דני גרופר
-
הבעיה של המגן דני גרופר זה שהוא אינו מגן. חוץ מזה הוא אחלה
-
- קיבל.ה 693 לייקים
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
עוד פעם מחלקת הסקאוטינג האירופית משער 7?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
חחחח אמין כמו שרז שלמה ימכר תמורת 2 מיליון יורו
-
- קיבל.ה 170 לייקים
חחחחחחח הדבר היחיד שמפריע לי בשה שהפועל ישחררו שחקן למכבי,אבל את גרופר ושלמה נותן יחד בחצי מיליון שיקחו
אני באמת לא מבין מי מנהל להם שם הסקואטינג מאותם אנשים שהביאו אליהם את ורמוט שונייפלד ויחזקאל במלא כסף ובקושי שיחקו.
אני באמת לא מבין מי מנהל להם שם הסקואטינג מאותם אנשים שהביאו אליהם את ורמוט שונייפלד ויחזקאל במלא כסף ובקושי שיחקו.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
שפתחתי את המשתמש בפורום החדש בחרתי בשם דני גרופר בעיקר כי חיפשתי "שחקן שבחיים שלא ידרוך במכבי ויהרוס לי את המשתמש"
אחר כך שיניתי מסיבות אחרות כמובן אבל כיף לדעת שלא משנה איזה שחקן צעיר יהיה לנו מכבי ירצו אותו ללא קשר ליכולת
*אנוכי מחזיק מגרופר אחלה של שחקן שעשה התקדמות אדירה מאז שאביטן זרק אותו להיות מגן ואז העיף אותו מהמגרש אחרי 30 דקות בערך כי הוא לא היה קרוב להיות ברמה אי שם נגד נתניה בעונה שעברה
אחר כך שיניתי מסיבות אחרות כמובן אבל כיף לדעת שלא משנה איזה שחקן צעיר יהיה לנו מכבי ירצו אותו ללא קשר ליכולת
*אנוכי מחזיק מגרופר אחלה של שחקן שעשה התקדמות אדירה מאז שאביטן זרק אותו להיות מגן ואז העיף אותו מהמגרש אחרי 30 דקות בערך כי הוא לא היה קרוב להיות ברמה אי שם נגד נתניה בעונה שעברה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
התקפית הוא לא מספיק טוב.
מאד לא מדוייק במסירה האחרונה , כולל בעיטה לא מדוייקת לכיוון השער.
אני לא חושב שזה ישתנה כבר.
אבל! לא לשחרר אף שחקן לפני שמסכמים עם מחליף ראוי.זה הכלל המנחה.
מאד לא מדוייק במסירה האחרונה , כולל בעיטה לא מדוייקת לכיוון השער.
אני לא חושב שזה ישתנה כבר.
אבל! לא לשחרר אף שחקן לפני שמסכמים עם מחליף ראוי.זה הכלל המנחה.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אתה רציני? כבר היום יש לך את ליידנר שהוא כישרון בשתי רמות מעל גרופר.
אם מישהו רוצה לשים עליו חצי מיליון יורו אני חותם היום.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
ליידנר לא בשל להרכב.הוקיץ' כתב:אתה רציני? כבר היום יש לך את ליידנר שהוא כישרון בשתי רמות מעל גרופר.
אם מישהו רוצה לשים עליו חצי מיליון יורו אני חותם היום.
לא בהגנה ולא בהתקפה.
חייב להיות מושאל.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
ליידנר בשל כמו שגרופר בשל.
עזוב נו, אף בר דעת לא יוותר על חצי מיליון תמורת גרופר (שזה קשקוש גם ככה לדעתי) רק כי אין לך מחליף.
עזוב נו, אף בר דעת לא יוותר על חצי מיליון תמורת גרופר (שזה קשקוש גם ככה לדעתי) רק כי אין לך מחליף.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אז נמשיך לסבול בתחתית.הוקיץ' כתב:ליידנר בשל כמו שגרופר בשל.
את התוצאות של הגישה הזו ראינו עד ינואר בכל משחק.
ניסים קורים יום כן יום לא ויום למה כן.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אם נמכור את דני גרופר, השחקן הכי חלש ב-11, בחצי מיליון יורו אז נמשיך להיות בתחתית?
בחייאת.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
יש גם את האפשרות הקלושה שדני גרופר התקדם משמעותית בתקופה האחרונה והקקות מהצד השני גם הבחינו בכך.
אינתי עומרי, הפועל.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
חצי מיליון?על גרופר?אם זו לא הייתה הטרלה הייתי אומר לעשות ווקס פוליש ולארוז עם סרט כבר היום
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 371 לייקים
חח זה בדיחה?
הלוואי.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
חזרנו לתקופת רואי החשבון:)?
פייר? התגעגעתי
פייר? התגעגעתי
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
משתפר מאוד ויש לו פוטנציאל, יש לו גם רגל ימין וגם שמאל טובה וזה יתרון משמעותי לשחקן אגף. הוא עדיין לא מגן ליגת העל לגיטימי אבל יש לו פוטנציאל מעולה ובניגוד לדוידה לדוגמה שלא רואים עליו התקדמות הוא ממש משתפר עם הזמן
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 101 לייקים
למה שנמכור שחקן, שעוד משתפר, למכבי? יש להם מספיק שחקנים ומספיק קבוצות לקנות מהן או להחזיר מהן מושאלים.De Niro כתב:חזרנו לתקופת רואי החשבון:)?
פייר? התגעגעתי
זה לא שגרופר עילוי אבל הוא משקיע ורוצה ומגן סביר. ובינתיים רק משתפר.
אפשר להשאיל את ליידנר שישתפשף בלאומית, להביא מגן שמאלי שיתחרה עם גרופר על ההרכב. לעת מצוא גרופר גם קשר או בלם סביר מינוס
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
גרופר שחקן לא רע בכלל כל עוד זה לא קשור בסגירות הגנתיות.
כמות החורים שגרופר מייצר פסיכית בכל קנה מידה וקבוצות קלטו את זה מזמן.
כמות החורים שגרופר מייצר פסיכית בכל קנה מידה וקבוצות קלטו את זה מזמן.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2451 לייקים
בנתיים מכמבי רוצה את גרופר(והם לא מביאים כל זבל שיש, כמו חיפה או ב״ש)
גנט הבלגית שמה עליו עין
רוטשטיינר שם עליו עין לנבחרת
עוד קצת וזה יהיה כמו המשפט על השיכור.
נכון שהוא לא המגן המושלם, אבל הפועל כתר תל אביב היא כבר לא כתר תל אביב של סגול העשיר והיא הפועל ניסנובסטוק ת״א העניה שאני לא בטוח שיש לנו הרבה מגנים אחרים להביא שיותר טובים מגרופר ושזה לא יגזול לנו שחקני רכש חשובים לעמדות אחרות
גנט הבלגית שמה עליו עין
רוטשטיינר שם עליו עין לנבחרת
עוד קצת וזה יהיה כמו המשפט על השיכור.
נכון שהוא לא המגן המושלם, אבל הפועל כתר תל אביב היא כבר לא כתר תל אביב של סגול העשיר והיא הפועל ניסנובסטוק ת״א העניה שאני לא בטוח שיש לנו הרבה מגנים אחרים להביא שיותר טובים מגרופר ושזה לא יגזול לנו שחקני רכש חשובים לעמדות אחרות
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
על פניו יש לו פוטנציאל. הוא אתלט ויש לו טכניקה טובה, ואלה שתי התכונות הכי חשובות למגן.
הבעיה שלו זה שהוא לא מבין את המשחק בכלל. לא יודע מתי לרוץ, לאן לרוץ, איך לסגור, למי למסור. בגלל זה למרות היכולות הפיזיות והטכניות שלו הוא לא מעורב בשערים שלנו בכלל (השער היחיד שבו הוא היה מעורב העונה זה השער של הירש בסכנין, וגם זו מעורבות די שולית בשער די מקרי), ומצד שני הוא עושה די הרבה טעויות בהגנה, חלקן גם מובילות לספיגת שערים.
הצד החיובי הוא שהבנת משחק זה משהו שאפשר לשפר עם הגיל והניסיון, אבל מצד שני אין שום ערובה לכך שזה אכן יקרה.
הבעיה שלו זה שהוא לא מבין את המשחק בכלל. לא יודע מתי לרוץ, לאן לרוץ, איך לסגור, למי למסור. בגלל זה למרות היכולות הפיזיות והטכניות שלו הוא לא מעורב בשערים שלנו בכלל (השער היחיד שבו הוא היה מעורב העונה זה השער של הירש בסכנין, וגם זו מעורבות די שולית בשער די מקרי), ומצד שני הוא עושה די הרבה טעויות בהגנה, חלקן גם מובילות לספיגת שערים.
הצד החיובי הוא שהבנת משחק זה משהו שאפשר לשפר עם הגיל והניסיון, אבל מצד שני אין שום ערובה לכך שזה אכן יקרה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
נראה שהבעיה היא שיושבים ומחכים שהזמן יעשה את שלו והבחור יבין לבד איפה הוא אמור להיות ומה הוא אמור לעשות שם, במקום שהצוות המקצועי יעשה את העבודה שלו ויעזור לו עם זה.יובל כתב: ↑07 מאי 2021, 13:19 על פניו יש לו פוטנציאל. הוא אתלט ויש לו טכניקה טובה, ואלה שתי התכונות הכי חשובות למגן.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
היה לו יופי של משחק היום. אם יציג רמה כזאת בהמשך אז הרווחנו.
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הוא ואלטמן היו השחקנים הכי טובים שלנו היום
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
בהתקפה היה רע כרגיל, אבל בהגנה היה ענק.
אחד מהבולטים במשחק הלחימה הענק שהצגנו.
אחד מהבולטים במשחק הלחימה הענק שהצגנו.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
מאוהב בו
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מדהים אותי השדרוג שהוא עושה ממשחק למשחק, תראו את המשחקים הראשונים שלו. זה לא אותו בנאדם, ככל הנראה מדובר במקצוען שעובד כמו שצריך.
להחתים לחוזה ארוך טווח, נראה שהולך להיות מגן מצוין, כמובן שלא נהנה ממנו כי נהיינו בני יהודה אבל לפחות נרוויח כמה שקלים
להחתים לחוזה ארוך טווח, נראה שהולך להיות מגן מצוין, כמובן שלא נהנה ממנו כי נהיינו בני יהודה אבל לפחות נרוויח כמה שקלים
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
המשתפר של העונה
או תגלית העונה(עם כל הכבוד לדוידה שכולם סוגדים לו)
או תגלית העונה(עם כל הכבוד לדוידה שכולם סוגדים לו)
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
היה עצום במחצית הראשונה ובאופן כללי היה טוב בצד ההגנתי. כל משחק הוא משאיר את הלב על המגרש וזה ראוי להערכה.
לא כדורגלן מבריק, אבל כמו שכבר כתבתי כאן בעבר, הוא לא בטופ 5 הבעיות שלנו בסגל.
לא כדורגלן מבריק, אבל כמו שכבר כתבתי כאן בעבר, הוא לא בטופ 5 הבעיות שלנו בסגל.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
גאה בו ממש כנראה היה איש המשחק אם זה לא היה נגמר ככה.
רדיוס לבית"ר!
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
לא מבריק, אבל יש לו כושר ומהירות לא אופייניים לליגה ולהפועל.
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
ויש עוד לאן להתפתח ולהשתפר. הוא פוטנציאל טוב.
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
הוא יהיה מגן ישראלי מהמובילים בליגה. הדעה שלי עליו השתנתה ב 180 מעלות.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
היה מעולה אתמול. נלחם, לקח כמעט את כל ה50-50 שלו.
כרגיל נתן את ה1-2 דריבלים מיותרים שלו שם על הקו אבל בכל מקרה הוא אחלה שחקן לדעתי.
כרגיל נתן את ה1-2 דריבלים מיותרים שלו שם על הקו אבל בכל מקרה הוא אחלה שחקן לדעתי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
יציבות היא שם המשחק.לא מספיק כרגע.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
היחיד בקבוצה עם כושר של שחקן כדורגל מקצועני