ינואר 24/25
-
- קיבל.ה 320 לייקים
חוץ מחטואל איזה עוד חלוצים ישראלים טובים פנויים בשוק?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
חטואל לא ממש חלוץ, שחקן אגף שמאל שיכול לחלטר כחלוץ לפעמים.
אין כמעט חלוצים ישראלים טובים ובטח שלא פנויים. אם רוצים לחזק את העמדה הזאת זה צריך להיות זר.
כרגע ההרכב שלנו זה לבקוביץ, וייר/הרמן, פיבן ,אנטוניץ/מורגן, נאסר, נאור,אל ים/אלקוקין, בינימין, טוריאל ,מאקריץ/בן שהר , רוטמן/עאבד
אם ננסה לסדר במערכים אז אולי 4-3-3 אפשר להגיד …
צריך חיזוק לדעתי איפה שיש התלבטויות בהרכב שסדר החשיבות הוא קשר אמצע,קשר שמאל,מגן ימין, חלוץ ובלם.
יש גם שאלה בעניין של מי לשחרר , בטח בלאומית שיש 3 זרים ואנטוניץ ומאקריץ מתנדנדים
אני חושב שיש מספיק ישראלים שיכולים להיות טובים מאוד בלאומית ומחליפים סבירים בליגת העל שהם קשרי אמצע/שמאל ודווקא מגן ימין קשה למצוא
אבל אין ספק שזה חלון לא פשוט וצריך לזכור את זה לזכות ההנהלה בעיקר בגלל עניין הזרים
צריך חיזוק לדעתי איפה שיש התלבטויות בהרכב שסדר החשיבות הוא קשר אמצע,קשר שמאל,מגן ימין, חלוץ ובלם.
יש גם שאלה בעניין של מי לשחרר , בטח בלאומית שיש 3 זרים ואנטוניץ ומאקריץ מתנדנדים
אני חושב שיש מספיק ישראלים שיכולים להיות טובים מאוד בלאומית ומחליפים סבירים בליגת העל שהם קשרי אמצע/שמאל ודווקא מגן ימין קשה למצוא
אבל אין ספק שזה חלון לא פשוט וצריך לזכור את זה לזכות ההנהלה בעיקר בגלל עניין הזרים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
לא רואה סרט שקורין לא בהרכב בשניזרתותח כתב: ↑17 ינואר 2025, 15:31 כרגע ההרכב שלנו זה לבקוביץ, וייר/הרמן, פיבן ,אנטוניץ/מורגן, נאסר, נאור,אל ים/אלקוקין, בינימין, טוריאל ,מאקריץ/בן שהר , רוטמן/עאבד
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
גם אני, אבל עדיין אני חושב שאחרי ינואר ובמצב שכולם כשירים הוא לא ייפתח כי בימין טוריאל באנקר, בשמאל יביאו מישהו ואני לא מאמין שברדה יוותר על רן בינימין בשבילו.oleg neduda כתב: ↑17 ינואר 2025, 17:48לא רואה סרט שקורין לא בהרכב בשניזרתותח כתב: ↑17 ינואר 2025, 15:31 כרגע ההרכב שלנו זה לבקוביץ, וייר/הרמן, פיבן ,אנטוניץ/מורגן, נאסר, נאור,אל ים/אלקוקין, בינימין, טוריאל ,מאקריץ/בן שהר , רוטמן/עאבד
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אצלנו הוא היה פצוע כרוני. היה משחק משחק כן משחק לא שידה למה לא
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
צנצי זרזר משהו על מונאס דאבור לעונה הבאה
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
מראש מונע שברון לב בקיץ:
רמזי ירצה להשלים שלוש עונות בחול כדי לא לשלם מס של תושב חוזר בקיץ, לא הייתי בונה עליו לצערי
-
- קיבל.ה 419 לייקים
דאבור זה חלום מבחינתי, יכול להיות מאה אחוז אנטי מכבי.
נאתכו מבוגר לי מדי וספורי אנוכי לי מדי.
הייתי שמח שחטואל יצליח ושתהיה לנו אופצית רכישה כי יש לו פוטנציאל מטורף, ובעונה הבאה אם נעלה, שנביא גם את כארם ג׳אבר מנתניה (והוא ויאזן בכנפיים זה חלום).
נאתכו מבוגר לי מדי וספורי אנוכי לי מדי.
הייתי שמח שחטואל יצליח ושתהיה לנו אופצית רכישה כי יש לו פוטנציאל מטורף, ובעונה הבאה אם נעלה, שנביא גם את כארם ג׳אבר מנתניה (והוא ויאזן בכנפיים זה חלום).
רואה שחורות המקורי
דאבור יהיה מעולה.
בפריים שלו הוא איזה סוג של חלוץ הוא שיחק ? חלוץ מטרה או אחד משני חלוצים או משהו אחר.
נאתכו באמת כבר זקן מדי, זה לא משהו לטווח ארוך אז אין גם למה להביא אותו.
ספורי שחקן טוב, אבל לא נראה לי שנצטרך אותו אלא רק לעיבוי הסגל.
בפריים שלו הוא איזה סוג של חלוץ הוא שיחק ? חלוץ מטרה או אחד משני חלוצים או משהו אחר.
נאתכו באמת כבר זקן מדי, זה לא משהו לטווח ארוך אז אין גם למה להביא אותו.
ספורי שחקן טוב, אבל לא נראה לי שנצטרך אותו אלא רק לעיבוי הסגל.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אלונה עושה כל שביכלתה שחטואל לא יגיע אלינו.
ומה קרה? התרגלת שאנחנו משפשפים לך שחקנים ואת נהנת מזה?
בא לי לשמוע שספרא שם כסף על בשולחן ולקח לה שחקן בפרצוף.
אני מקווה שנקח לה שחקנים בכל הזדמנות אפשרית
בת אלף
ומה קרה? התרגלת שאנחנו משפשפים לך שחקנים ואת נהנת מזה?
בא לי לשמוע שספרא שם כסף על בשולחן ולקח לה שחקן בפרצוף.
אני מקווה שנקח לה שחקנים בכל הזדמנות אפשרית
בת אלף
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הגיע הזמן להחזיר את באר שבע למקומה הטבעי - להיות קבוצת בת שלנו.
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
זה בדיוק מה שהיא רוצה - כסף.
היא מבינה שזאת ההזדמנות היחידה שלה לקבל כסף על חטואל והיא מנסה למקסם רווחים, אני לא חושב שזה יהיה ״בפרצוף״ שלה.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 693 לייקים
קשה לי להאמין שהם ישאירו אותו אצלם להתייבש, זה ייסגר בסוף החלון. נקווה שזה לא יעלה לנו בנקודות (ובכלל אפשר להביא שחקנים בנוסף בנתיים)
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אז פה נראה אם יש שינוי מדיניות ומחשבים פה שקל לאגורה או שיש תקציב יותר רחבבר קולמוסא כתב: ↑18 ינואר 2025, 21:04 קשה לי להאמין שהם ישאירו אותו אצלם להתייבש, זה ייסגר בסוף החלון. נקווה שזה לא יעלה לנו בנקודות (ובכלל אפשר להביא שחקנים בנוסף בנתיים)
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
הדר מפרסמת שמתנהל בכלל מו"מ מתקדם עם הפועל חיפהבר קולמוסא כתב: ↑18 ינואר 2025, 21:04 קשה לי להאמין שהם ישאירו אותו אצלם להתייבש, זה ייסגר בסוף החלון. נקווה שזה לא יעלה לנו בנקודות (ובכלל אפשר להביא שחקנים בנוסף בנתיים)
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 387 לייקים
רצוי: מחר בבוקר וולקאם של חטואל/קשר אמצע תותח
מצוי: גיל יצחק חותם/טוריאל קורע שריר וגומר את העונה
מצוי: גיל יצחק חותם/טוריאל קורע שריר וגומר את העונה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מאותה כתבה:זיטו כתב: ↑18 ינואר 2025, 22:01הדר מפרסמת שמתנהל בכלל מו"מ מתקדם עם הפועל חיפהבר קולמוסא כתב: ↑18 ינואר 2025, 21:04 קשה לי להאמין שהם ישאירו אותו אצלם להתייבש, זה ייסגר בסוף החלון. נקווה שזה לא יעלה לנו בנקודות (ובכלל אפשר להביא שחקנים בנוסף בנתיים)
השחקן עצמו אגב, כבר אמר לאנשי ב"ש שהוא מעדיף להיות מושאל להפועל תל אביב מהלאומית ולחזור לשחק תחת אליניב ברדה, אבל הפועל חיפה תציע לו שכר גבוה יותר
מאוד מעודד לגבינו אם כץ הקמצן יציע שכר גבוה יותר
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
האמת עכשיו שהעלית את זה, מרגיש לי שמדובר יותר בכתבת סוכן למשוך עוד כמה שקלים מספראdino כתב: ↑18 ינואר 2025, 22:39מאותה כתבה:זיטו כתב: ↑18 ינואר 2025, 22:01הדר מפרסמת שמתנהל בכלל מו"מ מתקדם עם הפועל חיפהבר קולמוסא כתב: ↑18 ינואר 2025, 21:04 קשה לי להאמין שהם ישאירו אותו אצלם להתייבש, זה ייסגר בסוף החלון. נקווה שזה לא יעלה לנו בנקודות (ובכלל אפשר להביא שחקנים בנוסף בנתיים)
השחקן עצמו אגב, כבר אמר לאנשי ב"ש שהוא מעדיף להיות מושאל להפועל תל אביב מהלאומית ולחזור לשחק תחת אליניב ברדה, אבל הפועל חיפה תציע לו שכר גבוה יותר
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
כץ בכלל לא קמצן במשכורות אלא במה שמסביב.dino כתב: ↑18 ינואר 2025, 22:39מאותה כתבה:זיטו כתב: ↑18 ינואר 2025, 22:01הדר מפרסמת שמתנהל בכלל מו"מ מתקדם עם הפועל חיפהבר קולמוסא כתב: ↑18 ינואר 2025, 21:04 קשה לי להאמין שהם ישאירו אותו אצלם להתייבש, זה ייסגר בסוף החלון. נקווה שזה לא יעלה לנו בנקודות (ובכלל אפשר להביא שחקנים בנוסף בנתיים)
-
- קיבל.ה 170 לייקים
היה שרשור בטוויטר שדיברו על עידו שחר ממכבי
מסתבר שהןא וכל המשפחה שלו אוהדי הפועל
להביא אתמול
מסתבר שהןא וכל המשפחה שלו אוהדי הפועל
להביא אתמול
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
בכל מקרה, מקווה שהבעלים של הפועל יהיה בטופ 4 אמיתי. מעל כץ.El dudernio כתב: ↑19 ינואר 2025, 05:50כץ בכלל לא קמצן במשכורות אלא במה שמסביב.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
טוב אני רוצה לומר משהו אם אפשר.
למויז/אדמונד ולאחרים האחראים על חלון ינואר.
יש איזשהי הזדמנות כלשהי הוגנת להגיע למשהו יפה בגביע.
לפחות על הנייר.
באר שבע נגד חיפה, ביטר נגד סכנין.
על שלב פחות מתקדם מזה עופר ינאי היה מביא לפה כמה תותחים ומנסה את ההזדמנות.
אם נמשיך לדשדש בחלון הנוכחי הזה, עם ניהולי מומ ורצונות באוויר ודיבורים על שחקני ליגה לאומית, אנחנו לא נגיע רחוק. כן יתנו את חטואל, לא יתנו, מנסים למתוח מומ עם טוריאל על הקצה בניגוד להסכמים אם וכאשר זה נכון.
לא מביאים שום זר. החלון הזה לא צריך להראות רק מעט מתקדם יותר מניסנוב ולא מעבר למינצברג. יש בעלים מיליארדר.
למויז/אדמונד ולאחרים האחראים על חלון ינואר.
יש איזשהי הזדמנות כלשהי הוגנת להגיע למשהו יפה בגביע.
לפחות על הנייר.
באר שבע נגד חיפה, ביטר נגד סכנין.
על שלב פחות מתקדם מזה עופר ינאי היה מביא לפה כמה תותחים ומנסה את ההזדמנות.
אם נמשיך לדשדש בחלון הנוכחי הזה, עם ניהולי מומ ורצונות באוויר ודיבורים על שחקני ליגה לאומית, אנחנו לא נגיע רחוק. כן יתנו את חטואל, לא יתנו, מנסים למתוח מומ עם טוריאל על הקצה בניגוד להסכמים אם וכאשר זה נכון.
לא מביאים שום זר. החלון הזה לא צריך להראות רק מעט מתקדם יותר מניסנוב ולא מעבר למינצברג. יש בעלים מיליארדר.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 19 ינואר 2025, 12:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 9 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 170 לייקים
איך קבעת?
הוא בקושי משחק במכבי, וששיחק היה טוב, לדעתי חיזוק מעולה לקישור
-
- קיבל.ה 140 לייקים
-
- קיבל.ה 170 לייקים
-
- קיבל.ה 140 לייקים
מתווה ינואר להבאת גביע ולעליית ליגה:
משחרר: הרמן,וייר,אנטוניץ,בריהון ,רוטמן
מביא : מגן ימין זר,בלם ישראלי, קשר אמצע(זר/ישראלי) כנף שמאל(זר/ישראלי) חלוץ(זר/ישראלי)
הרכב : רובי , רכש, פיבן,מורגן , נאסר, רכש,נאור,בינימין/קורין, טוריאל,רכש,רכש
ספסל: שרון,ארצל,ישראלוב,רכש,קופרמן,אל ים,אלקוקין,כהן,בינימין/קורין,עאבד,מאקריץ,שהר
כמו שכתבתי בהודעה שפתחה את האשכול,זה אולי החלון הכי משמעותי של המועדון בשנים האחרונות שעכשיו מתווספת לו אופציה של לעשות משהו גדול
מצד שני, אני מאמין שיש קושי שחווים בעניין הזרים וגם המחשבה על איזה סגנון של ישראלים להביא.
בגלל כל זה אני מאמין שנראה הרבה תנועה אצלנו דווקא בסוף החלון כי נראה שבליגת העל החלון הזה הוא די רגוע ואני מאמין שנחכה לראות איזה שחקנים ישראלים יהיו רלוונטיים בסוף החלון שדברים יזוזו יותר.
בכל מקרה,עדיין יש מקום לסבלנות כלפי ההנהלה ולא לבצע השוואות לבעלי עבר שהיו פה.
משחרר: הרמן,וייר,אנטוניץ,בריהון ,רוטמן
מביא : מגן ימין זר,בלם ישראלי, קשר אמצע(זר/ישראלי) כנף שמאל(זר/ישראלי) חלוץ(זר/ישראלי)
הרכב : רובי , רכש, פיבן,מורגן , נאסר, רכש,נאור,בינימין/קורין, טוריאל,רכש,רכש
ספסל: שרון,ארצל,ישראלוב,רכש,קופרמן,אל ים,אלקוקין,כהן,בינימין/קורין,עאבד,מאקריץ,שהר
כמו שכתבתי בהודעה שפתחה את האשכול,זה אולי החלון הכי משמעותי של המועדון בשנים האחרונות שעכשיו מתווספת לו אופציה של לעשות משהו גדול
מצד שני, אני מאמין שיש קושי שחווים בעניין הזרים וגם המחשבה על איזה סגנון של ישראלים להביא.
בגלל כל זה אני מאמין שנראה הרבה תנועה אצלנו דווקא בסוף החלון כי נראה שבליגת העל החלון הזה הוא די רגוע ואני מאמין שנחכה לראות איזה שחקנים ישראלים יהיו רלוונטיים בסוף החלון שדברים יזוזו יותר.
בכל מקרה,עדיין יש מקום לסבלנות כלפי ההנהלה ולא לבצע השוואות לבעלי עבר שהיו פה.