הכנות לעונה הבאה
-
- קיבל.ה 291 לייקים
עונת המלפפונים כבר כאן.
לא לבלוע כל קשקוש ולא לצפות ליותר מדי.
אין דרמה ולא תהיה
אין דרמה ולא תהיה
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
בנתיים הכל מרגיש מוכר
אנחנו מסכנים. אין לנו אגורה אחת וכל מה שריאלי עבורנו, זה לרכוש 3-4 מיקו ממנים, במקום לשלם את זה לבן שהר
אנחנו מסכנים. אין לנו אגורה אחת וכל מה שריאלי עבורנו, זה לרכוש 3-4 מיקו ממנים, במקום לשלם את זה לבן שהר
-
- קיבל.ה 753 לייקים
לצערי אתה צודק!BRUNO CONTI כתב: ↑06 יוני 2021, 15:07 עונת המלפפונים כבר כאן.
אין דרמה ולא תהיה
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 371 לייקים
מה פשר ההודעה של ההנהלה? ממתי אכפת לה שיש ספינים?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני מניח שהם התכוונו יותר לספינים של הבלמים
-
- קיבל.ה 101 לייקים
יש מצב שיותר מכל החלוצים האלו יחדעמי נאווי כתב:זה כבר יותר מכל החלוצים שהגיעו להפועל בינואר, כולל גולים בגביע.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
לא דורש יותר מידי לעונה הבאה.
הגנה ושוער אני מוכן להשאיר כפי שהם, עבד לא רע העונה.
קשר התקפי איכותי ליד איינבינדר, אולי קאניוק אם אין זר איכותי.
2 שחקני כנפיים ברמה עם מספרים.
מוכן להתפשר על אלטמן קשר התקפי.
בן שהר.
שחקני ספסל ראויים שמסוגלים לעשות שינוי באמצע המשחק ולא ספסל חלש.
לא צריך להשתולל, תעבדו עם שכל.
בתודה.
בן שהר.
בתודה.
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
לאן עפת כבודו מותק?OrCohen כתב: ↑06 יוני 2021, 20:29 לא דורש יותר מידי לעונה הבאה.
בן שהר.
בתודה.
כל מה שאמרת כאן כרוך בעלויות שניסנוב בחיים לא ישלמו, צריך להבדיל בין הרצוי לבין המצוי.
על קאניוק מדברים כאן בפורום שנים, הייתי מת מת שיגיע אלינו, זה לא קרה וכנראה גם אף פעם לא יקרה.
מדברים בכתבות (אולי ספינים) על נאור סבג שקיבל מניסנוב הצעה "מעליבה". סלח לי שאני מאמין לזה, עם כמה שזה כואב לי, אבל אם שחקן ברמה הזאת לא מסוגלים להביא אז מצבנו גרוע הרבה יותר משאתה חושב.
בן שהר יקר מאוד, מי ישלם? ניסנוב?
שחקני כנפיים ברמה עם מספרים זה יקר, על מי חשבת?
להתפשר על אלטמן קשר התקפי? נכון לעכשיו גם אותו אין לך, עוד עובדים על "לתת לו הצעה בקרוב".
לגבי זרים אני לא מדבר, הסקאוטינג של הניסנוב גרוע בלשון המעטה, רק חסר לי עוד איזה קוטאליה או דמבה קמארה.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
צריך לעבוד בחוכמה.DJSavta כתב: ↑06 יוני 2021, 21:31לאן עפת כבודו מותק?OrCohen כתב: ↑06 יוני 2021, 20:29 לא דורש יותר מידי לעונה הבאה.
בן שהר.
בתודה.
כל מה שאמרת כאן כרוך בעלויות שניסנוב בחיים לא ישלמו, צריך להבדיל בין הרצוי לבין המצוי.
על קאניוק מדברים כאן בפורום שנים, הייתי מת מת שיגיע אלינו, זה לא קרה וכנראה גם אף פעם לא יקרה.
מדברים בכתבות (אולי ספינים) על נאור סבג שקיבל מניסנוב הצעה "מעליבה". סלח לי שאני מאמין לזה, עם כמה שזה כואב לי, אבל אם שחקן ברמה הזאת לא מסוגלים להביא אז מצבנו גרוע הרבה יותר משאתה חושב.
בן שהר יקר מאוד, מי ישלם? ניסנוב?
שחקני כנפיים ברמה עם מספרים זה יקר, על מי חשבת?
להתפשר על אלטמן קשר התקפי? נכון לעכשיו גם אותו אין לך, עוד עובדים על "לתת לו הצעה בקרוב".
לגבי זרים אני לא מדבר, הסקאוטינג של הניסנוב גרוע בלשון המעטה, רק חסר לי עוד איזה קוטאליה או דמבה קמארה.
בקונסטלציה מסויימת בן שהר יכול להגיע צריך רק לרצות ולהיות חכמים.
אחרי השינויים של ינואר נראה שיש עקומת למידה ואני מניח שלניר יש חלק בזה.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
תצחקו… הייתי מחתים את עטר (חופשי ללא חוזה ובזול יחסית)
מביא את בן שהר ורד ועוד שחק זר רוצח בכנף וזהו כל השאר להחתים לעוד כמה שנים (אלה שבלי חוזה)
מביא חילופים מהנוער ועוד כמה שחקנים רצו מיקו? בכיף יחזק את הספסל
וזהו רץ בלי חרטות בלי דיבורים!!!
(עשיו תתחילו לבלבל את המוח סגל של ביתר לא ביתר ראו דוגמאת כפר סבא זה עניין מנטלי ומומנטים)
מביא את בן שהר ורד ועוד שחק זר רוצח בכנף וזהו כל השאר להחתים לעוד כמה שנים (אלה שבלי חוזה)
מביא חילופים מהנוער ועוד כמה שחקנים רצו מיקו? בכיף יחזק את הספסל
וזהו רץ בלי חרטות בלי דיבורים!!!
(עשיו תתחילו לבלבל את המוח סגל של ביתר לא ביתר ראו דוגמאת כפר סבא זה עניין מנטלי ומומנטים)
- Daniel
- קיבל.ה 139 לייקים
איציק ניסנוב באולפן לילה:
״אני מקווה מאוד שעונה הבאה לא נהיה בהפועל ויהיה בעלים אחר״
ושנשאל אם יש מגעים עם רוכש הוא ביקש לרדת מהשיחה
יש רוכש?
״אני מקווה מאוד שעונה הבאה לא נהיה בהפועל ויהיה בעלים אחר״
ושנשאל אם יש מגעים עם רוכש הוא ביקש לרדת מהשיחה
יש רוכש?
-
- קיבל.ה 291 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
מהכתבה בוואלה:
״הנושא התקציבי הוא לא פשוט בהפועל תל אביב, לאור היכולת הכלכלית של הבעלים. כשדן איינבינדר נשאל בסיום הדרבי מה יקרה איתו בעתיד הקרוב, השיב "נראה בעונה הבאה", וביטא את החשש של לא מעט שחקנים שמא הקבוצה לא תוכל לשמור על הסגל, להתחזק ולכוון למקומות גבוהים יותר. גורם במועדון נתן תמונה ברורה יותר אתמול ואמר: "הצוות המקצועי היה רוצה את רועי גורדנה, מה זה עוזר? לא משלמים בהפועל תל אביב לישראלים מספרים כאלה, כנ"ל לגבי בן שהר. הייתה תקווה שאושר דוידה יימכר בסכום של לפחות מיליון יורו על חצי כרטיס וזה ייתן אויר לנשימה, אך כרגע מחשבים מסלול, לא ניכנס להרפתקאות שלא נוכל לעמוד בהן״
״ההנהלה לא רוצה בשלב זה לדבר עם אדי גוטליב בסכומים שהרוויח בעונה האחרונה, סוכנו של דני גרופר בודק אופציה להוציאו לחו"ל וישנם שחקנים נוספים שמתנדנדים. קלינגר יודע שאם השלד של מה שבנה העונה לא יישמר, יהיה קשה לקבוצה לעשות את השדרוג בעונה הבאה.״
ואז, כאילו באופן מנותק מהסיפור בכתוב:
״בקבוצה מקווים למכור בעונה הבאה לפחות 8,000 מנויים״
״הנושא התקציבי הוא לא פשוט בהפועל תל אביב, לאור היכולת הכלכלית של הבעלים. כשדן איינבינדר נשאל בסיום הדרבי מה יקרה איתו בעתיד הקרוב, השיב "נראה בעונה הבאה", וביטא את החשש של לא מעט שחקנים שמא הקבוצה לא תוכל לשמור על הסגל, להתחזק ולכוון למקומות גבוהים יותר. גורם במועדון נתן תמונה ברורה יותר אתמול ואמר: "הצוות המקצועי היה רוצה את רועי גורדנה, מה זה עוזר? לא משלמים בהפועל תל אביב לישראלים מספרים כאלה, כנ"ל לגבי בן שהר. הייתה תקווה שאושר דוידה יימכר בסכום של לפחות מיליון יורו על חצי כרטיס וזה ייתן אויר לנשימה, אך כרגע מחשבים מסלול, לא ניכנס להרפתקאות שלא נוכל לעמוד בהן״
״ההנהלה לא רוצה בשלב זה לדבר עם אדי גוטליב בסכומים שהרוויח בעונה האחרונה, סוכנו של דני גרופר בודק אופציה להוציאו לחו"ל וישנם שחקנים נוספים שמתנדנדים. קלינגר יודע שאם השלד של מה שבנה העונה לא יישמר, יהיה קשה לקבוצה לעשות את השדרוג בעונה הבאה.״
ואז, כאילו באופן מנותק מהסיפור בכתוב:
״בקבוצה מקווים למכור בעונה הבאה לפחות 8,000 מנויים״
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
מתי יהיה קיץ נחמד כבר?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
יש קישור לשיחה שהוזכרה כאן לגבי רוכש?
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
כשהם יעבירו את השלטון
זאת שיטת העבודה שלהם, לצערנו.
-
- קיבל.ה 949 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
"אתה מחרטט". עימות בין ניסנוב ו-וקסברגר
צפו בבעלי הפועל ת"א ויו"ר הוועדה המקצועית ב"אולפן לילה"
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=370287
צפו בבעלי הפועל ת"א ויו"ר הוועדה המקצועית ב"אולפן לילה"
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=370287
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
לא נורא זה רק אבו עביד, גוטליב, אליאס, גרופר ואולי אלטמן שעוזבים - נסתדר בלעדיהם יש את קולו - חבר מכוכב אחר שהראש שלו לא מחובר לצוואר לפעמים, שי אייזן הפנומן שמחזיק במאזן של 0.5 כרטיסים אדומים פר דרבי ורז שטיין הבלתי נגמר.
אז מה אם השלד הסביר שלנו עוזב? (של קבוצה שגם עם השלד הזה סיימה במקום 11, כן?) הכל טוב, נביא את ניסו קפילוטו, מיקו ממן, זאב רווח ו-3 זרים של הגיס של איציק - רון ללוי הסקאוטר וסוחר היהלומים בדימוס.
#רקחרםמנויים
#ניסנובתלכוכבר
-
- קיבל.ה 151 לייקים
שחכת כמובן את את רז שלמה האגדירדפוקס כתב: ↑07 יוני 2021, 10:46לא נורא זה רק אבו עביד, גוטליב, אליאס, גרופר ואולי אלטמן שעוזבים - נסתדר בלעדיהם יש את קולו - חבר מכוכב אחר שהראש שלו לא מחובר לצוואר לפעמים, שי אייזן הפנומן שמחזיק במאזן של 0.5 כרטיסים אדומים פר דרבי ורז שטיין הבלתי נגמר.
אז מה אם השלד הסביר שלנו עוזב? (של קבוצה שגם עם השלד הזה סיימה במקום 11, כן?) הכל טוב, נביא את ניסו קפילוטו, מיקו ממן, זאב רווח ו-3 זרים של הגיס של איציק - רון ללוי הסקאוטר וסוחר היהלומים בדימוס.
#רקחרםמנויים
#ניסנובתלכוכבר
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
מאוד יאומן
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 271 לייקים
איזה כלבים.
שוב הם מפרקים ובונים מחדש.
טפי עליהם זה מדהים איך הם עובדים עקום.
אבו עביד נתן אחלה עונה וצריך להישאר ללא צל של ספק.
שוב הם מפרקים ובונים מחדש.
טפי עליהם זה מדהים איך הם עובדים עקום.
אבו עביד נתן אחלה עונה וצריך להישאר ללא צל של ספק.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
לחדש את ההפגנות בסביון מיד. הם הולכים לקבור אותנו
-
- קיבל.ה 635 לייקים
אבו עביד פיספוס...עונה טובה, גיבוי גם לצד ימין, מזוהה מאוד עם המועדון אבל מצד שני באר שבע על פי הפירסומים הציעה לו סכום של 180 לעונה, לא משהו שאנחנו יכולים לעמוד בו...
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
אם הגענו למצב שאנחנו לא יכולים להשאיר אצלנו גם שחקני ליגה בינוניים (שבשבילנו הם מצרך נדיר) אין לנו זכות קיום במתכונת הנוכחית.shaolin232 כתב: ↑07 יוני 2021, 11:14 אבו עביד פיספוס...עונה טובה, גיבוי גם לצד ימין, מזוהה מאוד עם המועדון אבל מצד שני באר שבע על פי הפירסומים הציעה לו סכום של 180 לעונה, לא משהו שאנחנו יכולים לעמוד בו...
-
- קיבל.ה 949 לייקים
זאת בדיוק תמצית כל הענייןרדפוקס כתב: ↑07 יוני 2021, 12:11אם הגענו למצב שאנחנו לא יכולים להשאיר אצלנו גם שחקני ליגה בינוניים (שבשבילנו הם מצרך נדיר) אין לנו זכות קיום במתכונת הנוכחית.shaolin232 כתב: ↑07 יוני 2021, 11:14 אבו עביד פיספוס...עונה טובה, גיבוי גם לצד ימין, מזוהה מאוד עם המועדון אבל מצד שני באר שבע על פי הפירסומים הציעה לו סכום של 180 לעונה, לא משהו שאנחנו יכולים לעמוד בו...
ומה שהכי בזוי זה שהפועל בעלת תקציב ה6 ואפילו ה5 בליגה
יהיה לי קשה, אבל השנה אני לא אעשה מנוי
long live the zapta
-
- קיבל.ה 530 לייקים
הפועל תל אביב מתחרה תקציבית מול אותם תקציבים כמו הפועל חיפה, נתניה וקרית שמונה
יש מקום ל2-3 שחקנים שירוויחו סביב ה200 אלף דולר, לא להרכב שלם
יש מקום ל2-3 שחקנים שירוויחו סביב ה200 אלף דולר, לא להרכב שלם
בזמן שבהפועל מריצים כל מיני ספינים בתקשורת ובפייסבוק על השיפוט כל שאר הקבוצות מתחזקות.
שחקנים בינוניים ומעלה שלנו כצפוי לא ישארו. שחקנים בינוניים ומעלה שהיו מועמדים לא חותמים.
שחקנים בינוניים ומעלה שלנו כצפוי לא ישארו. שחקנים בינוניים ומעלה שהיו מועמדים לא חותמים.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אז מה אתה מציע? לסגור את הכל וללכת הביתה?רדפוקס כתב: ↑07 יוני 2021, 12:11אם הגענו למצב שאנחנו לא יכולים להשאיר אצלנו גם שחקני ליגה בינוניים (שבשבילנו הם מצרך נדיר) אין לנו זכות קיום במתכונת הנוכחית.shaolin232 כתב: ↑07 יוני 2021, 11:14 אבו עביד פיספוס...עונה טובה, גיבוי גם לצד ימין, מזוהה מאוד עם המועדון אבל מצד שני באר שבע על פי הפירסומים הציעה לו סכום של 180 לעונה, לא משהו שאנחנו יכולים לעמוד בו...
לקרוא לך כאשר הבעלים יוחלף? אתה תבוא לליגה א?
באמת שאני לא מבין אותכם.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
תקציב השחקנים שלך בחיים לא החמישי בליגה.Giovanni Giorgio כתב: ↑07 יוני 2021, 12:32זאת בדיוק תמצית כל הענייןרדפוקס כתב: ↑07 יוני 2021, 12:11אם הגענו למצב שאנחנו לא יכולים להשאיר אצלנו גם שחקני ליגה בינוניים (שבשבילנו הם מצרך נדיר) אין לנו זכות קיום במתכונת הנוכחית.shaolin232 כתב: ↑07 יוני 2021, 11:14 אבו עביד פיספוס...עונה טובה, גיבוי גם לצד ימין, מזוהה מאוד עם המועדון אבל מצד שני באר שבע על פי הפירסומים הציעה לו סכום של 180 לעונה, לא משהו שאנחנו יכולים לעמוד בו...
ובלי מנויים הוא יהיה ה 12
-
- קיבל.ה 949 לייקים
למה לא? מי לפניך?El dudernio כתב: ↑07 יוני 2021, 12:47תקציב השחקנים שלך בחיים לא החמישי בליגה.Giovanni Giorgio כתב: ↑07 יוני 2021, 12:32זאת בדיוק תמצית כל העניין
ובלי מנויים הוא יהיה ה 12
בלי מנויים זה ברור, אבל יש מנויים, כל הזמן הזה שהניסנובס פה היו מנויים ויחסית הרבה לליגה בטח לקבוצת תחתית
הגרמנים חיפה בש ביטר
מי עוד לפניך? נתניה? הפועל חיפה? קש?
גם אם כן זה בממש מעט ואני בספק גדול בכלל אם התקציב שלהם גדול משלנו
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
אבל אבו עביד עוזב לב"ש שהם לא בלבל שלנו מבחינת שכר.Giovanni Giorgio כתב: ↑07 יוני 2021, 12:32זאת בדיוק תמצית כל הענייןרדפוקס כתב: ↑07 יוני 2021, 12:11אם הגענו למצב שאנחנו לא יכולים להשאיר אצלנו גם שחקני ליגה בינוניים (שבשבילנו הם מצרך נדיר) אין לנו זכות קיום במתכונת הנוכחית.shaolin232 כתב: ↑07 יוני 2021, 11:14 אבו עביד פיספוס...עונה טובה, גיבוי גם לצד ימין, מזוהה מאוד עם המועדון אבל מצד שני באר שבע על פי הפירסומים הציעה לו סכום של 180 לעונה, לא משהו שאנחנו יכולים לעמוד בו...
הוא לא עזב להפועל חיפה או ק"ש
-
- קיבל.ה 400 לייקים
לא יכולים לשמור על איאד וגרופר, לאיזה מצב עצוב הגענו.
אנטי ביתר לשעבר