טוב אחי
"אנחנו" נפרגן בתארים ובשיפוץ לפי הקול קורא
"אתם" חוגגים כל נוד שלו
טוב אחי
ברור בגלל זה ההתנהגות והאיומים של עופר נתפסים ככל כך הזויים ומיותרים.
ירושלים לקחו יותר תארים אחרי אותו משחק אליפות מאשר לפני.
יש לנו כמה קלסרים להביא לך...
קשקוש מקושקש
אולי לך נותר לקוות.א.ב כתב:קשקוש מקושקש
נותר לקוות שבליל המילים הילדותי הזה זו פארודיה על עופר ינאי ולא הבעלים של הפועל תל אביב
לזה שלא יוצא מאיזור חיוג 03 עוד היה קצת שיער שם. לגבי עבריין המס מזלו שלא זוכרים אותו מהמשחק ההוא אלא רק את בכר. גם אחרי המשחק ההוא היו משפטים שהשיפוט היה מעולה7even כתב: ↑13 פברואר 2025, 20:10ההוא שהעלים מס רק ב 320 אלף וההוא שלא שופט צפונה ודרומה מדי
רק בשביל הסדר הטוב, דני קליין ניהל את הפועל ירושלים ב1994. התקרית עם סמי בכר היתה ב2007. ב13 השנים האלו לקחו 4 גביעים. כלומר תואר כל 3.25 שנים.
הם לקחו שלושה גביעים לפני תקרית בכר וחמישה אחרי. אחד מהם היה בשנה העוקבת למשחק הזה.הפועל כתב: ↑13 פברואר 2025, 22:22רק בשביל הסדר הטוב, דני קליין ניהל את הפועל ירושלים ב1994. התקרית עם סמי בכר היתה ב2007. ב13 השנים האלו לקחו 4 גביעים. כלומר תואר כל 3.25 שנים.
מ2008 עד 2024 לקחו 4 גביעים ו2 אליפויות. כלומר תואר כל 2.8 שנים
איך לאמר בעדינות - לא בדיוק הוכחה דרמטית לטענה הנ"ל. וגם ההבדל הזה בעיקר בגלל שבשנים האחרונות התחילו שוב לקחת גביעים. ואני בספק אם זה איזשהו אפטר שוק מאוחר מאד מאד לפרשת סמי בכר.
מדוייקקובי כתב: ↑13 פברואר 2025, 22:54 אבסורד לאן שהגענו.
אוהדים שאוהבים את הפועל קטנה, חלשה תבוסתנית, שמתענגים על נצחון בודד בדרבי פעם בתקופה ולא מסוגלים לחשוב על מועדון וינרי, הישגי ועם שאיפות לאליפות,
מתנגדים לעופר ינאי גם במלחמתו בגדולי שונאינו מוצאים את עצמם באותו הצד עם מכבי תל אביב, שמעון מזרחי והשופטים המושחתים.
וההבדל הזה של עוד גביע היה בגלל הבלגן שהם עשו סביב סמי בכר? איך זה בא לידי ביטוי בהתחשב בזה שלקח להם 8 שנים אחרי התקרית הזאת כדי לקחת שוב תואר? שב12 שנה אחרי התקרית הם לקחו רק 3?Red_man כתב: ↑13 פברואר 2025, 22:28הם לקחו שלושה גביעים לפני תקרית בכר וחמישה אחרי. אחד מהם היה בשנה העוקבת למשחק הזה.הפועל כתב: ↑13 פברואר 2025, 22:22רק בשביל הסדר הטוב, דני קליין ניהל את הפועל ירושלים ב1994. התקרית עם סמי בכר היתה ב2007. ב13 השנים האלו לקחו 4 גביעים. כלומר תואר כל 3.25 שנים.
איך לאמר בעדינות - לא בדיוק הוכחה דרמטית לטענה הנ"ל. וגם ההבדל הזה בעיקר בגלל שבשנים האחרונות התחילו שוב לקחת גביעים. ואני בספק אם זה איזשהו אפטר שוק מאוחר מאד מאד לפרשת סמי בכר.
הנקודה הייתה שהם לא לקחו מלא תארים לפני והם כן לקחו קצת יותר אחרי כולל שתי אליפויות ראשונות.
אין לי שום דבר נגד מלחמה בשונאינו וכל הג'אז הזה.קובי כתב: ↑13 פברואר 2025, 22:54 אבסורד לאן שהגענו.
אוהדים שאוהבים את הפועל קטנה, חלשה תבוסתנית, שמתענגים על נצחון בודד בדרבי פעם בתקופה ולא מסוגלים לחשוב על מועדון וינרי, הישגי ועם שאיפות לאליפות,
מתנגדים לעופר ינאי גם במלחמתו בגדולי שונאינו מוצאים את עצמם באותו הצד עם מכבי תל אביב, שמעון מזרחי והשופטים המושחתים.
מה הבעיה? השנה זו ההזדמנות לעשות את זה מול האיגוד.הפועל כתב:וההבדל הזה של עוד גביע היה בגלל הבלגן שהם עשו סביב סמי בכר? איך זה בא לידי ביטוי בהתחשב בזה שלקח להם 8 שנים אחרי התקרית הזאת כדי לקחת שוב תואר? שב12 שנה אחרי התקרית הם לקחו רק 3?Red_man כתב: ↑13 פברואר 2025, 22:28הם לקחו שלושה גביעים לפני תקרית בכר וחמישה אחרי. אחד מהם היה בשנה העוקבת למשחק הזה.הפועל כתב: ↑13 פברואר 2025, 22:22 רק בשביל הסדר הטוב, דני קליין ניהל את הפועל ירושלים ב1994. התקרית עם סמי בכר היתה ב2007. ב13 השנים האלו לקחו 4 גביעים. כלומר תואר כל 3.25 שנים.
הנקודה הייתה שהם לא לקחו מלא תארים לפני והם כן לקחו קצת יותר אחרי כולל שתי אליפויות ראשונות.
בחיאת
הי מר בולי יהושע.
לא אמרתי בשום שלב שיש קשר. אתה אמרת שהם לקחו מלא לפני ומלא אחרי אני אמרתי שזה לא הכי מדויק.הפועל כתב: ↑13 פברואר 2025, 23:16וההבדל הזה של עוד גביע היה בגלל הבלגן שהם עשו סביב סמי בכר? איך זה בא לידי ביטוי בהתחשב בזה שלקח להם 8 שנים אחרי התקרית הזאת כדי לקחת שוב תואר? שב12 שנה אחרי התקרית הם לקחו רק 3?Red_man כתב: ↑13 פברואר 2025, 22:28הם לקחו שלושה גביעים לפני תקרית בכר וחמישה אחרי. אחד מהם היה בשנה העוקבת למשחק הזה.הפועל כתב: ↑13 פברואר 2025, 22:22
רק בשביל הסדר הטוב, דני קליין ניהל את הפועל ירושלים ב1994. התקרית עם סמי בכר היתה ב2007. ב13 השנים האלו לקחו 4 גביעים. כלומר תואר כל 3.25 שנים.
בחיאת
ממש כמה הודעות למעלה רשמו שעדיף שאול על עופר.רווי כתב: ↑14 פברואר 2025, 05:27 פשוט מדהים בעיניי ששנים מחרבנים עלינו ודופקים אותנו ואז מגיע פסיכופת על מלא שגם נלחם למען הפועל בכל העולם (מכבי,איגוד,מנהלת,שופטים וכו) וגם שופך מיליונים ואוהדים עוד יוצאים למלחמת חורמה נגדו. למה הכל מטומטם? למה העולם כזה דפוק? למה תמיד לעשות הפוך?
ליטרלי מגיע לנו שהיקום שולח לנו שאול אייזנברגים ואלי טביבים.
אני זוכר ששמעתי בפעם הראשונה שמישהו קילל אותו במשחק חוץ נגד נס ציונה בשנה שעברה הייתי בטוח שאני לא שומע טוב זה לא נשמע לי הגיוני בכלל היום זה כבר הפך לתופעה לצערי. אכן הכל מטומטם.7even כתב: ↑14 פברואר 2025, 06:24ממש כמה הודעות למעלה רשמו שעדיף שאול על עופר.רווי כתב: ↑14 פברואר 2025, 05:27 פשוט מדהים בעיניי ששנים מחרבנים עלינו ודופקים אותנו ואז מגיע פסיכופת על מלא שגם נלחם למען הפועל בכל העולם (מכבי,איגוד,מנהלת,שופטים וכו) וגם שופך מיליונים ואוהדים עוד יוצאים למלחמת חורמה נגדו. למה הכל מטומטם? למה העולם כזה דפוק? למה תמיד לעשות הפוך?
ליטרלי מגיע לנו שהיקום שולח לנו שאול אייזנברגים ואלי טביבים.
הם שוברים שיאי פתטיות, אלה שהזיזו להם את הגבינה.
אח"כ אומרים שצריך 2 לסולחה.......
בקיצור אנחנו אומרים אותו דבר - אין באמת שום בסיס לטענה שלפני ואחרי תקרית בכר היה איזשהו הבדל בקצב לקיחת התארים של הפועל ירושלים.Red_man כתב: ↑14 פברואר 2025, 01:38לא אמרתי בשום שלב שיש קשר. אתה אמרת שהם לקחו מלא לפני ומלא אחרי אני אמרתי שזה לא הכי מדויק.
אגב הם זכו בשישה גביעי ווינר כולם גם אחרי תקרית בכר אבל זה באמת שטויות.
תקרית בכר זה היה מהמקפצה ממש. אני זוכר שראיתי את המשחק בטלוויזיה וזאת הייתה הזיה מוחלטת.הפועל כתב: ↑14 פברואר 2025, 09:56בקיצור אנחנו אומרים אותו דבר - אין באמת שום בסיס לטענה שלפני ואחרי תקרית בכר היה איזשהו הבדל בקצב לקיחת התארים של הפועל ירושלים.
ובתור מישהו שכבר עוקב אחרי כדורסל ישראלי למעלה מ30 שנה, וכבר ראה כמה פעמים סיבובים של ניפוחי שרירים למיניהם מול האיגוד וכו שלנו ושל ירושלים - כל ההתעסקות הזאת עוברת טוב בבייס, עושה לנו טוב לכמה שניות, ועושה הרבה עיתונאים מבסוטים כי נותנת להם כותרות קלות.
אבל בפועל משנה רק בשוליים אם בכלל. בסוף מה שמביא תארים זה כסף וניהול איכותי (על ומחוץ למגרש) לאורך זמן.
הוא מסתכל על כל עונה ככה. זה היה ככה גם בעונה שעברה. הוא אמר שהוא לא מוותר עד הרגע האחרון.רק הפועל בלב כתב:קצת מתנהג כמו ילד בן 5
רוצה הכול כאן ועכשיו ולא מבין שגם לשקט במערכת ולתחושת השחקנים שמאמינים בהם ולא מביאים שחקנים על הראש כל רגע יש חשיבות מאוד גדולה בהצלחה.
דיי לשלם 5 מליון יורו די. אפשר ואולי צריך להביא חיזוק העונה, אבל לא להפוך שוב את כל ההיררכיה עם בברלי2 חדש. חלאס. ניתן מה שאפשר העונה ואם לא נצליח יש את העונה הבאה
מרגיש שינאי מסתכל על הדברים כאילו זאת העונה אחרונה שתשוחק אי פעם