התנהלות סביב מנויים וכרטיסים
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
רק נציין שה7,500 כולל את האולטראס, הנוספים שאתם בונים עליהם שיבואו אם האולטראס באים זה נגררים בגלל אוירה.
לדעתי , רובם כבר בפנים גם ככה, לא מצפה איזה שינוי משמעותי בכמות הזאת אם האולטראס יגידו שהם כן באים.
אבל מציין שוב , כל מספר פה מעל 5,000 לדעתי הוא מדהים.
לדעתי , רובם כבר בפנים גם ככה, לא מצפה איזה שינוי משמעותי בכמות הזאת אם האולטראס יגידו שהם כן באים.
אבל מציין שוב , כל מספר פה מעל 5,000 לדעתי הוא מדהים.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
אז החלה מכירת הכרטיסים לדרבי
135 למבוגר יציע עליון
185 למבוגר יציע תחתון.
רק לפני שבועיים המועדון הוציא מכתב על המחירים שנלקחו על ידי האיגוד לחצי הגמר וטענו שמדובר במחירים חסרי תקדים ועוד בשנה של מלחמה.
מבאס כרגיל, נחכה בתקווה להודעה הרגילה של "שמענו, בדקנו, הבנו, תיקנו"
135 למבוגר יציע עליון
185 למבוגר יציע תחתון.
רק לפני שבועיים המועדון הוציא מכתב על המחירים שנלקחו על ידי האיגוד לחצי הגמר וטענו שמדובר במחירים חסרי תקדים ועוד בשנה של מלחמה.
מבאס כרגיל, נחכה בתקווה להודעה הרגילה של "שמענו, בדקנו, הבנו, תיקנו"
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
ומצד שני, יש מיני מנוי לחמישה משחקים + 10% על הטיסה לרבע גמר יורוקאפ ב300₪.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
עזוב שלא ברור מי קהל היעד של המבצע הזה.
לקחת 80 ש"ח למשחקים כמו נתניה וכו' שעד כה חולקו למשחקים כאלה כרטיסים בחינם זה בדיחה.
ועוד לגבי העשרה אחוז האלה, כמה אנשים שלא עשו מנוי עד כה פתאום יחליטו לטוס למשחק בחו"ל? שלא נדבר על הבעייתיות באי מתן הנחה הזו למנויים קיימים.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
מה בעיה בהנחה?למה זה טוב כתב: ↑23 פברואר 2025, 19:05עזוב שלא ברור מי קהל היעד של המבצע הזה.
לקחת 80 ש"ח למשחקים כמו נתניה וכו' שעד כה חולקו למשחקים כאלה כרטיסים בחינם זה בדיחה.
ועוד לגבי העשרה אחוז האלה, כמה אנשים שלא עשו מנוי עד כה פתאום יחליטו לטוס למשחק בחו"ל? שלא נדבר על הבעייתיות באי מתן הנחה הזו למנויים קיימים.
ספרא עושה עכשיו 3 כרטיסים ב-20₪ ולא שמעתי שמנויי הכדורגל מתלוננים.
שם מבינים שזה נועד למשוך קהל נוסף
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
-
- קיבל.ה 96 לייקים
ראיתי כבר את ההשוואה הזו והיא לא נכונה.בני12 כתב: ↑23 פברואר 2025, 19:20מה בעיה בהנחה?למה זה טוב כתב: ↑23 פברואר 2025, 19:05עזוב שלא ברור מי קהל היעד של המבצע הזה.
ברגל ההנחה היא על מחירי הכרטיסים למשחק שלמנויים כבר "יש כרטיס" אליו בעוד שבסל ההנחה היא על מחירי חבילת טיסה לחו"ל שאין שום קשר בינה לבין המנוי.
-
- קיבל.ה 152 לייקים
אלה המחירים גם להם? כי בדרבי חוץ יבקשו גם מאיתנו 185 שקל. בושה של מחירים, גם ככה כנראה העידוד יהיה רבע קלאץ אז במקום למשוך אוהדים נוספים, מרחיקים.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
נו באמת, ההנחה על החבילה לחו"ל היא לא הפואנטה.למה זה טוב כתב: ↑23 פברואר 2025, 19:27ראיתי כבר את ההשוואה הזו והיא לא נכונה.בני12 כתב: ↑23 פברואר 2025, 19:20מה בעיה בהנחה?למה זה טוב כתב: ↑23 פברואר 2025, 19:05
עזוב שלא ברור מי קהל היעד של המבצע הזה.
ברגל ההנחה היא על מחירי הכרטיסים למשחק שלמנויים כבר "יש כרטיס" אליו בעוד שבסל ההנחה היא על מחירי חבילת טיסה לחו"ל שאין שום קשר בינה לבין המנוי.
הפואנטה זה הנחה למחיר של 80 ש"ח למשחק
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
אני בכלל לא מצליח להזמין בלאן אחרי התחברות
אין לי כח שרמוטות
אין לי כח שרמוטות
-
- קיבל.ה 96 לייקים
מה? אני לא מבין מה אתה רוצה.בני12 כתב: ↑23 פברואר 2025, 20:19נו באמת, ההנחה על החבילה לחו"ל היא לא הפואנטה.למה זה טוב כתב: ↑23 פברואר 2025, 19:27ראיתי כבר את ההשוואה הזו והיא לא נכונה.
הפואנטה זה הנחה למחיר של 80 ש"ח למשחק
איזה הנחה יש על המשחקים שהם לא הדרבי? מוכרים כרטיסים ב-80 ש"ח למשחקים שעד כה חולקו אליהם כרטיסים בחינם כי יש אליהם חצי אולם פנוי.
ובכל מקרה, לא התלוננתי על המבצע הזה בהודעה שלי. התלוננתי על המחירים ההזויים שמועדון לוקח שבוע אחרי שטען שהאיגוד התנהל באופן שערורייתי במכירת הכרטיסים לחצי הגמר (ובצדק).
-
- קיבל.ה 140 לייקים
אבל OY אמר שהמעבר יוזיל את מחירי הכרטיסים ויהיה מקום לכולם...
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
יש אפשרות למכור ניקוב מבלי לצלם את כל המנוי?
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
כןעידן סרור כתב:יש אפשרות למכור ניקוב מבלי לצלם את כל המנוי?
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
מילפורד פרסם פה הנחיות פעם.
בעקרון, אתה נכנס למנוי שלך בלאן, לוחץ עליו ואז יש לך אופציה להעביר כרטיס בודד או את כל המנוי למישהו אחר.
אתה מסמן משחק בודד ואז את המשחק עצמו ושולח לאיזה מייל שאתה רוצה (או ישירות לזה שאתה רוצה להעביר לו או לעצמך ואז יש לך צילום כרטיס של משחק בודד שאתה יכול להעביר בואטסאפ)
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
לי כבר כמה ימים בארנק מופיע הכרטיס לדרבי.
אבל אם לא מופיע לך.
באישור שקבלת על רכישת המנוי תלחץ על עברת כרטיס.ואז הכרטיס עצמו יופיע לך בארנק הדיגיטלי.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אפשר גם רק צילום של הכרטיס בוואטסאפ.בני12 כתב:מילפורד פרסם פה הנחיות פעם.
בעקרון, אתה נכנס למנוי שלך בלאן, לוחץ עליו ואז יש לך אופציה להעביר כרטיס בודד או את כל המנוי למישהו אחר.
אתה מסמן משחק בודד ואז את המשחק עצמו ושולח לאיזה מייל שאתה רוצה (או ישירות לזה שאתה רוצה להעביר לו או לעצמך ואז יש לך צילום כרטיס של משחק בודד שאתה יכול להעביר בואטסאפ)
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
מה שמופיע לך בארנק זה המנוי, לקראת כל משחק במנוי מופיע לך שם מה המשחק שמתקרב, אבל הברקוד זה אותו ברקוד של המנוי.
לא מומלץ, בלשון המעטה, לצלם את זה ולהעביר למישהו אחר.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
ברצינות??מילפורד כתב:מה שמופיע לך בארנק זה המנוי, לקראת כל משחק במנוי מופיע לך שם מה המשחק שמתקרב, אבל הברקוד זה אותו ברקוד של המנוי.
לא מומלץ, בלשון המעטה, לצלם את זה ולהעביר למישהו אחר.
כי כל משחק אני תורם את הכרטיס למישהו אחר.
אז מה הדרך הנכונה לעשות את זה?
כי כבר העברתי את הכרטיס לדרבי
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
כמו שצויין פה, להיכנס למנוי שלך דרך המשתמש בלאן, ושם ניתן לבצע העברה או של משחק בודד או של המנוי כולו.
כשאתה בוחר במשחק בודד להעביר, אתה יכול להכניס כתובת מייל של יוזר אחר בלאן וזה יגיע ישירות אליו למייל, או לשלוח אל עצמך ואז אתה תקבל מייל עם ברקוד ייחודי לאותו משחק.
מקוה שמי ששלחת לי כבר כרטיסים זה מישהו שאתה מכיר, כי הוא יוכל להיכנס עם הברקוד הזה לכל משחק אם הוא רק יגיע לפנייך (ואתה תישאר בחוץ במקרה הזה).
כשאתה בוחר במשחק בודד להעביר, אתה יכול להכניס כתובת מייל של יוזר אחר בלאן וזה יגיע ישירות אליו למייל, או לשלוח אל עצמך ואז אתה תקבל מייל עם ברקוד ייחודי לאותו משחק.
מקוה שמי ששלחת לי כבר כרטיסים זה מישהו שאתה מכיר, כי הוא יוכל להיכנס עם הברקוד הזה לכל משחק אם הוא רק יגיע לפנייך (ואתה תישאר בחוץ במקרה הזה).
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
וכמובן לקחת בחשבון, שברגע ששלחת לעצמך או למישהו אחר ברקוד למשחק מסויים, לא תוכל להיכנס לאותו משחק עם הברקוד של המנוי שאתה רואה בארנק הדיגיטאלי שלך (בלי קשר למי מגיע ראשון…)
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
הפעם שלחתי לחבר שהוא יעביר(מקווה שעדיין לא העביר) את הכרטיס לחייל שהוא מכיר.מילפורד כתב:כמו שצויין פה, להיכנס למנוי שלך דרך המשתמש בלאן, ושם ניתן לבצע העברה או של משחק בודד או של המנוי כולו.
בקשתי ממנו ליצור איתי כמה שיותר מהר קשר
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
משונהמילפורד כתב:כמו שצויין פה, להיכנס למנוי שלך דרך המשתמש בלאן, ושם ניתן לבצע העברה או של משחק בודד או של המנוי כולו.
במשתמש שלי בלאן מראה שאין לי מנוי.
אני צריך ליצור איתם קשר.
מה שמשונה הוא שנגד ירושלים כן עברתי את הכרטיס באימייל דרך המשתמש שלי.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
שים לב שאתה צריך להכנס לאתר לאן החדש ולא לישןNati כתב: ↑27 פברואר 2025, 02:20משונהמילפורד כתב:כמו שצויין פה, להיכנס למנוי שלך דרך המשתמש בלאן, ושם ניתן לבצע העברה או של משחק בודד או של המנוי כולו.
אני צריך ליצור איתם קשר.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
איך אני יודע מה האתר החדש?בני12 כתב:שים לב שאתה צריך להכנס לאתר לאן החדש ולא לישןNati כתב: ↑27 פברואר 2025, 02:20משונהמילפורד כתב:כמו שצויין פה, להיכנס למנוי שלך דרך המשתמש בלאן, ושם ניתן לבצע העברה או של משחק בודד או של המנוי כולו.
אני צריך ליצור איתם קשר.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
בני12 כתב:שים לב שאתה צריך להכנס לאתר לאן החדש ולא לישןNati כתב: ↑27 פברואר 2025, 02:20משונהמילפורד כתב:כמו שצויין פה, להיכנס למנוי שלך דרך המשתמש בלאן, ושם ניתן לבצע העברה או של משחק בודד או של המנוי כולו.
אני צריך ליצור איתם קשר.

זה האתר החדש?
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
נכנסים לאזור האישי ורואים את המנויים.
לוחצים על "להצגת המנויים".
ואז "לצפייה בכרטיס".
ואז מופיעה לך אפשרות "העברת כרטיס".
אתה לוחץ עליה ואז נפתח חלון "העברת כרטיס הפועל שלמה 2024/2025 ושם אתה יכול לבחור ארועים בודדים (מופיע משחק הדרבי) או עונה שלמה.
ואז יפתח לך חלון שבו אתה רושם את המייל להעברת הכרטיס.
ואז "לצפייה בכרטיס".
אתה לוחץ עליה ואז נפתח חלון "העברת כרטיס הפועל שלמה 2024/2025 ושם אתה יכול לבחור ארועים בודדים (מופיע משחק הדרבי) או עונה שלמה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
משהו לא עובד לי - לא מופיע לי כפתור לבצע את השליחה. יש מקום למייל אבל אין איך לשלוח את הכרטיס.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
יודערדנקו כתב:נכנסים לאזור האישי ורואים את המנויים.
ואז "לצפייה בכרטיס".
אבל כשאני נכנס לאיזור האישי
המנוי לא מופיע
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
מה שכן מופיע זה הכרטיס שהעברתי למשחק נגד ירושלים.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
כשאתה מתחבר אתה צריך לקבל את מסך הכניסה הבא:

אתה לא אמור להיות מחובר אוטומטית כמו באתר הישן
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
למי שצפה בכרטיס לדרבי האם מופיע תאריך נכון?
אצלי מופיע 2 לפברואר...
אצלי מופיע 2 לפברואר...
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
שני לפברואר , שני למרץ, מה זה משנה?
-
- קיבל.ה 169 לייקים
לנו כתוב שמתחיל ב-2 בפברואר, ומסתיים ב-2 במרץ.