ז״א שההבסר שלך לתוצאות החריגות האלה זה שהוא הכניס גישה ווינרית ויש לו מזל, וברמה המקצועית והטקטית אין שום הבדל?וינסנט כתב: ↑25 פברואר 2025, 23:08לא אמרתי שברדה זה דגו אמרתי שברדה זה דגו עם מזל ואופי. זאת אומרת ברדה ווינר ודגו לא. אבל הכדורגל אותו כדורגל זוועתי, פשוט מאוד.אוגוסטוס היל כתב: ↑25 פברואר 2025, 23:01אתה באמ תחושב שהוא כמו דגו? רד שניה מהפוזיציה שלך אתה לא רואה הבדל? וגם אם לא - אתה באמת חושב ש 13 נצחונות ב 14 משחקים זה מזל?
אליניב ברדה
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
איזה מלך ברדה, צריך להשאר עכשיו בהפועל כמה עונות, הראשון פה מזה עידנים שבאמת יכול לעשות פה תהליך. לא ייאמן השינוי שהוא עשה בהפועל
עזוב אתה מבזבז פיקסלים, אין טעם.. זה כמו לנסות להתווכח עם מישהו מה המשקל של ליטר מים.אוגוסטוס היל כתב: ↑25 פברואר 2025, 23:11ז״א שההבסר שלך לתוצאות החריגות האלה זה שהוא הכניס גישה ווינרית ויש לו מזל, וברמה המקצועית והטקטית אין שום הבדל?וינסנט כתב: ↑25 פברואר 2025, 23:08לא אמרתי שברדה זה דגו אמרתי שברדה זה דגו עם מזל ואופי. זאת אומרת ברדה ווינר ודגו לא. אבל הכדורגל אותו כדורגל זוועתי, פשוט מאוד.אוגוסטוס היל כתב: ↑25 פברואר 2025, 23:01
אתה באמ תחושב שהוא כמו דגו? רד שניה מהפוזיציה שלך אתה לא רואה הבדל? וגם אם לא - אתה באמת חושב ש 13 נצחונות ב 14 משחקים זה מזל?
גישה ווינרית אלק..
-
- קיבל.ה 387 לייקים
הווינריות של ברדה והרוח שהוא מביא זה גם משפיע מקצועית על השחקנים בגלל זה אתה רואה נצחונות, אבל אין שום ההבדל ברמת הכדורגל והחיבור של השחקנים במגרש, הגנתית עומדים יחסית בסדר, אין הנעת כדור ומחץ בהתקפה, אין כדורגל איכותי יחסית לליגה לאומית שהיא פח. ההבדל היחיד שלברדה יש שחקנים יותר טובים בזכות הרכש בינואר, זה מקל על העומס. הרכש ומה שברדה משדר לשחקנים זה מה שמביא את הנצחונות.אוגוסטוס היל כתב: ↑25 פברואר 2025, 23:11ז״א שההבסר שלך לתוצאות החריגות האלה זה שהוא הכניס גישה ווינרית ויש לו מזל, וברמה המקצועית והטקטית אין שום הבדל?וינסנט כתב: ↑25 פברואר 2025, 23:08לא אמרתי שברדה זה דגו אמרתי שברדה זה דגו עם מזל ואופי. זאת אומרת ברדה ווינר ודגו לא. אבל הכדורגל אותו כדורגל זוועתי, פשוט מאוד.אוגוסטוס היל כתב: ↑25 פברואר 2025, 23:01
אתה באמ תחושב שהוא כמו דגו? רד שניה מהפוזיציה שלך אתה לא רואה הבדל? וגם אם לא - אתה באמת חושב ש 13 נצחונות ב 14 משחקים זה מזל?
כל הנצחונות שלנו עד עכשיו עם ברדה הם בזכות חשיבה ולא באלימות.
יתכן שאליניב סומך על שחקנים שמעט לוקים ברמת הכדורגל אבל מאוד איכותיים בעמידה וב-IQ שלהם.
ברור לכל,אני סבור שגם לברדה, שקורין וחטואל עולים על רוטמן ובנימין, אבל זה לא הכל, וזה כל היופי.
יתכן שאליניב סומך על שחקנים שמעט לוקים ברמת הכדורגל אבל מאוד איכותיים בעמידה וב-IQ שלהם.
ברור לכל,אני סבור שגם לברדה, שקורין וחטואל עולים על רוטמן ובנימין, אבל זה לא הכל, וזה כל היופי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
ממשיך עם הקטע הבלתי נסבל של להציב שחקני התקפה בעמדות לא להם.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
תשמע אני לא מבין גדול בכדורגל אבל אני מבין משהו בסטטיטיקה.וינסנט כתב: ↑25 פברואר 2025, 23:19הווינריות של ברדה והרוח שהוא מביא זה גם משפיע מקצועית על השחקנים בגלל זה אתה רואה נצחונות, אבל אין שום ההבדל ברמת הכדורגל והחיבור של השחקנים במגרש, הגנתית עומדים יחסית בסדר, אין הנעת כדור ומחץ בהתקפה, אין כדורגל איכותי יחסית לליגה לאומית שהיא פח. ההבדל היחיד שלברדה יש שחקנים יותר טובים בזכות הרכש בינואר, זה מקל על העומס. הרכש ומה שברדה משדר לשחקנים זה מה שמביא את הנצחונות.אוגוסטוס היל כתב: ↑25 פברואר 2025, 23:11ז״א שההבסר שלך לתוצאות החריגות האלה זה שהוא הכניס גישה ווינרית ויש לו מזל, וברמה המקצועית והטקטית אין שום הבדל?
תסתכל על המספרים זה פערים בסדרי גודל פסיכיים.
רק בליגה:
ברדה
כיבושים 2.2 למשחק
ספיגות: 0.45 למשחק
דגו
כיבושים: 1.9 למשחק
ספיגות- 1.14 למשחק
שלום אליניב ברדה,
אני מודה לך שאתה המאמן של הפועל, ולא אנשים בקהל שלנו, אשר חלקם לוקים במחסור בענווה.
אני מודה לך שאתה המאמן של הפועל, ולא אנשים בקהל שלנו, אשר חלקם לוקים במחסור בענווה.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
לא יודע מה הוא תופס כל כך מרוטמן אבל שהולך הולך
-
- קיבל.ה 939 לייקים
גם בתרחיש הכי אופטימי לא הייתי מדמיין שהבן אדם ישיג 13 ניצחונות מ-14 בכל המסגרות. זה משוגע
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אני לא חושב שהוא כזה תופס ממנו כמו שלדעתי הוא אוהב את הקטע של להכניס שחקני מפתח בדקות 60 פלוס כשהיריבה מתחילה להתעייף. זה עובד לו פלוס רוטמן משחק לא רע בזמן האחרון
-
- קיבל.ה 130 לייקים
אחלה אליניב. מקווה שנחזור לשחק עם פיבן בימין בקרוב, זה פותח לנו את כל המשחק התקפה והמעברים מהגנה להתקפה.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
מזל עלק. לבורחה לאמה היה מזל עם הרצף של ה-3 נצחונות (נדמה לי) ראשונים בהתחלה שלו, ועובדה שהסטטיסטיקה שם התיישרה.
לנצח 12 מ-13 משחקים זה לא מזל ולא נעליים.
עושה עבודה אדירה
לנצח 12 מ-13 משחקים זה לא מזל ולא נעליים.
עושה עבודה אדירה
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
רוטמן משחק אצל ברדה כי הוא לא מחפף בהגנה.
וטוריאל לדעתי יצא כי עוד שומרים עליו בצמר גפן. מה שחסר לנו עכשיו זה איזו פציעת שריר שלו בחלק הזה של העונה.
וטוריאל לדעתי יצא כי עוד שומרים עליו בצמר גפן. מה שחסר לנו עכשיו זה איזו פציעת שריר שלו בחלק הזה של העונה.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
להגיד לא מחפף בהגנה זה להוריד מהעבודה שהוא עושה, עושה עבודה הגנתית אדירה יחסית לשחקן כנף, המון חטיפות וספירנטים להגנה כשצריך
אוהב מאוד את זה שברדה הולך איתו ועם בנימין
אוהב מאוד את זה שברדה הולך איתו ועם בנימין
-
- קיבל.ה 130 לייקים
בלי ששמנו לב - הפרש 7 נקודות מהמקום השלישי. ולא מדבר כבר על הסטטיסטיקה של האיש הזה בהפועל.
לראות את המעורבות שלו בטקטיקה גם כשאנחנו בדקה 80 ביתרון 3:0, כשהוא מעביר פתק עם הוראות טקטיות לגוני, זה פשוט תענוג.
לראות את המעורבות שלו בטקטיקה גם כשאנחנו בדקה 80 ביתרון 3:0, כשהוא מעביר פתק עם הוראות טקטיות לגוני, זה פשוט תענוג.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
העיקר שהיו פה כמה דוקטורים הפרופסורים שאמרו שלא רואים שינוי מדגו
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
איזה ליצןוינסנט כתב: ↑25 פברואר 2025, 22:35זה אכן דגו רק עם מזל ואופי, טיפש כמוך שחושב שברדה יביא לנו אליפות שנה הבאה מן הסתם לא יבין את זהRed_man כתב: ↑25 פברואר 2025, 22:34חכה רגע ווינסנט יבוא ויסביר לנו כמה שברדה זה דגו עם מזלSickleCell כתב: ↑25 פברואר 2025, 22:32 תשימו בצד את כל הניתוחים המעמיקים. בשורה התחתונה זו פעם ראשונה מזה המון המון זמן, מעל עשור ולא פחות, שאנחנו נראים כמו קבוצת כדורגל. ולא כסיסמא. קבוצה, משחקים ביחד, יודעים איפה חבריהם למגרש נמצאים. נלחמים, לוחצים, עושים הכל כדי לנצח. כאילו הייתה קללה או הפסקת חשמל וברדה הרים את השאלטר.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
גם דגו ניצח את הרצליה 3:0 ועשה מהפכים על נוף הגליל ורמה״ש עם אותה יכולת בינונית כמו אצל ברדה, רק שברדה הצליח לנצח עוד משחקים בזכות אופי וזה בדיוק מה שאמרתי, יצאת פיתה.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אמרתי שהוא לא ניצח את כל המשחקים? אמרתי שהוא ניצח אותם עם אותה יכולת כמו של דגו, רק שהאופי הוא זה שמדבר אצלו ומביא לנצחונות האלה, וגם מזל שבא לידי ביטוי מול כפר קאסם הפועל פ״ת ורעננה שבנס לא איבדנו את המשחקים האלה. אופי ומזל זה הגורם שעושה את ההבדל, מה קשה להבין פה?
וינסנט ידידי,
לא רק שאתה לא מבין כדורגל, אתה גם משחק אותה חכם גדול וחושב שהשאר טיפשים.
לפעמים עדיף פשוט לא לכתוב כלום
לא רק שאתה לא מבין כדורגל, אתה גם משחק אותה חכם גדול וחושב שהשאר טיפשים.
לפעמים עדיף פשוט לא לכתוב כלום
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
סתם ויכוח מיותר.
זה משמעת:
- הקבוצה משחקת יותר טוב ולו בזכות משמעת טקטית
- השחקנים במגרש יודעים את מקומם ולא יוצאים להתפרקאות.
- שחקנים (רוטמן שיעול שיעול) מבינים שהם לא פה להראות שהם לא שייכים לליגה אלא לשחק כקבוצה גם אם זה אומר אקסטרא פס במקום שער.
זה תיאום:
- ההגנה בערך פי מיליון יותר מסודרת עם פלוס מינוס אותם שחקנים.
- שחקנים יודעים איפה להיות כששחקן X מקבל את הכדור. זה בולט מהשניה הראשונה במשחקים.
זה כושר:
- כושר גופני משופר שמאפשר לך לנצל את 20 הדקות האחרונות כשהקבוצות ממול שפכו לאגר מזמן.
זה אופי:
- יש לך מאמן שכשחקן היה כולו אופי ולחימה. זה מדבק.
- שחקנים רוצים לבוא לשחק אצל מאמן כזה. כשיש כמה שחקנים טובים זה משפיע על האחרים.
אנחנו לא ריאל מדריד כן? ולא עשינו שיפור של 180 מעלות, יותר באיזור ה-100 מעלות.
אבל יחסית למה שהיינו...עולם אחר.
סוקרטס אמר שהטבלה לא משקרת אנאעארף.
זה משמעת:
- הקבוצה משחקת יותר טוב ולו בזכות משמעת טקטית
- השחקנים במגרש יודעים את מקומם ולא יוצאים להתפרקאות.
- שחקנים (רוטמן שיעול שיעול) מבינים שהם לא פה להראות שהם לא שייכים לליגה אלא לשחק כקבוצה גם אם זה אומר אקסטרא פס במקום שער.
זה תיאום:
- ההגנה בערך פי מיליון יותר מסודרת עם פלוס מינוס אותם שחקנים.
- שחקנים יודעים איפה להיות כששחקן X מקבל את הכדור. זה בולט מהשניה הראשונה במשחקים.
זה כושר:
- כושר גופני משופר שמאפשר לך לנצל את 20 הדקות האחרונות כשהקבוצות ממול שפכו לאגר מזמן.
זה אופי:
- יש לך מאמן שכשחקן היה כולו אופי ולחימה. זה מדבק.
- שחקנים רוצים לבוא לשחק אצל מאמן כזה. כשיש כמה שחקנים טובים זה משפיע על האחרים.
אנחנו לא ריאל מדריד כן? ולא עשינו שיפור של 180 מעלות, יותר באיזור ה-100 מעלות.
אבל יחסית למה שהיינו...עולם אחר.
סוקרטס אמר שהטבלה לא משקרת אנאעארף.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 387 לייקים
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
שמע לא בושה לאכול את הכובע
הפועל נראת כמו קבוצה מעל הליגה שציפינו לראות מתחילת העונה.
מי שרואה את המשחקים האחרונים, לרגע לא חושש שאנחנו נאבד נקודות וסליחה על המכביסטיות
גם אם תהיה פדיחה בגלל הפה שפתחתי פה עכשיו, אין לי ספק שאנחנו כרגע קבוצה שתדע לצאת מכל בעיה מול כל קבוצה כולל בגביע.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
איך זה קשור למה שרשמתי אבל חחחחחח אני מסכים איתך, הפועל נראית מעל הליגה כי הליגה הזאת פח.L.S כתב: ↑04 מרץ 2025, 11:15שמע לא בושה לאכול את הכובע
הפועל נראת כמו קבוצה מעל הליגה שציפינו לראות מתחילת העונה.
מי שרואה את המשחקים האחרונים, לרגע לא חושש שאנחנו נאבד נקודות וסליחה על המכביסטיות
גם אם תהיה פדיחה בגלל הפה שפתחתי פה עכשיו, אין לי ספק שאנחנו כרגע קבוצה שתדע לצאת מכל בעיה מול כל קבוצה כולל בגביע.
גם עם דגו נתנו לכפר שלם 3 ועשינו מהפכים מטורפים ונראינו מעל הליגה החלשה הזאת. אני לא מדבר על זה, אני מדבר על הדרך השונה של ברדה וזה מה שהופך אותו לעדיף על דגו. אנשים קשיי הבנה פה הסיקו שאני שונא את ברדה איכשהו.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
עם דגו נראנו כמו קבוצה מעל הליגה? אתה באמת מאמין לזה?
עם דגו היינו קבוצה אנמית שבונה רק על איזה מהליך אישי של שחקן ספציפי
תוציא את המשחק מול כבר שלם בבית, לא הראנו עם דגו עליונות מול שום קבוצה
עם דגו היינו קבוצה אנמית שבונה רק על איזה מהליך אישי של שחקן ספציפי
תוציא את המשחק מול כבר שלם בבית, לא הראנו עם דגו עליונות מול שום קבוצה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אלה טבלאות הליגה של דגו ושל ברדה (אחרי תיקון של שגיאת צ׳אט חיפיטי ימ״ש).
הדבר הראשון שרואים בבירור שהטבלה של ברדה היא בצבעים הנכונים, כל השאר בונוס.
דגו

ברדה

הדבר הראשון שרואים בבירור שהטבלה של ברדה היא בצבעים הנכונים, כל השאר בונוס.
דגו

ברדה

נערך לאחרונה על ידי שי. ב 04 מרץ 2025, 17:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אתה טועה, ראינו אותו כדורגל בדיוק עם דגו והיו גולים שעשינו במהלכים לא רעים כמו אתמול, אבל בסוף דגו איבד משחקים שיכולנו לקחת בקלות וזה למה ברדה עדיף עליו.
-
- קיבל.ה 437 לייקים
עם דגו הייתה לך הגנה מסננת שחטפה מכל קבוצה עלובה בליגה הזאת ועם ברדה כל קבוצה מקיאה דם רק כדי להגיע לרחבה שלך וזה היה גם לפני שפיבן הגיע, איך אפשר להשוות בכלל???
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
אתם מתווכחים עם משתמש שהוא טופ 10 משתמשים הכי הזויים בפורום הזה לדורותיו (כולל הגרסה הישנה של הפורום). פשוט מיותר
הנתון המעניין הוא שאם קצב צבירת הנקודות של היריבות אחרי הגעתו של ברדה, היה זהה בתקופתו של דגו היינו במקום שמוביל לעליית ליגה 2 נק ממקום ראשון, וכניראה דגו לא היה מפוטר. בלי להמעיט מערכו של ברדה כמובן..
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
יש לי לא מעט ביקורת על הכדורגל של ברדה וההחלטות המקצועיות והטקטיות שלו.
Having said that, להשוות אותו לדגו הלחוץ שמשדר פאניקה וחוסר אונים זאת בדיחה עצובה.
Having said that, להשוות אותו לדגו הלחוץ שמשדר פאניקה וחוסר אונים זאת בדיחה עצובה.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
שחררו מדגו, זה המאמן הכי עלוב ופאניקר שראיתי בהפועל מאז ניסו שכל משחק היה עם דמעות בעיניים, עשה לנו נזק ענק בקיץ עם ההחתמות המפגרות שלו
ברדה זה ליגה אחרת לעומתו וזה לא אומר שברדה זה אנצ'לוטי הישראלי זה פשוט מראה את הרמה הנמוכה של דגו
ברדה זה ליגה אחרת לעומתו וזה לא אומר שברדה זה אנצ'לוטי הישראלי זה פשוט מראה את הרמה הנמוכה של דגו
-
- קיבל.ה 387 לייקים
מצחיק לשמוע את אולג נדודה מדבר על הזיות, אותו אולג נדודה שאמר שבלוריאן זה בלם העתיד ושזה פשע אם לא תמומש עליו האופציה (ואני אמרתי הפוך), אותו אולג נדודה שאמר שאבוקסיס הוא ווינר ורכש ראוי (ואני כרגיל אמרתי ההיפך), ובסוף הם היו חתומים על ההשפלות הכי גדולות שלנו וגם הורידו אותנו ליגה. אותו אולג נדודה שהספיק לצאת ליצן כל כך הרבה פעמים (כמו חברים שלו לפורום) בזמן שאני צדקתי בכל מה שרשמתי ובסוף הוא קורא לי הזוי
. טוב נו מה יש לצפות מבן אדם שקוראים לו אולג נדודה.