משחק חשוב מאוד, במיוחד נוכח העובדה שבמקביל למשחק ישחקו כפר שלם מול ר"ג. כלומר - 3 נק' יקרבו אותנו משמעותית ל-2 המקומות הראשונים (נהיה מרחק מקסימום נקודה בכל אחד מהתרחישים).
יאללה הפועל!
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
זיטו כתב: ↑16 ינואר 2025, 22:42
משחק חשוב מאוד, במיוחד נוכח העובדה שבמקביל למשחק ישחקו כפר שלם מול ר"ג. כלומר - 3 נק' יקרבו אותנו משמעותית ל-2 המקומות הראשונים (נהיה מרחק מקסימום נקודה בכל אחד מהתרחישים).
יאללה הפועל!
באתי לפתוח את הנושא הנ"ל.
הקדמת אותי.
הפסד הנקודות יהיה עלייך
זיטו כתב: ↑16 ינואר 2025, 22:42
יאללה הפועל!
באתי לפתוח את הנושא הנ"ל.
הקדמת אותי.
הפסד הנקודות יהיה עלייך
בפעם האחרונה שראיתי, המשטח בלויטה במצב מחריד, לא מבין איך עכו ולויטה מאושרים לכדורגל כרגע.
בשילוב עם הבונקר שרעננה יעשו זה לא יהיה פשוט.
נצטרך לבנות על הרמות מהצדדים ואולי בעיטות מחוץ לרחבה (טוריאל). לא פחות חשוב, שהשחקנים לא יגיעו זחוחים.
משחק שיוכרע לדעתי בהתחלה שלו במידה ונשכיל ללחוץ על הבונקר של רעננה ולשים שני שערים.
במידה ונתמהמה מול השער שלהם הם יחנו את האוטובוס ונתחיל להסתבך (לצד העייפות מהגביע...).
עולה באותו הרכב, כמובן עם טוריאל ומסיט את קורין לאמצע או לאגף השני
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
משחק חשוב מאד . כן, כל משחק חשוב, בשלב הזה של העונה.
הפסדנו מולם 2 נקודות בסיבוב הקודם!
סומך על ברדה שיעלה במערך הכי טוב ויוציא מקסימום מהשחקנים!
הפועל חייבים להפסיק לתרום נקודות לקבוצות פחות טובות מאיתנו!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
רוטמן אפס של שחקן אבל עדיף על עאבד.
פיבן מגן זאת באמת הזיה, אני מבין שברדה לא מחזיק מוייר (גם אני לא) אבל למה הוא מחק את הרמן לגמרי מהרוטציה?
אצל דגו הרמן היה טוב לרוב.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)