UH99
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
נמאס לכולנו. הקבוצה לא אשמה.
מי שצריך לטפל באנשים האלה שיטפל.
לקחת נצחון ספורטיבי על המגרש לקבוצה מקצוענית זה שערוריה.
אין שום הצדקה להוריד לנו נקודות ולפגוע ספורטיבית בקבוצה.
האנשים אצל המשטרה. שיטפלו בהם.
מי שצריך לטפל באנשים האלה שיטפל.
לקחת נצחון ספורטיבי על המגרש לקבוצה מקצוענית זה שערוריה.
אין שום הצדקה להוריד לנו נקודות ולפגוע ספורטיבית בקבוצה.
האנשים אצל המשטרה. שיטפלו בהם.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 329 לייקים
האצבע המאשימה היא כל מקרה לאולטראס, וזה לא משנה אם אלה שהתפרצו הם 'חברים בארגון' ( ארגון פלא שמעולם לא היו בו חברים ) או מושפעים.
האוהדים שפרצו לא הגיעו מהיציע אלא מהשטח הסטרילי שאף אוהד לא אמור להיות בו, הם עמדו ליד הסדרנים כמובן. השכונה הישראלית הזו חייבת להסתיים וזה רק על ההנהלה. שידאגו למאבטחים שיעשו את העבודה שלהם ולא יעמדו ויסתכלו על המשחק.
בכל מקרה נראה שההתאחדות בבעיה בגלל התקנון והם יצטרכו לשכנע שזו הייתה פגיעה משמעותית כפי שהתקנון אומר.
האוהדים שפרצו לא הגיעו מהיציע אלא מהשטח הסטרילי שאף אוהד לא אמור להיות בו, הם עמדו ליד הסדרנים כמובן. השכונה הישראלית הזו חייבת להסתיים וזה רק על ההנהלה. שידאגו למאבטחים שיעשו את העבודה שלהם ולא יעמדו ויסתכלו על המשחק.
בכל מקרה נראה שההתאחדות בבעיה בגלל התקנון והם יצטרכו לשכנע שזו הייתה פגיעה משמעותית כפי שהתקנון אומר.
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
הבעיה שקל לטעון שזה לא ניצחון ככ ספורטיבי כשאתה מטיל אימה ע"י פגיעה פיזית בשחקנים של היריבה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 856 לייקים
תבדיל בין מה שיש או אין לו הצדקה לבין מה שמישהו מייחל.
דבר שני, לפחות אני כתבתי, שבמקרה כמו שקרה אתמול המשחק חייב להפסק ואני עומד מאחורי זה לגמרי. זה לא אומר שאני חושב שעכשיו הפועל צריכים לקבל הפסד טכני
דבר שני, לפחות אני כתבתי, שבמקרה כמו שקרה אתמול המשחק חייב להפסק ואני עומד מאחורי זה לגמרי. זה לא אומר שאני חושב שעכשיו הפועל צריכים לקבל הפסד טכני
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אם המשחק היה צריך או לא להפסק כבר לא רלוונטי.
המשחק המשיך. הפועל ניצחה. אין שום קייס לקחת לנו את הנצחון הזה.
וזאת תהיה שערוריה תקדימית אם זה יקרה
המשחק המשיך. הפועל ניצחה. אין שום קייס לקחת לנו את הנצחון הזה.
וזאת תהיה שערוריה תקדימית אם זה יקרה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אף אחד לא חולק עליך פה וגם אם אתה צודק (וזה קשור לתקנון וחוקה) אין לזה שום קשר למשפט הראשון שכתבת (על זה שאוהדים מייחלים לעונש)
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
הוארך המעצר של האוהדים , שיראו קצת כלא מגיע להם, יופי
-
- קיבל.ה 430 לייקים
-
- קיבל.ה 426 לייקים
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
אולי די לגנוב דעת בפעם האלף?
מה הקשר בין העונש המתאים (לפי התקנון אגב במפורש) לנרמול של משהו?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 370 לייקים
זה המקרה הכי קל והכי פשוט לטיפול, באמת.
מקרה מאוד ספציפי, הפורעים מצולמים ועצורים.
לתת להם עונש מאוד קשה למען יראו ויראו ובזה יכול להסתיים הסיפור.
באמת שבמקרה הספציפי הזה אין שום סיבה להעניש את הקבוצה.
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
ספורט 5 כבר הכריזו על תחילת הפסטיבלבר לב אדום כתב: ↑28 ינואר 2025, 15:58 זה המקרה הכי קל והכי פשוט לטיפול, באמת.
הביאו את השוער הטינופת הזה שיסביר איך ״פגעו״ בו. שום שאלה כמובן על מה קדם לזה
עכשיו מעלים את מנכל נוף גליל שדורש ניצחון טכני
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
מה שקדם לזה לא מעניין אף אחד ובצדקXavi כתב: ↑28 ינואר 2025, 16:03ספורט 5 כבר הכריזו על תחילת הפסטיבלבר לב אדום כתב: ↑28 ינואר 2025, 15:58 זה המקרה הכי קל והכי פשוט לטיפול, באמת.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
"פסטיבל". כמה אפשר להתבכיין. כל עמוד הבית שלהם זה על המשחק בסמי עופרXavi כתב: ↑28 ינואר 2025, 16:03ספורט 5 כבר הכריזו על תחילת הפסטיבלבר לב אדום כתב: ↑28 ינואר 2025, 15:58 זה המקרה הכי קל והכי פשוט לטיפול, באמת.
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
אתה הרגע השוות משחק ליגה לאומית שולי למשחק העונה בליגת העל ש*פוצץ*?אדום כתב: ↑28 ינואר 2025, 16:18"פסטיבל". כמה אפשר להתבכיין. כל עמוד הבית שלהם זה על המשחק בסמי עופרXavi כתב: ↑28 ינואר 2025, 16:03ספורט 5 כבר הכריזו על תחילת הפסטיבלבר לב אדום כתב: ↑28 ינואר 2025, 15:58 זה המקרה הכי קל והכי פשוט לטיפול, באמת.

-
- קיבל.ה 1556 לייקים
השאלה המרכזית היא האם תביעה של חברת האבטחה לא תסב לך נזק גדול יותר בעתיד....joshsoos כתב: ↑28 ינואר 2025, 14:14 לא הגיוני שהמחלה לא יקבלו כלום ( קנס וכו ) כי מאבטח עשה את העבודה שלו ואנחנו נקבל כי הוא לא. הגיע הזמן לתבוע חברות אבטחה, וכמובן את האוהדים. אם היו פורצים מאות אוהדים, אוקיי, אבל את הכמה אוהדים שפרצו?
אבל אנחנו בישראל וזה לא מעניין איש, ועם האווירה שנוצרה עם המטומטמים בירוק בכלל.
והכי מצחיק לקרוא מה אמר מפקד מחוז חוף, שלהכניס שוטרים ליציע היה גורם בלגן, לא נראה לי שהוא סגור מהי מטרת שיטור. כמה שאני מתעב את המשטרע, המאבטחים ששוכרים אצלנו לא יכולים לעשות עבודה נורמלית מול הדרעק הישראלי. אז או שיקימו יחידת אבטחה ספציצית, או שיקימו גוף שיטור בפיקוח ציבורי כך שיעשה סדר ולא אלימות. ויחד עם האכיפה, עונשים כבדים. זה כל כך לא מסובך, אבל לא בפרטאץ' שלנו.
נגיד בפעם הבאה היא לא תבקש 200 מאבטחים אלא 500 בשביל להגן על עצמה? לאורך זמן זה נזק שלא שווה את התביעה הנוכחית
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
מן הסתם מקווה שלא יתנו לנו עונש חמור, או עונש בכלל לצורך העניין,
אבל אם להיות אמיתיים - כששוער מותקף פיזית על ידי אוהדים שפרצו למגרש, ואז דורשים ממנו להמשיך לשחק - אי אפשר לקרוא לזה לגמרי ספורטיבי.
שזה עוד יותר מבאס, כי מאמין שיכולנו לנצח אותם גם בצורה ספורטיבית לחלוטין, ולהשתיק אותו על המגרש. אשכרה האוהדים שפרצו לקחו לנו גם את זה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 939 לייקים
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
התובע מבקש הורדת נקודה על תנאי וקנס של 42 אלף ש"ח.
יצאנו בזול
יצאנו בזול
-
- קיבל.ה 568 לייקים
סבבהEl dudernio כתב: ↑28 ינואר 2025, 16:53השאלה המרכזית היא האם תביעה של חברת האבטחה לא תסב לך נזק גדול יותר בעתיד....joshsoos כתב: ↑28 ינואר 2025, 14:14 לא הגיוני שהמחלה לא יקבלו כלום ( קנס וכו ) כי מאבטח עשה את העבודה שלו ואנחנו נקבל כי הוא לא. הגיע הזמן לתבוע חברות אבטחה, וכמובן את האוהדים. אם היו פורצים מאות אוהדים, אוקיי, אבל את הכמה אוהדים שפרצו?
והכי מצחיק לקרוא מה אמר מפקד מחוז חוף, שלהכניס שוטרים ליציע היה גורם בלגן, לא נראה לי שהוא סגור מהי מטרת שיטור. כמה שאני מתעב את המשטרע, המאבטחים ששוכרים אצלנו לא יכולים לעשות עבודה נורמלית מול הדרעק הישראלי. אז או שיקימו יחידת אבטחה ספציצית, או שיקימו גוף שיטור בפיקוח ציבורי כך שיעשה סדר ולא אלימות. ויחד עם האכיפה, עונשים כבדים. זה כל כך לא מסובך, אבל לא בפרטאץ' שלנו.
נגיד בפעם הבאה היא לא תבקש 200 מאבטחים אלא 500 בשביל להגן על עצמה? לאורך זמן זה נזק שלא שווה את התביעה הנוכחית
וכל מצת שנזרק זו הפרת חוזה ולא משלמים
רוצים לנפח עלויות? שיביאו קבלות
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
אה? אתה דיברת על האתר, לא אני
חח מה אתה רוצה
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
החשודים:
דאחי חסאנין, שלו רישום פלילי הכולל עבירות סמים, עבירות רכב והפרת הוראה חוקית.
שליו סמואלוב, צעיר בן 18 ללא עבר פלילי (עם האדום).
אין לי מושג האם יש קשר או אין קשר, לא מכיר אותם.
רק מתרשם מהסט דיאדורה של הדוחף - איפה משיגים כזה?
דאחי חסאנין, שלו רישום פלילי הכולל עבירות סמים, עבירות רכב והפרת הוראה חוקית.
שליו סמואלוב, צעיר בן 18 ללא עבר פלילי (עם האדום).
אין לי מושג האם יש קשר או אין קשר, לא מכיר אותם.
רק מתרשם מהסט דיאדורה של הדוחף - איפה משיגים כזה?
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 218 לייקים
+ גבי ברגיג שתקף מאבטח.
עו"ד יפעת כהן, המייצגת את ברגיג, טענה כי לקוחה פעל במסגרת סמכותו: "הוא בעל תפקיד במועדון משנת 2010,
ומנכ"ל הקבוצה מאשר זאת. מותר לו להיות ביציע ועל כר הדשא, ותפקידו לשמור על הסדר".
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1468381/
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
"אבל מאיפה אתה יודע שהם מהאולטראס?"קובי כתב: ↑28 ינואר 2025, 19:29+ גבי ברגיג שתקף מאבטח.
עו"ד יפעת כהן, המייצגת את ברגיג, טענה כי לקוחה פעל במסגרת סמכותו: "הוא בעל תפקיד במועדון משנת 2010,
ומנכ"ל הקבוצה מאשר זאת. מותר לו להיות ביציע ועל כר הדשא, ותפקידו לשמור על הסדר".
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1468381/

מי שמכיר את השם כבר לא יכול לשאול את השאלה המפגרת הזאת עכשיו.
-
- קיבל.ה 947 לייקים
אחד הטרנינגים
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אם לא תביא חברת אבטחה אין משחק / קהל זה יעלה יותרתא מרבוטא כתב: ↑28 ינואר 2025, 18:11סבבהEl dudernio כתב: ↑28 ינואר 2025, 16:53השאלה המרכזית היא האם תביעה של חברת האבטחה לא תסב לך נזק גדול יותר בעתיד....joshsoos כתב: ↑28 ינואר 2025, 14:14 לא הגיוני שהמחלה לא יקבלו כלום ( קנס וכו ) כי מאבטח עשה את העבודה שלו ואנחנו נקבל כי הוא לא. הגיע הזמן לתבוע חברות אבטחה, וכמובן את האוהדים. אם היו פורצים מאות אוהדים, אוקיי, אבל את הכמה אוהדים שפרצו?
-
- קיבל.ה 568 לייקים
אני נגד אבטחה? חלילה וחס.El dudernio כתב: ↑28 ינואר 2025, 23:26אם לא תביא חברת אבטחה אין משחק / קהל זה יעלה יותרתא מרבוטא כתב: ↑28 ינואר 2025, 18:11סבבהEl dudernio כתב: ↑28 ינואר 2025, 16:53
השאלה המרכזית היא האם תביעה של חברת האבטחה לא תסב לך נזק גדול יותר בעתיד....
רקומר שאם הם ידרשו לשים יותר מאבטחים כדי להשיג תוצאות, אני מצפה לתוצאות. ובתוצאות זה למנוע פריצה/השלכת חפצים/הברחת אבוקות ופירו וכד'. אין תוצאות? יש תביעה
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
ראיתי את התיעוד הזה רק עכשיו. לא מדובר ב-3 מטומטמים, אלא בלפחות 6-7 עבריינים מכוסים בכובע קפוצון שקופצים לגוש האולטראס ומנסים להתפרץ למגרש.
נראה מאורגן, בהמשך לגולות.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
-
- קיבל.ה 939 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים

דווקא נבדל די ברור ברגע הבעיטה...
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
-
- קיבל.ה 693 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
ראית את גבי על הדשא? את גבי מול עמבר?רדפוקס כתב: ↑28 ינואר 2025, 21:07"אבל מאיפה אתה יודע שהם מהאולטראס?"קובי כתב: ↑28 ינואר 2025, 19:29+ גבי ברגיג שתקף מאבטח.
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1468381/![]()
![]()
![]()
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
זאת היתממות ילדותית ואתה יודע את זה.לירון האדום כתב: ↑29 ינואר 2025, 11:02ראית את גבי על הדשא? את גבי מול עמבר?רדפוקס כתב: ↑28 ינואר 2025, 21:07"אבל מאיפה אתה יודע שהם מהאולטראס?"קובי כתב: ↑28 ינואר 2025, 19:29
+ גבי ברגיג שתקף מאבטח.
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1468381/![]()
![]()
![]()
בסוף האולטראס הוא שמכתיב את הלך הרוח באיזור הגוש ביציע ואם היה מי מטעמו שאומר להפסיק עם זריקת החפצים ו/או מגנה את הפריצה למגרש אז הזריקת חפצים הייתה מפסיקה ופריצה למגרש לא הייתה קורית יותר, אבל כל המעשה שם הוא בעידודו ובניצוחו של הארגון.
אפשר לעד להגיד ״אבל איך אתם יודעים שהם מהאולטראס״ ולהמשיך לטמון את הראש בחול, זה לא הופך את זה לנכון.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
רק 3 פרצו, אבל מאות שרים שירי שואה ועוד כמה פנינים.לירון האדום כתב:טובAsafasraf כתב: ↑27 ינואר 2025, 23:02די להיתמם!לירון האדום כתב:לא מבין על מה כל הקצף.
תפסו אותם, תפקיד המשטרה לטפל בהם בהתאם לחוק וזה הכל.
הקבוצה לא יכולה להיות אחראית על 2 אוהדים שפורצים לדשא.
נתפסו שיטפלו בהם
זה ממש לא 2-3 אוהדים, אלא מאות שזורקים חפצים, שרים שירי שואה ומתחילת המשחק, כדי לעשות דווקא, איש המשרוקית ממשיך, כשהוא יושב בחב הגוש המעודד.
זה גידול סרטני וחייב להתחיל את הכימו בהקדם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני ראיתי 2-3 אוהדים שפרצו לדשא.
לא ראיתי מאות, לא ראיתי הרבה חפצים על הדשא, המשרוקית ברגל לא מפריעה לאף אחד.
אבל סבבה.
המשרוקית מפריעה להמון אנשים וגם מקומה לא במגרש. דווקא היא הסמל לחוסר היכולת לטפל בבעיות.
Sent from my iPhone using Tapatalk