פטריק בברלי
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
האוזמן לא קישקש. זה משהו שבליגה ב' לא עושים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
בגלל זה האוזמן הוא פרשן פודקסטים ואיטודיס אחד המאמנים הטובים באירופה... קצת צניעות לא תזיק לו גם אם יש לו מקרופון ביד.
כשהמשחק היה חיי בחצי הראשון פט שיחק עם רגלנד לידו... ולא כמוביל כדור הראשי.
אם האירוע היה חריג כנראה שאיטודיס לא היה מכניס אותו 5 דקות אחרי זה... פשוט קשקשת מיותרת
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
ואוו האוזמן חירפן ת'מוח אתמול. על כל חצי כדרור הוא החטאה הוא בילבל את המוח על המסקנות חצי שנה קדימה.gershon כתב: ↑07 ינואר 2025, 23:45 אני מאד דואג.
האוזמן אכן בילבל תמוח ושמתי על מיוט כי לא יכלתי לשמוע אותו יותר. אבל יש משהו בדבריו.
בברלי עשה שכונה היום גם תוך כדי המשחק וגם במהלך פסקי הזמן. מתנהג לגמרי מעל הקבוצה.
אותי מדאיג גם התפקוד שלו שוב בתור ה1 שלנו, אבל נעזוב את זה ונניח שאיטודיס עוד מנסה ללמוד.
אני חושב שהיה שם יחס של 1 ל-300 במילים בין שדר לפרשן.
הבנו שהוא צריך להצדיק את המשכורת, רק שיעשה את זה בצורה יותר נעימה לאוזן.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 22 לייקים
טוב, השדר של ישראל היום הוא...לא משהו.
התקציר של אתמול הוא אחד משידורי הספורט הכי יבשושיים ששמעתי.
התקציר של אתמול הוא אחד משידורי הספורט הכי יבשושיים ששמעתי.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
התנצלותי כשלתי בזיהוי ההומור הפנימי בהודעהבני12 כתב: ↑05 ינואר 2025, 23:54חשבתי שאתה לא מונע מאנשים שרוצים לבוא למשחק...Red roy כתב: ↑05 ינואר 2025, 23:25תשמע ,ranjef כתב: ↑05 ינואר 2025, 23:03 למה "הקהילה הקטנה" שלך גוברת על השייכות והאהדה שלך להפועל?
מי היתה קודם? הפועל או הקהילה הקטנה?
את מי אתה אוהד בעצם מבין השתיים, כשהאינטרסים שלהם מתנגשים? (והם מתנגשים לצערנו לא מעט). נראה לי שההחלטה שלך עונה על השאלה.
איזה הסבר יהיה לך לסירוב לעבור להיכל לילדים (אולי לא שלך, אבל של הרבה אחרים, אלפים כאלה) שרק מתחננים לראות את הפועל ולא יכולים כי האולם קטן עלינו?
איך אתה מסוגל להגיד שאתה עושה הכל בשביל הפועל, אבל בעצם אתה יודע שאתה (לא אישי, יחד עם הקהילה הקטנה כמובן) פוגע בהפועל, מאט את הסיכוי שלה לזכות בתואר כלשהו, יכול לעזור לה (כמו הרבה פעמים בעבר) אבל בעצם נמנע מלעזור?
ואני יכול להמשיך עוד ועוד.
זה כל כך מעוות וצועק לשמיים
אני מסכים איתך בהכל .
אין לי מה להגיד מעבר לזה שאתה צודק .
הדברים מתנגשים ...
הדבר היחיד שאני מבקש ממך זה להאמין לי שכל מה שאני חושב עליו הוא טובת הפועל .
זה כל מה שאני מבקש
ודרך אגב , גם הילדים שלי לא מצליחים להבין למה יש לנו מנויים ואנחנו לא נגיע ...
שהם יכלו הם יבינו
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 09 ינואר 2025, 13:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
רוי, שאני מכיר אותו איזה שנה - שנתיים הבין טוב מאד שאני צוחק איתו (ראה את תגובתו).ההוא מפעם כתב: ↑08 ינואר 2025, 23:46מההודעות היותר נמוכות ויותר לא מתאימות שהיו פה ( ואלוהים עדי שהיו פה למכביר }בני12 כתב: ↑05 ינואר 2025, 23:54חשבתי שאתה לא מונע מאנשים שרוצים לבוא למשחק...Red roy כתב: ↑05 ינואר 2025, 23:25
תשמע ,
אני מסכים איתך בהכל .
אין לי מה להגיד מעבר לזה שאתה צודק .
הדברים מתנגשים ...
הדבר היחיד שאני מבקש ממך זה להאמין לי שכל מה שאני חושב עליו הוא טובת הפועל .
זה כל מה שאני מבקש
ודרך אגב , גם הילדים שלי לא מצליחים להבין למה יש לנו מנויים ואנחנו לא נגיע ...
שהם יכלו הם יבינו
באמת שמפתיע במיוחד שזה מגיע ממשתמש ברמתך, אני חושב שהיה יפה אם הייתה מתנצל בפניו
חבל שאתה לא
-
- קיבל.ה 213 לייקים
בהחלה חשדתי אבל התשובה שלו הטעתה אותי, והרגשתי שנעשה לו עוול לא הוגן.
עם זאת כמובן שנאה דורש נאה מקיים, אז אני מבקש סליחה ממך על ההאשמה כלפייך
שמקורה בכישלון באיתור ציניות בפרום כמו בימים האם לכן אשמתי פה כפולה.. מחילה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
הכל בסדרההוא מפעם כתב: ↑09 ינואר 2025, 13:35בהחלה חשדתי אבל התשובה שלו הטעתה אותי, והרגשתי שנעשה לו עוול לא הוגן.
עם זאת כמובן שנאה דורש נאה מקיים, אז אני מבקש סליחה ממך על ההאשמה כלפייך
שמקורה בכישלון באיתור ציניות בפרום כמו בימים האם לכן אשמתי פה כפולה.. מחילה
אין מה לבקש סליחה או מחילה
בגיל 12 כבר לא מתרגשים ממה שכותבים עליך בפורום
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
בוא נגיד שכשהייתי בן 12 עוד הרצתי תוכניות על מחשב באמצעות ניקוב כרטיסיות אז כנראה שזה לא משם.
אבל כשנרשמתי לפורומים זה היה בתקופה שכן היה מקובל שהמספר בשם המשתמש הוא גיל ולכן היו כמה פעמים שהתייחסו לזה כגיל שלי
ומאז אני מדי פעם צוחק על זה.
*גם בני אינו שמי או קרוב לכך
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
אני גם חשבתי שזה מוגזם הביקורת על אטודיס בשל הרישום שלו אבל לדעתי 90 אחוז מהזמן שהוא משחק הקבוצה פשוט נראית רע (גם אם הוא פרסונלית טוב )זו בעיה והוא חייב לזוז הצידה כי יכול להרוס לנו את כל העונה , אין מצב שזה מקרי כבר
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
-
- קיבל.ה 152 לייקים
דל״פ
כל הזמן בברלי היה הבעיה ולא איטודיס.
ציניות בצד, למרות שהיה טוב היום במשחק שלנו נפגע כבר במשחק נגד טרנטו שהוא חזר, מקווה שזה לא באמת קשור ומשחק הבא כבר הכל יראה כמו לפני שחזר
כל הזמן בברלי היה הבעיה ולא איטודיס.
ציניות בצד, למרות שהיה טוב היום במשחק שלנו נפגע כבר במשחק נגד טרנטו שהוא חזר, מקווה שזה לא באמת קשור ומשחק הבא כבר הכל יראה כמו לפני שחזר
-
- קיבל.ה 430 לייקים
שהוא טוב זה אומר שהפועל נוראית
שרגלנד טוב זה אומר הפועל הצגה
אני יודע במה אני בוחר מקווה שגם איטודיס יגדל זוג ויושיב אותו על הספסל
-
- קיבל.ה 693 לייקים
נראה לי מחפשים פה את מי לתלות.
מוטלי היה נראה איום ונורא, ים מזעזע, בר לא מועיל, פוסטר כרגיל לא משהו ואפילו מבלייקני לא קיבלנו יותר מדיי. אי אפשר את הכל להפיל על שחקן שבעצמו היה לפחות חצי משחק מעולה.
הפסדנו בעיקר בהגנה (ושם זה לא ״תוקע את הקבוצה״).
מוטלי היה נראה איום ונורא, ים מזעזע, בר לא מועיל, פוסטר כרגיל לא משהו ואפילו מבלייקני לא קיבלנו יותר מדיי. אי אפשר את הכל להפיל על שחקן שבעצמו היה לפחות חצי משחק מעולה.
-
- קיבל.ה 192 לייקים
אולי אני טועה, יש לי הרגשה שהוא סרטן בחדר ההלבשה. בלעדיו שאר השחקנים הרבה יותר משוחררים והקבוצה יותר בריאה.
- Red Wolf
- קיבל.ה 814 לייקים
כל מה שאמרת רק מחזק את הבעיהבר קולמוסא כתב: ↑11 ינואר 2025, 23:33 נראה לי מחפשים פה את מי לתלות.
לא בברלי לכשעצמו הוא הבעיה
הבעיה שלא היה היום רכז מחליף, ובברלי שיחק 31 דקות כשהוא לא מתואם לכל שאר הקבוצה
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
הכי גרוע בעיניי זה שהוא לא באמת שומר. ההגנה שלו חצי בלוף.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
נתן משחק אדיר היום, אבל אלוהים ישמור למה לרשום אותו על חשבון רגלנד?
כל הסיפורים האלה על כך שהקבוצה רצה טוב בלעדיו זה קשקוש בעיני. הקבוצה רצה טוב כשהייתה לה רוטציה והיררכיה ברורות. כאשר ים הוביל את החמישיה הראשונה ורגלנד את החמישיה השניה. ברגע שהחלטת לא לרשום את רגלנד נשארת בלי רכז מחליף, ובמידה וים לא במשחק (והיום הוא היה מחריד ברמות של נועם יעקב תחת דדאס) אז נשארת בלי רכז בכלל.
בברלי היה צריך להירשם על חשבון בלייקני או פוסטר. פשוט החלטה גרועה של איטודיס.
כל הסיפורים האלה על כך שהקבוצה רצה טוב בלעדיו זה קשקוש בעיני. הקבוצה רצה טוב כשהייתה לה רוטציה והיררכיה ברורות. כאשר ים הוביל את החמישיה הראשונה ורגלנד את החמישיה השניה. ברגע שהחלטת לא לרשום את רגלנד נשארת בלי רכז מחליף, ובמידה וים לא במשחק (והיום הוא היה מחריד ברמות של נועם יעקב תחת דדאס) אז נשארת בלי רכז בכלל.
-
- קיבל.ה 439 לייקים
מחצית שנייה ירד ברמה כמו כולם אבל הוא קלע מדהים מחצית ראשונה, אבל אסור שהוא ירשם על חשבון רגלנד למשחקים כאלה חשובים.הוקיץ' כתב: ↑12 ינואר 2025, 01:03 נתן משחק אדיר היום, אבל אלוהים ישמור למה לרשום אותו על חשבון רגלנד?
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
אני מאד מקווה שהדיווח של פופלינגר לא נכון והוא לא נרשם (ושיחק 30 דק!) רק בגלל עופר.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3089 לייקים
בחייאת, נראה לך הגיוני שמישהו יתערב לאיטודיס בהחלטות? נו באמתהפועל כתב:אני מאד מקווה שהדיווח של פופלינגר לא נכון והוא לא נרשם (ושיחק 30 דק!) רק בגלל עופר.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 368 לייקים
בברלי גרם לבלגן במשחק? אולי
אבל כל אחד מהשחקנים היה מאוד מבולבל בזריקות, בריכוז, בריבאונדים ועוד.
אבל כל אחד מהשחקנים היה מאוד מבולבל בזריקות, בריכוז, בריבאונדים ועוד.
- רווי
- קיבל.ה 748 לייקים
עזבו אם הוא הבעיה או לא, רנגלד היה צריך להירשם כי הוא היה יותר נחוץ וזהו. זאת הפריבליגיה של הפועל עם הסגל הזה,ששחקן כמו בברלי יכול לשבת בחוץ משחק אם יש מתאימים ממנו .
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 635 לייקים
מצאתם על מי ליפול, נתן מאה אחוז, הגנה, ריבאונד ונקודות
הוא בכלל לא פונקציה היום, היחידי שנתן הכל על המגרש
איטודיס עשה טעות בכך שרנגלנד היה בחוץ, אבל בדיעבד עדיין הייתי רושם את בברלי, ואת רנגלנד במקום בלייקני / פוסטר שבכלל לא תרמו לא הגנתית ובטח שלא התקפית
הוא בכלל לא פונקציה היום, היחידי שנתן הכל על המגרש
איטודיס עשה טעות בכך שרנגלנד היה בחוץ, אבל בדיעבד עדיין הייתי רושם את בברלי, ואת רנגלנד במקום בלייקני / פוסטר שבכלל לא תרמו לא הגנתית ובטח שלא התקפית
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
אני לא. בברלי לא הכי מסתדר עם רכזים דומיננטיים לצדו. לא עם רגלנד ולא עם ים.
עדיף בלי בברלי
עדיף בלי בברלי
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
בברלי היה מצוין ליד ים עד שהוא נפצע.
הוא הפך למטרה נוחה וזה די מגעיל כי הוא נותן מעצמו יותר ממרבית השחקנים בסגל. הלוואי וכל מיני שחקנים שסוגדים להם פה היו משקיעים רבע ממנו.
הוא הפך למטרה נוחה וזה די מגעיל כי הוא נותן מעצמו יותר ממרבית השחקנים בסגל. הלוואי וכל מיני שחקנים שסוגדים להם פה היו משקיעים רבע ממנו.
- מילפורד
- קיבל.ה 2331 לייקים
בברלי עצמו מצויין, והוא אכן משקיע המון.
אבל נכון להיום , כשהוא על הפרקט, כמה שהוא נראה מצויין הקבוצה נראת רע, ולהיפך כשהוא לא משחק ורגלנד או בר או ים (ברוב המשחקים) עוזרים לשאר הקבוצה להראות יותר טוב.
מקוה שלאיטודיס יש תוכנית איך מחברים אותו לשאר הקבוצה כדי שזה יראה טוב ביחד.
בגדול , לדעתי העונה שלנו תקום ותיפול על הנושא הזה, עם בברלי מחובר לקבוצה יש פה באמת אפשרות לעשות דברים יוצאי דופן מחבינתנו השנה.
כמו שזה נראה אתמול, זה יסתיים כמו שהיה בשנים האחרונות.
אבל נכון להיום , כשהוא על הפרקט, כמה שהוא נראה מצויין הקבוצה נראת רע, ולהיפך כשהוא לא משחק ורגלנד או בר או ים (ברוב המשחקים) עוזרים לשאר הקבוצה להראות יותר טוב.
בגדול , לדעתי העונה שלנו תקום ותיפול על הנושא הזה, עם בברלי מחובר לקבוצה יש פה באמת אפשרות לעשות דברים יוצאי דופן מחבינתנו השנה.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אין לי מה להגיד חוץ מזה שמדובר בזכרון קצר. היו לנו משחקים מצוינים עם בברלי עצמו (כולל ניצחון גדול בארנה על אותה ירושלים) ומשחקים זוועה בלעדיו ועם רגלנד וים.מילפורד כתב: ↑12 ינואר 2025, 14:28 בברלי עצמו מצויין, והוא אכן משקיע המון.
לקחת משחק שבו אף אחד חוץ ממנו ותומר לא תפקד, כולל שחקנים ומאמנים של מיליון דולר, בזמן שהוא אפילו לא ריכז או החזיק הרבה בכדור, זה לירות חצים ואז לסמן מסביב מטרה.
מה שאיטודיס עשה בתקופה האחרונה זה לבנות היררכיה ושיטה. ההחלטה שלו שלא לרשום את רגלנד די פירקה לנו את ההיררכיה וההגנה של ירושלים הצליחה לנטרל את השיטה שלנו, כאשר לאיטודיס לא היו תשובות לצערי.
אלה דברים שלא קשורים לבברלי וכל היכולות המיסטיות שקושרים לו (הורס את חדר ההלבשה, הקבוצה פחות טובה כשהוא על המגרש וכו') דורשות קצת יותר ראיות ונימוקים רציניים כדי להתייחס אליהן.
-
- קיבל.ה 1184 לייקים
יכול להיות שאתה צודק. יחד עם זאת תחשוב רגע במשחקים כאלה ובכללי כמה פעמים ראית את ג׳ייקובן לוקח את הזריקה הראשונה? כמה פעמים כבר ראינו אותו לא מסתכל על הסל לפני המחצית השנייה? בברלי ישר בא לקח את הכדור לא שחרר וזרק שלשה.בר קולמוסא כתב: ↑11 ינואר 2025, 23:33 נראה לי מחפשים פה את מי לתלות.
מדר היה במשחק בלהות אתמול ולא היה את מי להעלות מהספסל להרגיע ולתת לו לנהל את המשחק.
ג׳ייקובן היה בעל בית שהקבוצה הסתכלה עליו כשקשה הוא היה בא ודופק שלשה שכולנו ידענו שהנה הוא משנה את המומנטום שלנו. בברלי לא האיש הזה הוא אף פעם לא היה ובגילו המתקדם הוא כבר לא יהיה. רגלנד לעומתו זה בדיוק האיש הזה שהקבוצה מסתכלת עליו כשקשה והכל תקוע. עובדה נגד גראן קנריה רבע שלישי מדר מסתבך מאבד יש הרגשה שהם מתחילים לחזור איטודיס העלה את ג׳ו והוא סידר הכל.
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
הוקיץ' זה ממש לא נכון.הוקיץ' כתב:אין לי מה להגיד חוץ מזה שמדובר בזכרון קצר. היו לנו משחקים מצוינים עם בברלי עצמו (כולל ניצחון גדול בארנה על אותה ירושלים) ומשחקים זוועה בלעדיו ועם רגלנד וים.מילפורד כתב: ↑12 ינואר 2025, 14:28 בברלי עצמו מצויין, והוא אכן משקיע המון.
לקחת משחק שבו אף אחד חוץ ממנו ותומר לא תפקד, כולל שחקנים ומאמנים של מיליון דולר, בזמן שהוא אפילו לא ריכז או החזיק הרבה בכדור, זה לירות חצים ואז לסמן מסביב מטרה.
מה שאיטודיס עשה בתקופה האחרונה זה לבנות היררכיה ושיטה. ההחלטה שלו שלא לרשום את רגלנד די פירקה לנו את ההיררכיה וההגנה של ירושלים הצליחה לנטרל את השיטה שלנו, כאשר לאיטודיס לא היו תשובות לצערי.
אלה דברים שלא קשורים לבברלי וכל היכולות המיסטיות שקושרים לו (הורס את חדר ההלבשה, הקבוצה פחות טובה כשהוא על המגרש וכו') דורשות קצת יותר ראיות ונימוקים רציניים כדי להתייחס אליהן.
ראית גם נגד טרנטו שהוא לא נותן לרכז לנהל את המשחק כשהוא על המגרש.
זה השחקן וזה האופי שלו.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
תקנו אותי אם אני טועה אבל באמת שנראה לי ש90 אחוז מהזמן שהוא משחק הקבוצה נראתה רע איתו ממה שזכור לי וזו כבר חתיכת בעיה
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
לצערי לא יכולתי לראות את המשחק מול טרנטו, אבל מול ירושלים זה בפירוש היה לא נכון. גם במשחקים הראשונים כשאיטודיס הגיע (לפני שהוא נפצע) הוא נתן לים לרכז ושם את בברלי לידו ובעיני זה עבד טוב.רדנקו כתב: ↑12 ינואר 2025, 22:01הוקיץ' זה ממש לא נכון.הוקיץ' כתב:אין לי מה להגיד חוץ מזה שמדובר בזכרון קצר. היו לנו משחקים מצוינים עם בברלי עצמו (כולל ניצחון גדול בארנה על אותה ירושלים) ומשחקים זוועה בלעדיו ועם רגלנד וים.מילפורד כתב: ↑12 ינואר 2025, 14:28 בברלי עצמו מצויין, והוא אכן משקיע המון.
ראית גם נגד טרנטו שהוא לא נותן לרכז לנהל את המשחק כשהוא על המגרש.
זה השחקן וזה האופי שלו.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
ליד שחקן מאוד ריכוזי באופיו כמו רגלנד זה כנראה יעבוד פחות טוב, אבל ליד ים אין סיבה שזה לא יעבוד מצוין.
כל כך הרבה דברים היו מזעזעים אתמול, ים לא הצליח להקפיץ פעמיים בלי לאבד, פוסטר ובלייקני לא פגעו בכלום וגם לא שמרו על כלום, מוטלי וקבוקלו לא היו מסוגלים לקחת ריבאונד גם עם אקדח לרקה, הטיפול בפיק אנד רול היה מזעזע, השחקנים נכנסו לפאניקה בשלב מסוים ורק ניסו להציל את המולדת, ועוד ועוד. העיסוק הזה בפט שאשכרה הופיע למשחק, רק ממחיש עד כמה הביקורת היא לא עניינית.
- מילפורד
- קיבל.ה 2331 לייקים
מחדד את מה שכתבתי, בברלי היה אדיר , לטעמי הוא, טימור וגינת היו היחידים שניסו אתמול.
יחד עם זאת, אתה זוכר פעם אחת במשחק שהוא ניסה להכניס כדור למוטלי או קבוקלו?
אני מסכים איתך לגמרי שהוא צריך לשחק, ושרגלנד גם.
פוסטר או בלייקני צריכים לשבת בצד.
אבל , אני גם לא מרגיש שהוא מחובר לקבוצה שהתגבשה בחודש שהוא היה בחוץ.
אין ספק שצריך לחבר אותו שיהיה חלק מהקבוצה הזאת.
זה בסה״כ מה שניסיתי להגיד.
יחד עם זאת, אתה זוכר פעם אחת במשחק שהוא ניסה להכניס כדור למוטלי או קבוקלו?
אני מסכים איתך לגמרי שהוא צריך לשחק, ושרגלנד גם.
פוסטר או בלייקני צריכים לשבת בצד.
אבל , אני גם לא מרגיש שהוא מחובר לקבוצה שהתגבשה בחודש שהוא היה בחוץ.
אין ספק שצריך לחבר אותו שיהיה חלק מהקבוצה הזאת.
זה בסה״כ מה שניסיתי להגיד.
-
- קיבל.ה 1762 לייקים
נראה לך שלמתנגדים לעופר מעניין ההגיון?גביזון כתב:בחייאת, נראה לך הגיוני שמישהו יתערב לאיטודיס בהחלטות? נו באמתהפועל כתב:אני מאד מקווה שהדיווח של פופלינגר לא נכון והוא לא נרשם (ושיחק 30 דק!) רק בגלל עופר.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 96 לייקים
האמת שמי שמהדהד את זה בקבוצות פייסבוק ובטוויטר הם בעיקר תומכי עופר ינאי בעיקר כי הם כרגע רוב הקבל. אבל למה לא לזרוק עוד אש כשאפשר
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
לא נראה לי שמישהו יכול להתערב לאיטודיס בבחירת הסגל, בטח שמאמן בסדר גודל כזה נמצא בקבוצה שקטנה על מידותיו.
אוי ואבוי אם יש פה טיפת התערבות.
אוי ואבוי אם יש פה טיפת התערבות.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
איטודיס בעצמו הגן על ההחלטה עם passion, דיבר על מה שרואים באימונים וכו. היתר זה עוד דלק שמחכים בפינה נהנים לשפוך.