Red_man כתב:
תמיד הם נראים מסי בסרטונים האלה. אני מניח שבשישי נהיה קצת יותר חכמים. מה שכן נראה מהסרטונים זה שהוא מסוגל למסור קדימה והוא מסוגל למסור בשתי רגליים.
נראה כמו הימור סביר סה״כ
מענין מה היה בסרטונים של אדוארדו מרקש ופאביו רוסה. מה ראה גילי לנדאו. זה היה בעידן שלפני היוטיוב, שכל מיני חזי ויטקובסקי היו עורכים קלטות וידאו, דוחפים למאמן לוקש וגוזרים קופון .
מה היה בקלטת של וולטון סילבה מעניין אותי לא פחות ואולי אפילו יותר.
Red_man כתב:
תמיד הם נראים מסי בסרטונים האלה. אני מניח שבשישי נהיה קצת יותר חכמים. מה שכן נראה מהסרטונים זה שהוא מסוגל למסור קדימה והוא מסוגל למסור בשתי רגליים.
נראה כמו הימור סביר סה״כ
מענין מה היה בסרטונים של אדוארדו מרקש ופאביו רוסה. מה ראה גילי לנדאו. זה היה בעידן שלפני היוטיוב, שכל מיני חזי ויטקובסקי היו עורכים קלטות וידאו, דוחפים למאמן לוקש וגוזרים קופון .
ויוליץ' כמובן.
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
Charlie כתב: ↑05 פברואר 2025, 21:17
ויוליץ' כמובן.
איזה גול הוא נתן באירופה, חשבתי שהגיעה אלינו מפלצת כדורגל
NARKOTIKA כתב: ↑05 פברואר 2025, 17:32
ב. עם רכבת הזרים שהתחילה מאז שספרא הפך לבעלים, בהערכה שלי - העלות ברוטו, שוב, מתקרבת לעלות של להביא 2 זרים רציניים ברמת ליגת העל.
כמו ניסנוב, הזול עולה יקר. מתקמצנים ובסוף עוברים פה 6 זרים במקום 2-3 עם רזומה.
על זה מגיעה תודה גדולה למר דגו, לא?
לא
א - הוא קיבל תקציב עלוב
ב- מי שנותן למאמן שרק הגיע לבחור לבד זרים על דעת עצמו הוא אידיוט.
NARKOTIKA כתב: ↑05 פברואר 2025, 17:32
ב. עם רכבת הזרים שהתחילה מאז שספרא הפך לבעלים, בהערכה שלי - העלות ברוטו, שוב, מתקרבת לעלות של להביא 2 זרים רציניים ברמת ליגת העל.
כמו ניסנוב, הזול עולה יקר. מתקמצנים ובסוף עוברים פה 6 זרים במקום 2-3 עם רזומה.
לא
א - הוא קיבל תקציב עלוב
אדום ותיק כתב: ↑06 פברואר 2025, 09:55
שיהיה לו ולנו בהצלחה.
עכשיו יש כבר 3 שחקנים במרכז המגרש - גוני, אלקוקין, וג'וקו.
נותן לברדה אפשרויות רבות שלא היו לו לפני כן.
מקווה שזה מסיים את סיפורו של אל ים בהפועל.
אחד השחקנים הצעירים שקיבל אולי הכי הרבה צ׳אנסים וכבר שנה וחצי פעם אחר פעם פשוט לא טוב. שנה שעברה הרחקות ותיקולים חסרי אחריות. השנה הוא פשוט לא טוב, לא בקצב של הלאומית, לא מדוייק. בקיצור, הוכיח שהוא לא מתאים.
Red Ghost כתב: ↑06 פברואר 2025, 14:04
אחד השחקנים הצעירים שקיבל אולי הכי הרבה צ׳אנסים וכבר שנה וחצי פעם אחר פעם פשוט לא טוב. שנה שעברה הרחקות ותיקולים חסרי אחריות. השנה הוא פשוט לא טוב, לא בקצב של הלאומית, לא מדוייק. בקיצור, הוכיח שהוא לא מתאים.
אני עדיין לא מסוגל להבין איך שחקן שהראה מלא כשרון בנוער ובצעירה לא מצליח להתפתח אצלנו בבוגרים. ולא יודע אם זה רק באשמתו, אנחנו לא מספיק טובים בזה. אפשר להסתכל על שחקן כמו ספורי, שהיו הורגים אותו בהפועל, כל נגיעה שלו בכדור אנשים היו שוברים לעצמם את הראש ומקללים, וכשהוא עזב אותנו הוא התחיל לפרוח. והוא לא הסיפור היחיד.
Red Ghost כתב: ↑06 פברואר 2025, 14:04
אני עדיין לא מסוגל להבין איך שחקן שהראה מלא כשרון בנוער ובצעירה לא מצליח להתפתח אצלנו בבוגרים. ולא יודע אם זה רק באשמתו, אנחנו לא מספיק טובים בזה. אפשר להסתכל על שחקן כמו ספורי, שהיו הורגים אותו בהפועל, כל נגיעה שלו בכדור אנשים היו שוברים לעצמם את הראש ומקללים, וכשהוא עזב אותנו הוא התחיל לפרוח. והוא לא הסיפור היחיד.
ולכן אני בעד להשאיל לשנה שנתיים את אל ים
מה יש להפסיד?
גם ככה כרגע הוא משחק מתחת לכל ביקורת והביטחון שלו ברצפה
בשביל הסיכוי הקטן שהוא ייצא ממנו משהו הייתי משאיל לקבוצה עם הרבה פחות לחץ מאיתנו, מי יודע, אולי בקבוצה כזאת הוא סוף סוף יראה משהו
אם לא תמיד אפשר להיפרד
Xavi כתב: ↑06 פברואר 2025, 14:42
אחרי שראיתי את הלקט ביצועים - לא מרשים בכלל
הלוואי ואני טועה ובכל מקרה עדיף על כלום
מניסיון עם בוקסנבוים השתול של מכבי אתה לא טועה, הוא לא נראה קשר אמיתי סטייל עלי מוחמד/סורו של ביתר , אין ציפייה למצוא כאלה כשיש לנו מנהל מקצועי כושל. צריך לקוות שזה יספיק ללאומית עד סוף העונה ושיביאו אחד רציני.
מניסיון עם בוקסנבוים השתול של מכבי אתה לא טועה, הוא לא נראה קשר אמיתי סטייל עלי מוחמד/סורו של ביתר , אין ציפייה למצוא כאלה כשיש לנו מנהל מקצועי כושל. צריך לקוות שזה יספיק ללאומית עד סוף העונה ושיביאו אחד רציני.
הבעיה איננה המנהל המקצועי. מאז שספרא הגיע צורפו שחקנים בהשאלה או במסגרת העברה חופשית. יש מגבלה תקציבית : למצוא שחקן איכותי בהשאלה או עם כרטיס ביד לליגה השניה בישראל.
דעתו של סילביו ויירה דומה: "לא הייתי מציב אותו כקשר אחורי בודד כי הוא לא אגרסיבי מספיק לשם כך. חסרה לו אינטנסיביות במשחק. הוא גם לא נוטה להצטרף להתקפות בתדירות גבוהה ולא מאיים מספיק על השער.
דעתו של סילביו ויירה דומה: "לא הייתי מציב אותו כקשר אחורי בודד כי הוא לא אגרסיבי מספיק לשם כך. חסרה לו אינטנסיביות במשחק. הוא גם לא נוטה להצטרף להתקפות בתדירות גבוהה ולא מאיים מספיק על השער.
גוני נאור כבר יש לנו בבית...
בדיוק מה שאני חשבתי כשראיתי את המשפט הזה..
מצד שני, היו גם דברים אופטימיים לקחת משם
אנחנו לא יודעים כלום.
מקורות חייו - הוא קצת אל-ים פורטוגלי, שזה כבר נקודת פתיחה גדולה יותר.
נקווה שלהבדיל מהגולש הבלונדיני, הוא יצליח להביא את יכולותיו בבוגרת במדי הפועל.
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
לא ראיתי את הסרטונים ואין לי מושג מי השחקן אז מתייחס נטו לאמירה - העדיף על כלום זה מה שמביא אלינו כל שנה בריהונים ועאבדים. זאת מחלה שהפועל חייבת להשתחרר ממנה. אין שחקן טוב? לא מביאים.
לא ראיתי את הסרטונים ואין לי מושג מי השחקן אז מתייחס נטו לאמירה - העדיף על כלום זה מה שמביא אלינו כל שנה בריהונים ועאבדים. זאת מחלה שהפועל חייבת להשתחרר ממנה. אין שחקן טוב? לא מביאים.
בכללי אני מסכים אבל פה ספציפית זה מקרה של לשכנע שחקן לשחק בליגה לאומית וזה היה היום האחרון לרישום. גם אי עליית ליגה תביא גזר דין מוות למועדון, במקרה הזה עדיף להמר, העיקר לעלות
בכללי אני מסכים אבל פה ספציפית זה מקרה של לשכנע שחקן לשחק בליגה לאומית וזה היה היום האחרון לרישום. גם אי עליית ליגה תביא גזר דין מוות למועדון, במקרה הזה עדיף להמר, העיקר לעלות
יכול להסכים במקרה הספציפי הזה כפי שתיארת.
בלי כל קשר בעיניי החלון הזה היה חייב לבוא עם כמה שחרורים. בן סהר, עאבד ובריהון דבר ראשון. את אנטוניץ הייתי מעלה על מטוס כבר לפני כמה חודשים(כרגע כמובן שלא בלי מחליף) וגם את רוטמן. רוטמן עוד איכשהו קצת משתפר ועוד מביא מספרים אז בסיטואציה שנוצרה אני בסדר עם זה שנשאר.
אבל סהכ זה אחלה חלון ואחלה הפועל. רק שננצח היום
teknoboy כתב: ↑05 פברואר 2025, 17:35
לא
א - הוא קיבל תקציב עלוב
ומה קורה אם אתה טועה עם זר יקר כמו אניסמבה?
אז נפלת ואתה מחכה לקיץ או אם יש לך כסף אז אתה מנסה לצמצם הפסדים ומביא במקומו זר יקר אחר.
התוחלת של הדבר הזה משתלמת ברמות של הליגה הישראלית, ואם היא לא עובדת אז השדרה המקצועית שלך לא טובה.
אבל בכל מקרה, אפילו אם השיטה הזאת תעבוד לך רק אחרי כמה איטרציות בסוף יש לך קבוצת צמרת, זה מוכח.
אם תמשיך להביא זרים ב60 אלף דולר, בחיים לא תגיע לזה.