אור ישראלוב

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

InFlames כתב: 12 פברואר 2025, 11:34 האמת ממה שראיתי מהיציע בדקות ששיחק הוא היה ממש מנהיגותי. כל הזמן כיוון שחקנים אמר להם איפה לעמוד ולאן למסור. באסה עם הפציעות כי הבחור באמת נראה סחורה לקפטן עתידי
הוא כרגע במסלול להיות הקפטן של בית לוינשטיין.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

InFlames כתב: 12 פברואר 2025, 11:34 האמת ממה שראיתי מהיציע בדקות ששיחק הוא היה ממש מנהיגותי. כל הזמן כיוון שחקנים אמר להם איפה לעמוד ולאן למסור. באסה עם הפציעות כי הבחור באמת נראה סחורה לקפטן עתידי
הוא יכול להיות בלם נהדר
ברמת הטופ בארץ.
השאלה באמת מאיזה סוג פציעה או סוג פציעות הוא סובל אם אפשר לאפיין את זה.
בטח לא לכעוס עליו או לרדת עליו כי הוא לא אשם מן הסתם(חבל שכל פעם צריך פה להסביר את זה)
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

dino כתב: 12 פברואר 2025, 14:14
הוא יכול להיות בלם נהדר
ברמת הטופ בארץ.
בטח לא לכעוס עליו או לרדת עליו כי הוא לא אשם מן הסתם(חבל שכל פעם צריך פה להסביר את זה)
למה אתה חושב שהוא לא אשם ?
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

בני12 כתב: 12 פברואר 2025, 15:03
הוא יכול להיות בלם נהדר
ברמת הטופ בארץ.
בעלי חיים לא שולטים בזה.
אלא אם כאב לו שם, משכו בדש מעילו והוא המשיך והמשיך על השריר הכואב עד שקרה מה שקרה ואז הוא האשים את בגץ והיועמשית ואהרון חליווה
שולדי

הוא יכול להיות בלם נהדר
ברמת הטופ בארץ.
יש לי הרבה חברים שהם שחקנים, חלקם טניסאים חלקם כדורגלנים.
פציעה כרונית זה דבר שבאמת קשה להאשים את השחקן בו, והשחקן עצמו הכי מתוסכל מהמצב.
תהיה בטוח שהדבר האחרון ששחקן בגיל 20 רוצה לעשות זה לשבת בצד בזמן שחברים שלו מפתחים את הקריירה שלהם, בטח במועדון כמו הפועל תל אביב.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

שולדי כתב: 12 פברואר 2025, 15:59

הוא יכול להיות בלם נהדר
ברמת הטופ בארץ.
תהיה בטוח שהדבר האחרון ששחקן בגיל 20 רוצה לעשות זה לשבת בצד בזמן שחברים שלו מפתחים את הקריירה שלהם, בטח במועדון כמו הפועל תל אביב.
כשכל שריטה היא עילה לשבת חודש בחוץ וכל פציעה של שבוע היא השבתה לכמה חודשים
וכשבנוסף השחקן לא עושה שום דבר כדי לחזק את השרירים כדי להקטין את הסיכוי לפגיעה, אז פציעות חוזרות הן גם באשמתו
InFlames
קיבל.ה  384 לייקים

בני12 כתב: 12 פברואר 2025, 18:46

וכשבנוסף השחקן לא עושה שום דבר כדי לחזק את השרירים כדי להקטין את הסיכוי לפגיעה, אז פציעות חוזרות הן גם באשמתו
מאיפה אתה יודע?
fidel
קיבל.ה  105 לייקים

הבחור נראה פיט, גם יורד לתיקולים לא מפחד לא כלום, לדעתי זה לא עליו, אבל חבל
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

fidel כתב: 12 פברואר 2025, 19:33 הבחור נראה פיט, גם יורד לתיקולים לא מפחד לא כלום, לדעתי זה לא עליו, אבל חבל
ברור שזה לא עליו
איזה מן שטויות אלה
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

בני12 כתב: 12 פברואר 2025, 18:46

הוא לא יושב וחוזר עם דעת עצמו וזה בסדר אם יש או אין חו חשש מעוד פציעה.
מי אמר מה הוא עושה ומה לא.
אם שחקן מתנהל לא כמקצוען, אוכל מה שבא לו, דופק כמה בירות ביום ומשחק בפלייסטיישן כל יום עד 4 לפנות בוקר ואז נפצע כל יומיים, הייתי יכול להסכים על מידת האחריות של השחקן. אבל זה לא המקרה ככל הידוע.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

שמעתי באחד מהפודקאסטים שהפציעות שלו נובעות מזה ששיחק בכל מחלקות הנוער על דשא סינטתי, כמו לינדנר ועוד שחקנים ממחלקת הנוער זה דפק לחלק מהם את הרגליים.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

רדפוקס כתב: 12 פברואר 2025, 13:48
אתה בחור בן 25? 30? יותר?

בטח אתה מרגיש ממש גאווה על השנינות והצניות כלפי ילד בן 20 שסובל מפציעות והחלום שלו שרק לפני שנתיים היה בגג העולם עומד להתנפץ...

באמת מדהים אותי כמות הרוע שיש כאן לאנשים כלפי המועדון והאנשים שבו.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

El dudernio כתב: 12 פברואר 2025, 20:54
רדפוקס כתב: 12 פברואר 2025, 13:48
אתה בחור בן 25? 30? יותר?

בטח אתה מרגיש ממש גאווה על השנינות והצניות כלפי ילד בן 20 שסובל מפציעות והחלום שלו שרק לפני שנתיים היה בגג העולם עומד להתנפץ...

באמת מדהים אותי כמות הרוע שיש כאן לאנשים כלפי המועדון והאנשים שבו.
לא הבנתי מה כל כך כואב לך שמתבדחים בפורום, אפילו לא בדיחה עד כדי כך שחורה, הרוע זה רק בראש שלך.
אני מאוד החזקתי מישראלוב בעבר, הבעיה שהוא פציע וחלש מנטאלית ואני כבר לא רואה אותו כחלק עתידי בפאזל של הפועל, הלוואי שיפתיע.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

לא כואב לי שמתבדחים בפורום.

כואב לי שאוהדים הופכים את הקבוצה והשחקנים שלנו לבדיחה.

עוד יותר כואב לי שעושים את זה לילדים ושחקני נוער
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

קודם הקבוצה והשחקנים שלנו הפכו לבדיחה ורק אחר כך התחלנו להתבדח עליהם, לא להיפך.
צריך טישו?
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

חשבתי שאתה רק מתבדח...

במה בדיוק אתה שונה מאוהדי מכבי שרק צוחקים על הקבוצה?

אתה אדם בוגר שלא מסוגל להתמודד עם ביקורת ענינית מעובר לעלבונות ברמת ברמת גן ילדים.

כמו שכתבתי לא פעם אתה ועוד כמה פתחתם כאן בתחרות מי רע וציני יוצר כלפי הקבוצה, יש מצב שעלית ברגע זה על הפודיום, הקטנוע עם המדליה בדרך אליך, כל הכבוד לך.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

הדבר הכי משמעותי שקרה בקריירה של ישראלוב, היה העזיבה של למקין לשחטאר. הם היו החברים הכי טובים ופתאום הוא נשאר לבד. לדעתי זה עשה לו ממש רע ואז הגיעה הפציעה. השילוב בין אובדן השותף במגרש ומחוץ למגרש פגע בישראלוב מנטאלית ויתכן והשליך גם על ההתאוששות שלו מהפציעה. בנוסף צריך היה ללמוד לשחק בציוות חדש. חשבתי שהחזרה של למקין לארץ תעזור לו חברתית ותדחוף אותו לשוב למסלול.

הבהרה: הכותב אינו פסיכולוג ספורט וחרטטן מקצועי.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

El dudernio כתב: 13 פברואר 2025, 06:35 חשבתי שאתה רק מתבדח...

אתה אדם בוגר שלא מסוגל להתמודד עם ביקורת ענינית מעובר לעלבונות ברמת ברמת גן ילדים.

כמו שכתבתי לא פעם אתה ועוד כמה פתחתם כאן בתחרות מי רע וציני יוצר כלפי הקבוצה, יש מצב שעלית ברגע זה על הפודיום, הקטנוע עם המדליה בדרך אליך, כל הכבוד לך.
אני מתבדח ודיברתי על התבדחות, לא הבנתי איפה הסתירה?
הביקורת העניינית היא איתנו בחדר? אי המסוגלת שלי להתמודד גם נמצאת?
אתה נעלבת מבדיחה שרשמתי והאשמת אותי ברוע והגבתי לך שאני לא מבין מה הסיפור הגדול, פה זה נגמר - לא ביקורת עניינית ולא נעליים.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

רדפוקס כתב: 13 פברואר 2025, 18:35
El dudernio כתב: 13 פברואר 2025, 06:35 חשבתי שאתה רק מתבדח...

אני מתבדח ודיברתי על התבדחות, לא הבנתי איפה הסתירה?
הביקורת העניינית היא איתנו בחדר? אי המסוגלת שלי להתמודד גם נמצאת?
אתה נעלבת מבדיחה שרשמתי והאשמת אותי ברוע והגבתי לך שאני לא מבין מה הסיפור הגדול, פה זה נגמר - לא ביקורת עניינית ולא נעליים.
מחילה מהפורום זה פשוט נושא שחשוב לי.

לא התבדחת, אתה משקר לעצמך. אתב חושב שישראלוב הוא בדיחה. ושהפועל היא בדיחה. ולכן אתה מתמודד עם הסיטואציה בציניות.

לפי ויקפדיה
"ציניות היא עמדה המאופיינת באי אמון כלפי בני אדם, מתוך אמונה כי הם אנוכיים מטבעם, וכן חוסר אמון כללי במניעים של אחרים.[1] ציניות מודרנית הוגדרה כיחס של חוסר אמון כלפי ערכים אתיים וחברתיים הנטענים על ידי קבוצות או אנשים מסוימים, ודחייה של הצורך להיות מעורב חברתית.[2] הציניות פסימית לגבי יכולתם של בני אדם לעשות בחירות מוסריות נכונות.[3] במקרים קיצוניים, ציניות יכולה להתפתח למיזנתרופיה; כתוצאה מחוסר אמון בבני אדם, הציניקן עלול להתחיל לשנוא את המין האנושי.[4]"

אם אתה לא מצליח להבין למה להיות ציני כלפי בריאותו ויכולתו של ילד בן 20 זה רוע זאת כבר בעיה שלך.

ולא לא נעלבתי, מי שנעלב זה כנראה אתה. לא נעלבתי כי אין לי ממה להעלב, לא השצמת אותי ולא אמרתי נגדי כלום. אני טענתי נגדך שאתה ציני ורע כלפי ילד בן 20, כנראה זה העליב אותך כי התחלת לשאול אם אני צריך טישו, במקום להתייחס לטענה שלי. כנראה במצוקתך ביצעת השלכה...הכל טוב חבר. תשדל להיות טיפה יותר אופטימי ופחות ציני לגבי דברים שאתה אוהב.

ממליץ בחופם
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

אני ציני או רשע? יש הבדל עצום.
KingZivos
קיבל.ה  63 לייקים

SickleCell כתב: 13 פברואר 2025, 08:19 הדבר הכי משמעותי שקרה בקריירה של ישראלוב, היה העזיבה של למקין לשחטאר. הם היו החברים הכי טובים ופתאום הוא נשאר לבד. לדעתי זה עשה לו ממש רע ואז הגיעה הפציעה. השילוב בין אובדן השותף במגרש ומחוץ למגרש פגע בישראלוב מנטאלית ויתכן והשליך גם על ההתאוששות שלו מהפציעה. בנוסף צריך היה ללמוד לשחק בציוות חדש. חשבתי שהחזרה של למקין לארץ תעזור לו חברתית ותדחוף אותו לשוב למסלול.

אחלה דרמה טורקית כתבת
ניתן לai להמשיך

ישראלוב, כוכב כדורגל מבטיח, חווה משבר עמוק לאחר שחברו הטוב ביותר ושותפו למגרש, למקין, עוזב לחו”ל. תחושת הבדידות מכה בו, והמצב מחמיר כשהוא נפצע ומוצא את עצמו מנותק מהמשחק ומהחיים שסבבו אותו. הניסיון להתאושש משילוב של כאב פיזי ונפשי מוביל אותו למסע מנטלי אפל.

ככל שהזמן עובר, ישראלוב מתנתק מסביבתו ומתחיל לפתח עיסוק אובססיבי ברעיון של נקמה על העוול שהוא מרגיש שנעשה לו – מהעזיבה של למקין ועד האנשים שהזניחו אותו כשהיה בשפל. בהתחלה הוא פוגע בדברים קטנים: הורס רכוש, מתפרץ על אנשים זרים. הוא מוצא נחמה מוזרה בשליטה ובכוח שהוא מרגיש ברגעים האלה.

השלב הבא מגיע כשהוא מתחיל לצוד את מי שהוא תופס כאחראים ל”נפילה” שלו – אנשים במועדון, אנשי צוות רפואי, ואפילו שחקנים ששיחקו לצידו בציוות החדש ולא הצליחו “להבין” אותו. התהליך מואץ כשהוא מתחיל לפתח שיטה – הוא מנצל את הכישורים הספורטיביים שלו, את הדיסקרטיות והדיוק שפיתח ככדורגלן, כדי להפוך את המתקפות שלו למתוכננות וחסרות רחמים.

ישראלוב, שבמשך חייו תמיד היה מוקף באנשים, הופך לצייד בודד, כשהוא רואה בכל פעולה סוג של משחק שבו הוא חייב לנצח. עם כל קורבן, הוא חש תחושת “תיקון” מעוותת לעוולות שחווה, עד שהוא מאבד לגמרי את אחיזתו במציאות. הסדרה מתקרבת לשיא כשאדם מעברו – אולי למקין עצמו – מתחיל לחבר את הפאזל ולחשוף את האמת, בעימות שמאיים לחשוף את הסיפור כולו לעולם.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

KingZivos כתב: 14 פברואר 2025, 00:09
SickleCell כתב: 13 פברואר 2025, 08:19 הדבר הכי משמעותי שקרה בקריירה של ישראלוב, היה העזיבה של למקין לשחטאר. הם היו החברים הכי טובים ופתאום הוא נשאר לבד. לדעתי זה עשה לו ממש רע ואז הגיעה הפציעה. השילוב בין אובדן השותף במגרש ומחוץ למגרש פגע בישראלוב מנטאלית ויתכן והשליך גם על ההתאוששות שלו מהפציעה. בנוסף צריך היה ללמוד לשחק בציוות חדש. חשבתי שהחזרה של למקין לארץ תעזור לו חברתית ותדחוף אותו לשוב למסלול.

אחלה דרמה טורקית כתבת
ניתן לai להמשיך

ישראלוב, כוכב כדורגל מבטיח, חווה משבר עמוק לאחר שחברו הטוב ביותר ושותפו למגרש, למקין, עוזב לחו”ל. תחושת הבדידות מכה בו, והמצב מחמיר כשהוא נפצע ומוצא את עצמו מנותק מהמשחק ומהחיים שסבבו אותו. הניסיון להתאושש משילוב של כאב פיזי ונפשי מוביל אותו למסע מנטלי אפל.

ככל שהזמן עובר, ישראלוב מתנתק מסביבתו ומתחיל לפתח עיסוק אובססיבי ברעיון של נקמה על העוול שהוא מרגיש שנעשה לו – מהעזיבה של למקין ועד האנשים שהזניחו אותו כשהיה בשפל. בהתחלה הוא פוגע בדברים קטנים: הורס רכוש, מתפרץ על אנשים זרים. הוא מוצא נחמה מוזרה בשליטה ובכוח שהוא מרגיש ברגעים האלה.

השלב הבא מגיע כשהוא מתחיל לצוד את מי שהוא תופס כאחראים ל”נפילה” שלו – אנשים במועדון, אנשי צוות רפואי, ואפילו שחקנים ששיחקו לצידו בציוות החדש ולא הצליחו “להבין” אותו. התהליך מואץ כשהוא מתחיל לפתח שיטה – הוא מנצל את הכישורים הספורטיביים שלו, את הדיסקרטיות והדיוק שפיתח ככדורגלן, כדי להפוך את המתקפות שלו למתוכננות וחסרות רחמים.

ישראלוב, שבמשך חייו תמיד היה מוקף באנשים, הופך לצייד בודד, כשהוא רואה בכל פעולה סוג של משחק שבו הוא חייב לנצח. עם כל קורבן, הוא חש תחושת “תיקון” מעוותת לעוולות שחווה, עד שהוא מאבד לגמרי את אחיזתו במציאות. הסדרה מתקרבת לשיא כשאדם מעברו – אולי למקין עצמו – מתחיל לחבר את הפאזל ולחשוף את האמת, בעימות שמאיים לחשוף את הסיפור כולו לעולם.
ספויילר אלרט: אני קצת הורס למי שלא צפה בתכנית אבל זה גם נחמד לדעת לפני שמתחילים לצפות כי אז אפשר לזהות רמזים כמעט בכל פרק, ואפילו לראות בסצנה בשוק הכרמל צללית של מישהו עושה גליץ׳ בין הדוכן של בגדי התינוק הירוקים עם הכיתוב ״צה״ל״ לדוכן הבייגלה. כמובן שמי שמחבר את הפאזל ותופס את ישראלוב בסיקוונס אקשן מטורף (בטיילת בין המוני אנשים שמקפיצים כדור) הוא לא אחר מאשר הקפטן שלנו מספר 11 לב אדום - דדדדן איינבינדר (בתפקיד עצמו).
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

אני חושב שהגיע הזמן להגיד יפה שלום
לא הגיוני מה שקורה איתו
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

פומפה כתב: 24 פברואר 2025, 19:01 אני חושב שהגיע הזמן להגיד יפה שלום
לא הגיוני מה שקורה איתו
במה הוא מפריע לך? הוא תופס תקציב?
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

dino כתב: 24 פברואר 2025, 19:24
פומפה כתב: 24 פברואר 2025, 19:01 אני חושב שהגיע הזמן להגיד יפה שלום
לא הגיוני מה שקורה איתו
במה הוא מפריע לך? הוא תופס תקציב?
גם, אפילו שזה נמוך מאוד ככל הנראה אבל בעיקר בגלל שהוא יושב על משבצת של שחקן כשבפועל הוא לא משחק.
אז אנחנו כביכול עם בלם נוסף אבל זה לא נכון.
אני רוצה שנפסיק להיות מחלקת עודפים (בריהון ועאבד), שחקני עבר (בן סהר), שחקני שלא משחקים (ישראלוב) ושחקנים ששנים אומרים שיצא מהם משהו אבל בסוף לא יוצא מהם כלום (אל ים).
בן לוז
קיבל.ה  170 לייקים

הוא כשיר בכלל? מישהו יודע באמת מה קורה שם?
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

בן לוז כתב: 24 פברואר 2025, 22:24 הוא כשיר בכלל? מישהו יודע באמת מה קורה שם?
זה פשוט אין ציפיות אין אכזבות
Red Ghost
קיבל.ה  515 לייקים

הסתדרנו בלעדיו עד עכשיו ונמשיך ככה עד סוף העונה, בשביל זה הביאו את פיבן וטוב שכך.
אולי יש שם איזשהו כשרון, אבל הוכח מעל לכל ספק סביר וניתנו המון צ׳אנסים בעונות האחרונות, זה שחקן שאסור בשום צורה לבנות עליו. במילים אחרות, אי אפשר להפוך לשחקן רציני ככה.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  706 לייקים

כמובן שחייבים לשחרר.
אבל באותה מעדה של בטחון,אני כבר מדמיין את הספיישל בערוץ הספורט איתו,בעוד 5 שנים:
ההתחלה הקשה
הפציעות
חוסר האמון בו בהפועל
השיקום הארוך שעשה עם מאמן כושר פרטי בחוף בת ים
ההזדמנות שקיבל בינואר ממכבי פ"ת
היכולת המצויינת שהביאה לו זימון לנבחרת הבוגרת
המעבר הגדול למכבי ת"א/ חיפה ( " לוזון אמר לי שאני שווה 10 מיליון יורו,אבל הוא התפשר על 3.5 ו50% מהכרטיס)
ושער הנצחון מול הפועל והחגיגות מול שער 5
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

בז'רנו כתב: 25 פברואר 2025, 11:19 כמובן שחייבים לשחרר.
אבל באותה מעדה של בטחון,אני כבר מדמיין את הספיישל בערוץ הספורט איתו,בעוד 5 שנים:
ההתחלה הקשה
הפציעות
חוסר האמון בו בהפועל
השיקום הארוך שעשה עם מאמן כושר פרטי בחוף בת ים
ההזדמנות שקיבל בינואר ממכבי פ"ת
היכולת המצויינת שהביאה לו זימון לנבחרת הבוגרת
המעבר הגדול למכבי ת"א/ חיפה ( " לוזון אמר לי שאני שווה 10 מיליון יורו,אבל הוא התפשר על 3.5 ו50% מהכרטיס)
ושער הנצחון מול הפועל והחגיגות מול שער 5
כל כך לא רואה את זה קורה. בעיניי הוא סיים את דרכו כספורטאי. בין אם מדובר באמת בפציעות פיזיות ובין אם במשהו פסיכולוגי זה לא סביר ששחקן בגיל הזה יעדר כל כך הרבה.
הוא לא מצליח לייצר רצף משחק ובגיל שלו זה קריטי להתפתחות. על כל משחק שמשחק הוא בחוץ 3-4 חודשים לפחות. מבלי לבדוק אני מעריך ששיחק 10 משחקים בשנתיים שלוש האחרונות.
עצוב אבל אין ברירה אנחנו לא ביטוח לאומי ואין טעם להמשיך להחזיק בסגל ולתפוס מקום של שחקן.
בן לוז
קיבל.ה  170 לייקים

לא הייתי ממהר לשחרר, בסוף כן ראינו שיש לו יכולות כשהוא כשיר
מה שכן הייתי משאיל
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  326 לייקים

להבדיל מרוב הצעירים - לו יש כדורגל.
חייב עונת השאלה בקבוצת ליגת על קטנה יחסית (אשדוד, פ"ת ושות').
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
ספרא טבא
קיבל.ה  157 לייקים

להשאיל, בעונה הבאה יהיו הרבה נמושות בליגה צריך לנצל את זה
אני מאמין בו
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

אם האוהדים כל כך לחוצים מהעניין וזה מפריע להם שהוא תופס מקום של שחקן או תקציב שפוגע להם בהנאה מלאהוד את הפועל, אז אולי אני מציע פה, אם יש פה גורמים בפויירום שהם גורמים של גורמים בקבוצה- תדברו מהמועדון בשקיפות על מצבו של ישראלוב מבחינה רפואית/פסיכולוגית, כולל הגדרות רפואיות והדבר יוכל להרגיע מעט את זעם הקהל ויתן מענה לכל מיני שמועות או רופאים וואנבי.
אפשר גם להביא פיזיותרפיסט שיתן הסברים ויענה על שאלות.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

לא הבנתי מה יש לשחרר אותו? יש לו חוזה נמוך מאוד ושהוא משחק הוא לרוב ברמה.
צריך לבנות סגל כאילו הוא לא נמצא פשוט אבל אין שום צורך לשחרר אותו, בגג להשאיל.
לשחרר רק שחקנים שהם לא ברמה ויש לנו כאלה די והותר.
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

חבל לי עליו ומאחל לו החלמה מהירה וחזרה לפעילות.
היה על מסלול המראה, כישרון, שיחק בכל נבחרות הנוער ואפילו היה באולימפיאדה.
חשבתי שהוא יתפתח להיות בלם עתיד שלנו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Red Ghost
קיבל.ה  515 לייקים

מישהו יודע להסביר מה הפציעה שלו? למה לא עבר עדין ניתוח? הוא קרע צולבת ומסרב לעבור ניתוח? מה הסיפור שם?

16 משחקים אחרונים (כולל היום)
8 לא בסגל
8 על הספסל
שיחק 35 דק מול אום אל פאחם בגארבץ׳ טיים

זהו.

הוא לא בסגל, כי הוא פצוע.
לא נתקלתי בדבר כזה.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

Red Ghost כתב: 03 מרץ 2025, 18:07 מישהו יודע להסביר מה הפציעה שלו? למה לא עבר עדין ניתוח? הוא קרע צולבת ומסרב לעבור ניתוח? מה הסיפור שם?

16 משחקים אחרונים (כולל היום)
8 לא בסגל
8 על הספסל
שיחק 35 דק מול אום אל פאחם בגארבץ׳ טיים

זהו.

הוא לא בסגל, כי הוא פצוע.
לא נתקלתי בדבר כזה.
מה בדיוק אתה רוצה שינתחו?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

פרש מכדורגל