לא היה להם אף סממן של הפועל ואפילו לא שום דבר אדום

- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
כל מה שקשור לאולטראס(ים) כבר מזמן הפך ללא מעניין.
בהצלחה לשני הצדדים.
בהצלחה לשני הצדדים.
יחד, רק יחד! 

- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
כתום. לא אדום.
וזה נקשר לספורט כי הם הגיעו כנראה למקום שממנו יצאה הסעה של אוהדי חולון למשחק שלנו.
אבל ברור שהניסוח של הפרסומים על זה נעשה בצורה שהיא הטעיה מכוונת לגרום לקוראים לחשוב שזה משהו שקרה לפני משחק ומחוץ לאולם.
מישהו שאני מכיר ושמע על זה (ולא מתענין בכדורסל בכלל) היה בטוח שהמשחק היה בחולון והסיפור הזה התרחש לפני המשחק ולידו.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
מצד שני , אין לזלזל שזה היה מכוון למקום שבוא אוהדי חולון היו אמורים לעלות על ההסעה שלהם למשחק.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
זה ברור. כי זו היתה הדרך להגיע אליהם כשהם מרוכזים במקום אחד.
כבר שמעתי בעבר על קטטות מאורגנות בין אוהדים בארץ, אבל על התארגנות להגיע יחד באוטובוס מיוחד לצורך זה עוד לא שמעתי.
זה שיא חדש לדעתי.
כבר שמעתי בעבר על קטטות מאורגנות בין אוהדים בארץ, אבל על התארגנות להגיע יחד באוטובוס מיוחד לצורך זה עוד לא שמעתי.
זה שיא חדש לדעתי.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
כל עוד הם נפגשים באופן מאורגן להרביץ אחד לשני ולא מסתערים ודורסים אוהדים תמימים (כמו שעשו בעונה שעברה אחרי המשחק נגד ה. חיפה), שיעשו מה שהם רוצים, ברירה טבעית מה שנקרא.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
הטענה של חולון , זה שעל ההסעה שלהם היו אמורים להיות (ככל הנראה בין היתר) גם ילדים ואוהדים תמימים.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
מפחיד מאד כל הסיפור. המועדונים צריכים להבין שהמשטרה לא תפתור את זה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אוקיי , אם המשטרה לא תפתור את זה , מה המועדונים אמורים לעשות בנידון?
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
כלום, מה המעודנים יכולים לעשות? הם חסרי כל יכולת להתמודד עם האירועים האלה בודאי אם הם קרו שעות לפני המשחק בעיר אחרת.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
שליש כתוםרדנקו כתב:כתום. לא אדום.
וזה נקשר לספורט כי הם הגיעו כנראה למקום שממנו יצאה הסעה של אוהדי חולון למשחק שלנו.
אבל ברור שהניסוח של הפרסומים על זה נעשה בצורה שהיא הטעיה מכוונת לגרום לקוראים לחשוב שזה משהו שקרה לפני משחק ומחוץ לאולם.
מישהו שאני מכיר ושמע על זה (ולא מתענין בכדורסל בכלל) היה בטוח שהמשחק היה בחולון והסיפור הזה התרחש לפני המשחק ולידו.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
מה בדיוק המועדונים יכולים לעשות פה אם המשטרה לא עושה?
תשלול להם מנוי. לא תיתן להם להכנס למשחק. זה המקסימום שאתה יכול אולי תיאורטית לעשות (למרות שלדעתי אין לך זכות לעשות את זה על סמך מה שקרה שם).
איך זה ישנה משהו?
תסכים איתי שמי שהיה שם קרוב לודאי מחרים את יד אליהו ולא מגיע למשחקים, אז איך בדיוק הסנקציות שתנקוט בהן יזיזו לו משהו?