מערך עידוד ביד אליהו
-
- קיבל.ה 58 לייקים
נדמה שהרבה מהמעודדים פה מהפורום, אז אתם אחים יקרים וכל הכבוד!
בואו ננסה להביא עוד חבר'ה.
וצריך לארגן עוד תוף עמוק כזה, נראה לי שקוראים לזה טנור.
בואו ננסה להביא עוד חבר'ה.
וצריך לארגן עוד תוף עמוק כזה, נראה לי שקוראים לזה טנור.
-
- קיבל.ה 56 לייקים
במקום להשקיע בתוף הייתי הולך על פונפונים
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 114 לייקים
חח קורעברנדון מלכה כתב: ↑02 פברואר 2025, 09:27 במקום להשקיע בתוף הייתי הולך על פונפונים
-
- קיבל.ה 58 לייקים
טוב אחי, ממש מצחיק, תודה!ברנדון מלכה כתב: ↑02 פברואר 2025, 09:27 במקום להשקיע בתוף הייתי הולך על פונפונים
-
- קיבל.ה 56 לייקים
מאוד ויזואלי, בייחוד כשאי אפשר אבוקות. זה מה שמעודדות עושות. למה לזלזללמה לא בעצם כתב:טוב אחי, ממש מצחיק, תודה!ברנדון מלכה כתב: ↑02 פברואר 2025, 09:27 במקום להשקיע בתוף הייתי הולך על פונפונים
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
מישהי מתעצבנת שיש אחלה עידוד שבעולם למרות שהבטיחו שיהיה בית קברות בלעדיה...אפשר להבין את התסכולברנדון מלכה כתב:מאוד ויזואלי, בייחוד כשאי אפשר אבוקות. זה מה שמעודדות עושות. למה לזלזללמה לא בעצם כתב:טוב אחי, ממש מצחיק, תודה!ברנדון מלכה כתב: ↑02 פברואר 2025, 09:27 במקום להשקיע בתוף הייתי הולך על פונפונים
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 960 לייקים
תציע את זה לחברים שלך במקום משרוקיות ומצתים.ברנדון מלכה כתב: ↑02 פברואר 2025, 09:55מאוד ויזואלי, בייחוד כשאי אפשר אבוקות. זה מה שמעודדות עושות. למה לזלזללמה לא בעצם כתב:טוב אחי, ממש מצחיק, תודה!ברנדון מלכה כתב: ↑02 פברואר 2025, 09:27 במקום להשקיע בתוף הייתי הולך על פונפונים
איזו חבורה של מעיקים
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 158 לייקים
SexyRedBand כתב: ↑02 פברואר 2025, 01:27ישבתי על הפרקט מאחורי הסל שמולכם והופתעתי ממש מאיך ששמעו אתכם, ובייחוד מהשיפור מהמשחק נגד י-ם.Adom500 כתב: ↑01 פברואר 2025, 22:43 היום דאגנו שתהיה היררכיה בגוש, רק ככה זה יכול לעבוד.
מישהו אחד מחליט מה השיר הבא.
מישהו שני מתחיל את השירים.
ומישהו שלישי דואג לכל השאר, שלא יציקו לאיש גדר ולמתופפים, שתהיה היררכיה ולאטרף בגוש.
לדעתי זה עבד טוב יותר ועכשיו צריך להבין איך גורמים לשער 7 לעודד יותר טוב (הלכתי לשם, שומעים את השירים והתופים אבל אין המשכיות עד אליהם אז הם לא באווירה לשיר ולקפוץ).
אשמח לרעיונות למי שיש.
יאללה הפועל![]()
גם ניכר שיש יותר 'סדר' ולא מתחילים שיר כל 10 שניות בפאניקה מוחלטת
הייתי ממליץ לנסות יותר לסמן לכיוון 'שער 2 דרייב אין' מה השיר הבא, כדי שתהיה הצטרפות גדולה יותר בכל פעם. ה'גאפ' הזה בין גוש העידוד לחבר'ה של 2 הוא גדול ומרגישים את הוואקום הזה גם בעידוד. אולי שווה ממשחק הבא לקחת את הגוש בלוק אחד ימינה לאולם 5.
לגבי התופים, דווקא בעיניי שמעו אותם חזק מרחוק וזו פחות הבעיה , פשוט אין מספיק אנשים שמעודדים. צריך לעבות את גוש העידוד
כל הכבוד !![]()
תודה אחי, לגבי הלקחת בלוק אחד ימינה, הבעיה היא שאין שם פאקינג מקום לתלות את התופים אז היינו חייבים להיות באולם 6.
צריך אולי להביא מעמד לתוף או למצוא פתרון יצירתי לזה.
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
אולם 4 לא אופציה? ומה עם האפשרות לעלות ליציע? אני חושב שככה ישמעו יותר טוב את התופים. גם בחצי גמר וגמר שהאולם היה חצי חצי האולטראס ישבו למעלה בגלל שיותר נוח לתלות שם את התופים ולארגן את זה משם.Adom500 כתב: ↑02 פברואר 2025, 10:52SexyRedBand כתב: ↑02 פברואר 2025, 01:27ישבתי על הפרקט מאחורי הסל שמולכם והופתעתי ממש מאיך ששמעו אתכם, ובייחוד מהשיפור מהמשחק נגד י-ם.Adom500 כתב: ↑01 פברואר 2025, 22:43 היום דאגנו שתהיה היררכיה בגוש, רק ככה זה יכול לעבוד.
ומישהו שלישי דואג לכל השאר, שלא יציקו לאיש גדר ולמתופפים, שתהיה היררכיה ולאטרף בגוש.
לדעתי זה עבד טוב יותר ועכשיו צריך להבין איך גורמים לשער 7 לעודד יותר טוב (הלכתי לשם, שומעים את השירים והתופים אבל אין המשכיות עד אליהם אז הם לא באווירה לשיר ולקפוץ).
אשמח לרעיונות למי שיש.
יאללה הפועל![]()
הייתי ממליץ לנסות יותר לסמן לכיוון 'שער 2 דרייב אין' מה השיר הבא, כדי שתהיה הצטרפות גדולה יותר בכל פעם. ה'גאפ' הזה בין גוש העידוד לחבר'ה של 2 הוא גדול ומרגישים את הוואקום הזה גם בעידוד. אולי שווה ממשחק הבא לקחת את הגוש בלוק אחד ימינה לאולם 5.
לגבי התופים, דווקא בעיניי שמעו אותם חזק מרחוק וזו פחות הבעיה , פשוט אין מספיק אנשים שמעודדים. צריך לעבות את גוש העידוד
כל הכבוד !![]()
תודה אחי, לגבי הלקחת בלוק אחד ימינה, הבעיה היא שאין שם פאקינג מקום לתלות את התופים אז היינו חייבים להיות באולם 6.
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
ממה שאני זוכר, הזונה ה12 (או איך שלא קוראים לארגון הגרמני היום) יושבים באולם 5 אבל למעלה יותר, אין שם מקום לתלות את התופים?Adom500 כתב: ↑02 פברואר 2025, 10:52SexyRedBand כתב: ↑02 פברואר 2025, 01:27ישבתי על הפרקט מאחורי הסל שמולכם והופתעתי ממש מאיך ששמעו אתכם, ובייחוד מהשיפור מהמשחק נגד י-ם.Adom500 כתב: ↑01 פברואר 2025, 22:43 היום דאגנו שתהיה היררכיה בגוש, רק ככה זה יכול לעבוד.
אשמח לרעיונות למי שיש.
יאללה הפועל![]()
כל הכבוד !![]()
-
- קיבל.ה 221 לייקים
-
- קיבל.ה 412 לייקים
שאלת תם
מנויי היציע המעודד בדרייב אין, יציע 1, הועברו לאולמות 5-6 ביד אליהו.
מדוע אתמול מנויי אולם 6 (שכאמור, אמור להיות מאוכלס במנויי היציע המעודד מהדרייב אין) קיבלו כרטיס הרחק משם לאולם 11/12?
מנויי היציע המעודד בדרייב אין, יציע 1, הועברו לאולמות 5-6 ביד אליהו.
מדוע אתמול מנויי אולם 6 (שכאמור, אמור להיות מאוכלס במנויי היציע המעודד מהדרייב אין) קיבלו כרטיס הרחק משם לאולם 11/12?
-
- קיבל.ה 23 לייקים
עונש סגירת יציע על אולם 6 ויציע 6 שיש לנו עוד בגלל הדרבי בגמר עונה שעברה.
כמובן כולם עמדו במקום בסוף ואולם 11-12 היו כמעט רקים לגמרי
-
- קיבל.ה 158 לייקים
-
- קיבל.ה 158 לייקים
בוודאות אין מקום, לדעתי יש להם מעמד מיוחד לתופיםRed Wolf כתב: ↑02 פברואר 2025, 11:08ממה שאני זוכר, הזונה ה12 (או איך שלא קוראים לארגון הגרמני היום) יושבים באולם 5 אבל למעלה יותר, אין שם מקום לתלות את התופים?Adom500 כתב: ↑02 פברואר 2025, 10:52SexyRedBand כתב: ↑02 פברואר 2025, 01:27
ישבתי על הפרקט מאחורי הסל שמולכם והופתעתי ממש מאיך ששמעו אתכם, ובייחוד מהשיפור מהמשחק נגד י-ם.
כל הכבוד !![]()
-
- קיבל.ה 150 לייקים
הגוש צריך לעלות למעלה (ואם אפשר אמצע למעלה במשחקים קטנים). ישמעו את התופים יותר חזק והקהל
הצעיר שרוצה לעודד יוכל פשוט לעלות למעלה (כיום
מי שרוצה לעודד ומנוי למעלה לא יכול לשבת למטה, הפוך
כן). גם העידוד יהיה קרוב יותר לתקרה , יווצר הד
והוא לא ייבלע למרחבי האולם.
היציעים התחתונים מאחורי הסלים ביד אליהו זה
פשוט יציעי אנטי עידוד. מרוחקים מהמגרש ומשאר הקהל.
כל עוד האולם לא מלא הם צריכים להשאר ריקים, ההשפעה
של קהל שיושב ביציעים האלה היא אפסית כשהאולם לא מלא.
כל החיצים מראים לעבור ליציע.
הצעיר שרוצה לעודד יוכל פשוט לעלות למעלה (כיום
מי שרוצה לעודד ומנוי למעלה לא יכול לשבת למטה, הפוך
כן). גם העידוד יהיה קרוב יותר לתקרה , יווצר הד
והוא לא ייבלע למרחבי האולם.
היציעים התחתונים מאחורי הסלים ביד אליהו זה
פשוט יציעי אנטי עידוד. מרוחקים מהמגרש ומשאר הקהל.
כל עוד האולם לא מלא הם צריכים להשאר ריקים, ההשפעה
של קהל שיושב ביציעים האלה היא אפסית כשהאולם לא מלא.
כל החיצים מראים לעבור ליציע.
-
- קיבל.ה 56 לייקים
הדבר היחידי שפגעת בו זה הלשון נקבהגביזון כתב:מישהי מתעצבנת שיש אחלה עידוד שבעולם למרות שהבטיחו שיהיה בית קברות בלעדיה...אפשר להבין את התסכולברנדון מלכה כתב:מאוד ויזואלי, בייחוד כשאי אפשר אבוקות. זה מה שמעודדות עושות. למה לזלזללמה לא בעצם כתב: טוב אחי, ממש מצחיק, תודה!
כי את הפוסטים על "העידוד" אני משתדל לקרא עם באט פלאג ב"הכנס", כיאה לקוקסינליה הכרוכה בזה.
דרך אגב, מה עם השיר
תנו לי הה
ההה
תנו לי פו
פוווו
.
.
ומה קיבלנו??
- Scofield
- קיבל.ה 231 לייקים
שמע...ברנדון מלכה כתב: ↑02 פברואר 2025, 09:55מאוד ויזואלי, בייחוד כשאי אפשר אבוקות. זה מה שמעודדות עושות. למה לזלזללמה לא בעצם כתב:טוב אחי, ממש מצחיק, תודה!ברנדון מלכה כתב: ↑02 פברואר 2025, 09:27 במקום להשקיע בתוף הייתי הולך על פונפונים
זה מדהים
מדהים איך כשאתה לא מגיע (מילא, החלטה שלך כמובן), אתה עוד מת לטרפד אוהדי הפועל שכן מגיעים לעודד את הפועל ומקניט אותם.
יותר מ"הכסף", "הפלסטיק", "אפס רומנטיות" הגועל הכי גדול זה אוהדים שעמוק בתוך עצמם מספרים לעצמם כמה הם יותר טובים מאוהדי הפועל שהחליטו להגיע ולעודד את הפועל תל אביב במקום שאוהדים אחרים החליטו שהם לא מעודדים.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אם את לא מגיעה איך את יודעת אם יש עידוד או לא? זה לא קצת עצוב ודבילי שהחלטת לא להגיע ואבל כן להגיב בזלזול כלפי אוהדי הפועל שהחליטו כן להגיע ולעודד ולא לנטוש את הקבוצה? בסוף תהיו חרדים שחוץ מלצעוק מה לא, לא אומרים מה כן, כמו ההמון נטול האידאה או המשפט האחר שלקחתן מתנועת בית"ר.ברנדון מלכה כתב:הדבר היחידי שפגעת בו זה הלשון נקבהגביזון כתב:מישהי מתעצבנת שיש אחלה עידוד שבעולם למרות שהבטיחו שיהיה בית קברות בלעדיה...אפשר להבין את התסכולברנדון מלכה כתב:מאוד ויזואלי, בייחוד כשאי אפשר אבוקות. זה מה שמעודדות עושות. למה לזלזל
כי את הפוסטים על "העידוד" אני משתדל לקרא עם באט פלאג ב"הכנס", כיאה לקוקסינליה הכרוכה בזה.
דרך אגב, מה עם השיר
תנו לי הה
ההה
תנו לי פו
פוווו
.
.
ומה קיבלנו??

-
- קיבל.ה 56 לייקים
מי אמר שאני לא מגיע? אני לחלוטין בעד יד אליהו ונגד הזוהמה ביציע. כתבתי עשרות תגובות שמוכיחות את זה.Scofield כתב:שמע...ברנדון מלכה כתב: ↑02 פברואר 2025, 09:55מאוד ויזואלי, בייחוד כשאי אפשר אבוקות. זה מה שמעודדות עושות. למה לזלזללמה לא בעצם כתב: טוב אחי, ממש מצחיק, תודה!
זה מדהים
מדהים איך כשאתה לא מגיע (מילא, החלטה שלך כמובן), אתה עוד מת לטרפד אוהדי הפועל שכן מגיעים לעודד את הפועל ומקניט אותם.
יותר מ"הכסף", "הפלסטיק", "אפס רומנטיות" הגועל הכי גדול זה אוהדים שעמוק בתוך עצמם מספרים לעצמם כמה הם יותר טובים מאוהדי הפועל שהחליטו להגיע ולעודד את הפועל תל אביב במקום שאוהדים אחרים החליטו שהם לא מעודדים.
אני טוען שכל עניין העידוד, מעצם שמו וקיומו הוא קוקסינלי ומטופש, בטח לזכרים בוגרים.
לא יודע מה קרה לתגובות טבעיות כמו "יש" אחרי סל ובוז כשאנחנו בהגנה.
עובדה שעם עידוד ותופים הפסדנו לקבוצה כמו ב"ש בבית. כל הפסקול המונוטוני הזה מטופש ומיותר.
ובעיקר- הוא בא עם תג מחיר כבד מאוד של ארגון עברייני, ילדי שוליים, קללות, שירים מטונפים, עבירות על החוק, אלימות לסוגיה וכו'.
אי אפשר להפריד בין הדברים והאינטיליגנטים ביננו מבינים את זה.
אבל אולי אני טועה והשחקנים צריכים לראות בלונים ביציע בשביל "להתעודד" ולרצות להתאמץ. אולי ככה זה עובד
-
- קיבל.ה 58 לייקים
תשמע הפתעת ממש חחחח. כולנו חשבנו שאתה בדיוק הקיצון השני.ברנדון מלכה כתב: ↑03 פברואר 2025, 22:19מי אמר שאני לא מגיע? אני לחלוטין בעד יד אליהו ונגד הזוהמה ביציע. כתבתי עשרות תגובות שמוכיחות את זה.Scofield כתב:שמע...ברנדון מלכה כתב: ↑02 פברואר 2025, 09:55 מאוד ויזואלי, בייחוד כשאי אפשר אבוקות. זה מה שמעודדות עושות. למה לזלזל
זה מדהים
אני טוען שכל עניין העידוד, מעצם שמו וקיומו הוא קוקסינלי ומטופש, בטח לזכרים בוגרים.
עובדה שעם עידוד ותופים הפסדנו לקבוצה כמו ב"ש בבית. כל הפסקול המונוטוני הזה מטופש ומיותר.
ובעיקר- הוא בא עם תג מחיר כבד מאוד של ארגון עברייני, ילדי שוליים, קללות, שירים מטונפים, עבירות על החוק, אלימות לסוגיה וכו'.
אבל אולי אני טועה והשחקנים צריכים לראות בלונים ביציע בשביל "להתעודד" ולרצות להתאמץ. אולי ככה זה עובד
-
- קיבל.ה 2433 לייקים
מעניין מה שאתה אומר , אני כמובן בעד עידוד טוב בלי קשר , אם זה משפיע מבחינה מקצועית ? כנראה שלא , אנחנו עם הקהל המעודד הכי טוב בארץ.בפער ועשרות שנים ללא תואר אז כן בסוף יש הגזמה בחשיבות של קהל אם מסתכלים על תוצאות נטו ועדיין זה חלק ממה שהופך את הספורט ליפה בלי ספק בכללברנדון מלכה כתב: ↑03 פברואר 2025, 22:19מי אמר שאני לא מגיע? אני לחלוטין בעד יד אליהו ונגד הזוהמה ביציע. כתבתי עשרות תגובות שמוכיחות את זה.Scofield כתב:שמע...ברנדון מלכה כתב: ↑02 פברואר 2025, 09:55 מאוד ויזואלי, בייחוד כשאי אפשר אבוקות. זה מה שמעודדות עושות. למה לזלזל
זה מדהים
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
לא הבנתי מה הקשר קוקסינלים עידוד וגברים בוגרים (יש לא מעט נשים ביציע אם כי לא מספיק לדעתי).ברנדון מלכה כתב: ↑03 פברואר 2025, 22:19מי אמר שאני לא מגיע? אני לחלוטין בעד יד אליהו ונגד הזוהמה ביציע. כתבתי עשרות תגובות שמוכיחות את זה.Scofield כתב:שמע...ברנדון מלכה כתב: ↑02 פברואר 2025, 09:55 מאוד ויזואלי, בייחוד כשאי אפשר אבוקות. זה מה שמעודדות עושות. למה לזלזל
זה מדהים
עידוד זה פשוט נחמד ומוסיף לאווירה ולתחושת השייכות של הקהל עובדה שבכל העולם יש עידוד.
אבל אני כן מסכים שאף אחד לא מגיע בשביל לראות את להקת המעודדות מהאולטראסים
-
- קיבל.ה 189 לייקים
הייתי שם את הכסף שלי על זה שהוא סתם בא להתסיס פה ובכלל אוהד גרמניה בסל וחיפה וברגללמה לא בעצם כתב: ↑03 פברואר 2025, 22:29תשמע הפתעת ממש חחחח. כולנו חשבנו שאתה בדיוק הקיצון השני.ברנדון מלכה כתב: ↑03 פברואר 2025, 22:19מי אמר שאני לא מגיע? אני לחלוטין בעד יד אליהו ונגד הזוהמה ביציע. כתבתי עשרות תגובות שמוכיחות את זה.Scofield כתב:
שמע...
זה מדהים
-
- קיבל.ה 156 לייקים
זה נכון שהארגון איים על אוהדי הפועל שהיו חלק מהגוש המעודד ביד אליהו? שלא יוכלו להיכנס לשער 5?
-
- קיבל.ה 960 לייקים
לא יודע אם זה נכון אבל איך הם הולכים למנוע ממישהו להיכנס ליציע? יעמדו ליד אנשי האבטחה ויחסמו אותם בגופם?הדגל האדום כתב: ↑23 פברואר 2025, 18:45 זה נכון שהארגון איים על אוהדי הפועל שהיו חלק מהגוש המעודד ביד אליהו? שלא יוכלו להיכנס לשער 5?
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 184 לייקים
אלוהים ישמורהדגל האדום כתב: ↑23 פברואר 2025, 18:45 זה נכון שהארגון איים על אוהדי הפועל שהיו חלק מהגוש המעודד ביד אליהו? שלא יוכלו להיכנס לשער 5?

- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
לא יודע אם על "אוהדים" ברבים אבל לחבר שלי שגר באירופה אמרו ואיימו באחד המשחקים ביורקאפ שיזהר ואין לו כניסה לשער 5 ברגל.הדגל האדום כתב: ↑23 פברואר 2025, 18:45 זה נכון שהארגון איים על אוהדי הפועל שהיו חלק מהגוש המעודד ביד אליהו? שלא יוכלו להיכנס לשער 5?
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
לא מפתיע,תרבות עבריינית בהרבה תחומים.
ועוד מה החטא הגדול שלו - עודד את הפועל אבל *באמת* בכל מגרש ובכל מצב
ועוד מה החטא הגדול שלו - עודד את הפועל אבל *באמת* בכל מגרש ובכל מצב
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
החבר שגר באירופה הוא ממארגני העידוד ביד אליהו?רווי כתב: ↑28 פברואר 2025, 06:51לא יודע אם על "אוהדים" ברבים אבל לחבר שלי שגר באירופה אמרו ואיימו באחד המשחקים ביורקאפ שיזהר ואין לו כניסה לשער 5 ברגל.הדגל האדום כתב: ↑23 פברואר 2025, 18:45 זה נכון שהארגון איים על אוהדי הפועל שהיו חלק מהגוש המעודד ביד אליהו? שלא יוכלו להיכנס לשער 5?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
ממש לא. הוא אפילו ממתנגדי יד אליהו בגדול.teknoboy כתב: ↑28 פברואר 2025, 20:43החבר שגר באירופה הוא ממארגני העידוד ביד אליהו?רווי כתב: ↑28 פברואר 2025, 06:51לא יודע אם על "אוהדים" ברבים אבל לחבר שלי שגר באירופה אמרו ואיימו באחד המשחקים ביורקאפ שיזהר ואין לו כניסה לשער 5 ברגל.הדגל האדום כתב: ↑23 פברואר 2025, 18:45 זה נכון שהארגון איים על אוהדי הפועל שהיו חלק מהגוש המעודד ביד אליהו? שלא יוכלו להיכנס לשער 5?
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
לא הבנת את השאלה העוקצנית שלו.
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
לא אותךרווי כתב:מה יש לו לעקוץ אותי
-
- קיבל.ה 976 לייקים
עשו בית ספר לארגון אוהדים של מכבי.
ענקיים
ענקיים