הטיעון השולט כרגע של תומכי האולטראס ברשתות הוא "יא לחוצות מה נסגר?! כולא משרוקית'
ההוא עם המשרוקית
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
כולה נקודה שכבר הורדה
כולה משרוקית
כולה עונה שתכחד על טהרת להקריב את הפועל בשביל לזיין את עופר, זו מהות החולצה האדומה
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 950 לייקים
עכשיו מועצת חכמי הטוויטר באים על איטודיס כי הוא העז להתלונן על השריקות לשופטים.
יורים ובוכים מה שנקרא.
יורים ובוכים מה שנקרא.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
כולה משרוקית
כולה יריקות
כולה אבוקות
כולה כוסות פלסטיק...
מה, עוברים לאולם שכבר שיחקנו בו כדי לאפשר שיפוץ של האולם שלנו??? גוועעעלד
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
לא ייאמן שהאנשים האלה עד לא מזמן קבעו משהו במועדון הזה...
תודה לך עופר על הסינון המופלא. אני אוהב אותו עוד יותר ככל שהם שונאים אותנו יותר.
תודה לך עופר על הסינון המופלא. אני אוהב אותו עוד יותר ככל שהם שונאים אותנו יותר.
יחד, רק יחד! 

לתת לאפס הזה קנס של מאה אלף שקל וזה ייפסק. רק דרך הכיס הם יבינו חבורה של אנרכיסטים ארורים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אני מקווה שהבוקר המועדון הגיש תביעה אישית נגד השורקים שצולמו. זה יכול לעזור לנו בבית הדין
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אני מצטער, אבל אני לא מקבל את זה שעל משרוקיות בקהל מעמידים קבוצה לדין ומאוד מקוה שזה לא יקרה.
לפחות כל עוד המשרוקיות האלו לא נזרקו לפרקט.
אם אחרי הבקשה הדרמטית להפסיק זה לא היה נפסק, אז מילא.
אבל בסופו של דבר, היו כמה שריקות, לקחת קצת יותר מידי זמן להעביר את המסר (או שייקלט) אבל זה נפסק ולא נגרם נזק או אפילו סכנה לנזק לאף אחד.
אין פה שום סיבה שנעמוד לדין על זה ובטח שלא לקבל על זה עונש.
אבל בסופו של דבר, היו כמה שריקות, לקחת קצת יותר מידי זמן להעביר את המסר (או שייקלט) אבל זה נפסק ולא נגרם נזק או אפילו סכנה לנזק לאף אחד.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
שניים צולמו.
מילפורד בחיאת, זה מפריע למהלך התקין של המשחק אז זה לא תקין וזה שנים מפריע ומגעיל וידוע לכלל. פשוט עכשיו הכל מועצם
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אף אחד לא אומר ובטח רוצה שנעמוד לדין.מילפורד כתב:אני מצטער, אבל אני לא מקבל את זה שעל משרוקיות בקהל מעמידים קבוצה לדין ומאוד מקוה שזה לא יקרה.
סך הכל רוצים שסוף סוף הקבוצה תשים סוף לדבר הזה שנמשך כבר מעל 11 שנים.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
בזה אתה צודקמילפורד כתב: ↑27 ינואר 2025, 07:57 אני מצטער, אבל אני לא מקבל את זה שעל משרוקיות בקהל מעמידים קבוצה לדין ומאוד מקוה שזה לא יקרה.
ביקשו להפסיק, הפסיקו
אם היו עוצרים שוב את המשחק אז יש מה לדבר על העמדה לדין
תדמיינו שזה היה אצל מכבי
לא היה בכלל דיבור על העמדה לדין
-
- קיבל.ה 945 לייקים
אתם לא מבינים באידיאה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
הטענות הקבועות של האולטראס שזה אנשים שלא מאצלנו ואנחנו לא שולטים בזה הוכחו שוב כקשקוש
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
ברור שאני מקווה שלא יעמידו אותנו לדין, אבל מה זו ההיתממות הזאת?מילפורד כתב: ↑27 ינואר 2025, 07:57 אני מצטער, אבל אני לא מקבל את זה שעל משרוקיות בקהל מעמידים קבוצה לדין ומאוד מקוה שזה לא יקרה.
אפשר לחשוב שמדובר באירוע מבודד. זה משהו כמו עשור שבו אנחנו שומעים את המשרוקית המטופשת הזאת וזו לא פעם ראשונה שהמשחק נעצר בגללה או שהשופטים ביקשו להפסיק.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
כן? ביקשו להפסיק והפסיקו? זה המצב?Red Wolf כתב: ↑27 ינואר 2025, 09:29בזה אתה צודקמילפורד כתב: ↑27 ינואר 2025, 07:57 אני מצטער, אבל אני לא מקבל את זה שעל משרוקיות בקהל מעמידים קבוצה לדין ומאוד מקוה שזה לא יקרה.
ביקשו להפסיק, הפסיקו
תדמיינו שזה היה אצל מכבי
לא - ביקשו להפסיק מהמנהלת, שמו עליהם זין, ביקשו להפסיק חברי הנהלת הפועל, שמו עליהם זין ורק המשיכו יותר חזק, ביקש להפסיק עוז בלייזר, שמו עליו זין, עצרו את המשחק ל10 דקות, שמו עלינו זין, איימו להכניס שוטרים ליציע להעיף אותם, שמו עליהם זין והתחילו לקלל את ה'שוטרים האלימים', באו להיכנס ליציע והפסיקו והמשיכו רק לשים על כווווולם זין בלי לשרוק
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
אם זה המצב אז זה שונהאייבר דה-בונלס כתב: ↑27 ינואר 2025, 10:41כן? ביקשו להפסיק והפסיקו? זה המצב?Red Wolf כתב: ↑27 ינואר 2025, 09:29בזה אתה צודקמילפורד כתב: ↑27 ינואר 2025, 07:57 אני מצטער, אבל אני לא מקבל את זה שעל משרוקיות בקהל מעמידים קבוצה לדין ומאוד מקוה שזה לא יקרה.
ביקשו להפסיק, הפסיקו
תדמיינו שזה היה אצל מכבי
לא - ביקשו להפסיק מהמנהלת, שמו עליהם זין, ביקשו להפסיק חברי הנהלת הפועל, שמו עליהם זין ורק המשיכו יותר חזק, ביקש להפסיק עוז בלייזר, שמו עליו זין, עצרו את המשחק ל10 דקות, שמו עלינו זין, איימו להכניס שוטרים ליציע להעיף אותם, שמו עליהם זין והתחילו לקלל את ה'שוטרים האלימים', באו להיכנס ליציע והפסיקו והמשיכו רק לשים על כווווולם זין בלי לשרוק
ממה שאני הבנתי כל מה שאתה מתאר היה באותה עצירה של המשחק
האם ביקשו להפסיק לפני עצירה של המשחק? שואל ברצינות, לא הייתי שם וראיתי רק בטלויזיה
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
הטיעון המרכזי של האולטראס על ״חופש הביטוי״ כשהם מנסים להצדיק איזה שיר תת רמה מזעזע הוא:
״היום יגידו שאסור x ומחר זה ימשיך ל y״.
כש y בטיעון הזה תמיד יהיה משהו יחסית מתון שעוד יש עליו קונצנזוס.
עכשיו אני לא אומר שיש קונצנזוס על המשרוקיות האלה, אבל אם גם בנושא הזה נעשה מזה דרמה ובתי דין, זה רק מתדלק את הטיעון שלהם.
אתם רוצים לקרוא לזה היתממות, סבבה, אני חושב שיש מספיק חרא רציני שבאמת פוגע ויהיה הרבה יותר עינייני אם נתעסק איתו ולא עם משרוקית שהפריעה למשחק.
למשל, שנשאל את מי שהיה במשחק אתמול שלא מהאולטראס איך היתה חוויית הכניסה לאולם יחד איתם?
או שאת הסיוט הזה כבר התרגלנו אליו אז לא מדברים על זה בכלל.
משרקיות ביציע, זה הבעיה שלנו, נו באמת…
״היום יגידו שאסור x ומחר זה ימשיך ל y״.
כש y בטיעון הזה תמיד יהיה משהו יחסית מתון שעוד יש עליו קונצנזוס.
עכשיו אני לא אומר שיש קונצנזוס על המשרוקיות האלה, אבל אם גם בנושא הזה נעשה מזה דרמה ובתי דין, זה רק מתדלק את הטיעון שלהם.
אתם רוצים לקרוא לזה היתממות, סבבה, אני חושב שיש מספיק חרא רציני שבאמת פוגע ויהיה הרבה יותר עינייני אם נתעסק איתו ולא עם משרוקית שהפריעה למשחק.
למשל, שנשאל את מי שהיה במשחק אתמול שלא מהאולטראס איך היתה חוויית הכניסה לאולם יחד איתם?
או שאת הסיוט הזה כבר התרגלנו אליו אז לא מדברים על זה בכלל.
משרקיות ביציע, זה הבעיה שלנו, נו באמת…
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
-
- קיבל.ה 213 לייקים
לא מתאים לך פוזת המקופחמילפורד כתב: ↑27 ינואר 2025, 07:57 אני מצטער, אבל אני לא מקבל את זה שעל משרוקיות בקהל מעמידים קבוצה לדין ומאוד מקוה שזה לא יקרה.
במשך שנים הנבלה גורם לנזק והפרעה למשחק שלנו ומשך שנים מדיניות ההכלה שלנו השלימה ואפילו טיפחה בשתיקה את התופעות האלה.
אז להגיד שלקבוצה לא מגיע עונש זה התממות, אם הייתה מתנהלת מלחמת חורמה נגד התופעות השליליות אפשר היה להגיד "אנחנו נלחמים מה עוד תרצו מאיתנו"
אבל לקבוצה היה נוח ( וזול ) להתעלם מהשריקות מהאלימות ושאר התופעות המזיקות
ועכשיו הפועל ( אם כי בהנהלה אחרת ) נדרשים לשלם את החשבון, סה"כ זה לגיטימי וצודק ובסוף גם יהיה לטובת הקבוצה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
הקבוצה נקנסה על סך 7,000 שח
(איטודיס על סך 10,000)
עפ וואן.
להרחיק את השורקים!!
(איטודיס על סך 10,000)
עפ וואן.
להרחיק את השורקים!!
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
הוא זיין את עופר והפריע לאיטודיס, עונש שנותן לו מוטיבציה להמשיךMr.china כתב:הקבוצה נקנסה על סך 7,000 שח
(איטודיס על סך 10,000)
עפ וואן.
להרחיק את השורקים!!
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אם לא תובעים אותם אזרחית, שום דבר לא ישתנה.
המאוסים האלה עושים את הדבר הזה הרבה יותר מדיי זמן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
המאוסים האלה עושים את הדבר הזה הרבה יותר מדיי זמן.
Sent from my iPhone using Tapatalk