הופחתה לנו נקודה בפועל - העונש על התקיפה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
L.S
קיבל.ה  1045 לייקים

אדום ותיק כתב: 10 פברואר 2025, 10:38
7even כתב: 10 פברואר 2025, 10:26
יהלום14אדום כתב: 09 פברואר 2025, 19:58 מצד שני, ברגע שהמשחק לא הופסק, והמטומטמים נתפסו, מה מצפים מהפועל לעשות שלא עשתה?
עכשיו שיואילו בתי המשפט והמשטרה לגרום להם לשבת שנה בכלא + 50000 ש"ח קנס, נראה אותם או אידיוט אחר עושה את זה שוב.
כשהענישה היא בדיחה יותר מהתנהלות המשטרה במגרש, פלא שאוהדים מתנהגים ככה?
כולם יודעים מה הפיתרון.
לא יקרה.
בתי המשפט, המשטרה וכו'...
פואד המשיך להגיע כרגיל למגרשים כאילו כלום בזמנו. הוריד קצת פרופיל לכמה משחקים והגיע כרגיל ועד היום נחשב גיבור בעיני כמה הזויים.
ראינו מה קרה מאז אותו מקרה מקצועית על הדשא.

גם אלו שפרצו ולא ייענשו בכלום יגיעו כרגיל. על ידי שופטים מושחתים, יגיעו כרגיל.
מי בדיוק ימנע מהם?
תודה לכל "האוהדים המגניבים" שהביאונו הלום....
גם אם תוחזר הנקודה, אוירת הלינץ הציבורי נחרתת בזיכרון ובעל תוכנית ראיון, שיחה בתקשורת נראה עידוד לעונש ול"לקיחת החוק לידים" עי בית הדין כי התובע מושחת\מושפע\ לא מתאים להם.
גם במשחק עם רג, אחרי התקרית מול נוף הגליל, והדיון בבית הדין, "אוהדינו המגניבים" זרקו כוסות ובקבוקים על הקוון ליד שער 7. יופי חברים...
דיי כבר עם הקשקושים האלה

הכדורגל בארץ לא אלים ביחס לעולם. אנחנו צ'יפס.

זורקים כוסות וחפצים בכל מקום בעולם. גם בליגת הגדולות. התקשורת פה עושה עלינו עליהום ואתם זורמים איתם.

מה אתם לא רואים כדורגל באירופה? יש מקרים כאלה בכל מקום.
מה הציפיה מהפועל לעשות? לא מספיק שהיא שוכרת חברת אבטחה במאות אם לא מליוני שקלים בשנה?
מה קבוצת כדורגל כבר יכולה לעשות מלבד לשלול מנוי ואולי גם לתבוע אזרחית על נזקים?
הפועל תל אביב היא החוק? היא הרשות המחוקקת, המבצעת ומה עוד?

מספיק עם השטויות האלה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

עמית כתב: 09 פברואר 2025, 23:26
Asafasraf כתב: 09 פברואר 2025, 19:54
עמית כתב: אני מצטער, אבל מדהים שכל מה שרשמת פה זה או שגוי או יצא מהקשרו

יש המון ניסיונות של אוהדים להכנס למגרש, כל הזמן, ההבדל הבלעדי הוא שהאבטחה מצליחה להגיע אליהם. נוסף לכך, יש עוד מלא מקרים מחוץ לארץ שאוהדים יורדים למגרש, וממשיכים הלאה. עצם הירידה למגרש אף פעם ובחיים לא יצדיק פאקינג פיצוץ משחק.

איימו מול עמבר? סבבה, הדבר הוא אינו מוצדק אבל בוא לא נשכח שהוא היה איתם בהתלקחות במשך כל המחצית. למרות זאת, המצב הפיזי הוא דחיפה, רק דחיפה. האבטחה טיפלה בזה שהצליחו להגיע, וברדה הצליח לשכנע את עמבר שעדיף לסיים את המחצית ולרדת. במחצית השניה זה בכלל לא עניין אף אחד
אני מוסיף ומדגיש, סיבה לפיצוץ משחק זה נטו ברגע שהמשטרה טוענת שאין ביכולתה לשמור על סדר המשחק, כמו מה שהיה בחיפה, לקח עד המחצית שהמשטרה ומיקי זהר החליטו לפוצץ את המשחק. פיצוץ משחק לא אמור להיות בגלל שהמנהלת או שחקן כדורגל מאיים ב"תחזיקו אותי"

עונש קולקטיבי זה דבר מטומטם, אין לך הבטחה שמי שפועל בצורה אלימה הוא בהכרח אוהד של המועדון, וזה נכון לגבי כל דבר. אז אתה לא יודע אם זה באמת מעניין לאוהדים האלו את הביצה אם עכשיו יורד נקודות, זה מאבד מכל המשמעות של עונש קולקטיבי, איך תגרום לאוהד להרגיש אשם שהוא פגע בקבוצה, אם הוא לא אוהד?

אף אחד לא מתרגל, מצדיק ונותן לגיטמציה להליך הרוח שיש ביציעים, התנהגות אלימה ביציעים הוא אף פעם לא הפתרון. אבל, וזה אבל גדול, אין הצדקה לאכיפה הבררנית שהמשטרה, האיגוד ושר הספורט מציבים לאוהדי הכדורגל. אנחנו, כאוהדי כדורגל עדיין, לא משנה מה קורה, עוברים גיהנום ביציעים, מקבלים עונשים מוגזמים, ומואשמים קולקטיבית על היותנו אנחנו. ההתנהלות עם אלימות בארץ, הגדרת הסימטריה בין פירוטכניקה לטרור, בין קללות בין אוהדים לאלימות מסוכנת, היא תופעה עצובה ודווקא את זה, אסור, אף פעם, לנרמל. תמיכה באותם ארגונים שבלי סוף נכשלים כל הזמן באחריותם על האוהדים ביציע היא מביכה.

אף אחד לא קובר את הראש באדמה, אפשר לזרוק את זה באוויר כי זה דבר שהוא מאוד שכיח לומר אבל הפעם המצב שונה, הפועל עשתה הכל, ברמה שקרובה כמעט לשלמות, עם שלושת האוהדים האלו. עבודה שהיא הרבה הרבה יותר טובה ממה שהמנהלת עשתה כל החיים שלה. וזו המתנה שבית הדין קובע לנו? מביך, מביש אך לא מפתיע.

בקיצור די לאמירות הפופליסטיות באמת נשבר כבר
מזל טוב לרגל הזכיה בתגובה המנותקת והמתחסדת של השנה.
ברגע שאוהדים יורדים לפגוע בשחקן, המשחק חייב להסתיים. נקודה.
אני בשוק שצריך להסביר כזה דבר ברור.

Sent from my iPhone using Tapatalk
טוב כתב ממוצע מone אני בטוח שזה מה שיעזור לכדורגל ולספורט להפסיק משחק שאוהד יחיד נכנס למשחק
זה לא אם הוא נכנס, זה אם הוא תקף שחקן. וזה לא עניין של עונש קולקטיבי, אלא שלמשחק מאותו רגע אין ערך ספורטיבי כי שחקן שמרגיש מאוים וחווה דבר כזה לא צריך להמשיך לשחק.
ואם אתה תלך ליציע של מכבי ותלבש חולצה צהובה אז גם תיעצר ותשב בכלא (אני מקווה) וגם בסוף יחקרו אותך ויגלו את מי אתה אוהד ומה היו הכוונות שלך.

זה שהמשחק מופסק באותו רגע לא אומר נצחון טכני וודאי. זה אומר שזה צריך להגיע לבית הדין ולקבל שם החלטה. אולי היא תהיה להמשיך את המשחק מאותה נקודה אם תהיה לזה הצדקה. אבל ברור שהמשחק באותו רגע לא יכול להמשיך להיות משוחק

והייתי משחרר את ה״כתב ממוצע בואן״, לא מוסיף כבוד לתגובה שלך
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

יהלום14אדום כתב: 09 פברואר 2025, 19:58 מצד שני, ברגע שהמשחק לא הופסק, והמטומטמים נתפסו, מה מצפים מהפועל לעשות שלא עשתה?
עכשיו שיואילו בתי המשפט והמשטרה לגרום להם לשבת שנה בכלא + 50000 ש"ח קנס, נראה אותם או אידיוט אחר עושה את זה שוב.
לא חושב שיש ויכוח על זה פה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2677 לייקים

כולם יודעים מה הפיתרון.
לא יקרה.
פואד המשיך להגיע כרגיל למגרשים כאילו כלום בזמנו. הוריד קצת פרופיל לכמה משחקים והגיע כרגיל ועד היום נחשב גיבור בעיני כמה הזויים.

מי בדיוק ימנע מהם?
גם אם תוחזר הנקודה, אוירת הלינץ הציבורי נחרתת בזיכרון ובעל תוכנית ראיון, שיחה בתקשורת נראה עידוד לעונש ול"לקיחת החוק לידים" עי בית הדין כי התובע מושחת\מושפע\ לא מתאים להם.
גם במשחק עם רג, אחרי התקרית מול נוף הגליל, והדיון בבית הדין, "אוהדינו המגניבים" זרקו כוסות ובקבוקים על הקוון ליד שער 7. יופי חברים...
בדיוק.
רק שהאוהדים לא אשמים.
כשאין ענישה ככה זה נראה.
רוצחים, אנסים ומחבלים יוצאים עם עונשים מינימלים, אז מישהו באמת חושב שייטפלו עכשיו לאיזה ילדון בן 20 שאבא שלו יביא עורך דין שיסובב את השופט על האצבע הקטנה?

סיכום הדיון: כמו שפואד המשיך להגיע כרגיל גם הם ימשיכו להגיע כרגיל.
יחד, רק יחד! :heart:
רק הפועל
קיבל.ה  2399 לייקים

ביזיון , שיעופו מפה האוהדים האלה על טיל
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

L.S כתב: 10 פברואר 2025, 10:56

כולם יודעים מה הפיתרון.
לא יקרה.

מי בדיוק ימנע מהם?
דיי כבר עם הקשקושים האלה

זורקים כוסות וחפצים בכל מקום בעולם. גם בליגת הגדולות. התקשורת פה עושה עלינו עליהום ואתם זורמים איתם.

מה הציפיה מהפועל לעשות? לא מספיק שהיא שוכרת חברת אבטחה במאות אם לא מליוני שקלים בשנה?

מספיק עם השטויות האלה
אתה למעשה מנרמל התנהגות של זריקת חפצים למגרש -למרות שאסור. (גם לחצות צומת באדום אסור.. אבל זה מסוכן, גם לנסוע בנתצ זה אסור).
אחרי המשחק עם רמת השרון והתנהגות של השוער (מותר לו לפי החוק), היה ברור שבמשחק עם נוף הגליל אליה עבר "הקהל ירצה להגיב".
ואכן הקהל הגיב.
מה צריכה הקבוצה לעשות? - להכפיל או לשלש את כמות הסדרנים מול שער 4-5 , שורה מהודקת, כמו שיש משטרה במשחקים בחול.
למנוע ירידת אוהדים ל 2-3 שורות ראשונות של שער 4-5 .
זה היה משדר משהו לאוהדינו, וגם היה משדר בתקשורת שעשינו כל שביכולתנו.
קוראים לזה מניעה.
לבוא אחרי הארוע אחרי שכל העולם יוצא נגדיינו והדיינים "שומעים לקול העם" ולבכות על הנקודה שהורידו, ועוד אחת על תנאי "שאוהדינו הנהדרים", ידאגו שיופעל, זה לא תוכנית פעולה.
מקווה מאד שארועי שנה שעברה בכדורסל, שגרמו להפחתת נקודה, לא יעלו לנו באובדן הביתיות בסדרת הגמר.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
L.S
קיבל.ה  1045 לייקים

אני לא מנרמל שום דבר. אני פשוט לא נסחף לטרחנות אחרי הפסטיבל התקשורתי שנעשה עלינו.
ברור לי ששום דבר בחיים אינו הרמטי. ואם יקום אדם ספיציפי ויחליט לעשות מעשה ויהיה מספיק נחוש הוא גם יצליח לעשות אותו.
תעמיד טריליארד מאבטחים, זה לא יבטיח לך לעולם שלא יזרק שום חפץ מהיציע לעבר המגרש ומה אז? אז תעלה אותם עוד 4-5 שורות למעלה כל משחק עד שתרוקן את היציע מאוהדים.

זה כדורגל, בכל העולם. משחק שיש בו הרבה אמוציות.
יש אוהדים שבאים למשחק, יושבים רואים כדורגל והולכים הביתה.
ויש כאלה, בכל קבוצה, בכל העולם, שעבורם זה קצת מעבר ובאים לפרוק ולהשתולל. קח אותם תרחיק אותם.
אל תפגע בקבוצה שעבדה קשה על המגרש והורוויחה ביושר כל נקודה ונקודה. מה השחקנים אשמים שהמזדיין הזה קפץ לדשא? למה מגיע להם להיענש?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

L.S כתב: 10 פברואר 2025, 13:33 אני לא מנרמל שום דבר. אני פשוט לא נסחף לטרחנות אחרי הפסטיבל התקשורתי שנעשה עלינו.
ברור לי ששום דבר בחיים אינו הרמטי. ואם יקום אדם ספיציפי ויחליט לעשות מעשה ויהיה מספיק נחוש הוא גם יצליח לעשות אותו.
תעמיד טריליארד מאבטחים, זה לא יבטיח לך לעולם שלא יזרק שום חפץ מהיציע לעבר המגרש ומה אז? אז תעלה אותם עוד 4-5 שורות למעלה כל משחק עד שתרוקן את היציע מאוהדים.

ויש כאלה, בכל קבוצה, בכל העולם, שעבורם זה קצת מעבר ובאים לפרוק ולהשתולל. קח אותם תרחיק אותם.
אל תפגע בקבוצה שעבדה קשה על המגרש והורוויחה ביושר כל נקודה ונקודה. מה השחקנים אשמים שהמזדיין הזה קפץ לדשא? למה מגיע להם להיענש?
אני אומר שוב, תעשו הפרדה.
העונש הקולקטיבי בדיעבד (הפחתת נקודה, רדיוסים) ברוב המקרים לא יעבוד. מסכים לגמרי עם ״ותיק״ שבמקרה הזה אפשר היה לעשות הרבה יותר לפני המשחק (עצם זה שהאוהדים הגיעו עם גולות הוא ההוכחה) אבל זה כבר לא רלוונטי.
יש תקנון, ובתקנון לפי מה שאני מבין לא היו צריכים להוריד להפועל נקודה וזו גם לא היתה דרישת התובע ואם לא להתייחס למקרה היוצא דופן של המשחק הזה (השוער שהיה ידוע שזה מה שיקרה) הדרך היחידה למנוע מהישנות המקרים האלה הוא לתפוס אנשים ולשים אותם בכלא ולעשות כל מה שאפשר בשביל שלא ייכנסו יותר למשחקים בחיים

במקרה שאוהד יורד למגרש ומתעמת/תוקף שחקן המשחק חייב להיעצר באותו רגע וגורלו צריך לעבור לבתי הדין. כנ״ל אם שחקן נפגע מחפץ שנזרק מהיציע. לא כי השחקנים אשמים או הקהל הטוב אשם או הקבוצה, אלא כי אין ערך ספורטיבי למשחק כזה. זה אקט שיכול להשפיע על התוצאה

אז אם אנחנו מדברים על איזה גלגלי צדק היינו יכולים להפסיד פה 3 והפסדנו רק 1. אני עדיין אשמח שיתנהלו פה לפי התקנון והעונש הזה מעצבן אותי כי הוא נוהל כמו שכל דבר אחר מנוהל, בחובבנות ורנדומליות תוך כדי שמי שבאמת קובע את העונש זו התקשורת (עוד דבר שבהפועל עושים רע מאוד לאורך השנים)
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

לא מדברים על גלגלי צדק, אלא על אחידות. אין כזו. ואיפה שאין אחידות יש הטיה ואפליה.
זה פשוט.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

טכנית לארז כתב: 10 פברואר 2025, 15:52 לא מדברים על גלגלי צדק, אלא על אחידות. אין כזו. ואיפה שאין אחידות יש הטיה ואפליה.
זה פשוט.
שום דבר ממה שאני אומר לא קשור לגלגלי צדק, אלא לפרקטיקה. אני רק אומר שגישת ה״דופקים אותנו״ שבה חלק בלתי מבוטל מחברי הפורום נוקטים נתונה לדיון.
ולגבי האחריות עצמה, אתה אולי צודק אבל זה לא הנושא כרגע ולא רק שזה לא הנושא, טענות על אחידות יכולות לבוא רק לרעתינו כי כל טענה שתטען ולא תציג מקרה אחיד בדיוק תוכל להיסתר בקלות ורק תוריד מהקייס שלך
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

L.S כתב: 10 פברואר 2025, 13:33 אני לא מנרמל שום דבר. אני פשוט לא נסחף לטרחנות אחרי הפסטיבל התקשורתי שנעשה עלינו.

הלוואי טרחנות. טרחנות זה אם היו באים בדרישות כאלו לכל קבוצה.
זה סיכול ממוקד נגדנו.

מי שמתפרע , שיטפלו בו פלילית.
אם הקבוצה עמדה בכל תנאי המשטרה (שאגב איכשהו תמיד רק מוחמרים, ללא קשר לביצועי השוטרים והמאבטחים) אין שום סיבה להעניש אותה, את הסגל ואת יתר האוהדים

מזכיר לי כתבה מלפני שבוע, שנתנו קנס לדיירים של בניין שלם כי הפקח לא הצליח להבין של מי מהדיירים הנזילה
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

ההוא מפעם כתב: 09 פברואר 2025, 15:51 לא מבין את האנשים, מה שהיה אצלנו גרוע פי כמה מאשר האבוקות בחיפה.
על מה מתלוננים בדיוק ?
א) ירדו אוהדים מהיצע => המשחק צריך היה להיות מפוצץ
ב) איימו ואף הגיעו למצב פיזי מול שחקן הירידה => ברור שאסור היה לשופט לחדש משחק

טכני עם הורדת נקודה זה המינימום הנדרש במקרים כאלה ומה שהיינו דורשים במקרים דומים וערעור יכול להוביל בקלות לעונש חמור בהרבה.
זה שהתרגלנו לזה זאת בעיה שלנו ( ושל מי שנתן לאוהדים שלנו להמשיך בזה)
כמו שההנהלות והאוהדים שלנו התנהגו במקרים דומים, רק עושים לנו טובה עם העונשים האלה מחייבים אותנו לפעול.
אם נמשיך לקבור ראש באדמה ולנרמל כאלה מקרים זה יגמר במשהו חמור שיגרור עונש מזעזע
ממש לא מסכים.
אצלך זה מעשה פרטני של 3 אנשים.
אצל חיפה זאת התארגנות של עשרות ואף יותר במטרה לפוצץ משחק.

אצלך אף אדם לא נפגע ולא נגרם נזק.
אצל חיפה נפגע שחקן ונגרם נזק.

אצלך ערנות מאבטח מונעת את הכל.
אצל חיפה גם 100 מאבטחים לא היו משנים דבר.

אצלך האירוע יכל להחמיר רק עם תגובה של עמבר
אצל חיפה האירוע יכל להחמיר עם שינוי של 1% בזווית הזריקה ( ולא מדובר פה בטיל מונחה מכם)

אז כן האירוע אצלנו חמור והיה עושה נכון השופט אם לא היה מחדש את המשחק... אבל זה לא קרוב למקרה חיפה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2677 לייקים

אהבתי את הטריליאד :)
יחד, רק יחד! :heart:
קובי
קיבל.ה  219 לייקים

עירערו כבר?
Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

L.S כתב:
7even כתב: 10 פברואר 2025, 10:26 כולם יודעים מה הפיתרון.
לא יקרה.

מי בדיוק ימנע מהם?
דיי כבר עם הקשקושים האלה

מספיק עם השטויות האלה
אם את הקהל האלים בעולם (האנגלי)הצליחו לאלף, אין סיבה שלא יצליחו בארץ.

Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

עמית כתב:
Asafasraf כתב: 09 פברואר 2025, 19:54
עמית כתב: אני מצטער, אבל מדהים שכל מה שרשמת פה זה או שגוי או יצא מהקשרו

יש המון ניסיונות של אוהדים להכנס למגרש, כל הזמן, ההבדל הבלעדי הוא שהאבטחה מצליחה להגיע אליהם. נוסף לכך, יש עוד מלא מקרים מחוץ לארץ שאוהדים יורדים למגרש, וממשיכים הלאה. עצם הירידה למגרש אף פעם ובחיים לא יצדיק פאקינג פיצוץ משחק.

איימו מול עמבר? סבבה, הדבר הוא אינו מוצדק אבל בוא לא נשכח שהוא היה איתם בהתלקחות במשך כל המחצית. למרות זאת, המצב הפיזי הוא דחיפה, רק דחיפה. האבטחה טיפלה בזה שהצליחו להגיע, וברדה הצליח לשכנע את עמבר שעדיף לסיים את המחצית ולרדת. במחצית השניה זה בכלל לא עניין אף אחד
אני מוסיף ומדגיש, סיבה לפיצוץ משחק זה נטו ברגע שהמשטרה טוענת שאין ביכולתה לשמור על סדר המשחק, כמו מה שהיה בחיפה, לקח עד המחצית שהמשטרה ומיקי זהר החליטו לפוצץ את המשחק. פיצוץ משחק לא אמור להיות בגלל שהמנהלת או שחקן כדורגל מאיים ב"תחזיקו אותי"

עונש קולקטיבי זה דבר מטומטם, אין לך הבטחה שמי שפועל בצורה אלימה הוא בהכרח אוהד של המועדון, וזה נכון לגבי כל דבר. אז אתה לא יודע אם זה באמת מעניין לאוהדים האלו את הביצה אם עכשיו יורד נקודות, זה מאבד מכל המשמעות של עונש קולקטיבי, איך תגרום לאוהד להרגיש אשם שהוא פגע בקבוצה, אם הוא לא אוהד?

אף אחד לא מתרגל, מצדיק ונותן לגיטמציה להליך הרוח שיש ביציעים, התנהגות אלימה ביציעים הוא אף פעם לא הפתרון. אבל, וזה אבל גדול, אין הצדקה לאכיפה הבררנית שהמשטרה, האיגוד ושר הספורט מציבים לאוהדי הכדורגל. אנחנו, כאוהדי כדורגל עדיין, לא משנה מה קורה, עוברים גיהנום ביציעים, מקבלים עונשים מוגזמים, ומואשמים קולקטיבית על היותנו אנחנו. ההתנהלות עם אלימות בארץ, הגדרת הסימטריה בין פירוטכניקה לטרור, בין קללות בין אוהדים לאלימות מסוכנת, היא תופעה עצובה ודווקא את זה, אסור, אף פעם, לנרמל. תמיכה באותם ארגונים שבלי סוף נכשלים כל הזמן באחריותם על האוהדים ביציע היא מביכה.

אף אחד לא קובר את הראש באדמה, אפשר לזרוק את זה באוויר כי זה דבר שהוא מאוד שכיח לומר אבל הפעם המצב שונה, הפועל עשתה הכל, ברמה שקרובה כמעט לשלמות, עם שלושת האוהדים האלו. עבודה שהיא הרבה הרבה יותר טובה ממה שהמנהלת עשתה כל החיים שלה. וזו המתנה שבית הדין קובע לנו? מביך, מביש אך לא מפתיע.

בקיצור די לאמירות הפופליסטיות באמת נשבר כבר
מזל טוב לרגל הזכיה בתגובה המנותקת והמתחסדת של השנה.
ברגע שאוהדים יורדים לפגוע בשחקן, המשחק חייב להסתיים. נקודה.
אני בשוק שצריך להסביר כזה דבר ברור.

טוב כתב ממוצע מone אני בטוח שזה מה שיעזור לכדורגל ולספורט להפסיק משחק שאוהד יחיד נכנס למשחק
נכון, מר אלימות (על אותו משקל של ״כתב ממוצע...״)
אתה באמת לא מבין את המשמעות של אוהד שיורד למגרש לריב עם שחקן?
ד״א, בדרבי של פואד ראית מה קורה כשנותנים למשחק כזה להמשיך כרגיל.

סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

Asafasraf כתב: 11 פברואר 2025, 20:03 אתה באמת לא מבין את המשמעות של אוהד שיורד למגרש לריב עם שחקן?
אממממ... גם במשחק שאנחנו מדברים עליו ראית מה קורה כשנותנים למשחק כזה להמשיך כרגיל, ככה שלא ברור על מה ולמה מה אתה כל כך נחרץ - הרי בשני המקרים האלה ההמשך היה שונה לגמרי
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
קפבלנקה
קיבל.ה  102 לייקים

מישהו יודע מה קורה עם הערעור?
עובדיה
קיבל.ה  246 לייקים

כולם יודעים מה הפיתרון.
לא יקרה.

מי בדיוק ימנע מהם?
פואד ישב 8 חודש על זה אם אני לא טועה. עונש חסר תקדים לאותה תקופה. מה אתה רוצה?
bambo_leo
קיבל.ה  142 לייקים

עובדיה כתב: 12 פברואר 2025, 09:42
כולם יודעים מה הפיתרון.
לא יקרה.

מי בדיוק ימנע מהם?
פואד ישב 8 חודש על זה אם אני לא טועה. עונש חסר תקדים לאותה תקופה. מה אתה רוצה?
להתסיס, לפלג, ולהיות דמגוג.
תן לו שידבר לאוויר
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

כל הזמן צועקים פואד פואד, שוכחים שמעשית המשחק כבר חודש אז, והדרבי פוצץ כי אוהדי מכבי פרצו לדשא, בעידודם של אובארוב וקרלוס גרסיה, וגרמו למאבטח לאבד הכרה.
"תקשורת הספורט" פה דאגה להכתיב נרטיב שמה שפוצץ את המשחק זה "פואד", כשבמקביל כמובן השתיקו את האלימות של אוהדי מכבי כמה דקות אח"כ, שגם הייתה ע"י איזה 10 אנשים ולא אדם אחד, וגם נעשה בעידוד אנשי מועדון.

מישהו מאותם אוהדי מכבי ישב בכלא?
מישהו מהקופמנים דרש את זה בכלל?
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  342 לייקים

הם פשוט שולטים בהכל. מועדון מתועב.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

לא חושב שיש מדינה שבה הכדורגל נשלט ככה מכל כיוון ע"י מועדון.
אולי סרביה אבל לא מכיר מספיק.
ביוון הביאו שופטים זרים ופתאום הליגה שם תחרותית.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4735 לייקים

המשחק אכן הופסק רק אחרי שאוהדי מכבי פרצו לדשא, אבל זה לא בגלל שמה שפואד עשה לא חמור אלא בגלל ששיקול הדעת של השופט היה מוטעה.
אוהדי מכבי אומנם פרצו למגרש אבל לא תקפו פיזית שחקני הפועל, זה למה הם ככל הנראה לא קיבלו עונשי מאסר. אפילו יקיר אילוז שפרץ למגרש בדרבי ב-2007 וזרק רימון עשן לשער 11 לא קיבל עונש מאסר.
אבל בסדר תמשיך עם הדמגוגיה והקונספירציות, אתה אלוף בזה.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

אוהדי מכבי פרצו לדשא ותקפו מאבטח, לא שחקן הפועל.
הם גרמו לו לאבד הכרה על הדשא.
זה פחות חמור יעני?
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1009 לייקים

teknoboy כתב: 11 פברואר 2025, 21:44
Asafasraf כתב: 11 פברואר 2025, 20:03 אתה באמת לא מבין את המשמעות של אוהד שיורד למגרש לריב עם שחקן?
אממממ... גם במשחק שאנחנו מדברים עליו ראית מה קורה כשנותנים למשחק כזה להמשיך כרגיל, ככה שלא ברור על מה ולמה מה אתה כל כך נחרץ - הרי בשני המקרים האלה ההמשך היה שונה לגמרי
בגדול לא יודעת מה היה אמור לקרות אחרי שפואד פרץ כי המשחק פוצץ בגלל שאוהדי מכבי פרצו לדשא, פגעו במאבטח וכל זה בחסות השחקנים שלהם שסימנו להם לפרוץ

אה עכשיו אני רואה שזה כבר הוזכר באשכול אבל לא נורא שיהיה כתוב שוב
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

טכנית לארז כתב: 12 פברואר 2025, 10:29 אוהדי מכבי פרצו לדשא ותקפו מאבטח, לא שחקן הפועל.
זה פחות חמור יעני?
מה הנקודה?
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

redrony כתב: 12 פברואר 2025, 10:48
טכנית לארז כתב: 12 פברואר 2025, 10:29 אוהדי מכבי פרצו לדשא ותקפו מאבטח, לא שחקן הפועל.
זה פחות חמור יעני?
מה הנקודה?
תקרא הודעות קודמות באשכול ואולי תבין.
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

טכנית לארז כתב: 12 פברואר 2025, 10:52
זה פחות חמור יעני?
מה הנקודה?
קראתי את כל האשכולות ואת כל מה שכתבת גם בכדורסל. מה הנקודה?
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

redrony כתב: 12 פברואר 2025, 10:57

מה הנקודה?
מה הנקודה שלך?
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

טכנית לארז כתב: 12 פברואר 2025, 10:57
redrony כתב: 12 פברואר 2025, 10:57
מה הנקודה שלך?
אני חושב שאת הנקודה שלי הבנת מזמן. כל ההשוואות, ומה אלה עשו ואיך אותנו דפקו ומכבי שולטים זה נחמד בשביל להוציא עצבים וקיטור. בפרקטיקה זה לא תורם לכלום.
ואני אגלה לך סוד - כל מה שהפועל עושים עכשיו בכדורסל לא יעזור.
הדרבי של פואד היה צריך להיפסק באותה שניה ואז היה נמנע כל מה שקרה עם אוהדי מכבי (ואני לא מגן עליהם בשום צורה).
בשורה התחתונה אני מאמין גדול בלהסתכל קודם כל על עצמי ומה אני יכול לשפר כדי שלי יהיה יותר טוב.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

ואני מאמין גדול באחידות, בזה שלא יהיו הטיות ובהוגנות.
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

טכנית לארז כתב: 12 פברואר 2025, 11:02 ואני מאמין גדול באחידות, בזה שלא יהיו הטיות ובהוגנות.
גם אני, ממש. הבעיה באחידות שהיא שכל צד מציג גרסה שלו לכל אירוע. אין אמת ועובדות כי כל אחד רואה מה שהוא רוצה לראות. הפועל לדוגמא הביאו סרטון עם כל מיני טעויות השאלה אם הם כללו בסרטון הזה טעויות לטובת הפועל.
ולמה אני מתעכב על זה? כי ״עדויות״ כאלה או טענות כאלה נורא קל לסתור ולנפנף ולכן זה לא עוזר. כל סרטון שתביא, יביאו לך סרטון עם דברים הפוכים.
לגבי פואד - מה שמכבי עשו אחר כך זה נחמד והם אכן פוצצו את המשחק אבל שים את עצמך במקומם ושאל את עצמך אם היית עושה משהו אחר.

ברור לי שבתרבות הישראלית הסתכלות פנימה ולקיחת אחריות זה משהו שלא נהוג לעשות, בכל התחומים.
במשחק נגד נוף הגליל ניצלנו מהפסד טכני ואתם מתעסקים בפואד. בדרבי נגד מכבי הפסדנו משחק שהיה לנו בידיים וכל הפועל מתעסקים בשיפוט. סבבה, בהצלחה. זה לא ישנה כלום.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

אין פה עניין של "גרסא".
ואתה מערב את המקרה של הכדורסל, לא ברור לי למה, אולי כי נוח לך.

מה שציינתי פה אלה עובדות, לא "גרסא".
הדרבי ההוא חודש ופוצץ כשאוהדי מכבי פרצו לדשא בעידוד אנשי מועדון וגרמו למאבטח לאבד הכרה.
אתה קורא לזה "מה שמכבי עשו אחר כך זה נחמד", במציאות מה שמכבי עשו אחר כך זה לפוצץ את המשחק.

אותו דבר עם "בית הדין" פה בכדורגל.
כבר 3 שנים שכל קבוצה עם קהל נענשת פה בהפחתת נקודות ו/או עונשי קהל למיניהם (איסור קהל חוץ וכו) - חיפה, בש, אנחנו, ביטר. חוץ ממועדון אחד.
זו לא "גרסא" שלי, זו עובדה, זו המציאות.

קשה שלא לראות שיש פה הטיה ברורה, ואתה מתעסק ב"מה אני יכול לעשות יותר טוב". כאילו שיש דרך למנוע מאיזה דביל תורן לרדת לדשא או לזרוק אבוקה.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

בסוף מה שצריך להיות פה זה ענישה למועדונים על חוסר בפעילות נגד אוהדים אלימים, שזה לגמרי בשליטתם.
כרגע מענישים על האלימות של אותם אוהדים, שזה לגמרי לא בשליטת המועדונים וזה מגוחך.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

טכנית לארז כתב: 12 פברואר 2025, 11:13 אין פה עניין של "גרסא".

הדרבי ההוא חודש ופוצץ כשאוהדי מכבי פרצו לדשא בעידוד אנשי מועדון וגרמו למאבטח לאבד הכרה.
אתה קורא לזה "מה שמכבי עשו אחר כך זה נחמד", במציאות מה שמכבי עשו אחר כך זה לפוצץ את המשחק.

כבר 3 שנים שכל קבוצה עם קהל נענשת פה בהפחתת נקודות ו/או עונשי קהל למיניהם (איסור קהל חוץ וכו) - חוץ ממועדון אחד. זו לא "גרסא", זו עובדה.
אני מערב את הכדורסל כי זה אותו סימפטום.
ב ״נחמד״ הכוונה שזה לא קשור למה שפואד עשה ולא מאוד מעניין אותי. אני רוצה להשתלט על ה״פואדים״.
אני לא זוכר מה היו העונשים לקבוצות אני כן זוכר שהיה 0:0 בלי נקודות. אם הדברים היו מתנהלים לפי איך שהיו צריכים המשחק היה מופסק והפועל היו מפסידים טכני. באסה אבל זה מה שצריך להיות.
לגבי העונשים בשלוש שנים האחרונות - ה״עובדה״ שלך גם היא נכונה, לא מנמקת שום דבר כי לא ייצרת הקבלה. שתביא את הדוגמאות למה להם הגיע ולא קיבלו אז אפשר יהיה לדבר. ושתעשה את זה תצטרך להראות בדיוק איך זה אותו דבר. לצורך העניין - אוהד שחדר למגרש ונעצר ע״י מאבטח זה לא אותו דבר כמו אוהד שלא נעצר והגיע לשוער בדיוק כמו שנהג שיכור הרג מישהו זה לא כמו נהג שיכור שרק נתפס ע״י המשטרה. מה לעשות, אלה החיים.

וזו הסיבה היחידה לזה שאני רוצה להסתכל על עצמי - זה הדבר היחיד שיש לי עליו שליטה או לפחות סוג של שליטה
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

אנשים לא מבינים שהעונשים האלה לא נועדו בכלל למזער את האלימות או כדי להרתיע, המטרה שלהם היא ליצור פתח שמאפשר לפגום בספורטיביות לפי אינטרסים.
לא מעניין את בית הדין שאוהדי חיפה יפסידו לזרוק אבוקות, מה שחשוב להם זה שיהיה אפשר לשחק להם בנקודות כי יש מי שזה מאוד יעזור לו.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

redrony כתב: 12 פברואר 2025, 11:21

כבר 3 שנים שכל קבוצה עם קהל נענשת פה בהפחתת נקודות ו/או עונשי קהל למיניהם (איסור קהל חוץ וכו) - חוץ ממועדון אחד. זו לא "גרסא", זו עובדה.
ב ״נחמד״ הכוונה שזה לא קשור למה שפואד עשה ולא מאוד מעניין אותי. אני רוצה להשתלט על ה״פואדים״.
אני לא זוכר מה היו העונשים לקבוצות אני כן זוכר שהיה 0:0 בלי נקודות. אם הדברים היו מתנהלים לפי איך שהיו צריכים המשחק היה מופסק והפועל היו מפסידים טכני. באסה אבל זה מה שצריך להיות.
לגבי העונשים בשלוש שנים האחרונות - ה״עובדה״ שלך גם היא נכונה, לא מנמקת שום דבר כי לא ייצרת הקבלה. שתביא את הדוגמאות למה להם הגיע ולא קיבלו אז אפשר יהיה לדבר. ושתעשה את זה תצטרך להראות בדיוק איך זה אותו דבר. לצורך העניין - אוהד שחדר למגרש ונעצר ע״י מאבטח זה לא אותו דבר כמו אוהד שלא נעצר והגיע לשוער בדיוק כמו שנהג שיכור הרג מישהו זה לא כמו נהג שיכור שרק נתפס ע״י המשטרה. מה לעשות, אלה החיים.

וזו הסיבה היחידה לזה שאני רוצה להסתכל על עצמי - זה הדבר היחיד שיש לי עליו שליטה או לפחות סוג של שליטה
אה אתה רוצה דוגמאות?
סבבה.

כשאוהדים שלנו זרקו אבוקה ליד השער נגד ביטר אשתקד קיבלנו מינוס 1.
כשאוהדי חיפה זרקו אבוקה ליד השער נגד ביטר באלוף האלופים הם קיבלו מינוס 1.
כשאוהדי מכבי זרקו אבוקה שפגעה בשחקן הם קיבלו מינוס 0.

מספיק לך או לתת עוד?
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

טכנית לארז כתב: 12 פברואר 2025, 11:25

אה אתה רוצה דוגמאות?
סבבה.

מספיק לך או לתת עוד?
אתה יכול לתת עוד 100, אני לא זוכר את המקרים ולא זוכר אם היה על תנאי או לא. אבל זה לא משנה, אתה חי בתחושה שהכל מוטה מראש ומכור וזו תחושה שקשה מאוד להתווכח איתה. הבעיה שהיא לא מקדמת אף אחד לשום מקום, רק גורמת לרגשי נחיתות ועמידה במקום. מעדיף להיות פרקטי
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

redrony כתב: 12 פברואר 2025, 11:34
טכנית לארז כתב: 12 פברואר 2025, 11:25

אה אתה רוצה דוגמאות?
סבבה.

מספיק לך או לתת עוד?
אתה יכול לתת עוד 100, אני לא זוכר את המקרים ולא זוכר אם היה על תנאי או לא. אבל זה לא משנה, אתה חי בתחושה שהכל מוטה מראש ומכור וזו תחושה שקשה מאוד להתווכח איתה. הבעיה שהיא לא מקדמת אף אחד לשום מקום, רק גורמת לרגשי נחיתות ועמידה במקום. מעדיף להיות פרקטי
אמרת לי תביא דומגאות, הבאתי.
עכשיו פתאום אתה "לא זוכר את המקרים" (באמת שכחת את הזיקוק שפגע בלוקאסן?) וזה גם "לא משנה". טוב אחי.

הגישה שלך של "מגיע לנו המינוס 1 הזה כי אוהד פרץ לדשא" תוך התעמלות מוחלטת מחוסר האחידות וההגינות שסביבך - היא מה שתביא לעמידה במקום ולזה שלא ישתנה כלום.
אם אתה חושב שכל פעם שתגיד "טוב מגיע לנו שזיינו אותנו כי זרקנו אבוקות" ותתעלם מזה שמפלים אותך לרעה זה יקדם אותך אז אתה טועה, ואני חושב שהמציאות מוכיחה לך את זה שוב ושוב.
הגישה שלך מנרמלת את ההטייה וחוסר הספורטיביות של הכדורגל פה.
שליחת תגובה