הלך המומנטום כתב: ↑16 ינואר 2025, 20:04
בהנחה שזה אנשי האולטראס זה עניין אבסורדי לחלוטין.
אולטראס הפועל הם ארגון אוהדי הפועל תל אביב. אוהדי הפועל תל אביב ברובם רוצים את עופר ינאי כולל המעבר ליד אליהו. ארגון אוהדי הפועל תל אביב החליט שזה לא בא לו בטוב.
1. זה הזוי, אתם ארגון שמשרת את הפועל תל אביב, לא הפועל תל אביב אתכם.
2. לא רוצים? אל תגיעו!! רק אל תפריעו לאוהדי ומועדון הפועל תל אביב.
1. איך אדוני החליט שרוב אוהדי הפועל רוצים לעבור לשימון? הרי רק לפני חצי שנה רוב מוחץ שלהם התנגד לעבור לשימון.
2. הם אוהדי הפועל תל אביב בדיוק כמוך, ודואגים לה בדיוק כמוך.
כנראה שאם לא היה רוב מוחלט נציגי העמותה לא היו מתפארים בזה אחר זה.
אף אחד לא אמר שהם לא אוהדים כמוני, אבל בהנחה שרובם רוצים לעבור, שאיתה אתה לא מסכים, מצופה מארגון האוהדים לתמוך בקבוצה ולא מהקבוצה לקחת את דעותיו של ארגון האוהדים ואם לא אז תמות נפשי עם פלישתים ולהשתלח ללא מעצורים בכל מה שקשור למעבר הזה.
אולטראס הפועל הם ארגון אוהדי הפועל תל אביב. אוהדי הפועל תל אביב ברובם רוצים את עופר ינאי כולל המעבר ליד אליהו. ארגון אוהדי הפועל תל אביב החליט שזה לא בא לו בטוב.
1. איך אדוני החליט שרוב אוהדי הפועל רוצים לעבור לשימון? הרי רק לפני חצי שנה רוב מוחץ שלהם התנגד לעבור לשימון.
לפני חצי שנה רוב מוחץ התנגד למעבר ליד אליהו?
מאיפה המצאת את זה?
הרי בדיוק בגלל שהיה רוב למעבר ועד העמותה סרב לעשות הצבעה
ועם רוב אוהדי הפועל היו רוצים להתאחד עם הפועל חיפה ארגון האוהדים היה אמור לתמוך בזה? מה זה השטויות האלה? ממתי העובדה שלכאורה רוב האוהדים רוצים משהו אמור לקבוע את עמדת ארגון האוהדים לגביו? אין שום משמעות למה הדבר הזה?
אוהדי הפועל היו נתונים למסע השפעה בחודשים האחרונים, כולל הטענה (שנותר להמתין זמן קצר כדי להבין אם היא טענת שווא) לפיה מתוכנן בקרוב שיפוץ של הדרייב אין. אני טוען שבלי מסע היחצ הנל ובלי הטענה על השיפוץ רוב משמעותי של אוהדי הפועל היה מתנגד לעבור ליד אליהו.
איך ה״ה יודע מה האוהדים וחברי העמותה רוצים? הייתה הצבעה בעמותה ופספסתי? הרי היה אפשר לקיים הצבעה הארורה הזאת עשרות פעמים. אבל לא העמותה החליטה לבגוד באמון החברים.
אל תטעה למרות שאני בעד המעבר והייתי מצביע בעד גם בהצבעה אם העמותה הייתה טורחת לקיים אותה אם היה נקבע שם שלא עוברים הייתי מתיישר עם זה מאה אחוז לרמה שהייתי אומר שאם הוא לא מקבל את רצון האוהדים בנושא הזה אז מקומו לא איתנו. אבל לא היתה הצבעה קנו המון מנויים וההתנהגות של הוועד המנהל מוכיחים שכנראה היה רוב עצום בעד המעבר.
תקרא את ההודעה הבאה שלי ותבין למה ה"רוב העצום" לא משקף שום דבר עם משמעות. באותה מידה אם הייתי מפעיל מסע יחצ מתמשך כולל שימוש ברשתות החברתיות במשך חודשים לכמה זה גרוע לעבור ליד אליהו ומבטיח שהדרייב אין לא היה משופץ היית רואה הרבה יותר אנשים בכיוון השני.
ההבדל הוא שאולטראס הפועל לא זזים כמו עלה ברוח ויש להם חוט שדרה בעובי של יותר מקש.
האדום הצורר כתב: ↑16 ינואר 2025, 23:33
תקרא את ההודעה הבאה שלי ותבין למה ה"רוב העצום" לא משקף שום דבר עם משמעות. באותה מידה אם הייתי מפעיל מסע יחצ מתמשך כולל שימוש ברשתות החברתיות במשך חודשים לכמה זה גרוע לעבור ליד אליהו ומבטיח שהדרייב אין לא היה משופץ היית רואה הרבה יותר אנשים בכיוון השני.
ההבדל הוא שאולטראס הפועל לא זזים כמו עלה ברוח ויש להם חוט שדרה בעובי של יותר מקש.
ואתה החלטת שמי שבעד המעבר אין לו עמוד שידרה? כי זה לא מסתדר עם הדיעה שלך?
קראתי לא השתכנעתי. אתה יכול לשקר לעצמך עד מחר שיש לך עמוד שדרה בגודל של פיל זה לא ישנה את העובדה שלא הייתה הצבעה כי העמותה ברחה ממנה כמו מאש אז אתה יכול לספר לעצמך סיפורים.
אבל אל תדאג דשא לא יצמח פה בחיים עוד קצת ונחזור להתרגש מפול סטול
אבל מסע היחץ הזה כנגד המעבר הופעל בכל הכוח ע"י האולטראס והועד המנהל רק שהוא לא צלח כי רוב אוהדי הפועל הפגינו חוט שדרה ולא נכנעו לתעמולה של רמי, חיים, שאקו ופוליטי
אבל מסע היחץ הזה כנגד המעבר הופעל בכל הכוח ע"י האולטראס והועד המנהל רק שהוא לא צלח כי רוב אוהדי הפועל הפגינו חוט שדרה ולא נכנעו לתעמולה של רמי, חיים, שאקו ופוליטי
רמי היה במשחק נגד ירושלים אולי גם לו אין עמוד שדרה?
האדום הצורר כתב: ↑16 ינואר 2025, 23:22
ועם רוב אוהדי הפועל היו רוצים להתאחד עם הפועל חיפה ארגון האוהדים היה אמור לתמוך בזה? מה זה השטויות האלה? ממתי העובדה שלכאורה רוב האוהדים רוצים משהו אמור לקבוע את עמדת ארגון האוהדים לגביו? אין שום משמעות למה הדבר הזה?
אוהדי הפועל היו נתונים למסע השפעה בחודשים האחרונים, כולל הטענה (שנותר להמתין זמן קצר כדי להבין אם היא טענת שווא) לפיה מתוכנן בקרוב שיפוץ של הדרייב אין. אני טוען שבלי מסע היחצ הנל ובלי הטענה על השיפוץ רוב משמעותי של אוהדי הפועל היה מתנגד לעבור ליד אליהו.
איחוד עם הפועל חיפה? אין לך השוואה יותר רחוקה מהמציאות??
וזה מצחיק שלארגון יש דעה כאילו לאנשים שונים בתוך אותו ארגון לא יכולות להיות דעות שונות. באמת מעניין אותי מה עושים לאותו אדם בארגון שרחמנא ליצלן בעד המעבר או שלא מוכנים לשיר נגד…
אם איחוד עם הפועל חיפה היה על השולחן מסיבות שכרגע לא ברורות לי , אבל ביום שיהיה, הן יהיו ברורות ואמצא להן הצדקה, אז אהיה בעד זה.
אם יהיה רוב בקהל שיהיה בעד זה, אז כן, זה משהו שצריך לעשות אותו.
גם בדוגמא הזאת, כמו במציאות של ימינו, לא כולם חייבים להסכים, האולטראס יכולים להיות נגד זה ויכולים למחות באופן לגיטימי נגד.
ועכשיו, עד שיהיה איזשהו סרט לא ברור על איחוד עם הפועל חיפה, אפשר להשאיר תסריטים דימיוניים שכנראה בחיים לא יקרו (ועל כן גם אף אחד לא חשב אפילו לציין אותם בזכויות הוטו של העמותה, מה שכן, לאוהדי הפועל חיפה היקרים אם אתם בונים על זה, תדעו ששם הקבוצה המאוחדת חייב להיות הפועל תל אביב, זה כן בהסכם) ולהתעסק בתסריט המוחשי שעומד לפנינו שבוא יש אלפי אוהדי הפועל תל אביב שרוצים לבוא למשחקי הקבוצה ובאיזה זכות מי מאיתנו ימנע את זה מהם?
ואני חייב לדעת למה אתה ועוד רבים באים מהנחת ייסוד שהדיבור על שיפוץ הדרייב אין הוא קשקוש על סמך כלום , קובעים את זה בביטחון מלא שלא יקרה כאילו זו עובדה קיימת בלי שום סיבה
האדום הצורר כתב:תקרא את ההודעה הבאה שלי ותבין למה ה"רוב העצום" לא משקף שום דבר עם משמעות. באותה מידה אם הייתי מפעיל מסע יחצ מתמשך כולל שימוש ברשתות החברתיות במשך חודשים לכמה זה גרוע לעבור ליד אליהו ומבטיח שהדרייב אין לא היה משופץ היית רואה הרבה יותר אנשים בכיוון השני.
אתה חתיכת חוצפן. מי אתה שתקבע מה בעל משמעות ושהרוב הגדול לא משקף משהו בעל משמעות? על אלפים רבים של אנשים הופעל מסע השפעה והם לא יכולים להבין לבד? רק אתם מבינים את האמת?
אולי אתה ודומיך הם חבורת מושפעים שהולכים כמו עיוורים באפלה אחרי כמה "מנהיגים" שרוצים לקבוע מה יקרה בקבוצה ופתאום נלקחה מהם השליטה הזאת אז עכשיו הם מוכנים לשרוף הכל אם זה לא יחזור לשליטתם? כי הגרסה הזאת נראית לי יותר מציאותית.
למה זה טוב כתב: ↑17 ינואר 2025, 00:44
לא יכול לגמרי להבין את מה שהיה במטוס אבל כשהבנתי שזה הגיע אלרי שאתמול עופר לא אישר לשחקנים ללכת להגיד תודה לקהל שהגיע אני יכול קצת להבין.
מה שיפה זה שיש עימותים שהכתבים מקבלים אישור לפרסם ויש עימותים שלא.
לא, זה היה בטיסה לפני המשחק, עופר ינאי על אותה טיסה דל האולטראס (שניהם לע טסו עם הקבוצה).
דרך אגב, האולטראס הגיעו בהרכב מתוגבר כולל כוכבי עבר בגלל צפייה לקרב מול האוהדים המקומיים בערבות סכסוך שנוצר במשחק לפני שנתיים. בסוף הכל הסתיים השקט (כנראה גם בגלל הניצחון הדרמטי שלהם)
למה זה טוב כתב: ↑17 ינואר 2025, 00:44
לא יכול לגמרי להבין את מה שהיה במטוס אבל כשהבנתי שזה הגיע אלרי שאתמול עופר לא אישר לשחקנים ללכת להגיד תודה לקהל שהגיע אני יכול קצת להבין.
מה שיפה זה שיש עימותים שהכתבים מקבלים אישור לפרסם ויש עימותים שלא.
לא, זה היה בטיסה לפני המשחק, עופר ינאי על אותה טיסה דל האולטראס (שניהם לע טסו עם הקבוצה).
דרך אגב, האולטראס הגיעו בהרכב מתוגבר כולל כוכבי עבר בגלל צפייה לקרב מול האוהדים המקומיים בערבות סכסוך שנוצר במשחק לפני שנתיים. בסוף הכל הסתיים השקט (כנראה גם בגלל הניצחון הדרמטי שלהם)
הם אשכרה גייסו מילואים בשביל משחק בפאקינג פודגוריצה? פחחחחחח
אני לא חושב שהוא היה צריך להורות לשחקנים לא להודות לקהל. מצד שני אי אפשר להמשיך ככה שהם ינהלו את כולנו. תנו לזה רגע והם גם יתהפכו על ספרא
ואני חייב לדעת למה אתה ועוד רבים באים מהנחת ייסוד שהדיבור על שיפוץ הדרייב אין הוא קשקוש על סמך כלום , קובעים את זה בביטחון מלא שלא יקרה כאילו זו עובדה קיימת בלי שום סיבה
עם כמה שאני בעד המעבר, שנובע ברובו מציפייה לדרייב אין גדול בעתיד, הסיכוי היחיד שלנו למנוע את הפארסה הזאת של הישארות נצחית ביד אליהו הייתה אם העמותה הייתה דואגת להסכם מסודר מול עופר ולא נכנסת לעימות מולו.
עכשיו אנחנו תלויים בחסדיו של עופר שיקיים את הבטחותיו.
רק הפועל כתב: ↑17 ינואר 2025, 12:43
תאכלס מתנגדי המעבר מנסים להצדיק את האג'נדה שלהם בכוח וזה כבר מביך
זה מזמן מביך.
פשוט עוד לא סיפרו להם.
אני לא חושב שכזה מזיז לאדם לא משכיל בצורה קיצונית שיאמרו לו שהוא חסר הבנה בסיסית. זה מי שהם וצריך לקבל את זה שהם לא הדבר הכי מחודד שם בחוץ (באנדרסטייטמנט של המאה)
רק הפועל כתב: ↑17 ינואר 2025, 12:43
תאכלס מתנגדי המעבר מנסים להצדיק את האג'נדה שלהם בכוח וזה כבר מביך
זה מזמן מביך.
פשוט עוד לא סיפרו להם.
אני לא כזה חשוב שמזיז לאדם משכיל שיאמרו לו שהוא לא מבין משהו. זה מי שהם וצריך לקבל את זה שהם לא הדבר הכי מחודד שם בחוץ (באנדרסטייטמנט של המאה)
מביך זה אתה.
אחד לאחד הביביסטים שהסבירו להם לאורך כל הדהירה של הרפורמה שהיא תוביל לפיצוץ וקרע במדינה שאין ממנו דרך חזרה, ולאחר שהגיע האסון והתוצאות, ממשיכים להצדיק את הריצת אמוק ללא הסכמה רחבה ולהאשים אחרים.
אבל בסדר, העיקר שעמדת על שלך מול הארכי אנרכיסטים.
"אחד לאחד הביביסטים שהסבירו להם לאורך כל הדהירה של הרפורמה שהיא תוביל לפיצוץ וקרע במדינה שאין ממנו דרך חזרה, ולאחר שהגיע האסון והתוצאות, ממשיכים להצדיק את הריצת אמוק ללא הסכמה רחבה ולהאשים אחרים." @עידן סרור
תראה אחי, רק אומר, המשפט הזה תקף לשני הצדדים. מה שכתבת זה פחות או יותר תמצית מה שאני חושב על התנהלות האולטראס בחצי השנה האחרונה מאז הודעת ה'לא יקרה', שזה יוביל לפיצוץ וקרע, שהם ממשיכים בכוח להצדיק את הריצת אמוק שלהם ללא הסכמה רחבה (חברי העמותה) ושהם מאשימים אחרים, בעצם כל מילה שכתבת.
שלא תטעה או תנסה לצבוע אותי כ"תומך עופר", הרבה מהדברים הללו ועוד דברים אחרים אני חושב גם על ההתנהלות שלו, אבל את זה אתה כבר אמרת ועודך אומר, עם הרבה דברים שלך אני גם מסכים, אבל פה צריך להיות כנים ולא לראות רק צד אחד במשוואה.
הם כבר הורידו את הכדורגל ליגה פעמיים, בגלל הורדת נקודות.
בכדורסל, השנה אולי לא ניקח אליפות בגלל הנקודה שהורידו לנו. שנה שעברה הם דפקו לנו את משחק האליפות.
במבחן התוצאה, הם אויבים של הקבוצה. גורמים לה המון נזק.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
its-sick כתב: ↑20 ינואר 2025, 22:23
בכדורסל, השנה אולי לא ניקח אליפות בגלל הנקודה שהורידו לנו. שנה שעברה הם דפקו לנו את משחק האליפות.
היי היי של נעלייך כשאתה מעז לדבר ככה על הלב הפועם! הקומץ הנאמן לדגל! האנשים הם עמוד השדרה הגדול ביותר ביקום! זכור אתה המון נטול אידאה, זונה שראתה שטר של 200 והתבלבלה. הם הקימו את הקבוצה! בלעדיהם אנחנו שום דבר!
מסכן.
עכשיו 4 אנשים כאן ירשמו לך כל אחד איזה 30 הודעות שאתה טועה, כדי שזה ייראה הרבה ומאיים.
בנוסף, על המשפט האחרון אתה גם תקבל אזהרה. העזת לדבר על הקדושים המעונים.
האולטראס הורידו 9 נקודות בבית הדין בעונת הירידה הקודמת ופירקו את הפועל.
אף פעם לא מאוחר לשכתב את ההיסטוריה
בלי שיפוץ לא היינו מסכימים לעבור ליד אליהו, זו הסיבה היחידה בגינה ניתנה ההסכמה למעבר הזה. אם יתברר שהכל בלוף ואין כוונה כזו, אני מוכן להחזיר למועדון שלי את המנויים שרכשתי ושהקבוצה תחזור לדרייב אין גם אם זה אומר שלא אגיע לצפות במשחקים.
האולטראס לא באמת יודעים שאין שיפוץ זה לא ממש מעניין אותם, הם רוצים לעמוד על הערכים שלהם כביכול ולא מסוגלים לרדת מהעץ המטומטם הזה של "לא באים".
מבחינת פוטינציאל יד אליהו לאחר הסרת הסממנים הצהובים הוא אחלה אולם, היינו יכולים לחרבן להם על הראש שם, אבל בחרנו בחרפה ובמדון בין האוהדים והבעלים, ובין האוהדים לבין עצמם.
הבעיה עם האולטראס, זה שהם לא רואים בך "אוהד" הם רואים בך רק טרמפיסט. הם אוהדים האמיתיים היחידים. אתה "המון נטול אידאה".
ובשם העיקרון הזה הם ישרפו את המועדון.
החבר'ה האלה, מאוד אוהבים את עצמם, ולא ממש אכפת להם אם הפועל תקרוס או תתפרק כל עוד הפועל מהווה להם פלטפורמה לאהבה העצמית החולנית שלהם.
אז כפי שאתה רואה, הם חוגגים פה הפסדים, והיד עוד נטוייה. איכס.
porthos כתב: ↑21 ינואר 2025, 10:42
הבעיה עם האולטראס, זה שהם לא רואים בך "אוהד" הם רואים בך רק טרמפיסט. הם אוהדים האמיתיים היחידים. אתה "המון נטול אידאה".
ובשם העיקרון הזה הם ישרפו את המועדון.
החבר'ה האלה, מאוד אוהבים את עצמם, ולא ממש אכפת להם אם הפועל תקרוס או תתפרק כל עוד הפועל מהווה להם פלטפורמה לאהבה העצמית החולנית שלהם.
אז כפי שאתה רואה, הם חוגגים פה הפסדים, והיד עוד נטוייה. איכס.
החלק היפה הוא שבלי "ההמון נטול האידאה" הם נשארים בגג 1000 אוהדים בסל ו5000 גג ברגל
מדהים אותי הזלזול שלהם ב"אווירת יד אליהו" לעומת "אווירה של האולטראס" כשאני חבריי והמון כמוני היו גם במנורה וגם בסמי עופר וגם בפתח תקווה וגם בבלומפילד, מנויים שנים בשער 5 ובלעדינו יש פה קהל ברמות של בני יהודה והפועל פתח תקווה
הם לא יכולים בלעדינו בדיוק כמו שאנחנו לא יכולים בלעדיהם
בלי שיפוץ לא היינו מסכימים לעבור ליד אליהו, זו הסיבה היחידה בגינה ניתנה ההסכמה למעבר הזה. אם יתברר שהכל בלוף ואין כוונה כזו, אני מוכן להחזיר למועדון שלי את המנויים שרכשתי ושהקבוצה תחזור לדרייב אין גם אם זה אומר שלא אגיע לצפות במשחקים.
האולטראס לא באמת יודעים שאין שיפוץ זה לא ממש מעניין אותם, הם רוצים לעמוד על הערכים שלהם כביכול ולא מסוגלים לרדת מהעץ המטומטם הזה של "לא באים".
מבחינת פוטינציאל יד אליהו לאחר הסרת הסממנים הצהובים הוא אחלה אולם, היינו יכולים לחרבן להם על הראש שם, אבל בחרנו בחרפה ובמדון בין האוהדים והבעלים, ובין האוהדים לבין עצמם.
זו הצגה דמגוגית מאד של הסיטואציה. אוהדי הפועל לא היו נתונים למסע השפעה, אוהדי הפועל השתכנעו שהם מאמינים לעופר וסומכים עליו ובוטחים בו בזכות הפעולות שלו, לא בזכות ״מסע השפעה״, והעדיפו לתת לו לממש את החזון שלו מאשר להתייחס אליו כשקרן או גנב או ״לא הפועל״ (ציטוט של רמי כהן). אני בכלל לא בטוח לגבי הטענה האחרונה שלך וזה גם לא חשוב, עופר רוצה שליטה מלאה בקבוצה בתמורה להשקעה ולהבטחות ורוב חברי העמותה ורוב הקהל הכללי תומך בו.
מי שלא תומך בו זה האולטרס, אני מסכים איתך שהם ממש לא חייבים לייצג את הקהל הרחב, זה בדיוק לב העניין. המאבק בין האולטראס לעופר היה מאבק על שליטה בקבוצה, זה היה ונותר שקוף וזו רק סיבה נוספת למה האולטראס נשארו לבדם במערכה - הם מייצגים את עצמם ואת האינטרסים הצרים שלהם. ״לא יקרה״ כלשונם.
בעניין הגרפיטי שרוסס - כמו שכתבתי, האולטראס התאהבו במחאה, לא יעבור הרבה זמן וזה יהפוך מ״לא באים ליד אליהו״ ל-״עופר לא יהיה בהפועל״ וכל הנלווה לכך
שיהיה לכולנו בהצלחה
זה כבר לא רק נגד עופר ינאי, כמו ההמון נטול האידאה, עכשיו הם קוראים ל8,700 מנויים אוהדי הפועל עדר נעזב.
הם ממש מנסים להמאיס את עצמם.
בואו ספרו לנו סיפורים על מי מפלג את הקהל באירוע הזה.
הדגל האדום כתב: ↑22 ינואר 2025, 10:41
בעניין הגרפיטי שרוסס - כמו שכתבתי, האולטראס התאהבו במחאה, לא יעבור הרבה זמן וזה יהפוך מ״לא באים ליד אליהו״ ל-״עופר לא יהיה בהפועל״ וכל הנלווה לכך
שיהיה לכולנו בהצלחה
ראיתי אותו עכשיו
כתשובה רצינית אגיד שגרפיטי לא מייצג אף בן אדם חוץ ממי שריסס אותו בלילה ככה שאני לא שש להאשים את הארגון שלא רואה את דבשתו
כן אגיד שלדעתי 90 אחוז מחבריו חושבים ככה בדיוק אחד לאחד וזה שורש הבעיה
זה לא גרפטי נגד עופר אגב, זה גרפיטי נגד אוהדי הפועל תל אביב ושלכל אחד יהיה ברור כאן
(למי שפספס אגב -
UHTA - עופר החזיר
מתחננים אליו אל נא תעזוב אותנו עכשיו, היה לנו לאב, עדר נעזב סביבו, קורא אליו לשווא, עגל הזהב
הם יוצאים במחול טרוף ושוכחים את עצמם רוקדים סביב עגל הזהב
לא באים ליד אליהו)