איאד אבו עביד סיכם בהפועל ב"ש(וואן, ספורט 5)
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
שווה נושא משלו בעיניי.
אחרי עונת השיא שלו בהפועל, שחקן שבבירור מחובר מאוד לקבוצה וללא ספק הבלמים אלו העמדות בהרכב שפחות דורשות חיזוק.
מסתמן כעוד עונה שמסיימים במומנטום סביר ובמקום לשמור על יציבות עושים מהפכה בקיץ.
לכו כבר יא תולעים.
אחרי עונת השיא שלו בהפועל, שחקן שבבירור מחובר מאוד לקבוצה וללא ספק הבלמים אלו העמדות בהרכב שפחות דורשות חיזוק.
מסתמן כעוד עונה שמסיימים במומנטום סביר ובמקום לשמור על יציבות עושים מהפכה בקיץ.
לכו כבר יא תולעים.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
אם יביאו את טהא במקומו, אין לי בעיה עם זה.
עם כל הכבוד למחויבות של אבו עביד ולהיות באמת שחקן נשמה, מקצועית הוא בלם בינוני מאד.
אם גוטליב ימשיך יחד עם קולו זה יכול להיות אחלה שילוב (כל עוד גוטליב בריא) ואם טהא יגיע במקום לדעתי התחזקנו.
אם אבו עביד שהיה קפטן שני בהפועל מעדיף עוד קצת כסף ולעבור לב"ש, שיבושם לו.
בפעם שעברה שהוא עזב את הפועל לא כל כך הצליח לו.
עם כל הכבוד למחויבות של אבו עביד ולהיות באמת שחקן נשמה, מקצועית הוא בלם בינוני מאד.
אם גוטליב ימשיך יחד עם קולו זה יכול להיות אחלה שילוב (כל עוד גוטליב בריא) ואם טהא יגיע במקום לדעתי התחזקנו.
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
במקום לשמור על מה שיש, עוד פעם מפרקים
נראה לי אפילו לא הגישו לו הצעה
בטח במקומו נקבל את אחד מהגרועים של הפועל חיפה
נראה לי אפילו לא הגישו לו הצעה
בטח במקומו נקבל את אחד מהגרועים של הפועל חיפה
-
- קיבל.ה 338 לייקים
בטח יביאו את טהא יחד עם אבו חנא וניר ביטוןלירון האדום כתב: ↑07 יוני 2021, 11:15 אם יביאו את טהא במקומו, אין לי בעיה עם זה.
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
ואדי גוטליב יישאר כשהוא סיים חוזה ולפי התקשורת הניסנובים מציעים לו חוזה בשכר נמוך יותר.Ron.T כתב: ↑07 יוני 2021, 11:19בטח יביאו את טהא יחד עם אבו חנא וניר ביטוןלירון האדום כתב: ↑07 יוני 2021, 11:15 אם יביאו את טהא במקומו, אין לי בעיה עם זה.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
המציאותי זה שגוטליב ואבו עביד ילכו, כי לא יעמדו בשכר שלהם, ישאירו את קולו ויביאו את קפילוטו/חרא אחרShacham כתב: ↑07 יוני 2021, 11:21ואדי גוטליב יישאר כשהוא סיים חוזה ולפי התקשורת הניסנובים מציעים לו חוזה בשכר נמוך יותר.Ron.T כתב: ↑07 יוני 2021, 11:19בטח יביאו את טהא יחד עם אבו חנא וניר ביטוןלירון האדום כתב: ↑07 יוני 2021, 11:15 אם יביאו את טהא במקומו, אין לי בעיה עם זה.
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
בואו לא נהפוך את אבו עביד לבלם נבחרת...
גוטליב שהוא בריא טוב יותר ממנו וקולו לא נופל ממנו.
אני עדיין מקווה שהוא יישאר.
הכל שאלה של מי התחליף לו
הכל שאלה של מי התחליף לו
-
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 940 לייקים
לא נורא יביאו איזה בלם בשנקל מהלאומית או שיתנו את הקרדיט לרך שלמה (קידום שחקני בית!!!!!11)
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
למה אתה משוכנע שזה אומר שגוטליב נשאר ובכלל, שיהיה תחליף?לירון האדום כתב: ↑07 יוני 2021, 11:25 בואו לא נהפוך את אבו עביד לבלם נבחרת...
הכל שאלה של מי התחליף לו
אנחנו הפועל
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
איזזה מדכא יהיה הרגע של "מיקי סירושטיין סיכם".
אפשר לפתוח את האשכול המדכא הזה כבר עכשיו כדי לצנן את הבאסה.
אפשר לפתוח אשכול שחקנים מדכאים מראש בכללי.
למיקו,מיקי, צלישר, דולב אזולאי והיתר.
אפשר לפתוח את האשכול המדכא הזה כבר עכשיו כדי לצנן את הבאסה.
אפשר לפתוח אשכול שחקנים מדכאים מראש בכללי.
למיקו,מיקי, צלישר, דולב אזולאי והיתר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
מקווה שלפחות עם גוטליב הם מתכננים השארה.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 07 יוני 2021, 11:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
חבל, לכולם ברור שחסרים סהכ 2-3 שחקנים להרכב הראשון כדי להיות קבוצת פליאוף עליון ושהדבר העיקרי שצריך לעשות בחלון העברות זה לשמור על הסגל הקיים, אבל כרגיל הניסנובים בשלהם, עסוקים בלבנות את הקבוצה לגמרי מחדש על פי האינטואיציה המחורבנת שלהם רק כדי לחסוך כמה שקלים.
אם זאת חשוב לציין שאתמול אבו עביד התראיין בכמה מקומות ודיבר שהוא רוצה להישאר ושהוא טס לחופשה, אז אני לא כזה בטוח שהסיכום הזה באמת סופי:
אם זאת חשוב לציין שאתמול אבו עביד התראיין בכמה מקומות ודיבר שהוא רוצה להישאר ושהוא טס לחופשה, אז אני לא כזה בטוח שהסיכום הזה באמת סופי:
"אני עדיין לא יודע לגבי העתיד שלי, אני שחקן חופשי והסוכן שלי, דודו דהן, מטפל בעניינים. הפועל תל אביב זה בית והחיבור שלי עם קלינגר מצויין, אבל אני צריך קודם כל לקבל הצעה. הפועל ב"ש? אני מכיר את רוני לוי טוב, הוא אימן אותי בנתניה ולקח אותי למכבי חיפה. אנחנו שומרים על קשר מצויין. האופצייה של לצאת לחו"ל תמיד עניינה אותי אבל אני לא אצא לכל ליגה כדי להגיד שהלכתי לאירופה. יש כאן מועדונים מספיק גדולים שאני יכול לשחק בהם ואם לא ידובר על ליגה אטראקטיבית בחו"ל אני לא אעזוב".
לרדיו 103fm אמר אתמול:
"מחר אני טס לחופשה, ואני מקווה שכשאחזור מהחופשה אראה מה עושים. הסוכן שלי מטפל בעניינים האלה, ואני מאמין שיהיה בסדר. אני רוצה להמשיך בהפועל, אבל צריך שיהיה לשני הצדדים רצון. עוד לא ישבנו, אז אני לא יכול להגיד אם יש רצון או לא. התחושה שלי היא שבקבוצה מכבדים ומעריכים אותי, ונראה איך זה יבוא לידי ביטוי".
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
-
- קיבל.ה 371 לייקים
היו חייבים לשמור עליו, כולבוייניק בהגנה.
הייתי מנסה להביא במקומו את טהאה.
אם מחליפים אותו בקפילוטו/סירושטיין זה ביזיון
הייתי מנסה להביא במקומו את טהאה.
אם מחליפים אותו בקפילוטו/סירושטיין זה ביזיון
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
טאהא לדעתי פציע.
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
הוא טס לחופשה, יש לו סוכן שמטפל לו בדברים, באר שבע נתנה הצעה והפועל לא, כנראה לא מרגיש שיש סיבה לחכות שהפועל יציעוCharmander כתב: ↑07 יוני 2021, 11:29 חבל, לכולם ברור שחסרים סהכ 2-3 שחקנים להרכב הראשון כדי להיות קבוצת פליאוף עליון ושהדבר העיקרי שצריך לעשות בחלון העברות זה לשמור על הסגל הקיים, אבל כרגיל הניסנובים בשלהם, עסוקים בלבנות את הקבוצה לגמרי מחדש על פי האינטואיציה המחורבנת שלהם רק כדי לחסוך כמה שקלים.
אם זאת חשוב לציין שאתמול אבו עביד התראיין בכמה מקומות ודיבר שהוא רוצה להישאר ושהוא טס לחופשה, אז אני לא כזה בטוח שהסיכום הזה באמת סופי:"אני עדיין לא יודע לגבי העתיד שלי, אני שחקן חופשי והסוכן שלי, דודו דהן, מטפל בעניינים. הפועל תל אביב זה בית והחיבור שלי עם קלינגר מצויין, אבל אני צריך קודם כל לקבל הצעה. הפועל ב"ש? אני מכיר את רוני לוי טוב, הוא אימן אותי בנתניה ולקח אותי למכבי חיפה. אנחנו שומרים על קשר מצויין. האופצייה של לצאת לחו"ל תמיד עניינה אותי אבל אני לא אצא לכל ליגה כדי להגיד שהלכתי לאירופה. יש כאן מועדונים מספיק גדולים שאני יכול לשחק בהם ואם לא ידובר על ליגה אטראקטיבית בחו"ל אני לא אעזוב".
לרדיו 103fm אמר אתמול:
"מחר אני טס לחופשה, ואני מקווה שכשאחזור מהחופשה אראה מה עושים. הסוכן שלי מטפל בעניינים האלה, ואני מאמין שיהיה בסדר. אני רוצה להמשיך בהפועל, אבל צריך שיהיה לשני הצדדים רצון. עוד לא ישבנו, אז אני לא יכול להגיד אם יש רצון או לא. התחושה שלי היא שבקבוצה מכבדים ומעריכים אותי, ונראה איך זה יבוא לידי ביטוי".
-
- קיבל.ה 338 לייקים
לא היינו בסרט הזה עם דגני שנה שעברה?Charmander כתב: ↑07 יוני 2021, 11:29 חבל, לכולם ברור שחסרים סהכ 2-3 שחקנים להרכב הראשון כדי להיות קבוצת פליאוף עליון ושהדבר העיקרי שצריך לעשות בחלון העברות זה לשמור על הסגל הקיים, אבל כרגיל הניסנובים בשלהם, עסוקים בלבנות את הקבוצה לגמרי מחדש על פי האינטואיציה המחורבנת שלהם רק כדי לחסוך כמה שקלים.
אם זאת חשוב לציין שאתמול אבו עביד התראיין בכמה מקומות ודיבר שהוא רוצה להישאר ושהוא טס לחופשה, אז אני לא כזה בטוח שהסיכום הזה באמת סופי:"אני עדיין לא יודע לגבי העתיד שלי, אני שחקן חופשי והסוכן שלי, דודו דהן, מטפל בעניינים. הפועל תל אביב זה בית והחיבור שלי עם קלינגר מצויין, אבל אני צריך קודם כל לקבל הצעה. הפועל ב"ש? אני מכיר את רוני לוי טוב, הוא אימן אותי בנתניה ולקח אותי למכבי חיפה. אנחנו שומרים על קשר מצויין. האופצייה של לצאת לחו"ל תמיד עניינה אותי אבל אני לא אצא לכל ליגה כדי להגיד שהלכתי לאירופה. יש כאן מועדונים מספיק גדולים שאני יכול לשחק בהם ואם לא ידובר על ליגה אטראקטיבית בחו"ל אני לא אעזוב".
לרדיו 103fm אמר אתמול:
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
לפי וואן בהפועל השלימו עם העזיבה שלו. ממש לא הייתי בונה על איזשהי הפתעה חיובית.
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
נכון, לדעתי כרגע הסיכום הוא רק של דודו דהאן מול ב"ש, עכשיו תור הניסנובים להגיב, או שיוותרו עליו או שיציעו לו הצעה דומה ומכובדת ואז הוא יצטרך לקבל החלטה, אני מקווה שהם לא ישחקו משחקים רק כדי להביא איזה קפילוטו ולחסוך כסף למשכורת בשביל סרדל.כרובית כתב: ↑07 יוני 2021, 11:32הוא טס לחופשה, יש לו סוכן שמטפל לו בדברים, באר שבע נתנה הצעה והפועל לא, כנראה לא מרגיש שיש סיבה לחכות שהפועל יציעוCharmander כתב: ↑07 יוני 2021, 11:29 חבל, לכולם ברור שחסרים סהכ 2-3 שחקנים להרכב הראשון כדי להיות קבוצת פליאוף עליון ושהדבר העיקרי שצריך לעשות בחלון העברות זה לשמור על הסגל הקיים, אבל כרגיל הניסנובים בשלהם, עסוקים בלבנות את הקבוצה לגמרי מחדש על פי האינטואיציה המחורבנת שלהם רק כדי לחסוך כמה שקלים.
לרדיו 103fm אמר אתמול:
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
אנחנו מקווים והניסנובים בשלהם, בוואן כתוב שמאוכזבים אבל ידעו שלא יוכלו לעמוד בהצעה של באר שבע וזהו נגמר הסיפור...Charmander כתב: ↑07 יוני 2021, 11:39נכון, לדעתי כרגע הסיכום הוא רק של דודו דהאן מול ב"ש, עכשיו תור הניסנובים להגיב, או שיוותרו עליו או שיציעו לו הצעה דומה ומכובדת ואז הוא יצטרך לקבל החלטה, אני מקווה שהם לא ישחקו משחקים רק כדי להביא איזה קפילוטו ולחסוך כסף למשכורת בשביל סרדל.כרובית כתב: ↑07 יוני 2021, 11:32הוא טס לחופשה, יש לו סוכן שמטפל לו בדברים, באר שבע נתנה הצעה והפועל לא, כנראה לא מרגיש שיש סיבה לחכות שהפועל יציעוCharmander כתב: ↑07 יוני 2021, 11:29 חבל, לכולם ברור שחסרים סהכ 2-3 שחקנים להרכב הראשון כדי להיות קבוצת פליאוף עליון ושהדבר העיקרי שצריך לעשות בחלון העברות זה לשמור על הסגל הקיים, אבל כרגיל הניסנובים בשלהם, עסוקים בלבנות את הקבוצה לגמרי מחדש על פי האינטואיציה המחורבנת שלהם רק כדי לחסוך כמה שקלים.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
למרות שהוא חושב שהוא שחקן כדוריד לפעמים זאת אבדה גדולה, כי בשוק אין משהו טוב ממנו. סוגרים את הפינה של בלם/מגן ימיני ויש גם זיקה להפועל שזה אף עם לא רע..
זה בדיוק המקרים שמכניסים אותנו לדיכאון. יאבדו אותו ואז יביאו את בן והבה או סירושטיין כאילו שהם עדיפים. יש כבר שחקן שנמצא פה, שמכיר, שנמצא, שיש לו תיאום בסדר עם השחקנים אז למה לא?
זה בדיוק המקרים שמכניסים אותנו לדיכאון. יאבדו אותו ואז יביאו את בן והבה או סירושטיין כאילו שהם עדיפים. יש כבר שחקן שנמצא פה, שמכיר, שנמצא, שיש לו תיאום בסדר עם השחקנים אז למה לא?
It's 1991 and I refuse to come wack
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
תמונת מצב קלילה:
לידור כהן - עזב לבטן גב בקוסומי
גרופר אליאס - מנסים לחתוך לחול ועל הדרך לפחות לחתום על חוזה עם סעיפי בדיחה
גוטליב - פערים משמעותיים במשא ומתן בתוספת כתבות בספורט 5 שבאות להכשיר את העזיבה שלו על "חילוקי דעות בין קלינגר להנהלה אם להשאיר אותו"
אבו - סיכם בבש וכנראה שגודל הפער בין מה שאנחנו מציעים לבש הוא מה שיעשה את ההבדל
אלטמן - עבמ
בואטנג - הודיעו שלא ימשיך
דוידה - יש רצון הדדי למכור לחו"ל
וכמובן לא נשכח את ערימת הבינוניות הכללית שתשוחרר לאורך החלון ללא תמורה כמיטב המסורת
הכל יכול להיות בסופו של דבר כן? אבל שבוע בתוך הפגרה ולא נראה שהתוכנית של ההנהלה "לשמור על רוב הסגל הקיים" עובדת כרגע כל כך
לידור כהן - עזב לבטן גב בקוסומי
גרופר אליאס - מנסים לחתוך לחול ועל הדרך לפחות לחתום על חוזה עם סעיפי בדיחה
גוטליב - פערים משמעותיים במשא ומתן בתוספת כתבות בספורט 5 שבאות להכשיר את העזיבה שלו על "חילוקי דעות בין קלינגר להנהלה אם להשאיר אותו"
אבו - סיכם בבש וכנראה שגודל הפער בין מה שאנחנו מציעים לבש הוא מה שיעשה את ההבדל
אלטמן - עבמ
בואטנג - הודיעו שלא ימשיך
דוידה - יש רצון הדדי למכור לחו"ל
וכמובן לא נשכח את ערימת הבינוניות הכללית שתשוחרר לאורך החלון ללא תמורה כמיטב המסורת
הכל יכול להיות בסופו של דבר כן? אבל שבוע בתוך הפגרה ולא נראה שהתוכנית של ההנהלה "לשמור על רוב הסגל הקיים" עובדת כרגע כל כך
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
-
- קיבל.ה 530 לייקים
עם כל הכאב, הוא שחקן שאמור להרוויח במקרה הטוב מספר 5-6 בקבוצה
אם הוא יקבל סכומים גבוהים, אחרים ידרשו בצדק סכומים עוד יותר גבוהים
במסגרת הכלום תקציב שלנו, זה לא באמת אפשרי.
אם הוא יקבל סכומים גבוהים, אחרים ידרשו בצדק סכומים עוד יותר גבוהים
במסגרת הכלום תקציב שלנו, זה לא באמת אפשרי.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
אם אבו עביד אכן עוזב זה חבל מאד, כי הוא שחקן טוב ומחובר להפועל. לא מאשים אותו כי מן הסתם בב"ש הציעו לו כסף גדול יותר (ובכלל, מסתמן שאלונה חזרה לשפוך כסף שם - תהיה להם אחלה קבוצה כנראה).
כל עוד הניסנובים מחזיקים בהגה, ואין כסף לשפוך על שחקנים, יהיה לנו קשה להשאיר כל שחקן שנתן עונה סבירה ומעלה. זו המציאות.
אז מה? טאהא וסירושטיין יהיו תחליף סביר לדעתי. מבאס אבל אין מה לעשות. נקווה שנצליח להשאיר את גוטליב לפחות. גם זה לא בטוח בימינו...
כל עוד הניסנובים מחזיקים בהגה, ואין כסף לשפוך על שחקנים, יהיה לנו קשה להשאיר כל שחקן שנתן עונה סבירה ומעלה. זו המציאות.
אז מה? טאהא וסירושטיין יהיו תחליף סביר לדעתי. מבאס אבל אין מה לעשות. נקווה שנצליח להשאיר את גוטליב לפחות. גם זה לא בטוח בימינו...
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לפי פרסומים שונים דווקא כן נתנו הצעה.כרובית כתב: ↑07 יוני 2021, 11:32הוא טס לחופשה, יש לו סוכן שמטפל לו בדברים, באר שבע נתנה הצעה והפועל לא, כנראה לא מרגיש שיש סיבה לחכות שהפועל יציעוCharmander כתב: ↑07 יוני 2021, 11:29 חבל, לכולם ברור שחסרים סהכ 2-3 שחקנים להרכב הראשון כדי להיות קבוצת פליאוף עליון ושהדבר העיקרי שצריך לעשות בחלון העברות זה לשמור על הסגל הקיים, אבל כרגיל הניסנובים בשלהם, עסוקים בלבנות את הקבוצה לגמרי מחדש על פי האינטואיציה המחורבנת שלהם רק כדי לחסוך כמה שקלים.
לרדיו 103fm אמר אתמול:
הבעיה לדעתי היא שהסוכן החליט בשבילו. כלומר אני לא אתפלא אם באר שבע אמרו לסוכן שלו זה 180 אלף תקף לעכשיו והם לא יודעים מה יהיה בהמשך. ולכן הוא הלחיץ את אבו עביד לסכם.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
סירושטין זכור לי כשחקן עם משחק ראש טוב שנהג להבקיע נגדנו .קפטן ג'ק כתב: ↑07 יוני 2021, 12:37 אם אבו עביד אכן עוזב זה חבל מאד, כי הוא שחקן טוב ומחובר להפועל. לא מאשים אותו כי מן הסתם בב"ש הציעו לו כסף גדול יותר (ובכלל, מסתמן שאלונה חזרה לשפוך כסף שם - תהיה להם אחלה קבוצה כנראה).
הבעיה המרכזית היא שאבו היה המחליף שלנו לעמדת המגן הימני
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
לצערנו דווקא סרדל היה המחליף לעמדת המגן ואבו עביד בתור מגן היה מאד חלש, לא תרם כלום התקפית.El dudernio כתב: ↑07 יוני 2021, 12:41סירושטין זכור לי כשחקן עם משחק ראש טוב שנהג להבקיע נגדנו .קפטן ג'ק כתב: ↑07 יוני 2021, 12:37 אם אבו עביד אכן עוזב זה חבל מאד, כי הוא שחקן טוב ומחובר להפועל. לא מאשים אותו כי מן הסתם בב"ש הציעו לו כסף גדול יותר (ובכלל, מסתמן שאלונה חזרה לשפוך כסף שם - תהיה להם אחלה קבוצה כנראה).
הבעיה המרכזית היא שאבו היה המחליף שלנו לעמדת המגן הימני
שוב, הכל שאלה של מי יבוא במקומו
- רועי גווארה
- קיבל.ה 351 לייקים
איאד
אם זה נגמר - אז מיד!
תפסיק כבר לשמור עם היד
ותודה על הכל, אתה מיוחד
וואלאק, אחלה איאד
(ולא יביאו במקומו אף אחד...)

אם זה נגמר - אז מיד!
תפסיק כבר לשמור עם היד
ותודה על הכל, אתה מיוחד
וואלאק, אחלה איאד

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 950 לייקים
לא רואה שום שידרוג בטאהאלירון האדום כתב: ↑07 יוני 2021, 11:15 אם יביאו את טהא במקומו, אין לי בעיה עם זה.
יאללה הביתה!!!
אני ממליץ לכולכם לא לצפות לכלום.
קבוצה שלא מצליחה להשאיר כזה שחקן לעוד עונה, כנראה שתילחם גם בעונה הבאה על הירידה.
וזה לא כי אבו עביד כזה גדול. זה פשוט כי זה נראה המהלך הכי פשוט והגיוני לעשות במסגרת הצעדים הראשונים.
לא זוכר את השמות, אבל כבר לפני שבועיים מכבי עדכנו שמשהו כמו עשרה שחקנים האריכו את החוזה לעונה הבאה וכן הלאה.
יחי ההבדל הקטן.
קבוצה שלא מצליחה להשאיר כזה שחקן לעוד עונה, כנראה שתילחם גם בעונה הבאה על הירידה.
וזה לא כי אבו עביד כזה גדול. זה פשוט כי זה נראה המהלך הכי פשוט והגיוני לעשות במסגרת הצעדים הראשונים.
לא זוכר את השמות, אבל כבר לפני שבועיים מכבי עדכנו שמשהו כמו עשרה שחקנים האריכו את החוזה לעונה הבאה וכן הלאה.
יחי ההבדל הקטן.
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
כולם לעלות, רכבת השחקנים יוצאת לדרך.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
כשאני עם איאד, זה הכי מיוחדרועי גווארה כתב: ↑07 יוני 2021, 13:51 איאד
אם זה נגמר - אז מיד!
תפסיק כבר לשמור עם היד
ותודה על הכל, אתה מיוחד
וואלאק, אחלה איאד
![]()
-
- קיבל.ה 530 לייקים
ברור שיחי ההבדל הקטן, לא מבין את ההשוואה בכלל מול מכביMaor7 כתב: ↑07 יוני 2021, 14:23 אני ממליץ לכולכם לא לצפות לכלום.
יחי ההבדל הקטן.
ואם שחקן בינוני מקבל הצעה לחוזה גדול בקבוצה גדולה, אין לך שום דרך להשאיר אותו
ממש לא צריך להתאבד עליו בדיוק כמו שלפני זה נתנו לספורי ללכת לשם לכסף יותר גדול
הפועל יכולה לשים כסף גדול אולי על 2-3 שחקנים שיעשו הבדל, לא על שחקן בינוני.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
בוא נגיד ככה, גם אם לא שדרוג זה בטח לא יהיה פיחות.יהלום14אדום כתב: ↑07 יוני 2021, 13:56לא רואה שום שידרוג בטאהאלירון האדום כתב: ↑07 יוני 2021, 11:15 אם יביאו את טהא במקומו, אין לי בעיה עם זה.
לטהא יש רזומה והוא היה שחקן נבחרת, אני חושב שטהא יכול להיות חיזוק.
אבל אם בפועל נשאר עם רז שלמה אז זה סיפור אחר.
בכל מקרה אחלה איאד