מקווה שאחד האולטראסים יקפצו ליציע שלך כשיסגרו את 5 ויעיפו ממנו חזיזים... כשיסגרו לך את היציע אולי תבין את האי הוגנות בענישה קולקטיבית .
שאר הליגה (ליגה לאומית+על) 24/25
-
- קיבל.ה 17 לייקים
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
יאיר קסטרו מבני יהודה סיכם בכפר שלם, יושב על העמדה של קליי.
מעניין.
מעניין.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
היה פה אירוע חמור שנגמר מהר, במיוחד שמחצית שניה עמבר היה בשער שאין מאחוריו קהל.redrony כתב: ↑28 ינואר 2025, 07:50ואי לירון…לירון האדום כתב: ↑28 ינואר 2025, 07:38איך זה קשור לחוסר ספורטיביות?
זה מנע מעמבר לקחת את הכדור של מקאריץ?
מנע משחקן של נוף הגליל לבעוט לשער?
אתהה משתמש ותיק ואינטילגנט , לפעמים ההיתממות שלך לא מובנת לי
החלטה נכונה של השופט להמשיך לשחק.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
ההחלטה הנכונה היתה הפסקת המשחקתלירון האדום כתב: ↑29 ינואר 2025, 12:47היה פה אירוע חמור שנגמר מהר, במיוחד שמחצית שניה עמבר היה בשער שאין מאחוריו קהל.redrony כתב: ↑28 ינואר 2025, 07:50ואי לירון…לירון האדום כתב: ↑28 ינואר 2025, 07:38
איך זה קשור לחוסר ספורטיביות?
לאחר שזה לא בוצע אין מה לבוא בטענות לתובע...
ראבק אחרי הגול עמבר חזר םעמוד בשער ששמתחת לשער 5, אם אתם לא דואגים לשחקנים שלכם אז מה אתם רוצים מהתובע?
-
- קיבל.ה 880 לייקים
אני לא מסכים. אני שמח שזה נגמר ככה, אבל חייבים לשים גבול לדבר הזה. אין מצב בעולם שאוהד יורד לדשא ומאיים על שחקן.לירון האדום כתב: ↑29 ינואר 2025, 12:47היה פה אירוע חמור שנגמר מהר, במיוחד שמחצית שניה עמבר היה בשער שאין מאחוריו קהל.redrony כתב: ↑28 ינואר 2025, 07:50ואי לירון…לירון האדום כתב: ↑28 ינואר 2025, 07:38
איך זה קשור לחוסר ספורטיביות?
וזה בכלל לא קשור לשוער הזה שאני בהחלט מבין שבא מהשנייה הראשונה לעשות פרובוקציות. מדאיג אותי שזה כל כך קל להוציא את הקהל של הפועל מאיזון
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
ברגע שאוהד ידע שאם הוא זורק אבוקה הוא מסתכן בקנס בעלות חופשה בתאילנד, ואוהד שנכנס למגרש יודע שהוא נכנס לכלא, הבעיה תיפתר בקלות.
מדהים שלבעיה כל כך קשה יש פיתרון כל כך פשוט, ועדיין אף אחד במדינה המצ'וקמקת שלנו לא מיישם אותו
מדהים שלבעיה כל כך קשה יש פיתרון כל כך פשוט, ועדיין אף אחד במדינה המצ'וקמקת שלנו לא מיישם אותו
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
שר המשפטים עסוק בדברים אחרים כרגע עם בית המשפט העליון ושר התרבות והספורט עסוק בעיקר ביח״צ לעצמו.oleg neduda כתב: ↑30 ינואר 2025, 11:25 ברגע שאוהד ידע שאם הוא זורק אבוקה הוא מסתכן בקנס בעלות חופשה בתאילנד, ואוהד שנכנס למגרש יודע שהוא נכנס לכלא, הבעיה תיפתר בקלות.
-
- קיבל.ה 303 לייקים
יש גם כל כך הרבה טכנולוגיות זיהוי שיוכלו לאכוף את זה ובאמת לראות מי הבן אדם שזורק אבוקה. אני אישית מכיר כמה טכנולוגיות שיודעות לעשות בדיוק את זה.oleg neduda כתב: ↑30 ינואר 2025, 11:25 ברגע שאוהד ידע שאם הוא זורק אבוקה הוא מסתכן בקנס בעלות חופשה בתאילנד, ואוהד שנכנס למגרש יודע שהוא נכנס לכלא, הבעיה תיפתר בקלות.
לא מבין למה הקבוצות ואנחנו כאוהדי ספורט כל כך פסיביים כלפי מי שעושה לנו כל כך הרבה נזק.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
א. הרבה מאלו שזורקים את האבוקות הם רעולי פנים אז קשה לזהות.ונרקומן כתב: ↑30 ינואר 2025, 13:49יש גם כל כך הרבה טכנולוגיות זיהוי שיוכלו לאכוף את זה ובאמת לראות מי הבן אדם שזורק אבוקה. אני אישית מכיר כמה טכנולוגיות שיודעות לעשות בדיוק את זה.oleg neduda כתב: ↑30 ינואר 2025, 11:25 ברגע שאוהד ידע שאם הוא זורק אבוקה הוא מסתכן בקנס בעלות חופשה בתאילנד, ואוהד שנכנס למגרש יודע שהוא נכנס לכלא, הבעיה תיפתר בקלות.
לא מבין למה הקבוצות ואנחנו כאוהדי ספורט כל כך פסיביים כלפי מי שעושה לנו כל כך הרבה נזק.
ב. הקבוצות ואנחנו כאוהדי כדורגל (לאו דווקא ספורט) זה לא מתפקידנו לשמור על הסדר הציבורי, זה תפקיד המשטרה.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
קנס כן - כלא לא.oleg neduda כתב: ↑30 ינואר 2025, 11:25 ברגע שאוהד ידע שאם הוא זורק אבוקה הוא מסתכן בקנס בעלות חופשה בתאילנד, ואוהד שנכנס למגרש יודע שהוא נכנס לכלא, הבעיה תיפתר בקלות.
אבל זה נושא הרבה יותר מורכב הזה ולא קשור דווקא לעולם הספורט.
-
- קיבל.ה 303 לייקים
א - רעולי פנים בתחת שלי, זוג עיניים מספיק כדי לזהות בן אדם עם אמצעי טכנולוגי סביר (ויש כאלה בשפע). אין דבר כזה קשה לזהות.. חרטה.לירון האדום כתב: ↑30 ינואר 2025, 13:58א. הרבה מאלו שזורקים את האבוקות הם רעולי פנים אז קשה לזהות.ונרקומן כתב: ↑30 ינואר 2025, 13:49יש גם כל כך הרבה טכנולוגיות זיהוי שיוכלו לאכוף את זה ובאמת לראות מי הבן אדם שזורק אבוקה. אני אישית מכיר כמה טכנולוגיות שיודעות לעשות בדיוק את זה.oleg neduda כתב: ↑30 ינואר 2025, 11:25 ברגע שאוהד ידע שאם הוא זורק אבוקה הוא מסתכן בקנס בעלות חופשה בתאילנד, ואוהד שנכנס למגרש יודע שהוא נכנס לכלא, הבעיה תיפתר בקלות.
ב. הקבוצות ואנחנו כאוהדי כדורגל (לאו דווקא ספורט) זה לא מתפקידנו לשמור על הסדר הציבורי, זה תפקיד המשטרה.
ב - כל עוד בסוף הקבוצה והאוהדים הם אלה שנענעשים על זה - זה ללא ספק תפקידנו. אם היה צדק בעולם, אתה צודק - המשטרה וחברות האבטחה היו מקבלות עונשים וקנסות. אבל מה לעשות שזה לא המצב?
לא ייאמן שאנחנו כאוהדי כדורגל ממשיכים לסבול, וקבוצות ממשיכות לשלם, אבל אף אחד לא עושה עם זה שום דבר.
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
אסור להשתמש בטכנולוגיה של זיהוי פנים באיצטדיונים. אמרו את זה השבוע התוכנית של קופמן ב-103.ונרקומן כתב:א - רעולי פנים בתחת שלי, זוג עיניים מספיק כדי לזהות בן אדם עם אמצעי טכנולוגי סביר (ויש כאלה בשפע). אין דבר כזה קשה לזהות.. חרטה.לירון האדום כתב: ↑30 ינואר 2025, 13:58א. הרבה מאלו שזורקים את האבוקות הם רעולי פנים אז קשה לזהות.
ב - כל עוד בסוף הקבוצה והאוהדים הם אלה שנענעשים על זה - זה ללא ספק תפקידנו. אם היה צדק בעולם, אתה צודק - המשטרה וחברות האבטחה היו מקבלות עונשים וקנסות. אבל מה לעשות שזה לא המצב?
לא ייאמן שאנחנו כאוהדי כדורגל ממשיכים לסבול, וקבוצות ממשיכות לשלם, אבל אף אחד לא עושה עם זה שום דבר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
אם אתה לא מבין שגם הבטחון של השחקנים על הדשא חשוב, אני לא יכול לעזור.לירון האדום כתב:היה פה אירוע חמור שנגמר מהר, במיוחד שמחצית שניה עמבר היה בשער שאין מאחוריו קהל.redrony כתב: ↑28 ינואר 2025, 07:50ואי לירון…לירון האדום כתב: ↑28 ינואר 2025, 07:38 איך זה קשור לחוסר ספורטיביות?
ברגע שזה קרה, המשחק איבד כל ערך ספורטיבי. נקודה.
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
כמה פעמים המשטרה נתנה אםשרות להכניס ציוד עידוד וחטפה פירוטכניקה?Giovanni Giorgio כתב:זה לא משנה מה הן המסקנות, משנה שיישמו אותןSegev כתב: ↑28 ינואר 2025, 12:55במדינות שפתרו את הנושא הזה מתחילים מלהתנהג כמו בני אדם לאוהדיםGiovanni Giorgio כתב: ↑28 ינואר 2025, 10:44 זה לא קשור ליציע זה קשור לכמה אנשים בתוכו
אני לא מבין בכלל על מה הדיון, יש מדינות שפתרו כבר את הבעיה הזאת, למה שלא ניישם את המסקנות שלהם
זה פשוט לא מספיק חשוב עבור מקבלי ההחלטות במדינה
נותנים להם להכניס ציוד עידוד והמשטרה לא מתעללת בהם ומחליטה יום אחד דגל כן תוף לא ולהיפך לפי איך שהקצין קם בבוקר
נותנים לשתות פאקינג כוס בירה לפני משחק
נותנים להדליק פירוטכניקה מאחורי השערים חופשי
מתנהגים לאוהדים כמו פח אשפה אז מה הפלא? הרי ברור שאתמול אוהדי חיפה עשו דווקא
זה ברור שבראש ובראשונה צריך לשנות את הגישה לאוהדים
אפשר אולי להקים מחלקת משטרה ייעודית לעבודות האלו
אפשר להכניס אמצעים טכנולוגים על מנת לאכוף בצורה פרטנית
אפשר לייצר מנגנון ענישה יותר אפקטיבי אל מול פשיעה בספורט
בשורה התחתונה, אפשר לעשות הרבה. מה עושים בפועל? מתראיינים בתוכניות טלויזיה או רדיו, נותנים עונשים של הפחתת נקודות ורדיוסים ופוגעים בכל אוהדי הספורט למעט אלו שעשו את הזנק
אם אני הייתי מפקד משטרת תל אביב, אחרי הפעם הראשונה שיש פירוטכניקה, שום ציוד עידוד לא היה נכנס עד סוף העונה. או שעובדים מולם בשת״פ, או שנלחמים אחד בשני.
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
להבדיל אלף אלפי הבדלות, אחרי אסון הייזל הרחיקו את כל הקבוצות האנגליות מהמפעלים האירופים ל-5 שנים.Segev כתב:למה יש מקום להפחית נקודה?Charlie כתב: ↑28 ינואר 2025, 08:38פוגעGiovanni Giorgio כתב: מנפלאות הכדורגל הישראלי
איכשהו הקהל של הפועל מרגיש היום כמו ילד טוב
מעניין אם האירוע תורם לנו או פוגע בנו מבחינת העונש שנקבל
יש עכשיו אווירה כללית של "להילחם באלימות" והפועל נמצאת גבוה בעניין הזה, משתווה לביתר. אחרינו כל השאר.
אז אם הקהל של יעקב שחר יחטוף - הפועל בשם האולטראס תחטוף גם תחטוף.
לדעתי אגב אין מקום להפסד טכני כי האירוע היה במחצית הראשונה והמשחק המשיך והשוער עבר לצד השני ונגמר בסדר.
בהחלט יש מקום להפחית נקודה ולהטיל קנס גבוה. אם הדבר אפשרי תקנונית אז גם סגירת שער 5 לכמה חודשים. יש מספיק מקום ב-7, ב-8 וב-13 לפזר ביניהם את יושבי שער 5 המנויים.
יודעים בדיוק מי פרץ למגרש, תכניסו אותם לכלא. למה צריך פסיק מעבר לזה?
אם יש אנס בשכונה שלי אז מענישים את כל השכונה מעבר ללהכניס את האנס לכלא?
מה אשמים אוהדי ווסטהאם במה שעשו אוהדי ליברפול? רוצה להילחם באמת באלימות? רק צעדים דרסטיים, עם אפס פשרות.
אצלנו, הם יודעים שיגיע העו״ד שיספר כמה הם בני טובים, ואז הם יקבלו עונש מצחיק.
כשקבוצה תדע שבפעם הראשונה שעפים חפצים למגרש היא מקבלת הורדת 3 נקודות ע״ת, תאמין לי שלא תהיה פעם שניה.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
כמה פעמים לא אישרו ציוד עידוד וחטפו פירוטכניקה?Asafasraf כתב: ↑30 ינואר 2025, 21:20כמה פעמים המשטרה נתנה אםשרות להכניס ציוד עידוד וחטפה פירוטכניקה?Giovanni Giorgio כתב:זה לא משנה מה הן המסקנות, משנה שיישמו אותןSegev כתב: ↑28 ינואר 2025, 12:55
במדינות שפתרו את הנושא הזה מתחילים מלהתנהג כמו בני אדם לאוהדים
נותנים להם להכניס ציוד עידוד והמשטרה לא מתעללת בהם ומחליטה יום אחד דגל כן תוף לא ולהיפך לפי איך שהקצין קם בבוקר
נותנים לשתות פאקינג כוס בירה לפני משחק
נותנים להדליק פירוטכניקה מאחורי השערים חופשי
מתנהגים לאוהדים כמו פח אשפה אז מה הפלא? הרי ברור שאתמול אוהדי חיפה עשו דווקא
זה ברור שבראש ובראשונה צריך לשנות את הגישה לאוהדים
אפשר אולי להקים מחלקת משטרה ייעודית לעבודות האלו
אפשר להכניס אמצעים טכנולוגים על מנת לאכוף בצורה פרטנית
אפשר לייצר מנגנון ענישה יותר אפקטיבי אל מול פשיעה בספורט
בשורה התחתונה, אפשר לעשות הרבה. מה עושים בפועל? מתראיינים בתוכניות טלויזיה או רדיו, נותנים עונשים של הפחתת נקודות ורדיוסים ופוגעים בכל אוהדי הספורט למעט אלו שעשו את הזנק
אם אני הייתי מפקד משטרת תל אביב, אחרי הפעם הראשונה שיש פירוטכניקה, שום ציוד עידוד לא היה נכנס עד סוף העונה. או שעובדים מולם בשת״פ, או שנלחמים אחד בשני.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
תסלח לי אבל זה גיבוב של סיסמאות קופמניות. באירופה יש הרבה פחות ענישה קולקטיבית מאשר בישראל. ישראל היא שיאנית הענישה הקולקטיבית, למרות שמדובר בליגה עם יחסית מעט אלימות לעומת אירופהAsafasraf כתב: ↑30 ינואר 2025, 21:24להבדיל אלף אלפי הבדלות, אחרי אסון הייזל הרחיקו את כל הקבוצות האנגליות מהמפעלים האירופים ל-5 שנים.Segev כתב:למה יש מקום להפחית נקודה?Charlie כתב: ↑28 ינואר 2025, 08:38
פוגע
יש עכשיו אווירה כללית של "להילחם באלימות" והפועל נמצאת גבוה בעניין הזה, משתווה לביתר. אחרינו כל השאר.
אז אם הקהל של יעקב שחר יחטוף - הפועל בשם האולטראס תחטוף גם תחטוף.
לדעתי אגב אין מקום להפסד טכני כי האירוע היה במחצית הראשונה והמשחק המשיך והשוער עבר לצד השני ונגמר בסדר.
בהחלט יש מקום להפחית נקודה ולהטיל קנס גבוה. אם הדבר אפשרי תקנונית אז גם סגירת שער 5 לכמה חודשים. יש מספיק מקום ב-7, ב-8 וב-13 לפזר ביניהם את יושבי שער 5 המנויים.
מה אשמים אוהדי ווסטהאם במה שעשו אוהדי ליברפול? רוצה להילחם באמת באלימות? רק צעדים דרסטיים, עם אפס פשרות.
כשקבוצה תדע שבפעם הראשונה שעפים חפצים למגרש היא מקבלת הורדת 3 נקודות ע״ת, תאמין לי שלא תהיה פעם שניה.
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
צודק. זה מכתבה שעלתה ב-YNET בדצמבר 2023Segev כתב:תסלח לי אבל זה גיבוב של סיסמאות קופמניות. באירופה יש הרבה פחות ענישה קולקטיבית מאשר בישראל. ישראל היא שיאנית הענישה הקולקטיבית, למרות שמדובר בליגה עם יחסית מעט אלימות לעומת אירופהAsafasraf כתב: ↑30 ינואר 2025, 21:24להבדיל אלף אלפי הבדלות, אחרי אסון הייזל הרחיקו את כל הקבוצות האנגליות מהמפעלים האירופים ל-5 שנים.Segev כתב: למה יש מקום להפחית נקודה?
על שירים גזעניים דורשים לעצור משחקים ולהוריד נקודות.

-
- קיבל.ה 426 לייקים
אז דרשוAsafasraf כתב: ↑31 ינואר 2025, 14:26צודק. זה מכתבה שעלתה ב-YNET בדצמבר 2023Segev כתב:תסלח לי אבל זה גיבוב של סיסמאות קופמניות. באירופה יש הרבה פחות ענישה קולקטיבית מאשר בישראל. ישראל היא שיאנית הענישה הקולקטיבית, למרות שמדובר בליגה עם יחסית מעט אלימות לעומת אירופהAsafasraf כתב: ↑30 ינואר 2025, 21:24
להבדיל אלף אלפי הבדלות, אחרי אסון הייזל הרחיקו את כל הקבוצות האנגליות מהמפעלים האירופים ל-5 שנים.
על שירים גזעניים דורשים לעצור משחקים ולהוריד נקודות.
בפועל בישראל יש יותר רדיוסים מאשר כל אירופה ביחד נראה לי
האמת? זה מדהים אותי שאני צריך להיות כאן בכלל סנגור נגד עונשים קולקטיביים
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
אם זה שפנינו לרטנר גרם לו לא לשחק היום ולרמת גן להפסיד זה המהלך הגדול שלנו היום.
- זיטו
- קיבל.ה 333 לייקים
הפועל רמת גן - 47
הפועל כפר שלם 46
הפועל פתח תקווה - 46
הפועל תל אביב - 45
הפועל כפר שלם 46
הפועל פתח תקווה - 46
הפועל תל אביב - 45
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 976 לייקים
אלטמן נכנס מחליף לאגף שמאל ומבשל בריינה.
צר לי, אין לנו משהו יותר טוב ממנו באגף שמאל
צר לי, אין לנו משהו יותר טוב ממנו באגף שמאל
-
- קיבל.ה 517 לייקים
הוא ממש לא שחקן כנף ואף פעם לא היה עילוי ככנף שמאל.
כמו שכבר כתבתי אני לא רואה איך אלטמן והפועל זה שידוך רלוונטי יותר.
אם 2 מאמנים לא רצו אותו מקצועית ללאומית, אין מה להוסיף.
אם אחרי שהוריד את הקבוצה ליגה לא היה מכבודו לחזור להפועל בלאומית, אין מה להוסיף.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
אלטמן בהפועל זה קארמה רעה, שחררו ממנו
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
-
- קיבל.ה 177 לייקים
בעט כדור מקרי לרחבה שפגע במישהו והגיע לשכר
ממש בישול השנה
ממש בישול השנה
-
- קיבל.ה 350 לייקים
אני מהמר שזה ייגמר בעלייה של ר״ג ופ״ת.
לא השתכנעתי עדיין שהפועל היא אחת משתי הקבוצות הטובות בליגה. אשמח לאכול את הכובע בסוף העונה.
לא השתכנעתי עדיין שהפועל היא אחת משתי הקבוצות הטובות בליגה. אשמח לאכול את הכובע בסוף העונה.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
דיי ברור שמבחינת איכות סגל אתה כן אבל אפשר להתסבך פה בקלות
-
- קיבל.ה 177 לייקים
אנחנו ופת עוליםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 פברואר 2025, 05:57 אני מהמר שזה ייגמר בעלייה של ר״ג ופ״ת.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
הפועל פ"ת, ר"ג ואנחנו - 2 מ 3 יעלו
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
בלי קשר לזה שאני מקווה שאנחנו נעלה.
אני מקווה מאוד שלא כפר שלם ולא רמת גן יעלו ליגה.
אין מקום לקבוצות ללא איצטדיון וקהל בליגת העל
אני מקווה מאוד שלא כפר שלם ולא רמת גן יעלו ליגה.
אין מקום לקבוצות ללא איצטדיון וקהל בליגת העל
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
-
- קיבל.ה 574 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 461 לייקים
הלכתי יותר מעשור אחורה והמקסימום נקודות שהיה למקום שני בליגה הלאומית היה 73 נקודות.
יש עוד 16 משחקים זה אומר על הנייר לנצח 9 + תיקו ולהפסיד 5 משחקים בשביל התוצאה הכי גדולה שהייתה פה ב15 שנה האחרונות.
יש עוד 16 משחקים זה אומר על הנייר לנצח 9 + תיקו ולהפסיד 5 משחקים בשביל התוצאה הכי גדולה שהייתה פה ב15 שנה האחרונות.