להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

בני12 כתב: 13 ינואר 2025, 10:25 הם כבר מזמן הפסיקו לבקש סליחה
ועברו ל-ככה זה בארגוני אולטראס
אם לא היית אפס היית מבין שאפשר שגם להגיד שככה זה יהיה בארגוני אוהדים וגם להגיד שזה לא בסדר מבין?

כלומר לנסות שדברים כאלה לא יקרו ולהביא על זה ביקורת אבל כן לקחת אותם בחשבון כי זה ארגון אוהדים ולהתעצבן שמענישים רק את החוליגנים שלנו ולא גם את של האחרים (יענו לא להיות בעדם אבל ל לשנוא אותם יותר מאת החוליגנים של הקבוצה השניה)

אבל אתה אולי ילד מטומטם וניירוטי שדברים מורכבים טיפה ולא רק שחור ולבן קשים לו
את זה הבנתי כבר מהדיונים איתך שאלימות במגרש כדורגל זה אסון העולם, וקללות זה אוי ואבוי, דחיפות בתורים זה חוצפה מטורפת וכמובן שהאולטראס הם הכי נוראיים בעולם כי הם "מרביצים לילדים" ( :rofl: )

מת לראות אותך באולטראס של קבוצה גדולה באירופה בא לעשות להם פרובוקציות בשער השרופים :rofl: :rofl: :rofl:
נערך לאחרונה על ידי Red Wolf ב 13 ינואר 2025, 14:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: המשתמש קיבל אזהרה נוספת (שלישית) בעקבות ההודעה הזאת ורצף הקללות הבלתי פוסק שלו
Red_man
קיבל.ה  1184 לייקים

דיייי כתב: 13 ינואר 2025, 13:56
אם לא היית אפס היית מבין שאפשר שגם להגיד שככה זה יהיה בארגוני אוהדים וגם להגיד שזה לא בסדר מבין?

כלומר לנסות שדברים כאלה לא יקרו ולהביא על זה ביקורת אבל כן לקחת אותם בחשבון כי זה ארגון אוהדים ולהתעצבן שמענישים רק את החוליגנים שלנו ולא גם את של האחרים (יענו לא להיות בעדם אבל ל לשנוא אותם יותר מאת החוליגנים של הקבוצה השניה)

את זה הבנתי כבר מהדיונים איתך שאלימות במגרש כדורגל זה אסון העולם, וקללות זה אוי ואבוי, דחיפות בתורים זה חוצפה מטורפת וכמובן שהאולטראס הם הכי נוראיים בעולם כי הם "מרביצים לילדים" ( :rofl: )

מת לראות אותך באולטראס של קבוצה גדולה באירופה בא לעשות להם פרובוקציות בשער השרופים :rofl: :rofl: :rofl:
מת לראות את ילדי הכאפות של האולטראסים בישראל פוגשים את האולטראסים באירופה.

אה רגע שנייה מדווחים לי פה באוזנייה זה כבר קרה ובדרך כלל גונבים להם שם את הבאנרים והם אוכלים מכות של החיים.
רק הפועל
קיבל.ה  2398 לייקים

איפה ההנהלה לעזאזל
L.S
קיבל.ה  1043 לייקים

אני ממש לא ממתנגדי האולטראס ולהיפך

אבל אתה עושה יותר נזק מתועלת ועדיף שתכבה את המקלדת, ילד.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

L.S כתב: 13 ינואר 2025, 14:24

אני ממש לא ממתנגדי האולטראס ולהיפך

אבל אתה עושה יותר נזק מתועלת ועדיף שתכבה את המקלדת, ילד.
red_wolf כבה אותו (אני באמת לא מתרגש ממה שכותבים עלי באינטרנט. אם היה לי שקל על כל פעם שקיללו אותי, הייתי קונה את נופר מעופר)
מעניין שתומכי האולטראס בפורום לא ניסו להרגיע אותו עם הנזק שהוא גורם להם
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2331 לייקים

דייי לא יכול לענות לכם פה בשבוע הקרוב, מי שרוצה לדבר איתו שיעבור לקנסו.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  342 לייקים

נמחק.
הודענו על אכיפה ביתר שאת, אין פה מקום להכללות ויציאה נגד ציבור רחב של אוהדי הפועל, בטח לא לאחל שלא יגיעו יותר למשחקי הקבוצה ושבעתיים לא להתחיל לערבב פה גם את הכדורגל.
נערך לאחרונה על ידי מילפורד ב 14 ינואר 2025, 08:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: ההודעה נמחקה מאחר והכילה תכנים נגד ציבור רחב של אוהדי הפועל והמשתמש הוזהר בהתאם.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3089 לייקים

ההפסד הזה בבדוצ'נוסט עליכם, עדיף אוירה של יד אליהו.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

הדגל האדום
קיבל.ה  156 לייקים

התאהבו במחאה. בעסה
Nati
קיבל.ה  1762 לייקים

גביזון כתב:ההפסד הזה בבדוצ'נוסט עליכם, עדיף אוירה של יד אליהו.

מה??
למה ההפסד עליהם?
סמל אישי של משתמש
נורמה ג'ין
קיבל.ה  72 לייקים

Nati כתב: 15 ינואר 2025, 22:17

מה??
למה ההפסד עליהם?
למה לא?
רשימת נודניקים זה החיים.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3089 לייקים

Nati כתב:

מה??
למה ההפסד עליהם?
כי הם לא עודדו מספיק, היתה אוירה של יד אליהו כמו נגד ירושלים.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3089 לייקים

נורמה ג'ין כתב:

מה??
למה ההפסד עליהם?
למה לא?
כמו נגד ירושלים, 700 הודעות על האוירה אצל האוהדים שבגללה הפסדנו. לא יוכל להיות שזה היה רק מקצועי.

Niro
קיבל.ה  956 לייקים

בחייאת, כולם עצבניים אחרי הפסד מביש, זה לא הזמן לדיון על האולטראס הלילה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3089 לייקים

נורמה ג'ין כתב:

מה??
למה ההפסד עליהם?
למה לא?
ככה

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2331 לייקים

מזכיר לכולם שאנחנו בתקופה של אכיפה מוגברת בפורום.
שימו לב איך ומה נאמר על ציבור רחב של אוהדים בתגובה למעשים של בודדים.
רק הפועל
קיבל.ה  2398 לייקים

כל עוד אתה לא רואה גינויי של גורם בכיר (ואתה לא רואה ) זה חמור הרבה יותר לדעתי
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1435 לייקים

בעיני להגיע עם חולצות של ״לא באים ליד אליהו״ זה לחלוטין לגיטימי ומנסה להעביר מסר.
אם הם יגיעו עם חולצות כאלה לכל משחק במשך תקופה ארוכה זה מעביר מסר ש״אנחנו יותר אנטי XYZ” מאשר אנחנו תומכים בהפועל.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3089 לייקים

הלך המומנטום כתב:בעיני להגיע עם חולצות של ״לא באים ליד אליהו״ זה לחלוטין לגיטימי ומנסה להעביר מסר.
אם הם יגיעו עם חולצות כאלה לכל משחק במשך תקופה ארוכה זה מעביר מסר ש״אנחנו יותר אנטי XYZ” מאשר אנחנו תומכים בהפועל.
החולצה לא מעניינת
זה לא לגיטימי

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2675 לייקים

הלך המומנטום כתב: 16 ינואר 2025, 12:24 בעיני להגיע עם חולצות של ״לא באים ליד אליהו״ זה לחלוטין לגיטימי ומנסה להעביר מסר.
אבל אם מגיעים לכל משחק עם חולצות/מדבקות/שלטים כבר תקופה?
לנסוע למזרח אירופה רק כדי להדביק מדבקה על גדר, לי זה נשמע קצת ילדותי.
יחד, רק יחד! :heart:
הדגל האדום
קיבל.ה  156 לייקים

הדגל האדום כתב: 15 ינואר 2025, 22:10 התאהבו במחאה. בעסה
זה הכל
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1584 לייקים

7even כתב: 16 ינואר 2025, 12:42
הלך המומנטום כתב: 16 ינואר 2025, 12:24 בעיני להגיע עם חולצות של ״לא באים ליד אליהו״ זה לחלוטין לגיטימי ומנסה להעביר מסר.
מה חדש בזה?
עצם הרעיון של להיות אולטראס ולהקדיש את החיים שלך לקבוצת ספורט הוא לא בוגר במיוחד.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2675 לייקים

רדנקו כתב: 16 ינואר 2025, 12:57
מה חדש בזה?
עצם הרעיון של להיות אולטראס ולהקדיש את החיים שלך לקבוצת ספורט הוא לא בוגר במיוחד.
אני מבין כל אדם ואדם שנוסע, פשוט לנסוע עד לשם כדי להדביק מדבקות על גדר...זה גם ילדותי לטעמי וגם חסר כבוד למקום. מקום שמארח אותך כי אתה לא יכול לארח בארץ, כן? בואו לא נשכח.
יחד, רק יחד! :heart:
atmosfear
קיבל.ה  2 לייקים

נפל הפור
אין דרך חזרה בעקבות התאהבותם במחאה.
במוקדם או מאוחר עופר לא יהיה בהפועל, זה סופי.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1584 לייקים

זו המטרה שלהם
יהלום14אדום
קיבל.ה  950 לייקים

לפי מה שנאמר בחמש באויר, אחרי אתמול עופר לא מעוניין בשום שיח איתם,
יאללה הביתה!!!
Red_man
קיבל.ה  1184 לייקים

יהלום14אדום כתב: 16 ינואר 2025, 14:41 לפי מה שנאמר בחמש באויר, אחרי אתמול עופר לא מעוניין בשום שיח איתם,
מעניין למה באמת. רק להציץ בטוויטר של פוליטי והמפגר שרב עם עופר או בפייסבוק לקרוא את התגובות של פואד בשביל להבין שאין עם מי לדבר. מדובר בחבורת מופרעים שמבחינתם יש אפשרות אחת והיא להיכנע לדרישותיהם. אם לא ניכנע להם הם יהרגו את המועדון.

אני כל הזמן אומר את זה וזה ייגמר ככה בסוף. זאת כרוניקה של בעל מתעלל שאישתו רוצה להיפרד והוא מאיים שירצח אותה כי אם היא לא תהיה איתו אז הוא ידאג שלא תהיה עם אחר, עד שלבסוף הוא רוצח אותה ומתאבד. נותר רק לקוות לקחת העונה תואר לא משנה איזה זאת כנראה תהיה ההזדמנות האחרונה.
רק הפועל
קיבל.ה  2398 לייקים

יהלום14אדום כתב: 16 ינואר 2025, 14:41 לפי מה שנאמר בחמש באויר, אחרי אתמול עופר לא מעוניין בשום שיח איתם,
מה אמרו שם ?
יהלום14אדום
קיבל.ה  950 לייקים

רק הפועל כתב: 16 ינואר 2025, 15:07
מה אמרו שם ?
שאחרי אתמול עופר לא רוצה לשמוע מהם, סיים להכיל אותם ולא מעוניין להיפגש איתם
יאללה הביתה!!!
רק הפועל
קיבל.ה  2398 לייקים

מקווה שזה לא אומר שהוא מתכוון לסיים עם הקבוצה גם
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

רק הפועל כתב:מקווה שזה לא אומר שהוא מתכוון לסיים עם הקבוצה גם
אני מקווה ומאמין שהוא יודע לעשות את האבחנה בין 8000 מנויים ל-200 מופרעים.

הפיתרון:
יוזמה להקמת ארגון אוהדים חדש כעת כשברור שהאולטראס לא יהיה במנורה ואנחנו נשחק שם 5-6 שנים. לא לחסוך כסף או לוגיסטיקה לשם כך. זה ייקח זמן אבל בסוף לואקום ייכנס משהו חדש.

במשחקי חוץ, לפעול ככל הניתן לצמצם את כניסת האולטראס ליציעים. הקבוצה תתאם עם המשטרה הכנסת אביזרי עידוד רק של הארגון החדש ותדאג שיימנע הכנסת כל שלט, תוף או אביזר שלא באמצעות הארגון החדש.

שיתרכזו בכדורגל. שמעתי שיש להם משחק מפתח בסוף החודש מול מובילת הטבלה ויעזבו אותנו בשקט.
Red_man
קיבל.ה  1184 לייקים

Charlie כתב: 16 ינואר 2025, 15:42

הפיתרון:
יוזמה להקמת ארגון אוהדים חדש כעת כשברור שהאולטראס לא יהיה במנורה ואנחנו נשחק שם 5-6 שנים. לא לחסוך כסף או לוגיסטיקה לשם כך. זה ייקח זמן אבל בסוף לואקום ייכנס משהו חדש.

במשחקי חוץ, לפעול ככל הניתן לצמצם את כניסת האולטראס ליציעים. הקבוצה תתאם עם המשטרה הכנסת אביזרי עידוד רק של הארגון החדש ותדאג שיימנע הכנסת כל שלט, תוף או אביזר שלא באמצעות הארגון החדש.

שיתרכזו בכדורגל. שמעתי שיש להם משחק מפתח בסוף החודש מול מובילת הטבלה ויעזבו אותנו בשקט.
1. אני לא חושב שזה נכון שארגון אוהדים ייתמך על ידי בעלי הקבוצה. לא לנו ולא לו.
2. אני לא חושב שהוא יכול למנוע כניסה של האולטראס למשחקים או הכנסת ציוד עידוד.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1435 לייקים

להכין שלט פה ושם זה בסדר.
להדביק מדבקות זה אדיוטי ומשחית.
ללכת עם חולצה של ״לא באים ליד אליהו״ במשך תקופה ארוכה למשחקים זה אומר שאוהד מגיע לארון הבגדים לפני משחק ואומר לעצמו: ״מה נלבש היום? חולצת הפועל עם אריק איינשטיין? חולצת חגיגות יום הולדת אנא עארף של האולטראס? חולצת פיינל פור? חולצת בית של הדרייב אין? לא באים ליד אליהו!!״. מכל האפשרויות אדם בוחר באופציה הזאת.
זה בסדר למחות בגבול הטעם הטוב, לריב, לצעוק על בעלים, להשחית כסא של מטוס (אם בן אדם כזה לא נלקח לחקירת משטרה זה בזיון) זה כבר לא לגיטימי ובוודאי שזה נגד בעלים שרוב הקהל בעדו.
רק הפועל
קיבל.ה  2398 לייקים

אני הבנתי שהדיילים הפרידו כדי שלא יהיו "מכות " זה הרבה יותר גרוע מכל עניין ההשחתת רכוש
ואן גוך
קיבל.ה  152 לייקים

אנחנו שבויים
בהצלחה לאגודה
אורי
קיבל.ה  110 לייקים

רק הפועל כתב: 16 ינואר 2025, 16:30 אני הבנתי שהדיילים הפרידו כדי שלא יהיו "מכות " זה הרבה יותר גרוע מכל עניין ההשחתת רכוש
ערסים דוחים.
ofer23
קיבל.ה  64 לייקים

אי אפשר לנרמל אלימות.
היכן שיש אווירה אלימה, בסוף גם תגיע אלימות. בוודאי אלימות מילולית. לעיתים זה עלול להיות גם מעבר למילולי.
באולמות ובאיצטדיונים, לצד מפגני עידוד מרשימים, עם תפאורה מרהיבה, נאלצים לשמוע ללא הרף קריאות נאצה, קללות נוראיות ואיחולי מוות ומחלות. בד״כ זה עטוף בשירים, בקריאות עידוד. אבל עדיין זה נשמע נורא. וזו אווירה אלימה. וזו אלימות מילולית. גם אם לא היו בודדים (ואכן בודדים) שהלכו צעד אחד מעבר וגם השליכו אבוקות בוערות, היכו אוהד הפועל חיפה, והשליכו עשרות מצתים, כוסות וכל מה שבא ליד. גם אילולא מקרי האלימות הפיזית וגם אם מועדוני הכדורסל והכדורגל שלנו לא היו סופגים עונשים, עדיין האווירה האלימה הבלתי פוסקת בקריאות נאצה ובאיחולי מוות ומחלות לאנשים, היא דבר נורא ואיום, ההיפך הגמור מהרצון של רוב האוהדים הנורמטיביים ליהנות מאהדת ספורט כבילוי לשעות הפנאי.

נ.ב.
האוהדים הנורמטיביים == “המון נטול אידאה” בפי אלו שמשרים את אותה אווירה אלימה באולמות ובאיצטדיונים.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

Red_man כתב:
Charlie כתב: 16 ינואר 2025, 15:42

הפיתרון:

1. אני לא חושב שזה נכון שארגון אוהדים ייתמך על ידי בעלי הקבוצה. לא לנו ולא לו.
2. אני לא חושב שהוא יכול למנוע כניסה של האולטראס למשחקים או הכנסת ציוד עידוד.
1. תמיכה ראשונית. לאחר מכן הארגון ירוץ לבד. בנסיבות אין ברירה.
2. בהחלט ניתן למנוע הכנסת ציוד. הקבוצה מגדירה למשטרה מראש מי מכניס ומה. אומרת שהיא לא לוקחת אחריות להפרות הסדר הציבורי אם ציוד נוסף ייכנס. זה מספיק תאמין לי. שהאולטראס יתופף בפאב ברחוב סלמה.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1435 לייקים

בהנחה שזה אנשי האולטראס זה עניין אבסורדי לחלוטין.
אולטראס הפועל הם ארגון אוהדי הפועל תל אביב. אוהדי הפועל תל אביב ברובם רוצים את עופר ינאי כולל המעבר ליד אליהו. ארגון אוהדי הפועל תל אביב החליט שזה לא בא לו בטוב.
1. זה הזוי, אתם ארגון שמשרת את הפועל תל אביב, לא הפועל תל אביב אתכם.
2. לא רוצים? אל תגיעו!! רק אל תפריעו לאוהדי ומועדון הפועל תל אביב.
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

הלך המומנטום כתב: 16 ינואר 2025, 20:04 בהנחה שזה אנשי האולטראס זה עניין אבסורדי לחלוטין.
אולטראס הפועל הם ארגון אוהדי הפועל תל אביב. אוהדי הפועל תל אביב ברובם רוצים את עופר ינאי כולל המעבר ליד אליהו. ארגון אוהדי הפועל תל אביב החליט שזה לא בא לו בטוב.
1. זה הזוי, אתם ארגון שמשרת את הפועל תל אביב, לא הפועל תל אביב אתכם.
2. לא רוצים? אל תגיעו!! רק אל תפריעו לאוהדי ומועדון הפועל תל אביב.
1. איך אדוני החליט שרוב אוהדי הפועל רוצים לעבור לשימון? הרי רק לפני חצי שנה רוב מוחץ שלהם התנגד לעבור לשימון.
2. הם אוהדי הפועל תל אביב בדיוק כמוך, ודואגים לה בדיוק כמוך.
אינתי עומרי, הפועל.
שליחת תגובה