UH99

פורום אוהדי הפועל תל אביב
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

Red_man כתב: 28 ינואר 2025, 09:41 סגירת יציעים זה עונש מגוכח מהסיבה שהוא הוכיח כלא יעיל. רק קנסות כבדים וחובת התייצבות בתחנת משטרה בזמן משחק. כל השאר לא יעזור
זה עונש מגוכח בגלל שההנהלות הרופסות שלנו ברגל ובסל דאגו להעביר את כל אנשי שער 5 ליציעים אחרים בחינם.
אני מסכים שזה לא צעד אפקטיבי, הצעד האפקטיבי היחיד הוא ענישה וקנסות פרטניים, אבל אם כבר עשית את הצעד הזה לפחות אל תיתן להם פרס ותעביר אותם ליציע אחר שישחירו גם אותו.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

טוכמן בוואלה

הפועל תל אביב לא תספוג הפסד טכני בגין אירועי אמש. העובדה שהמשחק הגיע לסיומו, תבוא לזכות האדומים, על אף המקרה החמור במהלך המשחק. פריצת שלושת האוהדים לכר הדשא ותקיפת השוער מתן עמבר אמורות להוביל לעונש של הפחתת נקודת ליגה אחת לפחות ויתווסף אליה גם עונש על תנאי של הורדת שתי נקודות, ואולי אפילו יותר.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

dino כתב: 28 ינואר 2025, 10:29 טוכמן בוואלה

הפועל תל אביב לא תספוג הפסד טכני בגין אירועי אמש. העובדה שהמשחק הגיע לסיומו, תבוא לזכות האדומים, על אף המקרה החמור במהלך המשחק. פריצת שלושת האוהדים לכר הדשא ותקיפת השוער מתן עמבר אמורות להוביל לעונש של הפחתת נקודת ליגה אחת לפחות ויתווסף אליה גם עונש על תנאי של הורדת שתי נקודות, ואולי אפילו יותר.
בליגה כזאת צפופה וכל נקודה יכולה להיות משמעותית בסוף כיף לדעת שיש כאלה אנשים נהדרים בקהל שלנו. אנשים שטובת הקבוצה תמיד לנגד עיניהם.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

צריך להתחיל לספור כמו עם שוערים
כמה נקודות הביאו וכמה הורידו
htafan99
קיבל.ה  57 לייקים

אחלה עופר ינאי
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

htafan99 כתב: 28 ינואר 2025, 10:36 אחלה עופר ינאי
מה הקשר?
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  328 לייקים

dino כתב: 28 ינואר 2025, 10:29 טוכמן בוואלה

גם מינוס נקודה זה איום ונורא, אבל מינוס 3 או יותר זה אסון ואין לי ספק שינסו להגיע לשם
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

אחרי הורדת נקודות בכדורסל ועונש נוסף שבדרך כבר עכשיו
הורדת נקודות בכדורגל
מה קורה עם בכדוריד? אסור להזניח וחייב לשמור על עקביות שאף אחד לא יקופח

Sent from my 22101320G using Tapatalk

dino
קיבל.ה  2441 לייקים

ועמבר, איזה מטרה שמצדיקה את סיכון הורדת הנקודות.
מישהו שעד לפני שבוע לא ידעתי שיש שחקן כזה
arik89
קיבל.ה  96 לייקים

נמאס משירי שואה, נמאס מזה שמפריעים בהמנון, נמאס מההתפרעויות האלה. נמאס. לא צריך את זה, לא בבלומפילד ולא ביד אליהו
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

dino כתב: 28 ינואר 2025, 11:22 ועמבר, איזה מטרה שמצדיקה את סיכון הורדת הנקודות.
עמבר זה בן אדם שלא ידעתי את שמו עד סיום המשחק נגד רמת השרון וזה בן אדם שעוד שנתיים אני לא אזכור שהיה קיים.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

תא מרבוטא כתב: 28 ינואר 2025, 06:42
עידן סרור כתב: 28 ינואר 2025, 01:37 אני יושב בשער 4, לא זרקתי חפץ מעולם, לא קשור לאולטראס, ובעד שהשניים ישבו בכלא למען יראו וייראו כי זה בקלות יכול להיגמר באסון חמור יותר.
זריקת הכוסות והחפצים חייבת להיעלם מהיציע כנל.

הסקת המסקנות שלי אומרת שככל הנראה, 2 אוהדים שישבו בשורה הראשונה/על המעקה נכנסו לתחום המגרש בזמן חגיגת הגול(שזה קורה בכל משחק, לא יודע למה, אני יושב די למעלה, מאמין שמתוך פחד להמחץ).
זו לא הצדקה, זו פשוט השערה שהם לא תכננו את ה*פריצה* במכוון. הם בחרו לקחת את החגיגת גול ולעשות את המעשה הנבזה הזה זה כי הם 2 בני זונות אפסים שצריכים לשבת בכלא, מה הארגון אשם?
גם זורקי החפצים.

הדעה הרווחת באשכול היא שהאולטראס עשה את זה/אשם בזה, מה אני לא רואה נכון?
איך אפשר למנוע דבר כזה?
זה לא תפקיד מאבטחים/שוטרים?

את זריקת החפצים, אני משוכנע שיש להם את היכולת להפחית את זה בצורה משמעותית.
אבל הפריצות לדשא, איך הם יכלו למנוע את זה?
שאלה טובה
מה עשו במועדונים אחרים שנאבקו בחוליגניזם?
להכניס לכלא/עונש מרתיע באמת.
יש פתרון שאני פחות אוהב אבל עדיין הוא פתרון וזה גדרות.
תופעת זריקות החפצים היא מטרד שיש בכדורגל העולמי בכללי בתקופה האחרונה, האולטראס יכול וצריך לדאוג להפחית אתזה עד כמה שהם יכולים, אבל חייבת להיות ענישה יותר מרתיעה ואפקטיבית.
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

כל כך מתסכל שהיציע מתפקד כעיר מקלט לעברייני צעצוע שלאף אחד לא בוער לטפל בהם, ואנחנו צריכים לאכול את הלב ולדאוג שיורידו נקודות ולא נעלה בגלל זה ליגה.
בלתי נסבל.
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  328 לייקים

Red_man כתב: 28 ינואר 2025, 11:28
עמבר זה בן אדם שלא ידעתי את שמו עד סיום המשחק נגד רמת השרון וזה בן אדם שעוד שנתיים אני לא אזכור שהיה קיים.
אחרי שנקבל הפסד טכני או הורדה של 3+ נק׳ או גם וגם וזה מה שאולי יפגע בעליית ליגה תאמין לי שלא תשכח את השם גם שנים קדימה
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

Carajo כתב: 28 ינואר 2025, 12:02
Red_man כתב: 28 ינואר 2025, 11:28
אחרי שנקבל הפסד טכני או הורדה של 3+ נק׳ או גם וגם וזה מה שאולי יפגע בעליית ליגה תאמין לי שלא תשכח את השם גם שנים קדימה
יש יותר סיכוי שאני אזכור את השמות של העבריינים שפרצו לדשא מאשר שאני אזכור איך קראו לו.
אל תטעה, אני לא חושב שיש שני צדדים למטבע וכדי שלא נאכל זרנוק שיפגע במאבקי העלייה המועדון חייב לפעול בצורה אגרסיבית נגדם ברמה שיתמוטטו כלכלית ופתיחת תיקים בהוצאה לפועל. מבחינתי שאותם שלושה אנשים ימשכנו את עתידם עד הקבר ומעבר בגלל מה שעשו אתמול.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

אף אחד פה לא ייתן הפסד טכני. בעבר לא נתנו הפסדים טכניים על מקרים הרבה יותר חמורים
אני מהמר שבהנחה שאכן עצרו את האוהדים, ישללו מהם מנויים ויגישו תביעות אזרחיות, גם נקודה לא תרד לנו.
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  328 לייקים

לאור מה שקרה אתמול בסמי עופר, ההתעסקות הבלתי פוסקת (והמוצדקת) של התקשורת בשני המקרים והעמדות המאוד חריפות שמיקי זוהר נקב בהן אתמול, יש לי תחושה שינסו לעשות את המקסימום כדי לפגוע גם בנו וגם במכבי חיפה
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

מיקי זוהר הזה, איזה דמגוג מטומטם (את מי הוא אוהד אגב?)
כן, בואי נמשיך להוריד נקודות לקבוצות. זה עבד מצוין עד עכשיו.
הוא עוד מוסיף ואומר, אם האוהדים יידעו שזה פוגע בסיכוי האליפות אולי האוהדים הטובים יקיאו החוצה את הפורעים. בטח, רק אני אלך עכשיו לריב עם עבריינים במגרש. כזה מטומטם
הדבר היחיד שיקרה זה שקהל לא יגיע למגרשים

גם ברקוביץ: ״הורדת נקודות מאסיבית למכבי חיפה״ ואז הוא מוסיף סגירת יציע ואומר: ״למה? כי רק 100-200 מתוך ה 5000 הם פורעים״. אז למה הורדת נקודות מאסיבית?
אנשים כל כך טיפשים שזה כואב
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

oleg neduda כתב: 28 ינואר 2025, 12:06 אף אחד פה לא ייתן הפסד טכני. בעבר לא נתנו הפסדים טכניים על מקרים הרבה יותר חמורים
אני מהמר שבהנחה שאכן עצרו את האוהדים, ישללו מהם מנויים ויגישו תביעות אזרחיות, גם נקודה לא תרד לנו.
אני שוב אגיד, עתידית (עזוב את המשחק הזה), המשחק צריך להיות מופסק באותו רגע (וכתוצאה מזה הפסד טכני לקבוצה שהקהל שלה אשם). לא יכול להיות שאוהד יבוא במגע עם שחקן
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

one

בהמשך לעונש הצפוי שצפויה לספוג הפועל תל אביב בעקבות פריצת אוהדיה למגרש ותקיפתם את שוער הפועל נוף הגליל מתן עמבר אמש בבלומפילד, בסביבת אנשי ההתאחדות אומרים שעל אף התקנון החדש, זה לא קשור לנושא של האדומים, ועל כן יש כאן פירוש לא נכון של התקנון החדש, שלא חל על המשחק הזה, כאשר בשלב הזה הרצון הוא לשנות את העונש המסתמן.

בהתאחדות הסבירו שמספר אוהדים ניסו לתקוף את עמבר, שוער נוף הגליל. התקנון החדש קבע שאם אוהד נכנס לצורך הצטלמות עם שחקן, או קבלת חתימה וכיוצא בזה, אז קבעו ענישה כספית, כדי שיהיה משהו קבוע ובכך לא יצטרכו לטרטר את הקבוצות ולשגע את המערכת.

עם זאת, מה שהיה אמש זה ניסיון תקיפה של שוער נוף הגליל ולפי סביבת אנשי ההתאחדות, בהתאם לתקנון כן אפשר להעמיד לדין על ניסיון פגיעה בשחקן, וזה מצריך הפסד טכני להפועל תל אביב ואף אולי הורדת נקודה, כמו שקרה במקרה של בני סכנין עם הפועל באר שבע מוקדם יותר העונה בליגת העל
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  328 לייקים

שיגידו שרצו תמונה
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

ושהוא סרב אז דחפו אותו
Segev
קיבל.ה  426 לייקים

אין שום, אבל שום סיבה גם בתקנון ההזוי של ההתאחדות לכדורגל להוריד לנו גם לא עשירית נקודה.
תפסיקו לנרמל את זה
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

היה מקרה זהה בשבוע שעבר למכבי
הורידו להם נקודה?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

Segev כתב: 28 ינואר 2025, 12:53 אין שום, אבל שום סיבה גם בתקנון ההזוי של ההתאחדות לכדורגל להוריד לנו גם לא עשירית נקודה.
תפסיקו לנרמל את זה
למה כלב מלקק לעצמו את הביצים?
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  328 לייקים

L.S כתב: 28 ינואר 2025, 12:54 היה מקרה זהה בשבוע שעבר למכבי
הורידו להם נקודה?
קנס כספי.
יסבירו את זה שבמקרה מכבי המאבטח היה זריז מספיק ועצר את האוהד מט מגד עמוס ופה הייתה דחיפה של השוער
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

בתפיסה שלי אולטראס זה ארגון שקנאי לקבוצה שלו, אם אלה היו אולטראס הפועל אנשים ביציע שהם שולטים בו היו מפחדים לעשות מעשים שיכולים לפגוע בקבוצה.
אלה לא אולטראס הפועל
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

Segev כתב: 28 ינואר 2025, 12:53 אין שום, אבל שום סיבה גם בתקנון ההזוי של ההתאחדות לכדורגל להוריד לנו גם לא עשירית נקודה.
תפסיקו לנרמל את זה
תפסיק לנרמל אוהדים שפורצים לדשא וזורקים גולות ומצתים על שחקנים.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 28 ינואר 2025, 13:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
אונישנקו
קיבל.ה  411 לייקים

dino כתב: 28 ינואר 2025, 12:52 one

בהמשך לעונש הצפוי שצפויה לספוג הפועל תל אביב בעקבות פריצת אוהדיה למגרש ותקיפתם את שוער הפועל נוף הגליל מתן עמבר אמש בבלומפילד, בסביבת אנשי ההתאחדות אומרים שעל אף התקנון החדש, זה לא קשור לנושא של האדומים, ועל כן יש כאן פירוש לא נכון של התקנון החדש, שלא חל על המשחק הזה, כאשר בשלב הזה הרצון הוא לשנות את העונש המסתמן.

בהתאחדות הסבירו שמספר אוהדים ניסו לתקוף את עמבר, שוער נוף הגליל. התקנון החדש קבע שאם אוהד נכנס לצורך הצטלמות עם שחקן, או קבלת חתימה וכיוצא בזה, אז קבעו ענישה כספית, כדי שיהיה משהו קבוע ובכך לא יצטרכו לטרטר את הקבוצות ולשגע את המערכת.

עם זאת, מה שהיה אמש זה ניסיון תקיפה של שוער נוף הגליל ולפי סביבת אנשי ההתאחדות, בהתאם לתקנון כן אפשר להעמיד לדין על ניסיון פגיעה בשחקן, וזה מצריך הפסד טכני להפועל תל אביב ואף אולי הורדת נקודה, כמו שקרה במקרה של בני סכנין עם הפועל באר שבע מוקדם יותר העונה בליגת העל
כתבה ברמה של ילד בגן.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

רדפוקס כתב: 28 ינואר 2025, 13:18
תפסיקו לנרמל את זה
תפסיק לנרמל אוהדים שפורצים לדשא וזורקים גולות ומציתים על שחקנים.
מה הקשר?

אי אפשר לגנות את ההתנהגות הבזויה מאתמול ובאותה נשימה להגיד שאין שום הצדקה להורדת נקודות?

מה אשמה הפועל במעשה של שתי דבילים?
למה צריך לפגוע ספוטיבית במועדון כדורגל בגלל התנהגות בזויה של 2 מאוהדיה?

מה אתם מנרמלים את זה בכלל?

היתה להפועל דרך למנוע מהם להכנס אתמול?

המפגרים האלה בידיים של המשטרה, שיזיינו אותם. למה צריך להוריד לנו נקודות?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

אני באמת לא מבין למה הקבוצה צריכה להיענש, או אפילו סגירת יציע שפוגע ב5000 אוהדים, בטח שיש צילומי פנים ברורים של הפורעים.

שתי פעולות פשוטות מאוד לביצוע -

1. למצות עם הדין עם הפורעים באופן הקשה ביותר.
2. להחליף חברת אבטחה, שפשוט אחראית על המחדל הזה ולא יודעת להתמודד עם אירועים מסוג זה.
מספיק לראות את אופי המאבטחים, שפרוסים לאורך השערים. דבר נוסף, הם היו חייבים לעשות שיעורי בית לפני המשחק לדעת את הרגישות, בטח שמהדקה הראשונה יש הקנטות וזריקת חפצים ולשים 50 מאבטחים מצידי לכל אורך השער שלא יהיה מצב לאפשרות מעבר.
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

לא הגיוני שהמחלה לא יקבלו כלום ( קנס וכו ) כי מאבטח עשה את העבודה שלו ואנחנו נקבל כי הוא לא. הגיע הזמן לתבוע חברות אבטחה, וכמובן את האוהדים. אם היו פורצים מאות אוהדים, אוקיי, אבל את הכמה אוהדים שפרצו?
אבל אנחנו בישראל וזה לא מעניין איש, ועם האווירה שנוצרה עם המטומטמים בירוק בכלל.
והכי מצחיק לקרוא מה אמר מפקד מחוז חוף, שלהכניס שוטרים ליציע היה גורם בלגן, לא נראה לי שהוא סגור מהי מטרת שיטור. כמה שאני מתעב את המשטרע, המאבטחים ששוכרים אצלנו לא יכולים לעשות עבודה נורמלית מול הדרעק הישראלי. אז או שיקימו יחידת אבטחה ספציצית, או שיקימו גוף שיטור בפיקוח ציבורי כך שיעשה סדר ולא אלימות. ויחד עם האכיפה, עונשים כבדים. זה כל כך לא מסובך, אבל לא בפרטאץ' שלנו.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

redrony כתב: 28 ינואר 2025, 12:31
oleg neduda כתב: 28 ינואר 2025, 12:06 אף אחד פה לא ייתן הפסד טכני. בעבר לא נתנו הפסדים טכניים על מקרים הרבה יותר חמורים
אני שוב אגיד, עתידית (עזוב את המשחק הזה), המשחק צריך להיות מופסק באותו רגע (וכתוצאה מזה הפסד טכני לקבוצה שהקהל שלה אשם). לא יכול להיות שאוהד יבוא במגע עם שחקן
אני יכול להסכים עם זה, אבל ברגע שלא הופסק המשחק והוא הושלם, אין להם שום תקדים שעל בסיסו הם יכולים לפסוק הפסד טכני. בדיוק כפי שלא היה בכלל שיחה דומה לפני שבוע כשאוהד ניסה לפגוע בשוער של ריינה (אני מניח שגם שם השוער הרגיש מאוים). אני מהמר שזה ייגמר גם בלי מינוס נקודה, אבל לא רואה שום מצב שבו ייפגעו בנו ברמת הנקודות ביותר ממינוס של נקודה אחת
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

נכוו זה בהחלט מטומטם , למה להמשיך את המשחק בדיעבד אם הוא חסר משמעות בגלל המקרה הזה ? הורדת נקודות או הפסד טכני צריכים להיות במידה והמשחק לא הושלם במלואו
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

oleg neduda כתב: 28 ינואר 2025, 14:20
redrony כתב: 28 ינואר 2025, 12:31
אני יכול להסכים עם זה, אבל ברגע שלא הופסק המשחק והוא הושלם, אין להם שום תקדים שעל בסיסו הם יכולים לפסוק הפסד טכני. בדיוק כפי שלא היה בכלל שיחה דומה לפני שבוע כשאוהד ניסה לפגוע בשוער של ריינה (אני מניח שגם שם השוער הרגיש מאוים). אני מהמר שזה ייגמר גם בלי מינוס נקודה, אבל לא רואה שום מצב שבו ייפגעו בנו ברמת הנקודות ביותר ממינוס של נקודה אחת
אני מסכים ואני מאוד מקווה שאתה צודק ובאותה נשימה צריכים לשים גבולות
אגב - גם מה שקרה עם טועמה בקרן בדרבי, גם רימון ההלם על אבוקסיס, הדרבי שהופסק 3 פעמים וזרקו כדורים, ועוד כל מיני, (כל אחד צריך להשפט לגופו של מקרה) הם לא מקרים שצריך להשלים איתם. אוהדים צריכים להשאר ביציעים, הם והחפצים שביד שלהם. התפתחה פה תרבות שלאט לאט מנרמלת כל מיני התנהגויות. זה חייב להפסק
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

רק הפועל כתב: 28 ינואר 2025, 14:24 נכוו זה בהחלט מטומטם , למה להמשיך את המשחק בדיעבד אם הוא חסר משמעות בגלל המקרה הזה ? הורדת נקודות או הפסד טכני צריכים להיות במידה והמשחק לא הושלם במלואו
אפשר תאורטית להמשיך את המשחק מהנקודה שהוא הופסק. לא יודע, זה מורכב.

מה שבטוח צריך, זה לנקות את המגרשים מהאנשים האלה
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

מרגיש שיש כאן כמה אנשים שמייחלים לעונש כבד כדי להפנות את האצבע המאשימה לאולטראס ולהגיד הנה אמרנו לכם

אתם לא פחות גרועים מהם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
בני12
קיבל.ה  1607 לייקים

L.S כתב: 28 ינואר 2025, 14:50 מרגיש שיש כאן כמה אנשים שמייחלים לעונש כבד כדי להפנות את האצבע המאשימה לאולטראס ולהגיד הנה אמרנו לכם

אתם לא פחות גרועים מהם
אנחנו מפנים אליהם את האצבע המאשימה עוד לפני שאנחנו יודעים בכלל מה יהיה העונש
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

L.S כתב: 28 ינואר 2025, 14:50 מרגיש שיש כאן כמה אנשים שמייחלים לעונש כבד כדי להפנות את האצבע המאשימה לאולטראס ולהגיד הנה אמרנו לכם

אתם לא פחות גרועים מהם
אני חושב שהתגובה שלך לא פחות גרועה מהם.
תראה לי אחד שמייחל לעונש כבד.
אתמול יצא לי החשק מהמשחק כי באינסטינקט שלי כבר לא היה לו משמעות.

אנשים פה מדברים על מקרים חוזרים פעם אחרי פעם שמזיינים את הקבוצה. בכל עונה, בכל ענף, בכל מצב. גם בדרבי אליפות סל שנה שעברה.
אם יש דבר שאני בטוח בו זה שככל שהעונש לקבוצה יהיה כבד יותר ככה הסיכוי שזה ייעלם קטן יותר

רק עונשים פרטניים
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

אף אחד לא מייחל פה לעונש קשה. פשוט נמאס כבר מהאלימות הזאת. זה מוציא את החשק
שליחת תגובה