דרבי גמר גביע 2.6
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
צפיתי שוב באירוע ואם יש עבירה פה זו עבירה של פרץ פשוט בושה שופטים פח
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מצטרף.ראיתי את זה שוב וזה די ברור:
העבירה היא של דור פרץ על אייזן , כי הוא בועט לאייזן ברגל:
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=369992
בטלויזיה בזמן המשחק עצרו את התמונה על הרגל של אייזן כלומר על סוף המהלך , ולכן חשבתי שהייתה עבירה.
העבירה היא של דור פרץ על אייזן , כי הוא בועט לאייזן ברגל:
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=369992
בטלויזיה בזמן המשחק עצרו את התמונה על הרגל של אייזן כלומר על סוף המהלך , ולכן חשבתי שהייתה עבירה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
בליגה הספרדית יש תוכנה שמריצים בתלת מימד שמשנה את הזווית ראיה.
מעניין עם ניתן לבדוק בעזרתה האם יש עבירה.. אבל בגדול זה נראה שיש.
בכל מקרה הטענה היחידה שלי יש היא על הדחיפה של גרופר בגול שלהם.
מעניין עם ניתן לבדוק בעזרתה האם יש עבירה.. אבל בגדול זה נראה שיש.
בכל מקרה הטענה היחידה שלי יש היא על הדחיפה של גרופר בגול שלהם.
-
- קיבל.ה 949 לייקים
זה לא פאול, זה לא פאול שפוסל גול, זה לא פאול שבגללו נותנים איתות בוואר, זה לא פאול ששורקים בדקה 115 גמר גביע דרבי, כן למעמד יש חשיבות
זה לא פאול
זה לא פאול
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
שמעו שאני בשוק הראתי לאבא שלי שלא מבין דבר בכדורגל את האירוע מקרוב ושאלתי אותו מי עשה פה את העבירה והוא אמר בלי לחשוב בכלל שהשחקן ב"צהוב"
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
זה לא פאול. והזווית שוואר הראה מטעה.
זה בחיים לא פאול, בטח לא אדום.
דווקא שופט ששורק על כל מגע פתאום לא שורק, למה? כי העבירה של פרץ. הואר צריך להתערב רק אם זה מאה אחוז. זה בושה. ואנחנו פראיירים. אני אגיד את זה בפעם המאתיים, אם לא ירדנו מהמגרש אחרי דבר כזה אז אין לנו מה להמשיך לצפות שזה לא יקרה שוב.
היה ברור לפני המשחק שהשופטים יתנו את המתנות שלהם לגרמנים.
זה בחיים לא פאול, בטח לא אדום.
דווקא שופט ששורק על כל מגע פתאום לא שורק, למה? כי העבירה של פרץ. הואר צריך להתערב רק אם זה מאה אחוז. זה בושה. ואנחנו פראיירים. אני אגיד את זה בפעם המאתיים, אם לא ירדנו מהמגרש אחרי דבר כזה אז אין לנו מה להמשיך לצפות שזה לא יקרה שוב.
היה ברור לפני המשחק שהשופטים יתנו את המתנות שלהם לגרמנים.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1185 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
https://www.facebook.com/HapoelFans/pos ... 8991417689
בלינק יש וידאו של ה"פאול"
בלינק יש וידאו של ה"פאול"
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
חוזר בי, זה כן אדום.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 371 לייקים
די נו, לא בוחנים פאול לפי תמונה. זה לא בדיקת נבדל
-
- קיבל.ה 271 לייקים
אחי מה קורה איתך, זו תמונה, תראה את הוידאו.
לא נגע בו.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
ראיתי את הוידאו, זה שיכנע אותי שזה אדום.
פקקים גבוהים לרגל.
גועל נפש.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
לא פאול ולא אדום בחיים
שופט שאסור לו לדרוך במגר כדורגל יותר בחיים שלו
שלא נדבר על הפנדל ששרק שהיה קילומטר מהרחבה, מביש
שופט שאסור לו לדרוך במגר כדורגל יותר בחיים שלו
שלא נדבר על הפנדל ששרק שהיה קילומטר מהרחבה, מביש
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני לא מבין אותכם.KingAlpaca כתב: ↑03 יוני 2021, 01:09ראיתי את הוידאו, זה שיכנע אותי שזה אדום.
פקקים גבוהים לרגל.
גועל נפש.
אלפקה צודק ב 1000%
-
- קיבל.ה 4 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אני מבין את ההטעיה, אבל את הרגלי הוא הרים אחרי, ככה שהוא לא סיכן אף אחד. ודור פרץ יזם את המגע כדי למשוך עוד זמן ולעשות הצגה.El dudernio כתב:אני לא מבין אותכם.KingAlpaca כתב: ↑03 יוני 2021, 01:09ראיתי את הוידאו, זה שיכנע אותי שזה אדום.
פקקים גבוהים לרגל.
גועל נפש.
אלפקה צודק ב 1000%
בתחילת ההצגה הוא תופס את הברך פתרום בסוף את הקרסול. הצגה והזווית עצמה מרתיחה. אם יראו מתישהו עוד זווית תוכלו לראות כמה זה ממש לא פאול
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 516 לייקים
ואללה כן זה פאול. כניסה ברוטאלית, אם הפקקים היו כלפי מטה זה היה משהו אחר לגמרי.
ברגע שגולשים ככה כלפי הברך, גם אם נגעת בהתחלה בכדור והוא כבר בכיוון אחר, ברגע שאתה מסיים את התיקול עם הפקקים בתוך הרגל/ברך של היריב זה פאול אין מה לעשות.
ברגע שגולשים ככה כלפי הברך, גם אם נגעת בהתחלה בכדור והוא כבר בכיוון אחר, ברגע שאתה מסיים את התיקול עם הפקקים בתוך הרגל/ברך של היריב זה פאול אין מה לעשות.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
זה מקרה מאד גבולי.
פפיר ראה והחליט להמשיך, תעמוד מאחורי ההחלטה הראשונית שלך.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
פפיר ראה והחליט להמשיך, תעמוד מאחורי ההחלטה הראשונית שלך.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
תקשיב אני לא יודע על מה אתה מדבר.Chegi כתב: ↑03 יוני 2021, 01:14אני מבין את ההטעיה, אבל את הרגלי הוא הרים אחרי, ככה שהוא לא סיכן אף אחד. ודור פרץ יזם את המגע כדי למשוך עוד זמן ולעשות הצגה.El dudernio כתב:אני לא מבין אותכם.KingAlpaca כתב: ↑03 יוני 2021, 01:09
ראיתי את הוידאו, זה שיכנע אותי שזה אדום.
פקקים גבוהים לרגל.
גועל נפש.
אלפקה צודק ב 1000%
בתחילת ההצגה הוא תופס את הברך פתרום בסוף את הקרסול. הצגה והזווית עצמה מרתיחה. אם יראו מתישהו עוד זווית תוכלו לראות כמה זה ממש לא פאול
שניהם הולכים לכדור. פרץ בריצה ואייזן בגליש.
אף אחד מהם חא נוגע בכדור ואיזן נוגע עם הפקקים בשוק של פרץ.
פרץ מהרגע הראשון מחזיר את השוק.
אתה יכול להגיד נו לא ראית תן למשחק להיות מוכרע על הדשא... אבל הגדול אין מה לעשות היה פאול
-
- קיבל.ה 371 לייקים
-
- קיבל.ה 554 לייקים
פפיר המזדיין לקח את גביע וחבל מאוד שלא פוצצנו את המשחק אחרי.
שום מילה על זה שהשןפט נמצא מטר!! מהאירוע מסתכל מעמדה מצויינת ולא שורק לעבירה
אין לי ספק שמצב הפוך זה לא עבירה
מקווה שהפועל יבקשו לפסול את פפיר אחרי שרצח אותנו
שום מילה על זה שהשןפט נמצא מטר!! מהאירוע מסתכל מעמדה מצויינת ולא שורק לעבירה
אין לי ספק שמצב הפוך זה לא עבירה
מקווה שהפועל יבקשו לפסול את פפיר אחרי שרצח אותנו
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
זה מסוג המקרים שאפשר לשרוק ואפשר שלא. הם הגיעו לכדור ביחד אבל אייזן גלש עם הרגל קדימה שזה מסוכן. ברמת האגרסיביות של המשחק הזה לא היה כאן משהו חריג.
אם היו מאשרים את הגול אף אחד לא היה מזכיר את זה בכלל אחרי המשחק, אז על דבר כזה לפסול גול בדקה 116 ועוד לתת אדום (הזייה)?
החלטה מגוחכת בעיני, ואני אגב בדרך כלל חושב שהפורום הזה מכלה את זמנו על בכי מטופש בכל הנוגע לכמה השופטים דופקים אותנו.
אם היו מאשרים את הגול אף אחד לא היה מזכיר את זה בכלל אחרי המשחק, אז על דבר כזה לפסול גול בדקה 116 ועוד לתת אדום (הזייה)?
החלטה מגוחכת בעיני, ואני אגב בדרך כלל חושב שהפורום הזה מכלה את זמנו על בכי מטופש בכל הנוגע לכמה השופטים דופקים אותנו.
השופט הולך לראות בואר אירוע של פסילת תואר. הוא לא מבקש עוד זוויות. רואים את האירוע מזווית אחת שבאמת לא הכי ברורה. קשה לראות מי פוגע בכדור ומי פוגע ברגל של מי קודם וכו. מהזוית הזאת זה נראה שיש לכל הפחות משחק מסוכן של אייזן. החלטה של פסילת גול צריכה להיות ב 100% ואי אפשר לקבל את זה מהזווית שאני ראיתי.
הוא גם לא מבקש לראות את כל המהלך. העבירה על החצי, לא ברחבה ולא קרוב לשער. האם צריך לפסול שער על זה? הפוך בחיים הוא לא פוסל.
האדום לאייזן בכלל הזוי. זה נראה כאילו הם חיפשו להצדיק את פסילת השער בכרטיס אדום. אני משוכנע שאם לא היה גול אז הואר בכלל לא היה מתערב במה שקרה שם.
הוא גם לא מבקש לראות את כל המהלך. העבירה על החצי, לא ברחבה ולא קרוב לשער. האם צריך לפסול שער על זה? הפוך בחיים הוא לא פוסל.
האדום לאייזן בכלל הזוי. זה נראה כאילו הם חיפשו להצדיק את פסילת השער בכרטיס אדום. אני משוכנע שאם לא היה גול אז הואר בכלל לא היה מתערב במה שקרה שם.
-
- קיבל.ה 949 לייקים
שיפוט מחו״ל במשחקים איתם
long live the zapta
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
אירוע מביך, ואני עדיין בהלם אחרי השמחה הפסיכית בגול, שהוא אכן נפסל. עדיין בהלם מזה.
אבל כנראה שצריך להיות ממש טוב כדי שיחשבנו לך.
לדעתי אם אנחנו היינו מגיעים מהפוזיציה של אחת הקבוצות הטובות בישראל הגול היה מאושר. מחשבנים להם מה לעשות.
כל כך רציתי שהשחקנים יירדו מהמגרש.
אבל כנראה שצריך להיות ממש טוב כדי שיחשבנו לך.
לדעתי אם אנחנו היינו מגיעים מהפוזיציה של אחת הקבוצות הטובות בישראל הגול היה מאושר. מחשבנים להם מה לעשות.
כל כך רציתי שהשחקנים יירדו מהמגרש.
יחד, רק יחד! 

- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בדיוק! היה חייב לרדת מהמגרש. רוצים לקחת ככה? קחו.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
מה קרה לטל בן חיים שהיה נראה מאופק באירוע ובכלל? גם הוא קיבל הוראה מביבי להיות במלונה יחד עם דויד אמסלם?
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
בחור חבל על הזמן.מריו פצ'אלקה כתב: ↑03 יוני 2021, 01:24 https://www.one.co.il/Article/20-21/1,0 ... tml?ref=hp
ראיון עצום של איינבינדר, איזה פיגורה
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
מה היו אומרים השדרים הפרשנים וכותרות כל האתרים ועיתונים אם זה היה בדיוק הפוך?
דבר אחד בטוח
כמו ברבע גמר נגד בית״ר ב2011,כולם היו מתנפלים על השופט והוואר.
דבר אחד בטוח
כמו ברבע גמר נגד בית״ר ב2011,כולם היו מתנפלים על השופט והוואר.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
חבר'ה מצטער מאוד מאוד תריצו את התיקול של אייזן ופרץ בהילוך הכי איטי שלכם, שניהם נוגעים בכדור באותו רגע אין שום פאול בעולם הזה. נשדדו בכל מובן המילה. טינופת של שיפוט וטינופת של ואר.
It's 1991 and I refuse to come wack
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
ראיתי עכשיו לראשונה את זה מהטלויזיה ואני בכלל לא בטוח שהיה פאול,אולי על האיזור של משחק מסוכן אבל בטוח שלא כרטיס אדום.
לעזאזל כל דבר גבולי הולך איתם.נגיעה בשוער ברחבת החמש בגול של פרץ ב1-1 לא נפסלה,אבל הנבלות הולכים אחרי הגול 3 מהלכים אחורה בשביל לזיין לנו תגביע.
לעזאזל כל דבר גבולי הולך איתם.נגיעה בשוער ברחבת החמש בגול של פרץ ב1-1 לא נפסלה,אבל הנבלות הולכים אחרי הגול 3 מהלכים אחורה בשביל לזיין לנו תגביע.
רדיוס לבית"ר!
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
דרך אגב,צריך לתת את הדעת לגבי השלט של השואה.אני מרגיש ממש לא בנוח עם שירי השואה,ועצם זה שקבוצה של אנשים יודעת שהשירים האלה מפריעים מאוד לאוהדים אחרים ולא נמנעת מלעשות את זה זה לא מכבד חלק גדול מהקהל , אבל השלט הגדול שהרימו מייצג את כלל הקהל ובכלל את הפועל כמועדון מעצם היותו ביציע ,זה ממש זריקת זין.בנוסף לזה שכבר דובר רבות על החלק של הקהל בזה שרוכשים לא רוצים להגיע,אני מאמין שזו דוגמא רלוונטית מאוד.
רדיוס לבית"ר!
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
מי שטוען שזה פאול של אייזן שיסתכל שוב בווידיאו שצורף קודם מפייסבוק. תראו את התנועה של הרגל של אייזן אחרי המפגש. הרגל שלו עפה הצידה מהבעיטה של פרץ בו. אם הייתה הרגל של אייזן פוגשת את זו של פרץ כפי שנטען, אז פרץ היה עף בסלטה מעל אייזן ולא נופל קדימה כהמשך לתנועה שלו. לגבי הכאבים של פרץ, כל מי שבעט פעם ברגל של מישהו במשחק יודע שזה כואב. זה לא הופך את זה לפאול. אייזן גולש בין הכדור לפרץ וחוטף בעיטה. פאול של משחק מסוכן גבולי מארץ הגבוליים (הרגל לא כזו גבוהה) ובחיים אבל בחיים לא כרטיס אדום.
אל תירא הפועל, אל תירא!
כי מנצ'סטר הלא אתה!
ואם שלום בא, מי לא יירא?!
מי לא יירא?!
כי מנצ'סטר הלא אתה!
ואם שלום בא, מי לא יירא?!
מי לא יירא?!
אין פה פאול בחיים,
הכדור היה ביניהם אייזן עם הפקקים קדימה לכיוון הצד ולא לכיוון הרגל של פרץ.
אם פרץ בא משמאל איך יכול להיות שגם הכדור פוגע ברגל ימין של אייזן וגם הפקקים של אייזן פוגעים ברגל של פרץ?
כמו שרשמו כדי להצדיק את הביטול הוא גם נתן אדום.
מוזר שלא הראו את הזווית של מאחורי השער היה מראה בוודאות שהרגל של אייזן לא נגעה בו.
בושה!
הכדור היה ביניהם אייזן עם הפקקים קדימה לכיוון הצד ולא לכיוון הרגל של פרץ.
אם פרץ בא משמאל איך יכול להיות שגם הכדור פוגע ברגל ימין של אייזן וגם הפקקים של אייזן פוגעים ברגל של פרץ?
כמו שרשמו כדי להצדיק את הביטול הוא גם נתן אדום.
מוזר שלא הראו את הזווית של מאחורי השער היה מראה בוודאות שהרגל של אייזן לא נגעה בו.
בושה!
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1439 לייקים
לא נראה שהיה פאול, בטח לא פאול ברור מהזווית שהוצגה. אולי מזוויות אחרות באמת יהיה ניתן לבסס טענה כלשהי.
לאורך כל המשחק פרץ קיבל יחס טוב מהשופטים, נהיה מאמי לאומית: אם זה שכשהוא עולה על שחקנים בכדור גובה לא שורקים עבירה, בצהוב של אליאס - הוצאת כדור נקייה שאפילו זיכתה את הפועל בכדור חוץ וזה נהיה עבירה וצהוב, אחרי שקיבל טיפול של חמש דקות אפולו לא יצא מתחומי המגרש, כל נפילה שלו זה פאול (ומה שלא נשרק באותו רגע נשרק בדיעבד ואיזה כאב לב) וכמובן הגול בדרבי הקודם ששחקן גולש לתוך שוער בתיבת החמש ובעיני השופטים זה חוקי לחלוטין.
לאורך כל המשחק התלוננתי לאנשים שלידי למה הוא מקבל כזה יחס מועדף????
לגבי הוואר - ברורה לי החשיבות שלו, אבל כאוהד זה פשוט הוציא לי את החשק מכדורגל, אני לא שמח בשערים - פעם הייתי מסתכל על השופט והקוון ולפי זה שמח או מבואס, אחרי הגול של אייזן כל מה שעשיתי זה להצביע על דור פרץ ולחכות לראות שלא פוסלים את השער. גם אחרי השער של אלטמן לא סירבתי לשמוח עד שמכבי מתחילים את המשחק מהחצי.
לאורך כל המשחק פרץ קיבל יחס טוב מהשופטים, נהיה מאמי לאומית: אם זה שכשהוא עולה על שחקנים בכדור גובה לא שורקים עבירה, בצהוב של אליאס - הוצאת כדור נקייה שאפילו זיכתה את הפועל בכדור חוץ וזה נהיה עבירה וצהוב, אחרי שקיבל טיפול של חמש דקות אפולו לא יצא מתחומי המגרש, כל נפילה שלו זה פאול (ומה שלא נשרק באותו רגע נשרק בדיעבד ואיזה כאב לב) וכמובן הגול בדרבי הקודם ששחקן גולש לתוך שוער בתיבת החמש ובעיני השופטים זה חוקי לחלוטין.
לאורך כל המשחק התלוננתי לאנשים שלידי למה הוא מקבל כזה יחס מועדף????
לגבי הוואר - ברורה לי החשיבות שלו, אבל כאוהד זה פשוט הוציא לי את החשק מכדורגל, אני לא שמח בשערים - פעם הייתי מסתכל על השופט והקוון ולפי זה שמח או מבואס, אחרי הגול של אייזן כל מה שעשיתי זה להצביע על דור פרץ ולחכות לראות שלא פוסלים את השער. גם אחרי השער של אלטמן לא סירבתי לשמוח עד שמכבי מתחילים את המשחק מהחצי.
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
הוא לא חתום גם לעונה הבאה?הוקיץ' כתב: ↑03 יוני 2021, 01:47בחור חבל על הזמן.מריו פצ'אלקה כתב: ↑03 יוני 2021, 01:24 https://www.one.co.il/Article/20-21/1,0 ... tml?ref=hp
ראיון עצום של איינבינדר, איזה פיגורה
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
פרץ בועט בכף הרגל של אייזן הרבה לפני שאייזן מגיע לקרסול שלו.
זה עד כדי כך ברור שפרץ רואה את זה ומצליח לקפוץ , כדי לנסות להמנע מהפגיעה.
זה עד כדי כך ברור שפרץ רואה את זה ומצליח לקפוץ , כדי לנסות להמנע מהפגיעה.