Red Wolf כתב: ↑21 פברואר 2025, 15:54
הייתי מציע להרגע
אין לי ספק שהוא שומר כוחות לגביע
יכניס את קורין חטואל ואחר כך גם את טוריאל
חסך להם 50-60 דק של משחק
נקווה שרמת גן יגיעו עייפים יותר
זו לא ביקורת על ברדה כי אני מאוד אוהב אותו. אבל אם לא נזכה בגביע המדינה זה לא אירוע מרגש, אם לא נעלה ליגה זו קטסטרופה. מקווה שזה לא ההסבר לשינויים בהרכב. לגיטימי לנסות דברים אחרים, ומקווה שזה סתם ניסוי כלים.
אם לא נזכה בגביע,לא נגיע לאירופה.
נתי אני אוהב את האופטימיות, אבל באר שבע ביום חלש דופקת לנו שלישייה.
אל תצפה שלא תתאכזב
רוטמן חוץ מההחמצה הביא משחק לא רע בכלל היום.
יש תחושה שגם שהוא נותן משחקים טובים כל הקהל יחפש לו את הפעולה הקטנה הכי רעה שלו וחבל.
עדיין אני עולה עם קורין, טוריאל וחטואל לפניו כן? אבל עזבו את הבן אדם כבר.
ניצחון טוב מאד לאחר מחצית ראשונה מאופסת ולא טובה שלנו.
אהבתי מאד את המסירה של מאקריץ לרוטמן לגול, למרות שיכול היה גם לבעוט. לדעתי זה מראה שהוא צבר ביטחון ואין לו חשש שיוחלף\לא יורכב עם לא יבקיע. יפה מאד.
אהבתי גם את הראיון של בן סהר(פחות את השטויות וניסיונות הפרובוקציה של רז זהבי..). מאחל לו שיבקיע עוד כשישולב במשחק.
למרות שאני לא מחסידיו של בן סהר, המשחק שלו (בכל משחק ששולב) והדברים שלו מראים על שחקן מאד מחוייב. שמחתי גם שלא התבכיין על מיעוט הדקות והשילוב בהרכב. יופי בן.
אחרי הגול השלישי, המשחק של הפועל הפך לשכונתי וכל אחד ניסה להקיע לבד ולא ירדו בזמן להגנה. עם יותר פירגון הינו מסיימים עם 5. ללמוד מפסז' שלא הורידו רגל מהגז גם כשהובילו 3:0. (נגד בראסט). אף פעם לא יודעים מתי נגיע למצב שהפרש שערים קובע משהו.
בודאי קובע לשיפור\בניית ביטחון עצמי של שחקנים
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אנחנו בתהליך כתב:רוטמן חוץ מההחמצה הביא משחק לא רע בכלל היום.
יש תחושה שגם שהוא נותן משחקים טובים כל הקהל יחפש לו את הפעולה הקטנה הכי רעה שלו וחבל.
עדיין אני עולה עם קורין, טוריאל וחטואל לפניו כן? אבל עזבו את הבן אדם כבר.
הוא הרבה יותר טוב בצד שמאל.
ברדה מתעקש בכוח לשים אותו בימין (כשטוריאח לא משחק) ולשים את בנימין בשמאל.