השיפוט

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

תבור כתב: 12 פברואר 2025, 02:31 תמונה
השתגעתי בזמן אמת עכשיו גם עזרתי אומץ לראות את התקציר, זו הייתה הטעות שהכי זכורה לי.
עבירה חמישית של תומר, שמקבל מרפק ברור לבטן, בלתי ספורטיבית של יוקובאיטיס!!
אי אפשר לשנות החלטה לתוקף אבל כן לבלתי ספורטיבית ואפשר וחייב היה לקחת על זה צ'אלנג'!!! ראו את זה פאקינג על המסכים!!
על השופטים כבר אין מה להגיד, אבל כמו עם ג'יילן הורד והתנועות, דרבי שני העונה והספסל ישן. :bang:
דווקא פה העבירה של גינת. הוא נכנס במכביסט עם הרגליים, לא רואים את זה בתמונת סטילס.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

השתגעתי בזמן אמת עכשיו גם עזרתי אומץ לראות את התקציר, זו הייתה הטעות שהכי זכורה לי.
אי אפשר לשנות החלטה לתוקף אבל כן לבלתי ספורטיבית ואפשר וחייב היה לקחת על זה צ'אלנג'!!! ראו את זה פאקינג על המסכים!!
על השופטים כבר אין מה להגיד, אבל כמו עם ג'יילן הורד והתנועות, דרבי שני העונה והספסל ישן. :bang:
העברה כאן היא של תומר עם הרגלים.

2 דקות לזמן החוקי תומר סחט תוקף מיוקובאיטיס בהתקפה שהם עלו לייתרון 85:83
Money
קיבל.ה  878 לייקים

משה ביטון זה גם האיש ששיבץ את מאירסון לגמר הגביע נגד הרצליה.
היה קמפיין חצי סודי של אוהדי הפועל לצאת נגד החומוסיה שהוא שותף בה(אם אני לא טועה חומוס אליהו בהוד השרון) במחאה בכך שמדרגים את החומוסיה נמוך בגוגל.
מאז החומוסיה נסגרה.
אולי הוא נוטר טינה… אבל גם אנחנו.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

El dudernio כתב: 12 פברואר 2025, 10:30

רק שלפני זה יוקובייטיס מכניס לו את המרפק לבטן.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

הפועל כתב: 11 פברואר 2025, 16:12 חייב לאמר שכל ההעתסקות עם השיפוט עושה לי וייבים של התחמקות סטייל "היועמשת אשמה". היו כמה החלטות מכריעות בסוף. אבל תכלס מכבי רצו יותר מאיתנו, והזרים שלהם הופיעו למשחק וחיפו על החיסרון המכריע של הורד בעוד רוב הזרים שלנו לא. היינו צריכים לנצח אותם בקלות, ובעיניי להתעסק בשיפוט זה להתחמק מהסיבות לכך שהגענו בכלל למצב שהחלטת שיפוט מכריעה משחק, ושהסגל הזה בשורה התחתונה מוציא מעצמו אולי 70% ממה שהוא שווה
הגיע הזמן להציף את זה ולהעלות את זה.
עם הסיבות להפסד מבחינה מקצועית נתמודד בעצמנו, אבל את הדברים שעוזרים למכבי ולנצח כבר שנים צריך להפסיק. ושיקראו לזה התבכיינות.
צריך להכנס באיגוד בכל הכוח ובאגרסיביות ואין כמו עופר להכנס בקיר עד שישבר. זה מה שצריך לעשות.
אני מבטיח לך שאיטודיס לא עסוק בזה אחרי שמסיבת העיתונאים נגמרה והוא כבר מזמן בענין המקצועי.
אבל זה משהו שהגיע זמן להתמודד עם נושא השיפוט בצורה הכי בוטה שאפשר.
ברגע שהשופטים יפחדו מאתנו כמו שהם מפחדים ממכבי נוכל להתעסק רק בנושא המקצועי.
ואני אזכיר לכולם את ההפסד של מכבי להרצליה בליגה וכמה האתרים התעסקו בטענה של מכבי על זה שהפסידו בגלל שגיאת שיפוט.
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

רדנקו כתב: 12 פברואר 2025, 12:29
הפועל כתב: 11 פברואר 2025, 16:12 חייב לאמר שכל ההעתסקות עם השיפוט עושה לי וייבים של התחמקות סטייל "היועמשת אשמה". היו כמה החלטות מכריעות בסוף. אבל תכלס מכבי רצו יותר מאיתנו, והזרים שלהם הופיעו למשחק וחיפו על החיסרון המכריע של הורד בעוד רוב הזרים שלנו לא. היינו צריכים לנצח אותם בקלות, ובעיניי להתעסק בשיפוט זה להתחמק מהסיבות לכך שהגענו בכלל למצב שהחלטת שיפוט מכריעה משחק, ושהסגל הזה בשורה התחתונה מוציא מעצמו אולי 70% ממה שהוא שווה
הגיע הזמן להציף את זה ולהעלות את זה.
עם הסיבות להפסד מבחינה מקצועית נתמודד בעצמנו, אבל את הדברים שעוזרים למכבי ולנצח כבר שנים צריך להפסיק. ושיקראו לזה התבכיינות.
צריך להכנס באיגוד בכל הכוח ובאגרסיביות ואין כמו עופר להכנס בקיר עד שישבר. זה מה שצריך לעשות.
אני מבטיח לך שאיטודיס לא עסוק בזה אחרי שמסיבת העיתונאים נגמרה והוא כבר מזמן בענין המקצועי.
אבל זה משהו שהגיע זמן להתמודד עם נושא השיפוט בצורה הכי בוטה שאפשר.
ברגע שהשופטים יפחדו מאתנו כמו שהם מפחדים ממכבי נוכל להתעסק רק בנושא המקצועי.
ואני אזכיר לכולם את ההפסד של מכבי להרצליה בליגה וכמה האתרים התעסקו בטענה של מכבי על זה שהפסידו בגלל שגיאת שיפוט.
וכמה התעסקו בניצחון על קריית אתא והמשיכות של בב כולל הודעה של הוועדה המקצועית שגנבנו ניצחון (מה שנכון).
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

רדנקו כתב: 12 פברואר 2025, 12:24

לא ראיתי את המהלך מלבד בזמן המשחק, אז ייתכן וטועה, אבל אני זוכר שגינת ניסה לעצור את הכניסה שלו לצבע בכך שרץ לו לתוך הגוף עם הרגליים.
זה שבמקביל הוא נתן לו מרפק לא אומר שההחלטה הספציפית של השופטים ללכת עם התוקף במקרה דנן לא הייתה נכונה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

ראיתי אחר כך. גם אני ראיתי את הרגליים בריפליי בזמן השידור.
קח בחשבון שכשיש שידור של זוג מכביסטים הם מיד ישימו לב למה שהם רוצים לראות ולפעמים אנחנו נסחפים איתם.
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

רדנקו כתב: 12 פברואר 2025, 12:24

גם לפני וגם מספיק בבוטות כדי שהפאול עם הרגליים לא יהיה רלוונטי. מי שתהה על הסטילס, בסרטון זה עוד יותר חמור פשוט נראלי מסובך להעלות.
זה שאפשר לקחת צ'אלנג' על בלתי (אירוע אלימות) זה ידוע.
השאלה היחידה פה היא האם היה לנו?
הזיכרון המטושטש שלי אומר שכן
ולכן הטענה היא רק לספסל, תעשו משהו, שישרקו בסוף אותו דבר, תנסו לפחות, יא אדישים!
די עם ה-נו
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

אם עכשיו השופטים יפחדו לשרוק לטובת מכבי - מי שתהנה מזה כמובן היא ירושלים בגמר הגביע.
הפועל תחזור לסבול במשחק הנוקאאוט הבא מולם
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

עופר ייכנס חזק בקיר. וזה יכאב לו, כי לראשון שנכנס בקיר כמובן הכי כואב וזה...

אבל אולי, רק אולי...עכשיו נבין שרק אם נעמוד כולנו(כולנו!) מאחוריו ונדחוף כולנו יחד חזק את הקיר הוא יישבר.
אם נהיה עסוקים במי אמר למי מתי ואיפה ולא נעמוד יחד, הוא לא יישבר. ונמשיך להיות מתוסכלים.

לוידע, אולי מכל חצי הגמר המזורגג הזה נבין שכוחנו באחדותנו ומעז ייצא מתוק.
יחד, רק יחד! :heart:
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

כל הנהי הזה על השיפוט לא עוזר לנו בכלום. ילדותי ועלוב.
gershon
קיבל.ה  294 לייקים

נועם שחם כתב: 12 פברואר 2025, 15:12 כל הנהי הזה על השיפוט לא עוזר לנו בכלום. ילדותי ועלוב.
אז מה אתה מציע לעשות?
תמיד לנצח אותם 38 הפרש? זה לא תמיד אפשרי.

אנחנו חייבים לעשות רעש כדי שפעם הבאה ישלחו תשופטים הפחות מושחתים או שיביאו שופטים מחול. באיזה עולם שופט יכול לשפוט באותו משחק גם קבוצה שהוא אוהד וגם קבוצה שהוא שונא.
אפילו בכדורגל לא נותנים לשופטים לשפוט קבוצה שהם אוהדים, אבל כן דופקים אותנו עם שופטים אוהדי מכבי.
נערך לאחרונה על ידי gershon ב 12 פברואר 2025, 15:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

נועם שחם כתב:כל הנהי הזה על השיפוט לא עוזר לנו בכלום. ילדותי ועלוב.
נכון. נמשיך להוריד את הראש ולתת לשופטים להמשיך לדפוק אותנו בכל משחק חשוב.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Niro
קיבל.ה  950 לייקים

הראיון עם אסי שלם, יו"ר איגוד השופטים, זה הדבר הכי הזוי שקראתי בזמן האחרון.
אשכרה רשום שם "הוא אומר שראה שהשופטים לטובת מכבי ואז הוא החליט שהוא נכנס לכדורסל. הוא אומר שם שבזכות השופטים הוא הגיע לכדורסל".
אולי בכלל עופר התחיל עם נופר אנרגיה כדי להיות עשיר ולהשפיע על השופטים? איגוד השופטים זו כת? מה מאכילים שם את היצורים האלה?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

Niro כתב: 12 פברואר 2025, 15:39 הראיון עם אסי שלם, יו"ר איגוד השופטים, זה הדבר הכי הזוי שקראתי בזמן האחרון.
אשכרה רשום שם "הוא אומר שראה שהשופטים לטובת מכבי ואז הוא החליט שהוא נכנס לכדורסל. הוא אומר שם שבזכות השופטים הוא הגיע לכדורסל".
אולי בכלל עופר התחיל עם נופר אנרגיה כדי להיות עשיר ולהשפיע על השופטים? איגוד השופטים זו כת? מה מאכילים שם את היצורים האלה?
שמע קראתי עכשיו.
מדובר באידיוט עם תעודות.

עאלק 'אני מייצג את העבריינים הכי גדולים'
אנחנו אמורים לפחד עכשיו כאילו?
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

פשוט הזוי
גם ככה מדבר יו״ר איגוד השופטים שאמור להיות נקי וללא משוא פנים? משתלח עם כזאת שנאה בהפועל וינאי
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

רדנקו כתב: 12 פברואר 2025, 15:20

לא הפסדנו את המשחק הזה בגלל שופטים. בטח לא משהו ברמה שמצדיקה כזה נהי.

המשחק היה בידיים שלנו ושמטנו אותו עם החטאות והחלטות רעות של הדקות האחרונות, בעיקר של פוסטר.

לדבר על השופטים (כאילו זה עזור פעם למישהו) זו בכיינות של לוזרים. נקודה.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

אין לי בעיה שנעשה קצת בלגן על השופטים. היסטורית זה נכון, וגם בראייה לעתיד זה נכון.
אבל מה שעופר ואיטודיס עושים זה מוגזם, ובעיקר זה מטריד כי זה מונע דיון בדרך שעשו הקבוצה והמועדון השנה שגרמו לכך שהגענו בכלל למשחק צמוד מול יריבה נחותה לצמרת, שזה מה שמכבי היו במשחק הזה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
gershon
קיבל.ה  294 לייקים

נועם שחם כתב: 12 פברואר 2025, 16:52
רדנקו כתב: 12 פברואר 2025, 15:20

לא הפסדנו את המשחק הזה בגלל שופטים. בטח לא משהו ברמה שמצדיקה כזה נהי.

המשחק היה בידיים שלנו ושמטנו אותו עם החטאות והחלטות רעות של הדקות האחרונות, בעיקר של פוסטר.

לדבר על השופטים (כאילו זה עזור פעם למישהו) זו בכיינות של לוזרים. נקודה.
הפסדנו בגלל ששני דברים קרו בו זמנית:
השופטים.
היכולת שלנו.

כל אחד מהשניים יכל לתת לנו פלוס עשר נקודות.
עובדתית, האמירה שהפסדת בגלל שופטים היא נכונה.
נערך לאחרונה על ידי gershon ב 12 פברואר 2025, 20:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

שופטים זה חלק מהמשחק וגם טעויו שופטים. לא הייתה פה איזו החלטת שיפוט שערורייתית שהכריע את גורל המשחק.

ומילא האוהדים, אבל ההתנהלות של עופר ואיטודיס מביכה.
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

נועם שחם כתב: 12 פברואר 2025, 17:34 שופטים זה חלק מהמשחק וגם טעויו שופטים. לא הייתה פה איזו החלטת שיפוט שערורייתית שהכריע את גורל המשחק.

צדיק בסדום
אפילו כשההסתדרות נהלה את הפועל את ההתאחדות ואת איגוד השופטים גם יחד גם אז בכינו

נכון, כל האוהדים של כל קבוצות מרגישים מקופחים ומתלוננים בלי הפסקה ( כן, אפילו אלה מחיפה).
אבל אנחנו עשינו מזה מקצוע וחבל, בסופו של יום זה נותן לנו תירוצים במקום לדרוש מאתנו לעשות בדק בית ולהשתפר
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

נועם שחם כתב: 12 פברואר 2025, 17:34 שופטים זה חלק מהמשחק וגם טעויו שופטים. לא הייתה פה איזו החלטת שיפוט שערורייתית שהכריע את גורל המשחק.

היתה ועוד איך.
וזה לא במה ששרקו כמו במה שלא שרקו.
וזה תמיד ככה בדרבי. השריקות שאנחנו לא מקבלים.
ההתנהלות של איטודיס מביכה.
של עופר ממש לא ומבחינתי שיעשה עוד הרבה יותר רעש בענין הזה.
הגיע הזמן סוף סוף.
מספיק להתנהג כאילו זה לא ראוי ומביך להציף את זה שמזיינים אותנו בדרבים כבר 30 שנה.
אתה חושב שאם נוותר כי זה מביך נצליח לשנות משהו?
יש לי חדשות בשבילך - זה לא יקרה.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

לא מביך בכלל.

זה פשע ספורטיבי וזה נמשך 40 שנה.

זאת הבעיה מספר אחת.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

7even כתב: 12 פברואר 2025, 16:08
Niro כתב: 12 פברואר 2025, 15:39 הראיון עם אסי שלם, יו"ר איגוד השופטים, זה הדבר הכי הזוי שקראתי בזמן האחרון.
שמע קראתי עכשיו.
מדובר באידיוט עם תעודות.

לא שמעתי אבל אם אני מבין נכון...
א. הוא הודה שהשוטים בעד מכבי?
ב. הוא הודה שמכבי הם העברינים הכי גדולים?
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

נועם לא צריך החלטה שערורייתית....

איך אמרו היום / אתמול האוזמן וג'ובה בשוט... היו 3-4 שריקות גדולות לטובת מכבי ו 0 לטובת הפועל.

השריקה גדולה לא בגלל הטעות שלה אלא בגלל המשמעות...
עצירת מומננטום. יצירת מומנטום. עבירה שניה לסיום שתכריע משחק, שלישית למוטלי ועוד...... שריקות קטנות שביחד מצטברות למשקולת שמכריעה את התוצאה.

אני לא חושב שזה מכוון, אבל זה מה שיושב אצל אדר פאר בתת מודע. הבכי הוא נסיון לשתול שם משהו אחר במידה וניפגש שוב
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

El dudernio כתב: 12 פברואר 2025, 22:35
7even כתב: 12 פברואר 2025, 16:08
שמע קראתי עכשיו.
מדובר באידיוט עם תעודות.

לא שמעתי אבל אם אני מבין נכון...
א. הוא הודה שהשוטים בעד מכבי?
ב. הוא הודה שמכבי הם העברינים הכי גדולים?
"אני בכדורסל מאז 1991 ומעולם לא התראיינתי, מעולם לא היו עליי כתבות. מה שהיה באירוע הזה הוא לא נקודתי", טען שלם בפתיחת דבריו, "הפועל והאיגוד זו תכנית עבודה - חלק מתכנית העבודה של הפועל וינאי זה טיפול באיגוד השופטים. אני מעריך את ינאי מאוד. אנחנו לא מזלזלים באף אחד וזה שאנחנו יושבים בשקט אולי משדר חולשה. ינאי טען כי הוא הבין שדרך הפועל ת"א הוא יוכל לעשות את המפץ הגדול ולטפל באיגוד השופטים. הוא רוצה לעשות סדר במה שנקרא 'השופטים של מכבי'. אני אומר את מה שמעתי ממנו".

שלם המשיך: "לא מזמן כשהוא מינה את איטודיס, הוא אמר שאיגוד השופטים יעשה לו יותר כבוד. תקשיבו לראיונות שלו בעבר. הוא תרם כסף לבית כנסת ואז גם לגליל עליון, הוא אומר שראה שהשופטים לטובת מכבי ואז הוא החליט שהוא נכנס לכדורסל. הוא אומר שם שבזכות השופטים הוא הגיע לכדורסל".

"אני צפיתי את העונה הקשה הזאת אבל אנחנו חזקים ונעמוד ונצלח את זה. לא יעזור שום דבר. מי ששפט בחצי גמר עשה את זה יוצא מן הכלל, אומרים את זה אנשי מקצוע. גם דדאס אמר שהשיפוט היה טוב וגם איטודיס אמר את זה בחדר. כשאני אומר תכנית עבודה אני לא אומר סתם. הם ביקשו לערער על המשחק, הם ביקשו ממני רשתות להכניס אותו לחדר מפאת כבוד. על פי החוק מותר לשחקן לזוז ימינה ושמאלה מטר אחד. אחר כך הוא הלך לחדר הלבשה והציג את שאר האירועים עם הלפטופ. דנו בהם ולא מצאנו שגיאות. אחרי שהפרכנו את הכל אנחנו מקבלים את הסרטון היום עם אירועים לא רלוונטים שאנחנו מתבקשים לתת הסבר עליהם".

עוד משלם: "מרוב שאומרים שיפוט לא טוב, ראיתי פעם עשירית את המשחק. ראיתי שהפועל הובילה ב-10. בדקתי אם החלפנו שופטים בנקודה הזו ולא מצאתי. אנחנו עושים טעויות אבל זה בתום לב ויושרה. למילים יש כוח. אני עורך דין פלילי ומייצג עבריינים. הוא אומר לי שתפרו לו תיק כמו שתפרו לביבי. כל אחד צריך לדעת שלמילים שלו יכול להיות מחיר כבד. איגוד השופטים זה לא דרבי, זה 35 אלף משחקים. לא ניתן לפגוע בשמם הטוב. מישהו מעלה על דעתו שספי שמש הוא מושחת עם הניסיון שלו? פניתי ליועץ המשפטי של איגוד הכדורסל וביקשתי שיבחן הגשת תביעה על פגיעה בשמינו הטוב".

שלם המשיך ודיבר על ינאי: "אני נותן לו אישור לפרסם בפומבי את כל ההודעות בינינו ואני עדיין חוזר על מה שמשה ביטון אמר שאנחנו מוכנים להשתמש במכונת אמת. מישהו חושב שמישהו מאיתנו יתנצל? אנחנו כנראה נעבור להליך משפטי אבל אני לא רוצה לשתף בכל הפרטים. הדברים יעשו על ידי המחלקה המשפטית שלנו ומה שצריך להיעשות יעשה. ביקורת לגיטית כן, אבל לא להגיד שאנחנו מוכרים משחקים".

"אני לא מסתיר שום דבר, גם כשאני טועה אני מודה. אם היועצים המשפטיים שלו יחשבו שנכון להגיש תביעה אנחנו נשמח להגיע לבית המשפט. הפועל ת"א בדקו ניסיון לשכור אנשי מקצוע שיבחנו את הנושא. אדר פאר, קסם של ילד שהגיע לפסגה וליורוליג, לקחו את התמונה והפוסט על 'הפועל עזה', הפכו אותו להיות שונא הפועל ומשחזרים את הפוסט כל פעם מחדש כדי להשחיר את שמו. הוא שפט גם בניצחונות של הפועל, גם בדרבי. הוא מבין את המשחק ויודע שהוא שפט מצוין ויודע גם שיש לו גב".
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

רדנקו כתב:

היתה ועוד איך.
וזה לא במה ששרקו כמו במה שלא שרקו.
וזה תמיד ככה בדרבי. השריקות שאנחנו לא מקבלים.
ההתנהלות של איטודיס מביכה.
של עופר ממש לא ומבחינתי שיעשה עוד הרבה יותר רעש בענין הזה.
הגיע הזמן סוף סוף.
מספיק להתנהג כאילו זה לא ראוי ומביך להציף את זה שמזיינים אותנו בדרבים כבר 30 שנה.
אתה חושב שאם נוותר כי זה מביך נצליח לשנות משהו?
יש לי חדשות בשבילך - זה לא יקרה.
לא יודע אם זה היה לפני.
אצלי זה התחיל מגמר הגביע ב78.
נראה לי כשזה התחיל כשהם הפכו לקבוצה שיש לה מדינה אחרי הניצחון שלהם על צסק״א,והתגבר אחרי הזכיה בגביע האלופות.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

האמת? זו טעות לדעתי להתפס על אדר פאר כי הוא הבעיה הקטנה שלנו ברוב המשחקים לדעתי. התחיל רע ובתקופה האחרונה היה סביר. אני אל מצפה למשחק שישרקי לטובתנו כמו שעושים לירושלים או מכבי, אבל לפחות לא רוצח אותנו במופגן.
דן יילון לעומתו (זה נדמה לי או שהוא שופט אותנו בחלק גדול מאוד מהמשחקים העונה?) פשוט הורג אותנו בכל משחק שהוא שופט אותנו.
וספי שמש בגלל שהוא כזה בלון נפוח שאוהב את השריקות שיקפיצו את הספסל, נראה שדופק אותנו יותר מאז שאיטודיס הגיע. אבל אולי זו רק תחושה שלי. למרות שבאופן כללי אני לא חושב שהוא דפק אותנו בכל משחקי הדרבי. היו כאלה שהרג אותנו והיו ששפט ההיפך.
ודרך אגב - גם במשחקי היורוליג שיצא לי לראות שיפוט של שמש המאמנים שם מתפוצצים מהשריקות שלו.

Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

הבלתי של ים מדר שאסתרון הולך לראות בוידאו זה הדבר הכי דפוק שראיתי בכדורסל ישראלי בחיים שלי
חוץ מזה השאר היה עוד נסבל
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

הבלתי לים... שבכלל לא היה אפילו פאול זו אחת השריקות ההזויות שראיתי בכדורסל.
לא הכי הזויה כי כמה דקות לפני כן שחקן של מכבי נכנס לסל, תומר עמד עם ידיים למעלה ובלק שרק עוד *לפני* המגע(שלא היה בכלל), ואסתרון רץ אליו עם חיוך "אבל לא היה פאול, למה שרקת"

לקינוח 2 דקןת לסיום ריברו ממש זורק את עצמו על הרצפה ושורקים פאול לבינגנהאם... והתקפה לאחר מכן מוטלי עושה איפון לריברו וזה עובר ללא שריקה.

הזיה.
למה לא בעצם
קיבל.ה  58 לייקים

הבלתי ספורטיבית מההזויים שהיו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

7even כתב: 03 מרץ 2025, 01:33 הבלתי לים... שבכלל לא היה אפילו פאול זו אחת השריקות ההזויות שראיתי בכדורסל.
לא הכי הזויה כי כמה דקות לפני כן שחקן של מכבי נכנס לסל, תומר עמד עם ידיים למעלה ובלק שרק עוד *לפני* המגע(שלא היה בכלל), ואסתרון רץ אליו עם חיוך "אבל לא היה פאול, למה שרקת"

לקינוח 2 דקןת לסיום ריברו ממש זורק את עצמו על הרצפה ושורקים פאול לבינגנהאם... והתקפה לאחר מכן מוטלי עושה איפון לריברו וזה עובר ללא שריקה.

הזיה.
הפאול שאתה מתאר של תומר שלא היה, נשרק לפוסטר בתחילת המהלך.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

Xavi כתב: 02 מרץ 2025, 23:24 הבלתי של ים מדר שאסתרון הולך לראות בוידאו זה הדבר הכי דפוק שראיתי בכדורסל ישראלי בחיים שלי
בכנות לא היה לו מה ללכת לראות בוידאו.
אם זה פאול, זה בילתי ספורטיבי. אבל זה בפירוש לא היה פאול.

הקטע זה שברגע שהוא שרק, כל מה שמותר לו לבדוק בוידאו זה האם זה בילתי ספורטיבי או פאול רגיל.
מכיוון שבפירוש אין כאן פאול רגיל, אלא כלום, הוא לא יכול לשנות את ההחלטה.

בקיצור, ההחלטה הראשונית היא נוראית ברמות, והחוק דפוק שלא מאפשר לתקן את זה בוידאו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

מילפורד כתב: 03 מרץ 2025, 03:20
7even כתב: 03 מרץ 2025, 01:33 הבלתי לים... שבכלל לא היה אפילו פאול זו אחת השריקות ההזויות שראיתי בכדורסל.

הזיה.
הפאול שאתה מתאר של תומר שלא היה, נשרק לפוסטר בתחילת המהלך.
מוזר, במגרש היה נראה אחרת.
תודה על התיקון.

@גביזון
לבדיקתך בשידור החוזר הרביעי
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

הסל של מוטלי בסוף המשחק אחרי מסירה של מדר היה בנבדל לא?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

red in blood כתב: 03 מרץ 2025, 04:04
Xavi כתב: 02 מרץ 2025, 23:24 הבלתי של ים מדר שאסתרון הולך לראות בוידאו זה הדבר הכי דפוק שראיתי בכדורסל ישראלי בחיים שלי
בכנות לא היה לו מה ללכת לראות בוידאו.
אם זה פאול, זה בילתי ספורטיבי. אבל זה בפירוש לא היה פאול.

הקטע זה שברגע שהוא שרק, כל מה שמותר לו לבדוק בוידאו זה האם זה בילתי ספורטיבי או פאול רגיל.
מכיוון שבפירוש אין כאן פאול רגיל, אלא כלום, הוא לא יכול לשנות את ההחלטה.

בקיצור, ההחלטה הראשונית היא נוראית ברמות, והחוק דפוק שלא מאפשר לתקן את זה בוידאו.
בוידאו לא היה מה לבדוק, אבל שני השופטים האחרים רצו אליו בהצ תחלה בגישה של לא היה כלים והם היו צריכים לגרום לשינוי ההחלטה על המגרש (בדיעבד נראה שהם אמרו לו שאם הוא שורק פאול זה בלתי).
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

ארז שדה כתב: 03 מרץ 2025, 07:29 הסל של מוטלי בסוף המשחק אחרי מסירה של מדר היה בנבדל לא?
ששששששש
אל תתן למכבי תירוצים לטעון שהשיפוט הכריע.
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

את העבירה ההזויה של מדר שרק אסתרון שהיה קילומטר מהאירוע. מנהיים, טינופת בפני עצמו, שהיה קרוב לאירוע לא סימן כלום. שריקה מטומטמת של שופט יהיר.
יאללה הביתה!!!
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

ארז שדה כתב:הסל של מוטלי בסוף המשחק אחרי מסירה של מדר היה בנבדל לא?
נבדל פאסיבי
שליחת תגובה