מילאן מקאריץ'
לא מאמין שאנשים אומרים לשחרר אותו
קונה כל שנה 3 חלוצים כמוהו עם אפס טכניקה אבל עם מספרים
קונה כל שנה 3 חלוצים כמוהו עם אפס טכניקה אבל עם מספרים
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
הוא חלוץ מעולה, אין מה לומר.
הייתי שמח אם היה משפר קצת את הסיומת - אבל אנשים שוכחים שבמשך שנים היינו מנחיתים חלוצים שלא רק שהיו מחמיצים - גם לא היו מגיעים לחצי מהמצבים שלו.
בסוף יש לו פיזיות ונוכחות אדירה ביחס לליגה הישראלית (לדעתי לא רק בלאומית), יכולת התמקמות מצויינת שמעידה על ניסיון וחכמת משחק וגם משחק ראש טוב.
אלו מרכיבים ששווים שערים בישראל - בטח בליגה הלאומית.
הייתי שמח אם היה משפר קצת את הסיומת - אבל אנשים שוכחים שבמשך שנים היינו מנחיתים חלוצים שלא רק שהיו מחמיצים - גם לא היו מגיעים לחצי מהמצבים שלו.
בסוף יש לו פיזיות ונוכחות אדירה ביחס לליגה הישראלית (לדעתי לא רק בלאומית), יכולת התמקמות מצויינת שמעידה על ניסיון וחכמת משחק וגם משחק ראש טוב.
אלו מרכיבים ששווים שערים בישראל - בטח בליגה הלאומית.
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
החזיר קצת על 3 ההחמצות המטורפות מ-2 המשחקים האחרונים.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אני אוהב אותו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
זה פאביו גיוניור משודרג לא ? אחלה מקאריץ
שבירו - פותח.
מקאריץ - מחליף.
ואני אהיה בסדר עם זה.
מקאריץ - מחליף.
ואני אהיה בסדר עם זה.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
מין אוזבולט שרירי שכזה. שחקן שלא יודע לעשות כמעט כלום חוץ מלשים גול באחוזים גבוהים יחסית לליגה ישראלית
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 129 לייקים
ימשיך לצעוק את זה ולרשום את זה
מהגדולים שנחתו בהםועל ב10-15 שנה האחרונות
גולר וחלוץ אמיתי
וגם בנאדם מרגש
מהגדולים שנחתו בהםועל ב10-15 שנה האחרונות
גולר וחלוץ אמיתי
וגם בנאדם מרגש
-
- קיבל.ה 170 לייקים
משחקים שאנחנו שולטים בהם הוא צריך לשחק
משחקים שאנחנו מתגוננים ויוצאים למתפרצות שבירו צריך לשחק
משחקים שאנחנו מתגוננים ויוצאים למתפרצות שבירו צריך לשחק
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
אין לי בעיה עם שבירו שיפתח
היום עם הבלם המגודל של רמת גן (למה אנחנו לא מביאים כאלה) מקאריץ היה צריך לפתוח
היום עם הבלם המגודל של רמת גן (למה אנחנו לא מביאים כאלה) מקאריץ היה צריך לפתוח
בעזרת השם נעלה ליגה, מקאריץ מרגיש כמו השחקן המרגש שנעלם כל העונה אבל עוקץ את מכבי בדרבי
אבל הדרך עוד ארוכה
אבל הדרך עוד ארוכה
-
- קיבל.ה 428 לייקים
מזכיר לי קצת את איליה יבוריאן. שנכנס היה לי הרגשה שזה השחקן שינצח את המשחק.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
מת עליו.
חלוץ מצוין לליגה הלאומית.
יכול להיות שיהיה גם טוב לליגת העל במידה ונעלה.
חלוץ מצוין לליגה הלאומית.
יכול להיות שיהיה גם טוב לליגת העל במידה ונעלה.
יכול לציין לי 7 חלוצים טובים בליגת העל בקבוצות במקומות 7-14?
-
- קיבל.ה 693 לייקים
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
כל כך אוהב אותו (ואת יאזן) לפי דעתי שווה מקום של זר שישי בליגת העל
מאקריץ שחקן אדיר וכנראה החלוץ הכי טוב ששיחק בהפועל מאז דמארי. אין לו את הלוק של כוכב כדורגל מודרני אבל יודע להבקיע שערים מה שהמון זמן לא היה פה.
הגאונות של ברדה זה שהוא לא הלך אחרי הפופוליזם של להחליף אותו בינואר בשביל עוד איזה הבטחה בלקנית או אפריקאית והביא חלוצים ישראלים.
בהתחלה הרמתי גבה שהיו לו 3 הופעות בנבחרת סרביה .. אולי הוא לא ברמה הזו, אבל בשביל להתמודד עם ההגנות האמתניות של ליגת העל כמו רז שלמה ולמקין הוא יכול ועוד איך. חלוץ מחליף אידאלי בליגת העל וגם אישיות מרגשת, ידע להלחם שלא ספרו אותו יודע לקום מהספסל בלי פרצופים כמו מקצוען. חס וחלילה שלא ישמרו עליו .
הגאונות של ברדה זה שהוא לא הלך אחרי הפופוליזם של להחליף אותו בינואר בשביל עוד איזה הבטחה בלקנית או אפריקאית והביא חלוצים ישראלים.
בהתחלה הרמתי גבה שהיו לו 3 הופעות בנבחרת סרביה .. אולי הוא לא ברמה הזו, אבל בשביל להתמודד עם ההגנות האמתניות של ליגת העל כמו רז שלמה ולמקין הוא יכול ועוד איך. חלוץ מחליף אידאלי בליגת העל וגם אישיות מרגשת, ידע להלחם שלא ספרו אותו יודע לקום מהספסל בלי פרצופים כמו מקצוען. חס וחלילה שלא ישמרו עליו .
-
- קיבל.ה 227 לייקים
נכון אבל כל פעם שהוא בהרכב הוא מגיע למצבים שלו
אני מת על שבירו אבל כרגע מקאריץ חובה בהרכב
בעיניי כמובן.
-
- קיבל.ה 430 לייקים
חושב שהפועל יכולה וצריכה לשחק עם שני חלוצים. כשזה יקרה לדעתי הוא יהיה אפילו יותר דומיננטי וטוב
-
- קיבל.ה 230 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אני מאוד מחבב אותו והוא בהחלט חלוץ טוב ללאומית, אבל באיזה יקום הוא מתאים לליגת העל אפילו כזר שמיני?
arik89 כתב: ↑08 פברואר 2025, 01:32יכול לציין לי 7 חלוצים טובים בליגת העל בקבוצות במקומות 7-14?
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
טובים, או טובים ממקאריץ'?
כי טובים אין הרבה, אבל טובים ממקאריץ' יש לא מעט.
כי טובים אין הרבה, אבל טובים ממקאריץ' יש לא מעט.
כרגע זה הוא או זר בהפתעה סטייל ג'וקו או בן שרה במקומו.
תנו לו לרוץ עד סוף השנה, עושה עבודה טובה. כשנעלה לשבור את הראש לגביו
תנו לו לרוץ עד סוף השנה, עושה עבודה טובה. כשנעלה לשבור את הראש לגביו
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
לפני שאתם ממהרים להיפטר ממאקריץ' אנחנו יודעים שקשה לפגוע ב5 זרים. תביאו 4 טובים ממנו ונדבר.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
כשנגע מה ג'וקו שווה בהמשך העונה נבין אם אפשר לבנות על מחלקת הסקאוטינג שלנו או לא.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סתם עלה לי לראש, מה היו המספרים של פייסל מוליץ?
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
זוכר שהוא נתן חצי עונה טובה בלאומית ואיכזב בגדול בעונה שאחרי..
כנראה שהוא כמו מקאריץ הם מסוג השחקנים שיכולים לככב רק בליגות המשנה. מעניין אם עשו מחקר על שחקנים כאלה ויש לא מעט
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
לא חושב שהיה בהפועל שחקן שיחס השערים/יכולת על המגרש כל-כך גבוה.
מבחינת מספרים יבשים אחלה תפוקה, גם מבחינת שערים חשובים, אבל לא חלוץ שהייתי ממשיך איתו בשנה הבאה.
ובכל זאת, אתה ענק מילאן!!
מבחינת מספרים יבשים אחלה תפוקה, גם מבחינת שערים חשובים, אבל לא חלוץ שהייתי ממשיך איתו בשנה הבאה.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
גם בלואמית לא?הלך המומנטום כתב: ↑10 פברואר 2025, 00:07 לא חושב שהיה בהפועל שחקן שיחס השערים/יכולת על המגרש כל-כך גבוה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
לא.אלון1 כתב: ↑10 פברואר 2025, 07:28גם בלואמית לא?הלך המומנטום כתב: ↑10 פברואר 2025, 00:07 לא חושב שהיה בהפועל שחקן שיחס השערים/יכולת על המגרש כל-כך גבוה.
כחלוץ מחליף הוא אחלה, אבל חבל לבזבז זר אחד משלושה על שחקן ספסל.
גם השנה לא השכלנו לבנות בסיס לליגת העל במידה ונעלה ליגה.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אבל בשביל לדעת איך הוא ברמת ליגת העל צריך לראות אותו בליגת העל לא ? לא ברור לי ההסקה הנחרצת הזו שהוא לא מתאים (כמובן שיכול להיות שזה המצב אבל עדיין )
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
בתור אחד שמאוד לא תפס ממנו (ועדיין חושב שהוא שחקן מוגבל מאוד) וגם מאוד רצה לראות חלוץ מגיע בינואר (ובאמת הגיע שבירו), אני לא בטוח שהייתי משחרר אותו עונה הבאה.
אם עולים, גם אם הוא נשאר נצטרך להביא 4-5 זרים, זה כמות מטורפת לפגוע בה בשנה אחת. וזר שישי בכל מקרה חייב להיות על הספסל.
הוא נראה שמאוד התחבר לקבוצה ולשחקנים שזה חשוב בעיניי, בטח כשבמקרה של עליה נצטרך לעשות גם ככה המון שינויים בסגל.
והוא לדעתי כן שחקן שלהעלות אותו מהספסל כשרודפים אחרי גול בדקות האחרונות ומעיפים כדורים לרחבה, זה משהו שיכול לעבוד גם בליגת העל.
אם עולים, גם אם הוא נשאר נצטרך להביא 4-5 זרים, זה כמות מטורפת לפגוע בה בשנה אחת. וזר שישי בכל מקרה חייב להיות על הספסל.
הוא נראה שמאוד התחבר לקבוצה ולשחקנים שזה חשוב בעיניי, בטח כשבמקרה של עליה נצטרך לעשות גם ככה המון שינויים בסגל.
והוא לדעתי כן שחקן שלהעלות אותו מהספסל כשרודפים אחרי גול בדקות האחרונות ומעיפים כדורים לרחבה, זה משהו שיכול לעבוד גם בליגת העל.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
אני זוכר אחד באותו שם אפילו, מילאן אוסטרץ'הלך המומנטום כתב: ↑10 פברואר 2025, 00:07 לא חושב שהיה בהפועל שחקן שיחס השערים/יכולת על המגרש כל-כך גבוה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
רק ששם זה היה הפוך.fidel כתב: ↑10 פברואר 2025, 12:54אני זוכר אחד באותו שם אפילו, מילאן אוסטרץ'הלך המומנטום כתב: ↑10 פברואר 2025, 00:07 לא חושב שהיה בהפועל שחקן שיחס השערים/יכולת על המגרש כל-כך גבוה.
מעט שערים (שער ליגה אחד בעונת 2001/02) ויכולת לא רעה כפי שהוכח באותה עונה באירופה.