מה היא חוויתך מהארגון?teknoboy כתב: ↑24 ינואר 2025, 00:381. אני לא טוען ש"קיצונים משני הצדדים". למען הסר ספק, אני חושב שהצד של האולטרס הרסני להפועל מהרבה בחינות (לצד דברים חיוביים, כשהמאזן ביניהם בהחלט יכול וצריך להשתנות), והצד של רל"א לא מזיק וגם די חדש.בר קולמוסא כתב: ↑23 ינואר 2025, 23:091. קיצוניים משני הצדדים ממש, טריק של בני גנץ הבאת פה.
2. מי אלו בדיוק האנשים בצד של הרק-לא-אולטרס (אין דבר כזה) שמעדיפים שהפועל לא תצליח ובלבד שהאולטראס לא יבוא? אין דבר כזה
2. לא טענתי שום דבר כמו שאתה מתאר (שמישהו מעדיף שהפועל תיכשל, העיקר שהאולטרס לא יבואו או העיקר לדפוק את האולטרס).
כן יש פה אנשים שמעדיפים שהאוטלרס לא יגיעו גם אם זה אומר פגיעה בביתיות.
אני מודע לזה שלפעמים אני נשמע כמו מישהו שמנסה להגן על האולטרס, אבל לצערי אני דווקא לא הכי אוהב אותם כארגון (החוויה שלי מהארגון לא הכי נעימה, למרבה הצער).
אבל גם כן לצערי, הגישה של רק-לא-אולטרס שהולכת ומתפשטת בפורום עוד פחות אהובה עליי (אם זה ממש מעניין מישהו אני מוכן להרחיב למה).
להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
אם כלכך הרבה אנשים ישרו קו עם דעת המיעוט ושייכים לאותו ארגון אומר כנראה או שזה הוכתב להם מראש או שבהשתייכותם לארגון רואים את האהדה להפועל באופן שונה מרוב האוהדים.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑24 ינואר 2025, 13:31יכול להיות שאני טועה, אבל מההתרשמות שלי כמות חברי אולטראס שרוצים להישאר חברי ארגון אבל גם חושבים שהוא טועה לגבי יד אליהו והם עצמם מגיעים ליד אליהו לעודד היא אפסית, ובמקרה הטוב זניחה. לדעתי יש פה ישור קו ברמה של מצביעי ליכוד עם כובעי ניצחון מוחלט וערוץ 14 פתוח גם כשהם לא בבית.הלך המומנטום כתב: ↑23 ינואר 2025, 22:29אני לא חושב שיש הרבה אוהדים שלא היו רוצים שזה ייפתר בטווח המיידי.מילפורד כתב: ↑23 ינואר 2025, 10:47 לא מסכים.
לצד הצלחת הקבוצה אני רוצה מקסימום אוהדי הפועל נהנים מההצלחה הזאת, הרי בשביל זה עברנו ליד אליהו.
החרם הזה של האולטראס, משאיר כרגע בחוץ כמה מאות אוהדים כאלה.
עם כל הטענות שיש לי לאולטראס, ויש לי הרבה , את רוב האנשים מתוך הכמה מאות האלו שלא באים אני רוצה איתי ביציע.
את הבודדים עד כדי כמה עשרות שאני לא רוצה ביציע, שהמשטרה ובתי המשפט יטפלו בהם.
העניין הוא שמהיכרותי הדלה עם האולטראס, זה ארגון עם כלכך הרבה עקרונות שהתחושה שלי היא שאם לא מקבלים את עמדתם ודרישותיהם ב-100% אז מתחילה המלחמה.
אם זה אכן ככה, המחשבות רצות להאם לא עדיף בטווח הארוך ארגון אחר עם אנשים שהם יותר פרו הפועל מאשר פרו אולטראס?
ושוב, האם אין אנשים באולטראס / גוש מעודד שחושבים בצורה עצמאית ואומרים לעצמם: אוקיי, אני יכול לחיות עם יד אליהו למשך 3-4 שנים, או שיש עמדה לארגון וכל הגוש המעודד חייב ליישר קו אחרת הוא מחוץ לחבר׳ה?
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
קודם כל, מדובר בחוויה מלפני בערך 12 שנים (תקופת המחאה נגד טביב), לא יודע עד כמה זה רלוונטי לימינו.Adam כתב: ↑24 ינואר 2025, 13:44מה היא חוויתך מהארגון?teknoboy כתב: ↑24 ינואר 2025, 00:381. אני לא טוען ש"קיצונים משני הצדדים". למען הסר ספק, אני חושב שהצד של האולטרס הרסני להפועל מהרבה בחינות (לצד דברים חיוביים, כשהמאזן ביניהם בהחלט יכול וצריך להשתנות), והצד של רל"א לא מזיק וגם די חדש.בר קולמוסא כתב: ↑23 ינואר 2025, 23:09
1. קיצוניים משני הצדדים ממש, טריק של בני גנץ הבאת פה.
2. מי אלו בדיוק האנשים בצד של הרק-לא-אולטרס (אין דבר כזה) שמעדיפים שהפועל לא תצליח ובלבד שהאולטראס לא יבוא? אין דבר כזה
2. לא טענתי שום דבר כמו שאתה מתאר (שמישהו מעדיף שהפועל תיכשל, העיקר שהאולטרס לא יבואו או העיקר לדפוק את האולטרס).
כן יש פה אנשים שמעדיפים שהאוטלרס לא יגיעו גם אם זה אומר פגיעה בביתיות.
אני מודע לזה שלפעמים אני נשמע כמו מישהו שמנסה להגן על האולטרס, אבל לצערי אני דווקא לא הכי אוהב אותם כארגון (החוויה שלי מהארגון לא הכי נעימה, למרבה הצער).
אבל גם כן לצערי, הגישה של רק-לא-אולטרס שהולכת ומתפשטת בפורום עוד פחות אהובה עליי (אם זה ממש מעניין מישהו אני מוכן להרחיב למה).
דבר שני, באותן שנים יצא לי להכיר בצורה שטחית עד בינונית כמה אנשים מהאולטרס (גם מהמוכרים וגם מהמבוגרים יותר של אותם ימים), וברמה אישית עם כולם הסתדרתי מצוין והייתי אומר שהם אחלה אנשים.
אבל, וזה אבל ענקי, כשנוצרה אצל אנשים מסוימים שם תחושה שמישהו אחר מערער על המעמד שלהם כ"מייצגי\מנהיגי\מובילי הקהל" (לפחות זה היה המעמד שלהם בעיני עצמם) אז הם לא רק התעקשו להבהיר את דעתם אלא גם לרמוז שאם היא לא תתקבל אז יהיה לא נעים.
זה כמובן בעיקר דבילי וילדותי (ובאותו הקשר זה גם היה מאוד מאוד מיותר ולא קשור למציאות), אבל גם די מבאס.
עוד דבר מבאס זה שאף פעם היה לא לגמרי ברור מי קובע שם, מי מקשיב למי וכו' וכו' וכל הזמן נוצר רושם שכל אחד שם מדמיין לעצמו תפקיד ומעמד, אז לפעמים היה קצת קשה לפעול מולם.
בקיצור, נראו לי כמו חבורה מבולבלת ולא מאורגנת במיוחד, קצת ילדותית, הרבה עפה על עצמה, ופה ושם מתובלת באלמנטים עם מניירות של עבריינים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
לדעתי חשובה פה הבהרה חשובה: כשאתה כותב ״רק לא אולטראס״ זה מצטייר שאנשים מעדיפים כל דבר כולל כל דבר ובתנאי שהאולטראס לא יהיו בהפועל.
אני לא חושב שיש אנשים כאלה, אולי מעטים מאוד. רוב המתנגדים לאולטראס פשוט אומרים - די נמאס לנו מהם!!! אם זו ההתנהגות שלהם אז לא רוצים אותם בהפועל, שלא יגיעו ליד אליהו ושיעזבו אותנו בשקט.
בהקשר לדבריך: כשאתה אומר שאנשים מסוימים רואים את עצמם כמנהיגי הקהל ודואגים להבהיר לאנשים אחרים ביותר מדיבורים שהם המנהיגים ושאף אחד לא יערער את מעמדם זה לא רק ילדותי וטיפשי, זה גם אלים. ולראייה ככה מתנהג הארגון כלפי אנשים מתוך המועדון (הנהלה, קהל).
אני לא חושב שיש אנשים כאלה, אולי מעטים מאוד. רוב המתנגדים לאולטראס פשוט אומרים - די נמאס לנו מהם!!! אם זו ההתנהגות שלהם אז לא רוצים אותם בהפועל, שלא יגיעו ליד אליהו ושיעזבו אותנו בשקט.
בהקשר לדבריך: כשאתה אומר שאנשים מסוימים רואים את עצמם כמנהיגי הקהל ודואגים להבהיר לאנשים אחרים ביותר מדיבורים שהם המנהיגים ושאף אחד לא יערער את מעמדם זה לא רק ילדותי וטיפשי, זה גם אלים. ולראייה ככה מתנהג הארגון כלפי אנשים מתוך המועדון (הנהלה, קהל).
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לגבי רק-לא-אולטרס: אתה כמובן צודק, והאנשים שמחזיקים בעמדה כזאת הם מעטים מאוד, אבל גם רועשים מאוד.
ועוד הבהרונת: לא יודע על סיטואציות אחרות, באינטראקציות שלי עם האולטרס תמיד היה מדובר באך ורק דיבורים, שגם הם היו לחלוטין מיותרים, כי לא באמת היה קונפליקט (אף אחד לא התכוון או חשב לערער על המעמד שהיה לאולטרס או שהם רצו שיהיה להם או מה שזה לא יהיה).
ועוד הבהרונת: לא יודע על סיטואציות אחרות, באינטראקציות שלי עם האולטרס תמיד היה מדובר באך ורק דיבורים, שגם הם היו לחלוטין מיותרים, כי לא באמת היה קונפליקט (אף אחד לא התכוון או חשב לערער על המעמד שהיה לאולטרס או שהם רצו שיהיה להם או מה שזה לא יהיה).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
אה היא אוהדת הפןעל? למה הקפוצון שלבשה היה צהוב כחול בוהק. בכל מקרה ברוכה הבאה התגעגענו.
OMG עווופררר
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
א. אני לא מכיר אנשים שאומרים שמבחינתם הפועל תקרוס רק שלא יהיה אולטראס - שזה הביטוי הכי מובהק בעיני לרק לא אולטראס.teknoboy כתב: ↑24 ינואר 2025, 15:55 לגבי רק-לא-אולטרס: אתה כמובן צודק, והאנשים שמחזיקים בעמדה כזאת הם מעטים מאוד, אבל גם רועשים מאוד.
ב. אף אחד לא מערער על מעמדם של האולטראס, ניסיתי להגיד שכמו שאנשים מתנהגים בצורה אלימה כלפי אנשים אחרים בתוך הארגון, לדבריך, ככה הם מתנהגים גם לפלגים שלא מסכימים איתם בקהל וכלפי ההנהלה. המחאה שלהם זה לא רק שירים פעם ב או הודעה רשמית, זה הולך למקומות הרבה פחות נעימים.
אנקדוטה קטנה בהקשר הזה, יש לי חבר שיושב בשער חמש ומגיע רק לכדורגל, מה שהוא יודע על הכדורסל זה בעיקר ממני. הוא סיפר לי שבאחד מהמשחקים (לדעתי מול ראשון) בסוף שרו ״לא באים ליד אליהו״, מישהו לידו כמו חלק לא מבוטל מהקהל שרק בוז, ואז באו אליו שלושה אנשים ואיימו עליו שיפסיק עם הבוז. זו לדעתי דוגמה איך ארגון אוהדים שאמור לשרת את המועדון כבר לא מבין מה מקומו ובטוח שמעמדו גבוה מהמועדון.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
משפחה אוהדת הפועל, וגם היא,
אבל כנראה לא לרמה של לא ללבוש צהוב. או לכל הפחות לא לרמה של לתת דגש לזה אחרי יותר משנה בשבי.
צורם בעין, אבל לא צריך להתרגש, נארח אותה כמו שצריך בבלומפילד ו/או יד אליהו והיא תלבש שם אדום כמו שצריך

"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- 7even
- קיבל.ה 2665 לייקים
איך מתבטא הרעש של אלו שאומרים רק לא אולטראס ואיפה ראית כאלו?teknoboy כתב: ↑24 ינואר 2025, 15:55 לגבי רק-לא-אולטרס: אתה כמובן צודק, והאנשים שמחזיקים בעמדה כזאת הם מעטים מאוד, אבל גם רועשים מאוד.
לצורך העניין, הבעת דעה לגיטימית ולא אלימה ברשתות ובמגרשים עדיין מותרת במדינת ישראל ב 2025. לשרוק בוז לשירי שואה ושירי משרפות לעופר ינאי גם מותרת ואפילו חובה שתקרה.
לטעמי אני מחזיק בדעת הרוב המוחלט שראה ורואה איך האולטראס הפך לארגון אלים מאד (פיסית אבל בעיקר מילולית).
שום גרפיטי יפה ומרשים לחיילים או לחטופות לא ישנה את העובדה הזו.
מהרוב העצום שלטעמי מחזיק בדעה דומה לשלי עוד לא שמעתי מישהו שאומר "רק לא אולטראס".
אם כבר זה האולטראס שאומר "אנחנו או כלום" ושובר על זה את הכלים.
להגיד שההתנהגות שלהם לא ילדותית זה אנדסטייטמנט. היא אלימה.
כאילו, זה לא ברמה של דעה. זו עובדה לכל דבר ועניין שמדובר בארגון אלים מאד. על זה אני לא חושב שגם הארגון וגם אנשים מחוצה לו מערערים.
אם הברירה היא - הפועל עם ארגון אלים כזה או בלי, אז אני ועוד 8,000 מנויים הצבענו בלי...באופן די ברור.
הם גם זוכים לקיטונות של בוז ולעג ברשתות על ההתנהגות שלהם בחודשים האחרונים ועל החראקירי שביצעו לעצמם בפרהסיה.
אז רגע, מי המיעוט הרועש בעצם?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1182 לייקים
הם כרגיל לא קשורים לכלום. נשבר הזין
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אני חוזר על דבריי - למנוע כניסת האולטראס. להפוך אותם לארגון הכדורגל ולקדם התארגנות אוהדים חדשה.Charlie כתב:. לא רוצים לבוא ליד אליהו? אל תבואו. יש לקדם התארגנות אוהדים אלטרנטיבית, ובמשחקי חוץ לתת לה עדיפות בקבלת כרטיסים ולאחר מכן לערוך הגרלה ממה שנשאר. יש לעדכן המשטרה שאם היא לא רוצה בעיות שתאפשר רק למי שאושר לו להכניס אביזרי עידוד, שלטים וכו' לאולם. ומה לעשות שהאולטראס לא יקבל אישור.
לא נורא, יותר כיף צפיה משותפת בפאב חשוך בדרך סלמה ביפו.
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
עוד קצת אולטראס קדימה , עדיין יש לכם סיכויי לקבור את עניין השיפוץ של הדרייב אין זה עוד לא מאוחר מדיי
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
נגמרה הסבלנות. הגיע הזמן לתביעות אישיות, שלילת מנויים והרחקה מהמגרשים. הם הכריזו מלחמה על הקבוצה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 2665 לייקים
יש שם את אוסף חסרי ההשכלה פר מטר מרובע הגבוה בעולם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 950 לייקים
העיקר שרפרטואר עופר גדל.
נערך לאחרונה על ידי יהלום14אדום ב 26 ינואר 2025, 21:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1182 לייקים
מה הפעם?
אין ספק שהם עסוקים כמו תמיד בעיקר
-
- קיבל.ה 219 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
אני מקווה מאוד שאנחנו לא בדרך לנקודה שבה בית״ר הגיעה: ארגון האוהדים שלהם החליט שהוא גורם לטביב / חוגג לכמה שיותר קנסות כדי שיעוף משם.
בכל מלחמות האולטראס עד עכשיו היה גיבוי מלא משאר הקהל, עכשיו הם הולכים נגד.
בכל מלחמות האולטראס עד עכשיו היה גיבוי מלא משאר הקהל, עכשיו הם הולכים נגד.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
יש דיבורים על הפחת נקודה עכשיו , המטרה של האנשים האלה בחיים היא פשוט לקבור את הקבוצה הזו
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
חכה , עוד מעט תשמע עד כמה שזו "מחאה לגיטימית"יהלום14אדום כתב: ↑26 ינואר 2025, 21:28השיר עם המסוק של קובי.
לא יודע איך מישהו מסוגל להוציא את החרא הזה מהפה, בטח על בעלים כזה. נורא
ואיזה דביל, אני מעריך שבן עשרים ומשהו, שאת שאול ראה אולי בתמונות, צועק לו שהוא כמו שאול.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
יש קבוצה בווצאפ של חברי העמותה והמנהלים שם מבקשים שם של הבחור עם המשרוקית בטענה שהפחתת נקודות מסוכנת , לא יודע עד כמה זה באמת עומד על הפרק אבל ומקווה כמובן שלא
- Red Wolf
- קיבל.ה 809 לייקים
תשמע יכולת הסקת המסקנות שלך היא מפוארת
לא יורידו נקודה בחיים על מה שהיה שם
קנס כספי אולי
לא יורידו נקודה בחיים על מה שהיה שם
קנס כספי אולי
-
- קיבל.ה 1182 לייקים
תן להם רגע והם גם ישירו על אישתויהלום14אדום כתב: ↑26 ינואר 2025, 21:28השיר עם המסוק של קובי.
לא יודע איך מישהו מסוגל להוציא את החרא הזה מהפה, בטח על בעלים כזה. נורא
ואיזה דביל, אני מעריך שבן עשרים ומשהו, שאת שאול ראה אולי בתמונות, צועק לו שהוא כמו שאול.
- 7even
- קיבל.ה 2665 לייקים
בתחילת הסכסוך היו עם הארגון בערך 5% מהאוהדים.
לדעתי הם ירדו לסביבות ב 0.05%
לדעתי הם ירדו לסביבות ב 0.05%
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2665 לייקים
מה שכן אם עושים בסו קולד ארגון הזה מבחן IQ תהיה שם התוצאה הנמוכה בארץ.
כאלה חסרי השכלה שזה מדהים.
אשכרה אנשים עם שכל של נמלה רוצים לקבל שחיוה בקבוצה של עשרות מיליונים. כאלה מביכים.
כאלה חסרי השכלה שזה מדהים.
אשכרה אנשים עם שכל של נמלה רוצים לקבל שחיוה בקבוצה של עשרות מיליונים. כאלה מביכים.
יחד, רק יחד! 

- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים

כמובן שהסמרטוט הזה , שהוא והחבורת אימפונטנטים שאיתו לא עשו חצי צעד לטפל בפורעים.
יבקר כל צעד שהנהלה תעשה
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
-
- קיבל.ה 1470 לייקים
הוא לא בובה של האולטראס כמו רמי, הוא האולטראס בעצמו.Mr.china כתב:
כמובן שהסמרטוט הזה , שהוא והחבורת אימפונטנטים שאיתו לא עשו חצי צעד לטפל בפורעים.
יבקר כל צעד שהנהלה תעשה
מעודד שירים וקללות נגד הבעלים שנתן להפועל בעונה מה שלא נתנו לה ב-70 שנה ביחד.
עוד אחד שמוכן שהפועל תתרסק העיקר שעופר לא יהיה בה. כלומניק
-
- קיבל.ה 219 לייקים
-
- קיבל.ה 162 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2665 לייקים
באיזה שלב השאקו הזה מבין שהוא כנראה חבר הועד המנהל הגרוע בהיסטוריה בספורט כלשהו?
באיזה שלב הוא גם שם לב לעובדה שרובו המוחלט של הקהל של הפועל (למעט כמה ילדונים שמקשיבים לו) מאס בו לחלוטין?
נכתב פה שמדובר בחבורה של חסרי השכלה לא?
באיזה שלב הוא גם שם לב לעובדה שרובו המוחלט של הקהל של הפועל (למעט כמה ילדונים שמקשיבים לו) מאס בו לחלוטין?
נכתב פה שמדובר בחבורה של חסרי השכלה לא?
יחד, רק יחד! 

- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
אשמח אם אנשים אופטימיים יגידו איך הפולמוס הזה יכול להגמר בטוב ולא בחורבן הבית.
אני ממש זקוק לשמוע את זה כרגע.
אני ממש זקוק לשמוע את זה כרגע.