הגרלת חצי הגמר

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
טכנית לארז
קיבל.ה  2076 לייקים

לצערי מה שאמרתי בתחילת העונה אני עומד עליו גם עכשיו. זה סגל מאוד אוברייטד.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
רק הפועל
קיבל.ה  2563 לייקים

Charlie כתב: 11 פברואר 2025, 01:33 ירדנו במדרגות בארנה. הבן שלי שתק. ראיתי עליו את סערת הרגשות בה הוא נתון. אני זוכר את עצמי בגילו, יוצא מיד אליהו או בלומפילד אחרי עוד פספוס.
חשבתי לעצמי - איך אני מתגעגע להפועל של לפני שנתיים. עם ג׳ייקובן, מקריי, מנפורד, הצ׳יף וג׳יי פי, ועוד אחד צעיר בשם הורד.
הקבוצה של פרנקו שנתנה הצגות ביורוקאפ ובליגה. עם ניצחון מטורף בארנה בחצי גמר פלייאוף ודרבי הגדול בהיסטוריה בגמר הפלייאוף בדרייב אין. הפועל ההיא רקדה על הפרקט. לצערה היא פגשה את אחת מקבוצות מכבי הטובות של השנים האחרונות בגמר הפלייאוף ובכל זאת היתה רחוקה פוזשן אחד מאליפות. לייאפ אחד מחצי גמר ביורוקאפ.

כן, אני מתגעגע להפועל ההיא. לפני הקרע של יד אליהו. לפני רכבת הכוכבים שלא מספקים רבע מהסחורה שסיפקו הזרים אז. בטח שאין אליהם חיבור כמו לזרים של אז.

לא יודע. משהו לא דופק בהפועל 2025. זה לא זה. ואני בספק עם עוד קומבו גארד זר שיביאו במקום בברלי יפתור את הבעיות בסגל הזה.
הזיכרון מטעטע בך , הפועל ההיא הודחה ברבע גמר גביע נגד ירושלים באותה רמה של מכבי עכשיו או אפילו חלשה יותר , נכון שעכשיו יש הרבה יותר כסף אבל תאכלס התוצאות דרעק באותה מידה
רק הפועל
קיבל.ה  2563 לייקים

ואחריי הסערה אפשר להיות רגוע , רק גביע בסוף ואלו עדיין לא המשחקים החשובים באמת (ששם גם נפסיד כמובן ) , הלאה
ranjef
קיבל.ה  1500 לייקים

ביום שאחרי אי אפשר לתפקד בדיוק כמו ביום שלפני. דיכאון
רק הפועל
קיבל.ה  2563 לייקים

אני באמת חושב שביקום מקביל בו הפועל במקום הראשון בפער ומכבי איפושהו בפליאוף התחתון או בקושי ב6 הראשונות גם היינו רואים הפסדים כאלה , פשוט נאחס
אוהד כורסא
קיבל.ה  532 לייקים

חורה לי מאוד טענת השיפוט חרא אבל זה באשמתנו.
אין לי ולא תהיה לי אף פעם ציפייה שהפועל תתן 20 למכבי. יש לי ציפייה לנצח, גם משחקים צמודים. צריך לתת לנו צ'אנס בשביל זה ולא לחרבן לנו על הראש המימדים האלה פעם אחרי פעם. להפועל אין אפשרות טכנית לנצח היום את מכבי במשחק צמוד. זה ברור לכולם שיביאו במדר בשניות האחרונות ולא תהיה שריקה. לאנשים פה זה נראה הגיוני.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1356 לייקים

למה אין סטטיסטיקה אישית של המשחק ב365?
איפה אפשר למצוא?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
ranjef
קיבל.ה  1500 לייקים

סומך כתב:למה אין סטטיסטיקה אישית של המשחק ב365?
איפה אפשר למצוא?
כנראה רק בכספות של המוסד.
האיגוד עדיין חי בשנות ב-80. ולראיה השיפוט משנות ה-80
טכנית לארז
קיבל.ה  2076 לייקים

השיפוט משנות ה-80 זה גם במנהלת.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Abdurahimi
קיבל.ה  2 לייקים

השיפוט תמיד לטובת הנבלות במשחקים מכריעים זה נתון.

תמונה

תמונה

הנתונים פה למעלה והמלא החטאות מחצי מרחק חופשיים לגמרי זה עלינו.
רק הפועל
קיבל.ה  2563 לייקים

לוקח את המקרה של לפניי שנתיים שהודחנו על ידי ירושלים בגביע ובסוף נתנו להם בראש בפליאוף בחצי גמר שם פערי האיכות באו לידי ביטוי , מקווה מאוד שזה יהיה דומה העונה רק עם החלאות מאמין שעל פניו מבחינת כשרון אנחנו עדיפים במידה דומה אוליי
תא מרבוטא
קיבל.ה  612 לייקים

רק הפועל כתב: 11 פברואר 2025, 17:17 לוקח את המקרה של לפניי שנתיים שהודחנו על ידי ירושלים בגביע ובסוף נתנו להם בראש בפליאוף בחצי גמר שם פערי האיכות באו לידי ביטוי , מקווה מאוד שזה יהיה דומה העונה רק עם החלאות מאמין שעל פניו מבחינת כשרון אנחנו עדיפים במידה דומה אוליי
איכשהו כשזה מגיע לתואר זה נגמר רע.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3165 לייקים

יהיה טוב הפועל🤍תמונה🤌תמונה

Sent from my 22101320G using Tapatalk

indiferent
קיבל.ה  81 לייקים

אני חושב שהמסקנה הכי חשובה מהחצי הזה היא שקבוצת כדורסל נבנית לאורך זמן ומשתפרת לאורך זמן, קיצןרי דרך, גם ב100 מליון שקל טובים בהבלחות, לא לאורך זמן. הקבוצה של שנה שעברה היתה צריכה לשמור על חלק גדול יותר משחקניה, מישהו דיבר על געגועים לזלמנסון(?) או לאקס כשהשנה פחות תלויים בו כשיש את פוסטר....רק דוגמאות אל תתקטננו איתי.
תהליך, זמן, תיקונים לסגל ... לא מהפכים.
רק הפועל
קיבל.ה  2563 לייקים

והאמת שאתמול לא היינו גרועים בכלל עד כמה שמוזר להגיד את זה. פשוט לא ידענו לסיים את המשחק
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1498 לייקים

היינו מאוד גרועים
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Asafasraf
קיבל.ה  1459 לייקים

רק הפועל כתב:והאמת שאתמול לא היינו גרועים בכלל עד כמה שמוזר להגיד את זה. פשוט לא ידענו לסיים את המשחק
קבוצה בכושר סביר היתה מסיימת את המשחק הזה בפלוס 15.
מכבי חלשה כמו שלא היתה המון זמן.

Sent from my iPhone using Tapatalk
gershon
קיבל.ה  299 לייקים

גביזון כתב: 11 פברואר 2025, 19:05 יהיה טוב הפועל🤍תמונה🤌תמונה

לא רואה תתמונה. מישהו רואה?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1649 לייקים

תעיף ליציע כתב: 11 פברואר 2025, 10:49 אתם מנתחים יפה אבל קבוצת כדורסל זה קודם כל חיבור
בין השחקנים וכמובן משחק הגנה .
שני נושאים חשובים שאין לנו.
גם אם תיקח כמה שחקני Nba שלא שיחקו ביחד ,יש סיכוי
שהם יחרבנו משחקים כאלה.

1.צריך להביא דחוף פוינט גארד שאפשר לסמוך עליו לצורך
הדוגמא בולדווין כזה.
2. למצוא שחקן הגנה שישתלב עכשיו בקבוצה זה בלתי אפשרי.
צריך לקוות לטוב שנקלע 90-95 ונספוג 85 כל משחק.

הקבוצה הזאת למעט משחקים חריגים כל משחק תספוג
מעל 80 נקודות . לכן צריך לחשוב על התקפה קטלנית
וקלעי 3 טובים. כרגע אין לנו קלעי 3 אחד שהוא יציב .
פוסטר יכול לדפוק במשחק נתון 7 שלשות ובמשחק אחר
1.
גם בלייקני כזה.
זאת בעיה קשה.

והכי חשוב - אין לנו שחקו "רוצח" באופי. סליחה על הביטוי,
כמובן באופן ספורטיבי.
שחקן כמו סלוקאס כזה .חלום.
חיבור לטעמי זה מונח קצת ערטילאי.
אני חושב שבמקרה שלנו הבעיה שלנו היא ההיררכיה וניהול הרוטציה שהיה נראה שהסתדרה אחרי שבברלי נפצע ופתאום נראינו קבוצה "מחוברת" כמו שאתה קורא לזה וגם שיחקנו כדורסל נהדר (וגם הגנה במפתיע).איטודיס לא הצליח למצוא מחדש את האיזון שלנו ברוטציה.
אחרי שבברלי חזר כל מה שנבנה עד אז נעלם וגם עכשיו כשהוא לא משחק לא חזרנו לזה.
אז זה לא רק הבעיה בשחקנים (ואני מסכים אתך שיש לנו בעיה רצינית בסגל. אבל לאו דווקא בעמדת הרכז כמו בעמדה שלידו). ודרך אגב בולדווין הוא ממש לא רכז. הוא קומבו ונכון שזה בדיוק מה שחסר לנו. י
נערך לאחרונה על ידי רדנקו ב 12 פברואר 2025, 14:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3165 לייקים

gershon כתב:

רואה ורואה בהיר.
כל עוד תהיה המשכיות לסגל והמשכיות למאמן,ישדרגו עמדות איפה שצריך ויפטרו ממה שלא צריך, אני מקווה ודי מאמין שזה מה שהולך להיות, אז אני מאמין מאד, לא יודע מתי, אבל זו הדרך לשם אין לי ספק קל שבקלים.

lior777
קיבל.ה  201 לייקים

למרות כל הבאסה הקרב האמיתי יהיה על האליפות העונה. אני מאוד מקווה שלא הרימו ידיים ויעשו שינויים בקבוצה. רכז זר ברמה גבוהה במקום בברלי ורגלנד, שיחלוק את העמדה עם מדר. אולי אפשר להוציא את אניס עם בייאוט מונציה? בינגהאם אם הוא לא פצוע צריך לשחק כל משחק במקום קבוקלו, ובלייקני במקום ויינריט. עוד כמה שנים אולי אפילו עונה הבאה, אנחנו עוד נתגעגע למכבי החלשה והעלובה הזאת.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1649 לייקים

עם המשכיות לסגל לא נגיע רחוק ללצעיר.
וגם אם (או כש) נחליף את רוב הסגל יקח זמן לקבוצה להתחבר. אבל לפחות יהיה למה לצפות.
gershon
קיבל.ה  299 לייקים

גביזון כתב: 11 פברואר 2025, 20:19
gershon כתב:

רואה ורואה בהיר.
כל עוד תהיה המשכיות לסגל והמשכיות למאמן,ישדרגו עמדות איפה שצריך ויפטרו ממה שלא צריך, אני מקווה ודי מאמין שזה מה שהולך להיות, אז אני מאמין מאד, לא יודע מתי, אבל זו הדרך לשם אין לי ספק קל שבקלים.

אני רציני. אני באמת לא רואה תתמונה :)
Adom500
קיבל.ה  160 לייקים

אתמול בהארכה הקהל נרדם, לא יודע כמה זה השפיע אבל חבל כי היינו חזקים לאורך כל ה40 דק הראשונות
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3165 לייקים

gershon כתב:
גביזון כתב: 11 פברואר 2025, 20:19
gershon כתב: לא רואה תתמונה. מישהו רואה?
רואה ורואה בהיר.

במידה והתמונה היא כזאת ביחד עם השחקנים המעולים שחתומים כבר לעונה הבאה:
- עופר ינאי ממשיך להשקיע סכומים גבוהים יחד עם השותף החדש שקנה קבוצה לפי שווי של 100 מליון
- איטודיס נשאר לעונה הבאה
- נפרדים מבברלי, קבוקלו, רגלנד (לגבי פוסטר ובלייקני אני עוד חצוי, בעיקר לגבי פוסטר)
- מביאים במקומם: סנטר מסיבי הגנתי (ריבאונדר!) קומבו גארד, עמדה 3 קלעי ברמה גבוהה ולא לפי השם של השחקן (סומך על איטודיס), אז התמונה היא לא פחות מקבוצה טודו בום, יחד עם העובדה שאנחנו קבוצת צמרת כבר כמה שנים, התארים יבואו, זו התמונה.

Nati
קיבל.ה  1863 לייקים

Nati כתב:שלף הפרשן בחצי הגמר הראשון.
ז״א שפרשן הבית שלהם והמנחוס שלנו יהיה הפרשן מחר.
מישהו זוכר ניצחון שלנו במשחק גדול כשהוא היה הפרשן??
Niro
קיבל.ה  1021 לייקים

גביזון כתב: 11 פברואר 2025, 21:57
gershon כתב:
גביזון כתב: 11 פברואר 2025, 20:19 רואה ורואה בהיר.

- עופר ינאי ממשיך להשקיע סכומים גבוהים יחד עם השותף החדש שקנה קבוצה לפי שווי של 100 מליון
- נפרדים מבברלי, קבוקלו, רגלנד (לגבי פוסטר ובלייקני אני עוד חצוי, בעיקר לגבי פוסטר)
- מביאים במקומם: סנטר מסיבי הגנתי (ריבאונדר!) קומבו גארד, עמדה 3 קלעי ברמה גבוהה ולא לפי השם של השחקן (סומך על איטודיס), אז התמונה היא לא פחות מקבוצה טודו בום, יחד עם העובדה שאנחנו קבוצת צמרת כבר כמה שנים, התארים יבואו, זו התמונה.

אתה עדין, מבחינתי לשלוח פה את כל הזרים חוץ ממוטלי ובינגהאם. משחק מכריע והזרים קלעו רק 43 נקודות כולם ביחד.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  398 לייקים

Asafasraf כתב:
רק הפועל כתב:והאמת שאתמול לא היינו גרועים בכלל עד כמה שמוזר להגיד את זה. פשוט לא ידענו לסיים את המשחק
קבוצה בכושר סביר היתה מסיימת את המשחק הזה בפלוס 15.
מכבי חלשה כמו שלא היתה המון זמן.

Sent from my iPhone using Tapatalk
אם קיבלת מהחלשים האלה כמעט 20 הפרש ועוד הפסד במשחק צמוד, מה זה אומר עליך?
אולי בעוד שבועיים זה כבר יהיה הפסד שלישי מולם.
יהלום14אדום
קיבל.ה  984 לייקים

gershon כתב:
גביזון כתב: 11 פברואר 2025, 20:19 רואה ורואה בהיר.

על מה גרשון כותב וכל מה אתה עונה :facepalm:
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3165 לייקים

Niro כתב:
gershon כתב: אני רציני. אני באמת לא רואה תתמונה :)

אתה עדין, מבחינתי לשלוח פה את כל הזרים חוץ ממוטלי ובינגהאם. משחק מכריע והזרים קלעו רק 43 נקודות כולם ביחד.
זה בול מה שאמרתי, עונה הבאה

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3165 לייקים

יהלום14אדום כתב: 12 פברואר 2025, 02:22
gershon כתב: אני רציני. אני באמת לא רואה תתמונה :)

וואללה לא הבנתי אז וככל הנראה יצאתי טמבל.
אתנחם בעבודה שגרשון יכול להיות גם פיני גרשון, זה לא מוריד מהטמטום שלי, אבל הנה הראתי לו.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2811 לייקים

נראה לי ששכחתם שהחוזה של מוטלי לשנה הבאה הוא תלוי עלייה ליורוליג.
אולי אני טועה אבל לדעתי זה מותנה בכך, אחרת הוא שחקן חופשי
יחד, רק יחד! :heart:
רק הפועל
קיבל.ה  2563 לייקים

אז חייבים לזכות , צריך להתאבד על זה אין ברירה
gershon
קיבל.ה  299 לייקים

גביזון כתב: 12 פברואר 2025, 09:43
גביזון כתב: 11 פברואר 2025, 21:57 במידה והתמונה היא כזאת ביחד עם השחקנים המעולים שחתומים כבר לעונה הבאה:

אתנחם בעבודה שגרשון יכול להיות גם פיני גרשון, זה לא מוריד מהטמטום שלי, אבל הנה הראתי לו.
שונא את פיני גרשון
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3165 לייקים

gershon כתב: 12 פברואר 2025, 10:07
גביזון כתב: 12 פברואר 2025, 09:43
שונא את פיני גרשון
זה היה בצחוק...
אין פה מישהו שאוהב
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3165 לייקים

7even כתב: 12 פברואר 2025, 09:50 נראה לי ששכחתם שהחוזה של מוטלי לשנה הבאה הוא תלוי עלייה ליורוליג.
אולי שכחת אבל לא מדובר בעוד בעל קבוצה, אלא באיש עסקים שעשה 1-2 משאי מתן בעברו.
החוזה המקורי בהחלט היה תלוי באם נעלה ליורוליג.
אחרי שמוטלי עשה וביברח עופר דרש פיצוי, הפיצוי בין היתר זה שמוטלי ישאר פה לעוד עונה בלי קשר אם נעלה או לא נעלה ליורוליג.
זו סיבה אחת מיני רבות שאני אופטימי, תהיה המשכיות.
המשכיות ושיפוץ סגל במקומות הנכונים זו תכונה של קבוצה גדולה, משהו שלא היה לנובעבר.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2811 לייקים

גביזון כתב: 12 פברואר 2025, 11:42
7even כתב: 12 פברואר 2025, 09:50 נראה לי ששכחתם שהחוזה של מוטלי לשנה הבאה הוא תלוי עלייה ליורוליג.
אחרי שמוטלי עשה וביברח עופר דרש פיצוי, הפיצוי בין היתר זה שמוטלי ישאר פה לעוד עונה בלי קשר אם נעלה או לא נעלה ליורוליג.
המשכיות ושיפוץ סגל במקומות הנכונים זו תכונה של קבוצה גדולה, משהו שלא היה לנובעבר.
אני דיברתי נטו על מה נסגר איתו מראש. זה מוכר וידוע.
האם פורסם באופן רשמי מה שאתה רושם על כך ששונו תנאי החוזה?
(מבחינתי הלוואי...)
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3165 לייקים

7even כתב: 12 פברואר 2025, 13:33
גביזון כתב: 12 פברואר 2025, 11:42
אני דיברתי נטו על מה נסגר איתו מראש. זה מוכר וידוע.
האם פורסם באופן רשמי מה שאתה רושם על כך ששונו תנאי החוזה?
(מבחינתי הלוואי...)
אני זוכר שהיה דיבר על זה איך שהוא חזר,
מילפורד העלה אז את השאלה ואמרתי שזה כל כך חשוב (רואים עכשיו כמה לצערנו כי יהיה קשה מאד מאד לעלות) ושאלתי את עופר, אחרי שניה הוא אלי ואמר שעכשיו אחרי שמוטלי חזר החוזה הוא לשנתיים, ווקצור עשה לימונדה מהלימונים.
אכן בשורה סופר חשובה, המשכיות.
ההוא מפעם
קיבל.ה  228 לייקים

השנה יש הזדמנות נדירה לזכות בתואר כי בשנה הבאה גם מכבי וגם ירושלים יהיו טובות יותר.
עם זאת אני עדיין חושב שהמשימה הכי חשובה שלנו זה לנצח את היורקאפ ולהגיע ליורוליג, זה יותר חשוב (לדעתי) מאליפות ו/או כל תואר אחר.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
הוקיץ'
קיבל.ה  6031 לייקים

רדנקו כתב: 11 פברואר 2025, 20:17
תעיף ליציע כתב: 11 פברואר 2025, 10:49 אתם מנתחים יפה אבל קבוצת כדורסל זה קודם כל חיבור
בין השחקנים וכמובן משחק הגנה .
שני נושאים חשובים שאין לנו.
גם אם תיקח כמה שחקני Nba שלא שיחקו ביחד ,יש סיכוי
שהם יחרבנו משחקים כאלה.

1.צריך להביא דחוף פוינט גארד שאפשר לסמוך עליו לצורך
הדוגמא בולדווין כזה.
2. למצוא שחקן הגנה שישתלב עכשיו בקבוצה זה בלתי אפשרי.
צריך לקוות לטוב שנקלע 90-95 ונספוג 85 כל משחק.

הקבוצה הזאת למעט משחקים חריגים כל משחק תספוג
מעל 80 נקודות . לכן צריך לחשוב על התקפה קטלנית
וקלעי 3 טובים. כרגע אין לנו קלעי 3 אחד שהוא יציב .
פוסטר יכול לדפוק במשחק נתון 7 שלשות ובמשחק אחר
1.
גם בלייקני כזה.
זאת בעיה קשה.

והכי חשוב - אין לנו שחקו "רוצח" באופי. סליחה על הביטוי,
כמובן באופן ספורטיבי.
שחקן כמו סלוקאס כזה .חלום.
חיבור לטעמי זה מונח קצת ערטילאי.
אני חושב שבמקרה שלנו הבעיה שלנו היא ההיררכיה וניהול הרוטציה שהיה נראה שהסתדרה אחרי שבברלי נפצע ופתאום נראינו קבוצה "מחוברת" כמו שאתה קורה לזה ום שיחקנו כדורסל נהדר (וגם הגנה במפתיע).איטודיס לא הצליח למצוא מחדש את האיזון שלנו ברוטציה.
אחרי שבברלי חזר כל מה שנבנה עד אז נעלם וגם עכשיו כשהוא לא משחק לא חזרנו לזה.
אז זה לא רק הבעיה בשחקנים (ואני מסכים אתך שיש לנו בעיה רצינית בסגל. אבל לאו דווקא בעמדת הרכז כמו בעמדה שלידו). ודרך אגב בולדווין הוא ממש לא רכז. הוא קומבו ונכון שזה בדיוק מה שחסר לנו. י
כל מילה. גם לגבי ההיררכיה וגם לגבי החוסרים בסגל.
חסר לנו את הסייבן לי הזה, או מישהו כמו ברין טיירי מפטקים שהדיחה את חולון. מישהו שיכול לשחק פיק אנד רול ולהוביל כדור, אבל כשצריך סל הולכים אליו. אפילו ג'ימי קלארק מהרצליה היה יכול לתת לנו המון. לכאורה בברלי היה אמור להיות מישהו שנותן לנו את זה יחד עם הגנה ברמה גבוהה, אבל זה כאמור רק לכאורה. בפועל הוא לא נותן לא את זה ולא את זה.
אם עוד רוצים לעשות שינויים בסגל, עכשיו זה הזמן.
שליחת תגובה