עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
למה לא בעצם
קיבל.ה  58 לייקים

Red_man כתב: 17 ינואר 2025, 20:53
למה לא בעצם כתב: 17 ינואר 2025, 20:50
Red_man כתב: 17 ינואר 2025, 20:45

לא מקוללים, מטומטמים. אוהדים שעסוקים כל הזמן בלהרוס לעצמם בנימוקים של ערכים ולא מסוגלים לומר איזה ערכים נפגעו.
נכון.
אבל אני מדבר בתור אחד שרק רוצה שתהיה לו קבוצה טובה, לבוא ולעודד, לנצח או להפסיד וללכת הביתה. המעורבות שלי מוגבלת ולכן אני מרגיש מקולל כי אין לי שליטה בטמטום הקשור למועדון.
נקווה שנצליח לקחת תואר העונה זאת הזדמנות אחרונה. הם יבריחו את עופר זה עניין של זמן, אף אחד לא ישאר בלי סוף ככה כי זה לא כיף לו ובסוף זה אמור להיות כיף לבעלים להיות בעלים.
דשא לא יצמח פה בחיים עם ההתנהלות הזאת. מישהו הרים טלפון לפול סטול? בטוח הוא יבוא בשביל 20 אלף דולר לעונה. דרייב אין ריק נוכל לבוא רבע שעה לגאמפ בול ולמצוא מקומות טובים.
מי יודע, אולי אליפות תרגיע את הרוחות...
מאוד מקווה שניקח אותה, אבל עם חוסר הוודאות הזאת, לא יודע אם השמחה תהיה שלמה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

לעופר יש חזון: רוצה לבנות קבוצה אירופית מובילה. אני מניח שזה לא יקרה ועופר יעזוב לפני.
המתנגדים: לא רוצים עופר. לא רוצים יד אליהו. לא רוצים אוהדי הצלחות, לא רוצים קהל נוסף שיצטרף.
100 אחוז, אין בעיה סבבה לכל אחד יש דיעה, אבל שמענו מה לא, אבל מה כן? הפועל קונספט סאנט פאולי? לחכות פה ושם לפראייר תורן שישים קצת כסף ולא יתערב? זהו זה הכן?
אני באמת מנסה להבין מה החזון שכל צד רואה לקבוצה שקוראים לה הפועל תל אביב.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

תסביר לי מה הקשר לסאנט פאולי?
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

גביזון כתב: 17 ינואר 2025, 20:56 לעופר יש חזון: רוצה לבנות קבוצה אירופית מובילה. אני מניח שזה לא יקרה ועופר יעזוב לפני.
המתנגדים: לא רוצים עופר. לא רוצים יד אליהו. לא רוצים אוהדי הצלחות, לא רוצים קהל נוסף שיצטרף.
100 אחוז, אין בעיה סבבה לכל אחד יש דיעה, אבל שמענו מה לא, אבל מה כן? הפועל קונספט סאנט פאולי? לחכות פה ושם לפראייר תורן שישים קצת כסף ולא יתערב? זהו זה הכן?
אני באמת מנסה להבין מה החזון שכל צד רואה לקבוצה שקוראים לה הפועל תל אביב.

אין חזון, החזון הוא שליטה בקבוצה ולגרש את עופר.
ראיתי את הסערה התורנית בעמוד טוויטר של פוליטי. יש לי משהו לומר על פוליטי, הוא חתיכת ילד מושתן שצבר כוח ופרסום כי שוטרים זיינו אותו במכות. מדובר במטומטם וחוצפן תהיה קומוניסט חוד לא אכפת לי אבל הזלזול שלו בכסף של אחרים ובניהול של אחרים כשבתקופתו בוועד המנהל קרו ביזיונות ניהוליים זה טירוף.
פוליטי זה הסמן הימני של המתנגדים לא יד אליהו ולא כלום הם רוצים את עופר בחוץ ושום דבר לא יעצור אותם לפני התגמשות החזון.
אין עתיד לקבוצה הזאת הם יתישו אותו בסוף זה לא כזה מסובך להתיש בן אדם. נחזור לימי העמותה נשחק עם ארבעה זרים ובסוף זה ייגמר בפירוק כי העמותה תגלגל חובות עד שלא יהיה אפשר עוד.
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

מה שמצחיק/עצוב אחרי שהם יצליחו לגרום לו לעזוב.הם יגידו,אמרנו לכם שהוא בא רק לזמן קצר ואי אפשר לסמוך עליו.
הכי אני אוהב את אלו שאומרים ויגידו,אז קצת קיללו אותו.אז מה? מי רוצה בעל בית שבורח מכמה קללות של כמה ילדים.
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

Nati כתב: 17 ינואר 2025, 21:11 מה שמצחיק/עצוב אחרי שהם יצליחו לגרום לו לעזוב.הם יגידו,אמרנו לכם שהוא בא רק לזמן קצר ואי אפשר לסמוך עליו.
הכי אני אוהב את אלו שאומרים ויגידו,אז קצת קיללו אותו.אז מה? מי רוצה בעל בית שבורח מכמה קללות של כמה ילדים.
אתה כל כך צודק, חברים שלי שאוהדים קבוצות אחרות אומרים כל הזמן שהם לא מבינים מה אנחנו רוצים ממנו. הבעיה שאני אומר להם שגם רוב הקהל לא מבין.
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

teknoboy כתב: 16 ינואר 2025, 20:56
אוהד כורסא כתב: 16 ינואר 2025, 18:58
teknoboy כתב: 16 ינואר 2025, 17:34
1. אבל לא רק שלא נרמלתי שום דבר שמישהו עשה (להפך, הדגשתי את זה שמישהו - אתה - עושה פה דבר לא נורמלי), גם אין פה ממש אלימות (אלא אם כן אתה מחשיב כתיבה בטוש על כיסוי מושב כאלימות כלפי כיסוי המושב).
2. אני מכיר את ההגדרה היטב, וברור לי שאתה טועה במאה אחוז. מוזמן להחכים אותי.
3. אין לי ומעולם לא הייתה לי אפילו חולצה אחת של צ'ה גווארה. תנסה להחליף קלישאה, כי הקטע של להגיב אותו דבר על אוטומט לכולם לא הכי מחמיא לך.

נ"ב: יש לי בשבילך דוגמה לאלימות (מילולית, אבל אני מבין שאתה ממש נגד זה) - לקרוא לכל מי שלא מוצא חן בעיניך ו\או חושב אחרת ממך בשמות כמו "טרוריסט" שוב ושוב, לאורך שבועות, בכל פעם שאתה מדבר עליו.
בוא נדייק, הטרוריסטים נאמר על לינץ' על אוהד הפועל חיפה וזריקת אבוקה בוערת על אנשים שלא עשו להם כלום. לא על דעות. מוזמנים להמשיך בדיון.
קודם כל, ברכותיי, אתה עושה בשכל ולא עוקב בצורה אדוקה אחרי כתביו של הוגה הדעות 7even. אם היית עוקב, היית יודע שאתה טועה, ושהוא פולט את זה באוטומט כל הודעה שנייה בלי קשר לכלום.
דבר שני, גם הדברים שאתה מתייחס אליהם הם הרבה דברים - אבל טרור הם לא.
לינץ באוהד יריבה ואבוקה על אוהדים זה לא טרור?

בוא נשנה פורום ונחליף אוהד יריבה בפלסתיני, ואוהדים במפגינים בקפלן. מה יצא?
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

Nati כתב: 17 ינואר 2025, 21:11 מה שמצחיק/עצוב אחרי שהם יצליחו לגרום לו לעזוב.הם יגידו,אמרנו לכם שהוא בא רק לזמן קצר ואי אפשר לסמוך עליו.
לא מתאים לך אתה בדרך כלל אופטימי
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1832 לייקים

תא מרבוטא כתב: 17 ינואר 2025, 21:18
אוהד כורסא כתב: 16 ינואר 2025, 18:58

בוא נדייק, הטרוריסטים נאמר על לינץ' על אוהד הפועל חיפה וזריקת אבוקה בוערת על אנשים שלא עשו להם כלום. לא על דעות. מוזמנים להמשיך בדיון.
קודם כל, ברכותיי, אתה עושה בשכל ולא עוקב בצורה אדוקה אחרי כתביו של הוגה הדעות 7even. אם היית עוקב, היית יודע שאתה טועה, ושהוא פולט את זה באוטומט כל הודעה שנייה בלי קשר לכלום.
1. לינץ באוהד יריבה ואבוקה על אוהדים זה לא טרור?

2. בוא נשנה פורום ונחליף אוהד יריבה בפלסתיני, ואוהדים במפגינים בקפלן. מה יצא?
1. זה לא
2. אתה אומר בוא ניקח סיטואציה אחרת לגמרי ונעשה כאילו שזה אותו דבר? טוב שלא אמרת בוא נחליף את אלה שעשו את הלינץ' בחיילי SS ואת ההוא שהותקף בילדה יהודייה שהסתתרה במרתף.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

teknoboy כתב: 17 ינואר 2025, 21:55

1. זה לא
2. אתה אומר בוא ניקח סיטואציה אחרת לגמרי ונעשה כאילו שזה אותו דבר? טוב שלא אמרת בוא נחליף את אלה שעשו את הלינץ' בחיילי SS ואת ההוא שהותקף בילדה יהודייה שהסתתרה במרתף.
דווקא בוולטון כל הזמן מחליפים בין מצבים שונים ומשווים. כל הזמן
בגלל זה למשל מגדירים גם מעשים של לובשי מדים לפעמים כטרור , וחמושים שפועלים מטעם עצמם, וערבים ויהודים מהעבר ומההווה.
וברור שזה לא שווה ערך לקלגסים נאצים. גם לתלוש דגל גאווה מבניין לא באותה חומרה כמו לתקוף באמצע מסיק ואתה יודע את זה

כל הלוליינות שנעשית פה כדי לגונן על מעשים חוליגניים היא תעודת עניות למי שמקטין /מצדיק/ מרכך בחומרה של זה

וכן- לזרוק אבוקה על אוהדים אחרים, ולאיים על כל מי שלא שר זה חמור.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1832 לייקים

תא מרבוטא כתב: 17 ינואר 2025, 22:02

1. זה לא
בגלל זה למשל מגדירים גם מעשים של לובשי מדים לפעמים כטרור , וחמושים שפועלים מטעם עצמם, וערבים ויהודים מהעבר ומההווה.
וברור שזה לא שווה ערך לקלגסים נאצים. גם לתלוש דגל גאווה מבניין לא באותה חומרה כמו לתקוף באמצע מסיק ואתה יודע את זה

כל הלוליינות שנעשית פה כדי לגונן על מעשים חוליגניים היא תעודת עניות למי שמקטין /מצדיק/ מרכך בחומרה של זה

אם זה לא היה ברור, אז אני מאוד נגד אלימות, נגד לינצ'ים, נגד לזרוק אבוקות על אנשים, נגד לאיים באלימות באופן כללי ועל מי שלא מעודד בפרט וכו' וכו'.
זה לא אומר שכל אלימות היא טרור.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

רק הפועל כתב:
יש הבדל בין להיות אופטימי לבין להיות מטומטם.
אם זה יימשך ככה(לצערי זה גם יהיה יותר ויותר גרוע)אף בנאדם לא יוכל לספוג את זה בלי להגיב.

כל כך מקווה שהרבה לפני שזה יקרה,מישהו שמאוד מקורב לשני הצדדים יצליח לעשות סולחה בינהם.
זה כל כך עצוב שעד שהגיע אלינו הבנאדם שאפילו בחלום לא העזנו לחלום עליו,נגרום לו לעזוב לפני שנגיע לשיא.
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

Red_man כתב:
אתה כל כך צודק, חברים שלי שאוהדים קבוצות אחרות אומרים כל הזמן שהם לא מבינים מה אנחנו רוצים ממנו. הבעיה שאני אומר להם שגם רוב הקהל לא מבין.
ספר לי על זה
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

מצטער אבל אני באמת לא מבין את הדרמה של עופר ושל אנשים פה.
הבן אדם מוגדר כמלך הפועל כבר שנה וחצי, רוב הקהל הולך אחריו בעיניים עצומות, הצליח להביא את הקהל ליד אליהו ולהציג מספר מנויים מטורף שם.
כל סיבוב על הפרקט מביא איתו כפיים וצעקות מהללות. לפני שבוע עשה סלפי עם מאות אוהדים בסיבוב מחצית.
הבן אדם הוציא מכתבים נגד הקהל ועדיין רוב הקהל איתו.
הבן אדם ביטל משחקי בית של המועדון במשך חודשיים ועדיין רוב הקהל איתו.
אז יש כמה חולים שמקללים אותו פעם במשחק או שניים ורשמו לו עם טוש על הנייר שמקבלים ביחד עם הכריך בקיוסק בשדה תעופה שימות עם הכסף. באמת על זה כל כמה ימים לעשות דרמה?
אני באמת מצטער אבל זה הזוי שהכל מרגיש כל כך שברירי בגלל שטויות כאלה. הוא מתגאה בעובדה שכבש את העולם כשהגיע מילדות לא פשוטה, ניראה לי שהמצב הנוכחי הוא באמת כלום לעומת הכוחות שהיה צריך כדי להגיע לאן שהגיע. או שהוא צריך להיזכר בזה או שהאנשים שכל כך מפחדים שהוא יילך על כל שטות צריכים להיזכר בזה.
אם הוא יילך זה לא בגלל זה, זה בגלל שהוא נכשל ומכשיל את עצמו עם כל השטויות והבלאגן סביב המועדון שלהרבה מהן הוא דאג בעצמו, גם אם יש עוד אשמים ובעיות שלא קשורות אליו.
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

גאון קטן שאף פעם לא מבין מה הבעיה.
הבעיה זה לא מה שקורה עכשיו,ומה שקרה עד עכשיו.
הבעיה שאנחנו יודעים במי מדובר,ומה שהיה עד עכשיו זה רק המבוא.
אני אוהב את האולטראס.אבל יודע כשהם מסמנים מישהו,הוא גמר.זה אולי לא ייקח יום/שבוע/חודש.אבל כשאוהדים(ולא רק שלנו)מסמנים מישהו זה הסוף.
לכן כמו שכבר כתבתי.כל כך מקווה שמישהו(הלוואי רמי)שמאוד מקובל עליהם יארגן סולחה בינהם.
אנחנו צריכים אותם,והם צריכים את הפועל.

ועוד משהו גאון שלי.תחשוב למה בנאדם כזה צריך צרה כזאת על הראש שלו.אתה חושב שדבר כזה יעזור לו בעסקים שהוא בנה?
אתה חושב שהמשפחה שלו תאוהב את כל הבלאגן?
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

למה זה טוב כתב: 18 ינואר 2025, 01:17 מצטער אבל אני באמת לא מבין את הדרמה של עופר ושל אנשים פה.
הבן אדם מוגדר כמלך הפועל כבר שנה וחצי, רוב הקהל הולך אחריו בעיניים עצומות, הצליח להביא את הקהל ליד אליהו ולהציג מספר מנויים מטורף שם.
כל סיבוב על הפרקט מביא איתו כפיים וצעקות מהללות. לפני שבוע עשה סלפי עם מאות אוהדים בסיבוב מחצית.
אז יש כמה חולים שמקללים אותו פעם במשחק או שניים ורשמו לו עם טוש על הנייר שמקבלים ביחד עם הכריך בקיוסק בשדה תעופה שימות עם הכסף. באמת על זה כל כמה ימים לעשות דרמה?
אני באמת מצטער אבל זה הזוי שהכל מרגיש כל כך שברירי בגלל שטויות כאלה. הוא מתגאה בעובדה שכבש את העולם כשהגיע מילדות לא פשוטה, ניראה לי שהמצב הנוכחי הוא באמת כלום לעומת הכוחות שהיה צריך כדי להגיע לאן שהגיע. או שהוא צריך להיזכר בזה או שהאנשים שכל כך מפחדים שהוא יילך על כל שטות צריכים להיזכר בזה.
אם הוא יילך זה לא בגלל זה, זה בגלל שהוא נכשל ומכשיל את עצמו עם כל השטויות והבלאגן סביב המועדון שלהרבה מהן הוא דאג בעצמו, גם אם יש עוד אשמים ובעיות שלא קשורות אליו.
חשוב לציין שיש הבדל ענק בין אנשים שמתנגדים מבחוץ לבין אנשים שמתנגדים מבפנים.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

Nati כתב: 18 ינואר 2025, 03:24 גאון קטן שאף פעם לא מבין מה הבעיה.
הבעיה זה לא מה שקורה עכשיו,ומה שקרה עד עכשיו.
הבעיה שאנחנו יודעים במי מדובר,ומה שהיה עד עכשיו זה רק המבוא.
אני אוהב את האולטראס.אבל יודע כשהם מסמנים מישהו,הוא גמר.זה אולי לא ייקח יום/שבוע/חודש.אבל כשאוהדים(ולא רק שלנו)מסמנים מישהו זה הסוף.
לכן כמו שכבר כתבתי.כל כך מקווה שמישהו(הלוואי רמי)שמאוד מקובל עליהם יארגן סולחה בינהם.
אנחנו צריכים אותם,והם צריכים את הפועל.

ועוד משהו גאון שלי.תחשוב למה בנאדם כזה צריך צרה כזאת על הראש שלו.אתה חושב שדבר כזה יעזור לו בעסקים שהוא בנה?
אתה חושב שהמשפחה שלו תאוהב את כל הבלאגן?
מצחיק כהרגלך.
אם עופר מחליט להסתכל על מיעוט שגם ככה הוא מנסה לפרק אותו כבר חצי שנה ועליו להפיל את כל הפרוייקט הזה שלו זה באמת רק עניין שלו מול עצמו.
הבן אדם רוצה להיכנס לפוליטיקה ושם יש הרבה יותר זבל מזה. הוא צריך להפסיק לעשות מכל זבוב פיל וגם כולם מסביב.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

הלך המומנטום כתב: 18 ינואר 2025, 08:54
למה זה טוב כתב: 18 ינואר 2025, 01:17 מצטער אבל אני באמת לא מבין את הדרמה של עופר ושל אנשים פה.
מסכים, רק שהיא אחוז נמוך.
הוא עושה הכל כדי לפרק את ההתנגדות שגם ככה היא קטנה. לתת לזה להשפיע על העובדה אם הוא נשאר או לא זה באמת להגזים ולהאדיר את הכמה קללות שהוא מקבל.
הבן אדם כרגע ברמה דגם אם יגיד שהפועל תישאר לעד ביד אליהו ואין שיפוץ עדיין רוב הקהל יהיה בעדו. באמת מרגיש לך שהוא במצב שכמה מתנגדים אמורים לשבןר אותו? לי זה מרגיש הזוי. זה כמו שביבי היה מתפטר מהליכוד כי יש שני חברי כנסת מטעמו שהם נגדו בזמן שכל השאר חיילים שלו.
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

למה זה טוב כתב: 18 ינואר 2025, 09:42
הלך המומנטום כתב: 18 ינואר 2025, 08:54
מסכים, רק שהיא אחוז נמוך.
הוא עושה הכל כדי לפרק את ההתנגדות שגם ככה היא קטנה. לתת לזה להשפיע על העובדה אם הוא נשאר או לא זה באמת להגזים ולהאדיר את הכמה קללות שהוא מקבל.
הבן אדם כרגע ברמה דגם אם יגיד שהפועל תישאר לעד ביד אליהו ואין שיפוץ עדיין רוב הקהל יהיה בעדו. באמת מרגיש לך שהוא במצב שכמה מתנגדים אמורים לשבןר אותו? לי זה מרגיש הזוי. זה כמו שביבי היה מתפטר מהליכוד כי יש שני חברי כנסת מטעמו שהם נגדו בזמן שכל השאר חיילים שלו.
די כולנו יודעים שאם האולטראס סימנו מישהו אז במוקדם או במאוחר הוא לא יהיה פה. הם יתישו אותו ויגדפו אותו עד שישבר לו. בניגוד לפוליטיקה קבוצת ספורט אמור להיות דבר מהנה גם לבעלים. זה לא שני חכים סוררים בליכוד מדובר בפלג הקיצוני בקהל שלא בוחל באמצעים בשביל לכפות את דעתו על הרוב. הרוב חושב אחרת? אז נגדף אותו, נעלוב בו ואח״כ נבקש ממנו כסף. הבסיס של כל זה זה העמותה שהלכו ראש בראש עם הקהל ונתנו רוח גבית לאולטראס. הם יתישו אותו יגרשו אותו וכשילך יגידו רואים? אמרנו לכם שאין לו מילה! והגרוע מכל שהם לא מבינים שאף אחד לא יגע בנו אח״כ ושיהיו לזה השלכות גם על הכדורגל.

בחיים לא יצמח פה דשא עם ההתנהגות הזאת של חבורת המזדיינים באולטראס. ארור היום שבו הם שמעו על הפועל.
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

teknoboy כתב: 17 ינואר 2025, 22:18
1. זה לא

אם זה לא היה ברור, אז אני מאוד נגד אלימות, נגד לינצ'ים, נגד לזרוק אבוקות על אנשים, נגד לאיים באלימות באופן כללי ועל מי שלא מעודד בפרט וכו' וכו'.
מטרתו של טרור היא הטלת אימה (טרור). היא יכולה להיות באמצעים של אלימות פיסית או אחרת.
לאיים על מי שלא שר, להתנפל על אוהד הפועל חיפה... אלו מעשים שנודעו להרתיע ולהלך אימה ולכן לשיטתי הם טרור. ברף הנמוך אבל טרור

בכל מקרה יש מנעד מאד רחב של פעילויות שחלק מהאולטראס או מקורביו עושים שהוא לגיטימי לגמרי. כולל להחרים משחקים.
ויש פעולות שכבר שנים נעשות, עוד לפני ינאי, שהמאיסו את האוחטראס על השאר- גם אם לא נעשו על ידי כל האולטראס.

והדיון סביב טענות שחלקן מוצדקות וחלקן אפיחו זוכות לתמיכה רחבה מתמסמס כל עוד ממשיכים לנרמל/להצדיק את הפעולות המאוסות. שחלקן גובלות בהטלת אימה
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

Nati כתב: 17 ינואר 2025, 23:58
רק הפועל כתב:
אם זה יימשך ככה(לצערי זה גם יהיה יותר ויותר גרוע)אף בנאדם לא יוכל לספוג את זה בלי להגיב.

כל כך מקווה שהרבה לפני שזה יקרה,מישהו שמאוד מקורב לשני הצדדים יצליח לעשות סולחה בינהם.
זה כל כך עצוב שעד שהגיע אלינו הבנאדם שאפילו בחלום לא העזנו לחלום עליו,נגרום לו לעזוב לפני שנגיע לשיא.
לא חושב שתהיה סולחה.

האפשרויות שאני רואה:
האופטמית - עופר משקיע בבנית האולם, עוד שנה מגיעים דחפורים, ובנתיים יש כבר מתכת, האולטראס יורד מהעץ כי יש שיפוץ והקבוצה מצליחה. ובעצם עופר הוא נורא אבל לא עד כדי כך ותמיד אמרנו שברגע שיתחיל השיפוץ נגיע.

ביניים 1 - עופר ממשיך משקיע באולם, ואולטראס חוזרים לדרייב אין מחודש.

ביניים 2 - עופר מואס באולטראס ומוריד כפפות. תובע אזרחית את מי שמקלל ותוקף אותו, מרחיק אנשים מהמגרשים בדיתוף פעולה עם המשטרה.... הפועל עוברת למודל אהדה אנגלי.

פסימי -
לעופר נמאס, לא מגיע להסכם כלכלי מול העיריה, מושך עוד שנתיים והולך.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

אני מאוד אשמח אם יהיה פתרון למצב, אבל, כאחד שממש רוצה שעופר ישאר פה שנים, אני מסתובב גם בתחושות מאוד לא נוחות.
עופר מסתמן כמגלומן לא קטן ואדם די קפריזי, זה לא הבעלים שאליו ייחלתי וזה מכניס הרבה אי שקט ומתח לקבוצה.
שאלה שעלתה לי ומייצגת את התחושות - אם הפועל (בתקווה במהרה בימינו) זוכה באליפות, זאת אליפות של הפועל או אליפות של ינאי?
לא חושב שהתשובה כזאת קלה וזה לא בריא.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

El dudernio כתב: 18 ינואר 2025, 10:59
רק הפועל כתב:

לא חושב שתהיה סולחה.

האפשרויות שאני רואה:
האופטמית - עופר משקיע בבנית האולם, עוד שנה מגיעים דחפורים, ובנתיים יש כבר מתכת, האולטראס יורד מהעץ כי יש שיפוץ והקבוצה מצליחה. ובעצם עופר הוא נורא אבל לא עד כדי כך ותמיד אמרנו שברגע שיתחיל השיפוץ נגיע.

ביניים 2 - עופר מואס באולטראס ומוריד כפפות. תובע אזרחית את מי שמקלל ותוקף אותו, מרחיק אנשים מהמגרשים בדיתוף פעולה עם המשטרה.... הפועל עוברת למודל אהדה אנגלי.

פסימי -
ביניים 2 - משפיע ישירות גם על הכדורגל.

האופטימי לא ריאלי בעיניי ולצערי הפסימי הוא הריאלי רק שאני לא חושב שזה ייקח שנתיים. אני לא אתפלא אם בסוף העונה יימאס לו והוא ילך. האולטראס יצאו בחגיגות גדולות יותר מכל מה שראינו בחיים והקבוצה תהיה על המסלול המהיר לפירוק. אוהדים ינטשו פשוט כי אין טעם באהדה של קבוצה שאין לה שאיפות מקצועיות.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

אני רואה הרבה דיבורים על זה שעופר משתמש בהפועל לקידום פוליטי ושעוד כמה שנים נמצא אותו ברשימה של הליכוד או של בנט, אני שואל איך בדיוק הפועל מקדמת אותו לזה? הוא יוצר לעצמו רק אנטי מהכיוון של הבייס הזה שאנחנו מדברים עליו, שגדול גם פי כמה וכמה מכמות אוהדי הפועל שהוא יכול להטות לטובתו? למה לו לרכוש דווקא את הפועל תל אביב? להתכתש עם מכבי ולשרוף רק על זה מאות אלפי תומכים פוטנציאלים? אוהדי ביתר כמובן גם כלולים בחבילה הזו, ובעצם כל מי שמזוהה עם הימין, מה בכל מה שעופר עשה עד עכשיו תרם לו בהיבט הזה?
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1832 לייקים

תא מרבוטא כתב: 18 ינואר 2025, 09:56

1. מטרתו של טרור היא הטלת אימה (טרור). היא יכולה להיות באמצעים של אלימות פיסית או אחרת.
לאיים על מי שלא שר, להתנפל על אוהד הפועל חיפה... אלו מעשים שנודעו להרתיע ולהלך אימה ולכן לשיטתי הם טרור. ברף הנמוך אבל טרור

2. בכל מקרה יש מנעד מאד רחב של פעילויות שחלק מהאולטראס או מקורביו עושים שהוא לגיטימי לגמרי. כולל להחרים משחקים.
ויש פעולות שכבר שנים נעשות, עוד לפני ינאי, שהמאיסו את האוחטראס על השאר- גם אם לא נעשו על ידי כל האולטראס.

3. והדיון סביב טענות שחלקן מוצדקות וחלקן אפיחו זוכות לתמיכה רחבה מתמסמס כל עוד ממשיכים לנרמל/להצדיק את הפעולות המאוסות. שחלקן גובלות בהטלת אימה
1. לא, ממש לא. טרור זאת אלימות שנועדה להשיג מטרות פוליטיות.
לשיטתך, עבירת האיומים (זאת שיש בחוק הפלילי) היא טרור. אבל היא לא. איומים זה איומים, הטלת אימה זאת הטלת אימה, וטרור זה טרור.
אני אישית לא אוהב לכופף ולעוות מילים עד שהן מסתדרות לנו עם מה שאנחנו מנסים להגיד. זה די גורם לכל הקטע של מילים ושפה ותקשורת לאבד את כל הקטע שלו.
2. נכון.
3. אני אישית חושב שאפשר להבדיל ולהבחין, אבל מסכים שאם לא אומרים את הדברים במפורש, אז התמיכה בהיבט מסוים עלולה להתפרש כתמיכה גורפת.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

teknoboy כתב: 18 ינואר 2025, 11:43
תא מרבוטא כתב: 18 ינואר 2025, 09:56
1. מטרתו של טרור היא הטלת אימה (טרור). היא יכולה להיות באמצעים של אלימות פיסית או אחרת.

2. בכל מקרה יש מנעד מאד רחב של פעילויות שחלק מהאולטראס או מקורביו עושים שהוא לגיטימי לגמרי. כולל להחרים משחקים.

3. והדיון סביב טענות שחלקן מוצדקות וחלקן אפיחו זוכות לתמיכה רחבה מתמסמס כל עוד ממשיכים לנרמל/להצדיק את הפעולות המאוסות. שחלקן גובלות בהטלת אימה
1. לא, ממש לא. טרור זאת אלימות שנועדה להשיג מטרות פוליטיות.
לשיטתך, עבירת האיומים (זאת שיש בחוק הפלילי) היא טרור. אבל היא לא. איומים זה איומים, הטלת אימה זאת הטלת אימה, וטרור זה טרור.
אני אישית לא אוהב לכופף ולעוות מילים עד שהן מסתדרות לנו עם מה שאנחנו מנסים להגיד. זה די גורם לכל הקטע של מילים ושפה ותקשורת לאבד את כל הקטע שלו.
2. נכון.
3. אני אישית חושב שאפשר להבדיל ולהבחין, אבל מסכים שאם לא אומרים את הדברים במפורש, אז התמיכה בהיבט מסוים עלולה להתפרש כתמיכה גורפת.
https://milog.co.il/%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A8/m

פה לפחות יש הגדרות. אחת, כשלך, היא הגדרה מצמצמת. אבל היא לא היחידה

ובכל מקרה , כאמור על המהות פה אנחנו מסכימים
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

Hapolo כתב: 18 ינואר 2025, 11:36 אני רואה הרבה דיבורים על זה שעופר משתמש בהפועל לקידום פוליטי ושעוד כמה שנים נמצא אותו ברשימה של הליכוד או של בנט, אני שואל איך בדיוק הפועל מקדמת אותו לזה? הוא יוצר לעצמו רק אנטי מהכיוון של הבייס הזה שאנחנו מדברים עליו, שגדול גם פי כמה וכמה מכמות אוהדי הפועל שהוא יכול להטות לטובתו? למה לו לרכוש דווקא את הפועל תל אביב? להתכתש עם מכבי ולשרוף רק על זה מאות אלפי תומכים פוטנציאלים? אוהדי ביתר כמובן גם כלולים בחבילה הזו, ובעצם כל מי שמזוהה עם הימין, מה בכל מה שעופר עשה עד עכשיו תרם לו בהיבט הזה?
מי בכלל קבע שהוא רוצה ללכת לפוליטיקה ? סתם מחשבות של אנשים בלי שום בסיס
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

Red_man כתב: 18 ינואר 2025, 11:24

לא חושב שתהיה סולחה.

האפשרויות שאני רואה:

פסימי -

האופטימי לא ריאלי בעיניי ולצערי הפסימי הוא הריאלי רק שאני לא חושב שזה ייקח שנתיים. אני לא אתפלא אם בסוף העונה יימאס לו והוא ילך. האולטראס יצאו בחגיגות גדולות יותר מכל מה שראינו בחיים והקבוצה תהיה על המסלול המהיר לפירוק. אוהדים ינטשו פשוט כי אין טעם באהדה של קבוצה שאין לה שאיפות מקצועיות.
הכל תלויי במה שיהיה בפברואר , אם עופר ישלם את ה25 מליון הוא לא ילך בטח לא מהר , אם בסוף הוא לא ישלם זו התחלה של הסוף
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

אגב הפסימיות פה מעצבנת ואני מודע לזה שכנראה גם אני חלק מזה לפעמים
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

רק הפועל כתב: 18 ינואר 2025, 12:20

לא חושב שתהיה סולחה.

האפשרויות שאני רואה:

פסימי -

הכל תלויי במה שיהיה בפברואר , אם עופר ישלם את ה25 מליון הוא לא ילך בטח לא מהר , אם בסוף הוא לא ישלם זו התחלה של הסוף
זה ברור. הקטע הוא שהם מגבירים את הלחץ עליו בשביל לוודא שהוא יותש לפני הזמן. כל מילה נבדקת בזכוכית מגדלת ומפורשת לשלילה. השיא הוא שעכשיו פתאום אני רואה כמה שהכדורגל מחובר לקהל כמה האווירה שם טובה ובלה בלה בלה. אל תזיינו לי בשכל אני שם המון שנים וגם העונה היתה אווירה חרא עד שסדרה הגיע ופתאום התחלנו לנצח. אם דגו היה נשאר היינו ממשיכים באווירת דיכאון שהייתה גם שם.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

Red_man כתב: 18 ינואר 2025, 12:24
רק הפועל כתב: 18 ינואר 2025, 12:20

זה ברור. הקטע הוא שהם מגבירים את הלחץ עליו בשביל לוודא שהוא יותש לפני הזמן. כל מילה נבדקת בזכוכית מגדלת ומפורשת לשלילה. השיא הוא שעכשיו פתאום אני רואה כמה שהכדורגל מחובר לקהל כמה האווירה שם טובה ובלה בלה בלה. אל תזיינו לי בשכל אני שם המון שנים וגם העונה היתה אווירה חרא עד שסדרה הגיע ופתאום התחלנו לנצח. אם דגו היה נשאר היינו ממשיכים באווירת דיכאון שהייתה גם שם.
זה מה שהם מנסים לעשות לקחת את ההפסדים כתירוץ , אז הקבוצה קצת מפסידה מה קרה יש פה בעלים שנותן את הנשמה שלו בשביל המועדון והם יוצרים אווירה של באסה זה לא קשור לתוצאות הרעות במשחקים האחרונים בכלל
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

פתאום כל הפסד נהיה ביזיון וכשלום אטומי וההנהלה רעה ועופר נוראי , וואלה יופי מזכיר כבר קבוצה בצד השני של הכביש , פשוט מגעיל
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

אגב החברים בעלי האידאה הסכימו לשחק בטדי העונה. רק אומר
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

הריי הטענה שאין אווירה ביד אליהו היא בדיחה , בסוף הקהל הוא זה שיוצר את האווירה והאנשים ולא המבנה עצמו אבל כל מיני יצורים ימשיכו להאשים את עופר בזה , פשוט בדיחה
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

Hapolo כתב: 18 ינואר 2025, 11:36 אני רואה הרבה דיבורים על זה שעופר משתמש בהפועל לקידום פוליטי ושעוד כמה שנים נמצא אותו ברשימה של הליכוד או של בנט, אני שואל איך בדיוק הפועל מקדמת אותו לזה? הוא יוצר לעצמו רק אנטי מהכיוון של הבייס הזה שאנחנו מדברים עליו, שגדול גם פי כמה וכמה מכמות אוהדי הפועל שהוא יכול להטות לטובתו? למה לו לרכוש דווקא את הפועל תל אביב? להתכתש עם מכבי ולשרוף רק על זה מאות אלפי תומכים פוטנציאלים? אוהדי ביתר כמובן גם כלולים בחבילה הזו, ובעצם כל מי שמזוהה עם הימין, מה בכל מה שעופר עשה עד עכשיו תרם לו בהיבט הזה?
רואים שלא קראת את דײיייי
המטרה שלו היא להרוס את הפועל וזה מה שייתן לו קרדיט בקרב מצביעי הימין
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

הספירה לאחור החלה

תמונה

תמונה

אלו צילומי מסך מהטוויטר,
אין צילומי מסך של התגובות שקדמו,
וזה לא משנה את העובדה שנשארנו עם הז' ביד.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

לא הבנתי מה הקשר לספרא אבל מה שכן אסור שהוא יתבאס והמפגרים שמקללים אותו צריכים להבין את זה כי בשורה התחתונה בלעדיו אנחנו הולכים לפירוק אז זה כבר לא משנה מי צודק או לא
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

רק הפועל כתב: 18 ינואר 2025, 15:26 לא הבנתי מה הקשר לספרא אבל מה שכן אסור שהוא יתבאס והמפגרים שמקללים אותו צריכים להבין את זה כי בשורה התחתונה בלעדיו אנחנו הולכים לפירוק אז זה כבר לא משנה מי צודק או לא
הם מדברים אחד עם השני. מי שחושב שלגרש את עופר לא ישפיע על הכדורגל חיי בסרט. מי שחושב שאחרי שנגרש אותו נחזור לקבוצות ברמה של לפני שנה שנתיים חי בסרט עוד יותר גדול. לא יהיו חמישה זרים, לא נתחרה על תארים, לא תהיה אירופה ואפילו את הדרייב לא נמלא.
אבל איזה קבוצה מרגשת נהיה אה?
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

לדעתי הוא אומר את זה בשביל להפחיד , לא רואה סרט שהוא אומר לספרא לעזוב את הכדורגל וזה קורה , זה אגב גם מראה שהוא רוצה להישאר פה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

אני לא מבין מה גורם לבנאדם כלשהו שמקללים אותו, שמים תמונות שלו ושל הבת שלו כדי ללעוג להם, קוראים לו בן זונה ולמות עם הכסף, לרצות שאותן אנשים לא ינכחו במשחקים שהוא השקיע את הנשמה שלו בהם.
איש מוזר עופר, היה צריך לדעת מראש שאנחנו קהל מיוחד, ושום רוכש לעולם לא יהיה טוב לנו.
עופר חייב להפסיק להגיב לאנשים שכותבים לו הודעות ולחסום אנשים.
וגם אם יביאו צילום מסך שלו כותב למישהו:"שם עליך ועל כושילי אמא שלך אלף זין", אני לא מבין מה יש להתפלא או להתייחס.
באמת לא מבין מה צילומי המסך האלה מוכחים, זה הנשק של המקללים?
"אנחנו לא מלשינים"

שליחת תגובה