זה לאNiro כתב: ↑19 ינואר 2025, 22:52אתה גם מתגעגע ליציע אורחים בקריית אליעזר?לירון האדום כתב: ↑19 ינואר 2025, 21:12 נמלא את כל המערבי ובטח ר"ג ישבו באמצע למטה
וחבל שאי אפשר לשבת גם במזרחי, הינו מרגישים
קצת נוסטלגיה של פעם
אבל כן לקופסא ולאורווה
זה לאNiro כתב: ↑19 ינואר 2025, 22:52אתה גם מתגעגע ליציע אורחים בקריית אליעזר?לירון האדום כתב: ↑19 ינואר 2025, 21:12 נמלא את כל המערבי ובטח ר"ג ישבו באמצע למטה
וחבל שאי אפשר לשבת גם במזרחי, הינו מרגישים
קצת נוסטלגיה של פעם
נראה לי שאתה מתכוון לגול העצום של גאבור מרטון.
קשה שלא להתבלבל כבר עם כל הברטוזים של הליצן שורה אוברוב.הוקיץ' כתב: ↑20 ינואר 2025, 11:19נראה לי שאתה מתכוון לגול העצום של גאבור מרטון.
לפישונט היה גול גדול בבעיטה חופשית (ניסה בכלל להגביה), אבל זה היה בבלומפילד.
כמות החרא שאכלנו ממנו היתה גדולה.
התכוונתי לגול של פישונט בניסיון הגבהה, משום מה זכרתי שזה היה בר"ג, ושה-2-0 של גאבור וטובי היה בבלומפילד. אם ככה - אז הגול של גאבורהוקיץ' כתב: ↑20 ינואר 2025, 11:19נראה לי שאתה מתכוון לגול העצום של גאבור מרטון.
לפישונט היה גול גדול בבעיטה חופשית (ניסה בכלל להגביה), אבל זה היה בבלומפילד.
הרבה שנים רמת גני מורדם כי רמת גן לא היתה קבוצה אחרי שנים יפות כולל 2 גביעים.
אז אתה מודה באשמה?האדום מרמת גן כתב: ↑21 ינואר 2025, 00:20הרבה שנים רמת גני מורדם כי רמת גן לא היתה קבוצה אחרי שנים יפות כולל 2 גביעים.
מעולם לא היתה סתירה להפועל תל אביב כי הקבוצות שיחקו ברמות שונות.
גם לא למנצ'סטר יונייטד שבעולם אחר.
עכשיו, כאוהד מוצהר של 2 הקבוצות, יש סתירה ואני חי איתה.
זכרונות טובים?
הגזמת קצת עם ההשוואה לקללת אליעזר.
שער היד שלי ב- 1983
"שער היד" שלי שיקף את אופיה של הפועל ת"א מודל שנות ה-80 - קבוצה עיקשת, נחושה ובלתי מתפשרת.
צריך להבין, היה זה גמר שלישי ברציפות אליו העפלנו ואילו בפעמיים הקודמות מעדנו מול בני יהודה והפועל יהוד. למשחק הזה הגענו כאשר למראשותינו מתנוססת הסיסמא "לא חוזרים הביתה בלי הגביע - ויהי מה!".
זה התחיל טוב ובישר טובות - יענק'ה אקהויז (הסלע האיתן שלנו) קבע 0:1 ומשה סיני (במעשה אומן) הכפיל הישר מדגל הקרן. מכבי לא ויתרה, צמצמה ל-2:1 ע"י מושיק שוויצר, וכעבור זמן קצר השוותה ל-2:2 משער של אברהם לוי. התחושה באוויר הייתה שאנחנו הולכים לאבד את זה פעם נוספת...
אלא שאז חישבתי מסלול מחדש. סיני שלח כדור ארוך לשטח פנוי, "הדלקתי מבער אחורי" והגעתי לעימות הראשון מול השוער משה מרכוס שניסה להרחיק את הסכנה. גוננתי בשתי ידי על גופי והכדור שבעט ניתז מהן לעבר השער. כמו שד משחת "תקתקתי" שלושה צעדים קטנים על כל צעד גדול של אבי כהן, שלא מכבר חזר מליברפול הגדולה. תוך כדי תנועה "חתכתי" ברגע האחרון משמאל לימין, התרוממתי לנגיחה ו..."ביד חזקה ובזרוע נטויה" שלחתי את משה סיני לפגוש את נשיא המדינה!
חושבים שפה זה נגמר??? לא ולא. על מנת לא לעורר ספק, ושמישהו חלילה לא יחשוב באותו הרגע שהשער הוא בלתי חוקי, פצחתי ב"מחול" ניצחון כאילו אין מחר - והשאר היסטוריה!
אחד השערים הגדולים בתולדות הפועל ביחד עם שער האליפות ב86 ואת שניהם הבקיע גילי לנדאו הגדולtadmored כתב: ↑02 פברואר 2025, 11:08 אני דווקא יש לי זכרון טוב מאיצטדיון ר"ג
אמנם מסגיר קצת את גילי,ואת גילי לנדאו עם הניצחון המתוק בגמר ב-1983
לשמחתי היה לי הכבוד להיות במשחק הזה
זה מה שגילי לנדאו כתב על השער שלושער היד שלי ב- 1983
"שער היד" שלי שיקף את אופיה של הפועל ת"א מודל שנות ה-80 - קבוצה עיקשת, נחושה ובלתי מתפשרת.
צריך להבין, היה זה גמר שלישי ברציפות אליו העפלנו ואילו בפעמיים הקודמות מעדנו מול בני יהודה והפועל יהוד. למשחק הזה הגענו כאשר למראשותינו מתנוססת הסיסמא "לא חוזרים הביתה בלי הגביע - ויהי מה!".
זה התחיל טוב ובישר טובות - יענק'ה אקהויז (הסלע האיתן שלנו) קבע 0:1 ומשה סיני (במעשה אומן) הכפיל הישר מדגל הקרן. מכבי לא ויתרה, צמצמה ל-2:1 ע"י מושיק שוויצר, וכעבור זמן קצר השוותה ל-2:2 משער של אברהם לוי. התחושה באוויר הייתה שאנחנו הולכים לאבד את זה פעם נוספת...
אלא שאז חישבתי מסלול מחדש. סיני שלח כדור ארוך לשטח פנוי, "הדלקתי מבער אחורי" והגעתי לעימות הראשון מול השוער משה מרכוס שניסה להרחיק את הסכנה. גוננתי בשתי ידי על גופי והכדור שבעט ניתז מהן לעבר השער. כמו שד משחת "תקתקתי" שלושה צעדים קטנים על כל צעד גדול של אבי כהן, שלא מכבר חזר מליברפול הגדולה. תוך כדי תנועה "חתכתי" ברגע האחרון משמאל לימין, התרוממתי לנגיחה ו..."ביד חזקה ובזרוע נטויה" שלחתי את משה סיני לפגוש את נשיא המדינה!
חושבים שפה זה נגמר??? לא ולא. על מנת לא לעורר ספק, ושמישהו חלילה לא יחשוב באותו הרגע שהשער הוא בלתי חוקי, פצחתי ב"מחול" ניצחון כאילו אין מחר - והשאר היסטוריה!
עוד יותר