האמת שעבר רק פציעה רצינית אחת.
כל הסיפור הזה עם ליגה ב' היה מוזר וכנראה לא קשור לכדורגל.
האמת שעבר רק פציעה רצינית אחת.
מחלה ישנהMoney כתב: ↑08 יוני 2021, 10:36 אפשר להשתגע מפה מדבר אחד.
שרושמים משהו רע על הפועל, כולם פה בטוחים במיליארד אחוז שזה אמיתי.
שרושמים משהו טוב על הפועל, אין מצב שזה נכון.
להזכירכם, אנחנו בתחילת יוני, הקבוצה עוד תתהפך פעמיים.
יש ממש הרגשה שיש פה אנשים שרוצים ברעתה של הקבוצה כדי להגיד ״אמרתי לכם״.
תנשמו.
לא מצליח להבין את אלו שרואים את מדיניות הרכש של הפועל, את אחוז הפגיעות ואיכות קבלת ההחלטות ופשוט מניחים שיהיה בסדר, שנמצא מחליפים טובים ויהיה בסדר.
ספציפית מקולו אני לא מחזיק בכלל - אבל בגדול אתה צודק, כמעט כל שחקן שיגיע על חשבון שחקן בינוני מינוס יהיה חילוש בהתבסס על היסטוריית הרכש של האחים הכושלים.Peace Hope כתב: ↑08 יוני 2021, 11:35לא מצליח להבין את אלו שרואים את מדיניות הרכש של הפועל, את אחוז הפגיעות ואיכות קבלת ההחלטות ופשוט מניחים שיהיה בסדר, שנמצא מחליפים טובים ויהיה בסדר.
אני לא מהאופטימיים אבל דווקא הפעם אני מקווה ורוצה לחשוב שלא מחתימים לנו כל שם שעולה כי מציעים לשחקנים חופשיים חוזים מצחיקים בשיטת מצליח כדי לעבות את הסגל מי שיגיע יגיע .רדפוקס כתב: ↑08 יוני 2021, 08:37 מה אתם מדברים תגידו לי ורד, עטר, אזולאי וליואיץ.
להזכירכם נאור סבג, שחקן מחליף במכבי פ״ת, סירב להצעה של משכורת שמבוססת על תלושים לאושר עד בחוזה לשנתיים + מנוי זוגי להבימה עם אופציה להפרה במקרה של ציפורן חודרנית. וואלה ועוד שרון קם על הצד הלארג׳ שלו באותו בוקר!
תתחברו למציאות. אם יגיע לפה איזה עידן ורד/אזולאי עייף כל השאר שיבואו איתו יהיו דגי רקק.
בוא אני יסביר לך מה אני רואה.Peace Hope כתב: ↑08 יוני 2021, 11:35לא מצליח להבין את אלו שרואים את מדיניות הרכש של הפועל, את אחוז הפגיעות ואיכות קבלת ההחלטות ופשוט מניחים שיהיה בסדר, שנמצא מחליפים טובים ויהיה בסדר.
קוראים לזה ניסיוןMoney כתב: ↑08 יוני 2021, 10:36 אפשר להשתגע מפה מדבר אחד.
שרושמים משהו רע על הפועל, כולם פה בטוחים במיליארד אחוז שזה אמיתי.
שרושמים משהו טוב על הפועל, אין מצב שזה נכון.
להזכירכם, אנחנו בתחילת יוני, הקבוצה עוד תתהפך פעמיים.
יש ממש הרגשה שיש פה אנשים שרוצים ברעתה של הקבוצה כדי להגיד ״אמרתי לכם״.
תנשמו.
אין סיכויאדום בבית כתב: ↑08 יוני 2021, 15:08בוא אני יסביר לך מה אני רואה.Peace Hope כתב: ↑08 יוני 2021, 11:35לא מצליח להבין את אלו שרואים את מדיניות הרכש של הפועל, את אחוז הפגיעות ואיכות קבלת ההחלטות ופשוט מניחים שיהיה בסדר, שנמצא מחליפים טובים ויהיה בסדר.
הפועל ת''א שלנו מאוד מאוד מוגבלת תקציבית.
חוליית ההגנה בבסיס שלה היא טובה,היא הייתה טובה לפניי שנה וגם לפני שנתיים.
גוטליב,סירושטיין,קפילוטו או קולו במרכז ההגנה בעיניי זה אותו דבר.
עכשיו בוא נלך לקישור,איינבינדר יחד עם אליאס או אייזן זה בערך אותו דבר(אישית מעדיף את אליאס)
במקום אלטמן תקבל כנראה או את שלומי אזולאי או את ליואיץ.
דוידה מימין וכנראה עידן ורד משמאל.
מאמין שבן שהר גם יהיה אצלנו.
זה מקל עליהם, הם בכך נמנעים מכישלון במו״מ מול אותם שחקנים וללכת על הדבר שהם הכי אוהבים- לאגור שחקנים מהלאומית
זה מזכיר את יואב כץ לפחות עד לפני כמה שניםבז'רנו כתב:הטקטיקה של הניסנובים פשוטה-לא נותנים הצעה לחוזה(אבו עביד ועכשיו אלטמן ולא אתפלא שגם לגוטליב)ואז שהשחקן חותם במקום אחר הם כועסים ומאוכזבים.
טפי עליהם
תודה על ההסגברה, עשית לי המון סדר חוץ מזה שכתבת 100% שטויותאדום בבית כתב: ↑08 יוני 2021, 15:08בוא אני יסביר לך מה אני רואה.Peace Hope כתב: ↑08 יוני 2021, 11:35לא מצליח להבין את אלו שרואים את מדיניות הרכש של הפועל, את אחוז הפגיעות ואיכות קבלת ההחלטות ופשוט מניחים שיהיה בסדר, שנמצא מחליפים טובים ויהיה בסדר.
עכשיו בוא נלך לקישור,איינבינדר יחד עם אליאס או אייזן זה בערך אותו דבר(אישית מעדיף את אליאס)
מה המניע?האדס כתב:אין שום בעלים שמתנהל כמוהם.
לא יואב כץ, לא טביב ולא אברמוב.
אף פעם לא ראיתי בעלים שעושה הכל כדי לשנות את הסגל כל עונה.
זה גורם לי רק לחשוד מה המניעים שלהם בהחלפת שחקנים.
בוודאי שאזולאי וליואיץ' משחקים באותה עמדה כמו אלטמן. אין להם אותו סגנון כמו אלטמן אבל הם שניהם משחקים בתור הקשר ההתקפי מאחורי החלוץ, בדיוק כמו אלטמן.Peace Hope כתב: ↑08 יוני 2021, 22:54תודה על ההסגברה, עשית לי המון סדר חוץ מזה שכתבת 100% שטויותאדום בבית כתב: ↑08 יוני 2021, 15:08בוא אני יסביר לך מה אני רואה.Peace Hope כתב: ↑08 יוני 2021, 11:35
לא מצליח להבין את אלו שרואים את מדיניות הרכש של הפועל, את אחוז הפגיעות ואיכות קבלת ההחלטות ופשוט מניחים שיהיה בסדר, שנמצא מחליפים טובים ויהיה בסדר.
1. היו לנו שלושה בלמים טובים בסוף מאי, כרגע הכיוון הוא שנשאר עם 0 מהם.
2. להשוות בין אליאס לאייזן, נו באמת
3. אזולאי לא יגיע, גם הוא וגם ליואיץ׳ לא יושבים על העמדה של עומרי. בנוסף ליואיץ׳ שחקן מאוד מאוד לא יציב ולא מביא מספרים כמו אלטמן
לא אלטמן ולא ליואיץ' ישדרגו אותנו.הוקיץ' כתב:בוודאי שאזולאי וליואיץ' משחקים באותה עמדה כמו אלטמן. אין להם אותו סגנון כמו אלטמן אבל הם שניהם משחקים בתור הקשר ההתקפי מאחורי החלוץ, בדיוק כמו אלטמן.Peace Hope כתב: ↑08 יוני 2021, 22:54תודה על ההסגברה, עשית לי המון סדר חוץ מזה שכתבת 100% שטויותאדום בבית כתב: ↑08 יוני 2021, 15:08 בוא אני יסביר לך מה אני רואה.
3. אזולאי לא יגיע, גם הוא וגם ליואיץ׳ לא יושבים על העמדה של עומרי. בנוסף ליואיץ׳ שחקן מאוד מאוד לא יציב ולא מביא מספרים כמו אלטמן
וזה מעניין שאתה אומר שליואיץ' לא מביא מספרים כמו אלטמן, כי אלטמן העונה (בניקוי הפנדלים) הבקיע 3 ובישל 1, ואילו ליואיץ' הבקיע 1 ובישל 7. אלטמן הביא מספרים בעונה הקודמת ואני חשבתי שיהיה לו קשה להביא אותם מספרים כי בסופו של דבר מדובר בשחקן מוגבל. לצערי צדקתי.
לדעתי חיים בסרט עם "לשדרג אותנו". כרגע אנחנו בעיקר משחררים שחקנים. יש מצב ששוב נתחיל את הליגה עם סגל ללאומיתDe Niro כתב:לא אלטמן ולא ליואיץ' ישדרגו אותנו.הוקיץ' כתב:בוודאי שאזולאי וליואיץ' משחקים באותה עמדה כמו אלטמן. אין להם אותו סגנון כמו אלטמן אבל הם שניהם משחקים בתור הקשר ההתקפי מאחורי החלוץ, בדיוק כמו אלטמן.Peace Hope כתב: ↑08 יוני 2021, 22:54 תודה על ההסגברה, עשית לי המון סדר חוץ מזה שכתבת 100% שטויות
וזה מעניין שאתה אומר שליואיץ' לא מביא מספרים כמו אלטמן, כי אלטמן העונה (בניקוי הפנדלים) הבקיע 3 ובישל 1, ואילו ליואיץ' הבקיע 1 ובישל 7. אלטמן הביא מספרים בעונה הקודמת ואני חשבתי שיהיה לו קשה להביא אותם מספרים כי בסופו של דבר מדובר בשחקן מוגבל. לצערי צדקתי.
הפועל צריכה קשר התקפי יצירתי עם דריבל סביר , בעיטה ויכולת מסירה.
אין את זה לשניהם.
אני לא שולל את זה.כפיר אדום כתב:לדעתי חיים בסרט עם "לשדרג אותנו". כרגע אנחנו בעיקר משחררים שחקנים. יש מצב ששוב נתחיל את הליגה עם סגל ללאומיתDe Niro כתב:לא אלטמן ולא ליואיץ' ישדרגו אותנו.הוקיץ' כתב: בוודאי שאזולאי וליואיץ' משחקים באותה עמדה כמו אלטמן. אין להם אותו סגנון כמו אלטמן אבל הם שניהם משחקים בתור הקשר ההתקפי מאחורי החלוץ, בדיוק כמו אלטמן.
הפועל צריכה קשר התקפי יצירתי עם דריבל סביר , בעיטה ויכולת מסירה.
אין את זה לשניהם.
זאת הייתה הטרלה הוא לא באמת חתם שם
היו לך 3 בלמים טובים? בוא,קולו ועביד הם לא טובים הם בסדר לליגה ולא יותר מזה.Peace Hope כתב: ↑08 יוני 2021, 22:54תודה על ההסגברה, עשית לי המון סדר חוץ מזה שכתבת 100% שטויותאדום בבית כתב: ↑08 יוני 2021, 15:08בוא אני יסביר לך מה אני רואה.Peace Hope כתב: ↑08 יוני 2021, 11:35
הם אולי משחקים על אותה משבצת בהרכב, אבל הם שחקן אחר לגמרי. פליימיקרים בעוד אלטמן יותר שחקן של שערים מאשר בישולים, מעין חלוץ שני בקבוצה בה אין חלוץ ראשוןהוקיץ' כתב: ↑08 יוני 2021, 23:17בוודאי שאזולאי וליואיץ' משחקים באותה עמדה כמו אלטמן. אין להם אותו סגנון כמו אלטמן אבל הם שניהם משחקים בתור הקשר ההתקפי מאחורי החלוץ, בדיוק כמו אלטמן.Peace Hope כתב: ↑08 יוני 2021, 22:54תודה על ההסגברה, עשית לי המון סדר חוץ מזה שכתבת 100% שטויותאדום בבית כתב: ↑08 יוני 2021, 15:08
בוא אני יסביר לך מה אני רואה.
עמלות?לירון האדום כתב: ↑08 יוני 2021, 23:05מה המניע?האדס כתב:אין שום בעלים שמתנהל כמוהם.
לא יואב כץ, לא טביב ולא אברמוב.
אף פעם לא ראיתי בעלים שעושה הכל כדי לשנות את הסגל כל עונה.
זה גורם לי רק לחשוד מה המניעים שלהם בהחלפת שחקנים.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
ולא כל ינואר פורים:)jonati כתב:הנהלה נורמטיבית הייתה פועלת מבעוד מועד, מחתימה את אדי, קולו ואיאד לפני סוף החוזה או לפחות מנסה(איאד). הנהלה נורמטיבית הייתה משחררת את אלטמן ובכסף שלו יחד עם עוד פוש קטן וגורם חיצוני מהחיתה פה את דור מיכה ובן שהר.
הפועל שלנו תשחרר את כולם, תקושש שני קילו של ״הבטחות״ בליגה הלאומית, תרמוז שאלטמן סיכם יום לפני יציאת המנויים וחמישה ימים אחרי נגלה שהוא ועוד שניים ישוחררו. זרים מווקאנדה, שלולוי בחר אחד אחד.
לקראת ינואר נצטרך שינוי משמעותי, ינואר זה החלון המעניין
אם היה להם חשוב להשאיר מישהו, הם היו מציעים לוחוזה בינואר או אפילו בקיץ לפני כן כמו שעשו עם ספורי. הם פשוט חושבים שאין פה כוכבים גדולים ולכל אחד יש תחליף בזול.jonati כתב: ↑09 יוני 2021, 14:07 הנהלה נורמטיבית הייתה פועלת מבעוד מועד, מחתימה את אדי, קולו ואיאד לפני סוף החוזה או לפחות מנסה(איאד). הנהלה נורמטיבית הייתה משחררת את אלטמן ובכסף שלו יחד עם עוד פוש קטן וגורם חיצוני מהחיתה פה את דור מיכה ובן שהר.
הפועל שלנו תשחרר את כולם, תקושש שני קילו של ״הבטחות״ בליגה הלאומית, תרמוז שאלטמן סיכם יום לפני יציאת המנויים וחמישה ימים אחרי נגלה שהוא ועוד שניים ישוחררו. זרים מווקאנדה, שלולוי בחר אחד אחד.
לקראת ינואר נצטרך שינוי משמעותי, ינואר זה החלון המעניין