גאבור הולמאי, אישטוון פישונט, סרגי קלשצ׳נקו ומילאן אוסטרץ׳ לקראת משחק הוקרה מחר (יום ה) בדרייב-אין לדרור קשטן ז"ל.
קרדיט וכפיים לירון שילון על היוזמה וההפקה.
ירון שילון כתב שהוא לא יכול לצאת מאוקראינה.Nati כתב:גם לאונישקו מגיע לקבל הזמנה.
עד המ!!ת הפועל כתב:ירון שילון כתב שהוא לא יכול לצאת מאוקראינה.Nati כתב:גם לאונישקו מגיע לקבל הזמנה.
גרזן לא פחות טוב ממנו- אלי קוקוס כהן7even כתב: ↑23 ינואר 2025, 05:42 הולמאי נראה יותר צעיר ממה שהיה במסע המופלא.
אגדות.
קלשנקו - מהבודדים יחד עם אבוקסיס שלא חגג את ה 0-1 בבית מול צ'לסי.![]()
הולמאי - גרזן מטורף שאני לא זוכר כמוהו בהפועל.![]()
אוסטרץ' - באירופה: לבנדובסקי. בישראל: אחמד עאבד.![]()
פישונט - אני עד היום טוען שבגול השני בפארמה הוא פשוט בעט פיצוץ למרכז השער וזה עבד מצויין. חוסר התחכום הפתיע אפילו את השוער.![]()
יש מצב, פשוט לא ממש יצא לי בחיי לראות את אלי כהן בלייב.בז'רנו כתב: ↑23 ינואר 2025, 07:26גרזן לא פחות טוב ממנו- אלי קוקוס כהן7even כתב: ↑23 ינואר 2025, 05:42 הולמאי נראה יותר צעיר ממה שהיה במסע המופלא.
אגדות.
פישונט - אני עד היום טוען שבגול השני בפארמה הוא פשוט בעט פיצוץ למרכז השער וזה עבד מצויין. חוסר התחכום הפתיע אפילו את השוער.![]()
כגרזן, אוליבז'רנו כתב: ↑23 ינואר 2025, 07:26גרזן לא פחות טוב ממנו- אלי קוקוס כהן7even כתב: ↑23 ינואר 2025, 05:42 הולמאי נראה יותר צעיר ממה שהיה במסע המופלא.
אגדות.
רציתי להגיד עובדי אחזקה בשפע יששכר