צריך להתחיל מעכשיו..SickleCell כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:48נכנס ישר לקופה של הנופש השנתי?כרובית כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:42אם אני לא טועה אז אכן הקנס להתאחדות, בגלל זה היה לי מצחיק בשנים האחרונות שממש על כל שטות עומדים לדין ומקבלים קנסות מוגזמים ברמותתא מרבוטא כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:22
מעניין מי מקבל את הקנס
כי אם זו ההתאחדות והיא בכלל לא שותפה למניעה על הוצאותיה, וגם לא הקןרבן- זה תמריץ לקנסות לצרכי הכנסה
צריך אם אפשר לדרוש שככל ויש קנס הוא מועבר למי שנפגע בהתאם לנזק. אם האצטדיון- לחברת היכלי ספורט. אם לשחקן- לשחקן. וכן הלאה. שום שקל להתאחדות
תוך שבוע עניין הקנסות יתנרמל
בעצם מה שהם אומרים זה שאם ישנן שתי קבוצות שמתחרות על האליפות והכל מגיע להכרעה במשחק אחד קבוצת אוהדים יכולה להתארגן ולפוצץ את משחק היריבה. בוחרים איזה אוהד צעיר בהגרלה מלבישים אותו בצבע הנכון, מבטיחים לכסות את הוצאות הקנס כאירגון… מאוד פשוט.
הופחתה לנו נקודה בפועל - העונש על התקיפה
- גביזון
- קיבל.ה 3091 לייקים
-
- קיבל.ה 1610 לייקים
יש לך מספיק אנשים שמוכנים לשבת בכלא בשביל הפועל אבל שאין להם שום זיהוי של אהדה להפועל (מנוי, כרטיסים, רשתות חברתיות)?
אם כן, לך על זה
-
- קיבל.ה 858 לייקים
-
- קיבל.ה 858 לייקים
לא צריך להתבכיין, צריך להביא למודעות תוך כדי הבאת דוגמאות. ולא על השיפוט (החלטה כזו או אחרת) אלא בעיקר מה שקורה בכל ה שקשור להעמדות לדיןכרובית כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:47האמת, חבל שהפועל עצמם לא מתבכיינים על השיפוט במשחקים שלנו כמו שקבוצות אחרות עושות נגדנו אבל זה כבר סיפור אחרredrony כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:44אין לנו ויכוח על כלום. אני רק אומר שצריך להיות פרקטיים, כי בכיינות שדופקים אותנו לא תעזורכרובית כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:05
אבל המשחק לא נעצר ותפסו את מי שפרץ לדשא, הם ישבו במעצר וקיבלו קנס, נשללו להם המנויים
למה צריך להעניש קולקטיבית?
וואלק אני מגיעה לכדורגל כבר יותר מדי שנים וברוך השם נענשנו מיליון פעמים, לא נראה שזה עוזר במשהו
גם אנחנו וגם גדולות נוספות, אז להעניש עכשיו קולקטיבי אחרי שיודעים מי העבריין, לדעתי לא נותן כלום חוץ מאיזה כיף להעניש את הפועל
אולי כדאי להתחיל לתת עונשים פרטניים למי שתופסים, עונש של עשרות אלפי שקלים ואז אולי אנשים יחשבו פעמיים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
והמאמן הדביל של רמת גן עם האימרה שלו ש״לא יתנו להפועל לא לעלות ליגה״
צריך לתבוע אותו
חרא
צריך לתבוע אותו
חרא
-
- קיבל.ה 753 לייקים
תקשורת הספורט מובילה והובילה את הקמפיין להורדת נקודות מהרגע הראשון.טכנית לארז כתב: ↑09 פברואר 2025, 14:49 איזה גורמים בתקשורת?
כל ה"תקשורת ספורט" פה מוטה לטובת מועדון אחד.
את מי תפעיל את טוכמן? רז אמיר?
אפילו שאלו את אמבר - מדוע לא נשכבת והתחזית לנפגע כי אז היו מפסיקים את המשחק ואוטומטית היינו סופגים הפסד טכני.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
רק איציק ברוך שמנצח את הרצליה 6-0, את רמהש 7 והפסיד לכפש 6 - אצלו הכל נקי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 753 לייקים
על טימטום ודביליות, אין עונש תקנוני. העונש הוא ברמה האישית.... אפילו שונאינו יצאו היום נגדו.
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
המועדון הגיב כמו שצריך אבל אסור לוותר אין שום סיבה להוריד לנו נקודה.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
לבקש את הנקודה חזרה ולבקש על תנאי:
הנקודה תרד אם מתן עמבר יותקף שוב כשיגיע לבלומפילד עם נוף הגליל בפלייאוף העליון
הנקודה תרד אם מתן עמבר יותקף שוב כשיגיע לבלומפילד עם נוף הגליל בפלייאוף העליון
-
- קיבל.ה 858 לייקים
בדיוק. זה הדברים שצריך לצאת נגדם.
כאילו, אני שמח שהוא אמר את זה, זה אומר שהוא מאבד את זה. אבל אני לא רוצה שזה יפגע בהפועל ולכן צריך להוציא הודעה קרה שמבהירה שדברים כאלה ה עלולים לפגוע בטוהר הספורט
-
- קיבל.ה 404 לייקים
צופים נכנסים למגרש כדי לתקוף שחקן של הקבוצה היריבה.
אם זה יגמר בהורדת נקודה בודדת, יצאנו בזול.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
נו באמתהלוטוס הלבן כתב: ↑09 פברואר 2025, 19:15 צופים נכנסים למגרש כדי לתקוף שחקן של הקבוצה היריבה.
לפי החוק לא צריך לרדת לנו נקודות
לפי התובע לא צריך לרדת לנו נקודות
תפסנו את האוהדים והרחקנו אותם לפחות לכל השנה
הפועל הולכים לתבוע אותם
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
מזל טוב לרגל הזכיה בתגובה המנותקת והמתחסדת של השנה.עמית כתב:אני מצטער, אבל מדהים שכל מה שרשמת פה זה או שגוי או יצא מהקשרוההוא מפעם כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:51 לא מבין את האנשים, מה שהיה אצלנו גרוע פי כמה מאשר האבוקות בחיפה.
על מה מתלוננים בדיוק ?
א) ירדו אוהדים מהיצע => המשחק צריך היה להיות מפוצץ
ב) איימו ואף הגיעו למצב פיזי מול שחקן הירידה => ברור שאסור היה לשופט לחדש משחק
טכני עם הורדת נקודה זה המינימום הנדרש במקרים כאלה ומה שהיינו דורשים במקרים דומים וערעור יכול להוביל בקלות לעונש חמור בהרבה.
זה שהתרגלנו לזה זאת בעיה שלנו ( ושל מי שנתן לאוהדים שלנו להמשיך בזה)
כמו שההנהלות והאוהדים שלנו התנהגו במקרים דומים, רק עושים לנו טובה עם העונשים האלה מחייבים אותנו לפעול.
אם נמשיך לקבור ראש באדמה ולנרמל כאלה מקרים זה יגמר במשהו חמור שיגרור עונש מזעזע
יש המון ניסיונות של אוהדים להכנס למגרש, כל הזמן, ההבדל הבלעדי הוא שהאבטחה מצליחה להגיע אליהם. נוסף לכך, יש עוד מלא מקרים מחוץ לארץ שאוהדים יורדים למגרש, וממשיכים הלאה. עצם הירידה למגרש אף פעם ובחיים לא יצדיק פאקינג פיצוץ משחק.
איימו מול עמבר? סבבה, הדבר הוא אינו מוצדק אבל בוא לא נשכח שהוא היה איתם בהתלקחות במשך כל המחצית. למרות זאת, המצב הפיזי הוא דחיפה, רק דחיפה. האבטחה טיפלה בזה שהצליחו להגיע, וברדה הצליח לשכנע את עמבר שעדיף לסיים את המחצית ולרדת. במחצית השניה זה בכלל לא עניין אף אחד
אני מוסיף ומדגיש, סיבה לפיצוץ משחק זה נטו ברגע שהמשטרה טוענת שאין ביכולתה לשמור על סדר המשחק, כמו מה שהיה בחיפה, לקח עד המחצית שהמשטרה ומיקי זהר החליטו לפוצץ את המשחק. פיצוץ משחק לא אמור להיות בגלל שהמנהלת או שחקן כדורגל מאיים ב"תחזיקו אותי"
עונש קולקטיבי זה דבר מטומטם, אין לך הבטחה שמי שפועל בצורה אלימה הוא בהכרח אוהד של המועדון, וזה נכון לגבי כל דבר. אז אתה לא יודע אם זה באמת מעניין לאוהדים האלו את הביצה אם עכשיו יורד נקודות, זה מאבד מכל המשמעות של עונש קולקטיבי, איך תגרום לאוהד להרגיש אשם שהוא פגע בקבוצה, אם הוא לא אוהד?
אף אחד לא מתרגל, מצדיק ונותן לגיטמציה להליך הרוח שיש ביציעים, התנהגות אלימה ביציעים הוא אף פעם לא הפתרון. אבל, וזה אבל גדול, אין הצדקה לאכיפה הבררנית שהמשטרה, האיגוד ושר הספורט מציבים לאוהדי הכדורגל. אנחנו, כאוהדי כדורגל עדיין, לא משנה מה קורה, עוברים גיהנום ביציעים, מקבלים עונשים מוגזמים, ומואשמים קולקטיבית על היותנו אנחנו. ההתנהלות עם אלימות בארץ, הגדרת הסימטריה בין פירוטכניקה לטרור, בין קללות בין אוהדים לאלימות מסוכנת, היא תופעה עצובה ודווקא את זה, אסור, אף פעם, לנרמל. תמיכה באותם ארגונים שבלי סוף נכשלים כל הזמן באחריותם על האוהדים ביציע היא מביכה.
אף אחד לא קובר את הראש באדמה, אפשר לזרוק את זה באוויר כי זה דבר שהוא מאוד שכיח לומר אבל הפעם המצב שונה, הפועל עשתה הכל, ברמה שקרובה כמעט לשלמות, עם שלושת האוהדים האלו. עבודה שהיא הרבה הרבה יותר טובה ממה שהמנהלת עשתה כל החיים שלה. וזו המתנה שבית הדין קובע לנו? מביך, מביש אך לא מפתיע.
בקיצור די לאמירות הפופליסטיות באמת נשבר כבר
ברגע שאוהדים יורדים לפגוע בשחקן, המשחק חייב להסתיים. נקודה.
אני בשוק שצריך להסביר כזה דבר ברור.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 950 לייקים
מצד שני, ברגע שהמשחק לא הופסק, והמטומטמים נתפסו, מה מצפים מהפועל לעשות שלא עשתה?
עכשיו שיואילו בתי המשפט והמשטרה לגרום להם לשבת שנה בכלא + 50000 ש"ח קנס, נראה אותם או אידיוט אחר עושה את זה שוב.
כשהענישה היא בדיחה יותר מהתנהלות המשטרה במגרש, פלא שאוהדים מתנהגים ככה?
עכשיו שיואילו בתי המשפט והמשטרה לגרום להם לשבת שנה בכלא + 50000 ש"ח קנס, נראה אותם או אידיוט אחר עושה את זה שוב.
נערך לאחרונה על ידי יהלום14אדום ב 09 פברואר 2025, 23:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
מה שמושחת ורקוב זו הרשות המחוקקת.7even כתב:בתי המשפט בישראל בכלל ובספורט בפרט לא צריכים לעבור רפורמה, הם צריכים D9.
הכל רקוב ומושחת שם מהיסודות.
אתם עוד תראו שהאוהדים שהפועל תבעה אזרחית ייצאו עם משהו מינימלי כי עד שזה יגיע לפסק דין זה לא יעניין אף אחד.
האפשרות למנוע מהם הלכה למעשה להגיע למשחקים כמעט לא קיימת. נוסו כבר כל השיטות האפשריות.
השופטים מפרשים את החוק.
אם 120 הכוכבים בכנסת יעבירו חוקים עם עונשי מינימום, אז השופט יהיה מחויב להתחיל משם.
כשאתה משאיר את זה פתוח, כל ילד קקה ישים על עצמו כיפה, יספר לשופט שהוא עבר שינוי ושהוא מצטער, ואז השופט נוקט במידת הרחמים.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אכן משפטית טריבונל משפטי אינו יכול לפסוק ולחרוג מגבולות הגזרה שנקבעו בכתב האישום/התביעה. בוודאי שאינו יכול לחרוג מהדין והתקנון.oleg neduda כתב:מהמר שהנקודה הזאת תחזור בערעור. לא הגיוני שדיין מחליט לחרוג מתקנון וגם לא סביר שהוא מחמיר על דרישת התובע.
מדובר בהחלטה שערורייתית.
יש עונשים מינימליים בחוק לגבי אנסים ופדופילים ובתי המשפט בכל זאת משחררים אותם לחופשי מדי יום!!!Asafasraf כתב: ↑09 פברואר 2025, 19:59מה שמושחת ורקוב זו הרשות המחוקקת.7even כתב:בתי המשפט בישראל בכלל ובספורט בפרט לא צריכים לעבור רפורמה, הם צריכים D9.
הכל רקוב ומושחת שם מהיסודות.
אתם עוד תראו שהאוהדים שהפועל תבעה אזרחית ייצאו עם משהו מינימלי כי עד שזה יגיע לפסק דין זה לא יעניין אף אחד.
האפשרות למנוע מהם הלכה למעשה להגיע למשחקים כמעט לא קיימת. נוסו כבר כל השיטות האפשריות.
השופטים מפרשים את החוק.
אם 120 הכוכבים בכנסת יעבירו חוקים עם עונשי מינימום, אז השופט יהיה מחויב להתחיל משם.
כשאתה משאיר את זה פתוח, כל ילד קקה ישים על עצמו כיפה, יספר לשופט שהוא עבר שינוי ושהוא מצטער, ואז השופט נוקט במידת הרחמים.
שנדבר על מחבלים ששחטו אנשים בבית שלהם ואיך שבית המשפט מגן עליהם? מפרשים את החוק בתחת שלי !!!
זה שהרשות המחוקקת וכל 120 בה זבל זה לא סותר שמערכת המשפט בישראל מושחתת ורקובה מהשורש קומבינטורית ומתנהלת כמו משפחת פשע!
בינתיים שני הגופים רבים אחד עם השני למי יש יותר גדול ומי יותר דביל מהשני וקורעים את המדינה הזו לגזרים!
נערך לאחרונה על ידי Or_5 ב 09 פברואר 2025, 21:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
זה פשוט, צריך לעתור לבג״צ. אני לא משפטן, אבל למיטב ידיעתי מותר להם לפסוק כנגד פסיקה של כל בית דין, מלבד בית דין רבני, וזה כולל את בית הדין של ההתאחדות. ויש לנו קייס חזק ברמה המשפטית, מה גם שלגופו של אדם אין ספק שהפסיקה הגיעה מחלאה שמוטה באופן טבעי ונגוע בניגוד עניינים.
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
מואיז בטירוף
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
זהו לא הבנתי למה לא פונים לבגצ, לדעתי לכל אחד מותר. גם ככה הם אוהבים שמאלנים אז בכלל יש לנו סיכוי.Mendelson כתב: ↑09 פברואר 2025, 21:31 זה פשוט, צריך לעתור לבג״צ. אני לא משפטן, אבל למיטב ידיעתי מותר להם לפסוק כנגד פסיקה של כל בית דין, מלבד בית דין רבני, וזה כולל את בית הדין של ההתאחדות. ויש לנו קייס חזק ברמה המשפטית, מה גם שלגופו של אדם אין ספק שהפסיקה הגיעה מחלאה שמוטה באופן טבעי ונגוע בניגוד עניינים.
-
- קיבל.ה 1185 לייקים
רק אלוהים יודע איך הבאתם את הדיונים על מערכת המשפט לפה. עשו טובה קחו את השטויות האלה לוולטון. יכולות הכדורגל שלן זהות ליכולת המשפטית של חלק מהכותבים פה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
לעתור לבג"ץMendelson כתב: ↑09 פברואר 2025, 21:31 זה פשוט, צריך לעתור לבג״צ. אני לא משפטן, אבל למיטב ידיעתי מותר להם לפסוק כנגד פסיקה של כל בית דין, מלבד בית דין רבני, וזה כולל את בית הדין של ההתאחדות. ויש לנו קייס חזק ברמה המשפטית, מה גם שלגופו של אדם אין ספק שהפסיקה הגיעה מחלאה שמוטה באופן טבעי ונגוע בניגוד עניינים.

אני רק שאלה.
אם העונש הוא קבוצתי (הורדת נקודה) במקום אישי לפורצים,
מה מונע ממני לקנות כרטיס לשער 11 , ללבוש חולצה צהובה,
ולפרוץ לדשא / לתקןף שחקן יריב וכו׳ ?
אם העונש הוא קבוצתי (הורדת נקודה) במקום אישי לפורצים,
מה מונע ממני לקנות כרטיס לשער 11 , ללבוש חולצה צהובה,
ולפרוץ לדשא / לתקןף שחקן יריב וכו׳ ?
יש לנו יאיר נתניהו משלנו מסתבר.
דרך אגב, נראה לי הוא בעד רפורמה משפטית למרות היותו שמאלני.
דרך אגב, נראה לי הוא בעד רפורמה משפטית למרות היותו שמאלני.
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
טוב כתב ממוצע מone אני בטוח שזה מה שיעזור לכדורגל ולספורט להפסיק משחק שאוהד יחיד נכנס למשחקAsafasraf כתב: ↑09 פברואר 2025, 19:54מזל טוב לרגל הזכיה בתגובה המנותקת והמתחסדת של השנה.עמית כתב:אני מצטער, אבל מדהים שכל מה שרשמת פה זה או שגוי או יצא מהקשרוההוא מפעם כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:51 לא מבין את האנשים, מה שהיה אצלנו גרוע פי כמה מאשר האבוקות בחיפה.
על מה מתלוננים בדיוק ?
א) ירדו אוהדים מהיצע => המשחק צריך היה להיות מפוצץ
ב) איימו ואף הגיעו למצב פיזי מול שחקן הירידה => ברור שאסור היה לשופט לחדש משחק
טכני עם הורדת נקודה זה המינימום הנדרש במקרים כאלה ומה שהיינו דורשים במקרים דומים וערעור יכול להוביל בקלות לעונש חמור בהרבה.
זה שהתרגלנו לזה זאת בעיה שלנו ( ושל מי שנתן לאוהדים שלנו להמשיך בזה)
כמו שההנהלות והאוהדים שלנו התנהגו במקרים דומים, רק עושים לנו טובה עם העונשים האלה מחייבים אותנו לפעול.
אם נמשיך לקבור ראש באדמה ולנרמל כאלה מקרים זה יגמר במשהו חמור שיגרור עונש מזעזע
יש המון ניסיונות של אוהדים להכנס למגרש, כל הזמן, ההבדל הבלעדי הוא שהאבטחה מצליחה להגיע אליהם. נוסף לכך, יש עוד מלא מקרים מחוץ לארץ שאוהדים יורדים למגרש, וממשיכים הלאה. עצם הירידה למגרש אף פעם ובחיים לא יצדיק פאקינג פיצוץ משחק.
איימו מול עמבר? סבבה, הדבר הוא אינו מוצדק אבל בוא לא נשכח שהוא היה איתם בהתלקחות במשך כל המחצית. למרות זאת, המצב הפיזי הוא דחיפה, רק דחיפה. האבטחה טיפלה בזה שהצליחו להגיע, וברדה הצליח לשכנע את עמבר שעדיף לסיים את המחצית ולרדת. במחצית השניה זה בכלל לא עניין אף אחד
אני מוסיף ומדגיש, סיבה לפיצוץ משחק זה נטו ברגע שהמשטרה טוענת שאין ביכולתה לשמור על סדר המשחק, כמו מה שהיה בחיפה, לקח עד המחצית שהמשטרה ומיקי זהר החליטו לפוצץ את המשחק. פיצוץ משחק לא אמור להיות בגלל שהמנהלת או שחקן כדורגל מאיים ב"תחזיקו אותי"
עונש קולקטיבי זה דבר מטומטם, אין לך הבטחה שמי שפועל בצורה אלימה הוא בהכרח אוהד של המועדון, וזה נכון לגבי כל דבר. אז אתה לא יודע אם זה באמת מעניין לאוהדים האלו את הביצה אם עכשיו יורד נקודות, זה מאבד מכל המשמעות של עונש קולקטיבי, איך תגרום לאוהד להרגיש אשם שהוא פגע בקבוצה, אם הוא לא אוהד?
אף אחד לא מתרגל, מצדיק ונותן לגיטמציה להליך הרוח שיש ביציעים, התנהגות אלימה ביציעים הוא אף פעם לא הפתרון. אבל, וזה אבל גדול, אין הצדקה לאכיפה הבררנית שהמשטרה, האיגוד ושר הספורט מציבים לאוהדי הכדורגל. אנחנו, כאוהדי כדורגל עדיין, לא משנה מה קורה, עוברים גיהנום ביציעים, מקבלים עונשים מוגזמים, ומואשמים קולקטיבית על היותנו אנחנו. ההתנהלות עם אלימות בארץ, הגדרת הסימטריה בין פירוטכניקה לטרור, בין קללות בין אוהדים לאלימות מסוכנת, היא תופעה עצובה ודווקא את זה, אסור, אף פעם, לנרמל. תמיכה באותם ארגונים שבלי סוף נכשלים כל הזמן באחריותם על האוהדים ביציע היא מביכה.
אף אחד לא קובר את הראש באדמה, אפשר לזרוק את זה באוויר כי זה דבר שהוא מאוד שכיח לומר אבל הפעם המצב שונה, הפועל עשתה הכל, ברמה שקרובה כמעט לשלמות, עם שלושת האוהדים האלו. עבודה שהיא הרבה הרבה יותר טובה ממה שהמנהלת עשתה כל החיים שלה. וזו המתנה שבית הדין קובע לנו? מביך, מביש אך לא מפתיע.
בקיצור די לאמירות הפופליסטיות באמת נשבר כבר
ברגע שאוהדים יורדים לפגוע בשחקן, המשחק חייב להסתיים. נקודה.
אני בשוק שצריך להסביר כזה דבר ברור.
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
ווואלה אולי רעיון טוב, כל דרבי , תכניסו אוהדי הפועל לשער 11 וברגע שיש פוטנציאל להפסיד תתנו לו לעשות את שלו, מה זה ניצחון בטוח
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- רווי
- קיבל.ה 749 לייקים
לגמרי ככה.. הקלות שבה אוהד של קבוצה אחרת יכול לפגוע ככה ביריבה הוא מדהים. אוי ואבוי אם יעצרו משחק על בן אדם אחד או שניים, שיטפלו בהם כמו כל עבריין שיש ברחוב.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
התובע קרא את כל ההודעות שלכם והצהיר שהפועל תעמוד לדין על ביזוי שמם הטוב ועבודת הקודש שהם עושים
-
- קיבל.ה 554 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
חחחXavi כתב:התובע קרא את כל ההודעות שלכם והצהיר שהפועל תעמוד לדין על ביזוי שמם הטוב ועבודת הקודש שהם עושים
ענק!
-
- קיבל.ה 314 לייקים
בוא ננסה מול ביתר.
את המחלה מקריית שלום לא יענישו גם אם כל הפאנטיקס ירדו משער 11 ויעשו לינץ' על השוער.
השוער יכתוב תצהיר שהוא התנדב לקפוץ על האגרופים שלהם.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 949 לייקים
חייבים לנצח את המלחמה הזאת
בתי הדין מתנכלים לנו כבר תקופה
נכון שאנחנו נותנים להם סיבות לצערי אבל כל התקדימים וההחמרות זה עלינו
איכשהו הגרמנים עושים אותו דבר ויוצאים בלי כלום
בתי הדין מתנכלים לנו כבר תקופה
נכון שאנחנו נותנים להם סיבות לצערי אבל כל התקדימים וההחמרות זה עלינו
איכשהו הגרמנים עושים אותו דבר ויוצאים בלי כלום
long live the zapta
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
- Red Wolf
- קיבל.ה 814 לייקים
מואיז כבר צייץ שאין לו שום תפקיד במועדון
הזיה פשוט, זה כבר ברמת הלהשתין מהמקפצה, כבר לא מנסים ״להסתיר״ את השחיתות
-
- קיבל.ה 17 לייקים
גאג ששווה את המינוס נקודה
- 7even
- קיבל.ה 2677 לייקים
כולם יודעים מה הפיתרון.יהלום14אדום כתב: ↑09 פברואר 2025, 19:58 מצד שני, ברגע שהמשחק לא הופסק, והמטומטמים נתפסו, מה מצפים מהפועל לעשות שלא עשתה?
לא יקרה.
בתי המשפט, המשטרה וכו'...
פואד המשיך להגיע כרגיל למגרשים כאילו כלום בזמנו. הוריד קצת פרופיל לכמה משחקים והגיע כרגיל ועד היום נחשב גיבור בעיני כמה הזויים.
ראינו מה קרה מאז אותו מקרה מקצועית על הדשא.
גם אלו שפרצו ולא ייענשו בכלום יגיעו כרגיל. על ידי שופטים מושחתים, יגיעו כרגיל.
מי בדיוק ימנע מהם?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 753 לייקים
תודה לכל "האוהדים המגניבים" שהביאונו הלום....7even כתב: ↑10 פברואר 2025, 10:26כולם יודעים מה הפיתרון.יהלום14אדום כתב: ↑09 פברואר 2025, 19:58 מצד שני, ברגע שהמשחק לא הופסק, והמטומטמים נתפסו, מה מצפים מהפועל לעשות שלא עשתה?
לא יקרה.
בתי המשפט, המשטרה וכו'...
פואד המשיך להגיע כרגיל למגרשים כאילו כלום בזמנו. הוריד קצת פרופיל לכמה משחקים והגיע כרגיל ועד היום נחשב גיבור בעיני כמה הזויים.
ראינו מה קרה מאז אותו מקרה מקצועית על הדשא.
גם אלו שפרצו ולא ייענשו בכלום יגיעו כרגיל. על ידי שופטים מושחתים, יגיעו כרגיל.
מי בדיוק ימנע מהם?
גם אם תוחזר הנקודה, אוירת הלינץ הציבורי נחרתת בזיכרון ובעל תוכנית ראיון, שיחה בתקשורת נראה עידוד לעונש ול"לקיחת החוק לידים" עי בית הדין כי התובע מושחת\מושפע\ לא מתאים להם.
גם במשחק עם רג, אחרי התקרית מול נוף הגליל, והדיון בבית הדין, "אוהדינו המגניבים" זרקו כוסות ובקבוקים על הקוון ליד שער 7. יופי חברים...