להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Nati
קיבל.ה  1762 לייקים

להקיא ממי שכתב את זה
Red_man
קיבל.ה  1184 לייקים

הלב הפועם אומרים לכם
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

חבל רק שהם לא ממש מכירים את סיפור עגל הזהב.
בסיפור, עם ישראל, רצה לחזור אל הרע והמוכר הישן ופחד מפני עתיד לא ברור אך עם תקווה שיהיה טוב יותר.
מעניין מי הם הנוהים אחרי עגל הזהב בסיפור הזה
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

שיסתכלו במראה ויראו מי עגל הזהב
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2669 לייקים

כשנרשם פה לפני באמת הרבה מאד זמן שהעאלק מחאה היא נגדנו ולא נגד יד אליהו קראו לנו הוזים.

נו שוין.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  813 לייקים

קודם כל בנוגע לגריפטי
הוא ממש לא נגד עופר ינאי, הוא נגדי ונגד רוב המוחלט של הקהל, שמצביע ברגליים בעד הקבוצה ולא בעד האולטראס
הם יפרקו את המועדון, זה לא רק להבריח בעלים, זה גם מה שיקרה אחרי
לא יהיה יותר הפועל כדורסל, וזה יוביל לבלאגן רציני מאוד בכדורגל

בנוגע לתגובה של פיני בלילי, אין לי מושג מה זה אומר
הוא היה במשחק פתיחה ודיבר והיה נראה כמוזמן של עופר (לא יודע עם אישית אבל כחלק מההזמנה של כוכבי עבר בכדורגל וכדורסל) אני לא חושב שהוא מתכוון לעופר במתי אבא, אבל אולי אני טועה
adom4
קיבל.ה  438 לייקים

Red Wolf כתב: 22 ינואר 2025, 11:44 קודם כל בנוגע לגריפטי
הוא ממש לא נגד עופר ינאי, הוא נגדי ונגד רוב המוחלט של הקהל, שמצביע ברגליים בעד הקבוצה ולא בעד האולטראס

הוא היה במשחק פתיחה ודיבר והיה נראה כמוזמן של עופר (לא יודע עם אישית אבל כחלק מההזמנה של כוכבי עבר בכדורגל וכדורסל) אני לא חושב שהוא מתכוון לעופר במתי אבא, אבל אולי אני טועה
זה חשבון פייק
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  813 לייקים

adom4 כתב: 22 ינואר 2025, 11:44
Red Wolf כתב: 22 ינואר 2025, 11:44 קודם כל בנוגע לגריפטי

זה חשבון פייק
יופי נרגעתי, תודה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2328 לייקים

זה היה ברור שזה לא בלילי עצמו, אבל נרגעת?
זה בן אדם שמייחל למותו של עופר ינאי, מי שזה לא יהיה שמתחבא מאחורי שם של שחקן עבר בכדורגל.
Niro
קיבל.ה  956 לייקים

פרקטית, מה הם רוצים עכשיו? בסדר, עופר בריון, עגל הזהב וכו' וכו', מה הלאה? הם דורשים לחזור לדרייב אין? שעופר יעזוב ויחזיר לעמותה את זכויות הניהול? שגיל בני יחזור?
Red_man
קיבל.ה  1184 לייקים

Niro כתב: 22 ינואר 2025, 12:22 פרקטית, מה הם רוצים עכשיו? בסדר, עופר בריון, עגל הזהב וכו' וכו', מה הלאה? הם דורשים לחזור לדרייב אין? שעופר יעזוב ויחזיר לעמותה את זכויות הניהול? שגיל בני יחזור?
הם דורשים לחזור לדרייב אין (מה עושים עם המנויים שנרכשו? למי מבטלים ראשונים? על הזין שלהם הם לא לא בפתרונות הם ברגש), הם רוצים את עופר בחוץ ואת רמי וחיים החיילים שלהם מנהלים. גיל בני יקר מדי בשביל הקבוצה שהם רוצים תנסה יותר בכיוון של גל איתן במצבו הנוכחי.

בדם ואש את עופר נגרש
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  813 לייקים

כשהם עשו את תצוגת האווירת יד אליהו / אווירה ביתית הם בעצם רצו להראות שאם הם לא נמצאים אז מה שנשאר מאיתנו זה מכבי. כלומר כל שאר אוהדי הפועל הם מכבי. אז בואו נתחנן לאולטראס שירדו מהעץ ויגיעו כדי שלא ניהיה מכבי! נבקש סליחה שהבאנו תופים ונבהיר מפאת יראת הכבוד הכבירה כלפיהם שאין לנו כוונה להחליף אותם, את האנשים שבזכותם אנחנו הפועל!
רדיוס לבית"ר!
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

Red_man כתב: 22 ינואר 2025, 12:24
Niro כתב: 22 ינואר 2025, 12:22 פרקטית, מה הם רוצים עכשיו? בסדר, עופר בריון, עגל הזהב וכו' וכו', מה הלאה? הם דורשים לחזור לדרייב אין? שעופר יעזוב ויחזיר לעמותה את זכויות הניהול? שגיל בני יחזור?
הם דורשים לחזור לדרייב אין (מה עושים עם המנויים שנרכשו? למי מבטלים ראשונים? על הזין שלהם הם לא לא בפתרונות הם ברגש), הם רוצים את עופר בחוץ ואת רמי וחיים החיילים שלהם מנהלים. גיל בני יקר מדי בשביל הקבוצה שהם רוצים תנסה יותר בכיוון של גל איתן במצבו הנוכחי.

בדם ואש את עופר נגרש
גילי מוסינזון פנוי ?
Red_man
קיבל.ה  1184 לייקים

בני12 כתב: 22 ינואר 2025, 13:18
Red_man כתב: 22 ינואר 2025, 12:24

בדם ואש את עופר נגרש
גילי מוסינזון פנוי ?
אם זה יסתדר לו בלוז של ההפקה. הייתי בודק עם מתן נאור קודם
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1435 לייקים

אני חושב שהם היו בטוחים שעצם העובדה שהנהלת העמותה בכיס שלהם אז הכל יהיה בסדר מבחינתם.
הם לא ציפו שרוב הקהל, שבגדול לא עושה יותר מידי חוץ מלהגיע למשחקים ולכתוב בפלטפורמות שונות יעשה עם זה באמת משהו.
קרה מה שקרה ונראה שהם בכיוון של גוף שמבין שהשטיח נשמט מתחת לרגליו והם לאט לאט מדרדרים את המחאות שלהם. איפה זה ייעצר? אני לא יודע. מקווה מאוד שלא בעזיבה של עופר.
אוהד כורסא
קיבל.ה  492 לייקים

הלך המומנטום כתב: 22 ינואר 2025, 15:15 אני חושב שהם היו בטוחים שעצם העובדה שהנהלת העמותה בכיס שלהם אז הכל יהיה בסדר מבחינתם.
הם לא ציפו שרוב הקהל, שבגדול לא עושה יותר מידי חוץ מלהגיע למשחקים ולכתוב בפלטפורמות שונות יעשה עם זה באמת משהו.
קרה מה שקרה ונראה שהם בכיוון של גוף שמבין שהשטיח נשמט מתחת לרגליו והם לאט לאט מדרדרים את המחאות שלהם. איפה זה ייעצר? אני לא יודע. מקווה מאוד שלא בעזיבה של עופר.
ההימור שלי: זה יתדרדר. זה כבר מתדרדר. הוא כבר החליף את חולדאי בשירים.
ואז.. למה לעופר? ילך לאיזה הפועל חולון (במקרה הטוב) ויהפוך למלך של הקהל, כמו בכל מועדון נורמלי בעולם.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1435 לייקים

אלא אם הוא באמת עקשן וכמו שהוא אומר, רואה קירות ורוצה לשבור אותם.
עד עכשיו הוא אמר שזה קשה כשיש אויב מבית, לאט לאט הם הופכים לא לגיטימיים בעיני רוב הקהל ויהפכו לאויב מחוץ.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

עופר לא יתקפל כל כך מהר ולא ימהר לעזוב. לא בגלל איזה גרפיטי. לא רוצים לבוא ליד אליהו? אל תבואו. יש לקדם התארגנות אוהדים אלטרנטיבית, ובמשחקי חוץ לתת לה עדיפות בקבלת כרטיסים ולאחר מכן לערוך הגרלה ממה שנשאר. יש לעדכן המשטרה שאם היא לא רוצה בעיות שתאפשר רק למי שאושר לו להכניס אביזרי עידוד, שלטים וכו' לאולם. ומה לעשות שהאולטראס לא יקבל אישור.
לא נורא, יותר כיף צפיה משותפת בפאב חשוך בדרך סלמה ביפו.
Red_man
קיבל.ה  1184 לייקים

הקטע הוא שהם יבואו לחצי גמר גביע וישירו ינאי בן זונה ואולי גם יתחילו לשיר על אישתו. הקהל הרחב כנראה יגיב בבוז צורם והבלאגן ימשיך לחגוג.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2669 לייקים

איזה קטע....
הם לא באים ליד אליהו.
את אף אחד זה לא מעניין חוץ מאת עצמם.
הם ממשיכים להגיד שהם לא באים ליד אליהו.
את אף אחד זה עדיין לא מעניין חוץ מאת עצמם.
הם מתעצבנים שזה לא מעניין אף אחד ומקללים בנאצות קשות את עופר, שמעון, וכל חבר הנהלה ומאיימים שלא יבואו ליד אליהו.
זה ממשיך לא לעניין אף אחד.
עוברים לאיומים על עופר במטוס וגרפיטי בדרייב אין.
איזה כיף זה שהם מביכים את עצמם בפומבי שוב ושוב. חושפים ערוותם ברבים.

נשבע שהעציץ שיש לי פה לידי יותר חכם מהם.
רק הפועל
קיבל.ה  2396 לייקים

חבורת יצורים כאלה אי אפשר למצוא גם אם מחפשים טוב , הזויי
Red_man
קיבל.ה  1184 לייקים

אגב הטנטרום הילדותי משהו של פואד בקבוצות הפייסבוק כולל רמיזות עדינות לקודים מסוימים פשוט מראה בעיקר שמדובר מעל הכל בחבורת משועממים מכורים לצומי.
כמו נרקומן בקריז הם מנהגים לא מבינים איך הקהל לא נפל שדוד לרגליהם שישובו
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2669 לייקים

Red_man כתב: 22 ינואר 2025, 18:04 אגב הטנטרום הילדותי משהו של פואד בקבוצות הפייסבוק כולל רמיזות עדינות לקודים מסוימים פשוט מראה בעיקר שמדובר מעל הכל בחבורת משועממים מכורים לצומי.
כמו נרקומן בקריז הם מנהגים לא מבינים איך הקהל לא נפל שדוד לרגליהם שישובו
ככל שיעבור הזמן גם הם יבינו שאף אחד לא ממש סופר(ספר) אותם ויתאיידו להם.
כשיש ילד/מבוגר בחבורה שכל מטרתו בחיים היא לקבל צומי באמצעות נאצות כלפי אחרים, סופו שהחברה תקיא אותו מתוכה.

התשובה הכי טובה יכולה וצריכה להיות הצלחה מקצועית של קבוצת הכדורסל.
Adam
קיבל.ה  39 לייקים

חושב שהארגון לא "יתאייד" סתם ככה.
וחושב שהדבר הכי חשוב בתקופה הקרובה הוא שכל מי שיש לו איזשהי השפעה על אנשים באולטראס, וקל וחומר על אנשים בהנהגת האולטראס, ינסה לפייס. אחרת זה יגמר בחורבן הבית.
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

Adam כתב: 23 ינואר 2025, 10:02 חושב שהארגון לא "יתאייד" סתם ככה.
וחושב שהדבר הכי חשוב בתקופה הקרובה הוא שכל מי שיש לו איזשהי השפעה על אנשים באולטראס, וקל וחומר על אנשים בהנהגת האולטראס, ינסה לפייס. אחרת זה יגמר בחורבן הבית.
הם לא רוצים לשמוע מהקהל והם לא רוצים את ינאי בקבוצה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2669 לייקים

הדבר הכי חשוב בתקופה הקרובה זו הצלחת הקבוצה.

כל השאר לא מעניין.
עברנו הלאה. נקסט.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2328 לייקים

לא מסכים.
לצד הצלחת הקבוצה אני רוצה מקסימום אוהדי הפועל נהנים מההצלחה הזאת, הרי בשביל זה עברנו ליד אליהו.
החרם הזה של האולטראס, משאיר כרגע בחוץ כמה מאות אוהדים כאלה.
עם כל הטענות שיש לי לאולטראס, ויש לי הרבה , את רוב האנשים מתוך הכמה מאות האלו שלא באים אני רוצה איתי ביציע.
את הבודדים עד כדי כמה עשרות שאני לא רוצה ביציע, שהמשטרה ובתי המשפט יטפלו בהם.
Adam
קיבל.ה  39 לייקים

7even כתב: 23 ינואר 2025, 10:15

כל השאר לא מעניין.
עברנו הלאה. נקסט.
בהודעתי כתבתי שזה יכול להגמר בחורבן הבית, ואם הבית (שהוא הקבוצה) יחרב, לא תהיה הצלחת הקבוצה.
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  770 לייקים

מילפורד כתב: 23 ינואר 2025, 10:47 לא מסכים.
לצד הצלחת הקבוצה אני רוצה מקסימום אוהדי הפועל נהנים מההצלחה הזאת, הרי בשביל זה עברנו ליד אליהו.
עם כל הטענות שיש לי לאולטראס, ויש לי הרבה , את רוב האנשים מתוך הכמה מאות האלו שלא באים אני רוצה איתי ביציע.
מחזק ואוסיף - אני חושב שההצלחה המקצועית הזאת יכולה להגיע המון בזכות קהל ביתי דוחף שיפוצץ את האולם וידחוף את השחקנים שלנו קדימה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
למה לא בעצם
קיבל.ה  58 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 23 ינואר 2025, 11:23
מחזק ואוסיף - אני חושב שההצלחה המקצועית הזאת יכולה להגיע המון בזכות קהל ביתי דוחף שיפוצץ את האולם וידחוף את השחקנים שלנו קדימה
החרם של האולטראס יכול להפתר רק על ידי האולטראס, הם טיפסו על העץ, את הסולמות לרדת ממנו הם יקבלו, ואין בושה לרדת מהעץ הזה.
לצערי, מהכרות עם ההתנהלות ומה שאנחנו גם רואים בשטח, זה צפוי רק להתדרדר.
ולכן עד שלא יקרה פה שינוי מפתיע, העידוד הוא על מי שכן מגיע, ובינתיים לא צריך להקים ארגון חדש, רק להבין את המצב ולבוא לאולם 5 לעודד.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2669 לייקים

Adam כתב: 23 ינואר 2025, 11:20

כל השאר לא מעניין.
עברנו הלאה. נקסט.
בהודעתי כתבתי שזה יכול להגמר בחורבן הבית, ואם הבית (שהוא הקבוצה) יחרב, לא תהיה הצלחת הקבוצה.
לא ייגמר בחורבן הבית.
מי שרוצה להיות חלק, בכיף.
מי שרוצה למחות, גם סבבה
מי שרוצה לעבור על החוק צריך לשבת בכלא ואז הוא יבין?
Adam
קיבל.ה  39 לייקים

7even כתב: 23 ינואר 2025, 12:52
Adam כתב: 23 ינואר 2025, 11:20

כל השאר לא מעניין.
עברנו הלאה. נקסט.
לא ייגמר בחורבן הבית.
מי שרוצה להיות חלק, בכיף.
מי שרוצה למחות, גם סבבה
מי שרוצה לעבור על החוק צריך לשבת בכלא ואז הוא יבין?
עזיבה של הבעלים יכולה להיות קשורה לחורבן הבית. מקוה שזה לא יקרה כמובן ומשתדל להשאר אופטימי.
Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

מילפורד כתב:לא מסכים.
גם אני הייתי שמח לראות אותם איתנו, רק שלא מוכן לתקוע את הלשון שלי בתחת שלהם. יותר מכך, אם יסלימו את הפעולות שלהם נגד ינאי, אני בעד שיתחיל לטפל בהם (אך ורק במסגרת החוק). חלאס.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2328 לייקים

מסכים, מה שאמרתי זה שההצלחה המקצועית כשלעצמה היא לא חזות הכל כשיש מאות אוהדים שנשארים בחוץ.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

מילפורד כתב: 23 ינואר 2025, 19:15 מסכים, מה שאמרתי זה שההצלחה המקצועית כשלעצמה היא לא חזות הכל כשיש מאות אוהדים שנשארים בחוץ.
לצערנו הרב, גם בצד של האולטרס וגם בצד של רק-לא-אולטרס יש כאלה שהמעמד של האולטרס יותר חשוב להם מאשר הפועל וההצלחה שלה
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1435 לייקים

אני לא חושב שיש הרבה אוהדים שלא היו רוצים שזה ייפתר בטווח המיידי.
העניין הוא שמהיכרותי הדלה עם האולטראס, זה ארגון עם כלכך הרבה עקרונות שהתחושה שלי היא שאם לא מקבלים את עמדתם ודרישותיהם ב-100% אז מתחילה המלחמה.
אם זה אכן ככה, המחשבות רצות להאם לא עדיף בטווח הארוך ארגון אחר עם אנשים שהם יותר פרו הפועל מאשר פרו אולטראס?
ושוב, האם אין אנשים באולטראס / גוש מעודד שחושבים בצורה עצמאית ואומרים לעצמם: אוקיי, אני יכול לחיות עם יד אליהו למשך 3-4 שנים, או שיש עמדה לארגון וכל הגוש המעודד חייב ליישר קו אחרת הוא מחוץ לחבר׳ה?
נערך לאחרונה על ידי הלך המומנטום ב 23 ינואר 2025, 23:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

teknoboy כתב: 23 ינואר 2025, 19:34
מילפורד כתב: 23 ינואר 2025, 19:15 מסכים, מה שאמרתי זה שההצלחה המקצועית כשלעצמה היא לא חזות הכל כשיש מאות אוהדים שנשארים בחוץ.
לצערנו הרב, גם בצד של האולטרס וגם בצד של רק-לא-אולטרס יש כאלה שהמעמד של האולטרס יותר חשוב להם מאשר הפועל וההצלחה שלה
קיצוניים משני הצדדים ממש, טריק של בני גנץ הבאת פה.
מי אלו בדיוק האנשים בצד של הרק-לא-אולטרס (אין דבר כזה) שמעדיפים שהפועל לא תצליח ובלבד שהאולטראס לא יבוא? אין דבר כזה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

בר קולמוסא כתב: 23 ינואר 2025, 23:09
teknoboy כתב: 23 ינואר 2025, 19:34
1. קיצוניים משני הצדדים ממש, טריק של בני גנץ הבאת פה.
2. מי אלו בדיוק האנשים בצד של הרק-לא-אולטרס (אין דבר כזה) שמעדיפים שהפועל לא תצליח ובלבד שהאולטראס לא יבוא? אין דבר כזה
1. אני לא טוען ש"קיצונים משני הצדדים". למען הסר ספק, אני חושב שהצד של האולטרס הרסני להפועל מהרבה בחינות (לצד דברים חיוביים, כשהמאזן ביניהם בהחלט יכול וצריך להשתנות), והצד של רל"א לא מזיק וגם די חדש.
2. לא טענתי שום דבר כמו שאתה מתאר (שמישהו מעדיף שהפועל תיכשל, העיקר שהאולטרס לא יבואו או העיקר לדפוק את האולטרס).
כן יש פה אנשים שמעדיפים שהאוטלרס לא יגיעו גם אם זה אומר פגיעה בביתיות.

אני מודע לזה שלפעמים אני נשמע כמו מישהו שמנסה להגן על האולטרס, אבל לצערי אני דווקא לא הכי אוהב אותם כארגון (החוויה שלי מהארגון לא הכי נעימה, למרבה הצער).
אבל גם כן לצערי, הגישה של רק-לא-אולטרס שהולכת ומתפשטת בפורום עוד פחות אהובה עליי (אם זה ממש מעניין מישהו אני מוכן להרחיב למה).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  113 לייקים

הלך המומנטום כתב: 23 ינואר 2025, 22:29
אני לא חושב שיש הרבה אוהדים שלא היו רוצים שזה ייפתר בטווח המיידי.
העניין הוא שמהיכרותי הדלה עם האולטראס, זה ארגון עם כלכך הרבה עקרונות שהתחושה שלי היא שאם לא מקבלים את עמדתם ודרישותיהם ב-100% אז מתחילה המלחמה.
אם זה אכן ככה, המחשבות רצות להאם לא עדיף בטווח הארוך ארגון אחר עם אנשים שהם יותר פרו הפועל מאשר פרו אולטראס?
ושוב, האם אין אנשים באולטראס / גוש מעודד שחושבים בצורה עצמאית ואומרים לעצמם: אוקיי, אני יכול לחיות עם יד אליהו למשך 3-4 שנים, או שיש עמדה לארגון וכל הגוש המעודד חייב ליישר קו אחרת הוא מחוץ לחבר׳ה?
יכול להיות שאני טועה, אבל מההתרשמות שלי כמות חברי אולטראס שרוצים להישאר חברי ארגון אבל גם חושבים שהוא טועה לגבי יד אליהו והם עצמם מגיעים ליד אליהו לעודד היא אפסית, ובמקרה הטוב זניחה. לדעתי יש פה ישור קו ברמה של מצביעי ליכוד עם כובעי ניצחון מוחלט וערוץ 14 פתוח גם כשהם לא בבית.
שליחת תגובה