הופחתה לנו נקודה בפועל - העונש על התקיפה
-
- קיבל.ה 858 לייקים
או שאתה לא מבין מה אני כותב או שאתה לא קורא. אין לי מושג. אני יודע איזו גישה לא משנה כלום. בכיינות. למה? כי זה נעצר שם. אין לך שום דבר פרקטי הרי לעשות. אתה יושב מוציא פה קיטור. מתווכח איתי, עם ההוא, מתחזק את הרגשת הקורבנות ולא עושה כלום חוץ מזה. וזה בסדר, פסיכולוגים מרוויחים מזה מיליונים.
יש דברים נקודתיים שצריך לטפל בהם, בשביל זה יש מועדון והנהלה ואני מקווה שיטפלו. גם ברמת חוסר השוויון (ויש דברים שאכן צריכים להתייחס אליהם) וגם ברמת הטיפול בקהל שלנו שפוגע בקבוצה פעם אחר פעם. חוץ מזה כל הבכיינות וההתקרבנות רק מביאה תוצאה הפוכה.
יש דברים נקודתיים שצריך לטפל בהם, בשביל זה יש מועדון והנהלה ואני מקווה שיטפלו. גם ברמת חוסר השוויון (ויש דברים שאכן צריכים להתייחס אליהם) וגם ברמת הטיפול בקהל שלנו שפוגע בקבוצה פעם אחר פעם. חוץ מזה כל הבכיינות וההתקרבנות רק מביאה תוצאה הפוכה.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
מה זה "אתה מתווכח איתי, עם ההוא".
גם אתה מתווכח איתי כמו שאני איתך, למה אתה מציג את זה כאיזה משהו לגנאי, הרי גם אתה עושה בדיוק אותו דבר פה.
אתה מבחינתך שיענישו רק אותך על התנהגות אוהדים, הרי זה מוצדק כי "קודם כל אני מסתכל על עצמי". סבבה לך.
אני חושב שצריך לדרוש גם הגינות ואחידות, לך כנראה יותר נוח לספר שזה הגיוני לצפות שאף פעם לא יהיה משוגע אחד שיעשה מעשה דבילי.
וכמובן מילת הקסם שפוסלת כל טענה - "בכיינות". ישראליזם קלאסי.
דורכים עליך עוד ועוד, וכשאתה מתלונן אתה "בכיין".
גם אתה מתווכח איתי כמו שאני איתך, למה אתה מציג את זה כאיזה משהו לגנאי, הרי גם אתה עושה בדיוק אותו דבר פה.
אתה מבחינתך שיענישו רק אותך על התנהגות אוהדים, הרי זה מוצדק כי "קודם כל אני מסתכל על עצמי". סבבה לך.
אני חושב שצריך לדרוש גם הגינות ואחידות, לך כנראה יותר נוח לספר שזה הגיוני לצפות שאף פעם לא יהיה משוגע אחד שיעשה מעשה דבילי.
וכמובן מילת הקסם שפוסלת כל טענה - "בכיינות". ישראליזם קלאסי.
דורכים עליך עוד ועוד, וכשאתה מתלונן אתה "בכיין".
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 12 פברואר 2025, 12:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
איך אפשר לדעת אם הפניית תשומת הלב לחוסר אחידות היא בכיינות או ניסיון לטפל בחוסר האחידות? לפי הזהות של מי שמנסה להפנות לשם את תשומת הלב?redrony כתב: ↑12 פברואר 2025, 11:51 או שאתה לא מבין מה אני כותב או שאתה לא קורא. אין לי מושג. אני יודע איזו גישה לא משנה כלום. בכיינות. למה? כי זה נעצר שם. אין לך שום דבר פרקטי הרי לעשות. אתה יושב מוציא פה קיטור. מתווכח איתי, עם ההוא, מתחזק את הרגשת הקורבנות ולא עושה כלום חוץ מזה. וזה בסדר, פסיכולוגים מרוויחים מזה מיליונים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 858 לייקים
כי זה נעשה בצורה לא נכונה. ניסינו מתישהו באמת לטפל בחוסר האחידות?teknoboy כתב: ↑12 פברואר 2025, 12:00איך אפשר לדעת אם הפניית תשומת הלב לחוסר אחידות היא בכיינות או ניסיון לטפל בחוסר האחידות? לפי הזהות של מי שמנסה להפנות לשם את תשומת הלב?redrony כתב: ↑12 פברואר 2025, 11:51 או שאתה לא מבין מה אני כותב או שאתה לא קורא. אין לי מושג. אני יודע איזו גישה לא משנה כלום. בכיינות. למה? כי זה נעצר שם. אין לך שום דבר פרקטי הרי לעשות. אתה יושב מוציא פה קיטור. מתווכח איתי, עם ההוא, מתחזק את הרגשת הקורבנות ולא עושה כלום חוץ מזה. וזה בסדר, פסיכולוגים מרוויחים מזה מיליונים.
שאתה מתחיל להשוות נתונים יבשים ולא מביא מקרים ספציפיים אתה בבעיה. נורא קל לסתור אותך. ברוך השם מכניסה קצרה לטוויטר בימים האחרונים, מכבי מפעילים שם מכונת רעל שלא נופלת מזו של יאיר ושרה וערוץ הספורט נהיה כמו ערוץ 14. רוצה להילחם בזה? בהצלחה.
מה שהפועל עשו אחרי הדרבי סל זה אסון בעיניי.
בעונש הפחתת הנקודה צריך לטפל. לא כי אלה לא נענשו ואנחנו כן, אלא שיש חוקה ותקנון, יש דרישת תובע ושמו עליה זין. בהעמדה לדין של חטואל צריך לטפל. כי שחקן באותו משחק של הקבוצה היריבה עשה אותו דבר והוא לא מועמד לדין. נקודתי וברור. רק ככה זה יעבוד ובמקביל, טיפול ברעות החולות אצלנו
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
זה ההתנתקות והסכם הגז עם לבנון אשמים
עמית סגל עושה לי לייק
עמית סגל עושה לי לייק
-
- קיבל.ה 246 לייקים
@7evenעובדיה כתב: ↑12 פברואר 2025, 09:42פואד ישב 8 חודש על זה אם אני לא טועה. עונש חסר תקדים לאותה תקופה. מה אתה רוצה?7even כתב: ↑10 פברואר 2025, 10:26כולם יודעים מה הפיתרון.יהלום14אדום כתב: ↑09 פברואר 2025, 19:58 מצד שני, ברגע שהמשחק לא הופסק, והמטומטמים נתפסו, מה מצפים מהפועל לעשות שלא עשתה?
עכשיו שיואילו בתי המשפט והמשטרה לגרום להם לשבת שנה בכלא + 50000 ש"ח קנס, נראה אותם או אידיוט אחר עושה את זה שוב.
כשהענישה היא בדיחה יותר מהתנהלות המשטרה במגרש, פלא שאוהדים מתנהגים ככה?
לא יקרה.
בתי המשפט, המשטרה וכו'...
פואד המשיך להגיע כרגיל למגרשים כאילו כלום בזמנו. הוריד קצת פרופיל לכמה משחקים והגיע כרגיל ועד היום נחשב גיבור בעיני כמה הזויים.
ראינו מה קרה מאז אותו מקרה מקצועית על הדשא.
גם אלו שפרצו ולא ייענשו בכלום יגיעו כרגיל. על ידי שופטים מושחתים, יגיעו כרגיל.
מי בדיוק ימנע מהם?
איפה הלכת דוקטור?
- Red Wolf
- קיבל.ה 814 לייקים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=497260
עד כדי כך ההורדת נקודה הזאת הזויה
אשכרה התובע יערר על העונש החמור יותרהתובע עשוי להצטרף לערעור של הפועל ת"א
האדומים יבקשו להחזיר את הנקודה. בית הדין העליון יתכנס בהרכב מורחב
-
- קיבל.ה 385 לייקים
חחח שמע זה באמת הזייהRed Wolf כתב: ↑13 פברואר 2025, 11:50 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=497260
אשכרה התובע יערר על העונש החמור יותרהתובע עשוי להצטרף לערעור של הפועל ת"א
האדומים יבקשו להחזיר את הנקודה. בית הדין העליון יתכנס בהרכב מורחב
מה אומרים יחזירו לנו את הנקודה?
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
אני מאוד אופתע אם לא יחזירו לנו את הנקודה
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
תלוי גם מה יהיו רחשי הציבור ותקשורת סביב זה
כי הבחירה להוריד נקודה באה לדעתי מהמקום הזה שהשפיע לרעה על הדביל
צריך גם התנהלות נכונה מצידנו ולא להעיר את הדוב.
כי הבחירה להוריד נקודה באה לדעתי מהמקום הזה שהשפיע לרעה על הדביל
צריך גם התנהלות נכונה מצידנו ולא להעיר את הדוב.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
מה שקובע זה רחשי התקשורת, כלומר מה שהתקשורת רוצה, אין פה באמת עניין של "רחשים" אלא מה כתבי החצר (טוכמן, רז אמיר ואלה) כותבים ומה קופמן צורח ברדיו.
למעשה לא קשה לדעת מה יהיו ה"רחשים".
כמובן שכל זה הולך לפח ברגע שמאירי מחליט משהו, גם אם זה בניגוד ל"רחשי התקשורת", אבל ברור שה"רחשים" של טוכי ורז אמיר זה לפי מה שמאירי אומר להם בתור נציג המעסיק.
כמובן שכל זה הולך לפח ברגע שמאירי מחליט משהו, גם אם זה בניגוד ל"רחשי התקשורת", אבל ברור שה"רחשים" של טוכי ורז אמיר זה לפי מה שמאירי אומר להם בתור נציג המעסיק.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
לפי מה שזכור לי, לפואד היה על תנאי שהופעל.עובדיה כתב:[mention]7even[/mention]עובדיה כתב: ↑12 פברואר 2025, 09:42פואד ישב 8 חודש על זה אם אני לא טועה. עונש חסר תקדים לאותה תקופה. מה אתה רוצה?7even כתב: ↑10 פברואר 2025, 10:26 כולם יודעים מה הפיתרון.
לא יקרה.
בתי המשפט, המשטרה וכו'...
פואד המשיך להגיע כרגיל למגרשים כאילו כלום בזמנו. הוריד קצת פרופיל לכמה משחקים והגיע כרגיל ועד היום נחשב גיבור בעיני כמה הזויים.
ראינו מה קרה מאז אותו מקרה מקצועית על הדשא.
גם אלו שפרצו ולא ייענשו בכלום יגיעו כרגיל. על ידי שופטים מושחתים, יגיעו כרגיל.
מי בדיוק ימנע מהם?
איפה הלכת דוקטור?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
במשחק נגד נוף הגליל לא קרה כלום כי לקבוצה השניה לא היה בכלל קהל באצטדיון.teknoboy כתב:אממממ... גם במשחק שאנחנו מדברים עליו ראית מה קורה כשנותנים למשחק כזה להמשיך כרגיל, ככה שלא ברור על מה ולמה מה אתה כל כך נחרץ - הרי בשני המקרים האלה ההמשך היה שונה לגמרי
גם במקרה הזה וגם במקרה של פואד המשחק היה צריך להסתיים באותו הרגע שניסו לפגוע בשחקן.
שהאהדה לקבוצה לא תשבש את חוש הצדק בו אתה מתהדר בשרשורים אחרים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 246 לייקים
שופט שלח אותו לכלא. יכל גם לא להפעיל או לתת 6 חודש מאסר ואז שנת שירות
-
- קיבל.ה 753 לייקים
האם הפועל הגישו ערעור על העונש של בית הדין המשמעתי ?טכנית לארז כתב: ↑13 פברואר 2025, 14:08 מה שקובע זה רחשי התקשורת, כלומר מה שהתקשורת רוצה, אין פה באמת עניין של "רחשים" אלא מה כתבי החצר (טוכמן, רז אמיר ואלה) כותבים ומה קופמן צורח ברדיו.
חייבים. אסור להשאיר את זה באויר.
צריך קמפיין "חכם" של הקבוצה שבו ההתמקדות היא רק על החריגה של הדיינים מדרישות המקסימום של התובע!
יש בכלל עם מי לדון על עיסקת טיעון ועונש מוסכם לפני בית הדין?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
חושב שהגשנו.אדום ותיק כתב: ↑16 פברואר 2025, 11:21האם הפועל הגישו ערעור על העונש של בית הדין המשמעתי ?טכנית לארז כתב: ↑13 פברואר 2025, 14:08 מה שקובע זה רחשי התקשורת, כלומר מה שהתקשורת רוצה, אין פה באמת עניין של "רחשים" אלא מה כתבי החצר (טוכמן, רז אמיר ואלה) כותבים ומה קופמן צורח ברדיו.
צריך קמפיין "חכם" של הקבוצה שבו ההתמקדות היא רק על החריגה של הדיינים מדרישות המקסימום של התובע!
בכל מקרה הכל הצגה של איש אחד.
עכשיו ב"ש וסכנין רוצות משחק חוזר (לא ברור למה בש לא מתעקשת על ניצחון טכני לפי התקנון), ו"ההתאחדות" נגד.
מעניין למה "ההתאחדות" כ"כ נגד וגם מי האנשים בהתאחדות שכ"כ מתנגדים למשחק חוזר ושחלילה לבש תהיה אפשרות לצמצם את המינוס 1/2/4 שהונחת עליה.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
ההשוואה לאירוע של ב"ש לשלנו לא רלוונטית בכלל. ברור שב"ש וסכנין ירצו משחק חוזר. הרי שתיהן נענשו בתיקו ללא נקודות, משחק חוזר רק יכול להטיב איתן, וגם הגיוני שלא יסכימו למשחק חוזר אלא אם ירצו להמתיק את העונש של שתיהן.טכנית לארז כתב: ↑16 פברואר 2025, 11:29חושב שהגשנו.אדום ותיק כתב: ↑16 פברואר 2025, 11:21האם הפועל הגישו ערעור על העונש של בית הדין המשמעתי ?טכנית לארז כתב: ↑13 פברואר 2025, 14:08 מה שקובע זה רחשי התקשורת, כלומר מה שהתקשורת רוצה, אין פה באמת עניין של "רחשים" אלא מה כתבי החצר (טוכמן, רז אמיר ואלה) כותבים ומה קופמן צורח ברדיו.
בכל מקרה הכל הצגה של איש אחד.
עכשיו ב"ש וסכנין רוצות משחק חוזר (לא ברור למה בש לא מתעקשת על ניצחון טכני לפי התקנון), ו"ההתאחדות" נגד.
מעניין למה "ההתאחדות" כ"כ נגד וגם מי האנשים בהתאחדות שכ"כ מתנגדים למשחק חוזר ושחלילה לבש תהיה אפשרות לצמצם את המינוס 1/2/4 שהונחת עליה.
במקרה שלנו זה בכלל לא דומה, הורידו לנו נקודה בניגוד לדרישה התובע של ההתאחדות (ובניגוד לתקנון כפי שההתאחדות עצמה מפרשת אותו), שזה לא פחות מהזוי. אני מעריך שהדחייה של הפשרה של ב"ש וסכנין תישאר בעינה, ושלנו יחזירו את הנקודה. כל החלטה אחרת בהקשר שלנו היא ביזיון ובלתי מתקבלת על הדעת
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
נכון שיש את הרזולציה של מה ביקש "התובע", אבל השורה התחתונה זהה בשני המקרים - כולם נענשים חוץ ממועדון אחד יחיד ומיוחד.
הפחתת נקודות, ללא קהל חוץ, מה שזה לא יהיה.
כמובן שבמקרה בש יש "במקרה" מועדון אחד שמאוד עוזר לו העניין הזה של 0-0 ללא נקודות + מינוס נקודה בבש-סכנין.
הפחתת נקודות, ללא קהל חוץ, מה שזה לא יהיה.
כמובן שבמקרה בש יש "במקרה" מועדון אחד שמאוד עוזר לו העניין הזה של 0-0 ללא נקודות + מינוס נקודה בבש-סכנין.
-
- קיבל.ה 219 לייקים
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
הועדה נפגשת במועד קבוע לא? כל יום שלישי או רביעי
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אני לא עו״ד ולא מבין שום דבר בתחום אבל יש באמת משהו הזוי בכללי המשחק בין התובע לבין בית הדין.
באיזה עניין בית דין משנה סעיף אישום על דעת עצמו?
הוא סוג של מייתר את התפקיד של התובע..
הרי התובע לוקח את הממצאים ואת התקנון בודק ומקבל החלטה על מה מעמידים לדין.
יש דבר כזה בבית משפט פלילי או אזרחי?
באיזה עניין בית דין משנה סעיף אישום על דעת עצמו?
הוא סוג של מייתר את התפקיד של התובע..
הרי התובע לוקח את הממצאים ואת התקנון בודק ומקבל החלטה על מה מעמידים לדין.
יש דבר כזה בבית משפט פלילי או אזרחי?
-
- קיבל.ה 8 לייקים
מישהו יודע מה קורה עם זה? קצת נמרח יותר מדי זמן
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
קראתי שבהפועל מחכים להודעה מההתאחדות מתי הערעור ישמע
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
כלומר מחכים למורן מאירי.
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
לפי התקנון(אם לא ימציאו תקנה חדשה) על זריקת אבקות ורימוני עשן לדשא,מקבלים משחק חוץ בלי קהל נגד קבוצה שיש לה לפחות 5 אלף מנויים.
בליגה הלאומית אין קבוצה כזאת.
יש סיכוי,שייתנו לנו את העונש בחצי הגמר??
בליגה הלאומית אין קבוצה כזאת.
יש סיכוי,שייתנו לנו את העונש בחצי הגמר??
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
ברמת העקרון אין שום קשר בין הערעור לבין מה שקרה אתמול.
כל הטענה בערעור היא שלבית הדין אין סמכות לעשות מה שהוא רוצה להמציא תקנון כי העונש הקבוע בחוק לא נראה לו הולם.
אבל במדינת הפרטאצ׳ אין דבר כזה ובטוח שזה ישפיע. מקווה שהפועל ייקחו את זה עד הסוף כולל בית משפט
כל הטענה בערעור היא שלבית הדין אין סמכות לעשות מה שהוא רוצה להמציא תקנון כי העונש הקבוע בחוק לא נראה לו הולם.
אבל במדינת הפרטאצ׳ אין דבר כזה ובטוח שזה ישפיע. מקווה שהפועל ייקחו את זה עד הסוף כולל בית משפט
-
- קיבל.ה 693 לייקים
באמת התקנון מגדיר ״נגד קבוצה שיש לה לפחות 5k מנויים״?
מה ההיגיון? ולמה רק משחק חוץ בלי קהל ולא משחק בית?
מה ההיגיון? ולמה רק משחק חוץ בלי קהל ולא משחק בית?
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
לא דברתי על הערעור.אוגוסטוס היל כתב:ברמת העקרון אין שום קשר בין הערעור לבין מה שקרה אתמול.
דברתי על העמדה לדין על אתמול.
למרות שמה שקרה אתמול,בטח לא ממש יעזור בערעור.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
פשכצקי זה חתיכת בן זונה, תמיד היה. כל הערוץ הזה הם בני זונות אבל הוא נושא את הדגל בגאווה טפי עליו.
-
- קיבל.ה 102 לייקים
מתי מלמדים את ספורט 5 שיעור ומחרימים אותם?
המועדון צריך פשוט להחרים את ההתקשרות עם הערוץ הזה בכל הרמות. שילמדו להפסיק להתעסק איתנו.
המועדון צריך פשוט להחרים את ההתקשרות עם הערוץ הזה בכל הרמות. שילמדו להפסיק להתעסק איתנו.
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
שבוע פסטיבל הורדת נקודות להפועל יוצא לדרך
בהצלחה למשתתפים
בהצלחה למשתתפים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
מניח שבנוסף להפחתת נקודות מאירי גם ייתן לנו ללא קהל חוץ בעונה הבאה אם נעלה, כשברור לכולם מול איזה יריבה זה ייצא (רמז, תבדקו מול איזה יריבה במקרה זה יצא השנה לביטר, חיפה ובש).
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 26 פברואר 2025, 10:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
בדרך אגב, הקהל של רמת גן הדליק רימוני עשן ואבוקות גם כן
אני לא רואה שום פסטיבל עליהם
גם לא ראיתי אף שוטר הולך לכיוון שלהם, הרי מדובר בסכנה ממשית על הצופים שהגיעו למשחק.
איך זה שריומני עשן של הפועל תל אביב הם סכנה ורימנוי עשן ואבוקות של רמת גן לא מדירים שינה מעיניהם של המשטרה?
אני לא רואה שום פסטיבל עליהם
גם לא ראיתי אף שוטר הולך לכיוון שלהם, הרי מדובר בסכנה ממשית על הצופים שהגיעו למשחק.
איך זה שריומני עשן של הפועל תל אביב הם סכנה ורימנוי עשן ואבוקות של רמת גן לא מדירים שינה מעיניהם של המשטרה?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אם מורידים לנו נקודות או נותנים עונש שהוא מעבר לקנס כספי
מבחינתי שמשפחת ספרא וההנהלת הפועל יפגשו עם כל שאר הבעלים וההנהלות של הרבוצות הגדולות יתאחדו ויודיעו שהם מפסיקים את הפעילות של הקבוצות בליגה הישראלית!
מצידי שהפועל תעשה את זה בעצמה!
חלאס כבר עם הביזיון הזה שבוע אחרי שבוע שחררו כבר את הנושא הזה יא חבורה של שרמוטות
מבחינתי שמשפחת ספרא וההנהלת הפועל יפגשו עם כל שאר הבעלים וההנהלות של הרבוצות הגדולות יתאחדו ויודיעו שהם מפסיקים את הפעילות של הקבוצות בליגה הישראלית!
מצידי שהפועל תעשה את זה בעצמה!
חלאס כבר עם הביזיון הזה שבוע אחרי שבוע שחררו כבר את הנושא הזה יא חבורה של שרמוטות
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
תחכו לראות מה טוכי התועמלן יכתוב.
מה שהוא כותב זה העונש שקבוצות מקבלות.
הוא יודע שבוע לפני הדיון. כתב מצויין.
מה שהוא כותב זה העונש שקבוצות מקבלות.
הוא יודע שבוע לפני הדיון. כתב מצויין.