ינואר 24/25
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
היה עדיף עם אופציה
המניה בירידה
אם הוא יהיה טוב ונרצה אותו, אלונה תתן מחיר יותר גבוה מהאופציה שהיתה נותנת עכשיו
אם יהיה חלש- כנראה שגם ככה לא נרצה.
המניה בירידה
אם הוא יהיה טוב ונרצה אותו, אלונה תתן מחיר יותר גבוה מהאופציה שהיתה נותנת עכשיו
אם יהיה חלש- כנראה שגם ככה לא נרצה.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
גם אני לא מבין למה לא מחזירים את אלטמן
גולר, מכיר את המועדון. בטוח מספיק בשביל הליגה הלאומית
גולר, מכיר את המועדון. בטוח מספיק בשביל הליגה הלאומית
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
נכון ואני מניח שאם זו האופציה שאלונה מציעה הם יחתמו תוך דקה. אבל אם היא מבקשת אופציה במיליון וחצי?בז'רנו כתב: ↑21 ינואר 2025, 14:16נכון חלקית.אוגוסטוס היל כתב: ↑21 ינואר 2025, 11:50 אנשים לא מבינים את המעמשות המושג אופציה.
אופציה לרכישה תמיד קיימת העניין הוא המחיר
נטו סוגיה של ניהול מומ וביזנס
במידה דאתה עושה השאלה עם אופציית רכישה( נניח חצי מיליון דולר) זה אומר שגם אם חטואל יבקיע 50 שערים בחצי עונה אצלנו או שארסנל תציע לבאר שבע עבורו 5 מיליון פאונד- עדיין לנו תהיה זכות ראשונים ונוכל לרכוש אותו בחצי מיליון דולר.
אם יבוא אלינו ויתן חצי עונה טובה- הוא ילך לשחק כנראה בקבוצה שתציע לאלונה הכי הרבה כסף.
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
אני לא נביא, אני לא ידוע מה יהיה בעתיד.oleg neduda כתב: ↑21 ינואר 2025, 14:22אם חטואל ירצה הפועל אלונה יכולה לרצות מה שבא לה וזה לא יעזור לה (בהנחה שהפועל תרצה חטואל)לירון האדום כתב: ↑21 ינואר 2025, 13:59היא לא צריכה להציע סכום מטורף, הרי אלונה תעדיף למכור את חטואל לכל קבוצה אחרת ולא אלינו.oleg neduda כתב: ↑21 ינואר 2025, 12:18 מתי פעם אחרונה קבוצה בבלגיה הציעה סכום מטורף על שחקן בן27 שנתן חצי עונה טובה בליגה הלאומית וחצי עונה של שלושה משחקים כמחליף בליגת העל? רמז - אף פעם
סביר להניח שהיא תראה אותנו בשנה הבאה כקבוצה מתחרה שלהם, יותר מהפועל חיפה או ריינה לדוג'.
עם סעיף אופציה אתה לכל הפחות יודע שאם תשלם את מה שנקבע השחקן שלך, לשלם פחות תמיד אפשר.
ובכלל כמדיניות להפועל אסור לשאול שחקנים ללא אופציית רכישה.
בואו, לא מדובר פה באיזה טאלנט צעיר
אני כן יודע שעדיף שיהיה סעיף אופציה לכל מקרה ש...
להזיק זה לא יכול להזיק, רק לעזור.
כאשר אין סעיף של אופציה זה יכול רק להזיק, לא להועיל.
-
- קיבל.ה 295 לייקים
אין קשר לגיל. ע״ע מלמד- ערך של שחקן עולה אם הוא משחק טוב ואין על זה ויכוח כמה שלא תמשיך להתעקש פה כמו ילד בן 10.oleg neduda כתב: ↑21 ינואר 2025, 13:36הליצן היה בתגובה לשיח המזלזל שלך. תקרא את התגובה שלך, באמת שאין מילים, אתה לא איתנוונרקומן כתב: ↑21 ינואר 2025, 13:23oleg neduda כתב: ↑21 ינואר 2025, 12:04
אתה כותב את התגובה הזאת והתגובה שמעל, וכותב לי איזה ניתוק.
גם אם חטואל ייתן עד סוף העונה עשרה שערים בליגה הלאומית, המחיר שלו לא יעלה. זאת ליגה לאומית. אבל אני מנותק...... ליצן
א- ליצן מי שעשה אותך. רמת שיח נהדרת, תודה על זה
וב- בוודאי שהמחיר שלו יעלה אם יבקיע 10 גולים בלאומית. שאל את טוריאל. את אורי עזו.. רוצה עוד דוגמאות או שמובן?
ובאמת שמיותר להתייחס לדומאות שלך. אשכרה נתת כדוגמא לחטואל את אורי עזו, ילד שעושה עונת בכורה מטורפת, וטוריאל שהוא היום אחד הישראלים הכי חמים בישראל, ושניהם בגיל שבו חטואל היה על סך פרישה
קיצר, סע לשלום ועזוב אותי
אם הוא יתן חצי שנה טובה, הערך יעלה כמו שאמרו פה אחרים. כמובן שלא כמו שעלה הערך של טוריאל ועזו, משהו מתון יותר. אבל עדיין יעלה ועדיין בלי אופציה יש לנו כנראה יותר מה להפסיד כי בחיים לא נצליח לרכוש אותו אם יעשה תקופה טובה.
ואם לא יעשה - כנראה גם לא נרצה אותו.
נערך לאחרונה על ידי ונרקומן ב 21 ינואר 2025, 15:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
תהיה להפועל אופציה
חכו להודעה רשמית של המועדון
חכו להודעה רשמית של המועדון
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
היא יכולה לבקש כמובן.אבל אם לא יציג יכולת שמצדיקה כזה סכום,היא בכל מקרה לא תקבל.אז אפשר לחשוב על סיכום אחר.כאשר אין שום אופציה,גם במיליון וחצי היא כנראה קיבלה החלטה שלא למכור לנו שחקנים.אוגוסטוס היל כתב: ↑21 ינואר 2025, 15:07נכון ואני מניח שאם זו האופציה שאלונה מציעה הם יחתמו תוך דקה. אבל אם היא מבקשת אופציה במיליון וחצי?בז'רנו כתב: ↑21 ינואר 2025, 14:16נכון חלקית.אוגוסטוס היל כתב: ↑21 ינואר 2025, 11:50 אנשים לא מבינים את המעמשות המושג אופציה.
במידה דאתה עושה השאלה עם אופציית רכישה( נניח חצי מיליון דולר) זה אומר שגם אם חטואל יבקיע 50 שערים בחצי עונה אצלנו או שארסנל תציע לבאר שבע עבורו 5 מיליון פאונד- עדיין לנו תהיה זכות ראשונים ונוכל לרכוש אותו בחצי מיליון דולר.
אם יבוא אלינו ויתן חצי עונה טובה- הוא ילך לשחק כנראה בקבוצה שתציע לאלונה הכי הרבה כסף.
לא היה לנו אפקט ברדה בלי אפקט ספרא, ובטוח שגם פיבן זה שחקן שיכל למצוא קבוצה בליגת העל בקלות
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
היו כבר שחקנים ״בכירים״ שהעדיפו אותנוPiz כתב: ↑21 ינואר 2025, 15:59לא היה לנו אפקט ברדה בלי אפקט ספרא, ובטוח שגם פיבן זה שחקן שיכל למצוא קבוצה בליגת העל בקלות
אין כאן אפקט ספרא
אפקט ספרא זה אם פיבן ושאר חברים, ישמעו שספרא פתח את הארנק ומשלם לטוריאל ההוא או אחר 200-250-300 אלף יורו שכר. זה אפקט ספרא.
עדיין אנחנו לא באפקט ספרא
אנחנו עדיין במקום שיואב כץ או הבעלים של נתניה מציעים יותר או לא פחות מספרא.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
בינתיים ינואר עם שתי החתמות של ישראלים אולי הכי טובים בעמדות חשובות
להביא עכשיו זרתותח לאמצע ועולים ליגה בקלות
להביא עכשיו זרתותח לאמצע ועולים ליגה בקלות
אתה יודע איך זה בכלכלה. לא צריך הפיכה משטרית בשביל להבריח משקיעים וליצר עקומה שלילית מספיק לדבר עליה. כך גם לחיוב. כשלמקום יש בעלים עמיד מאוד. שמצהיר גם בלי לשפוך כסף מיידי, זה יוצר באז עניין חיובי מקום שאנשים רוצים להיות בו. גם אם זה על סמך תחזיות שעושות שכל עם הנתונים. נוצר אפקט. שניסנוב לא יכול ליצור גם באותו הכסף.ועדיין זה נכון הוא יצטרך להוכיח את עצמו בהמשך דה פקטוdino כתב: ↑21 ינואר 2025, 16:49היו כבר שחקנים ״בכירים״ שהעדיפו אותנו
אין כאן אפקט ספרא
אפקט ספרא זה אם פיבן ושאר חברים, ישמעו שספרא פתח את הארנק ומשלם לטוריאל ההוא או אחר 200-250-300 אלף יורו שכר. זה אפקט ספרא.
עדיין אנחנו לא באפקט ספרא
אנחנו עדיין במקום שיואב כץ או הבעלים של נתניה מציעים יותר או לא פחות מספרא.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
https://www.one.co.il/Article/24-25/1,2 ... tml?ref=hp
חיזוק משמעותי להפועל תל אביב, כאשר חלוצה של הפועל באר שבע, רותם חטואל, חתם היום בקבוצה בהשאלה עד לסיום העונה עם אופציית רכישה באמצעות סוכניו רונן וגלעד קצב, וינסה לעזור למועדון בניסיונות לשוב לליגת העל. הוא ילבש את החולצה מספר 10 ויערוך את אימון הבכורה שלו ביום חמישי.
חיזוק משמעותי להפועל תל אביב, כאשר חלוצה של הפועל באר שבע, רותם חטואל, חתם היום בקבוצה בהשאלה עד לסיום העונה עם אופציית רכישה באמצעות סוכניו רונן וגלעד קצב, וינסה לעזור למועדון בניסיונות לשוב לליגת העל. הוא ילבש את החולצה מספר 10 ויערוך את אימון הבכורה שלו ביום חמישי.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
באתר הרשמי לא כתוב שום דבר על אופציה. כתוב השאלה עד סיום העונה.L.S כתב: ↑21 ינואר 2025, 17:06 https://www.one.co.il/Article/24-25/1,2 ... tml?ref=hp
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
מקווה שלא האכילו אותי לקרדה.arik89 כתב: ↑21 ינואר 2025, 17:17באתר הרשמי לא כתוב שום דבר על אופציה. כתוב השאלה עד סיום העונה.L.S כתב: ↑21 ינואר 2025, 17:06 https://www.one.co.il/Article/24-25/1,2 ... tml?ref=hp
אני בכל מקרה מאמין שהוא ישראל אצלנו גם לעונה הבאה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
בהודעה על נאור היה ? (שואל ברצינות)arik89 כתב: ↑21 ינואר 2025, 17:17באתר הרשמי לא כתוב שום דבר על אופציה. כתוב השאלה עד סיום העונה.L.S כתב: ↑21 ינואר 2025, 17:06 https://www.one.co.il/Article/24-25/1,2 ... tml?ref=hp
-
- קיבל.ה 170 לייקים
הגיע הזמן אומרת אימי
הכל כבר מוכן להביא זרתותח
הכל כבר מוכן להביא זרתותח
זרתותח כתב: ↑21 ינואר 2025, 18:35בהודעה על נאור היה ? (שואל ברצינות)arik89 כתב: ↑21 ינואר 2025, 17:17באתר הרשמי לא כתוב שום דבר על אופציה. כתוב השאלה עד סיום העונה.L.S כתב: ↑21 ינואר 2025, 17:06 https://www.one.co.il/Article/24-25/1,2 ... tml?ref=hp

-
- קיבל.ה 35 לייקים
כמה מנותק אפשר להיות כדי לחשוב שחלוץ בן 27 עם בערך 30 שערים בקריירה ב9 עונות יהיה שווה 2 מליון יורו אחרי חצי עונה טובה בלאומיתונרקומן כתב: ↑21 ינואר 2025, 11:58אין אפסייד? איזה ניתוקoleg neduda כתב: ↑21 ינואר 2025, 11:52בדיוק. אופציה חשובה כשיש לשחקן אפסייד ומעדיפים לקבע מחיר היום כי יש מצב טוב שבעוד X חודשים הוא יעלה.אוגוסטוס היל כתב: ↑21 ינואר 2025, 11:50 אנשים לא מבינים את המעמשות המושג אופציה.
במקרה של חטואל אין פה איזה אפסייד מטורף. זה שחקן שלא רצוי היום בב"ש וגם לא יהיה רצוי שם שנה הבאה, וגם לא יהיה רצוי באף מועדון אחר שמשלם כסף משמעותי על שחקנים. ככה שאין שום משמעות לאופציה במקרה שלו
חטואל זה שחקן שהוגדר כטופ בכדורגל הישראלי וככוכב בקבוצה מובילה ואפילו הגיע לנבחרת, כרגע לא משחק תקופה ארוכה והערך שלו ברצפה. אופציה של חצי מיליון יורו תהיה הגיונית.
חצי שנה טובה בהפועל וירצו עליו 1.5-2 בכיף. אם הוא לא יתן חצי שנה טובה, אנחנו לא נרצה אותו.
לוז לוז סיטואיישן להביא אותו בלי אופציה טובה.
תוהה אם ההבנה העסקית שלכם היא עלובה או שסתם סגידה עיוורת לספרא
-
- קיבל.ה 947 לייקים
זה בסדר שאין אופציה
כאילו, אם זה או זה או כלום
מה שהכי חשוב זה לעלות ליגה , גם אם תצטרך לחפש שוב בקיץ
כאילו, אם זה או זה או כלום
מה שהכי חשוב זה לעלות ליגה , גם אם תצטרך לחפש שוב בקיץ
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
-
- קיבל.ה 170 לייקים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
שישחררו איזה שם של זר, מה הטעם בחלון ההעברות אם אי אפשר לראות סרטוני ביצועים ביוטיוב.
מורגן חלש מאוד, אנטוניץ כמעט זר לענף
ישראלוב מסתמן כפציע וגם לא יציב בנתיים.
יש לך את פיבן שכנראה אמור להיות ברמה , השאר חלטורות, שהייתי שמח לשחרר 2 מהם
לדעתי עדיפות לבלם וחלוץ, אבל אם יביאו קשר אחורי תותח לא אתנגד
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
-
- קיבל.ה 170 לייקים
אלטמן בריינה
לא יודע איך לאכול את הבן אדם הזה כבר
מצד אחד רק מושאל ואמור שנה הבאה לחזור אלינו
מצד שני תמיד נראה שזה כישלון ידוע מראש עם פציעות וחוסר חשק
לא יודע איך לאכול את הבן אדם הזה כבר
מצד אחד רק מושאל ואמור שנה הבאה לחזור אלינו
מצד שני תמיד נראה שזה כישלון ידוע מראש עם פציעות וחוסר חשק
-
- קיבל.ה 130 לייקים
כתוב בספורט5 על איזה שחקן מחוף השנהב שנבחן בקבוצה כעת, אבל כתוב שהוא מיועד לקבוצת הנוער. לא יודע על איזה עמדה הוא, אבל יהיה מאוד נחמד אם יצליחו להביא זרים עם פוטנציאל אמיתי לנוער.
-
- קיבל.ה 515 לייקים
לא רואה סרט שהוא חוזר להפועל יותר אי פעם ומקווה שלא גם.
אחרי שירד איתנו ליגה ונעלם מכל משחק מכריע.
אם העונה הוא לא בהפועל מהכיוון שלו, שלא לרמה שלו הלאומית וכאלה אז זו בושה ושייהנה בריינה.
אם זה מהצד של הפועל, שגם דגו בקיץ וגם ברדה בינואר לא רצו אותו מקצועית, אז אין מה להוסיף שבטוח הוא לא מתאים גם לליגת העל מקצועית.
איך שלא נסובב את זה, הרומן הסתיים.
תודה על כלום ובהצלחה
-
- קיבל.ה 170 לייקים
מה יש לדון על הנבך הזה.
אם יהיה טוב, להחזיר. אם לא יראו ממנו כלום - להעיף.
אם יהיה טוב, להחזיר. אם לא יראו ממנו כלום - להעיף.
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
לוקח בכיף במידה והסקאוט לא עובד בינתיים על משהו טוב יותר.
מציאה זולה ודי מוכחת.
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
מניח שהסיבה שלא נחת פה עדיין זר היא כי מחכים לראות איזה ישראלי או שניים עוד יצליחו להחתים. לצורך העניין, אם במקרה מצליחים להחתים את אליאס, הזר לטעמי צריך להיות עוד חלוץ. אם חותם פה בסוף איזה גיל יצחק, הזר צריך להיות באמצע