חיזוק - שינוי בסגל
-
- קיבל.ה 172 לייקים
אנחנו נסיים את העונה עם אותו הסגל?
אולי במקום לבכות לאיגוד הכדורסל ועל השופטים
נתמקד בחיזוק הקבוצה בעמדה 2+3?
( לא שאני לא מסכים שהם שונאי הפועל אבל זה נושא אחר)
שחררו כבר את הגביע הזה.
יש שתי משימות יותר חשובות.
שחררו כבר את הגביע הזה.
אתה מודע לכך שלא ניתן יותר להחתים שחקנים ביורוקאפ ?תעיף ליציע כתב: ↑13 פברואר 2025, 10:30 אנחנו נסיים את העונה עם אותו הסגל?
שחררו כבר את הגביע הזה.
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
לטעמי ממנ שנשאר זה דיי הכל או כלום , נביא יורוקאפ נביא אליפות לא נביא יורוקאפ נגיע עם יותר מדיי לחץ לפליאוף וגם אליפות לא תהיה
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אני מאמין שאחרי שיסתיים קמפיין היורוקאפ (אלא אם נזכה בו או סתם נראה נהדר) יעשו שינוי או שניים בסגל.רק הפועל כתב:לטעמי ממנ שנשאר זה דיי הכל או כלום , נביא יורוקאפ נביא אליפות לא נביא יורוקאפ נגיע עם יותר מדיי לחץ לפליאוף וגם אליפות לא תהיה
לא אתפלא אם זה יקרה אפילו לפני כן.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 490 לייקים
חייב שחקן בעמדה 3 שמהווה איום על היריב.רדנקו כתב: ↑13 פברואר 2025, 13:00אני מאמין שאחרי שיסתיים קמפיין היורוקאפ (אלא אם נזכה בו או סתם נראה נהדר) יעשו שינוי או שניים בסגל.רק הפועל כתב:לטעמי ממנ שנשאר זה דיי הכל או כלום , נביא יורוקאפ נביא אליפות לא נביא יורוקאפ נגיע עם יותר מדיי לחץ לפליאוף וגם אליפות לא תהיה
הצלחנו להביא כאלה באמצע העונה בתקציבים הרבה יותר נמוכים.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אידיאלית הייתי מחליף את בברלי ובלייקני בקומבו גארד סקורר וסמול פורוורד הגנתי ואתלטי. נניח שניים כמו סייבן לי ואנטוניוס קליבלנד. לא שאני חושב שהם אופציות ריאליות כרגע, אבל זה הכיוון.
אין ספק שהיורוקאפ יוצר בעיה ואני משער שלא יגיע חיזוק עד שנסיים שם את הסיפור.
אין ספק שהיורוקאפ יוצר בעיה ואני משער שלא יגיע חיזוק עד שנסיים שם את הסיפור.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
עוד שחקן עכשיו?
אנחנו כבר ממש קרובים לחלק האחרון של העונה .
הרוטציה אמורה להתקצר, לא להתרחב. אפילו בלי קשר לגודל הסגל.
אנחנו כבר ממש קרובים לחלק האחרון של העונה .
הרוטציה אמורה להתקצר, לא להתרחב. אפילו בלי קשר לגודל הסגל.
יחד, רק יחד! 

חייבים להחזיר את בנגהם לרוטציה לפני שלבי ההכרעה של ירוקאפ גם את בוורלי אגב אם זה עוד אפשרי . אחרי שנסיים שם אפשר לחשוב על שינוי.
-
- קיבל.ה 3 לייקים
מה עם גבוה ישראלי?
אני מניח שזו בערך העמדה שהכי קשה למצוא, אבל אני חושב שזה יכול לעזור לרוטציה ובעיקר לבחירת הזרים (מעבר לזה שתומר נפצע עכשיו).
אלא אם מירון רוינה יחזור לפעילות מתישהו.
אני מניח שזו בערך העמדה שהכי קשה למצוא, אבל אני חושב שזה יכול לעזור לרוטציה ובעיקר לבחירת הזרים (מעבר לזה שתומר נפצע עכשיו).
-
- קיבל.ה 190 לייקים
רוינה לא לרמה בכלל, לדעתי שגב היה יכול להיות בול מה שאנחנו צריכים. אמנם נגר בהתקפה אבל שחקן הגנה מצויין שיכול להרביץ ולשמור.דאר אל כופר כתב: ↑13 פברואר 2025, 15:28 מה עם גבוה ישראלי?
-
- קיבל.ה 150 לייקים
שום דבר לא יחבר את הקבוצה הזאת חוץ משחקן כדורסל
טוב במקום איש לעמדות 3-4.
סקורר אתלטי גבוה ודומיננטי שאוהב לרוץ לקפוץ.
טוב במקום איש לעמדות 3-4.
סקורר אתלטי גבוה ודומיננטי שאוהב לרוץ לקפוץ.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אתה יכול אולי לשפוך אור, על איזה שחקנים מותר להחתים בליגה ועד מתי ? ( או שאין שום מגבלות )רדנקו כתב: ↑13 פברואר 2025, 13:00אני מאמין שאחרי שיסתיים קמפיין היורוקאפ (אלא אם נזכה בו או סתם נראה נהדר) יעשו שינוי או שניים בסגל.רק הפועל כתב:לטעמי ממנ שנשאר זה דיי הכל או כלום , נביא יורוקאפ נביא אליפות לא נביא יורוקאפ נגיע עם יותר מדיי לחץ לפליאוף וגם אליפות לא תהיה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 221 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
מה מצבן של דאוסון בכלל? אם הוא עדיין שווה משהו להביא אותו וגארד זר שמכיר בשני צידי המגרש ויהיה אחלה
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
כמה זרים אנחנו עוד יכולים לרשום העונה בכלל?
-
- קיבל.ה 294 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
הקבוצה הזאת בנויה עקום לגמרי. אידאלית, צריך 5 זרים מובילים לכל עמדה בגלל מגבלת הזרים. לנו יש שני זרים ב5 שחייבים להירשם, את איש ב3 שהייתי מת להיפטר ממנו אבל אין לו אלטרנטיבה בסגל, ואת רגלנד ב1 שאיטודיס נראה שלא מסמפט.
עכשיו כשתומר ייעדר, מי ייתן דקות ב4? נראה שאין מנוס לרשום את 3 הגבוהים, שברונו ובינגהאם ייתנו דקות גם ב4.
עכשיו כשתומר ייעדר, מי ייתן דקות ב4? נראה שאין מנוס לרשום את 3 הגבוהים, שברונו ובינגהאם ייתנו דקות גם ב4.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
לגמרי, מחכה כבר לעונה הבאה שאיטודיס יבנה קבוצה מאפס.Niro כתב:הקבוצה הזאת בנויה עקום לגמרי. אידאלית, צריך 5 זרים מובילים לכל עמדה בגלל מגבלת הזרים. לנו יש שני זרים ב5 שחייבים להירשם, את איש ב3 שהייתי מת להיפטר ממנו אבל אין לו אלטרנטיבה בסגל, ואת רגלנד ב1 שאיטודיס נראה שלא מסמפט.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
במיוחד אחרי השחרור של בברלי ועם הספק שרגלנד יסיים את העונה או יישאר פה שבוע אחרי סיום היורוקאפ, צריכים להביא זר לעמדות הגארד.
צריך להביא פה חתיכת מאת׳ר פאקר שייקח את הקבוצה הזאת על הכתפיים שלו.
רכז סופר דומיננטי, סקורר עם יכולת לייצר לאחרים.
לא מכיר את השוק יותר מידי, לדעתי שחקן סטייל ברייס קוטון, לאו דווקא הוא כי ספק אם ירצה בכלל לעזוב את פרת׳, אבל משהו כזה שפשוט משתלט על משחקים ולא רואה בעיניים.
יש מצב שמחכים לשחקנים שנפלטים מה-NBA / יורוליג.
לא מכיר את השוק יותר מידי, לדעתי שחקן סטייל ברייס קוטון, לאו דווקא הוא כי ספק אם ירצה בכלל לעזוב את פרת׳, אבל משהו כזה שפשוט משתלט על משחקים ולא רואה בעיניים.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
השחקנים שצריך לדעתי:
הכי חשוב:
קומבו גארד ברמה גבוהה.
שחקן שיכול לנהל את המשחק אבל יכול גם לקבל כדור לשניה האחרונה ולהחלטה אחרונה של ניהול משחק/קליעה שמסדר לעצמו.
שחקן כזה צריך לפתוח לצד ים מדר, כמו שקלת'ס שיחק איתו ביחד בפנר.
הדבר הבא:
שחקן לעמדה 3 עם יד אבסולוטית ויכולת בינונית לפחות בהגנה.
דבר 3:
ברגע שקבוקלו חוזר וים גם, לעלות עם חמישיה של:
ים, קומבו, 3 קלעי או פוסטר, בינגהאם. מוטלי.
אני לא רואה שום חמישיה בליגה שיכולה לתת חצי פייט למכונה כזאת, וגם מכבי תוכל ללכת למצוץ.
הכי חשוב:
קומבו גארד ברמה גבוהה.
שחקן שיכול לנהל את המשחק אבל יכול גם לקבל כדור לשניה האחרונה ולהחלטה אחרונה של ניהול משחק/קליעה שמסדר לעצמו.
הדבר הבא:
דבר 3:
אני לא רואה שום חמישיה בליגה שיכולה לתת חצי פייט למכונה כזאת, וגם מכבי תוכל ללכת למצוץ.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
כמה שחקנים סטייל ברייס קוטון קיימים?הלך המומנטום כתב: ↑13 פברואר 2025, 23:39 במיוחד אחרי השחרור של בברלי ועם הספק שרגלנד יסיים את העונה או יישאר פה שבוע אחרי סיום היורוקאפ, צריכים להביא זר לעמדות הגארד.
הלוואי והיה אפשר להביא אותו אבל הוא משחק שם מ2017 ועכשיו הציעו לו את החוזה הגבוה בתולדות הליגה האוסטרלית, לא רואה סיטואציה שהוא מגיע אלינו.
-
- קיבל.ה 294 לייקים
הלוואיגביזון כתב: ↑13 פברואר 2025, 23:47 השחקנים שצריך לדעתי:
הכי חשוב:
קומבו גארד ברמה גבוהה.
הדבר הבא:
דבר 3:
-
- קיבל.ה 294 לייקים
פה אני מאד פסימי. אנחנו הפועל. מיליון דברים קורים. אם לא ניקח תואר, הסיכוי שאיטודיס וינאי פותחים עונה יחד הוא לדעתי קטן מחצי.גביזון כתב: ↑13 פברואר 2025, 23:33לגמרי, מחכה כבר לעונה הבאה שאיטודיס יבנה קבוצה מאפס.Niro כתב:הקבוצה הזאת בנויה עקום לגמרי. אידאלית, צריך 5 זרים מובילים לכל עמדה בגלל מגבלת הזרים. לנו יש שני זרים ב5 שחייבים להירשם, את איש ב3 שהייתי מת להיפטר ממנו אבל אין לו אלטרנטיבה בסגל, ואת רגלנד ב1 שאיטודיס נראה שלא מסמפט.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
ברגע שקבוקלו חוזר אז לעלות עם בינגהאם מסכם את העונה של ברונו עד עכשיו.גביזון כתב: ↑13 פברואר 2025, 23:47 השחקנים שצריך לדעתי:
הכי חשוב:
קומבו גארד ברמה גבוהה.
הדבר הבא:
דבר 3:
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
הדבר היחיד שמעניין אותי (גם אותך לא?) זה הצלחת הפועל, כמו שפטריק לא עניין אותי אישית ככה גם ברונו. בינגהם חתום לעוד עונה וחייב להכנס כבר לרוטציה, הוא היה טוב ומשמעותי מברונו במשחקים ששיחק.Niro כתב:ברגע שקבוקלו חוזר אז לעלות עם בינגהאם מסכם את העונה של ברונו עד עכשיו.גביזון כתב: ↑13 פברואר 2025, 23:47 השחקנים שצריך לדעתי:
הכי חשוב:
קומבו גארד ברמה גבוהה.
הדבר הבא:
דבר 3:
אבל על מה אני מדבר? גם אם ברונו יהיה מי שיעלה עם מוטלי ( אפשר כבר לשחק עם הרכב של קבוצת צמרת בבקשה???) אומר דיינו.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אף אחד לא יחליף את איש או כל שחקן אחר מהסיבה הפשוטה שאי אפשר לרשום שחקנים ליורוקאפ.
אולי יצורף מישהו במקום בברלי, אבל לא בטוח בכלל.
אולי יצורף מישהו במקום בברלי, אבל לא בטוח בכלל.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
בשביל זה רשמתי שהוא כנראה לא רלוונטי.Niro כתב: ↑13 פברואר 2025, 23:50כמה שחקנים סטייל ברייס קוטון קיימים?הלך המומנטום כתב: ↑13 פברואר 2025, 23:39 במיוחד אחרי השחרור של בברלי ועם הספק שרגלנד יסיים את העונה או יישאר פה שבוע אחרי סיום היורוקאפ, צריכים להביא זר לעמדות הגארד.
הלוואי והיה אפשר להביא אותו אבל הוא משחק שם מ2017 ועכשיו הציעו לו את החוזה הגבוה בתולדות הליגה האוסטרלית, לא רואה סיטואציה שהוא מגיע אלינו.
בשביל זה 2 קיים זוג הסקאוטים, אני חושב שזה סטייל השחקן שאנחנו צריכים.
-
- קיבל.ה 172 לייקים
אז אם ים חלילה חולה /נפצע אתה משחק בקו אחורי
עם רגלנד מוביל כדור ונועם יעקב. זה מה שאתה אומר לי.
לא יקרה אצל עופר.
יביאו שחקן במקום בברלי בוודאות.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
אומארי מור מדרושפקה.
דעות?
דעות?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 511 לייקים
אני מניח שיובל ודניאלי בעד 

אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
ובר....תעיף ליציע כתב: ↑14 פברואר 2025, 07:35אז אם ים חלילה חולה /נפצע אתה משחק בקו אחורי
עם רגלנד מוביל כדור ונועם יעקב. זה מה שאתה אומר לי.
לא יקרה אצל עופר.
יביאו שחקן במקום בברלי בוודאות.
-
- קיבל.ה 221 לייקים
החלטה מוזרה, הוא לא היה מספיק טוב, אבל עדיף פשוט לתת לו דקות מוגבלות אם זה אפשרי (מאמין שאחרי ההשעיה כבר כן) מאשר לשחרר ולהסתמך עד סיום היורוקאפ רק על רגלנד שהוכח כבר שגם הוא לא האופציה המועדפת על צוות האימון.
אם היה אפשר להביא עכשיו מחליף זה משהו אחר אבל במצב הנתון אני לא בטוח מה התועלת, הלוואי שזה יפתח לכולם את הצאק'רות כמו שמקווים
אם היה אפשר להביא עכשיו מחליף זה משהו אחר אבל במצב הנתון אני לא בטוח מה התועלת, הלוואי שזה יפתח לכולם את הצאק'רות כמו שמקווים
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 189 לייקים
$תבור כתב: ↑14 פברואר 2025, 13:23 החלטה מוזרה, הוא לא היה מספיק טוב, אבל עדיף פשוט לתת לו דקות מוגבלות אם זה אפשרי (מאמין שאחרי ההשעיה כבר כן) מאשר לשחרר ולהסתמך עד סיום היורוקאפ רק על רגלנד שהוכח כבר שגם הוא לא האופציה המועדפת על צוות האימון.
גם לעופר יש גבול... לא ישלמו לו סכום כזה כדי לראות 5-7 דקות במשחק. מה גם שזה משפיע על האווירה ומוסיף בלאגן מיותר.
-
- קיבל.ה 221 לייקים
יותר בכיוון של 15 דקות אבל יכול להיות שאתה צודקרק הפועל בלב כתב: ↑14 פברואר 2025, 13:31$תבור כתב: ↑14 פברואר 2025, 13:23 החלטה מוזרה, הוא לא היה מספיק טוב, אבל עדיף פשוט לתת לו דקות מוגבלות אם זה אפשרי (מאמין שאחרי ההשעיה כבר כן) מאשר לשחרר ולהסתמך עד סיום היורוקאפ רק על רגלנד שהוכח כבר שגם הוא לא האופציה המועדפת על צוות האימון.
גם לעופר יש גבול... לא ישלמו לו סכום כזה כדי לראות 5-7 דקות במשחק. מה גם שזה משפיע על האווירה ומוסיף בלאגן מיותר.
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 61 לייקים
נשמע פגז, גבוה, חזק, צעיר, שומר טוב, עונת רוקי די מרשימה באירופה עד עכשיו, בדיוק הפרופיל שחקן שאנחנו צריכים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
לא מסכים. אם מביאים שחקן שצריך להשתלב בזמן קצר לתוך הפלייאוף בליגה, צריך שחקן מנוסה באירופה, לא בחור צעיר בעונת רוקי.גולובורודקו כתב: ↑14 פברואר 2025, 13:53נשמע פגז, גבוה, חזק, צעיר, שומר טוב, עונת רוקי די מרשימה באירופה עד עכשיו, בדיוק הפרופיל שחקן שאנחנו צריכים
-
- קיבל.ה 129 לייקים
דרו וואלס איך קראו לו משנה שעברה
תמיד היה מחויב
חשבתי אותו מאד
מקריי מה איתו
תמיד היה מחויב
חשבתי אותו מאד
מקריי מה איתו