שמינית גמר - הפועל חיפה בחוץ

פורום אוהדי הפועל תל אביב
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

זיטו כתב: 16 ינואר 2025, 21:10 רצוי:
ביתר - ריינה
חיפה - ב"ש
הפועל - סכנין/אשדוד/ר"ג

מצוי:
הפועל מול ביתר בטדי/חיפה בסמי
לא רוצה את ר"ג... זה מוקש ואתה פיבוריט
הפועל נגד סכנין / אשדוד
חיפה / רינה
ביתר / בש
ר"ג / סכנין / אשדוד.

זה האידיאלי
לא שכחתי
קיבל.ה  30 לייקים

מישהו צריך לסתום את הפה למואיז. זה לא בית זונות פה ושלא יתחיל להתגרות ברשת כמו עופר ינאי שמביך אותנו ואת עצמו עם אמירות עוקצניות למכבי (בלי קשר למאבק, אני מתומכי יד אליהו)
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

רדפוקס כתב: 16 ינואר 2025, 20:07
L.S כתב: 16 ינואר 2025, 20:02 אלקוקין הפתעה נעימה מאוד מהעונה הזאת
הטיפול שלו בכדור ברמה הטכנית הכי טוב מבין כל קשרי האמצע שלנו בפער אדיר.
יש לו המון פוטנציאל אבל גם הרבה מה לשפר.
אני מאוד מקווה שמעונה הבאה נהיה קבוצה שמשאילה שחקנים כמוהו ומקבלת אותו בשל יותר לליגת על.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
שאנגפר
קיבל.ה  42 לייקים

L.S כתב: 16 ינואר 2025, 23:17
רדפוקס כתב: 16 ינואר 2025, 20:07
L.S כתב: 16 ינואר 2025, 20:02 אלקוקין הפתעה נעימה מאוד מהעונה הזאת
הטיפול שלו בכדור ברמה הטכנית הכי טוב מבין כל קשרי האמצע שלנו בפער אדיר.
יש לו המון פוטנציאל אבל גם הרבה מה לשפר.
אני מאוד מקווה שמעונה הבאה נהיה קבוצה שמשאילה שחקנים כמוהו ומקבלת אותו בשל יותר לליגת על.
מרגיש שלבן סהר יותר קל לשים גול ממנו...חייב לעבוד על למצוא את המסגרת מחוץ לרחבה.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

KingZivos כתב:אנשים פה צריכים להירגע לגבי העומס
אנחנו לא משחקים בליגת אלופות
2 משחקים בשבוע פעם בחודש לא מפריעים לשחקנים מקצוענים (גם בליגה לאומית)
אם נפסיד לרעננה זה כי נגמר המזל ולא בגלל הגביע
אתה מבקש מחברי הפורום להירגע??
אתה חדש פה?
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

תודה להפועל על הנצון הנהדר. חשבתי שהסיכויים שלנו לעבור שלב נמוכים אמד וקיוויתי שלא יהיו פתועים או מורחקים. שמח שהתבדיתי!
התרשמות שלי:
1. הכנה מעולה של ברדה למה שצפוי! הבין שחיפה תתקוף מהצד של וויר והכין היטב את הגיבוי למגן מול החלוץ הכי מסוכן של חיפה. נכון היו בהתחלה כמה מצבים שבנס לא ספגנו , אבל אחר כך למעשה הוא עיקר את משחק ההתקפה שלהם.
2. ציוות טוב מאד של אלקוקין באמצע, למרות שהוא לא פיזי אבל עשה עבודה נהדרת בתפקיד שבדכ אל ים משחק, וגם קיבל ממנו בונוס התקפי.
3. משחק שבו אנחנו לא עדיפים מהתחלה, אבל יודעים טוב מאד לסגור ולעקוץ. מה שהייה חסר במשחקים עם דגוץ אם ברדה איתנו מתחילת העונה הפועל לפחות עם עוד 5 נקודות!
4. חילופים בדויקים בעיתוי ובשחקנים שהוחלפו!
5. שחק פיבאן התמה מעולה. מאחל לו שתהייה לוקריירה בהפועל כמו שחקן מכבי הקודם שהבאנו- דדי בן דיין!

להוריד את השחקנים לקרקע, ולהתכונן היטב מול רעננה. קבוצה שהפסדנו לה 2 נקודות בסיבוב קודם!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
צפוני אדום
קיבל.ה  7 לייקים

דווקא בתקופה טעונה מאוד של הקהל בתוך עצמו, חייבים לתת שאפו ענק על ההתגייסות של הקהל והעידוד לאורך המשחק. הדיווח באצטדיון דיווח על 5500 צופים בערך, לחיפה היה אולי 500. משחק ביתי שלנו לכל דבר ועניין שניכר שהשפיע גם על האנרגיה במגרש. הכוכבים הסתדרו גם ברמת הכדורגל וגם ברמת העידוד.

למי שפספס את התצוגה: https://www.facebook.com/share/v/1FTSLQQhyT/
קוקאין ואלכוהול
קיבל.ה  307 לייקים

צפוני אדום כתב: 17 ינואר 2025, 13:10 דווקא בתקופה טעונה מאוד של הקהל בתוך עצמו, חייבים לתת שאפו ענק על ההתגייסות של הקהל והעידוד לאורך המשחק. הדיווח באצטדיון דיווח על 5500 צופים בערך, לחיפה היה אולי 500. משחק ביתי שלנו לכל דבר ועניין שניכר שהשפיע גם על האנרגיה במגרש. הכוכבים הסתדרו גם ברמת הכדורגל וגם ברמת העידוד.

כיף לראות שהפסיקו לזרוק את הפירו לדשא
את הסם הכי גדול
צפוני אדום
קיבל.ה  7 לייקים

קוקאין ואלכוהול כתב: 17 ינואר 2025, 13:20
צפוני אדום כתב: 17 ינואר 2025, 13:10 דווקא בתקופה טעונה מאוד של הקהל בתוך עצמו, חייבים לתת שאפו ענק על ההתגייסות של הקהל והעידוד לאורך המשחק. הדיווח באצטדיון דיווח על 5500 צופים בערך, לחיפה היה אולי 500. משחק ביתי שלנו לכל דבר ועניין שניכר שהשפיע גם על האנרגיה במגרש. הכוכבים הסתדרו גם ברמת הכדורגל וגם ברמת העידוד.

מדוייק. לא רק זה, הקהל שישב למטה, בין היתר לא מעט מבוגרים וילדים, לא היה מעורב (ובצדק) מה שמסייע גם לכיוון של הסדרת פירוטכניקה מול המשטרה. באמת שזה היה לא מזיק בכלל למי בחר לא להיות בתוך זה. מעבר לזה שזה היה מדהים וסחף את הקהל בטירוף.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

צפוני אדום כתב: 17 ינואר 2025, 13:43
קוקאין ואלכוהול כתב: 17 ינואר 2025, 13:20

מדוייק. לא רק זה, הקהל שישב למטה, בין היתר לא מעט מבוגרים וילדים, לא היה מעורב (ובצדק) מה שמסייע גם לכיוון של הסדרת פירוטכניקה מול המשטרה. באמת שזה היה לא מזיק בכלל למי בחר לא להיות בתוך זה. מעבר לזה שזה היה מדהים וסחף את הקהל בטירוף.
גם בטלויזיה התמוגגו בשידור ממופע הפירוטכניקה של הקהל. דיברו על זה בגישה טובה, כמובן שלא הראו לנו, כי הצופים בבית צריכים להיות מהונדסי תודעה.

רק נותר להפסיק לצוד אחרי משחק את מדליקי האבוקות.
לא נגרם שום נזק מהדבר הזה כל עוד הוא בגדר מופע ולא מלחמת קהל אחד בשני.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Herkules
קיבל.ה  16 לייקים

מישהו יודע מתי ההגרלה של הרבה גמר?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

Herkules כתב: 17 ינואר 2025, 15:59 מישהו יודע מתי ההגרלה של הרבה גמר?
לירון האדום כתב: 16 ינואר 2025, 21:20 ההגרלה ביום ראשון שעה 12:30
העולות מליגת העל:
ב"ש
מכבי חיפה
בית"ר
ריינה
סכנין
אשדוד

לאומית:
הפועל ר"ג ואנחנו

רק לא דרבי :lol:
OMG עווופררר
RE(d)Ut

Herkules כתב: 17 ינואר 2025, 15:59 מישהו יודע מתי ההגרלה של הרבה גמר?
יום ראשון
שליחת תגובה