גוני נאור
-
- קיבל.ה 753 לייקים
כמו חבריו לקישור, היה בינוני.
היה עסוק בלחפות על הטעויות של אלקוקין.
קיבל אתמול את הצהוב החמישי.
היה עסוק בלחפות על הטעויות של אלקוקין.
קיבל אתמול את הצהוב החמישי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
גם בחינם אני לא לוקח אותו, שחקן מסוג לא טוב בכלום חוץ מיחסי ציבור.
שיחזור לזיו אריה, הוא היחיד שיודע איך לנצל את הכישורים הבינוניים מינוס של האיש הזה.
-
- קיבל.ה 106 לייקים
הוא היה חלש אתמול אבל אני לא מסכים בכלל עם כל העליהום שעושים עליו פה.
הוא שחקן עם שכל (כמה שאוהבים להסתלבט על זה כאן) ויודע לעשות את העבודה באמצע של לתת את הפס הנכון ולהוציא את הקבוצה מלחץ. רואים שהוא מחבר את השחקנים ויש לו אישיות טובה לחדר ההלבשה, גם המאמנים מאוד מרוצים ממנו (היחיד ששיחק את כל המשחקים ולא הפסיד דקה חוץ מא.א. פאחם). זה נכון שהיכולת שלו לא מושלמת והוא צריך עוד קשר חזק לידו, אבל הטינופים עליו לא קשורים למציאות.
לדעתי זה שחקן מחומר נכון שהפועל צריכה לדעת לשמור עליו במקום לראות אותו פורח עוד שנתיים במועדון אחר.
הוא שחקן עם שכל (כמה שאוהבים להסתלבט על זה כאן) ויודע לעשות את העבודה באמצע של לתת את הפס הנכון ולהוציא את הקבוצה מלחץ. רואים שהוא מחבר את השחקנים ויש לו אישיות טובה לחדר ההלבשה, גם המאמנים מאוד מרוצים ממנו (היחיד ששיחק את כל המשחקים ולא הפסיד דקה חוץ מא.א. פאחם). זה נכון שהיכולת שלו לא מושלמת והוא צריך עוד קשר חזק לידו, אבל הטינופים עליו לא קשורים למציאות.
לדעתי זה שחקן מחומר נכון שהפועל צריכה לדעת לשמור עליו במקום לראות אותו פורח עוד שנתיים במועדון אחר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
דוגמא מצוינת לכל הקלישאות שגוני נאור חי עליהן בפסקה אחת.קפבלנקה כתב: ↑08 פברואר 2025, 13:04 הוא שחקן עם שכל (כמה שאוהבים להסתלבט על זה כאן) ויודע לעשות את העבודה באמצע של לתת את הפס הנכון ולהוציא את הקבוצה מלחץ. רואים שהוא מחבר את השחקנים ויש לו אישיות טובה לחדר ההלבשה, גם המאמנים מאוד מרוצים ממנו (היחיד ששיחק את כל המשחקים ולא הפסיד דקה חוץ מא.א. פאחם). זה נכון שהיכולת שלו לא מושלמת והוא צריך עוד קשר חזק לידו, אבל הטינופים עליו לא קשורים למציאות.
-
- קיבל.ה 267 לייקים
שוב, כל זה לא שווה אם כל משחק יש לו את הטעות הזאת שתעלה לנו בגול מול חלק קדמי יותר איכותי.קפבלנקה כתב: ↑08 פברואר 2025, 13:04 הוא היה חלש אתמול אבל אני לא מסכים בכלל עם כל העליהום שעושים עליו פה.
כן הוא משחרר לפעמים יפה מלחץ, אבל זה לא מספיק.
התפקיד שלו זה קודם כל לא לאבד כדורים קריטיים כי הוא בקו האחרון בקישור לפניי הבלמים.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
בניגוד לאל ים והחברה הצעירים הוא ידע לקבל את הצהוב כדי שזה לא יקרה... זה חלק מהנושא של נסיון.אנחנו בתהליך כתב: ↑08 פברואר 2025, 14:12שוב, כל זה לא שווה אם כל משחק יש לו את הטעות הזאת שתעלה לנו בגול מול חלק קדמי יותר איכותי.קפבלנקה כתב: ↑08 פברואר 2025, 13:04 הוא היה חלש אתמול אבל אני לא מסכים בכלל עם כל העליהום שעושים עליו פה.
כן הוא משחרר לפעמים יפה מלחץ, אבל זה לא מספיק.
התפקיד שלו זה קודם כל לא לאבד כדורים קריטיים כי הוא בקו האחרון בקישור לפניי הבלמים.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
הוא ונסאר ייעדרו מול כפר קאסם
מקווה שנראה במקומו את ג׳וקו
מקווה שנראה במקומו את ג׳וקו
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
נראה לי שזה המשחק הראשון שגוני ייעדר העונה,
הוא מקום ראשון בההופעות/דקות העונה אצלנו?
- זיטו
- קיבל.ה 333 לייקים
מקווה שבאמצע נעלה עם גוקו,
ובמקום נסאר, נסיט אולי את מורגן לעמדת המגן ונשחק עם ישראלוב כבלם - א-סימטרי הפוך
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
יעדר כן. אבל במשחק הפתיחה נגד ראשון הוא לא שיחקלירון האדום כתב: ↑08 פברואר 2025, 21:51נראה לי שזה המשחק הראשון שגוני ייעדר העונה,
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
בטח ששיחקEl dudernio כתב: ↑09 פברואר 2025, 00:01יעדר כן. אבל במשחק הפתיחה נגד ראשון הוא לא שיחקלירון האדום כתב: ↑08 פברואר 2025, 21:51נראה לי שזה המשחק הראשון שגוני ייעדר העונה,
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
צודקת משום מה היה לי בראש שהוא הגיע אחרי ופתח ישר מול פ"תכרובית כתב: ↑09 פברואר 2025, 12:45בטח ששיחקEl dudernio כתב: ↑09 פברואר 2025, 00:01יעדר כן. אבל במשחק הפתיחה נגד ראשון הוא לא שיחקלירון האדום כתב: ↑08 פברואר 2025, 21:51
נראה לי שזה המשחק הראשון שגוני ייעדר העונה,
-
- קיבל.ה 385 לייקים
האגדה מספרת שפעם בילדים ב' ראו אותו נותן פס קדימה
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
הפס הזה הוא אולי לא איזה משהו לסרטון היילייטס אבל זה בהחלט פס סופר חשוב שעשה את המצב של הגול לא פחות מהחילוץ של עאבד.
הוא ידע לשחרר בנגיעה ראשונה קדימה ולא כל אחד היה עושה את זה לדעתי.
מספיק שהיה ממשיך לכדרר קצת קדימה ולא היה נוצר המצב הזה.
הוא ידע לשחרר בנגיעה ראשונה קדימה ולא כל אחד היה עושה את זה לדעתי.
מספיק שהיה ממשיך לכדרר קצת קדימה ולא היה נוצר המצב הזה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
המשחק הכי טוב שלו בהפועל, היה המצטיין היום.
אם היה משחק ככה באופן קבוע דיינו, אבל הוא אפילו לא קרוב לרמה הזאת ברוב המכריע של המשחקים.
אם היה משחק ככה באופן קבוע דיינו, אבל הוא אפילו לא קרוב לרמה הזאת ברוב המכריע של המשחקים.
-
- קיבל.ה 178 לייקים
נתן משחק טוב
ועדיין אוי ואבוי אם ימשיכו איתו בעונה הבאה
ועדיין אוי ואבוי אם ימשיכו איתו בעונה הבאה
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
לממש
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- זיטו
- קיבל.ה 333 לייקים
הוא יודע כדורגל. הוא צריך לידו שחקן זר איכותי יותר ממה שיש לנו כרגע
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1177 לייקים
נתן משחק אדיר
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 951 לייקים
לא יוצא לי מהראש הסרטון שטוריאל ופיבן עושים שאלות אחד לשני וכשנשאלה השאלה ״מי הכי מבין כדורגל?״ הם ענו פה אחד גוני
מאותו הרגע אני מסתכל עליו אחרת ונשבע שפתאום הוא גם טוב
לא יודע מה להגיד, רק שימשיך
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
שחקן מסוג שחקן בתפקיד הכי כפוי טובה במגרש...
תזכרו את זה כשאתם שופטים כל קשר אחורי בעתיד
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
חצי ראשון אולי הכי טוב שלו השנה. חצי שני היה חלש כמו כולם.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
הוא בעיקר למלמ, לא חושב שהוא נותן איזה ערך מוסף שאין לשחקנים אחרים.
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
יש הבדל גדול בין להבין כדורגל לבין הביצוע של מה שאתה מביןGiovanni Giorgio כתב: ↑26 פברואר 2025, 08:02 לא יוצא לי מהראש הסרטון שטוריאל ופיבן עושים שאלות אחד לשני וכשנשאלה השאלה ״מי הכי מבין כדורגל?״ הם ענו פה אחד גוני
גוני לא גרוע, אבל הוא לא שובר שיווין בטח בלאומית
לשם שינוי, תסתכל על פיבן, הייתי מצפה מגוני להיות ברמה כזאת
-
- קיבל.ה 753 לייקים
מסכים איתך.El dudernio כתב: ↑26 פברואר 2025, 08:10 שחקן מסוג שחקן בתפקיד הכי כפוי טובה במגרש...
יש הרבה דוגמאות לקשרים שכל הזמן בכו על היכולת שלהם ורק כשעזבו ראו כמה הם חסרים.. (ביבראס נאתכו, רצוניצה ועוד).
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
לא ממש דוגמאות טובות.אדום ותיק כתב:מסכים איתך.El dudernio כתב: ↑26 פברואר 2025, 08:10 שחקן מסוג שחקן בתפקיד הכי כפוי טובה במגרש...
יש הרבה דוגמאות לקשרים שכל הזמן בכו על היכולת שלהם ורק כשעזבו ראו כמה הם חסרים.. (ביבראס נאתכו, רצוניצה ועוד).
את המקום של נאתכו לקח זהבי.
את של ראצ׳ו לקח הולמאי.
-
- קיבל.ה 976 לייקים
על איזה שחקנים אחרים מדובר? אתה חושב שעם אל ים או ארי כהן היינו עושים רצף כזה?לירון האדום כתב: ↑26 פברואר 2025, 09:28 הוא בעיקר למלמ, לא חושב שהוא נותן איזה ערך מוסף שאין לשחקנים אחרים.
לדעתי הוא האנדרייטד הכי גדול בסגל והוא לגמרי מעל הליגה הלאומית.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
רק במשחר האחרון מול כפר קאסם היתה לנו את האופציה לראות כמה הוא חסר כשהוא לא על המגרש.אדום ותיק כתב: ↑26 פברואר 2025, 10:57מסכים איתך.El dudernio כתב: ↑26 פברואר 2025, 08:10 שחקן מסוג שחקן בתפקיד הכי כפוי טובה במגרש...
לפעמים זה מרגיש שאנשים כאן ננעלים על מישהו ולא משנה מה הוא יעשה הם כבר החליטו.
אחלה גוני. המנוע של הקבוצה. שחקן חכם ואיכותי שלא היה בהפועל שנים רבות.
אני יוצא איתו לכל מלחמה בקלות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
זהבי שיחק קשר קידמי, נאתכו שיחק כקשר אחורי.Nati כתב: ↑26 פברואר 2025, 11:17לא ממש דוגמאות טובות.אדום ותיק כתב:מסכים איתך.El dudernio כתב: ↑26 פברואר 2025, 08:10 שחקן מסוג שחקן בתפקיד הכי כפוי טובה במגרש...
את המקום של נאתכו לקח זהבי.
את של ראצ׳ו לקח הולמאי.
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
האחורי היה הסופרמן התימניאדום ותיק כתב:זהבי שיחק קשר קידמי, נאתכו שיחק כקשר אחורי.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
לא ולא התכוונתי מהסגל הנוכחי, אלא בכללי.Niro כתב: ↑26 פברואר 2025, 11:31על איזה שחקנים אחרים מדובר? אתה חושב שעם אל ים או ארי כהן היינו עושים רצף כזה?לירון האדום כתב: ↑26 פברואר 2025, 09:28 הוא בעיקר למלמ, לא חושב שהוא נותן איזה ערך מוסף שאין לשחקנים אחרים.
לא היתי בונה עליו קבוצה לליגת העל, הוא כן יכול להיות שחקן סגל לגיטימי
-
- קיבל.ה 976 לייקים
הוא שחקן שונה מכל השי אליאס/איתן אזולאי/עדן קארצב ושאר הטרקטורים הישראליים במרכז המגרש והוא מבין משהו שונה לגמרי מהם.לירון האדום כתב: ↑26 פברואר 2025, 12:44לא ולא התכוונתי מהסגל הנוכחי, אלא בכללי.Niro כתב: ↑26 פברואר 2025, 11:31על איזה שחקנים אחרים מדובר? אתה חושב שעם אל ים או ארי כהן היינו עושים רצף כזה?לירון האדום כתב: ↑26 פברואר 2025, 09:28 הוא בעיקר למלמ, לא חושב שהוא נותן איזה ערך מוסף שאין לשחקנים אחרים.
אני לגמרי הייתי בונה עליו לשנה הבאה, בתקווה בליגת העל.
-
- קיבל.ה 695 לייקים
לא יודע מה אתם רואים שהוא מבין, בחיי.
-
- קיבל.ה 951 לייקים
כן גם אני ציפיתי ליותר מתחילת העונה אבל אני חייב להגיד שדבר ראשון זה תפקיד שקשה להתבלט בו וגם מאוד קבוצתי, כלומר בניגוד לחלוץ שבפעולה אישית יכול להכריע משחק, קשר אמצע תלוי הרבה בחברים שלוRed Wolf כתב: ↑26 פברואר 2025, 10:27יש הבדל גדול בין להבין כדורגל לבין הביצוע של מה שאתה מביןGiovanni Giorgio כתב: ↑26 פברואר 2025, 08:02 לא יוצא לי מהראש הסרטון שטוריאל ופיבן עושים שאלות אחד לשני וכשנשאלה השאלה ״מי הכי מבין כדורגל?״ הם ענו פה אחד גוני
גוני לא גרוע, אבל הוא לא שובר שיווין בטח בלאומית
לשם שינוי, תסתכל על פיבן, הייתי מצפה מגוני להיות ברמה כזאת
הדבר השני הוא שלאחרונה הוא השתפר מאוד ככה שזה בעיקר נותן לי תקווה, על פי מה שראינו עד עכשיו זה לא משהו להתפעל ממנו מידי
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
כדורגל
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
איפה קארצב ואיפה גוני... שמים וארץ.Niro כתב: ↑26 פברואר 2025, 12:48הוא שחקן שונה מכל השי אליאס/איתן אזולאי/עדן קארצב ושאר הטרקטורים הישראליים במרכז המגרש והוא מבין משהו שונה לגמרי מהם.לירון האדום כתב: ↑26 פברואר 2025, 12:44לא ולא התכוונתי מהסגל הנוכחי, אלא בכללי.
אני לגמרי הייתי בונה עליו לשנה הבאה, בתקווה בליגת העל.
איתן אזולאי חלש מאד במכבי חיפה, אליאס לדעתי טוב יותר.
גוני לא נכנס כמעט לתאקלים והוא לא פיזי, הוא כן לפעמים יודע איפה לעמוד ולתת מסירה לשחקן הקרוב אליו.