כשהפועל מוכרת כרטיסים ב20-30 שקל, נכנס לזה כסף רציני למועדון? יותר מאשר נגיד אם מוכרים כרטיסים ב-50 שקל ב"רגיל"?
נשמע לי שגם במובן הכלכלי אמור להיכנס למועדון יותר כסף כשנרכשים איזה 7000 (ר"ג נניח) כרטיסים ב-30 שח לכרטיס מאשר כשמוכרים 1500 כרטיסים ב-50.
ההנהלה החדשה, והאווירה וקהל היום
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
כל עוד זה בליגה לאומית זה נראה לי רווחי.טכנית לארז כתב: ↑15 פברואר 2025, 11:09 כשהפועל מוכרת כרטיסים ב20-30 שקל, נכנס לזה כסף רציני למועדון? יותר מאשר נגיד אם מוכרים כרטיסים ב-50 שקל ב"רגיל"?
נשמע לי שגם במובן הכלכלי אמור להיכנס למועדון יותר כסף כשנרכשים איזה 7000 (ר"ג נניח) כרטיסים ב-30 שח לכרטיס מאשר כשמוכרים 1500 כרטיסים ב-50.
בליגת העל, על כמות קהל כזו דרישות האבטחה שונות ואולי זה יהיה פחות רווחי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
זה מצחיק שצריך להחמיא למועדון שעושה את הדבר הברור מאליו אבל וואלה, אחרי כל כך הרבה שנים עם הנהלות שעושות בדיוק את ההיפך כנראה שהברור מאליו הוא לא כזה ברור מאליו. שאפו ענק
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
יופי צחקנו נהנינו היה נחמד עכשיו להוריד סטירה לאנשי סושיאל ולומר להם שאם הם רוצים לענות לאוהדים דרך היוזר הרשמי אז רק מידע אינפורמטיבי לשאלות. אוהדים מותחים ביקורת? יורדים עליכם? לא יודע מה סתמו תפה. החרא מהסל פה על מלא והדרך לעצור את זה עוברת דרך לא לענות לאוהדים ואם צריך אז גם למנוע אפשרות לתגובות לכולם.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
סליחה על הבורות, על מה מדובר?Red_man כתב: ↑21 מרץ 2025, 23:52 יופי צחקנו נהנינו היה נחמד עכשיו להוריד סטירה לאנשי סושיאל ולומר להם שאם הם רוצים לענות לאוהדים דרך היוזר הרשמי אז רק מידע אינפורמטיבי לשאלות. אוהדים מותחים ביקורת? יורדים עליכם? לא יודע מה סתמו תפה. החרא מהסל פה על מלא והדרך לעצור את זה עוברת דרך לא לענות לאוהדים ואם צריך אז גם למנוע אפשרות לתגובות לכולם.
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
הם העלו את מה שברדה אמר וכתבתו קיבלנו שיעור חשוב ונלמד ממנו. מישהו כתב להם שזאת עקיצה לעופר או משהו בסגנון והיוזר הרשמי ענה לו פרנויה ונתן את ההגדרה לזה או משהו בסגנון.הוקיץ' כתב: ↑21 מרץ 2025, 23:55סליחה על הבורות, על מה מדובר?Red_man כתב: ↑21 מרץ 2025, 23:52 יופי צחקנו נהנינו היה נחמד עכשיו להוריד סטירה לאנשי סושיאל ולומר להם שאם הם רוצים לענות לאוהדים דרך היוזר הרשמי אז רק מידע אינפורמטיבי לשאלות. אוהדים מותחים ביקורת? יורדים עליכם? לא יודע מה סתמו תפה. החרא מהסל פה על מלא והדרך לעצור את זה עוברת דרך לא לענות לאוהדים ואם צריך אז גם למנוע אפשרות לתגובות לכולם.
זה כמובן פתח את שערי הגיהנום בטוויטר.
לא זכור לי מקרה שהיוזר של הכדורסל הגיב בצורה ישירה לאוהדים על הבלאגן שם. עד כמה שידוע לי לפחות אחד מהמדיה של הרגל זה אחד שהגיע מהכדורסל קיצור הבלאגן חוגג ובענק.
האגודה הזאת תרד היגון שאולה בגלל הטמטום הבלתי נגמר הזה.
הערת אגב לא קשורה, שמתי לב שבפייסבוק הבלאגן פי אלף יותר גדול מהטוויטר וכל מקום אחר. מדהים בעיניי שדווקא פייסבוק שזה מקום לא אנונימי בעיקרון אנשים מרשים לעצמם שם הרבה יותר ממקומות אחרים.