רן בנימין
-
- קיבל.ה 307 לייקים
למכור בקיץ אם עולים.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 370 לייקים
משום מה, נראה שברדה ממש מחזיק ממנו.
-
- קיבל.ה 227 לייקים
באמת שמכל השחקניי נוער שצמחו אותו אני הכי מחבב ביחד עם אלקוקין כי משניהם חשבתי בהתחלה חשבתי יכול לצאת שחקנים.
לא מובן לי מה קורה איתו, הוא הוכיח בעבר שיש לו טכניקה, כושר גופני תמיד היה לו והיו לו משחקים באמת מעולים.
וזאת העונה שהוא היה צריך לפרוץ ולהיות מעל כולם, אבל לא רק שהוא לא עשה את זה, הוא הולך אחורה ואחורה במשחק שלו.
חבל.
לא מובן לי מה קורה איתו, הוא הוכיח בעבר שיש לו טכניקה, כושר גופני תמיד היה לו והיו לו משחקים באמת מעולים.
וזאת העונה שהוא היה צריך לפרוץ ולהיות מעל כולם, אבל לא רק שהוא לא עשה את זה, הוא הולך אחורה ואחורה במשחק שלו.
חבל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הוא היה חלש גם היום אבל נתן שתי פעולות גדולות - מסירה לרוטמן למצב של שער במחצית הראשונה ומסירה חכמה למאקריץ' שממנה האחרון בישל לרוטמן את השער השני.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
לא חלש לדעתי
היה מאוד נייד, השתפר כבר תקופה גם באספקט של שליטה ושמירה על הכדור.
היה מאוד נייד, השתפר כבר תקופה גם באספקט של שליטה ושמירה על הכדור.
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
היה חלש בשמאל והשתפר ברגע שטוריאל עלה והוא הוסת ימינה. ההבדל בלט מאוד וראו שהרבה יותר נוח לו שם. כמו שרדפוקס כתב, נתן את הכדור למקאריץ׳ במהלך שגמר את המשחק. מה שכן, מרגע שהמשחק הפך לגארבג׳ טיים אי אפשר באמת לשפוט את יכולותיו של אף אחד.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
כרגיל המון איבודים של חוסר ריכוז, אבל עשה כמה פעולות גדולות.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הוא צריך להפסיק לאבד כדורים ולהרוס התקפות, אבל בעיקר המאמן שלו צריך להפסיק לשים אותו בעמדות שלא מחמיאות לו כמו שהיה אתמול שוב עד דקה 52.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
בישול יפה לרוטמן שהחמיץ גול בטוח מול השוער.
כדור יפה למקאריץ שבישל לרוטמן את הגול.
כדור יפה למקאריץ שבישל לרוטמן את הגול.
גילוי נאות, רואה אותו יחסית הרבה ויצא לנו לשוחח כמה פעמים (לא חברים או משהו)
אחרי הירידה דיברנו על למה ירדנו ומה גרם לזה ואחת הטענות שלי הייתה שהיה חוסר יציבות בהרכב לאורך תקופה ארוכה ולראייה זה שהוא שיחק בכל עמדה אפשרית מה גם שפגע בהתקדמות שלו.
התגובה שלו הייתה שזה לא קשור , הוא צריך בתור שחקן צעיר לשחקן איך ואיפה שאומרים לו בלי לשאול שאלות.
לדעתי זה מעיד על הסיפור שלו יותר מהכל.
הוא מעולם לא שיחק כמה משחקים ברצף תחת העמדה הטבעית שלו (מאחורי החלוץ) , כל משחק התפקיד המרכזי שלו במערך זה עבודה שחורה של לחץ , ועדיין הוא מצליח תחת כל זה להתבלט ולהראות שיש לו כדורגל וגם אתמול נתן שני כדורים גדולים .
תנו לילד הזה יציבות שקט וביטחון ואנחנו נרוויח בענק.
אחרי הירידה דיברנו על למה ירדנו ומה גרם לזה ואחת הטענות שלי הייתה שהיה חוסר יציבות בהרכב לאורך תקופה ארוכה ולראייה זה שהוא שיחק בכל עמדה אפשרית מה גם שפגע בהתקדמות שלו.
התגובה שלו הייתה שזה לא קשור , הוא צריך בתור שחקן צעיר לשחקן איך ואיפה שאומרים לו בלי לשאול שאלות.
הוא מעולם לא שיחק כמה משחקים ברצף תחת העמדה הטבעית שלו (מאחורי החלוץ) , כל משחק התפקיד המרכזי שלו במערך זה עבודה שחורה של לחץ , ועדיין הוא מצליח תחת כל זה להתבלט ולהראות שיש לו כדורגל וגם אתמול נתן שני כדורים גדולים .
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
ממה שאני רואה אחת הבעיות הגדולות שלו זה ראיית משחק לא מספיק טובה, הרבה פעמים הוא מקבל כדורים ומצליח להשתלט יפה אבל אין לו מושג איפה שאר השחקנים שלנו עומדים, ואז לוקח לו זמן לשחרר מסירה וכבר מגיע הלחץ, או יותר גרוע הוא משחרר מסירה רנדומלית לשום מקום.
כל הקטע של לסרוק את המגרש כל הזמן (שתמיד רואים אצל זרים ספרדים/הולנדים וכאלה שמגיעים לפה), פחות קיים אצלו.
כל הקטע של לסרוק את המגרש כל הזמן (שתמיד רואים אצל זרים ספרדים/הולנדים וכאלה שמגיעים לפה), פחות קיים אצלו.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
בעיניי יש לו 3 בעיות מרכזיות:
1. הכי חמורה, נגיעות מיותרות בכדור באמצע במקום לשחרר פס במינימום נגיעות.
2. רך מדי
3. סיומת ברמה נמוכה
זה שחקן שיש לו דריבל הוא רק צריך לעשות אותו במקומות הנכונים. פעולות שאם הן מצליחות שמות אותו או שחקן אחר במצב ודאי לגול.
1. הכי חמורה, נגיעות מיותרות בכדור באמצע במקום לשחרר פס במינימום נגיעות.
2. רך מדי
3. סיומת ברמה נמוכה
זה שחקן שיש לו דריבל הוא רק צריך לעשות אותו במקומות הנכונים. פעולות שאם הן מצליחות שמות אותו או שחקן אחר במצב ודאי לגול.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
הוא מתופקד בצד שמאל וברדה מאוד מחזיק ממנו.זרתותח כתב:גילוי נאות, רואה אותו יחסית הרבה ויצא לנו לשוחח כמה פעמים (לא חברים או משהו)
השאיר אתמול לרוטמן כדור גדול לשער, אבל ברוב המשחק הוא פרווה.
דבר שאי אפשר לקחת ממנו- רץ המון ובכושר גופני הכי גבוה בקבוצה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
הוא מאבד כדורים וימשיך לאבד, אין שחקן שלא.
אבל הוא עושה התקדמות אדירה
הוא עובד ללא הפסקה על המגרש
לא סתם מאמנים אוהבים אותו
לגבי המיקום אני מסכים, הרבה יותר מחמיא לו לשחק במרכז והוא עשה את זה גם במחצית הראשונה
הוא עמד על הקו אבל לרוב משך למרכז המגרש
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 227 לייקים
איזה התקדמות אלוהים
מה אתם רואים
מה אתם רואים
הכי חלש היום
תקע את המשחק, איבד הרבה
לא בושה לתת לאלקוקין לפעמים להיות 10
תקע את המשחק, איבד הרבה
לא בושה לתת לאלקוקין לפעמים להיות 10
-
- קיבל.ה 115 לייקים
לא רואה ממנו כלום חוץ מהמון אוויר והמון ריצה
כל פעם שמגיע אליו הכדור נראה שלא יצא מזה משהו טוב
כל פעם שמגיע אליו הכדור נראה שלא יצא מזה משהו טוב
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 227 לייקים
מקווה שהחילוף המוקדם שלו אומר שלברדה נמאס.
פתח כבר עם אלקוקין במקומו
פתח כבר עם אלקוקין במקומו
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
ההמון ריצה שלו זה לא רק תרומה בהגנה אלא זה שהוא בכל משחק מקבל את הכדור במקומות מסוכנים, בין אם זה מצבי הבקעה או בין קו ההגנה והקישור של היריבה. שחקני קישור בליגה הזאת לא עומדים בקצב שלו.
הלוואי שהוא יפתח יכולת סיום נורמלית, הוא יכול כי נגר הוא לא, לפעמים יש לו הבלחות של מהלכים גדולים (פסים לעומק, דריבלים במרכז המגרש), הבעיה שעל כל אחד כזה יש 3 איבודי כדור.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
לא לא נגר הוא לא.Shacham כתב: ↑03 מרץ 2025, 23:49ההמון ריצה שלו זה לא רק תרומה בהגנה אלא זה שהוא בכל משחק מקבל את הכדור במקומות מסוכנים, בין אם זה מצבי הבקעה או בין קו ההגנה והקישור של היריבה. שחקני קישור בליגה הזאת לא עומדים בקצב שלו.
הלוואי שהוא יפתח יכולת סיום נורמלית, הוא יכול כי נגר הוא לא, לפעמים יש לו הבלחות של מהלכים גדולים (פסים לעומק, דריבלים במרכז המגרש), הבעיה שעל כל אחד כזה יש 3 איבודי כדור.
אבל ההמון ריצה שלו והמיקום הלא רע שלו לא מעניינים ברגע שמתי שהוא מקבל את הכדור הוא מאוד מבולבל או פשוט לא מצליח להשתלט עליו.
באמת לא יודע להסביר אם זה נובע מחוסר ביטחון או שזה הטאץ׳ שלו.
בכל מקרה בעיניי אלקוקין צריך לעלות לפניו לעת עתה.
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
די עם השקר הזה, הוא ילד נחמד אבל הוא לא ברמה של הפועל.
פעם זה הי ניתן לבליעה - מאז שגוקו הגיע זה כבר ממש בולט לעין. אנחנו משחקים עם 10 שחקנים.
רץ רץ רץ - אבל מאבד, מפספס ולחיץ.
פעם זה הי ניתן לבליעה - מאז שגוקו הגיע זה כבר ממש בולט לעין. אנחנו משחקים עם 10 שחקנים.
רץ רץ רץ - אבל מאבד, מפספס ולחיץ.
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 328 לייקים
רן אמור להיות סוג של דור פרץ אצלנו, רק שדור פרץ יודע לסיים מול השער ורן לא. הוא חייב לעבוד על כיבוש שערים מהמצבים שהוא מגיע אליהם.
בכל מקרה אני פחות תופס מרן והייתי מעדיף את אלקוקין במקומו.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
כמה שערים היו לדור פרץ עד גי 21?
-
- קיבל.ה 950 לייקים
לא חושב שיש מקום בכלל להשוות ביניהם. דור פרץ זה נגר שעשה קריירה על הפיזיות שלו. רן בנימין הוא אחד השחקנים הרכים שהיו אצלנו.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 מרץ 2025, 16:12 רן אמור להיות סוג של דור פרץ אצלנו, רק שדור פרץ יודע לסיים מול השער ורן לא. הוא חייב לעבוד על כיבוש שערים מהמצבים שהוא מגיע אליהם.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
כמה שערים היו למסי עד גיל 21?El dudernio כתב:כמה שערים היו לדור פרץ עד גי 21?
נו באמת, מה זה רלוונטי בכלל?
אני רוצה שרן יהיה סוג של דור פרץ. שניהם קשרים התקפיים. למה פרץ מסוגל לתת שערים ורן לא?
-
- קיבל.ה 115 לייקים
איזו מן השוואה זאת? אין שם את אותו אופיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 מרץ 2025, 22:34כמה שערים היו למסי עד גיל 21?El dudernio כתב:כמה שערים היו לדור פרץ עד גי 21?
אני רוצה שרן יהיה סוג של דור פרץ. שניהם קשרים התקפיים. למה פרץ מסוגל לתת שערים ורן לא?
דור פרץ עם כל זה שהוא נגר והוא נגר גדול
הוא טורף משתולל מלא ביטחון
רן בנימין נבהל מהצל של עצמו
זה לא אותו סגנון
-
- קיבל.ה 328 לייקים
מותר לי לרצות שרן יהיה מהסוג של דור פרץ אצלנו.צבי שיסל כתב:איזו מן השוואה זאת? אין שם את אותו אופיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 מרץ 2025, 22:34כמה שערים היו למסי עד גיל 21?El dudernio כתב:כמה שערים היו לדור פרץ עד גי 21?
זה לא אותו סגנון
הרי את המוטיבציה יש לו, את המיקום יש לו, הוא פשוט לא שם את הכדורים ברשת. שיעבוד על זה והכל יהיה בסדר.
-
- קיבל.ה 227 לייקים
דור פרץ שחקן חלש, והוא עדיין ב2 רמות מעל בנימין.
אין לי בעיה שיהיה שחקן ספסל, לפתוח בליגת העל? בחיים לא.
אין לי בעיה שיהיה שחקן ספסל, לפתוח בליגת העל? בחיים לא.
אם כבר להשוות אותו למישהו מהם אז מתבקש קניקובסקיצבי שיסל כתב: ↑05 מרץ 2025, 00:19איזו מן השוואה זאת? אין שם את אותו אופיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 מרץ 2025, 22:34כמה שערים היו למסי עד גיל 21?El dudernio כתב:כמה שערים היו לדור פרץ עד גי 21?
זה לא אותו סגנון
אפילו במראה הם מזכירים קצת אחד את השני
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
במה הם מזכירים קצת אחד את השני במראה? לשניהם יש עיניים, אוזניים ואף?זרתותח כתב: ↑05 מרץ 2025, 00:41אם כבר להשוות אותו למישהו מהם אז מתבקש קניקובסקיצבי שיסל כתב: ↑05 מרץ 2025, 00:19איזו מן השוואה זאת? אין שם את אותו אופיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 מרץ 2025, 22:34
כמה שערים היו למסי עד גיל 21?
זה לא אותו סגנון
אפילו במראה הם מזכירים קצת אחד את השני
צריך לקבל הסבה למגן ימין
הבן אדם יודע לרוץ בלי הפסקה, יודע לתת התקפה וגם הצטרפות מקו שני, אז יש לו לא מעט תכונות שיכולות להתאים לא רע למגן ימין.
באמצע ובאגף כרגע זה לא זה.
הבן אדם יודע לרוץ בלי הפסקה, יודע לתת התקפה וגם הצטרפות מקו שני, אז יש לו לא מעט תכונות שיכולות להתאים לא רע למגן ימין.
באמצע ובאגף כרגע זה לא זה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
המחצית הכי טובה שלנו העונה שמשחק ההתקפה זרם בלי הפסקה הייתה היום נגד כפ״ס שהוא לא היה על המגרש וזה אומר הכל.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
זה נכון, וחשבתי אותו דבר במחצית. אבל זה לא אומר שהוא לא צריך להמשיך להתבשל, אולי להיות מושאל לעונה לקבוצה שיוכל לקבל בה דקות בלי לחץ.
הוא בסך הכל בן 21, ובנבחרות הצעירות ראו שיש לו כדורגל. גם אצלנו לפעמים יש לו פעולות יפות, אבל הן מגיעות לצד פעולות מעצבנות.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
יש שם משהו וזה ברור
מרגיש שעדיין לא מצאו את הבלטה הנכונה בשבילו, אולי פשוט הוא צריך פרטנרים יותר איכותיים שיוציאו ממנו יותר
מקווה שבעונה הבאה תהיה קבוצה יותר איכותית מסביבו
מרגיש שעדיין לא מצאו את הבלטה הנכונה בשבילו, אולי פשוט הוא צריך פרטנרים יותר איכותיים שיוציאו ממנו יותר
מקווה שבעונה הבאה תהיה קבוצה יותר איכותית מסביבו
-
- קיבל.ה 115 לייקים
הוא הבחור שצריך להיות איכותי וכנראה שהוא לא
איך שחקנים פחות איכותיים לכאורה יותר טובים ממנו?
הוא מספיק גדול בגיל עבר כבר הרבה וצריך להיות במקום אחר
זה לא נראה זה
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
זה מאוד ברור שהוא צריך עונת השאלה לקבוצה שתשים עליו יותר אחריות ופחות לחץ. אם אני המאמן שלו הייתי מושיב אותו לראות משחקים עם דגש על קבוצות שמשחקות מהר עם כדורים מדויקים. אחר כך הייתי מראה לו את הרגעים שהוא עם הכדור. הוא פשוט לא רואה את המשחק ולכן מתמהמה עם מסירות וגם אז לא תמיד בוחר באופציה הטובה ביותר. יש לו אחלה כושר והוא כן מתמקם טוב כך שאם ידע לזהות את זה בתנועה של חבריו לקבוצה, הוא ישתדרג משמעותית.