מחזור אחרון ביורוקאפ - אולם חוץ, 5.2 20:00

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

הכי מעניין אם רגלנד יהיה בדרבי, לא בטוחה בזה כבר
קובי
קיבל.ה  218 לייקים

וואו וואו וואו איזה פיניש :hapoel:
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

מוטלי מתראיין נראה לי בפעם הראשונה, אחלה מוטלייי
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 05 פברואר 2025, 22:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

מגיע לים להיות השחקן של המשחק.או לפחות לשניהם ביחד
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

עזבו יכולת, הכי מעודד שסוף סוף פעם ראשונה העונה הראנו אחושרמוטה אופי, יותר מהכל.
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

אני שמח על הניצחון אבל יש לנו קבוצה עם המון בעיות.
אפשר עם שינוי של שחקן או שניים ליצור פה קבוצה פסיכית.
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

תעיף ליציע כתב: 05 פברואר 2025, 22:19 אני שמח על הניצחון אבל יש לנו קבוצה עם המון בעיות.
אפשר עם שינוי של שחקן או שניים ליצור פה קבוצה פסיכית.
צריך רכז זר תותח
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

אולם ממקום 3 נגיעה ממקום 2 עשו 5 הפסדים רצופים והודחו
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

שנה שלישית ברציפות אנחנו ברבע גמר היורוקאפ מקווה שהפעם לא ניעצר שם.
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

Xavi כתב: 05 פברואר 2025, 22:20 אולם ממקום 3 נגיעה ממקום 2 עשו 5 הפסדים רצופים והודחו
ניצחון שלהם פה והיו עולים מהמקום 4
Flamengo
קיבל.ה  12 לייקים

הלוואי שזה יהיה רבע שמסמן שינוי מנטלי בקבוצה הזאת.
כישרון יש.
נראה שגם אווירה חיובית.
זה צריך להראות יותר טוב.
הלוואי
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

ניצחון של אופי, נראה לי שבפעם הראשונה מאז שאיטודיס הגיע.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

וואו לא האמנתי שננצח את הדבר הזה. שאפו ענק לקבוצה!
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

י-ם מקום שני זה אומר שאפשר להיפגש רק בגמר?
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

איזה פורקן. זה או שהיינו מנצחים את זה או שאני צריך לקנות שולחן חדש
רדיוס לבית"ר!
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

Mic_red כתב: 05 פברואר 2025, 22:18 הכי מעניין אם רגלנד יהיה בדרבי, לא בטוחה בזה כבר
אם לא אני כבר אתייאש סופית מאיטודיס
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

Xavi כתב: 05 פברואר 2025, 22:27
Mic_red כתב: 05 פברואר 2025, 22:18 הכי מעניין אם רגלנד יהיה בדרבי, לא בטוחה בזה כבר
אני דווקא אבין אותו, לא תופסת מרגלנד.. צריך רכז זר תותח אחר שיתאים יותר.. קלעי, הגנה, משחק ריצה
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

מבין האופציות, רגלנד חייב להירשם גם אם לא הוא לא מדהים הוא הכי מתאים.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

Xavi כתב: 05 פברואר 2025, 22:27
גם ככה ים מתפקד כרכז שני, ונראה היה שנועם מתלבש וכשיר.

הייתי חושב לרשום את פוסטר ו בליקני ו 3 הגבוהים.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

ראית את נועם יעקב משחק מאז שחזר מהפציעה שאתה בונה עליו לדרבי?
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  351 לייקים

משחק מעולה לדוקו :sh-wink:
ים תמיד היה שחקן של רבעים אחרונים, שמח בשבילו שזה עבד לו היום. במתפרצת ההיא כבר הייתי על קצה הכסא, משוכנע שעומדים לחסום אותו, אבל הוא יצא ענק עם אסיסט שואו-טיים.
מוטלי שחקן מדהים אבל חייבים לעבוד איתו (וגם עם ברונו) על ההשתלבות בהגנה הקבוצתית - הרבה פעמים הם מאבדים ריכוז יותר מדי בקלות ומגיעים למקומות שהם לא אמורים להיות בהם. הם שחקנים מנוסים גם במעמדים האלה וזה פשוט לא מתאים.

lior777 כתב: 05 פברואר 2025, 21:30 מעריצי וינרייט, מרוצים מהאיש?
לא מעריץ אבל נראה לי ש-3/5 מהשדה, 6 ריב', 4 אס', 2 חט', איבוד אחד והמון דיפלקשנים ובוקסאאוטים חשובים זה די טוב.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

חד משמעית מרוצה מהאיש.
gershon
קיבל.ה  294 לייקים

Xavi כתב: 05 פברואר 2025, 22:23 י-ם מקום שני זה אומר שאפשר להיפגש רק בגמר?
כן.
אלה לא יהיו הצרות שלנו העונה.
shaharot
קיבל.ה  544 לייקים

Mic_red כתב: 05 פברואר 2025, 22:08
עד המ!!ת הפועל כתב: 05 פברואר 2025, 22:06 אז לא הבנתי
עדיף לסיים 2 או 3?
למה פתאום אני שומע שעדיף מקום 3 כדי להימנע מולנסיה?
מקום 2 - ויש אפשרות לטוב מ3 מול ולנסיה
מקום 3 - ויש אפשרות למשחק אחד מול ולנסיה

האמת שמקום 3 פוגש את ולנסיה רק בגמר
אבל לא משנה כבר ויאללה לרבע גמר :hapoel:
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

עוד משחק התקף לב". טוב לפחות שהסיום היה טוב מאד.
אבל:
1. מאוכזב מחוסר משחק הגנה. איטודיס בא מבית ספר להגנה. הוא חייב להנחיל משחק הגנה רצח לקבוצה. שחקן מזייף, ישר לספסל אפילו אם זה מייקל גורדן (מייקל אף פעם לא זייף בהגנה!). בלי חוכמות. פיגור של 10 נקודות מול מכבי ואפשר ללכת הביתה.
2. מדר נתן רבע רביעי גדול, אבל היה חושך כל המשחק. אם היינו משחקים מול מכבי או ירושלים הם היו מביסים אותנו.
3. בלייקני בכושר קליעה מאד גרוע!
4. פוסטר ומוטלי נתנו משחק מעולה.
5. בולט שאנחנו בדכ מניעים כדור מאד לאט וכשזה מגיע לקלעי חסר לו אותה שניה נוספת כדי שאכן יקלע ולא רק יזרוק. היו מספר פעמים שהנענו כדור מהיר (בעיקר עי בר) ומיד ראו נקודות מפוסטר.
6. בולט שאין לנו תרגילים בהתקפה שמטרתם להכניס כדור למוטלי, או להביא אותו למצב קליעה כשהוא בא כטריילר.
7. רגלנד היה טוב ברבע שני ואחר כך דעך.
8. משחק הלחימה והעלעת האגרסיה ברבע הרביעי מעודד. אני חושב שלראשוה חזרנו מפיגור כזה העונה. מקווה שזה יוסיף לבטחון של השחקנים.
זה לא יספיק ליום שני.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

מישהו יכול להסביר לי את כל ההחטאות של קבוקלו מתחת לסל? זה לא אמור להיות הלחם והחמאה שלו? מה זה?
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 06 פברואר 2025, 11:54 מישהו יכול להסביר לי את כל ההחטאות של קבוקלו מתחת לסל? זה לא אמור להיות הלחם והחמאה שלו? מה זה?
החוסר ריכוז הזה קורה לו הרבה השנה. אבל אתמול ספציפית לפחות בהחטאה אחת הייתה עבירה ברורה שלא נשרקה לו.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

תקציר
shaar7_12
קיבל.ה  44 לייקים

אדום ותיק כתב: 06 פברואר 2025, 10:10 עוד משחק התקף לב". טוב לפחות שהסיום היה טוב מאד.
אבל:
1. מאוכזב מחוסר משחק הגנה. איטודיס בא מבית ספר להגנה. הוא חייב להנחיל משחק הגנה רצח לקבוצה. שחקן מזייף, ישר לספסל אפילו אם זה מייקל גורדן (מייקל אף פעם לא זייף בהגנה!). בלי חוכמות. פיגור של 10 נקודות מול מכבי ואפשר ללכת הביתה.
2. מדר נתן רבע רביעי גדול, אבל היה חושך כל המשחק. אם היינו משחקים מול מכבי או ירושלים הם היו מביסים אותנו.
5. בולט שאנחנו בדכ מניעים כדור מאד לאט וכשזה מגיע לקלעי חסר לו אותה שניה נוספת כדי שאכן יקלע ולא רק יזרוק. היו מספר פעמים שהנענו כדור מהיר (בעיקר עי בר) ומיד ראו נקודות מפוסטר.
6. בולט שאין לנו תרגילים בהתקפה שמטרתם להכניס כדור למוטלי, או להביא אותו למצב קליעה כשהוא בא כטריילר.
8. משחק הלחימה והעלעת האגרסיה ברבע הרביעי מעודד. אני חושב שלראשוה חזרנו מפיגור כזה העונה. מקווה שזה יוסיף לבטחון של השחקנים.
זה לא יספיק ליום שני.
לגבי הגנה - רוב הפעמים זה היה אותו תרגיל שבו מוטלי נתקע מול רכז והוא פשוט לא מהיר מספיק לשמור עליו .
בלייקני - לקח פעם אחר פעם זריקות קשות מ3 במקום זריקה מחצי מרחק שאחוזי ההצלחה טובים בהרבה ת נראה שהוא יצא מפוקוס לגמרי
רגלנד - איטודיס לא מאמין בו
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

shaar7_12 כתב: 06 פברואר 2025, 13:56
אדום ותיק כתב: 06 פברואר 2025, 10:10 עוד משחק התקף לב". טוב לפחות שהסיום היה טוב מאד.
אבל:
זה לא יספיק ליום שני.
לגבי הגנה - רוב הפעמים זה היה אותו תרגיל שבו מוטלי נתקע מול רכז והוא פשוט לא מהיר מספיק לשמור עליו .
בלייקני - לקח פעם אחר פעם זריקות קשות מ3 במקום זריקה מחצי מרחק שאחוזי ההצלחה טובים בהרבה ת נראה שהוא יצא מפוקוס לגמרי
ממש לא מסכים איתך
זריקה מחצי מרחק, לדעתי, זאת זריקה עם אחוזים פחות טובים, מה גם שאחוזי קליעה זה נתון מטעה כי עדיף שלשה באחוזים קצת יותר נמוכים מ2 באחוזים יותר גבוהים. אבל כן מסכים איתך שיש לו נטייה להתעקש על זריקות קשות במקום לחפש אופציה יותר נוח.
למה אתה חושב שאיטודיס לא מאמין בו? לדעתי הוא פשוט פחות סומך עליו בהגנה. ונראה שתכנית המשחק שלו היא לתת לרגלנד רבע ולים רבע ולהמשיך לרבע הרביעי עם מי מהם שיותר נכנס לשטף של המשחק הספיציפי.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

בימינו עם כל האנליטיקס , זריקה מחצי מרחק נחשבת לזריקה גרועה , אם תשקלל את האחוזי קליעה משם עם ה 2 נקודות , המסקנה היא שעדיף כבר לזרוק לשלוש.
או לחילופין להגיע עד הסל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

אבל:
זה לא יספיק ליום שני.
1. מכל הגארדים שלנו והדיון כן רגלנד לא בברלי וכו'...שחקן אחד חובה בכל משחק מכריע - מרכוס פוסטר.

2. אין איך לברוח מזה שהגנה ברמה גבוהה מאד אתה תראה בעיקר עם בברלי על המגרש(ובראש טוב). זו הסיבה למה הוא כנראה יירשם בכל משחק מכריע כל עוד יהיה כשיר.
רגלנד שחקן נהדר, אבל אם נשים לב, למעט משחק אחד שבו לכל הקבוצה ממש הלך(גראן קנאריה בחוץ לדעתי), רוב הפעמים שכיכב היו מול קבוצות קטנות בישראל.

3. ההנעת כדור של הפועל נהדרת כשרוצים. לצערי היא לא מתרחשת מספיק פעמים אבל זה תסמין של קבוצה שיש לה הרכבה סקוררים. גם בר טימור מבחינתי סקורר.

4. בלייקני זה ווילבקין סטייל - לחיות ולמות איתו. במשחקים מכריעים שצריך סופר הגנה אני לא חושב שצריך אותו כי סקוררים לא חסר וסל יש מאין יש מי שיעשה גם בלעדיו.

5. כל עוד נפעיל את הגבוהים שלנו הרבה, ננצח בכל משחק
יחד, רק יחד! :heart:
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

לא הבנתי למה איטודיס לא רוצהלשחק עם קבוקלו ומוטלי ביחד , ראינו את זה למשך פחות מדקה ואז הוא הוציא את מוטלי
shaar7_12
קיבל.ה  44 לייקים

סומך כתב: 06 פברואר 2025, 14:17
shaar7_12 כתב: 06 פברואר 2025, 13:56
אבל:
זה לא יספיק ליום שני.
ממש לא מסכים איתך
זריקה מחצי מרחק, לדעתי, זאת זריקה עם אחוזים פחות טובים, מה גם שאחוזי קליעה זה נתון מטעה כי עדיף שלשה באחוזים קצת יותר נמוכים מ2 באחוזים יותר גבוהים. אבל כן מסכים איתך שיש לו נטייה להתעקש על זריקות קשות במקום לחפש אופציה יותר נוח.
למה אתה חושב שאיטודיס לא מאמין בו? לדעתי הוא פשוט פחות סומך עליו בהגנה. ונראה שתכנית המשחק שלו היא לתת לרגלנד רבע ולים רבע ולהמשיך לרבע הרביעי עם מי מהם שיותר נכנס לשטף של המשחק הספיציפי.
בדקתי עכשיו - 57.8% ל2 ו34.3% ל3 - האמת הרגיש לי שהאחוזים שלו לשלוש פחות טובים . אתמול הוא החטיא הכל .
לגבי רגלנד - כיוון שסוג ההגנה שלנו הם חילופים כמעט אוטומטיים יש בעיה איתו כי הוא נמוך מדי
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

החילופים ממש לא היו אוטומטים כשאיטודיס התחיל. ולכן היתה הגנה הרבה יותר טובה.
אתמול רוב הנקודות של אולם היו מהחילופים האוטומטים הארורים
שליחת תגובה